Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!

Επιχορηγήσεις στους …ψηφοφόρους της;


Επιχορηγήσεις στους …ψηφοφόρους της;

Την ώρα που οι αγρότες θεωρούν ως κόκκινο πανί την υπουργό κα Μπατζελή, η κυβέρνηση καλείται να δώσει εξηγήσεις για την πρωτοβουλία της υπουργού της να μοιράσει έξτρα αποζημιώσεις ΜΟΝΟ σε ελαιοπαραγωγούς της Φθιώτιδος (νομού όπου εκλέγεται) και σε πέντε ακόμα νομούς.

Οι πληρωμές αυτές ( 2 ευρώ ανά δέντρο) που συνολικά φτάνουν στα 44 εκατ. ευρώ έχουν μπλοκάρει στο υπουργείο Οικονομικών.

Για το «σκάνδαλο Μπατζελή στη Φθιώτιδα», όπως λένε οι πληροφορίες, με τις «επιχορηγήσεις που μοιράζει στους ψηφοφόρους της» , θα κληθούν να δώσουν διευκρινήσεις στη Βουλή , τόσο η κυρία Μπατζελή , όσο και ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου!

ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΒΙΑΣΕ ΓΡΙΟΥΛΑ 95 ΧΡΟΝΩΝ!!!! ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ.


Εισβολέας έποικος λαθρομετανάστης , βίασε 95χρονη γιαγιά στην Εύβοια !!!!!!!!!! Ξεσκίστε το το κτήνος τον Πακιστανό !!!!!!!!!



Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/02/95.html

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Πρωτοβουλία για να τεθούν στην ελληνοτουρκική ατζέντα τα ζητήματα της παράνομης μετανάστευσης και του οργανωμένου εγκλήματος ανέλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με σχετική του επιστολή προς τον... τούρκο υπουργό Εσωτερικών Μπερσίρ Αταλάι. Στην επιστολή του ο έλληνας υπουργός επισημαίνει μεταξύ άλλων τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα της μη νόμιμης μετανάστευσης, καλώντας την τουρκική πλευρά να συνεργαστεί στενά προκειμένου να μειωθούν οι παράνομες μεταναστευτικές εισροές.

O θάνατος του blogger.....



ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τι θα γίνουν τα e-mail μου, το μπλογκ μου και η σελίδα μου στο Facebook όταν... πεθάνω; Στις ΗΠΑ ειδικές εταιρείες υπόσχονται την ασφάλεια των ψηφιακών μυστικών του χρήστη μετά τον θάνατό του και κάνουν χρυσές δουλειές. Με ένα μικρό αντίτιμο, συνήθως περί τα 25 ευρώ τον χρόνο, παντός είδους κωδικοί, μυστικά passwords και τραπεζικοί λογαριασμοί online προστατεύονται από υπηρεσίες που εγγυώνται ότι ο μακαρίτης θα πάρει τα προσωπικά του δεδομένα στον τάφο ή θα τα μοιραστούν κληρονόμοι της εμπιστοσύνης του.

Παλιά, όταν κάποιος έφευγε από τη ζωή, άφηνε συνήθως πίσω του κάποια έγγραφα επαγγελματικής φύσεως, μερικά άλμπουμ με φωτογραφίες, ίσως και ερωτικές επιστολές. Στις μέρες μας οι περισσότεροι έχουν μεταφέρει τέτοια προσωπικά δεδομένα σε ψηφιακά αρχεία. Τι γίνεται όμως με τους κωδικούς ασφαλείας, που παρέχουν πρόσβαση στον υπολογιστή, στον τραπεζικό λογαριασμό, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ή στο προσωπικό ιστολόγιο κάποιου, όταν ο χρήστης αποχαιρετήσει τα εγκόσμια;

Προσφέροντας τη βεβαιότητα ότι τα προσωπικά δεδομένα θα παραδοθούν στα χέρια ενός στενού συγγενούς ή ενός έμπιστου φίλου που ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος θα έχει επιλέξει όσο βρίσκεται εν ζωή, οι ιστοσελίδες-φύλακες ψηφιακών μυστικών γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.


Ο ενδιαφερόμενος συμφωνεί με την ιστοσελίδα που θα επιλέξει τους όρους της ψηφιακής «διαθήκης» του. Πληρώνει κάθε χρόνο τη συνδρομή και όταν διαπιστωθεί ο θάνατός του, μέσω πιστοποιητικού θανάτου ή άλλων διαδικασιών, η υπηρεσία αναλαμβάνει να αποκαλύψει τους κωδικούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των τραπεζικών δεδομένων ή και σημειώματα προσωπικής φύσεως με εκμυστηρεύσεις που ο αποθανών δεν μοιράστηκε με τους οικείους του όσο ζούσε. Πριν από την έλευση των «ψηφιακών θυρίδων ασφαλείας», όπως αποκαλούνται αυτές οι ιστοσελίδες, τα στοιχεία χάνονταν, ή για να «ξεκλειδωθεί» ο λογαριασμός κάποιου χωρίς τους προσωπικούς του κωδικούς απαιτούνταν πιστοποιητικό θανάτου, ρητός όρος στη διαθήκη του αποθανόντος, ή ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση. Αντιθέτως, η διαδικασία που απαιτείται πλέον μέσω των ιστοσελίδων αυτών είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία ενός λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και επιπλέον παρέχει πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας από χάκερς.

