Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Σάρωσε το VINOZHITO / Ουράνιο Τόξο στο Μακεδονία

http://taxalia.blogspot.com/

Σάρωσε η "Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία - Ουράνιο Τόξο", στις Ευρωεκλογές.

Το κόμμα, που εκφράζει την ..πολυπληθή "μακεδονική" μειονότητα και στελεχώνεται από τα πιό δραστήρια στελέχη της "τουρκικής" μειονότητας (προσοχή: στελέχη που επιθυμούν να ονομάζεται Τουρκική, η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, όπως ο Ντέντε, ο Παπαδάκης and other fruits of the loom) έλαβε μεταξύ 9.995.992 ψηφοφόρων τον τεράστιο αριθμό των 4.530, από τους οποίους, στη Μακεδονία, έλαβε 2.594 ψήφους.
Αφαιρέστε όσους ψηφίζουν "ότι να ναι στις Ευρωεκλογές" και βρείτε, ότι ......αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κούκο και τους τρείς φίλους του.
Καληνύχτα Πάβλε.....
πήρες την καλύτερη απάντηση.
END OF THE STORY
Η ιστορία έγραψε και δεν το παίρνει πίσω:
2.594

Κι ήταν η γοργόνα η αδελφή του Μέγα Αλεξανδρού

Δεν ήταν νησί
Ήταν θεριό που κοίτονταν στη θάλασσα

Κι ήταν η γοργόνα η αδελφή του Μέγα Αλεξανδρού

Πού θρινούσε και φουρτούνιαζε το πέλαγο

Αμά ΄λευθερωθεί η Κρήτη

Θα ΄λευθερωθεί κι εμένα η καρδιά μου

Αμά ΄λευθερωθεί η Κρήτη,
Θα γελάσω

Tόξικά απόβλητα για δείτε!!!

8 Ιουνίου : Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών

Αν και δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα από τον ΟΗΕ, η Παγκόσμια ημέρα ωκεανών, θεσμοθετήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1992, κατά τη διάρκεια Συνόδου για τη Γη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο.Αν και δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα από τον ΟΗΕ, η Παγκόσμια ημέρα ωκεανών, θεσμοθετήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1992, κατά τη διάρκεια Συνόδου για τη Γη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο.


Κατά τη διάρκεια της Συνόδου αυτής, στην οποία συμμετείχαν 150 ηγέτες από όλον τον κόσμο, υπεγράφη η Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα, σε μία προσπάθεια να εμποδίσουν την εξαφάνιση σπάνιων ειδών από το ζωικό και φυτικό βασίλειο.
Οι ωκεανοί καταλαμβάνουν το 70% της συνολικής επιφάνειας της γης, ενώ από αρχαιοτάτων χρόνων έχει συνδεθεί με την ανθρώπινη εξέλιξη.

Ο τζίρος δε των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τους ωκεανούς ξεπερνά τα 500 δισεκατομμύρια ετησίως.

Η θαλάσσια ζωή και βιοποικιλότητα στους ωκεανούς απειλούνται στις μέρες μας από την υπεραλίευση, τη μόλυνση και το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Σύμφωνα με τη Greenpeace :

Το 76% των ψαριών κινδυνεύει από την εντατική αλιεία.

Το 90% των μεγάλων ψαριών, όπως το τόνος, ο ξιφίας και ο μπακαλιάρος αλιεύονται πέρα από τα ασφαλή όρια για την επιβίωσή τους.

300.000 κητώδη, όπως φάλαινες, δελφίνια και φώκιες, πεθαίνουν κάθε χρόνο παγιδευμένα σε δίχτυα.

6,8 έως 27 εκατομμύρια τόνοι ψαριών απορρίπτονται στη θάλασσα ετησίως, αμέσως μετά την αλίευσή τους, επειδή δεν έχουν μεγάλη εμπορική αξία.

4 δισεκατομμύρια δολάρια κερδίζει η πειρατική αλιεία κάθε χρόνο εις βάρος φτωχών κρατών.

300 εκατομμύρια δολάρια χάνει η Σομαλία κάθε χρόνο από την πειρατική αλιεία.

12.000 τόνοι ερυθρού τόνου, δηλαδή 37% περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο, αλιεύονται παρανόμως στη Μεσόγειο και τον Ατλαντικό ωκεανό.
Apo cosmo.gr

H εφαρμογή του νόμου περί τύπου στα blogs -ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

Aύριο είμαι ομιλητής στην ημερίδα "Επίκαιρες εξελίξεις στο Δίκαιο των ΜΜΕ" που διοργανώνεται στην Αθήνα. Μου ζητήθηκε να αναπτύξω ένα ζήτημα που αφορά τα ιστολόγια και το κατά πόσον εφαρμόζεται η νομοθεσία περί τύπου σε αυτά.



