Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΡΙΖΑ!!!


Ρε τι μου θυμίζει αυτή η φωτογραφία? Α!!!ΤΟ βρήκα υπαλλήλους του δήμου όταν το φθινώπορο κόβουν τα δένδρα κάτω απο το σπίτι μου.Ενας κόβει και οι υπόλοιποι πληρώνονται αργομισθία [μάλλον γιατί χαζεύουν το θέαμα].Αλλά και σείς ολόκληρη υπερδύναμη έλεος ρε παιδιά μπροστά στον Πρόεδρο μία ρίζα μισή ντουζίνα άνθρωποι.
Εκτός και αν είναι εθελόντες του Δήμου τότε αλλάζει.

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!

ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ

Φράκαραν τα κρατητήρια της αστυνομίας!!!!

Οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. πίεσαν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να βρει χώρο συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών το γρηγορότερο δυνατόν, διότι διαφορετικά, όπως τόνισαν, το κέντρο της Αθήνας θα συνεχίσει να είναι αδιάβατο.
«Αυτή τη στιγμή συλλαμβάνουμε δεκάδες λαθρομετανάστες τους οποίους δεν έχουμε πού να τους βάλουμε, καθώς τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών έχουν φρακάρει» επισήμαναν οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι υποστηρίζουν πως ένας στους 4 Έλληνες αστυνομικούς ασχολείται με τη δίωξη των λαθρομεταναστών. Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι να συνεχισθούν οι επιχειρήσεις- σκούπα στο κέντρο της Αθήνας, και ειδικά στο τρίγωνο Ομόνοια- Πλατεία Θεάτρου- Πλατεία Καραϊσκάκη.
«Αν δεν έχουμε όμως πού να βάλουμε όσους συλλαμβάνουμε, οι λαθρομετανάστες θα επιστρέφουν και πάλι στην Μενάνδρου, την Γερανίου, την Σοφοκλέους και όλες αυτές τις περιοχές στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε γκέτο ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών» υποστηρίζει ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.Οι απελάσεις
Από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει πως στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και των αρμόδιων τμημάτων βρίσκονται περισσότεροι από 1.400 λαθρομετανάστες, αριθμός ήδη κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που μπορούν να φιλοξενήσουν. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι συλληφθέντες ύστερα από παραμονή 3 μηνών στα κρατητήρια επιστρέφουν στους δρόμους καθώς παραμένει πολύ μικρός ο αριθμός λαθρομεταναστών που απελαύνονται.
Μόνο το κόστος φαγητού για τους 400 κρατούμενους στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη ανέρχεται σε 75.000 ευρώ τον μήνα. Οικονομικά ασύμφορη όμως αποδεικνύεται και η επιχείρηση επιστροφής των λαθρομεταναστών στις χώρες τους. Το κοινό ευρωπαϊκό πρόγραμμα δράσης για τη λαθρομετανάστευση έχει παρουσιάσει αρκετά μειονεκτήματα και στην πράξη, όπως επισημαίνουν παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, είναι δυσλειτουργικό και αναποτελεσματικό. «Το αρμόδιο όργανο της Ε.Ε. μας ενημερώνει πως πρόκειται να γίνει μια πτήση για Πακιστάν ή Αφγανιστάν. Από την ΕΛ.ΑΣ. ζητούν να μεταφέρουμε στην Ισπανία συνήθως τους υπό απέλαση λαθρομετανάστες. Αυτοί μεταφέρονται όμως με εμπορικές πτήσεις, χωρίς χειροπέδες και χωρίς αστυνομική συνοδεία. Επιπλέον ο κάθε λαθρομετανάστης μπορεί να αρνηθεί να μπει στο αεροπλάνο ή προκαλεί τέτοια φασαρία που η εταιρεία τούς κατεβάζει διότι δεν θέλει να ενοχλήσει τους κανονικούς επιβάτες της. Εμείς τότε τον αφήνουμε ελεύθερο, όπως συνέβη για 10 υπό απέλαση λαθρομετανάστες τις προηγούμενες εβδομάδες» λέει στα ΝΕΑ ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Όπως εξηγεί, ακόμη και αν φτάσουν στην Ισπανία οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να παραμείνουν σε χώρο φύλαξης για κάποιες ημέρες και στη συνέχεια να μεταφερθούν σε άλλη χώρα και από εκεί να πετάξουν για την πατρίδα τους.
ΠΗΓΗ

