Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ BLOGGER ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ


Eίναι το blog ενός 23χρονου "συναδέλφου" σας blogger, ο οποίος είχε ακόμα μεγαλύτερη ατυχία απ'το να γεννηθεί Έλληνας όπως εμείς (αντί πχ Σουηδός), το να γεννηθεί Παλαιστήνιος στη Γάζα.Το link είναι: http://gazatoday.blogspot.com/ και είναι το προσωπικό του ημερολόγιο (στα αγγλικά) από την καθημερινότητα της Γάζας, ευχόμαστε οι μέρες του να είναι αρκετές ακόμα και να έχει την ευκαιρία να το γεμίσει και με κάτι ευχάριστο στη συνέχεια της ζωής του !!!

5δις ΕΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡ.ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΟ


Μετά τις τράπεζες και τα αυτοκίνητα, τώρα και η βιομηχανία πορνό των ΗΠΑ, αναζητεί οικονομική βοήθεια 5 δις δολαρίων!Αμερικανοί σχολιαστές, αναφέρουν ότι δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάσουν ή να κλάψουν με την είδηση ότι η οικονομική ύφεση "έχει κάνει την όρεξη των Αμερικάνων για σεξ, να πάει ..περίπατο". Η ανακοίνωση ήρθε από το περιοδικό και τον εκδότη του Larry Flynt και τον δημιουργό του "Girls Gone Wild", Joe Francis 'Americans can do without cars and such but they cannot do without sex,'δήλωσε ο βαρόνος των πορνοπεριοδικών Larry Flynt.
To MSNBC σχολιάζει: "και που ακριβώς θα πάνε τα 5 δις; Μήπως στα εμφυτεύματα σιλικόνης;".Όταν δεν έχεις εξωτερικά προβλήματα, με τι ασχολείσαι;.....

http://taxalia.blogspot.com/

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ


Σκοτεινοί κύκλοι λένε ότι την κόψαμε στον αέρα την αδερφή του Διαμαντή" μας λέει τώρα η Τατιάνα από την εκπομπή της. Μαγνητοσκόπησαν λέει τα λεγόμενά της μετά το κόψιμο της εκπομπής να μας αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Φάνηκε πάντως ότι την πείραξε την Στεφανίδου όλο αυτό που ακούστηκε και επίσης φάνηκε ότι είναι κι αυτή έξαλλη από το απότομο κόψιμο των εκπομπών του ΑΝΤ1, που όπως λέει, είναι πάγια τακτική να το κάνει για να είναι ακριβές στο χρόνο των διαφημίσεων.
Υποστηρίζει ότι το χοντρύνανε, και αποφάσισε να μιλήσει αν και δεν το κάνει. Είπε επίσης ότι πήρε κάποιος που ισχυρίστηκε ότι είναι ο σύζυγος της αδερφής του αστυνομικού και ρίσκαραν να το βγάλουν στον αέρα. Πέφτει η γραμμή. Η αδερφή παίρνει 3 λεπτά πριν το τέλος. Έδειξε λοιπόν την υπόλοιπη συνομιλία που δεν είδαμε για να μας "βουλώσει τα στόματα" όλων όσων αναφερθήκαμε στο γεγονός. Διάβασε και σχόλια Ελευθεροτυπίας μη χάσει. Κατηγορεί τη στήλη Ζαπ Ζαπ ότι και εκείνη παραβιάζει προσωπικά δεδομένα καθώς στη δίπλα σελίδα χρησιμοποιούν εφημερίδα του αστυνομικού.
Σέβεται την Ελευθεροτυπία αλλά να σεβαστουν λέει και εκείνοι τον ΑΝΤ1!!!!!!! (Στο βίντεο που μας έδειξε που δεν προβλήθηκε αποχαιρετά και τους τηλεθεατές στο τέλος, ενώ γνωρίζει ότι έχει περάσει ο χρόνος. Κάτι μου λέει ότι το πρόοριζε να γίνει ντόρος...) Τι καλή που είναι τελικά η τηλεόραση και την παρεξηγήσαμε...Αμέσως τα σκοτεινά μυαλά μας.....Συγγνώμη για την παρερμηνεία κυρία Στεφανίδου........................