Στην εισήγησή μου θα εξετάσω:


- εάν υπάρχει όντως κενό δικαίου που επιτρέπει αναλογική εφαρμογή του νόμου περί τύπου στα ιστολόγια


- εάν εφαρμογή του νόμου περί τύπου είναι συμβατή το συνταγματικό δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης των ιστολόγων


- εάν υπάρχει κενό δικαίου ως προς την άρση του απορρήτου, δηλ. της ανωνυμίας του ιστολόγου.


- εάν οι όροι χρήσης αποτελούν επαρκή θεσμικά αντιμετώπιση του θέματος ή αν ο νομοθέτης οφείλει να επέμβει στο επίπεδο των όρων χρήσης.


- εάν το στοιχείο της διάδρασης συνεπάγεται αυτομάτως μια αυτορρυθμιζόμενη ελευθερία έκφρασης


Απ' όσο γνωρίζω είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αυτά τα νομικά ζητήματα σε επίπεδο νομικής ημερίδας, υπό το φως της πρόσφατης νομολογίας δικαστηρίων του 2008 και 2009 και ελπίζω τα συμπεράσματα που θα βγουν να είναι χρήσιμα για την δικαστική ή και εξωδικαστική επίλυση διαφορών που προκύπτουν από τη χρήση ιστολογίων.


Η εκδήλωση θα γίνει στις 17.30 όπως λέει το πρόγραμμα (οδός Μαυρομιχάλη αρ. 23, "Νομική Βιβλιοθήκη, αίθουσα Ευρώπη, ελεύθερη είσοδος) και θα σας περιμένω για ανταλλαγή απόψεων.




Αναρτήθηκε από e-Lawyer

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!!


Οι πνιγμοί και οι παρ' ολίγον πνιγμοί αποτελούν σημαντικότατη αιτία θανάτου και νευρολογικών βλαβών στην παιδική ηλικία. Μάλιστα ακόμη και μετά από προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, πολλά από τα θύματα των πνιγμών μεταφέρονται στα Εξωτερικά Ιατρεία των νοσοκομείων ήδη νεκρά ή με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ο πνιγμός μπορεί να συμβεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μικρό παιδί βυθίζεται στο νερό και πνίγεται σιωπηλά. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! Το παιδί μπορεί να πνιγεί σε χρόνο τόσο λίγο όσο είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να απαντήσετε το τηλέφωνο!
Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα, εν αντιθέσει με την κατάσταση που επικρατεί σε άλλα παιδικά ατυχήματα, βρίσκεται σε καλή θέση ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες, όσον αφορά τους πνιγμούς στην παιδική ηλικία (πίνακας 1).

Πίνακας 1. Θνησιμότητα ανά 100.000, σε παιδιά 1-14 ετών, από πνιγμό χωρίς πρόθεση, στις 15 πιο μεγάλες χώρες του ΟΟΣΑ, εκτός Τουρκίας (Πηγή: Ανάλυση της WHO Mortality Database από το London School of Hygiene & Tropical Medicine, 1991-1995)

ΧΩΡΕΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ 0,39
ΙΤΑΛΙΑ 0,46
ΕΛΛΑΔΑ 0,56
ΓΑΛΛΙΑ 0,81
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,12
ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1,24
ΚΑΝΑΔΑΣ 1,26
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1,33
Η.Π.Α. 1,74
ΙΑΠΩΝΙΑ 1,93
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1,97
ΤΣΕΧΙΑ 2,23
ΠΟΛΩΝΙΑ 2,84
ΜΕΞΙΚΟ 3,30
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 5,14

Το γεγονός όμως παραμένει ότι οι πνιγμοί, όπως και τα υπόλοιπα ατυχήματα, μπορούν σε σημαντικό βαθμό να προληφθούν. Και για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις διαστάσεις του προβλήματος, θα αντιπαραβάλουμε τα τελευταία διαθέσιμα δεδομένα για τους θανάτους από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδας. Όπως φαίνεται στον πίνακα 2, οι θάνατοι από πνιγμό το 1999 για όλες τις ηλικίες ήταν περίπου ίσοι με τους θανάτους από αυτοκτονίες και σχεδόν τριπλάσιοι των ανθρωποκτονιών από πρόθεση. Αν μάλιστα αναφερθούμε στην ηλικιακή ομάδα των 0-19 ετών, τότε οι θάνατοι από πνιγμό ισούνται περίπου με το άθροισμα των δολοφονιών και αυτοκτονιών.