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 1970 Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


της πανώλης των πτηνών.Από τα κανάλια της εποχής εκείνης με μελλοδραματικό τροπο
έρχονταν οι πληροφοριες.Οπως και σήμερα!!!

ΓΕΥΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!

Οι φωτογραφίες προέρχονται από νοσοκομεία στη Γαλλία και από Ασιατικα νοσοκομεία.Τις φωτογραφίες τις υποβάλλουν ασθενοίς που έχουν νοσηλευτοί.....




Με διαφορά το καλύτερο γεύμα στο νοσοκομείο από την Πολωνία

Τεστ διάγνωσης της γρίπης των χοίρων σε διάστημα 36 ωρών

Ένα τεστ διάγνωσης της γρίπης των χοίρων σε διάστημα 36 ωρών δημιουργήθηκε από Ελβετούς ερευνητές, τη στιγμή που τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε πολλές χώρες του κόσμου αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς.

«To τεστ διατίθεται από σήμερα και είναι η πρώτη γενιά εξετάσεων που μας επιτρέπει να κάνουμε τη διάγνωση 36 ώρες μετά το τεστ», δήλωσε εκπρόσωπος των πανεπιστημιακών νοσοκομείων της Γενεύης. Οι επιστήμονες τώρα εργάζονται για την εξέλιξη του τεστ ώστε να προσφέρει διάγνωση του ιού σε ακόμη μικρότερο χρονικό διάστημα.

Το τεστ αυτό, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την επιβεβαίωση του μόνου διεγνωσμένου μέχρι σήμερα κρούσματος της γρίπης των χοίρων στην Ελβετία, θα εξυπηρετήσει στον έλεγχο των περισσότερων από 20 ύποπτων κρουσμάτων στη χώρα.

Αυξάνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας υπάλληλός της στην Ουάσινγκτον μολύνθηκε από τη γρίπη των χοίρων στο Μεξικό.

Την ίδια στιγμή η υπουργός Υγείας της Ισπανίας Τρινιδάδ Χιμένεθ ανακοίνωσε από το Λουξεμβούργο ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της γρίπης των χοίρων στη χώρα της ανέβηκαν σε 13 από 10 που ήταν μέχρι στιγμής, ενώ 84 άνθρωποι βρίσκονται υπό παρακολούθηση.
Hellenic Business

ΑΝΕΚΔΟΤΟ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ-ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ένας λογιστής γυρνά αργά στο σπίτι του μία νύχτα..

- Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα; (ρωτά η γυναίκα του)

- Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ.

- Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;

- Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα.

- Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουν; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;

- Μπα, είχα τους λόγους μου. Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται, δεύτερον μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου και τέταρτον έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις!

ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ

Η Werder Bremen αντιμετωπίζει το Hamburg το βράδυ της Πέμπτης, για να φανεί ποια ομάδα θα πάρει το πλεονέκτημα σε αυτό το ενδιαφέρον ζευγάρι του UEFA Cup.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για δεύτερη φορά μέσα σε 19 ημέρες, στο πρώτο παιχνίδι του γερμανικού εμφυλίου, στον ημιτελικό του UEFA Cup. Την τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες, έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά η Werder θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι ουκρανικές Dynamo Kiev και Shakhtar Donetsk κοντράρονται στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του UEFA Cup, μεταφέροντας τις εγχώριες μάχες τους στην Ευρώπη.