Άκου πρόβλημα που έχουν οι άνθρωποι!
Φευγάτος 19

Όχι στην εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας


Παρακολουθούμε από καιρό την εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας μιας απίστευτης ιστορίας: τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Το κράτος που έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να υπερασπίζει και να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του, τηρεί μια στάση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Σήμερα, το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση διευκολύνει την κατάργηση του ισχύοντος δικαίου εθνικής καταγωγής και την αδιάκριτη πολιτογράφηση και Ελληνοποίηση των πάντων. Για λόγους συναισθηματικού επηρεασμού προτάσσεται η νομιμοποίηση των παιδιών των λαθρομεταναστών, για ν’ ακολουθήσει, στη συνέχεια, ως «ανθρωπιστικό μέτρο», η νομιμοποίηση και των γονέων και η παροχή Ελληνικής ιθαγένειας στους πάντες.
Σκόπιμα, επίσης, δεν γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ της παροχής «πράσινης κάρτας», που εξασφαλίζει την νομιμοποίηση της παραμονής και της εργασίας, και της έννοιας της ιθαγένειας.

Η διακηρυσσόμενη «ένταξη» και «ελληνοποίηση» των λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, όταν αφορά εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, είναι το ψευδώνυμο του εποικισμού.
Η απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας είναι προνόμιο που απονέμεται με απόλυτη φειδώ και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση στο πλαίσιο πάντα του σεβασμού της νομιμότητας και των υψηλών συμφερόντων της χώρας.
Αντιθέτως, προβάλλεται απροκάλυπτα το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης ότι «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει πολυπολιτισμική». Τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Σημαίνει την εισαγωγή και εγκατάσταση στο έδαφός της ξένων πληθυσμών ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική»; Σημαίνει τη δημιουργία στο έδαφός της εθνικών μειονοτήτων και τη Βαλκανοποίησή της ώστε να είναι ευκολότερα ελεγχόμενη;
Είναι φανερό ότι το φαινόμενο συνδέεται με την επιδιωκόμενη από τις ΗΠΑ νέα γεωπολιτική τάξη στα Βαλκάνια και την επαναφορά της Τουρκίας στην Ευρώπη, μέσω της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ ένταξης της τελευταίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι ολοφάνερο, επίσης, ότι η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και ανομολόγητα και ως γεωπολιτικό όπλο.
Συνδέεται άμεσα με τις νεο-Οθωμανικές φιλοδοξίες της Άγκυρας, που έχει κάθε λόγο να επιδιώκει τη διάσπαση της εθνικής συνοχής και την αποδυνάμωση της Ελλάδας. Γι’ αυτό η Άγκυρα αρνείται συστηματικά κάθε συνεργασία για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από το έδαφός της. Έτσι εξηγείται η περίεργη χαλάρωση του ελέγχου των εθνικών συνόρων, προφανώς υπό εξωτερική πολιτική και ιδεολογική πίεση και επιρροή.
Έτσι εξηγείται, επίσης, η συστηματική υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας, η παρουσίαση του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής ταυτότητας ως δήθεν μύθου και εφευρήματος του 19ου αιώνα και ο εξωραϊσμός της Τουρκοκρατίας.
Έτσι εξηγείται, τέλος, η αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου στη χώρα και η προκαταβολική διαμόρφωση ενός πραγματικού νομικού οπλοστασίου, υπό την μορφή του «συνταγματικού τόξου», κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» των Ελλήνων. Το οπλοστάσιο αυτό έχει ως στόχο, στην πραγματικότητα, να λειτουργεί προληπτικά ως όπλο ιδεολογικής τρομοκρατίας για την αποτροπή κάθε αντιδράσεως του Ελληνικού λαού κατά της επιχειρούμενης εθνικής αποδόμησης.
Αναρωτιέται κανείς γιατί, με τη λογική αυτή, να μη διεκδικήσουν ανάλογη μεταχείριση και οι Τούρκοι έποικοι στην Κύπρο; Είναι γνωστή όμως η αρχή του διεθνούς δικαίου ότι «παράνομος νόμιμον ου ποιεί».
Ποιοί είναι αυτοί, κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες, που νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να ξηλώσουν την Ελλάδα και να την κάνουν «πολυπολιτισμική»;
Αντιλαμβάνονται τις συνέπειες από την δημιουργία ενός τεράστιου διεθνούς υποπρολεταριάτου, όταν ο Ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τόσα εθνικά προβλήματα και ολοένα και περισσότερο το φάσμα της ανεργίας; Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να υποθηκεύσει την ελευθερία και την ίδια την εθνική ύπαρξη της Ελλάδας με ολέθρια ιδεολογήματα, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εθνική αποδόμηση και αλλοτρίωση της.
Το νομοσχέδιο Ραγκούση πρέπει να αποσυρθεί και η μεταναστευτική πολιτική να γίνει αντικείμενο σοβαρής μελέτης διακομματικής και διεπιστημονικής επιτροπής τα συμπεράσματα της οποίας να τεθούν στην έγκριση του λαού… μόνον έτσι οποιεσδήποτε σχετικές αποφάσεις θα έχουν νομιμότητα.
Η Ελλάδα και τα ανθρωπιστικά και οικουμενικά ιδεώδη, που εκπροσωπεί διαχρονικά, μέσα από την ιστορία και τον πολιτισμό της, είναι παρακαταθήκη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δεν είναι όμως άλλοθι και πρόσχημα για όσους θέλουν να πλήξουν καίρια, για τους δικούς τους λόγους και συμφέροντα, την Ελληνική εθνική ταυτότητα και το Ελληνικό εθνικό κράτος.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τα κόμματα να αναλογισθούν τις ευθύνες τους. Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στον ελληνικό λαό. Τον καλούμε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε όλη την Ελλάδα και τον απόδημο Ελληνισμό.
Μόνο η άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση του λαού μπορεί να σταθεί εμπόδιο και ν’ αναχαιτίσει μια δρομολογημένη δυναμική, μια ολέθρια μηχανή, που έχει ως στόχο τη δημογραφική αλλοίωση και την εθνική αποδόμηση της χώρας, με τη φενάκη της δήθεν «προοδευτικής» πολιτικής και του «διεθνισμού».


