Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΛΕΤΟ-Με το στιλό στο χέρι!



Από τα κόκκινα στα πράσινα και από το λιμάνι στην Παιανία! Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού! Ο Κώστας Αντωνίου τα βρήκε με την Λίβερπουλ το απόγευμα της Τρίτης και αύριο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές τόσο με τους «κόκκινους» όσο και με τον Αργεντινό χαφ. Οι λεπτομέρειες του deal.



Όπως αποκαλύψαμε το απόγευμα της Τρίτης ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στην Αγγλία εκεί όπου είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ για τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τους «κόκκινους» με ένα ποσό που αγγίζει τα 3,5 εκ. ευρώ και αυτό που απομένει είναι να πέσουν αύριο οι υπογραφές σε νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όλα αυτή την ώρα που το «τριφύλλι» καλύπτει τις απαιτήσεις του Λέτο, προσφέροντας περίπου 1εκ ευρώ ετησίως. Λεφτά περισσότερα από εκείνα που του έδινε ο Ολυμπιακός. Ένας Ολυμπιακός που αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του παίκτη αφού βρίσκει μπροστά του «πράσινο» τοίχο.

Ο ταλαντούχος χαφ αναμένεται να υπογράψει την Τετάρτη στους «πράσινους» και θα ενσωματωθεί στην αποστολή την 1η Ιουλίου, μιας και μέχρι τις 30 Ιουνίου έχει τυπικά συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Σπουδαία κίνηση

Από κει και πέρα, στην ουσία των πραγματών ο Παναθηναϊκός όταν και τυπικά «κλείσει» η υπόθεση θα έχει καταφέρει με... ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Πρώτον θα έχει ενισχυθεί σημαντικά στην αριστερή πτέρυγα με έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και μπορεί να βελτιώσει ακόμα κάποια πράγματα στο παιχνίδι του και δεύτερον θα έχει καταφέρει να πάρει μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού έναν παίκτη που αποδεδειγμένα τον ήθελαν στο λιμάνι.

Νίκος Αθανασίου
http://www.gazzetta.gr/

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Το χοντρο λαγουδάκι!!

Big Buck Μπάνι είναι μια σύντομη καταπληκτική ιστορία που αφηγείται την περιπέτεια ενός γίγαντα κουνέλιου με μια καρδιά μεγαλύτερη από τον εαυτό του.Όταν μία ηλιόλουστη μέρα τρεις τρωκτικά παρενοχλούν αυτόν τον αγαθό γίγαντα και τον μεταμορφώνουν από λαγό σε θηριό......για να δούμε

Big Buck Bunny from Blender Foundation on Vimeo.

Το σκισμένο κοράνι της όργης ήταν τελικά ευχολογιο


Ευχολόγιο ήταν τελικά το «κοράνι», για το σκίσιμο του οποίου από αστυνομικό λίγο έλειψε να καεί η Αθήνα στα τέλη Μαΐου, όταν ύστερα από συλλαλητήριο οργισμένοι μουσουλμάνοι επιδόθηκαν σε καταστροφές αυτοκινήτων και καταστημάτων γύρω από την πλατεία Βικτωρίας...
Η διαπίστωση έγινε από αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία απευθύνθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ταξίαρχος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που ανέλαβε να διεξάγει την Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διέταξε ο αττικάρχης, υποστράτηγος Γιάννης Ραχωβίτσας, μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού.
Σύμφωνα λοιπόν με την γνωμάτευση αυτή, οι ειδικοί του υπουργείου που εξέτασαν τα σχισμένα έγγραφα που είχε παραδώσει ο ίδιος ο καταγγέλλων το περιστατικό Ιρακινός, αποφαίνονται ότι πρόκειται για ευχολόγιο, σημειώσεις δηλαδή με προσευχές και όχι για κείμενα από το κοράνι.
Επισημαίνεται δε στη γνωμάτευση ότι ακόμα και εάν είναι ευχολόγιο, σύμφωνα με τη μουσουλμανική θρησκεία απαγορεύεται να το φέρουν οι πιστοί πάνω τους και ιδίως με τον τρόπο που το είχε ο καταγγέλλων (διπλωμένο και τυλιγμένο σε χαρτοπετσέτες), ενώ τονίζεται επίσης ότι απαγορεύεται να διαβάζεται εάν ο αναγνώστης δεν είναι τουλάχιστον ξυπόλητος
ΠΗΓΗ CREEK POLICMAN

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ-Oριστικά «πράσινος»!

