Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

....Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

1. φίλος
2. σύντροφος
3. εραστής
4. αδελφός
5. πατέρας
6. δάσκαλος
7. εκπαιδευτής
8. μάγειρας
9. μαραγκός
10. υδραυλικός
11. μηχανικός
12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων
13. στιλίστας
14. σεξολόγος
15. γυναικολόγος/μαιευτήρας
16. ψυχολόγος
18. ψυχίατρος
19. θεραπευτής
20. τολμηρός
21. τακτικός
22. καλός πατέρας
23. πολύ καθαρός
24. συμπαθητικός
25. αθλητικός
26. στοργικός
27. προσεκτικός
28. ιππότης
29. έξυπνος
30. οραματιστής
31. δημιουργικός
32. γλυκός
33. δυνατός
34. κατανοητικός
35. ανεκτικός
36. ευσυνείδητος
37. φιλόδοξος
38. ικανός
39. θαρραλέος
40. αποφασιστικός
41. έμπιστος
42. γεμάτος σεβασμό
43. παθιασμένος
44. αβρόφρων
45. πολύ πλούσιος
46. να αγαπάς τις αγορές
47. να μην γκρινιάζεις
48. να μην της είσαι βάρος
49. να μην κοιτάζεις άλλες

Τι σημαίνει πανδημία!!!

Η αναβάθμιση του επιπέδου επικινδυνότητας της νέας γρίπης Α, πιο γνωστής και ως γρίπης των χοίρων, από το 5 στο 6 συνιστά την αναγωγή της ασθένειας σε πανδημία, γεγονός που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οδηγεί στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων.
Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η μετάβαση στο ύψιστο επίπεδο συναγερμού 6 υποχρεώνει τον Οργανισμό να ενθαρρύνει τη διεθνή βοήθεια προς τις υποανάπτυκτες χώρες ή τις χώρες, όπου έχουν παρουσιαστεί τα περισσότερα κρούσματα της νέας γρίπης. Επιπλέον, ο ΠΟΥ αναλαμβάνει την υποχρέωση να βρίσκεται σε στενή επαφή με όλους τους διεθνείς οργανισμούς εντός και εκτός του υγειονομικού τομέα, προκειμένου να συντονίσει τις όποιες παρεμβάσεις. Σε ό,τι αφορά στο συντονισμό των χωρών που δεν έχουν επηρεαστεί μέχρι στιγμής από τη γρίπη, οι εθνικές κυβερνήσεις οφείλουν να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για μια επικείμενη πανδημία, συμπεριλαμβανομένης και της ενεργοποίησης επιτροπών διαχείρισης κρίσεων αλλά και όλων των συστημάτων υγειονομικού ελέγχου.

Από την πλευρά τους, οι υγειονομικές αρχές οφείλουν να αξιολογήσουν την ετοιμότητά τους στη βάση των υποδομών που διαθέτουν τόσο σε ιατροφαρμακευτικές προμήθειες και εμβόλια όσο και σε έμψυχο υλικό. Αναφορικά με τις μετακινήσεις, οι εθνικές κυβερνήσεις οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη τις ταξιδιωτικές οδηγίες του ΠΟΥ, οι οποίες ενδέχεται να οδηγούν σε περιορισμό ή ακόμα και απαγόρευση μετακινήσεων σε χώρες όπου η νόσος παρουσιάζει δραματική έξαρση.

Ο ΠΟΥ δεν προτείνει, πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων, το κλείσιμο των συνόρων για άτομα ή και εμπορεύματα, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε μια ταχεία απορρύθμιση του οικονομικού συστήματος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Οργανισμός συστήνει σε όλους τους φορείς να επιδεικνύουν σύνεση και ψυχραιμία τόσο σε ό,τι αφορά την ενημέρωση του κοινού, όσο και κατά την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων της νόσου
E net.gr

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

Απογορεύτηκαν τα στρινγκ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!


ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ στο θέμα με τα στρινγκ που απαγορεύτηκαν σε πόλη της Αμερικής ,με κίνδυνο να εξαπλωθεί σαν την γρίπη και σε άλλες πόλέις ή και χώρες ακόμα.Είμαι σίγουρος ότι θα προκληθεί μεγαλύτερος πανικός απ' την γρίπη γι'αυτό το θέμα.
Ο λόγος που επανήλθα είναι γιατί διάβασα ότι οι γυναίκες στην συγκεκριμμένη πόλη είπαν ότι ο νόμος αυτός είναι νόμος ΤΑΛΙΜΠΑΝ,έχω λοιπόν να τους πω ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.Να και η απόδειξη σε αυτή την φωτογραφία

Περισσότερα μέτρα πρόληψης για την πανδημία της νέας γρίπης


Στην αναθεώρηση του επιπέδου προστασίας έναντι στη νέα γρίπη με την αναβάθμισή του στη φάση 6 προχώρησαν οι αρμόδιοι φορείς καθώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε πανδημία. Στα επτά ανέρχονται τα κρούσματα στην Ελλάδα, κανένα όμως δεν εμπνέει ανησυχία.
Οπως ανακοινώθηκε, το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω των αρμοδίων φορέων του, το Ερευνητικό Κέντρο για την Προαγωγή της Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) εφαρμόζουν ήδη τα προβλεπόμενα μέτρα για τη φάση 6. Σε δηλώσεις του, με αφορμή και τα νέα δεδομένα, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφέρει ότι «η Ελλάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη και για αυτό το στάδιο εξάπλωσης της νέας γρίπης. Το σύστημα τελεί κάτω από διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα, με βάση και το προβλεπόμενο, από την πρώτη στιγμή, σχέδιο». Προσθέτει δε ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λόγω της ηπιότητας της νόσου και της θερινής περιόδου αλλά κυρίως λόγω της θωράκισης της χώρας μας απέναντι σε αυτήν». Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας της Επιστημονικής Επιτροπής Αντιμετώπισης της Νέας Γρίπης.
Hellenic Business

Γέμισε το κέντρο της Αθήνας αστυνομικούς - Επιχείρηση σκούπα

"Πρίν λίγο έπεστρεψα απο το κέντρο. Πρέπει να γίνεται κάποια επιχείρηση υπάρχουν άπειροι αστυνομικοί μέτρησα τουλάχιστον 15 κλούβες πάνω απο 30 δίκυκλα και ανέβαιναν την πειραιώς συνέχεια περιπολικά...

Έιδα μάλιστα αστυνομικούς που έμπαιναν και σε μαγαζιά για να κάνουν ελέγχους.
Έστω και αργά να γίνει κάτι σε αυτή την χώρα μπάς και μπορέσουμε να κυκλοφορούμε χωρίς να φοβόμαστε στην ίδια μας την χώρα."
ΑΠΟ troktiko

Την κατάπιαν...και την έβγαλαν...


Κατάπιαν 520 δόσεις ηρωίνης με... προφυλακτικά





Περίπου 520 δόσεις ηρωίνης τοποθετημένες σε προφυλακτικά είχαν καταπιεί δύο Νιγηριανοί, που συνελήφθησαν στους Μολάους Λακωνίας.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους εντόπισαν και διενήργησαν έλεγχο.

Ωστόσο, πάνω τους βρέθηκαν μόνο 145 ευρώ. Οι ισχυρισμοί τους, όμως, δεν έπεισαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι και τους οδήγησαν στο Νοσοκομείο.

Οι ακτινογραφίες που έγιναν αποκάλυψαν ότι ο ένας είχε καταπιεί δύο προφυλακτικά στα οποία ήταν μοιρασμένα 19 σακουλάκια των 2 γραμμαρίων και ο άλλος είχε στο στομάχι του μία... συσκευασία ανάλογου βάρους.

Με καθαρτικό αποβλήθηκαν διά της... φυσικής οδού στο Αστυνομικό Τμήμα και τότε εμφανίστηκαν 52,775 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Σπάρτης και προφυλακίστηκαν.zougla.gr

Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα!

Αθηναίος

«Ψωνίζουμε» ανταλλακτικά made in Turkey...ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Οταν, την άνοιξη του 2000, αξιωματικοί στην πτέρυγα μάχης της Λάρισας άνοιξαν μερικά κιβώτια με ανταλλακτικά των

αεροσκαφών F16, δεν πίστευαν στα μάτια τους: Στις επιφάνειές τους αναγραφόταν φαρδιά-πλατιά ότι είχαν κατασκευαστεί... στην Τουρκία.

Το περιστατικό αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα πτυχή της κούρσας εξοπλισμών μεταξύ των δύο χωρών, αλλά ταυτόχρονα και την άλλη όψη των αερομαχιών στο Αιγαίο:

Αγοράζουμε τα ίδια αεροπλάνα, από τον ίδιο αμερικανό κατασκευαστή και τα δοκιμάζουμε... μεταξύ μας!