Η Dynamo προς το παρών έχει προβάδισμα 12 βαθμών από τη Shakhtar στον βαθμολογικό πίνακα και έχει τον τίτλο στην αγκαλιά της, αλλά η Shakhtar υπερτερεί στις ευρωπαϊκές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια. Οι δύο ομάδες κοντράρονται και στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν, αλλά αμφότερες γνωρίζουν πως οι δύο αναμετρήσεις για το UEFA Cup θα είναι πολύ πιο σημαντική από τη μάχη για τον τίτλο να φαίνεται πως έχει βρει κάτοχο. Μια νίκη για τη Dynamo θα τη φέρει πολύ κοντά στο να συνδυάσει το εγχώριο πρωτάθλημα με ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, εάν φυσικά καταφέρει στον τελικό που θα γίνει στο Sukru Saracoglu της Κωνσταντινούπολης να ξεπεράσει μια εκ των Werder Bremen και Hamburg που κοντράρονται στον γερμανικό εμφύλιο.

http://bet-gr.blogspot.com/

ΟΛΟΙ ΓΙΑ 4Χ4-Η ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Τα καταναλωτικά δάνεια δίνουν και παίρνουν.
Ο απερίσκεπτος Έλληνας δίχνει για μια ακόμα φορά ότι τον νοιάζει
σήμερα μόνον τι θα φάει τι θα πιεί και τι θα αρπάξει ο κ...
Μέσα σε λίγες ημέρες αυξήθηκαν 40% οι πωλήσεις σε αυτοκίνητα
μεγάλου κυβισμού.
Η αύξηση δεν προέρχεται από αγοραστές βιομηχάνους αλλά από
τους μέσους Έλληνες μισθωτούς που χρεώθηκαν μέχρι τα αυτιά
για να κάνουν το κομμάτι τους με την τζιπούρα τους και να μπούν
στο μάτι του γείτονα.
Έτρεξαν λέει να προλάβουν την ρύθμιση του Παπαθανασίου
και να κερδίσουν περισσότερα κυβικά με λιγότερα λεφτά.
"Πού πας ρε Καραμήτρο;"
Πού θα βρείς βρε Νεοέλληνα κάθε μήνα χρήματα να πληρώσεις
και το 4χ4 που ετοιμάζεσε και για διακοπές με την πιστωτική
για να δείξεις ποιός είσαι;
Πώς θα το συντηρήσεις;
Με το να κατουράς στο ρεζερβουάρ για καύσιμο θα βουλώσεις
τα φίλτρα!
Ξεβράκωτε της συμφοράς θα σε δώ στα κανάλια με γυρισμένη
πλάτη για να μη φαίνεται η μούρη σου και θα μουτσοκλαίς
στον Αυτιά ότι η "άτιμη κενωνία" σε κατέστρεψε και ότι ο μισθός
σου δεν σε φτάνει.
Ποιός φταίει;
Αθηναίος

ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΞΑΝΘΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ GreekBlock ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ Τα βασικά σημεία της διακήρυξης των Δημοκρατικών για τις Ευρωεκλογές

http://greekblock.blogspot.com/

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ IQ 156



London 30 April 09 :...H Elise Tan-Roberts είναι μόνο 2 ετών 4 μηνών και 2 εβδομάδων!!και έχει κατατσεκαρισμένο IQ of 156. Η Ms Tan-Roberts έχει δύο πόντους ψηλότερο δείκτη από την Carol Vorderman. Η Tan-Roberts είναι στην κορυφή του 0.2 % παιδιών
http://diaporon-bl.blogspot.com/

ΑΝΤΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ!!












Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά του κόσμου και ειδικά στον φίλο μου τον Γιαννάκη!!



ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι βρέθηκαν στην πορεία κατά των πειραμάτων στο Hyde Park.





Tραγωδία στην Ολλανδία




Στην πόλη Απελτρόν, στην Ολλανδία, την ώρα που περίμενε το πλήθος να δει την βασίλισσα ένα αμάξι ξέφυγε απο τον έλεγχο και μπήκε στον δρόμο της παρέλασης.4 νεκροί οι πρώτες πληροφορίες. Στo ανοιχτό λεωφορείο βρισκόταν η βασίλισσα που προφανώς ήταν ο στόχος του μαύρου Suzuki το οποίο και δεν τα κατάφερε.
απο troktiko

Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΚΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!!


ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ anopetra-eleos.blogspot.con

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΜΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!


Στο ινδικό κρατίδιο Ραζαστάν φορούν διακριτικά turbans. Λέγεται ότι το στυλ τους με το τουρμπάνι αλλαζει κάθε 15 χιλιόμετρα που ταξιδεύετε.Σε ορισμένες περιοχές, ιδίως στο Ραζαστάν το μέγεθος στο τουρμπάνι μπορεί να υποδεικνύει τη θέση του ατόμου στην κοινωνία.Ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι από βουλευτής και πάνω γιατί φοράει το μεγαλύτερο στον κόσμο.Και τι δεν θα έδινα να τον δω να το βγάζει και να το βάζει,
ίσα με 3 ώρες θα θέλει,γι' αυτό λέω ότι θάναι από βουλευτής και πάνω......θάχει χρόνο...το πιάσατε το υπονούμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΣΤΟ ΜΕΧΙΚΟ!!!


Η κυβέρνηση στο ΜΕΧΙΚΟ λέει, υπάρχουν 159 νεκροί, επιβεβαίωσε ότι μόνον επτά πέθαναν από τον ιό της γρίπης, Οι υπόλοιποι πέθαναν από άτυπη πνευμονία.

AYTO ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ?





Αν αυτό είναι πρόοδος τότε κάτι δεν πάει καλά.Πιάστε τα παιδιά από το χεράκι τους, να νοιώσετε γονείς. Και λουρί βάλτε μόνο στα σκυλάκια σας. ΕΛΕΟΣ......

Μεξικό: Διακοπή λειτουργίας των επιχειρήσεων λόγω της γρίπης

Η κυβέρνηση του Μεξικού κάλεσε χθες Τετάρτη όλες τις επιχειρήσεις η λειτουργία των οποίων δεν είναι απολύτως «κρίσιμη» για την οικονομία της χώρας ή την δημόσια ασφάλεια να διακόψουν τη λειτουργία τους από την 1η έως την 5η Μαΐου για να συμβάλλουν στον περιορισμό της γρίπης των χοίρων.

Ο υπουργός Υγείας Χοσέ ?νχελ Κόρδοβα κάλεσε να υπάρξει «αναστολή των μη-απαραίτητων εργασιών και υπηρεσιών», ώστε να αποφεύγονται οι συγκεντρώσεις ανθρώπων και η εξάπλωση του ιού, ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί πως έχει στοιχίσει τουλάχιστον οκτώ ζωές - ο απολογισμός ενδέχεται να φθάνει συνολικά τους 176 νεκρούς στο Μεξικό. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της ασθένειας ανέρχονται συνολικά σε 99.

Υπουργοί της κυβέρνησης Καλδερόν ανέφεραν ότι οι κλάδοι των τροφίμων, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των μεταφορών δεν θα διακόψουν τις εργασίες τους.

«Προσπαθούμε να διακόψουμε τον αναπαραγωγικό κύκλο του ιού με τον ευρύτερο δυνατό τρόπο», εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών Αγκουστίν Κάρστενς.

Όσο περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι είναι δυνατόν θα παραμείνουν στα σπίτια τους, ωστόσο οι πιο κρίσιμοι τομείς, όπως η βιομηχανία του πετρελαίου, η αστυνομία και ο στρατός θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, πρόσθεσε ο Κάρστενς.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε χθες ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο πανδημίας, αυξάνοντας περαιτέρω το επίπεδο της απειλής. Χθες επίσης σημειώθηκε ο πρώτος θάνατος εκτός Μεξικού -ενός βρέφους στο Τέξας των ΗΠΑ.

Εκτιμάται ότι η κρίση δημόσιας υγείας θα προκαλέσει οικονομικές ζημιές στο Μεξικό που θα φθάσουν το 0,3 έως 0,5% του ΑΕΠ της χώρας.