Το καλοκαίρι του 2002 έκανε το δρομολόγιο Πάτρα-Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Επτά χρόνια αργότερα, όμως, ο Κώστας Κατσουράνης θα κάνει το Λισσαβώνα-Παιανία για χάρη της ομάδας που είχε στην καρδιά του από μικρό παιδί. Τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τα βρήκαν σε όλα με την Μπενφίκα και την ΑΕΚ και ο «Κατσούρ» θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση την Παρασκεύη. Πως βρέθηκε η «χρυσή τομή».



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Κώστα Κατσουράνη ενώ είχε βρει και την λύση για την αποδέσμευση του από την Μπενφίκα.

Το θέμα, όμως, βγήκε πιο νωρίς από ότι έπρεπε στην δημοσιότητα, η ΑΕΚ προσπάθησε να διαφυλάξει τα συμφέροντα της, μιας και υπήρχε ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του διεθνή μέσου που υποχρεώνει όποιον από τους «αιωνίους» ήθελε να τον αποκτήσει να καταβάλλει 5 εκ. ευρώ στην «Ένωση».

Το θέμα έδειχνε να κολλάει αλλά αργά χθες το βράδυ οι τρεις πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Έκλεισε και τυπικά

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τους «αετούς» της Λισαββώνης στα 2,5 εκ. ευρώ ενώ το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε η λύση με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θα καταβάλουν 900.000 στους «κιτρινόμαυρους» που με αυτό το ποσό θα προχωρήσουν ουσιαστικά την απόκτηση του Μάκου.

Έτσι, λοιπόν, ο «Κατσούρ» θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μέσα στο επόμενο διήμερο και αναμένεται την Παρασκευή να δώσει το παρών στην Παιανία στην πρώτη συγκέντρωση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παντοδύναμος στον άξονα

Με την κίνηση αυτή ο Παναθηναϊκός ανεβάζει επίπεδο την μεσαία του γραμμή ενώ προσθέτει στην ομάδα ένα «πολυεργαλείο» όπως είναι ο Κατσουράνης. Εξάλλου, ο διεθνής μέσος μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Παράλληλα, δεν είναι κάποιος παίκτης της... σειράς. Μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη της Μπενφίκα το 2009 και ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες αυτή την στιγμή που μπορεί να κάνει την διαφορά και προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Στο εξωτερικό

Από κει και πέρα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ο προορισμός του. Λογικά αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.
Νίκος Αθανασίου
http://www.gazzetta.gr

Σύγκρουση συρμών του μετρό στην Ουάσινγκτον με επτά νεκρούς

Επτά άτομα σκοτώθηκαν και 70 τραυματίστηκαν σε σύγκρουση συρμών του μετρό στην Ουάσινγκτον. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τις δημόσιες μεταφορές στην Ουάσινγκτον είχαν λάβει εντολή να αναβαθμίσουν τα μέτρα ασφαλείας στους παλαιούς συρμούς. Η σύγκρουση των συρμών έγινε ανάμεσα στους σταθμούς Fort Totten και Takoma στις 17:00 το απόγευμα, τοπική ώρα - πρόκειται για ώρα αιχμής. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και η μία εκ των οδηγών των συρμών.
Από την σύγκρουση βαγόνια του ενός συρμού τινάχτηκαν στον αέρα και έπεσαν πάνω στα βαγόνια του άλλου συρμού. Πρόκειται για το χειρότερο δυστύχημα των τελευταίων 33 χρόνων στο μετρό της Ουάσινγκτον.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τις δημόσιες μεταφορές στην πόλη είχαν ενημερωθεί για το ότι τα συστήματα ασφάλειας των παλαιότερων συρμών χρειάζονταν αναβάθμιση, σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να υπάρξει απόσυρση των συρμών αυτών

Ηellwnic Business

Συγκέντρωση Αστυνομικών......


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όχι στη βία κατά των Αστυνομικών.

Η βία κατά των Αστυνομικών είναι βία κατά όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Όχι στην αναβίωση της τρομοκρατίας και των φαντασμάτων του παρελθόντος!

Όχι στην απαξίωση του σκληρά εργαζόμενου Έλληνα Αστυνομικού!
Η στυγνή δολοφονία του Αστυνομικού ΣΑΒΒΑ Νεκτάριου είναι πλήγμα στους θεσμούς και τη δημοκρατία μας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ένοπλη βία ζητώντας τη συμπαράταξη όλων των συμπολιτών μας σ’αυτόν τον αγώνα.

Καλούμε μαζικά όλους τους συναδέλφους, κάθε συμπολίτη μας,τα πολιτικά κόμματα καθώς και κάθε φορέα, την προσεχή Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 19:00 έξω από τη Γ.Α.Δ.Α (Λεωφ. Αλεξάνδρας 173), σε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το διαρκή φόρο αίματος του Έλληνα Αστυνομικού, καταδίκης και δημιουργίας κοινωνικού μετώπου απέναντι στην αναβίωση της τρομοκρατίας.


Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ!!

Ας δούμε κάποιες έννοιες τις οποίες χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να εισάγουμε στο γνωστικό σύστημα του παιδιού μας την έννοια της πειθαρχίας.

Ας ξεκινήσουμε με την ίδια τη λέξη ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ: Στα λεξικά η λέξη παρουσιάζεται συνοδευτικά με επίθετα και έτσι αλλάζει κάπως το απόλυτο νόημα της.

* 1. Πειθαρχία: η υποταγή σε ανώτερους.
* 2. Ενσυνείδητη ή εσωτερική πειθαρχία: η υπακοή σε αρχές και κανόνες με τη θέληση του ατόμου.
* 3. Εξωτερική πειθαρχία: Η υπακοή που επιβάλλεται λόγω φόβου (Μπαμπινιώτης, 1998).

Αν τελικά θέλουμε να χρησιμοποιούμε τον όρο πειθαρχία ας έχουμε τον 2ο ορισμό στο μυαλό μας.

Άλλες έννοιες που σχετίζονται με την πειθαρχία είναι η φυσική συνέπεια, η λογική συνέπεια και η τιμωρία.

1. Η φυσική συνέπεια: το φυσικό επακόλουθο μιας ενέργειας. Δηλαδή, δεν θα πάρω το κολατσιό μου μαζί και έτσι θα πεινάσω.

2. Η λογική συνέπεια: το επακόλουθο που προγραμματίζει ο γονέας ως συνέπεια σε ένα όριο ή κανόνα ο οποίος δεν τηρείται. Δηλαδή, δεν έκλεισα την τηλεόραση την ώρα που είχε συμφωνηθεί και για αυτό δεν θα δω τηλεόραση την επόμενη μέρα, καθόλου.

3. Η τιμωρία: είναι δύναμη εξουσία και επιβάλλεται χωρίς υπαρκτούς λόγους πάντα. Πολλές φορές εμπεριέχει βία, σωματική, λεκτική ακόμα και τίποτα από τα δύο. Εξίσου επίπονη είναι για τα παιδιά και η παραμέληση.

Οι διαφορές της τιμωρίας από την συνέπεια είναι:

Πρώτο και κύριο, η συνέπεια εμπεριέχει ΣΕΒΑΣΜΟ και αναγνώριση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ του παιδιού.

1. Έτσι, το παιδί υπακούει σε κανόνες και αρχές και ταυτόχρονα σέβεται τον γονέα του. Είναι η περίπτωση που λέμε ότι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά εμπνέεται.

2. Η συνέπεια δίνει στο παιδί την ευκαιρία να επιλέξει (Αν δεν διαβάσεις θα έχεις και λιγότερο χρόνο για παιχνίδι. Διάλεξε!).

3. Επιπλέον, δεν κατηγορεί το παιδί καθώς είναι απρόσωπη και δίνεται σημασία στην πράξη και όχι στο παιδί, δηλαδή « η επίθεση σε συμμαθητή είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως.....» αντί « Είσαι απαράδεκτος που....».

4. Η συνέπεια στηρίζεται στην καλή θέληση και των δύο πλευρών και

5. είναι άμεση. Για να καταλάβει το παιδί τη συνέπεια πρέπει να δοθεί αμέσως και όχι μετά από ώρες ή μέρες. Το παιδί χάνει το λόγο για τον οποίο επιβάλλεται η συνέπεια.

Από την άλλη πλευρά, η τιμωρία είναι ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

1. Τα παιδιά που «τρώνε» τιμωρίες σπάνια σέβονται τους γονείς τους και όσο μεγαλώνουν μπαίνουν στη διαδικασία λεκτικής ή κάποιες φορές και σωματικής έριδας! Η τιμωρία αφορά σε κάτι που έγινε στο παρελθόν (Α, μείνε στο δωμάτιο αφού προχθές είχες πάει αδιάβαστος στα αγγλικά) και συνήθως ικανοποιεί κάποιες ανάγκες επιβολής του ανθρώπου που την επιβάλλει.

2. Δύσκολα δεν υπάκουει κάποιος στην τιμωρία καθώς εμπεριέχει απειλές συναισθηματικού τύπου ( Δεν θα σε αγαπώ μετά!) ή υλικές απειλές (Τέρμα η σοκολάτα από σήμερα).

3. Τέλος η τιμωρία συνήθως είναι αυθαίρετη ή έχει μικρή σχέση με την εκάστοτε κατάσταση.

Για να καταφέρουμε, λοιπόν, να βάλουμε καλά και σωστά όρια στα παιδιά μας και να ταυτόχρονα να διατηρήσουμε την καλή σχέση και επικοινωνία με τα παιδιά μας. Άλλωστε δεν θα γινόταν διαφορετικά να τεθούν όρια παρά μόνο με την καλή σχέση.

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ:

* 1. καλοσύνη και σταθερότητα
* 2. ας επιβάλλονται οι συνέπειες σε ρεαλιστικά πλαίσια και όχι σε πλαίσια υπερπροστατευτικότητας
* 3. ας ξεχωρίζουμε την πράξη από το πρόσωπο που την κάνει
* 4. ας μην δίνουμε πολύ χώρο στη γνώμη των άλλων (από τους πολύ κοντινούς μας όπως ο παππούς και η γιαγιά μέχρι κάποιον πολύ μακρινό)
* 5. με λίγα λόγια και κατανοητά ας δώσουμε την συνέπεια
* 6. ας σχετίζεται η συνέπεια με την αρνητική συμπεριφορά
* 7. ας δίνουμε εναλλακτικές
* 8. με υπομονή και εξάσκηση ας δίνουμε στο παιδί ευκαιρίες.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!!

param name="allowFullScreen" value="true">
Barack Obama - the Superhero has come to save the day! (4.9 Mb)

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αφτιά μας.Αυτό που γίνεται με αυτόν τον ανθρωπό σίγουρα δεν έχει προηγούμενο στην Αμερική.Αν τους απογοητεύση θα είναι δυνατό τραυμα γιά όλους.Οσο για μας διαφορά στην εξωτερική πολιτική δεν βλέπω και έτσι όλα αυτα μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ


ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΖΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ

ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΛΕΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΟΛΤΑ

Iron Man vs Bruce Lee-ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Παράθυρο» για έκδοση υπόπτων πολιτών από Ελλάδα σε ΗΠΑ

http://kostasxan.blogspot.com

Μία λεόντειο συμφωνία που επιτρέπει να εκδίδεται στις ΗΠΑ από τη χώρα μας οποιοσδήποτε πολίτης κρίνεται από εκείνες ύποπτος τέλεσης αδικήματος, προωθεί η κυβέρνηση με τροπολογίες που απαξιώνουν το ελληνικό Σύνταγμα και τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.

Του Αλέξανδρου Αυλωνίτη
Οι κυβερνητικές τροπολογίες ανοίγουν τον δρόμο για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταστρατήγηση του Συντάγματος. Και τούτο διότι προβλέπουν ότι στα αιτήματα έκδοσης υπόπτων που υποβάλλουν οι ΗΠΑ, αν δημιουργούνται εμπόδια στην έκδοση λόγω κάποιων συνταγματικών αρχών ή αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων, τα εμπόδια αυτά θα μπορούν να ξεπερνιούνται μέσα από διαβουλεύσεις που θα γίνονται μεταξύ των δύο χωρών.
Οι διαβουλεύσεις αυτές, που επιτρέπουν να ξεπερνιούνται το Σύνταγμα και οι δικαστικές αποφάσεις, θα γίνονται ασφαλώς για το θεαθήναι και με προδιαγεγραμμένο το τελικό αποτέλεσμα, αφού είναι γνωστό ότι ισχύει ο νόμος του ισχυρού και συνεπώς οι ΗΠΑ θα έχουν «το πάνω χέρι» σε κάθε είδους διαπραγματεύσεις.
Η συγκεκριμένη τροπολογία αποτέλεσε -σύμφωνα με πληροφορίες- προϊόν ισχυρών πιέσεων των ΗΠΑ, στις οποίες ενέδωσε η ελληνική κυβέρνηση, αλλιώς είχε ξεκαθαριστεί από αμερικανικής πλευράς ότι δεν θα ξεκινούσε καμία συζήτηση για να δουν θετικότερα στο μέλλον το θέμα της βίζας για τις επισκέψεις Ελλήνων πολιτών.
«Καλό παιδί»
Το Μέγαρο Μαξίμου έδειξε στάση «καλού παιδιού» προς τις ΗΠΑ, αποφασίζοντας να περάσει τη σχετική τροπολογία και συμφωνία σε θερινό τμήμα της Βουλής, όπως συνηθίζεται να περνούν στη χώρα μας οι πιο προβληματικές ρυθμίσεις για να γίνουν όσο το δυνατό λιγότερο αντιληπτές και να υπάρξουν οι μικρότερες αντιδράσεις.
Η κυβερνητική τροπολογία έρχεται στο πλαίσιο της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας που υπογράφηκε στην Ουάσιγκτον τον Ιανουάριο του 2006 για τη δικαστική συνεργασία, τις εκδόσεις υπόπτων, την ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων κ.λπ. και η οποία παραμένει έκτοτε ανενεργή, γιατί το Μαξίμου δίσταζε να τη φέρει στη Βουλή.
Ωστόσο μετά την έξαρση τρομοκρατικών κτυπημάτων και της γενικότερης εγκληματικότητας, η κυβέρνηση θεωρεί ότι με την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες σε θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας, είναι η καταλληλότερη περίοδος για να εξυπηρετήσει τα αμερικανικά αιτήματα.
Η συμφωνία αποτελεί συνέχεια της αμερικανοευρωπαϊκής συμφωνίας που είχε υπογραφεί το 2003 μέσα στο τρομολαγνικό κλίμα μετά το κτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Στην πράξη μπορεί να δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα στο μέλλον, αφού οι ΗΠΑ θα μπορούν μέσω διαπραγματεύσεων - πιέσεων να «ακυρώνουν» την άρνηση των ελληνικών δικαστηρίων να τους παραδώσουν έναν πολίτη ξένο που πέρασε από το ελληνικό έδαφος και τον οποίο οι ΗΠΑ θεωρούν ύποπτο τρομοκράτη ή οποιασδήποτε εγκληματικής ενέργειας ακόμα και ήσσονος σημασίας αδικημάτων, που τιμωρούνται με φυλάκιση (εξαγοράσιμη) μόλις ενός έτους.
Πλάγια όδος
Ετσι υπάρχει ο κίνδυνος να εξασφαλίσουν οι ΗΠΑ δια της πλαγίας οδού την έκδοση υπόπτου, ακόμα και αν υπάρχουν θεμελιωμένες αντιρρήσεις, γιατί μπορεί να επιβληθεί θανατική ποινή (που εξακολουθεί να ισχύει σε διάφορες πολιτείες) ή απάνθρωπη μεταχείριση, με κράτηση σε φυλακές τύπου Γκουαντάναμο κ.λπ.
Οποιεσδήποτε δικαστικές αντιρρήσεις ή συνταγματικά εμπόδια, θα πέφτουν στο κενό. Η συμφωνία μπορεί να ανοίξει τον δρόμο ακόμα και για την έκδοση Ελλήνων υπόπτων με διαδικασίες - εξπρές μέσω των διαβουλεύσεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο μέλλον να εγείρουν οι ΗΠΑ αξιώσεις για πρόσωπα που συμμετείχαν σε επιθέσεις κατά αμερικανικών στόχων, εφόσον κρίνουν ότι δεν είχαν την ποινική μεταχείριση που τους άξιζε.

ΚΟΥΙΖ:Τι κοινό έχει η "εξέγερση" του Δεκέμβρη με την παραίτηση του Αλέκου Αλαβάνου;

http://www.greekalert.com/
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ...ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΕΑΝ SMS-Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ...ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

«SΟS για τον ΣΥΡΙΖΑ. Να μην φύγει ο αλαβανοσ. ολοι στην βαλτετσιου αυριο στις 5 το απογευμα».

Σύμφωνα με τα "Νέα",εκατοντάδες τέτοια γραπτά μηνύματα διακινήθηκαν χθες με παραλήπτες στελέχη του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους Αριστερούς να διαδηλώσουν έξω από τα γραφεία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς υπέρ της παραμονής Αλαβάνου στη Βουλή. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σήμερα αναμένεται να δώσει οριστική απάντηση σε σχέση με την πρόθεσή του να αποχωρήσει, δέχθηκε ασφυκτικές πιέσεις και πολλές εκκλήσεις προκειμένου να παραμείνει βουλευτής και να ενισχύσει το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ. Του έγιναν δεκάδες τηλεφωνήματα, έλαβε εκατοντάδες mails και σήμερα το απόγευμα θα γίνει αποδέκτης μηνυμάτων υπέρ της παραμονής του στη Βουλή, με την «αυθόρμητη»- όπως χαρακτηρίζεται- συγκέντρωση στελεχών της Αριστεράς έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Βαλτετσίου, η οποία διοργανώνεται μέσω μηνυμάτων SΜS. Κάποιοι μιλούσαν για αυθόρμητη κίνηση αριστερών πολιτών και άλλοι έβλεπαν πίσω από αυτή την πρωτοβουλία της ΚΟΕ του Ρούντι Ρινάλντι.

ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΚΟΥΠΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ

Μέσα σε σαράντα πέντε λεπτά παρακαλώ
12,7 γραμμάρια ηρωίνης
27,4 γραμμάρια ινδικής κάναβης
145 δισκία ηρεμιστικών
1 αεροβόλο πιστόλι
3 σουγιάδες
1στιλέτο πεταλούδα
1 ηλεκτρικος εκκενωτής
1 σπρέυ δακρυγόνο
111 συλλήψεις
Και όλα αυτά σε 45 λεπτά
Εγώ θα πω μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία αρκετά τους έχουμε σούρει τόσα χρόνια.
Το σωστό πρέπει να λέγεται και πάλι μπράβο.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕΣΩ ΚΟΡΕΑΣ


Πολλοί ίσως να διαβάσατε προεκλογικά ότι κάποια blogs κάνουν μαϊμουδιές (πληρώνουν εταιρίες να τους κάνουν click με διαφορετικά ip ώστε να ανεβαίνουν στην κατάταξη της Alexa) ώστε να εμφανίζονται ψηλά στην κατάταξη της alexa. Την αρχή έκαναν οι Παπατζήδες, που ξεσκέπασαν τις μαϊμουδιές του εκβιαστή Παπαγιάννη, και ακολούθησαν και άλλα blogs όπως exastal, taxalia, olympia κ.λπ

Τότε μάλιστα ο ηλίθιος Παπαγιάννης είχε πει ότι είναι φυσιολογικό να έχει τόσους πολλούς επισκέπτες από την Κορέα μιας και εκεί ακμάζει μια Ελληνοκυπριακή κοινότητα 30.000 ατόμων... φυσικά και δεν μπορώ να βάλω link για τη συγκεκριμένη ανάρτηση του εκβιαστή μιας και τελευταία σβήνει όλες τις αναρτήσεις που είναι παλαιότερες από 3 μέρες... νομίζει ότι έτσι εξυπηρετεί καλύτερα τους εκβιασμούς του και είναι τόσο βλάκας που νομίζει ότι δεν μπορούν να τον τσιμπήσουν άμα τις σβήνει...

Τότε λοιπόν το θέμα περιορίστηκε στον βλάκα που είχε 2,3% των επισκέψεών του από την Κορέα και 2,8% από τη Γερμανία



Πριν δούμε τι κάνουν τα άλλα ΠΑΣΟΚικά blogs να δούμε πως είναι μερικά «κανονικά» που δεν ασχολούνται με τέτοιες μαϊμουδιές:







Τέλος το δικό μας blog έχει 99,4% των επισκεπτών Έλληνες και 0,6% από όλες τις άλλες χώρες...



Ας δούμε τώρα και μερικά ΠΑΣΟΚικά blogs για να ξέρουμε πως δουλεύουν...

g700.blogspot.com με 10% επισκέπτες από ξένες χώρες...



press-gr.blogspot.com με 9% επισκέπτες από ξένες χώρες... 3,1% από την Κορέα και 4,9% από Γερμανία...



nonews-news.blogspot.com με 9% ξένους επισκέπτες και 4,5% Κορεάτες και 3,7% Γερμανούς...



vrypan.net του γνωστού ΠΑΣΟΚου φίλου του Γιωργάκη και υπεύθυνου για τα socialmedia του ΠΑΣΟΚ... ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!! 37% των επισκεπτών του είναι από το εξωτερικό!! Το 14% από τη Νορβηγία και το 10% από τις ΗΠΑ!!!



ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ... ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΡΟΓΙΑΣ :))



ΤΟ 9% ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ :)))
ΚΑΙ ΤΟ 5.6% ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 115.000 στην ΑΛΕΧΑ...

ΦΙΛΕ ΚΡΟΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;


Είναι δυνατόν όλα αυτά να είναι τυχαία... δεν σας μυρίζουν και εσάς λίγο κατευθυνόμενη και οργανωμένη προσπάθεια παραπληροφόρησης και προπαγάνδας από την Ιπποκράτους;

Στην Αυστραλία πριν το Μεξικό είχε χτυπήσει η νέα γρίπη

H γρίπη των χοίρων είχε πλήξει τα βόρεια προάστια της Μελβούρνης πριν εμφανιστεί στο Μεξικό, υποστηρίζουν τώρα οι υγειονομικές υπηρεσίες της Βικτόριας. Οι Αυστραλοί επιστήμονες λένε πως την γρίπη την μετέφερε προφανώς κάποιος από το εξωτερικό, αλλά επειδή τα συμπτώματα ήταν πολύ ήπια όσοι είχαν προσβληθεί δεν πήγαν για εξετάσεις, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο εντοπισμός των κρουσμάτων.
Επίσημα το πρώτο κρούσμα καταγράφτηκε στην Βικτόρια στις 20 Μαίου.

Στο μεταξύ η γρίπη των χοίρων "θα πάρει" και άλλες ζωές, σύμφωνα με προειδοποίηση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αυστραλίας.