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (ΠΕΑΕΛ)
Ολόκληρο το κείμενο της επιτροπής δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα http://www.antibaro.gr/index.php , όπου μπορεί κανείς να υπογράψει (όνομα και ιδιότητα) ή να στείλει e-mail στο peael2010@gmail.com
Το κείμενο υπογράφουν πολλοί Έλληνες πολίτες, πανεπιστημιακοί, νομικοί, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επαγγελματίες κ.ά., μεταξύ των οποίων οι:

Νεοκλής Σαρρής, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
Κωνσταντίνος Ρωμανός, καθηγητής Πανεπιστημίου του Αιγαίου
Γιάννης Παπαμιχαήλ, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
Γιάννης Τσουδερός, αρχιτέκτων-καθηγητής ΕΜΠ
Αθηνά Κατσαφάδου, δικηγόρος-τ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πειραιώς
Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης, δημοσιογράφος-συγγραφέας
Άννα Δοντά, δημοσιογράφος
Δημήτρης Γιαννόπουλος, οικονομολόγος-δημοσιογράφος
Θέκλα Κίττου, σκηνοθέτις
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, αρχιτέκτων-συγγραφέας
Δαμιανός Βασιλειάδης, εκπαιδευτικός
Θεόδωρος Μπατρακούλης, Δρ. Γεωπολιτικής-πανεπιστημιακός
Λάμπρος Παπαδημητράκης, σκηνοθέτης.
Αριστείδης Καρατζάς, εκδότης
Θεόδωρος Παντούλας, εκδότης
Ανδρέας Αθηναίος, καθηγητής University of Pennsylvania

Θερμοπύλες

Κι άλλοι Σκοπιανοί πήραν βουλγαρικά διαβατήρια...


Όπως ανακοίνωσε ο Βούλγαρος υπουργός της Βουλγαρικής Διασποράς, μόνο σήμερα εκδόθηκαν 450 βουλγαρικά διαβατήρια σε άτομα που ζουν εκτός Βουλγαρίας. Τον πρώτο μήνα του τρέχοντος έτους συνολικά 2000 άτομα έχουν λάβει βουλγαρικά διαβατήρια, ο αριθμός είναι αυξημένος σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2009. Ο Βούλγαρος Υπουργός, Μποτζιλάρ Ντιμιτρόφ, δήλωσε πως εκκρεμούν ακόμη 50.000 αιτήσεις Βουλγάρων της διασποράς και ελπίζει πως με το νέο νόμο που περιμένει την ψήφισή του, θα απλοποιηθούν οι διαδικασίες.
Τα νέα διαβατήρια που εκδόθηκαν ήταν κυρίως για την πΓΔΜ (για τους «Μακεδόνες» μας, σκοπιανούς) καθώς και από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως Μολδαβία, Σερβία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ρωσία και Αλβανία.

ΤΕΡΜΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ


Μιλάμε για την πλήρη απαξίωση του αθλητισμού. Η κατάργηση των κινήτρων και η απόφαση της κυβέρνησης να αναγκάζει τους αθλητές να σταματάνε τον αθλητισμό όταν διορίζονται(για 800 ευρώ)δεν έχει προηγούμενο ούτε στην Ουγκάντα του ...Αμιν Νταντά

"Τι αναφέρει το άρθρο του νόμου που βάζει ταφόπλακα στον αθλητισμό; Οτι για να διορισθεί αθλητής στο Δημόσιο πρέπει να κατακτήσει μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες ή να σημειώσει ρεκόρ κόσμου στις κατηγορίες ανδρών - γυναικών, νέων (ανδρών - γυναικών) και εφήβων - νεανίδων. Πάρτε φάρμακα, δηλαδή. Αν ...