Πίνακας 2. Θάνατοι στην Ελλάδα το έτος 1999 κατά ηλικία του θανόντος (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος)

Ηλικία Πνιγμοί Αυτοκτονίες Ανθρωποκτονίες
όλες οι ηλικίες 368 381 130
0-14 ετών 11 0 4
15-19 ετών 10 12 7
0-19 ετών 21 12 11

Επειδή οι πνιγμοί αποτελούν το πιο θανατηφόρο ατύχημα, το Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων (ΚΕΠΠΑ) σε συνεργασία με κυβερνητικούς και μη φορείς προωθεί μια διετή εκστρατεία ενημέρωσης του ελληνικού κοινού σχετικά με τα ατυχήματα στον υδάτινο χώρο, η οποία εντάσσεται σε διετές πανευρωπαϊκό πρόγραμμα πρόληψης ατυχημάτων στον υδάτινο χώρο.
Στην πρώτη φάση της εκστρατείας διενεργήθηκε ανάλυση των δεδομένων θνησιμότητας και νοσηρότητας από ατυχήματα στον υδάτινο χώρο (με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδας και του Συστήματος Καταγραφής Ατυχημάτων Εξωτερικών Ιατρείων), και συγκριτική ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
Με τη συμπλήρωση ειδικά διαμορφωμένων ερωτηματολογίων εκτιμήθηκε το επίπεδο γνώσης των παιδιών όσον αφορά ασφαλείς πρακτικές όταν έρχονται σε επαφή με τον υδάτινο χώρο. Η αξιολόγηση των απαντήσεων των παιδιών αποτελεί τη βάση για την πρόταση και χάραξη στρατηγικών πρόληψης. Είναι ενδιαφέρον ότι οι απαντήσεις των παιδιών υποδηλώνουν τους δυνητικούς παράγοντες κινδύνου, τους οποίους οι γονείς που ευθύνονται για την ασφάλεια των παιδιών είτε αγνοούν είτε τους υποεκτιμούν.

Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την ασφάλεια μας στον υδάτινο χώρο

1) Πόσο καλά γνωρίζουν τα παιδιά μας να κολυμπούν;
· Αξιοσημείωτο είναι ότι τα περισσότερα ελληνόπουλα πιστεύουν και δηλώνουν ότι γνωρίζουν κολύμπι. Έτσι ένα ποσοστό γύρω στο 80% των παιδιών ηλικίας 4-6 ετών αναφέρει ότι ξέρει να κολυμπά. Το ποσοστό αυτό αγγίζει το 98% σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

· Παρόλα αυτά ένα στα τέσσερα ή πέντε παιδιά αναφέρει ότι κάποια στιγμή έχει κινδυνεύσει κατά τη διάρκεια της κολύμβησης υποδηλώνοντας ότι υπάρχουν παράγοντες που εκθέτουν τα παιδιά σε κίνδυνο και πρέπει να εκτιμηθούν.

2) Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου για την πρόκληση ατυχήματος στον υδάτινο χώρο;
· Εκμάθηση κολύμβησης / πραγματική κολυμβητική ικανότητα των παιδιών μας.
Περισσότερα από τα μισά παιδιά που είναι μικρότερα από 7 χρονών διδάχτηκαν κολύμβηση από τους γονείς τους, ενώ μόνο ένα 10% του συνόλου των παιδιών που συμμετείχαν στη μελέτη έμαθε να κολυμπά από δάσκαλο κολύμβησης. Αυτό που είναι πιο ανησυχητικό είναι ότι 12% των παιδιών ηλικίας κάτω των 7 ετών δηλώνει ότι έμαθε μόνο του κολύμβηση και ένα 6% των παιδιών της ίδιας ηλικιακής ομάδας ότι τους έμαθαν κολύμβηση τα αδέλφια τους.
Μόνο 7% των παιδιών ηλικίας 4-6 ετών πηγαίνει τακτικά κολυμβητήριο, ποσοστό που αυξάνεται στο 15% για τα παιδιά του δημοτικού. Τα παιδιά του γυμνασίου συμμετέχουν πολύ λιγότερο σε τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες μια και μόνο 5% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι πηγαίνουν κολυμβητήριο.