Με μια διαφορά: Στην Τουρκία υπάρχει γραμμή παραγωγής των F16, συνεπώς και παραγωγή διάφορων ανταλλακτικών τους. Κάτι που η Ελλάδα δεν κατάφερε ποτέ να κάνει, τεμαχίζοντας, κάθε φορά τις αγορές αμερικανικών αεροσκαφών ανά 20 και ανά 30, χωρίς προγραμματισμό, αν κι έχει αγοράσει μέχρι σήμερα συνολικά 170 F-16. Και ακόμη χειρότερα, διατηρεί μια μοναδική στον κόσμο πολυτυπία αεροσκαφών που ανεβάζει το κόστος συντήρησης, εκπαίδευσης και διαφορετικών υποδομών στα αεροδρόμια. Αλλά αυτό αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο...

Το περιστατικό της Λάρισας οφείλεται στην επιλογή του κατασκευαστή να στείλει στην Ελλάδα ανταλλακτικά από το κοντινότερο εργοστάσιο, καθώς τα άλλα βρίσκονται στην Κορέα, στην Αμερική, στην Ολλανδία και στο Βέλγιο...

Το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ξέχασαν να βγάλουν τις πινακίδες της χώρας κατασκευής.

*Αξιωματικός της αεροπορίας, που έζησε από κοντά εκείνο το σκηνικό, σήμερα είναι πεπεισμένος ότι πολλά ανταλλακτικά των ελληνικών F16 (εξακολουθούν να) κατασκευάζονται στην Τουρκία. Απλώς, οι προμηθευτές είναι πιο προσεκτικοί στη... συσκευασία.



ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΠΗΓΗ

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΤΙΕΣ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ! 225 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

Σύμφωνα με την έκθεση, που παρουσίασε ο Ρότζερ Μουρ, ερμηνευτής πολλών ταινιών "Τζέιμς Μποντ" και πρεσβευτής καλής θελήσεως της οργάνωσης αυτής του ΟΗΕ για την παιδική ηλικία, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά πουλιούνται κάθε χρόνο στο εξωτερικό, συχνά για λόγους σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
"Κάθε χρόνο, εκατομμύρια κορίτσια και αγόρια αναγκάζονται να εκπορνεύονται και να μετέχουν σε πορνογραφικές δραστηριότητες", τόνισε ο βρετανός ηθοποιός, υπογραμμίζοντας ότι η εξέλιξη του διαδικτύου και της τεχνολογίας των βίντεο επέτρεψαν τα τελευταία χρόνια μία πραγματική έκρηξη στη μετάδοση πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές παιδιά.
Οπως είπε ακόμα, παρά τις προόδους που έχουν σημειωθεί όσον αφορά το νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία του παιδιού, " σε πολλές χώρες η νομοθεσία πολύ συχνά δεν εφαρμόζεται όπως πρέπει" ...;..
Σύμφωνα με τη Unicef, στις Φιλιππίνες υπολογίζεται πως 60.000 παιδιά είναι θύματα του εμπορίου του σεξ, ενώ στο Μπαγκλαντές η μέση ηλικία των παιδιών που υφίστανται σεξουαλική εκμετάλλευση είναι τα 13 χρόνια.
Στις τουριστικές παραλίες της Κένυας εκδίδονται καθημερινά 15.000 παιδιά, πολλά από τα οποία πέφτουν θύματα ξένων τουριστών προερχομένων από πλούσιες χώρες, υπογραμμίζει ακόμα η έκθεση του διεθνούς οργανισμού, ο οποίος απευθύνει έκκληση για περισσότερες προσπάθειες σε διεθνή κλίμακα προκειμένου να αντιμετωπισθεί αυτή η μάστιγα.

ΠΗΓΗ

Προ των πυλών το εμβόλιο αλλά και η πανδημία!

Στην τελική ευθεία εισέρχονται πλέον οι έρευνες για την παρασκευή του εμβολίου για τη γρίπη Α, το οποίο εκτιμάται πως θα είναι έτοιμο να χορηγηθεί στον πληθυσμό όταν έρθει το φθινόπωρο στο βόρειο ημισφαίριο. Μέχρι τότε πάντως είναι περίπου βέβαιο πως θα έχει κηρυχθεί πανδημία.

Μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, όπως οι Sanofi-Aventis, GlaxoSmithKline, Novartis και Solvay, έχουν παραλάβει το τελευταίο δεκαπενθήμερο σπόρια του ιού και ήδη οι ερευνητές τους «τρέχουν» για να φθάσουν στη δημιουργία του εμβολίου. Εκτιμάται πως θα χρειαστούν δύο εβδομάδες για να φθάσουν στο στόχο τους κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα ξεκινήσει η διαδικασία της μαζικής παραγωγής.

Την ίδια στιγμή, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ανακοίνωσε ότι ο κόσμος «είναι πολύ-πολύ κοντά» σε μια πανδημία της νέας γρίπης, αφού ο ιός έχει προσβάλει πάνω από 26.000 πολίτες σε 34 χώρες. Ο ασκών χρέη αναπληρωτή γενικού διευθυντή της ΠΟΥ, Κέιζι Φουκούντα, εξέφρασε μεγάλη ανησυχία για την εξάπλωση του ιού και σε χώρες όπως η Αυστραλία, μετά τη μεγάλη έξαρση στη Βόρεια Αμερική.

Διαφορετική άποψη έχει όμως ο διευθυντής της Ανώτατης Σχολής Δημόσιας Υγείας της Γαλλίας, καθηγητής Αντουάν Φλαό, που λέει ότι η πανδημία «είναι εδώ» και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει το συντομότερο δυνατό να κηρύξει συναγερμό επιπέδου «6», τον ανώτατο βαθμό της κλίμακας επικινδυνότητας. «Σε επιδημιολογικό επίπεδο η πανδημία είναι εδώ, έχει αρχίσει» παρατηρεί ο Γάλλος ειδικός, ο οποίος θεωρεί ότι όσο νωρίτερα η ΠΟΥ ανακοινώσει επίσημα ότι ο ιός βρίσκεται σε επίπεδο πανδημίας, τόσο το καλύτερο. Σύμφωνα με τον Φλαό, ο όρος «πανδημία» για τη γρίπη περιλαμβάνει γεωγραφική εξάπλωση του ιού σε πολλές ηπείρους και την παρουσία ενός νέου στελέχους στον ανοσολογικό χάρτη, ενάντια στο οποίο οι άνθρωποι έχουν ελάχιστη ή καθόλου ανοσία, κάτι που ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου ιού. Για τον Γάλλο καθηγητή, η ανακοίνωση της πανδημίας δεν πρέπει να προκαλέσει υπερβολικές και ακατάλληλες αντιδράσεις, αφού ο ιός δεν είναι ο Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών και δεν έχει την ίδια μολυσματικότητα (Η5Ν1: 60% θνησιμότητα).


Εκτός κινδύνου ο φοιτητής στο Σισμανόγλειο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο, όπου μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, ο 24χρονος φοιτητής που είναι το έκτο κρούσμα της νέας γρίπης ΗΙΝ1 στην Ελλάδα.

Παράλληλα, το Κέντρο Ελεγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΛΠΝΟ) έχει ειδοποιήσει τα μέλη της οικογένειας του 24χρονου φοιτητή, αλλά και όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του, από την Κυριακή που έφτασε στη χώρα μας, να κάνουν προληπτικές εξετάσεις.

Ο φοιτητής επέστρεψε πριν από πέντε ημέρες από το Λονδίνο, όπου σπουδάζει. Τις επόμενες ημέρες παρουσίασε τα συμπτώματα της νέας γρίπης ΗΙΝ1 και ειδοποίησε τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, που του πήραν φαρυγγικό επίχρισμα και το έστειλαν στο Ινστιτούτο Παστέρ για εξετάσεις. Το βράδυ της Τρίτης τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά και, αφού ειδοποιήθηκε από τους ειδικούς του ΚΕΛΠΝΟ, διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ηδη του έχουν χορηγηθεί αντιικά φάρμακα και νοσηλεύεται στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου. Αξίζει να τονιστεί ότι ο ιός δεν είναι ανθεκτικός στη ζέστη, ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα κρούσματα στη χώρα μας αναμένεται να αυξηθούν από το φθινόπωρο, οπότε θα ξεκινήσει και η εποχική γρίπη.