όμως, είναι ανάπηρος, μπορεί να διορισθεί, αν πάρει θέση στην εξάδα στους παραολυμπιακούς, αλλά και στα πρωταθλήματα κόσμου κι Ευρώπης. Γι’ αυτό ο πρόεδρος της ομοσπονδίας γυμναστικής, Σάκης Βασιλειάδης μας είπε «να κόψουμε τα πόδια μας». Οι αθλητές για να διορισθούν, πρέπει να διακόψουν την αθλητική τους δραστηριότητα.
Το άρθρο 11 είναι ρατσιστικό. Καταργεί την ισότητα των ανθρώπων. Ταυτόχρονα, καταδεικνύει άγνοια του αθλητισμού, εκ μέρους των συντακτών του. Διότι, προφανέστατα, δεν γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να πάρει κάποιος Ολυμπιακό μετάλλιο και πόσο λιγότερο δύσκολο να καταλάβει κάποιος θέση στην εξάδα ειδικά σ’ ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών με αναπηρία.

Την ίδια άγνοια καταδεικνύει και η δεύτερη παράγραφος του άρθρου που αναφέρει ότι οι αθλητές πρέπει να σταματούν τον αθλητισμό όταν διορίζονται. Διότι τόσα χρόνια οι άνθρωποι του αθλητισμού, φώναζαν, ότι οι αθλητές, που διορίζονταν έπρεπε να υποχρεώνονται να συνεχίζουν τον αθλητισμό.
Κανονικά θα έπρεπε να βάλουν αντίθετο όρο. Να διορίζονται και να συνεχίζουν υποχρεωτικά τον αθλητισμό τουλάχιστον επί πέντε χρόνια», τονίζει.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Κύριε Γερουλάνε τα Κουκουλο(γλο)σατε



Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ...ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ;
"Κύριε Γερουλάνε η αξιοκρατία σας είναι Κουκουλογλική. Μπράβο. Βάλατε στο ΔΣ της ΕΡΤ έναν άνθρωπο που

1 Έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή. Το βιβλίο του "Έγκλημα στο Προεδρικό Μέγαρο" είναι πιστή αντιγραφή του βιβλίου του Μανουέλ Μπονταλπάν, "Φόνος στην Κεντρική Επιτροπή". Κάντε απλώς έναν κόπο να διαβάσετε τα δύο βιβλία ή έστω την δικαστική απόφαση

2 Συνηθίζει να λογοκλέπτει και να "δανείζεται" τα 20 χρόνια που λέει ότι ήταν στην ΕΡΤ. Αγοράζει ξένα ντοκιμαντέρ, τα ελληνοποιεί με την παρουσία του ή συνεντεύξεις και κάποιων ακόμη και τα εμφανίζει ως...


δικά του. Και βέβαια τα πουλά στην ΕΡΤ σε εικοσαπλάσια τιμή.

3 Η δεοντολογία του και η σοβαρότητά του είναι αυτές που του επιτρέπουν να κάνει διαφήμιση για την LEXUS.Ο μοναδικός δημοσιογράφος που δέχτηκε να κάνει διαφήμιση και να κάνει την όποια δημοσιογραφική του δράση σκαλοπάτι για τις διαφημιστικές

4 Έφυγε από την ΕΡΤ μόλις το 2008, όταν οι συνάδελφοί του, άξιοι επαγγελματίες με περγαμηνές (Τσίμας, Βαξεβάνης, Τέλογλου) διώχτηκαν μόλις ανέλαβε η ΝΔ

5 Δεν είχε την εντιμότητα να πει πως η θητεία του ως δημοσιογράφος παντός καιρού στην ΕΡΤ έληξε, όταν τα χάλασε με τον Παναγόπουλο και τις εταιρείες παραγωγής και δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιό του. Αν αυτού διαδίδει πως τον έφαγε ο Καραμανλής, ο Πούτιν, τα Άλιεν και άλλοι πολλοί.

6 Όχι μόνο δεν έχει καμιά επιτυχία στο επάγγελμα (πέρα απ το να κάνει δημόσιες σχέσεις και να εμφανίζεται με διανοουμενίστικη κριτική αφ υψηλού για όσα βεβαίως δεν φτάνει) αλλά δεν του έδωσε κανένας δουλειά στην ελεύθερη αγορά γι αυτό ακριβώς το λόγο. Όσοι έφυγαν από την ΕΡΤ (ακόμη και οι πρόσφατοι) βρήκαν δουλειά. Ο Κούλογλου ούτε βρήκε ούτε θα βρει

7. Μόλις ανακοινώθηκε η τοποθέτησή του στο ΔΣ, δεν είχε την σεμνότητα να μιλήσει για δουλειά (δεν υπάρχει τέτοια λέξη γι αυτόν) αλλά για το πρόσωπό του, την "αδικία" που έγινε εναντίον του και τις εκπομπές του.

Κρίμα κύριε Γερουλάνε"

ΦΡΑΞΙΑ


Συνεχίζονται οι σφαγές των χριστιανών στην Αίγυπτο. (Το ίδιο και η σιωπή μας...)