Το υπουργείο Υγείας του Περού ανακοίνωσε επίσης ότι διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα της ασθένειας στη χώρα - και στη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για έναν 27χρονο Αργεντίνο, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ο υπουργός Υγείας Όσκαρ Ουγάρτε δήλωσε ότι έχουν ανασταλεί οι πτήσεις από το Μεξικό, σε μια προσπάθεια περιορισμού της ασθένειας.
Hellenic Business

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑ ΜΠΡΑΟΥΝ

1945: Αδόλφος Χίτλερ [γεν. 20/4/1889] - Εύα Μπράουν [γεν. 6/2/1912]. Ο Αυστριακός ηγέτης του Ναζισμού – μακελάρης και η σύζυγός του αυτοκτόνησαν με δηλητήριο, μία ημέρα μετά το γάμο τους.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

"Παρουσία των πρωθυπουργών των δυο χωρών Κώστα Καραμανλή και Σαλί Μπερίσα υπογράφτηκε σήμερα στα Τίρανα η συμφωνία για το καθορισμό των θαλάσσιων ζωνών και της υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

Τη συμφωνία, η οποία καταρτίστηκε στην βάση των κανόνων του δικαίου της θάλασσας, υπέγραψαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και Λουλζιμ Μπάσα και σε δηλώσεις τους αμέσως μετά οι δυο πρωθυπουργοί την χαρακτήρισαν ιδιαίτερα σημαντική."

AYTH EINAI H EIΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι Αλβανοί όμως έχουν άλλη άποψη και προβαίνουν σε απίστευτες καταγγελίες!
"Το σκάνδαλο του αιώνα. Ο Μπερίσα δώρισε 225 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην Ελλάδα, στο Ιόνιο"
είναι ο πηχαίος πρωτοσέλιδος τίτλος της έγκυρης και αρχαιότερης αλβανικής εφημερίδας "Gazeta Shqiptare".

Η Αλβανική εφημερίδα δίνει τεράστια προβολή στο θέμα, στο οποίο αφιερώνει 6 ολόκληρες σελίδες (!) γεμάτες υπονοούμενα, για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, μυστική διπλωματία, εθνική προδοσία και άλλα βαρύτατα!

Παρουσιάζει σχετικό χάρτη, με βάση τον οποίο, η χάραξη των θαλλάσιων συνόρων, όπως υπεγράφη από τους Υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Ντόρα Μπακογιάννη και Luzlim Basha, έγινε κατά παράβαση των αρχών του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.

Τη σκυτάλη παίρνει το πρακτορείο 24ore, το οποίο καταγγέλει επίσης, ότι η Αλβανική εξωτερική πολιτική, γίνεται με ελληνικούς χάρτες! Ο χάρτης που επισυνάπτεται στη συμφωνία είναι αυτός που μας "πάσαραν" οι Έλληνες, διαμαρτύρεται το πρακτορείο.

Είχαμε τέτοιες επιτυχίες Κώστα μου και δεν τις πήραμε χαμπάρι;;;;;

http://taxalia.blogspot.com/

ΣΠΙΤΙ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!!



Και ποιός άστεγος δεν θα ζήλευε αύτο το σπίτι.Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Η στέγη είναι από χαρτόνι.Το μέρος που κοιμάται δεν έχει επαφή μετο δάπεδο, πολύ σημαντικό. Αυτό το σπίτι είναι επίσης ένα πλοίο!Ακόμη και οι Ιάπωνες άστεγοι είναι καλύτερα. Γιατί η ποιότητα ζωής και έκει ακόμα δείχνει την διαφορά της.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών»