ΠΗΓΗ www.espressonews.gr

Ο ξεπεσμός του ΣΥΝ - Σκέφτονται συνεργασία με τον Τρεμόπουλο

ΠΗΓΗ

Τρίζει η καρέκλα του Τσίπρα

Την πρότασή της για συνεργασία με τους «Οικολόγους - Πράσινους» επαναφέρει η Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ σε ανακοίνωσή της με αφορμή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Η Ανανεωτική Πτέρυγα, στην ανακοίνωσή της εμφανίζεται «κατηγορηματική» για τις πολιτικές που ακολούθησε η ηγεσία, κάνοντας λόγο για καθαρή ήττα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ και των επιλογών της ηγεσίας του ΣΥΝ.
Σύμφωνα με την Ανανεωτική Πτέρυγα, η πολιτική αλαζονεία την περίοδο της δημοσκοπικής έκρηξης, τα λάθη και οι παραλείψεις την περίοδο του Δεκεμβρίου, και τα προβλήματα από τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου προκάλεσαν σοβαρά ρήγματα στη σχέση του κόμματος με πάρα πολλούς αριστερούς.
Στην ανακοίνωση της Ανανεωτικής Πτέρυγας σημειώνεται ότι το εκλογικό αποτέλεσμα διατηρεί δυσμενείς συσχετισμούς ανάμεσα στις αριστερές δυνάμεις, καθώς το ΚΚΕ παρά την απώλεια ψήφων, διατηρεί την τρίτη θέση.
«Οι αιτίες της ήττας και οι σχετικές ευθύνες είναι αναγκαίο να συζητηθούν το επόμενο διάστημα όχι μόνον από την ηγεσία, αλλά και από τα μέλη και τους αριστερούς πολίτες στο πλαίσιο ενός ανοιχτού και δημοκρατικού διαλόγου, χωρίς προειλημμένες αποφάσεις και με ανοιχτά τα αυτιά», αναφέρει η Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ.
Όπως επισημαίνεται, στην ανακοίνωση «ο ΣΥΝ και ο ευρύτερος πολιτικός μας χώρος έχει ανάγκη μεγάλης πολιτικής στροφής. Μακριά από αριστερίστικες επιλογές και συμμαχίες».
Για το λόγο αυτό, η Ανανεωτική Πτέρυγα επαναφέρει την πρόταση (που απέρριψε -όπως σημειώνει- το 2007 η ηγεσία του ΣΥΝ) για συνεργασία με τους Οικολόγους - Πράσινους με στόχο την πραγματική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα μας και την αποτελεσματική απόρριψη της δικομματικής εναλλαγής.
«Η κοινωνία αναζητά νέους δρόμους, νέες επιλογές. Η αξιοσημείωτη είσοδος των "Οικολόγων - Πράσινων" εκφράζει την αγωνία για το περιβάλλον, την αντίθεση στις πολιτικές που το καταστρέφουν, αλλά και υπογραμμίζει τις οικολογικές ασυνέπειες, ανεπάρκειες των άλλων δυνάμεων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ.
Ο Νίκος Μπίστης, πρώην στέλεχος του ΣΥΝ και νυν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στην έξοδό του από την Κουμουνδούρου απαντούσε στον Νίκο Βούτση: «Εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα».
Μάλιστα παρότρυνε τους συντρόφους του στον Συνασπισμό «να σκεφτούν σοβαρά» (τι θα πράξουν), λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι τον κ. Αλαβάνο όταν είπε ότι η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ισοδυναμεί με κάθοδο στον Άδη. Τελικά αποδεικνύεται ότι στον Άδη μπορείς να κατέβεις και μόνος σου... Το αποτέλεσμα πρέπει να τους προβληματίσει πολύ σοβαρά και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουν με πολλή σοβαρότητα το ερώτημα, το οποίο εδώ και καιρό απέφευγαν ή απαντούσαν με καλαμπούρια».

Ο Άγιος Παντελεήμονας της Άρτας



Έχει κι η Άρτα το δικό της γκέτο.
Βρίσκεται δίπλα από το ιστορικό της Γεφύρι, έξω από τα καφενεία που υποτίθεται κάθονται οι τουρίστες, μέσα σε αποθήκες και σταύλους χωμένους στα περβόλια προς Κωστακιούς, Κεραμάτες και Γραμμενίτσα.

Άγνωστος είναι ο αριθμός των Πακιστανών και Αφγανών λαθρομεταναστών, που κάποιοι δουλέμποροι τους μετέφεραν εδώ σαν εποχικούς εργάτες δήθεν και τους παράτησαν αμανάτι...

Κάθε πρωί βγαίνουν από τις τρώγλες τους, που τις νοικιάζουν από κάποιους έξυπνους Έλληνες και στήνονται δίπλα από το Γεφύρι, περιμένοντας κάποιον να πάει να τους πάρει για δουλειά.
Το απόγευμα, παίρνουν τον δρόμο, το στρατί και μπαίνουν μέσα στην Άρτα για να ζητιανέψουν, να ψάξουν στους κάδους σκουπιδιών για φαγητό, ή για να "χτυπήσουν" κανέναν ξεμοναχιασμένο αδέσποτο σκύλο...
Πού και πού βγάζουν και κανά μαχαίρι ή τσεκούρι και λύνουν τις μεταξύ τους διαφορές, που μπορεί να είναι μια μερίδα φαγητό ή ένα μεροκάματο...

Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, αποκτά χαρακτηριστικά χύτρας, χωρίς βαλβίδα για τον ατμό, όλοι το ξέρουνε, αλλά κανένας δεν παίρνει την ευθύνη να κάνει κάτι.
Κάποιοι πρέπει με σοβαρό τρόπο να βρούνε γρήγορα μιά λύση διαρκείας, που και σε αυτούς τους δόλιους θα προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες, αλλά και τα δικαιώματα των ντόπιων θα εξασφαλίσει.

Τα συσσίτια που κάποιοι σύλλογοι και κάποιοι παπάδες μοιράζουν δεν είναι λύση. Και εμένα η γάτα μου, όταν τα ...κάνει, τα σκεπάζει με το χώμα που της αγοράζω, αλλά σε λίγο το διαμέρισμα βρωμάει και θέλει δραστικές λύσεις.

Και για να μη με φάνε ζωντανό διάφοροι "προοδευτικοί" του σαλονιού, δεν εννοώ πογκρόμ και στρατόπεδα συγκέντρωσης...
Το θέμα ή θα λυθεί συνολικά, με διεθνή συνεργασία, στα σύνορα της Ελλάδας, ή κάποια στιγμή θα μεγαλώσει τόσο που θα μας "φάει" ζωντανούς...
ΚΕΝΤΡΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ-ΑΦΓΑΝΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!

Ενα συγκινητικό βίντεο!!Η έκπληξη που κάνει ο πατέρας στον γυιό του ερχόμενος πίσω από το ΙΡΑΚ!!

Το βλέμμα του παιδίου μόλις βλέπει τον πατέρα του είναι όλα τα λέφτα.Κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι πατεράδες πρέπει να γυρίσουν πίσω στα παιδιά τους είναι άδικο να ζούνε χωριστά.

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Τα Χαρούμενα διαβολάκια δεν είναι πραγματικά... διαβολάκια αλλά χαρούμενα και σκανταλιάρικα παιδιά που μπλέκονται σε μια σειρά περιπέτειες γεμάτες χιούμορ και απρόοπτα.


ΝΔ: Με σκούπα εναντίον του ΛΑΟΣ

Η Κυβερνητική Επιτροπή, που συνεκλήθη σήμερα το πρωί, ασχολήθηκε αφενός με το πλαίσιο της εντατικοποίησης της νέας πολιτικής ασφάλειας, και αφετέρου με την προσπάθειά της να ανασυνταχθεί απέναντι στην σαφέστατη άνοδο του ΛΑΟΣ, που καρπώνεται σημαντικά κέρδη με την ρητορική του κατά των λαθρομεταναστών.
Η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσει την αιμορραγία που προκαλεί η πολιτική θέση του ΛΑΟΣ σε θέματα κοινωνικής ασφάλειας, λαθρομετανάστευσης, αλλά και της πλήρους ταύτισης σημαντικού αριθμού πολιτών, που ταυτίζονται με τον ξενοφοβικό χαρακτήρα θέσεων του ΛΑΟΣ εξ αιτίας της δράσης μερίδας λαθρομεταναστών σε γειτονιές της Αθήνας.
Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής- επιφανειακή ή μόνιμη θα δείξει το μέλλον- η κυβέρνηση απεργάζεται τρίπτυχο σχέδιο, που δεν αφορά μόνο την αντιμετώπιση των κατά πλειοψηφία εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, αλλά και των ομάδων εκείνων, που ούσες εγχώριες δρουν σαν κράτος εν κράτι στο κέντρο της Αθήνας.
Η κυβέρνηση επαναφέρει σε πλήρη ισχύ το σχέδιο ασφάλειας που είχε τεθεί κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, η κυβέρνηση αποφασίζει μαζικές επιχειρήσεις "σκούπας" στο κέντρο της Αθήνας και στα σημεία όπου επί της ουσίας υπάρχει μεγάλη αντίδραση ημεδαπών για την παρουσία λαθρομεταναστών. Δηλαδή στο Κέντρο της πόλης (Α' Αθηνών), στις Δυτικές Συνοικίες (πολιτικό άνδρο του ΛΑΟΣ) και την περιφέρεια της Αττικής (εντυπωσιακή άνοδος των ποσοστών του Γ. Καρατζεφέρη).
Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση ρίχνει στη «μάχη» περίπου 1.500 ειδικούς φρουρούς, που θα αστυνομεύουν αυτές τις περιοχές.
Η κυβέρνηση μετατρέπει πλέον δύο στρατόπεδα εκτός Αττικής σε κέντρα υποδοχής και κράτησης λαθρομεταναστών και γενικότερα παράνομων αλλοδαπών.
Παρόμοιο σχέδιο εκπονείται και για τους λαθρομετανάστες που περιμένουν να επιβιβασθούν λαθραία σε ferry boat, στο λιμάνι της Πάτρας. Ήδη παλιό στρατόπεδο έχει μετατραπεί σε χώρο «συγκέντρωσης λαθρομεταναστών».
Το διάστημα του καλοκαιριού, ειδικά τους μήνες που η πρόσβαση για τις δυνάμεις της τάξης είναι ευκολότερη λόγω της απουσίας πολιτών για διακοπές, η κυβέρνηση επεξεργάζεται το σχέδιο «Εξάρχεια».
Μεθοδεύεται δυναμική παρέμβαση και εκκαθάριση των σημείων δράσης των γνωστών αγνώστων, που έρχονται αρωγοί στους λαθρομετανάστες και προκαλούν εκτεταμένα επεισόδια στην Αθήνα. Η χρονική περίοδος της παρέμβασης τοποθετείται μεταξύ 15 Ιουλίου και 15 Αυγούστου, όταν δηλαδή τα Εξάρχεια θα βρίσκονται... στα νησιά για μπάνια. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι tα σχέδια αυτά διέρρευσαν πριν ακόμη υπογραφούν τα πρωτόκολλα δράσης. Είναι ηλίου φαεινότερο πως, για να αποδειχθούν τα σχέδια επί χάρτου αποτελεσματικά και στην πράξη, θα πρέπει τουλάχιστον να μην διαρρέονται σύμφωνα με την πάγια αστυνομική αρχή.
Τέλος, οι καταλείψεις κτιρίων και εγκαταστάσεων από ομάδες αντιεξουσιαστών- λαθρομεταναστών, που δημιουργούν ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Αθήνας συνθήκες «γκέτο», εντάσσονται στο σχέδιο «σκούπας» του Υπουργείου Εσωτερικών. Έτσι, λοιπόν, αποφασίστηκε η ανακατάληψη των εστιών αυτών (Βίλα Αμαλία, Χολαργό, Καματερό, Παλαιό Εφετείο κ.λ.π.).
Hellenic Business

ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

Ούτε γάτα δεν θα μενει στην Ελλάδα χωρίς έλενχω στις περιοχές που νομίζουν ότι κυριαρχούν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ και δεν εννοώ αυτούς που μόνιμα ζουν και εργάζονται στην χώρα μας.Αλλά ένας άνθρωπος μέρα μεσημέρι από το Πακιστάν που κάθετε και ζητιανεύει έξω από το σουπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης στα Πετράλωνα είναι θέμα και δεν έχει δουλειά στην χώρα μας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ. Αυτόί πρέπει να αποχωρίσουν για άλλες πολιτείες.Οπως και τα μπουμπούκια του κέντρου που κάνουν όργια εναντίων Ελλήνων πολίτων.Έχω την αίσθηση ότι με την βοήθεια όλων των Ευρωπαικών Κρατών το πρόβλημα θα περιοριστεί κατά πολύ.

TI ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ?


1[ Θυμίζει ψηφοφόρους της Ν.Δ που έχουν δώσει ανοχή στην κυβερνητική πολιτικη?
2]Εκλογές καλοκαιριάτικα σε άλλη χώρα?
3]Οι άνθρωποι ζεστάθηκαν και πήγαν για μπανάκι?
4]Απολίτιστους και αδιάφορους πολίτες για τα κοινά?[κάπως έτσι τους παρουσιάζουν]
5]Το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα?
6]Ολα αυτά μαζί?

Κατάπιαν 520 δόσεις ηρωίνης με... προφυλακτικά

Περίπου 520 δόσεις ηρωίνης τοποθετημένες σε προφυλακτικά είχαν καταπιεί δύο Νιγηριανοί, που συνελήφθησαν στους Μολάους Λακωνίας.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους εντόπισαν και διενήργησαν έλεγχο.
Ωστόσο, πάνω τους βρέθηκαν μόνο 145 ευρώ. Οι ισχυρισμοί τους, όμως, δεν έπεισαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι και τους οδήγησαν στο Νοσοκομείο.
Οι ακτινογραφίες που έγιναν αποκάλυψαν ότι ο ένας είχε καταπιεί δύο προφυλακτικά στα οποία ήταν μοιρασμένα 19 σακουλάκια των 2 γραμμαρίων και ο άλλος είχε στο στομάχι του μία... συσκευασία ανάλογου βάρους.
Με καθαρτικό αποβλήθηκαν διά της... φυσικής οδού στο Αστυνομικό Τμήμα και τότε εμφανίστηκαν 52,775 γραμμάρια ηρωίνης.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Σπάρτης και προφυλακίστηκαν.
Hellenic Business

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!

Οι περοσσότεροι άνθρωποι μη πώ όλοι όταν βλέπουν ένα ανεμοστρόβιλο φεύγουν μακριά και καλά κάνουν.Αυτοί οι τύποι έκατσαν και τραβηξαν και το βίντεο είναι αξίοι συνχαρητηρίων γιατί ρίσκαραν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άσχημο!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ

ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ















ΡΟΔΟΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΝ



Στο νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα , ένας 19χρονος σπουδαστής από τον δήμο Αρχαγγέλου, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης, επιχείρησε κρατώντας στα χέρια του ένα δοχείο με βενζίνη, να βάλει φωτιά στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός περιέλουσε την πόρτα του οικήματος και έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Από την ανάφλεξη όμως πήρε ο ίδιος φωτιά στη πλάτη και υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου και στην συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

"Όλοι οι άνθρωποι από την φύση τους είναι αμαρτωλοί και ανεπίδεκτοι προόδου.


Ο Άνθρωπος είναι γυμνός, πεινασμένος και απροστάτευτος στις πιο ακραίες και αντίξοες περιβαλλοντικές καταστάσεις,





Ο Άνθρωπος χρειάζεται το χρήμα για να αντιμετωπίσει τις βιοτικές του ανάγκες.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ ΤΟ 1184Π.Χ Η ΤΡΟΙΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

Σχολικά λεωφορεία σε δύο χώρες. Δείτε τις διαφορές!





Σχολικά λεωφορεία στην Ιαπωνία και….
...Σχολικά λεωφορεία στο… Πακιστάν!

Απέλαση 55 Πακιστανών υπηκόων!!!!

Εκδόθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα για την επαναπροώθηση 55 ατόμων.

Σε συνέχεια της συνάντησης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα κ. Ιftikhar Hussain Kazmi, το προξενικό τμήμα της πρεσβείας του Πακιστάν στην Αθήνα ανταποκρίθηκε στα αιτήματα για έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων σε υπό απέλαση υπηκόους Πακιστάν.

Η τακτική επικοινωνία με τον Πρέσβη του Πακιστάν, προκειμένου να επιταχυνθεί η απαιτούμενη διαδικασία επαναπροώθησης Πακιστανών υπηκόων, πραγματοποιείται από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Πρέσβη κ. Κωνσταντίνο Μπίτσιο.

Συγκεκριμένα, το Προξενείο εξέδωσε πενήντα πέντε ταξιδιωτικά έγγραφα, για ισάριθμους υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι συνοδευόμενοι από σαράντα Έλληνες αστυνομικούς αναχώρησαν τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, για τη χώρα τους, με ειδική πτήση charter.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω απελάσεις χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Επιστροφών και ανάλογες δράσεις πρόκειται να συνεχιστούν όπως προβλέπεται και από την ισχύουσα νομοθεσία.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