Τα τελευταία δύο χρόνια, ο«Μίνα» τηλεφωνούσε τακτικά στην μητέρα του στην Αίγυπτο.

Αλλά τώρα ο 36χρονος Αιγύπτιος που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο 'Μίνα' φοβάται τόσο πολύ για την ασφάλεια της οικογένειάς του που βρίσκεται στην Αυστραλία αλλά και των συγγενών του πίσω στην Αίγυπτο, ώστε δεν έχει πει σε κανένα ότι ζει στην Αυστραλία, θέλοντας να πιστεύουν όλοι ότι ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Είναι ένας ‘μύθος’ που επινόησε από το φόβο ότι η Υπηρεσία Ασφαλείας της Αιγύπτου θα τον εντοπίσουν ή θα διώξουν την οικογένειά του στην Αίγυπτο, σε αντίποινα για το ότι τους αψήφησε και έφυγε από τη χώρα.



Αυτό που θα έστρεφε την προσοχή των αρχών στον ‘Μίνα’ είναι η μεταστροφή του στον χριστιανισμό και στην Κοπτική Ορθόδοξη Εκκλησία, όταν ήταν 21 ετών, πράγμα που σήμαινε ότι γύρισε την πλάτη του στο Ισλάμ, την κρατούσα θρησκεία της χώρας, κάτι που όμως, έχει κόστος.


Τον συνέλαβαν και τον ξυλοκόπησαν πολλές φορές, στη συνέχεια, τον πέταξαν σε ένα δωμάτιο μαζί με φανατικούς μουσουλμάνους κρατούμενους τους οποίους προέτρεψαν να τον χτυπήσουν,
λέει ο δικηγόρος του στην Μελβούρνη, Jimmy Morcos.


Ο ‘Μίνα’ είναι ένας από τους 70.000 Κόπτες Ορθόδοξους Χριστιανούς που έχουν εγκαταλείψει την Αίγυπτο εξαιτίας των διώξεων και έχουν εγκατασταθεί στην Αυστραλία από το 1971, σύμφωνα με Επίσκοπό τους στη Βικτώρια, Bishop Suriel.


Είναι επίσης ένας από 12.000 ανθρώπους που βάδισαν προς το Προξενείο της Αιγύπτου στην πόλη για να διαμαρτυρηθούν για το φόνο έξι Κοπτών Χριστιανών από πυρά αγνώστων οι οποίοι πυροβόλησαν μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην Αίγυπτο τον περασμένο μήνα.



Οι δολοφονίες αποτελούν και αυτές μέρος ενός μακρύ καταλόγου επιθέσεων κατά των Κοπτών στην Αίγυπτο που χρονολογούνται, περισσότερο από μια δεκαετία. Ακόμη και τώρα, το κλίμα του φόβου είναι τόσο έντονο που ο ‘Μίνα’ αρνείται να αποκαλύψει δημοσίως το πραγματικό του όνομα για το φόβο των επιπτώσεων.


Η Αυστραλία του χορήγησε βίζα για ανθρωπιστικούς λόγους το 2003, αλλά οι αιγυπτιακές αρχές κατάσχεσαν το διαβατήριό του και εμπόδισαν την έξοδό του από τη χώρα έξι φορές.


Είπε ότι τελικά οδηγήθηκε στη φυλακή.


''Είδα ένα άτομο να του έχουν δεμένα τα μάτια και να τον χτυπάνε και αυτός να φωνάζει, ενώ μετά τον οδήγησαν σε ένα σκοτεινό μέρος,' 'είπε.


Ο ‘Μίνα’ είπε ότι του είπαν ότι αυτό θα συμβεί και σε αυτόν, αν δεν αναιρέσει και ότι το ότι άφησε το Ισλάμ ήταν ''ένα μεγάλο έγκλημα''.


Έπρεπε να παρουσιάζεται στους υπαλλήλους ασφαλείας κάθε εβδομάδα για να επανεξετάζεται η στάση του.


Το 2007, βρέθηκε ένας τρόπος να φύγει για την Αυστραλία για να επιστρέψει στη σύζυγό του και στα παιδιά που τον είχαν χάσει.


Ο κ. Morcos είπε ότι χρειάζεται να ασκηθεί διεθνής πίεση στην Αίγυπτο για να εγγυηθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα των Κοπτών, οι οποίοι αποτελούν το 18 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας.


Ο Επίσκοπος Suriel είπε ότι αυτή η διαμαρτυρία ήταν, επίσης, μία έκκληση προς την αυστραλιανή κυβέρνηση για να σπάσει τη σιωπή της σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον Κοπτών στην Αίγυπτο.


Διαβάστε σχετικό άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ για την κατάσταση στην Αίγυπτο: "Προδότη θα πεθάνεις!"


Στις 7 Ιανουαρίου, ημερομηνία που γιορτάζουν οι Κόπτες Ορθόδοξοι τα Χριστούγεννα, άγνωστοι που επέβαιναν σε διερχόμενο αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ κατά των χριστιανών που έβγαιναν εκείνη την ώρα από την Εκκλησία του Αγ. Ιωάννη, στην πόλη Ναγκάα Χαμάντι που βρίσκεται περίπου 60 χλμ. από το Λούξορ και 455 χλμ. νότια του Καΐρου.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο ΟΕΚ ΧΑΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


«ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, αντί να φροντίσει για τους Έλληνες, προτιμά να κάνει δώρα "εξοχικά" σε Αλβανούς. Οι οποίοι σε κάποια χρόνια - όταν φυσικά πάρουν σύνταξη από το ελληνικό δημόσιο - ίσως γυρίσουν στην Αλβανία και νοικιάσουν για ένα έξτρα εισόδημα, το σπίτι τους -που τους χάρισε το ελληνικό κράτος - σε κάποιον Έλληνα.»

Βane Petrit Lazi Bida, Qerimi Gezim Ismail Hava και Rama Petrit Selim Kerime. Τα παραπάνω είναι μόλις μερικά από τα ονόματα των "υπερτυχερών" της κλήρωσης του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στην Λάρισα, που κέρδισαν από ένα σπίτι. Σε τόσο μάλιστα δύσκολους και χαλεπούς καιρούς. Αν σας κάνει εντύπωση που τα ονόματα δεν είναι ελληνικά, δεν θα έπρεπε. Έτσι είναι πια τα πράγματα. Είναι όλα τόσο καλά στην πατρίδα μας, το ελληνικό κράτος έχει φροντίσει να λύσει όλα τα προβλήματα, που αποφασίσαμε να αρχίσουμε να δίνουμε σπίτια και στους μετανάστες!

Ανήθικη εξίσωση
Αυτό ακριβώς έγινε και στην Λάρισα, όπου πάνω από το 10% των σπιτιών του Ο.Ε.Κ. που κληρώθηκαν κατέληξαν σε χέρια μεταναστών, προκαλώντας την αντίδραση των Λαρισαίων. Συγκεκριμένα από τα 240 περίπου σπίτια που κληρώθηκαν, τα 26 πήγαν σε ανθρώπους μη ελληνικής καταγωγής, μετανάστες....»»»»


Τόσο απλή ήταν για τα "λαμπρά μυαλά" του ελληνικού Δημοσίου, η εξίσωση: των Ελλήνων που αυτοί και οι πρόγονοί τους επί δεκαετίες έκτιζαν την σημερινή Ελλάδα, με κάποιους που ήλθαν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Τόσο απλή ήταν η εξίσωση αυτών που για δεκαετίες ολόκληρες πληρώνουν φόρους, συνεισφέρουν, υφίστανται τις "αναδιαρθρώσεις" του κάθε υπουργού, με αυτούς που ήλθαν και εγκαταστάθηκαν μετά το 1990.
Και όλα αυτά εν μέσω της οικονομικής κρίσης που έχει κάνει τον Έλληνα να υποφέρει. Που έχει οδηγήσει αγροτικές περιοχές όπως αυτή της Λάρισας στα πρόθυρα της ασφυξίας. Την οποία ουσιαστικά ο πρωθυπουργός δηλώνει "ανίκανος" να αντιμετωπίσει. Και ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, αντί να φροντίσει για τους Έλληνες, προτιμά να κάνει δώρα "εξοχικά" σε Αλβανούς. Οι οποίοι σε κάποια χρόνια - όταν φυσικά πάρουν σύνταξη από το ελληνικό δημόσιο - ίσως γυρίσουν στην Αλβανία και νοικιάσουν για ένα έξτρα εισόδημα, το σπίτι τους -που τους χάρισε το ελληνικό κράτος - σε κάποιον Έλληνα.

Προτεραιότητα στους αλλοδαπούς
Τέτοια περιστατικά είχαμε και στο παρελθόν. Από ό,τι φαίνεται δημιουργείται ένα κατεστημένο, το οποίο θέλουν να μας κάνουν να αποδεχθούμε. Ίσως σε λίγα χρόνια, γιατί όχι, οι ξένοι, οι (λαθρο) μετανάστες - αφού στην χώρα μας όλοι γίνονται νόμιμοι εκ των υστέρων - να έχουν και προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων.
Όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάποιες άλλες χώρες της Ευρώπης. Γιατί όταν με το καλό τους δοθούν και πολιτικά δικαιώματα και αποτελούν πλέον την "κρίσιμη μάζα" που θα κρίνει εκλογικές αναμετρήσεις, εκεί να δείτε συναγωνισμό μεταξύ των διαφόρων κομμάτων, ποιός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους μετανάστες...

