Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ!!


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΦΙΑ[ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ]!!


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ[ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!]

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΕΤΣΙ???

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΦΑΙΡΟΝ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟ!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ [ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΙΝΔΙΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΣΟΜΑΛΙΑ κ,λ,π.!!

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ[ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ?]


Α! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ.[ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ]

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ!!ΚΑΙ Ο ΚΑΤ ΜΑΝ ΕΔΩ!!ΚΑΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ!!

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ,ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!


ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.
Φιλήμων[Στοβαίου Ανθολόγιον Θ22]

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ.......


πηγη φωτο www.funny city.gr
ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ισοκράτης....[Στοβαιου Ανθολολογιον Α,45]

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 'Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!!



Κάποτε ένας ηλικιωμένος άνθρωπος πολύ πολιτικοποιημένος μου είχε πει το εξής σοφό.
Να ακούς καλά τις δεσμέυσεις των λόγων που κάνουν και να τις θυμάσαι σαν ανάμνηση μια και δεν πρόκειτε να τις κάνουν.Μετά πρόσεξε πολύ καλά και δώσε μεγάλη βαρύτιτα σε αυτά που καταγγέλουν τα κόμματα εξουσίας και μη, για τους αντιπάλους τους είναι οι μόνες αλήθειες που θα ακούσεις είναι καρατσεκαρισμένο ότι ξέρουν και λένε την αλήθεια.Μετά από όλα αυτά πήγαινε να ψηφίσεις και προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος για ότι σου συμβει τα επόμενα 4 ή 5 χρόνια.Τώρα που μεγάλωσα και τα σκέπτομαι, μονολογό... Ρε τον μπαγάσα τον παππού είχε δίκαιο σε όλα, μόνο σε ένα δεν είχε ότι δεν τάξερα,τα ήξερα από τότε και πολύ καλά μάλιστα.Ειμαι παλιά ιστορία παππού πολύ παλιά......

Σεισμός 5,2 ρίχτερ στην Bόρεια Ελλάδα

ΤΩΡΑ

Σεισμός στη Θεσσαλονίκη μόλις τώρα... κράτησε αρκετή ώρα. Έγινε αισθητός στις Σέρρες, στην Φλώρινα στην Αριδαία και σε άλλες τριγύρω περιοχές. Είναι αρκετά επιφανειακός και 5,2 ρίχτερ για αυτό έγινε τόσο αισθητός το επίκεντρο φαίνεται πως ήταν 75 χιλιόμετρα βορειοδυτικά απο την Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε και μετασεισμός.
ΑΠΟ troktiko

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Βόρεια Ελλάδα

έγινε αισθητός στη Βόρεια Ελλάδα με αποτέλεσμα σε πολλές πόλεις οι κάτοικοι να βγουν έντρομοι από τα σπίτια τους.
Οι τέσσερις σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,4, 4,2, 3,3 και 2,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκαν σε διάστημα περίπου μίας ώρας στα Σκόπια, από τις 17:13 μέχρι και τις 18:11.

Το επίκεντρο ήταν κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα 70 χλμ βορείως της Θεσσαλονίκης ενώ το εστιακό βάθος ήταν μόνο 2 χλμ.

Οι σεισμοί έγιναν αισθητοί και στην Βορειοδυτική Μακεδονία από το Κιλκίς μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Hellenic Business

H Mariah Carey ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΑΜΟΙΒΗ 1.5 ΕΚΑΤ.ΔΟΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!


ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ Richard Gere, Sharon Stone, Mariah Carey, Tom Jones.ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 14000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

Του αναγνώστη Θωμά Ακρωτηριανάκη-ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Eδώ στα Χανιά,οι μητσοτακικοί,για τους
δικούς τους λόγους,στα πλαίσια της
εσωκομματικής διαπάλης που μαίνεται
μέσα στη ΝΔ,και της προσπάθειάς τους
να περάσουν το μήνυμα ότι ο Καραμανλής
δεν είναι ο καταλληλότερος για την αρχηγία
της ΝΔ,φτάνουν στο σημείο να διαδίδουν
ότι (τάχα) ... η σύζυγός του έχει καρκίνο στο
πάγκρεας και ότι έχει πάει για θεραπεία
στην Αγγλία και τη Νέα Υόρκη...