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ


Απο σήμερα το πρωϊ κυκλοφορεί και διαχέεται η είδηση των δηλώσεων του Βατικανού για την κτηνωδία του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων.Είναι είδηση - δηλώσεις που μετρούν τα πολλαπλάσια απο κάποιες αντίστοιχες - που ποτέ δέν έγιναν - απο το Φανάρι ή απο την Μόσχα.Το ΥπΕξ του Ισραήλ πήρε φωτιά, ενώ το γνωστό ίδρυμα Wiesental λυσσομανάει.Στην χώρα μας, που δυστυχώς τα περισσότερα πληροφορούμαστε απο έξω, ποιός κερατάς έχει βάλει φραγή σε μά τέτοια είδηση;Δέν καταλαβαίνουν ότι, μετά απο μία κουβέντα του Παπα αρχίζουν πλέον διεργασίες, που θα ξεπεράσουν ακόμα και όσα θα ήθελε και Ο Λευκός Οίκος και το Στέητ Ντηπάρτμεντ;Μήπως η χώρα μας είναι τελικά εβραιοκρατούμενη;ΠΕΛΙΑΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΩΡΑ


Έκτακτο 18:20',Greece-SalonikaΕπίθεση 20 περίπου κουκουλοφόρων δέχθηκαν πριν από μερικά λεπτά τα γραφεία της ιδιωτικής εταιρείας ευρέσεως εργασίας ΑΤΕΚΟ στη συμβολή των οδών Βασ.Γεωργίου και Καυτατζόγλου.Οι άγνωστοι,σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες... προξένησαν εκτεταμμένες φθορές στην υλικοτεχνική υποδομή των εγκαταστάσεων.

22 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ

1) Ολόκληρο το όνομα του Donald είναι: Donald Fauntleroy Duck2) Το 1997, οι αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες γλύτωσαν 40,000 $ μόνο και μόνο βάζοντας μια ελιά λιγότερο σε κάθε σαλάτα.3) Μια καμηλοπάρδαλη μπορεί να καθαρίσει τα αφτιά της με τη γλώσσα της.4) Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται κατά λάθος από σκίουρους που θάβουν σπόρους και μετά ξεχνάν πού τους κρύψανε.5) Το να φας ένα μήλο είναι πιο αποτελεσματικό από ένα καφέ για να κρατηθείς ξύπνιος.6)Τα μυρμήγκια τεντώνονται το πρωί όταν ξυπνάνε.7) Οι οδοντόβουρτσες χρώματος μπλε προτιμώνται από ότι οι κόκκινες.8) Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει το μήκος του 20 φορές είναι. . . .Η κόρη του ματιού!9) Κανείς δεν μπορεί να γλύψει τον αγκώνα του . . . Είναι αδύνατο να τον ακουμπήσεις με τη γλώσσα σου.10) Υπάρχει ένα μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει: Το μέλι11) Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.12) Ένα τρίτο στις παγκόσμιες πωλήσεις παγωτού το έχει το παγωτό βανίλια.13) Τα νύχια των χεριών μεγαλώνουν 4 φορές περισσότερο από των ποδιών.14) Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.15) Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.16) Το 'κουάκ' της πάπιας δεν έχει αντίλαλο. Και κανείς δεν ξέρει γιατί.17) Ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος είναι. . . η γλώσσα.18) Είναι αδύνατο να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά.19) Μια μόνο σταγόνα λάδι μηχανής είναι ικανή να κάνει 25 λίτρα νερού μη πόσιμο.20) Οι χιμπατζήδες και τα δελφίνια είναι τα μόνα ζώα μαζί με τον άνθρωπο που μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη.21) Το γέλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει τον βραδινό ύπνο καλύτερο.22) Περίπου 70% (αν όχι 100%..) των ανθρώπων που διάβασαν αυτό το μήνυμα ''προσπάθησαν να γλύψουν τον αγκώνα τους' !!!
http://kosmosnews.blogspot.com

ΤΟ ΜΕΓΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ


Την ιδια ωρα που το Μεγα παιζει ζωντανα τα επεισοδια και βλεπουμε 200 κουκουλοφορους να πετανε πετρες και οτι βρουνε μπροστα τους μιλαει μονο για αστυνομικη βια,για τους κουκουλοφορους τιποτα,και τελος παντων γιατι οι <καλοι κουκουλοφοροι>δεν βγαζουν τισ κουκουλες τους για να δουμε επιτελους τους αστυνομικους κουκουλοφορους που κανουν μια ζωη τα επεισοδια οπως λενε,ελεος με τα παραμυθια τους.

ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ




Πάντως μέχρι να έρθουν οι όποιες καλύτερες ημέρες, δεν μπορώ να μην σας μεταφέρω την (πραγματική;) σκηνή που μου είπαν ότι έγινε τις ημέρες των γιορτών σε κατάστημα εσωρούχων στα Χανιά.
Μπαίνει λοιπόν στο κατάστημα ένας καλοστεκούμενος 60 – 70 ετών και παίρνοντας δύο στρινγκάκια από ένα καλάθι πηγαίνει στο ταμείο. Λίγο ντροπαλά ρωτά τον ιδιοκτήτη πόσο κοστίζουν και όταν εκείνος του απαντά , 18 ευρώ, ο εν λόγω πελάτης του λέει : « Ίντα λες μωρέ κουμπάρε. Δύο κομματάκια ύφασμα κάνουν όσο εννιά κιλά λάδι ; Πολύ ακριβά μου κοστίζει η Βουλγάρα !!!.»

ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ


Θυμάστε τον ΣΥΡΙΖΑ με τους δύο αρχηγούς του που έλεγε για πρόσληψη γαλάζιων παιδιών; Να που σήμερα θα δείτε τον διορισμό και ενός παιδί με τα...πορτοκολί. Το παιδί του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Λεβέντη.
Πρώτα αρθρογραφεί στην Αυγή μετά μπαίνει σε επιτροπές και τώρα νόμιμα διορίζεται.
Ηθικά; Εσείς θα κρίνετε...Να σας θυμίσουμε τι έλεγε ο ίδιος ο Λεβέντης για τους διορισμούς;Λεβέντης στη Βουλή (30.01.2008)«Όσον αφορά τη διαπλοκή και τη διαφθορά, τη βλέπουμε. Πάντα στην εξουσία τα «γαλάζια παιδιά». Όσο κι αν θέλετε να αρνηθείτε τη συνέντευξη, δυστυχώς είναι μια σκληρή πραγματικότητα που τη βιώνουν αυτοί που προσπαθούν να βρουν μια θέση.»Τσίπρας στο 5ο Συνέδριο του Συνασπισμού (9.02.2008)«Ποιό είναι αλήθεια το αντικείμενο της πολιτικής; Το ρουσφέτι, τα γαλάζια παιδιά, οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για καλύτερες μέρες;»Αλαβάνος, δήλωση για τις προσωπικές συνεντεύξεις του ΑΣΕΠ:«...Για να μπορέσουν να δημιουργηθούν συνθήκες για «γαλάζια παιδιά», ανασύρονται «γαλάζιοι εξεταστές», δηλαδή μη μέλη της επιτροπής και του χώρου του ΑΣΕΠ οι οποίοι θα εξετάζουν προσωπικά τους υποψηφίους.»

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πολλά δακρυγόνα πέφτουνε αυτή τη στιγμή έξω από τη Στάση μετρό Πανεπιστήμιο. Ο κόσμος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην γύρω περιοχή. Στο κατάστημα Goody's στην Σταδίου πετάξανε κόκκινες μπογιές.
ΑΠΟ τροκτικο

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ


ΣΤΑΘΕΡΑ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ


Καλά πήγε το χειρουργείο του Διαμαντή και πλέον εισήχθη στην εντατική μονάδα. Ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί αλλά η πορεία του παραμένει σταθερή και το γεγονός ότι πέρασε άλλη μια μέρα είναι καλό. Ας μείνουμε όμως σε όσα λένε οι γιατροί.Σήμερα στο συλλαλητήριο όλα πρέπει να κυλήσουν ομαλά. Για τον Διαμαντή και τον Αέξανδρο. Απλό δεν είναι;

Αναρτήθηκε από troktiko

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