(σχετικά με την υπόθεση του ΟΕΚ λάβαμε και την παρακάτω επιστολή)

Οι αλήθειες πονάνε τους προσκυνημένους
Έλληνες, ακυρώστε τις προσπάθειες των προσκυνημένων στη «Νέα Τάξη» πραγμάτων, που προωθούν με νύχια και δόντια την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδος. Άλλο ένα ατόπημα της κυβέρνησης και μάλιστα εθνικό προστέθηκε στο μαύρο κατάλογο. Στην κλήρωση 246 εργατικών κατοικιών στη Γιαννουλη Λάρισας, οι Νεοταξίτες χάρισαν το 10% των κατοικιών σε αλλοδαπούς.
Έλληνες, σταματήστε το ξεπούλημα της Ελλάδος, είναι υποχρέωσης μας.Εκπαραθυρωστε από την πολιτική τα δυο Νεοταξικα κόμματα ( Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ).
« Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Εάν μερικά παιδάκια στο κοινοβούλιο έχουν άλλη άποψη, ας μας αδειάσουν τα έδρανα της βουλής, προτού τα αδειάσει ο Ελληνικός Λαός με βρεγμένη σανιδά.
Έλληνες, δώστε την ψήφο σας σε πατριωτικά κόμματα και έχετε τον λογο μας ότι δεν επιτρέψουμε την εκ των έσω πληθυσμιακή αλλοίωση στην Ελλάδα.
«ΟΧΙ» λοιπόν σ' όλους τους δορυφόρους της Νέας Τάξης που μοιάζουν σαν τους ποντικούς που τρώνε τα παιδιά τους.

Επίσημη πρώτη για το νέο Σουχόι


Το νέο ρωσικό, «πέμπτης γενιάς», μαχητικό αεροσκάφος πραγματοποίησε «επιτυχώς» την πρώτη πτήση του, σήμερα, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρίας, Σουχόι. "Το αεροσκάφος πήγε πολύ καλά. Ανταποκρίθηκε σε όλες οι προσδοκίες μας...παρέμεινε στον αέρα 47 λεπτά. Ο,τι έπρεπε να γίνει σε αυτήν την πρώτη πτήση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία", δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρίας Σουχόι, Όλγα Καγιούκοβα, στο τηλεοπτικό δίκτυο "Rossiya 24 ". Το νέο ρωσικό μαχητικό παρουσιάζεται ως ένα αεροσκάφος αδύνατον να εντοπιστεί από τα ραντάρ και το οποίο κατασκευάστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Η κρατική ρωσική τηλεόραση μετέδωσε τις πρώτες εικόνες του αεροσκάφους να προσγειώνεται στην περιοχή Κομσομόλσκ στη Ρωσική Άπω Ανατολή. Επίσης σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφαξ, το αεροσκάφος αυτό έχει τη δυνατότητα να εκτελεί μεγάλες πτήσεις σε υπερηχητική ταχύτητα και να επιτίθεται ταυτόχρονα σε πολλούς στόχους.


enet

Τους χάρισαν στρατόπεδα και τα έκαναν βίλες



Το υπουργείο έδωσε τα στρατόπεδα σε δήμους για να γίνουν χώροι άθλησης και άλση και κάποιοι δήμαρχοι τα ...


μετέτρεψαν σε πολυτελείς κατοικίες, βίλες και μεζονέτες. Την περιουσία του δημοσίου την μετέτρεψαν σε σπίτια! Πήραν τα στρατόπεδα που τους τα παραχώρησε το υπουργείο και έκαναν βίλες. Ακόμα δεν τους έχουν συλλάβει. Έξω είναι όλοι. Το ρεπορτάζ το είχε αναλυτικά η "Σφήνα".

Μνημείο για τους Έλληνες των γκουλάκ

Δημοσιεύτηκε από τον Απόστολος Παπαποστόλου

234Στην ανέγερση μνημείου για τους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στα γκουλάκ της Σιβηρίας την δύσκολη περίοδο 1937-1938, προχωρεί η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας (ΑΓΟΟΡ). Με την υποστήριξη της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η ΑΓΟΟΡ, με πρόεδρο τον ελληνικής καταγωγή ρώσο βουλευτή Ιβάν Σαββίδη, πέτυχε την παραχώρηση χώρου στο κέντρο του Μαγκαντάν, διοικητικό κέντρο της περιοχής Κολιμά και τόπος θανάτου πολλών εξόριστων Ελλήνων κατά την περίοδο των Σταλινικών διώξεων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΓΟΟΡ, η «ελληνική επιχείρηση» εκκαθάρισης, ντιρεκτίβα Νο 50215 της NKBD (την μετέπειτα KGB), υπογεγραμμένη από τον διευθυντή Νικολάι Γιεζόφ, στενό συνεργάτη του Στάλιν, είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστούν στη «μαύρη τρύπα» των γκουλάκ τριάντα οκτώ χιλιάδες ελληνικής καταγωγής Σοβιετικοί πολίτες. Η επιχείρηση ξεκίνησε τη νύχτα της 15ης Δεκεμβρίου του 1937 ταυτόχρονα σε όλη την επικράτεια της τότε Σοβιετικής Ένωσης. Πάνω από 20.000 εκτελέστηκαν και περισσότεροι από τους μισούς από τους υπόλοιπους στάλθηκαν στα στρατόπεδα της Κολιμά, όπου ελάχιστοι κατάφεραν να επιζήσουν.
«Μετά από επτά δεκαετίες τα παιδιά και τα εγγόνια των αδικοχαμένων ελλήνων ομογενών άρχισαν να μαθαίνουν για τον τόπο και την αιτία θανάτου τους, χάρη στο σχέδιο της ΑΓΟΟΡ «Ελληνικό Μαρτυρολόγιο», που ερευνά όλες τις διαστάσεις των καταπιέσεων της σταλινικής εποχής κατά των Ελλήνων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο του σχεδίου «Ελληνικό Μαρτυρολόγιο», στο οποίο εντάσσεται και η πολύχρονη έρευνα του συγγραφέα και ερευνητή, Ιβάν Τζούχα, πάρθηκε και η απόφαση για την ανέγερση του μνημείου.
Τα γενικά έξοδα ανέγερσης της Στήλης Μνήμης ανέρχονται στα τρία εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 70.000 ευρώ). Ήδη έχουν συγκεντρωθεί 15.500 ευρώ. Η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας άνοιξε ειδικό λογαριασμό για την συγκέντρωση εισφορών για την κατασκευή του μνημείου και καλεί τους έλληνες απανταχού της γης να συνεισφέρουν, αποτίοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής στην μνήμη των αδίκως παθόντων. Τα ονόματα όλων των δωρητών καταχωρούνται στην ιστοσελίδα της ΑΓΟΟΡ:http://www.greeks-su.com/ru/news/actual/1232.html.
(Πηγή: ana-mpa)

Συνελήφθησαν αμερικανοί προσπαθώντας να μεταφέρουν παιδιά απ'την Αϊτή.

Η αϊτινή αστυνομία συνέλαβε 10 αμερικανούς πολίτες ενώ προσπαθούσαν να πάρουν 33 παιδιά από τη σεισμόπληκτη χώρα για παράνομες υιοθεσίες, ανακοίνωσαν χθες Σάββατο οι αρχές.
Οι πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες κρατούνται στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς αφού συνελήφθησαν...
το βράδυ της Παρασκευής. Υπάρχουν φόβοι ότι λαθρέμποροι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτουν το χάος μετά το σεισμό της 12ης Ιανουαρίου που έπληξε την Αϊτή για να κάνουν παράνομες υιοθεσίες.
Μία από τις υπόπτους, η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι επικεφαλής μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης με έδρα το Άινταχο, αρνήθηκε ότι έκαναν κάτι κακό.
Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση στο Μαλπάς, το κύριο μεθοριακό σταθμό διέλευσης προς τη Δομινικανή Δημοκρατία, αφού η αϊτινή αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο ρουτίνας στο όχημά τους.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι οι Αμερικανοί δεν είχαν έγγραφα για να αποδείξουν ότι είχαν πραγματοποιήσει νόμιμα την υιοθεσία των 33 παιδιών (ηλικίας 2 μηνών ως 12 ετών) μέσω κάποιας πρεσβείας και επίσης δεν είχαν χαρτιά που να δείχνουν ότι τα παιδιά είχαν μείνει ορφανά εξαιτίας του σεισμού

Πάνοπλοι αστυνομικοί φυλάνε μια ανάπηρη που καταδικάστηκε για επιταγή


Περισσότεροι από 300 πάνοπλοι φρουροί, φυλάνε μια ανάπηρη με ποσοστό αναπηρίας 90%(!) καθώς έχει καταδικαστεί με 4 χρόνια για το νόμο περί επιταγών και επειδή νοσηλεύεται στο…
Κέντρο αποκατάστασης αναπήρων πρέπει να την φυλάνε 300 αστυνομικοί στον χρόνο σαν…αστακοί!
Έχουν απηυδήσει ακόμα και οι αστυνομικοί που φυλάνε την γυναίκα που έχει χτυπήσει σοβαρά στον αυχένα και δεν μπορεί να κουνήσει παρά μόνο το κεφάλι της. Είναι σαν το… «Ο τζόνι πήρε το όπλο του».

Γιαπωνέζοι επιστήμονες δημιούργησαν ελαστικό νερό.



Το ελαστικό νερό θα μπορούσε να αντικαταστήσει επιτέλους το πλαστικό, ή να χρησιμοποιηθεί σε ένα ασφαλές για το περιβάλλον πλαστικό.

Γιαπωνέζοι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν για πρώτη φορά "ελαστικό νερό". Το νέο υλικό, το οποίο αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο, αποτελείται από 95% νερό και δύο γραμμάρια αργίλου και οργανικών υλών. Η ουσία που προκύπτει μοιάζει με ζελέ, αλλά είναι εξαιρετικά ελαστική και διαυγής. Η εφεύρεση παρουσιάστηκε και επισήμως την προηγούμενη εβδομάδα, στο τελευταίο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού Nature. Σύμφωνα με το άρθρο, το νέο υλικό είναι αρκετά ασφαλές για το περιβάλλον και τους ανθρώπους και ίσως να αποτελέσει μακροπρόθεσμα ένα εργαλείο στην ιατρική τεχνολογία, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κλείσιμο του τραυματισμένου ή χειρουργικά κομμένου ιστού. Αυξάνοντας την πυκνότητά του, το νέο υλικό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή "οικολογικών πλαστικών υλικών", ή να αντικαταστήσει εντελώς τα πλαστικά. Το σίγουρο είναι πως, αν η εφεύρεση πετύχει, οι επιστήμονες θα έχουν βρει έναν τρόπο να κάνουν τον κόσμο μας λίγο πιο πράσινο.