Παγκόσμια Ημέρα κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών»
Με τον όρο "κακοποίηση - παραμέληση παιδιών" περιγράφεται ένα φαινόμενο σύμφωνα με το οποίο ένας ή περισσότεροι ενήλικες που έχουν την ευθύνη της φροντίδας ενός παιδιού, προκαλούν ή επιτρέπουν να προκληθούν στο παιδί σωματικές κακώσεις ή συνθήκες στέρησης σε τέτοιο βαθμό, ώστε συχνά να επιφέρουν σοβαρές διαταραχές σωματικής, νοητικής, συναισθηματικής η κοινωνικής μορφής ακόμα και το θάνατο.
«Τα χέρια είναι για να φροντίζουν και όχι για να τιμωρούν. Σηκώστε το χέρι σας κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών!»
,

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΝΙΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΙΤΡΩΔΗ (Ε249,Ε250..)ΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ


Μια ομάδα προσθέτων που χρησιμοποιούνται από την αλλαντοβιομηχανία και την βιομηχανία κρέατος και ιχθυρών για λόγους συντήρησης αλλά και χρωματισμού είναι η ομάδα των νιτρικών και νιτρωδών αλάτων (Ε249, Ε250, Ε251, Ε252). Τα πρόσθετα αυτά δημιουργούν, in vivo και σε αντίδραση με δευτερογενής αμίνες, νιτροζαμίνες (χημικές ενώσεις με έντονη καρκινογόνα δράση). Η δημιουργία νιτροζαμίνων στα τρόφιμα με νιτρικά και νιτρώδη άλλατα επιβραδύνεται με την προσθήκη αντιοξειδωτικών όπως τις βιταμίνες C και Ε, σουλφαμιδικά, βουτυλουδροξυανισόλη ΒΗΑ, κτλ. Στο όξινο περβάλλον του στομάχου του καταναλωτή όμως προχωρά ο σχηματισμός νιτροζαμινών. Η σύχρονη τάση για μείωση της επιτρεπόμενης συγκέντρωσης νιτρικών και νιτρωδών στα αλλαντικά και λοιπά σκευάσματα είναι στην σωστή κατεύθυνση και οι τεχνολόγοι εργάζονται για να τα αντικαταστήσουν με άλλες αβλαβής ουσίες ή τεχνολογίες. Να θυμηθούμε τα οφέλη από την χρήση των νιτρικών και των νιτρωδών αλάτων που τα έχουν κάνει ... απαραίτητα εδώ και χρόνια στην βιομηχανία τροφίμων:

σχηματισμός και σταθεροποίηση ζωηρού κόκκινου χρώματος σε τεμάχια κρέατος
δημιουργία αρώματος αλιπάστωσης
αντιμικροβιακή δράση, με πιο σημαντική αυτή έναντι της βλάστησης των σπορίων του Clostridium botulinum του μικροβίου της αλλαντίασης
αντιοξειδωτική δράση
αύξηση χρόνου ζωής
ΩΔΗ

ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ!!


ΔΙΝΕΙ ΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΥΡΩ.....ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ. Ή ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΛΑ Ε ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Δυναμική η συγκέντρωση στην... ... αλβανική πρεσβεία


.
Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου μπροστά από την αλβανική πρεσβεία της Αθήνας κατά των συνεχών προσπαθειών αφανισμού του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού από το αλβανικό κράτος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η διαμαρτυρία διοργανώθηκε και υποστηρίχθηκε από το σύνολο των Βορειοηπειρωτικών σωματείων. Στην συγκέντρωση εκτός από τους Βορειοηπειρώτες, συμμετείχαν πολλοί Ελλαδίτες αδερφοί οι οποίοι θέλησαν να συμπαρασταθούν καθώς και πολιτικά στελέχη από την Νέα Δημοκρατία, το Πα.Σο.Κ, και τον Λα.Ο.Σ. Η διαδήλωση απετέλεσε παράλληλα μία κίνηση έμπρακτης στήριξης του προέδρου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και δημάρχου της Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου όπως γίνεται εμφανές και από τα συνθήματα με κυρίαρχο το "Κάτω τα χέρια από τον Μπολάνο". Εν όψει βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία και ενώ βρισκόμαστε εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, οι ενωμένοι Βορειοηπειρώτες δίνουν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Μετά τιμής, Κούτουλας Σπύρος Γενικός Γραμματέας:"ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ"