Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΣΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ!!!


O Πρόεδρος Barack Obama επέτρεψε στους Αμερικάνους πολίτες να ταξιδεύουν στην Κούβα αλλά και να μεταφέρουν χρήματα στις οικογενείες τους στην Κούβα.Με αυτές τις αλλαγές θέλει ο Ομπάμα από την μία να αρχίσει μιά νέα σχέση ειλικρίνειας ανάμεσα στις δύο χώρες,και από την άλλη να ελαττωθεί η εξάρτηση Κουβανών στο καθεστώς Castro που ελπίζει θα τους οδηγήσει στην πρόοδο απαίτησης στις πολιτικές ελευθερίες.Περίπου 1,5 εκατομμύριο Αμερικανοί έχουν τους συγγενείς στη Κούβα που κυβερνιέται από τους κομμουνιστές για 50 έτη.Ο Ομπάμα είχε υποσχεθεί ότι θα πάρει αυτά τα μέτρα κατά την προεκλογική του εκστρατεία.Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος πρεσβευτής για την ελευθερία από τους Κουβανούς-Αμερικανούς,είχε πει σε μιά ομιλία τον περασμένο Μάιο στο Μαϊάμι.Είναι χρόνος να αφεθούν κουβανέζοι Αμερικανοί να δουν τις μητέρες και τους πατέρες τους, τις αδελφές και τους αδελφούς τους. Άλλα μέτρα που λαμβάνονται από την Δευτέρα περιλαμβάνουν την επέκταση των πραγμάτων που επιτρέπονται στα δέματα δώρων που στέλνονται στην Κούβα, όπως τα ενδύματα, τα προσωπικά στοιχεία υγιεινής, οι σπόροι, τα αλιευτικά εργαλεία και άλλες γιά προσωπικές ανάγκες.Είναι χρόνος να αφεθούν τα κουβανικά αμερικανικά χρήματα να καταστήσουν τις οικογένειές τους λιγότερο εξαρτώμενες από το καθεστώς Castro.Σίγουρα πολλά πράγματα αλλάζουν στην Αμερική.

Τις αυτοκτονίες τεσσάρων νέων πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τις αυτοκτονίες τεσσάρων νέων ανθρώπων, οι οποίοι εξέφραζαν τις προθέσεις τους, σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν με άλλους χρήστες του Ίντερνετ, απέτρεψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που εντόπισαν τις συνομιλίες αυτές, «περιοδεύοντας» στο διαδίκτυο στο πλαίσιο προληπτικής δράσης.

Πρόκειται για δύο αγόρια 13 και 26 χρόνων και δύο κορίτσια 15 και 23 χρόνων, που κατοικούν σε Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα. Στις συνομιλίες τους οι ανήλικοι ανέφεραν ότι ήθελαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν είχαν τη δέουσα μεταχείριση από τους οικείους τους, ενώ οι ενήλικοι διατύπωναν απελπισία για προβλήματα ανεργίας και διαπροσωπικών σχέσεων.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από έρευνα, εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και τις διευθύνσεις των τεσσάρων χρηστών του διαδικτύου και αμέσως μετά, κάλεσαν ψυχολόγους της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη της Εκκλησίας για τους ενήλικες» και από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τους ανηλίκους, οι οποίοι ενημέρωσαν τις οικογένειες και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των παιδιών τους.

Οι υποθέσεις υποβλήθηκαν από την Αστυνομία στον εισαγγελέα.

απο Hellenic Business

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ

Πέμπτη σειρά Terminator Αναγέννηση





Η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Warner Αφοι Interactive: www. terminatorsalvationthegame. com

ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ



Το Contrail είναι μια συσκευή που εφαρμόζει την κιμωλία στην οπίσθια ρόδα του ποδηλάτου σας, αφήνοντας ένα ίχνος πίσω από σας,ώστε σε περίπτωση κλοπής να μπορείτε να εντοπίσετε τον κλέφτη.Καλή ιδέα γιά όλους που χρησιμοποίουν ποδήλατο στο κέντρο,βλέπω να γεμίζουνε με χρώματα όλοι οι δρόμοι γύρω απο την Ομόνοια.Επίσης θα μπορούσε να εφαρμοστεί και σε αυτοκινητα και μηχανές.

KAΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ!!!!


Οσοι ασκούν εξουσία και αισθάνονται κουρασμένοι αυτή η καρεκλα τους λύνει όλα τα
προβλήματα είναι αυτόματη και σε κουνάει τόσο όσο χρειάζεται να χαλαρώσεις.Υπάρχει και ειδικό φωτάκη για διάβασμα.Απίστευτη ιδέα έτσι?