Επιτήρηση από ενήλικα
Η ανάγκη για συνεχή και ουσιαστική επιτήρηση από ενήλικα δεν έχει γίνει συνείδηση στο ευρύ κοινό. Περίπου 1 στα 5 παιδιά κάτω των 7 ετών κολυμπά μόνο του ή με τα αδέλφια του, ενώ σχεδόν τα μισά παιδιά που πηγαίνουν στο δημοτικό κολυμπούν μόνα τους ή με φίλους χωρίς επαρκή επιτήρηση από ενήλικα.

Τήρηση κανόνων ασφαλείας
Τα παιδιά φαίνεται να αγνοούν τους κανόνες ασφάλειας. Παραδείγματα:

- Ένα στα πέντε παιδιά όλων των ηλικιών, εάν ο αέρας παρασύρει τη μπάλα τους στα βαθιά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα προσπαθήσει να την πιάσει.

- Ένα στα πέντε παιδιά πιστεύει ότι μπορεί να φαει ένα σάντουιτς πριν το μπάνιο.

- Αρκετά παιδιά (40%) θα αψηφήσουν τον κίνδυνο και θα μπουν στη θάλασσα ακόμα και εάν έχουν φαει ή είναι κουρασμένα, εάν οι φίλοι τους τα προσκαλέσουν.

- Παιδιά ηλικίας μεγαλύτερης των 7 ετών συχνά υπερεκτιμούν τις δυνατότητες. Έτσι 2 στα 10 παιδιά αναφέρουν ότι εάν κάποιος φίλος τους δεν γνωρίζει κολύμπι, θα προσπαθήσουν να τον μάθουν τα ίδια να κολυμπά.



Χρήση πισίνας
Μόνο ένα μικρό ποσοστό (4%) των παιδιών ηλικίας κάτω των 7 ετών που συμμετείχαν στη μελέτη μας κολυμπά σε πισίνα γι' αυτό και οι κίνδυνοι που παραμονεύουν κατά τη διάρκεια της χρήσης της δεν τους είναι γνωστοί. Έτσι αγνοούν τους κανόνες ασφάλειας και θα έμπαιναν στην πισίνα χωρίς την παρουσία ενήλικα (16%) ή θα έπαιζαν με φίλους γύρω από την πισίνα ίσως γιατί κανένας δεν τους έχει ενημερώσει ότι πάνω στο παιχνίδι μπορεί κάποιος να γλιστρήσει και να πέσει κατά λάθος μέσα στο νερό. Επιπλέον ένα στα τέσσερα παιδιά θα έκανε βουτιές σε ρηχή πισίνα γεγονός που υποδηλώνει άγνοια του κινδύνου για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ένα στα δύο παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας δεν απαντούν σωστά σε ερωτήσεις που αφορούν τη γνώση των κανόνων ασφάλειας κατά τη χρήση πισίνας και δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν εάν κάποιος τρίτος που κολυμπά σε πισίνα βρεθεί σε κίνδυνο. 'Ένα στα τέσσερα παιδιά πάνω των 12 ετών θα έπεφτε στην πισίνα για να σώσει κάποιον που κινδυνεύει αψηφώντας τον κίνδυνο για τον εαυτό του.

Συνθήκες ασφάλειας σε πλωτό μέσο
Επτά (7) στα δέκα (10) παιδιά, 7-11 ετών, γνωρίζουν ότι πρέπει να φορούν σωσίβιο όταν βρίσκονται σε βάρκα, ενώ μάλλον είναι μπερδεμένα σχετικά με τους κανόνες που ισχύουν στα πλοία με αποτέλεσμα 3 στα 10 να θεωρούν ότι πρέπει να φορούν σωσίβιο ακόμα και όταν βρίσκονται σε καράβι. Τα μεγαλύτερα παιδιά φαίνεται ότι έχουν κατανοήσει καλύτερα τους κανόνες, αλλά και πάλι 1 στα 6 παιδιά πιστεύει ότι πρέπει να φορά σωσίβιο όταν βρίσκεται σε πλοίο. Το χρώμα που έχει το σωσίβιο έχει εντυπωθεί στα περισσότερα παιδιά και έτσι 9 στα 10 δηλώνουν ότι είναι το πορτοκαλί.

Αναζήτηση ιατρικής βοήθειας
Πρέπει να επισημανθεί ότι μόνο 2 στα 3 παιδιά 7-11 ετών γνωρίζουν το τηλέφωνο για να καλέσουν ιατρική βοήθεια (ασθενοφόρο), ενώ μόνο 1 στα 10 από τα μεγαλύτερα παιδιά φαίνεται να το αγνοούν.
Οι απαντήσεις των παιδιών υποδεικνύουν ότι η λήψη απλών προληπτικών μέτρων και η ενημέρωση των γονέων μπορεί να οδηγήσουν στη μείωση των ατυχημάτων στον υδάτινο χώρο. Τα παιδιά δεν είναι απρόσβλητα στο νερό, ο πνιγμός είναι σιωπηλός και συμβαίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η αμέλεια μιας στιγμής ενδέχεται να έχει το κόστος μιας ζωής.