Την Παρασκευή 26χρονος ιθαγενής από την Δυτική Αυστραλία, που όμως έπασχε από άλλες χρόνιες παθήσεις και τις τελευταίες μέρες μολύνθηκε από τον ιό της γρίπης των χοίρων, κατέληξε στο Βασιλικό Νοσοκομείο της Αδελαΐδας. Ήταν το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα της γρίπης στην Αυστραλία, αλλά ο Δρ. Άντριου Πέσκι, σε δηλώσεις μετά τον θάνατο του 26χρονου, είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα είναι το μόνο.

"Μέχρι αυτή τη στιγμή, στην Αυστραλία υπάρχουν πάνω από 2.350 άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό της γρίπης των χοίρων γεγονός που σημαίνει ότι είναι αναπόφευκτο να δούμε και άλλους θανάτους", ανέφερε ο Δρ. Πέσκι.

Την ίδια στιγμή, ανέφερε ότι αφότου εξαπλώθηκε ο ιός υπάρχει ο κίνδυνος να μεταλλαχθεί και αυτό σημαίνει ότι αφενός μπορεί να γίνει πιο ανθεκτικός στην υπάρχουσα φαρμακευτική αγωγή και αφετέρου πιο θανατηφόρος. "Δεν υπάρχει ανοσία στον ιό της γρίπης των χοίρων γεγονός που σημαίνει ότι μεταδίδεται πολύ γρήγορα και οποιοσδήποτε έρθει σε επαφή με αυτόν το πιθανότερο είναι να μολυνθεί", είπε ο Δρ. Πέσκι, προειδοποιώντας ότι τα άτομα που πάσχουν από χρόνια νοσήματα του αναπνευστικού, όπως άσθμα ή βρογχίτιδα, οι έγκυες γυναίκες, τα παχύσαρκα άτομα και οι ηλικιωμένοι, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Τα άτομα που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, αν παρουσιάσουν συμπτώματα γρίπης πρέπει να πάνε αμέσως στον γιατρό τους ανέφερε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αυστραλίας.

Αυτή τη στιγμή, ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό της γρίπης των χοίρων σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας είναι 2,376 άτομα, με την πλειοψηφία των κρουσμάτων (1,230 ασθενείς) να καταγράφονται στην Βικτώρια.

Στο μεταξύ, ο θάνατος του 26χρονου ιθαγενή έχει σημάνει συναγερμό στη μικρή κοινότητα Κιργουικούρα Δυτικής Αυστραλίας, όπου και κατοικούσε ο άτυχος νέος. Ήδη, οι τοπικές υγειονομικές Αρχές θα στείλουν κλιμάκιο εντός της εβδομάδας στο χωριουδάκι της Δυτικής Αυστραλίας το οποίο θα εφοδιάσει τους κατοίκους του με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Ο πρωθυπουργός της Δυτικής Αυστραλίας ζήτησε από τους κατοίκους του χωριού να μετακινηθούν από αυτό για περίπου μία εβδομάδα προκειμένου να αποφευχθεί η μόλυνση άλλου κατοίκου.

Ο θάνατος του 26χρονου άνδρα, όμως, έφερε και πάλι στην επιφάνεια το θέμα της υγείας των Αβοριγίνων. Ο Δρ Μπραντ Μέρφι, που ηγείται της Επιτροπής για την Υγεία των Αβοριγίνων του Ρόγιαλ Οστράλιαν Κόλετζ των Γενικών Παθολόγων ανέφερε ότι το γεγονός ότι το πρώτο θύμα της γρίπης ήταν ιθαγενής είναι ενδεικτικό της κακής κατάστασης υγείας των ιθαγενών της Αυστραλίας.
Εnet.gr

Πανέξυπνες φάλαινες

Φάλαινα φυσάει φυσαλίδα όπως δαχτυλίδια καπνού με μία εντολή κάνουν κύκλο, γυρίσματα, απίθανα πράγματα. Για δείτε!!