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ!!!!








Είναι συγκλονιστικό να ξέρεις ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν παρόντες στο μεγαλύτερο ναυάγιο όλων των εποχών.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ-ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!!!

Δεν το πιστεύετε???? Και όμως η είδηση παίζει συνέχεια σήμερα στα δελτία ειδήσεων των Σκοπίων. Ο διάσημος ψευδοιστορικός Aleksandar Donski ( διάσημος για τις εκπληκτικά βιβλία του με θέματα όπως Η Βασίλισσα Elizabeth και 11 Αμερικάνοι πρόεδροι, μεταξύ των οποίων και ο George W. Bush ήταν… Μακεδόνες!!) συναντήθηκε με τον Stephen Hermann, Μέντιουμ απο τις ΗΠΑ (τα μεγάλα μυαλά συναντήθηκαν όπως λένε!!) μπροστά στις κάμερες και το αποτέλεσμα ήταν όπως πάντα… άφθονο γέλιο!!!!

Ο Stephen Hermann εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα πως βρίσκεται τελευταία σε καθημερινή επικοινωνία με τον Μέγα Αλέξανδρο, με τον οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος μοιράστηκε ορισμένες απο τις Σκέψεις του. (Ακόμα πάντως δεν μάθαμε αν ο Αλέξανδρος μιλούσε Αγγλικά η ο Hermann επικοινώνησε μαζί του στα Σλαβικά!!! )

Το περίφημο video όπως πάντα απο τον καλό μας φίλο Vasko!!


ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ;
ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Αναρτήθηκε από EGERSIS

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

NAIROBI, Kenya Η απελευθέρωση του αμερικάνου Πλοιάρχου από τους Σομαλούς πειρατές και η εκτέλεση αυτών από τις ειδικές μονάδες του Ναυτικού των ΗΠΑ γέμισε ανακούφηση και την Αμερ.Κυβέρνηση!...
BAGHDAD - Iraq's Οι Χριστιανοι στο Ιρακ αισθανόμενοι περισσότερο ασφαλεις φέτος γιόρτασαν χθες μετά από πάρα πολλά χρόνια το Πασχ τους!...ΚΑΪΡΟ - Μέλη της Χεζμπολάχ σχεδίαζν στην Αίγυπτο να πραγματοποιήσουν επίθεση σε Ισραηλινούς τουρίστες σε θέρετρα στη χερσόνησο Σινά, της Αιγύπτου δήλωσαν νωρίτερα σήμερα ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες!...ΛΟΝΔΙΝΟ (AFP) - πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν θα αντιμετωπίσει δύσκολες ερωτήσεις, όταν επιστρέψει από τις διακοπές του Πάσχα, μετά την αποκάλυψη αποστολής "άσεμνου" μηνύματος σε πολιτικούς της αντιπολίτευσης!....BOGOTA - Ένα καραβάνι από περίπου 500 μοτοσικλέτες ολοκλήρωσε την επί τρεις εβδομάδες Κυριακάτικη διαμαρτυρία αφιερωμένη στους ομήρους που κρατούνται από τους αντάρτες της Κολομβίας, ζητώντας την απελευθέρωση τους!...TOKYO (AFP) - ιαπωνικές τιμές χονδρικής μειώθηκαν με τους ταχύτερους ρυθμούς σε ετήσια βάση και έφθασαν εκείνες τις πριν σχεδόν επτά χρόνια τον περασμένο μήνα!... Μπανγκογ Ταϊλάνδη οπαδοί της εξόριστης πρώην πρωθυπουργού, Thaksin Shinawatra, απειλούν με "επανάσταση", καθώς νωρίτερα σήμερα από το πρωϊ έχουν βγεί κατά δεκάδες χιλιάδες με τα κόκκινα- πουκάμισα στους δρόμους αψηφώντας την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και διαδηλώνουν συγκρουόμενοι με τις στρατιωτικές δυνάμεις!..by diaporon-bl/

ΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ?


Οτι, όλα τα γουρούνια τελικα, όπως λέει ο σοφός λαός μας έχουν την ίδια μούρη.....
Στην αρχή το έλεγαν πριν πολλά χρόνια για τους τσιφλικάδες,αργότερα για τα αφεντικά
όπως και λέγονται μέχρι τώρα οι εργοδότες,και τώρα το λένε οι μισοί έλληνες για τους υπόλοιπους.............κατά το δοκούν φυσικά.

ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ? ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!


Αν είναι δυνατό να τους διευκολύνουμε κιόλας όλους τους ψυχάκιδες ΕΛΕΟΣ!!!!

Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ-ΠΡΙΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