Πηγές: Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων (ΚΕΠΠΑ)

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ-ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ!!ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?

Από το Τμήμα Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού, για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, συνελήφθη στην Αττική, 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις του Νόμου περί «ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ».

Από ψηφιακή έρευνα και περιήγηση που διενεργήθηκε στο διαδίκτυο από το Τμήμα Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίσθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, σε ιστοσελίδα με ονομασία dream-family (Ονειρεμένη οικογένεια). Στην εν λόγω διαδικτυακή ιστοσελίδα διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι χρήστες διαδικτύου είχαν αναρτήσει ψηφιακά αρχεία που περιείχαν πορνογραφία ανηλίκων. Όλα τα διαδικτυακά μέλη της ιστοσελίδας «forum» dreamfamily είχαν την δυνατότητα να κατεβάσουν (download) στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο δράστης ανέφερε σε ιστορικό που ήταν ανηρτημένο στην εν λόγω ιστοσελίδα, ότι υπάρχει μία μητέρα, σαράντα τεσσάρων ετών με όνομα Μαρία και μία κόρη, είκοσι τεσσάρων ετών με όνομα Δήμητρα, οι οποίες μεγάλωναν και την εξάχρονη Χριστίνα, κόρη της Μαρίας. Οι δύο ενήλικες γυναίκες, σύμφωνα με το ιστορικό, δήλωναν ότι άλλοτε κακοποιούσαν σεξουαλικά το εξάχρονο κοριτσάκι και άλλοτε την υποχρέωναν να παρακολουθεί τις ερωτικές πράξεις τους με άλλους άνδρες, οι οποίοι αν επιθυμούσαν την κακοποιούσαν και αυτοί.

Στην συνεχεία, αναλύθηκαν ψηφιακά τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή του ανωτέρω δικτυακού τόπου και εκδόθηκε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την Άρση του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Την 4 Ιουνίου 2009 , κλιμάκιο Αστυνομικών της Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην οικία του ανωτέρω δράστη, όπου από την νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο δωμάτιο του κατηγορουμένου και κατασχέθηκαν :

α) έξι (6) σκληροί δίσκοι Η/Υ,

β) τρείς (3) φορητοί – εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, και

γ) ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής .

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στην ΔΕΕ/Τομέας Εξέτασης Ψηφιακών πειστηρίων για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Από την επιτόπια έρευνα στον ως άνω Η/Υ, του οποίου αποκλειστικός χρήστης δήλωσε ο κατηγορούμενος, διαπιστώθηκε ότι ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας και την χρονική στιγμή της έρευνας ήταν συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Επίσης ανευρέθη σε ειδικό (ηλεκτρονικό) φάκελο ολόκληρο το περιεχόμενο (log files, φωτογραφίες και κείμενα) της ιστοσελίδας dream-family.

Το περιεχόμενο του εν λόγω φακέλου περιείχε πλήθος αρχείων (βίντεο και εικόνες) σκληρότατου υλικού πορνογραφίας ανηλίκων με παιδιά νηπιακής ηλικίας, πράξεις για τις οποίες συνελήφθη στα όρια της αυτοφώρου διαδικασίας.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1930 Ο ΤΖΙΜ ΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ!!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι,
πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά
όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά.
Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies.
Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;»
και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!»
και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!».
Και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά.

Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι, ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το
σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα.
Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι
και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε.
Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46.

Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!»
Και ο σατανάς εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση
άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα.

Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο
οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!»
Και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο,
από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια camembert, αστακό σε
βούτυρο μυρωδάτο
και φιλετάκια κοτόπουλου.
Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια.

Ετσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει
μερικά κιλά με την άθληση.
Και ο σατανάς δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με
τα τηλεχειριστήρια,
για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη
και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος.

Ετσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και
γεμάτη θρεπτικές ουσίες.
Και ο σατανάς αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια,
τα οποία τηγάνησε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι.
Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη...

Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν
προλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες.
Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών.
Και ρώτησε ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;»
Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!».
Kαι σχολίασε ο σατανάς: «Ετσι μπράβο!»
Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα.

Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ-πάς της καρδιάς.
Και τότε ο σατανάς είπε 'είπαμε να παίζουμε τίμια'...