Η Dream Team στην Ελλαδα



O πρόεδρος της FIBA Europe, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ανακοινωσε μια είδηση - έκπληξη στους φίλους του μπάσκετ. Η «Χρυσή» ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί εναντίον της δευτεραθλήτριας κόσμου, σε δύο φιλικά παιχνίδια παγκόσμιου ενδιαφέροντος και επί ελληνικού εδάφους. Έτσι οι Αμερικανοί άσοι του ΝΒΑ θα έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2010 και πριν από την συμμετοχή της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας, έχουν εντάξει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους την ελληνική πρόσκληση για δυο φιλικές αναμετρήσεις που θα γίνουν πιθανότατα στο ΟΑΚΑ.

Οι εθνικές ομάδες Ελλάδας και Αμερικής έχουν δώσει συνολικά 9 αγώνες και σ’ όλους τους Ελληνες φιλάθλους έχει μείνει αξέχαστη η νίκη την 1η Σεπτεμβρίου 2006, στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο Τόκιο με 101-95. Οι Αμερικανοί πήραν τη ρεβάνς, πέρυσι, στο Ολυμπιακό τουρνουά του Πεκίνου, νικώντας με 92-69. Η ελληνική ομάδα, εκτός από τη νίκη της στην Ιαπωνία, μετράει μία ακόμη σε φιλικό παιχνίδι που είχε γίνει στην Αθήνα, το ’77.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Εθνική των ΗΠΑ θα παρουσιαστεί πλήρης για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, καθώς θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου, 15 χρόνια μετά το Παγκόσμιο του Τορόντο, και αναμένεται τα εισιτήρια και των δυο φιλικών αγώνων να γίνουν ανάρπαστα για τους φίλους του μπάσκετ που θέλουν να δουν παίκτες της αξίας του Μπράιαντ, του Τζέιμς, του Καρμέλο να παίζουν εναντίον του Διαμαντίδη, του Παπαλουκά, του Σπανούλη και των άλλων Ελλήνων διεθνών. Τον Κώστα Κουφό και τον Νικ Καλάθης θα επισκεφθούν στις ΗΠΑ ο τεχνικός της εθνικής ανδρών, Γιόνας Καζλάουσκας, και ο συνεργάτης του, Γιάννης Σφαιρόπουλος, πριν γίνουν οι κλήσεις του πρώτου για την ανδρών και ο δεύτερος για τη νέων - ανδρών.

http://kala-nea.blogspot.com/

ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ 24 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΤΟ ΜΑNΧΑΤΑΝ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1626 Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΙΤΕΡ ΜΙΝΟΥΙΤ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΓΙΑ 24 ΔΟΛ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.

Σύλληψη δεκατεσσάρων (14) ατόμων για σωματεμπορία, παραβάσεις των νόμων «περί Εκδιδομένων Προσώπων», «περί Αλλοδαπών» και υγειονομικές παραβάσεις.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-05-2009), από Αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών της Δ-νσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθησαν στην Ν. Σμύρνη - στα πλαίσια έρευνας για την παράνομη διακίνηση και εργασία αλλοδαπών γυναικών - συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα, εκ των οποίων δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 46 και 26 ετών αντίστοιχα και δώδεκα (12) αλλοδαπές – τρείς (3) υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 24,23 και 20 ετών, επτά (7) υπήκοοι Ρωσίας, ηλικίας 20,25,24,26,25,21 και 31 ετών και δύο (2) υπήκοοι Λιθουανίας 26 ετών – για σωματεμπορία, παραβάσεις των νόμων «περί Εκδιδομένων Προσώπων» και «περί Αλλοδαπών» και υγειονομικές παραβάσεις.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των - 2.710 – Ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ

Όρκος στον Κώστα Ηλιάκη...

Aπό τον Γιώργο Κανλή

Ο όρκος. (Υπόσχεση στον Κώστα Ηλιάκη)
Το μπλε και το γαλάζιο,
αυτού του Ουρανού,
θα το διαφυλλάξω,
σαν κόρη οφθαλμού.
Ουδέ σε δραγουμάνους,
ουδέ και σε οχτρούς,
θα με απεμπολήσω,
στους δύσκολους καιρούς.
Στη γη μου την πατρώα,
"Μολών λαβέ θα πω",
Δελφούς για να φυλάττω
και Σπάρτες να κρατώ.
Το μπλε και...
... το γαλάζιο,
του Αιγαίου μας νερά,
θα με αναβαπτίσω,
μ΄Ελλήνων ιερά.
Ουδέ σε δραγουμάνους,
ουδέ και σε οχτρούς,
ουδέ και σ΄όσους άλλους,
που Σπάρτες πολεμούν.
Κι αν είναι να πεθάνω,
κι αν ειν΄να σκοτωθώ,
κι εκεί ακόμη απάνω,
"Μολών λαβέ" θα πω.
Το μπλε και το γαλάζιο,
κρεμάω φυλαχτό,
ουδείς θα βάψει μαύρο,
το μπλε μας ουρανό.
Ουδέ σε δραγουμάνους,
ουδέ και σε οχτρούς,
θ΄αφήσω να συλλήσουν,
αλλοτινούς καιρούς.
Δικό μας το Αιγαίο,
δικά μας τα Ψαρρά,
"Μολών λαβέ" σας λέω,ακόμη μια φορά.

http://press-gr.blogspot.com/

Πέρα από τη Γιαννάκου και άλλοι ευρωβουλευτές υποστήριζαν το βιβλίο Ρεπούση!

http://paideia-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_6927.html
Ευριπίδης Μπίλλης
τ. επίκουρος καθηγητής ΕΜΠ

Όλοι συμπονούμε τους συνανθρώπους μας όταν πάσχουν. Το ίδιο συνέβη και με την κυρία Μαριέττα Γιαννάκου κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγιεία της, νύν επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας (προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού), τέως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου και τέως Υπουργός Παιδείας,

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι υπήρξε φανατική υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ τουρκοποίησης της Κύπρου και κατευθυντήριος νους, ως υπουργός παιδείας, του βιβλίου της 6ης δημοτικού, των Σόρος, Ρεπούσηδων, Κουλούρηδων (θηλυκού γένους), Γιαννοπουλαίων, κτλ.

Στο δεύτερο συνημμένο μπορείτε να <<θαυμάσετε>> και πολλούς άλλους, υπερκομματικά, υποστηρικτές του ίδιου βιβλίου, πολλοί από τους οποίους ίσως είναι επίσης υποψήφιοι ευρωβουλευτές ( δεν βρήκα τον καιρό να το ψάξω).

Και για να μην αδικούμε την κυρία Γιαννάκου, αναφέροντας αυτήν μόνον για το βιβλίο της 6ης Δημοτικού, δείτε το κατωτέρω απόσπασμα από το τρίτο (πολυ ενδιαφέρον) συνημμένο για την κυρία Μαρινέλα Κοππά υψοψήφια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ:

<< Επί παραδείγματι η επίκουρη καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, Ευρωβουλευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μαριλένα Κοππά, κατά την παρουσίαση των τεσσάρων βιβλίων... εξήρε την υποστήριξή της στην όλη προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί «στην επανεξέταση των συμβόλων και των στερεοτύπων» και «στην επανανάγνωση της Ιστορίας», κατά τους επόμενους μήνες, με άρθρο της στην Ημερησία (31/03/2007) υποστήριξε ότι «Η θλιβερή κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους μήνες με το βιβλίο της Ιστορίας της Στ Δημοτικού και τις άναρθρες κραυγές εναντίον του, είναι μια ακόμη έκφραση της παθογένειας του δημόσιου λόγου στη χώρα μας.». Ανάλογη έντονη υποστήριξη προσέφεραν αργότερα προς την κ. Ρεπούση (βλ. σχετική αναφορά στη συνέχεια) η διευθύντρια της συγκεκριμένης έκδοσης και καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Χριστίνα Κουλούρη, οι συμμετέχουσες σε επιτροπές της έκδοσης κ.κ. Άννα Φραγκουδάκη και Θάλεια Δραγώνα και οι παρόντες στην παρουσίαση κ. Αντώνης Λιάκος, καθηγητής της Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νίκος Γεωργιάδης επτανήσιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Θ. Βερέμης, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, ο οποίος εισηγήθηκε στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο και έγινε δεκτό, να προωθηθεί η χρήση του τετράτομου έργου ως βοηθήματος των καθηγητών της Ιστορίας στα σχολεία.>>

Βεβαίως θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σχεδόν σε όλα τα κόμματα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

TEHRAN (Reuters) - Σε μια πρωτοφανή χειρρονομία καλής θέλησης ο Ίρανός Πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad δήλωσε αργά χθες βράδυ ότι προτίθεται να αρχίσει συνομιλίες με την Παγκόσμια κοινότητα συμπεριλαμβανομένων και των Αμερικάνων σχετικά με την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας !...said on Saturday.ISLAMABAD (Reuters) -Οδομαχίες ξέσπασαν νωρίτερα σημερα το πρωί στην Πακιστανική πόλη Swat στην περιοχή των κοιλάδων όταν δυνάμεις ασφαλείας της χώρας ήλθαν αντιμέτωπες με δυνάμεις των Taliban !...SEOUL (Reuters) - Η ηγεσία της Ν.Κορέας πολιτική και στρατιωτική ετοιμάζεται να ενταφιάσει τον πρωην ηγέτη της Roh Moo-hyun που πηδώντας στο κενό σκοτώθηκε προχθές!...SAO PAULO (Reuters) - Ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβει στην επαρχία της Bahia, σκοτώνοντας τους 14 επιβαίνοντες μεταξυ των όποίων ήταν και 4 παιδιά!..VAVUNIYA, τη Σρι Λάνκα (CNN) - Αιφνιδιασμένος και απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γ.Γ του ΟΗΕ Ban Ki-Moon, μετά την επίσκεψη σε στρατόπεδο στη Σρι Λάνκα, το Σάββατο και το πέταγμά του με ελικόπτερο πάνω από το χώρο των τελευταίων μαχών στη Σρι Λάνκα, η κατάσταση των ανθρώπων εκεί είναι απελπιστική δήλωσε λίγο μετά και νωρίτερα το πρωί σήμερα!... TEHRAN, Iran (CNN) -- Η Ιρανική Κυβέρνηση μπλόκαρε την προ΄σεγγηση στα Facebook μέχρι και της προεδρικές εκλογές στις 12 Ιουνίου!...Βαγδάτη, Ιράκ (CNN) - Δύο Αμερικανοί σκοτώθηκαν στη Βαγδάτη πριν από λίγο στην Πράσινη Ζώνη, από επίθεση πυραύλου ο ένας και ο άλλος κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες!...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

Αλβανός πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών περιπολικού!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πριν λίγο
Σήμερα τα ξημερώματα πριν από λίγο στην οδό Βουλγάρεως και Μ Μουσούρη ένας Αλβανος πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών που έκαναν περιπολίες.Έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο Αλβανός διέφυγε με τον συνεργό του. Οι δυο αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους. Ύστερα απο πεζή καταδίωξη συνέλαβαν τον συνεργό του δράστη.

http://totefteri.blogspot.com/2009/05/blog-post_2631.html

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΩ ΔΕΝ ΓΛΥΦΩ!! TO ΛΕΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ 'ΦΤΥΝΩ' ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!


ποσοι απο εσας.....
είστε της άποψης......
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΩ ΔΕΝ ΓΛΥΦΩ!!
με χαλάει απίστευτα σε έναν άνθρωπο αυτό..
μέρα με τη μέρα καταλαβαίνω οτι το 85% είναι έτσι...
ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!
ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ www.funnu-city.gr

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ AIDS ΘΕΡΙΖΕΙ?

Οι ίδιοι τα λένε και για το ΑΙDS και για τις ιδιαιτερότητες τους γύρω από την ομοφυλοφιλία με παιδιά.Και ρωτώ έχουν ελεχθεί όλοι αυτοί?Μήπως κινδυνεύουν κάποια πολύ 'νεαρά' άτομα από τις ιδιαιτερότητες τους?ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΑ!!

ΚΑΤΜΑΝ Η ΧΑΟΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ



ΑΠΟ http://ventetta.blogspot.com/