...Και δημιούργησε το ΙΚΑ.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟ!!!!! ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Πρώην αξιωματικός της αστυνομίας σε κύκλωμα δουλεμπόρων

Ένας πρώην άνθρωπος του νόμου, και μάλιστα βαθμοφόρος, συνελήφθη στο Πέπλο του Έβρου, καθώς παρείχε κάλυψη σε λαθροδιακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες.
Πρώην συνάδελφοί του που διενεργούσαν μπλόκο έκαναν σήμα στον αστυνομικό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο ασύρματοι, με τους οποίους επικοινωνούσε με τον οδηγό λεωφορείου που ακολουθούσε, προκειμένου να τον κρατά ενήμερο σχετικά με την παρουσία ή όχι αστυνομικών.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λεωφορείο εντοπίστηκαν, μέσα σε ειδικές κρύπτες του, τριάντα πέντε Πακιστανοί προερχόμενοι από την Τουρκία.
Ο αστυνομικός είχε μαζί του 22.000 ευρώ, τα οποία (κατά πάσα πιθανότητα) είναι το ποσό που πλήρωσαν οι λαθρομετανάστες για να έρθουν στη χώρα μας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του απότακτου ανθυπαστυνόμου, βρέθηκαν ακόμη 130.000 ευρώ, καθώς και μεγάλος αριθμός τραπεζικών καταθετικών λογαριασμών, με αποτέλεσμα να επιληφθεί και η ανεξάρτητη Αρχή για την καταπολέμηση του βρόμικου χρήματος.
Ο αξιωματικός είχε αποταχθεί από το Σώμα το 2005 εξαιτίας άλλης υπόθεσης διακεκριμένης διαφθοράς.

Hellenic Business

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΟΓΟ!!!!.ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

anopetra-eleos.blocspot.con




ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ-Η ΗΛΙΘΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το τελευταίο αντίο στον 30χρονο αστυνομικό της ομάδας «Δέλτα», Σπύρο Θεοδώρου, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κόνιτσα, την ιδιαίτερη πατρίδα του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία...Ο άτυχος αστυνομικός, που έδινε για δύο μήνες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», μετά τα πυρά που δέχτηκε από άγνωστο κακοποιό στην Κυψέλη, υπέκυψε το πρωί της Παρασκευής από πολυοργανική ανεπάρκεια.Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αστυνομικού εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο Συνασπισμός.Στην κηδεία παραβρέθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Τσιατούρας και ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Στέλιος Αποστολίδης. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «ο Σπύρος έδωσε τη ζωή του για το ιδανικό της ευταξίας, της ευνομίας, για την ύπαρξη κλίματος ασφαλείας στην ελληνική κοινωνία».ESPRESSO

ΤΑ ΧΙΤ ΤΩΝ 80ς ΜΕ ΠΙΑΝΟ

Λαθρεπιβάτης πέταξε μέσα σε βαλίτσα

Μέσα σε βαλίτσα βρισκόταν κρυμμένος ένας Αιθίοπας λαθρεπιβάτης, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο χώρο των αποσκευών του αεροδρομίου της Washington, όπου είχε φτάσει με πτήση της Ethiopian Airlines.
Αμέσως μόλις εντοπίστηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Reston, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα εξάντλησης και αφυδάτωσης λόγω του πολύωρου ταξιδιού.
Εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας δήλωσε ότι μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του θα απελαθεί από τη χώρα.

και να προσέχεις...

Ο Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας"Ένας συνάδερφος του δολοφονημένου Αστυνομικού!":(κάνε κλίκ)Ο αστυνομικός τα είπε όλα.Και είναι κρίμα που ο μόνος χώρος που τους δίνει το βήμα είναι το internet.Μακάρι να μπορούσανε να βγούνε και αλλού να τα πούνε αυτά και να μιλήσουν για την κατάσταση που επικραττεί από Δεκέμβρη και μετά(όχι ότι πιο πριν η δουλειά τους ήταν εύκολη ή δεν ακουγαν κράξιμο).Αλλά οι θέσεις είναι κατειλημμένες από τους φωτισμένους συνδικαλιστές τους,που οι πιο πολλοί περισσότερο τους βλάπτουν παρά τους ωφελούν.Επίσης είναι κρίμα να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από άλλους φωτισμένους δημοσιογράφους και να στήνονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τους.Αυτοί οι δημοσιογράφοι δημιουργούν απόψεις και ίσως να στρέφουν το όπλο(με οποιαδήποτε μορφή μπορεί να πάρει)καποιου πάνω τους(κλισέ αλλά αλήθεια).Είναι κρίμα μετά από έναν θάνατο ο άλλος να νιώθει την τεράστια ανάγκη να αφήσει σχόλιο για το ποσο πολύ ή λίγο λυπήθηκε,ή γιατι δεν λυπήθηκε ή γιατί χέστηκε.Βλέπω ότι οι αστυνομικοί επίσης χέστηκαν αν ο κόσμος τους αγαπάει,ή τους σέβεται ή τους θαυμάζει(!).Αυτό ίσως να τους ένοιαζε την εποχή που ο Αθηναίος ήταν αστυνομικός.Πλέον το μονο που τους νοιάζει είναι να κάνουν την δουλειά τους όπως ξέρουν χωρίς υποδείξεις από άσχετους με το θέμα.Και κάτι τελευταίο στον αστυνομικό.Μην γελιέσαι ότι όλος ο κόσμος σκέφτεται όπως οι δημοσιογράφοι των παραθύρων ή των blogs,ή πράττει όπως η κυρία με τα σκουπίδια.Ο Νεοέλληνας έχει κακή σχέση με τους νόμους,άρα και κολλήματα με τους αστυνομικούς,αλλά το άδικο το βλέπει και αυτό ίσως έχει παραγίνει και για σας.Γερό στομάχι να'χεις και να προσέχεις.Σχόλιο:Πολύ ωραίο το σχόλιό σου.Δεν συμφωνώ ότι οι αστυνομικοί νοιάζονται μόνο για την δουλειά τους.Τους ενδιαφέρει και ο καλός λόγος όπως αυτός που γράφεις στοτέλος του σχολίου σου..."....και να προσέχεις...".Αθηναίος

ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ















Αριστερά ο Τίμο Σόινι, ηγέτης των εθνικιστών της Φινλανδίας.

Δεξιά
ο 23χρονος από την Φινλανδία, Henrik Holappa. Συνελήφθη στην πολιτεία Πενσυλβάνια των Η.Π.Α την 9η Μαρτίου από πράκτορες των μυστικών υπηρεσίων, παρ’ ότι βρισκόταν εκεί νομίμως και εκκρεμούσε μάλιστα αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου που είχε καταθέσει τον περασμένο Οκτώβριο. Αν μάλιστα οι αμερικανικές αρχές αποφασίσουν την έκδοση του στην Φινλανδία αντιμετωπίζει ποινή καθείρξεως 4,5 ετών!

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Henrik στην πατρίδα του είναι «υποκίνηση φυλετικού μίσους» και «δυσφήμηση της εντίμου αφρικανικής κοινότητος της Φινλανδίας», δηλαδή, κατηγορίες εγκλημάτων γνώμης, (ήτοι, ποινικοποίηση οιουδήποτε τολμά να καταγγείλει γραπτώς ή προφορικώς την εγκληματική συμπεριφορά αφρικανοασιατών μεταναστών σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες), το εβραϊκό «ολοκαύτωμα» και άλλα θέματα.

Το δράση του Henrik στην πατρίδα του ήταν η συγγραφή και έκδοση ενός άρθρου με το οποίο κατήγγειλε την εγκληματική δράση αφρικανικών συμμοριών στην Φινλανδία θέτοντας το ερώτημα γιατί η Φινλανδική κυβέρνηση συνεχίζει να εισάγει στην χώρα αφρικανούς μετανάστες πληρώνοντάς τους με έως και 3.000 ευρώ (!!!), ανά οικογένεια, μηνιαίως, την ίδια ώρα που ο Φινλανδός άνεργος λαμβάνει ένα μικρό βοήθημα ύψους μόλις 400 ευρώ. Το άρθρο του Henrik φέρεται ότι είχε ως αφορμή την συγκλονιστική υπόθεση του φρικτού ομαδικού βιασμού μίας 31χρονης Φινλανδής από Σουδανούς νέγρους τον Ιούνιου του 2005 στην πόλη Oulu. Το θύμα αφού βιάστηκε επί ώρες, υπεβλήθη από τους δράστες σε κλειτοριδεκτομή με την χρήση οικιακού ψαλιδιού! Οι δράστες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση μόλις 3 ετών το 2006 και σήμερα είναι ελεύθεροι πολίτες στην Φινλανδία!!


Το εθνικιστικό, αντιευρωπαϊκό κόμμα των «Αληθινών Φινλανδών» του Τίμο Σόινι, κατέγραψε θεαματική επίδοση στις ευρωεκλογές στη Φινλανδία εξασφαλίζοντας το 9,8% των ψήφων, έναντι 0,5% στις ευρωεκλογές του 2004, γεγονός που τού επιτρέπει την είσοδο με έναν βουλευτή στην Ευρωβουλή. Η ψηφοφορία χαρακτηρίσθηκε από την υποχώρηση των μεγάλων κομμάτων.
http://adiakritos.blogspot.com/

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!

Αφού άντεξα το μαρτύριο να κάτσω να παρακολουθήσω τις συζητήσεις για τα εκλογικά αποτελέσματα θα θέλετε τώρα να σας πω τι νόημα βγήκε.Λοιπόν το νόημα είναι το εξής.
Η Νέα Δημοκρατία που έμεινε 4.4% πίσω από το Πασόκ δεν έχασες πολύ αλλά λίγο έτσι έλεγαν έτσι σας λέω,το Πασόκ που είναι μπροστά 4,4% κατά τους βολευτές της Ν.Δ πρέπει να μπεί σε περίοδο συλλογισμού και να μην χαίρονται οι άνθρωποι που έχουν να δουν άσπρη μέρα έννεα ολοκληρα χρόνια . Οι πολίτες που πήγαν στις παραλίεςκαι όχι να ψηφίσουν είναι παιδιά της Ν.Δ που έκαναν αταξία και θα ξαναγυρίσουν στο μαντρί τις επόμενες εκλογές γιατί απλούστατα θα γίνουν χειμώνα και κάνει κρύο όποτε παραλία...γιόκ. Οι εξιχρονιστές του Πασόκ και αυτή στην παραλία όποτε στις επόμενες εκλογές και αυτοί στο μαντρί όχι γιατί θάναι χειμώνας αλλά γιατί υπάρχει πιθανότητα μεγάλη ο ΄Γιώργαρος να του κάνει μάγκες
που σημαίνει ,βολευτές που σημαίνει μετρήτο....καλό μισθό εννοώ.Το τιμημένο ΚΚΕ πήγε καλά γιατί ως γνωστό ζούνε για μια μέρα σαν και αυτή,οι ανθρωποι γουστάρουν να ψηφίζουν ακόμα και με καύσωνα όλα για τον αγώνα .Το ΛΑΟΣ έπεσε στην περίπτωση που τα έχουμε πάρει δικαίως με τους πρεζέμπορους της πλατείας θεάτρου και τσίμπισε κάτι.Ο Συνασπίσμος την πάτησε γιατί τα μπουμπούκια τους είναι καλή σε άλλα πράγματα και όχι όταν πρέπει να ψηφίσουν τότε ψηφίζουν αυτό που πραγματικά θέλουν ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
λέω εγώ.Σίγουρα ένα από τα δύο.Και τα πρασινιούλια της ιστορίας τελικά τσιμπίσανε αυτό που ήθελαν,λέτε να πανηγυρίζουν σε καμμιά γειτονική χώρα? ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!Τα υπόλοιπα κόμματα με την τρέλα τους και την τρέλα μας πήραν όλα μαζί 7% και κάτι, ΜΑΓΚΙΑ ΕΤΣΙ!!Αύτά τα νέα μου καταλάβατε τίποτα? εγώ πάντως όχι!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

RECIFE, Βραζιλία / PARIS (Reuters) - Ακόμα 15 πτώματα βρέθηκαν από το τραγικό δυστύχημα της την Air France στον Ατλαντικό έως την Κυριακή ένα μεγάλο μέρος των συντριμμιών στο σημείο όπου κατέπεσε και συνετρίβει το μοιραίο Αιρ Μπασσ στο χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα από το 2001!...BEIRUT (Reuters) - Σοβαρό πλήγμα εδέχθει η συριακή συμμαχία με την η Χεζμπολάχ στον Λίβανο στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής που επίσης αποτελεί πλήγμα και για το Ιράν και μια ευχάριστη για τις Ηνωμένες Πολιτείες ανταμοιβή!...Acapulco, Mexico (Reuters) - Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα μια μάχη μεταξύ συμμοριών ναρκωτικών και στρατιωτών στο μεξικανική θέρετρο του Ακαπούλκο, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού την Κυριακή!...BAGUA GRANDE, Περού (Reuters) - Περού στρατεύματα κάνοντας περιπολίες σε πόλεις του Αμαζονίου αφού 60 άνθρωποι έχασαν προηγουμένως τη ζωή τους σε συγκρούσεις με γηγενείς φυλές που αντιτίθενται στα σχέδια γεωτρήσεων για πετρέλαιο μέσα στη ζούγκλα!...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...