Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Η ΑΠΙΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.....

russia-photo-contest


ΣΦΑΓΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΝΕΚΡΟΙ..

...Στο Fort Hood που βρίσκεται στο Τέξας δυο άνθρωποι ντυμένοι στρατιώτες έσπειραν το θάνατο. 12 ειναι οι νεκροί και 30 τραυματίες,σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η Ιστοσελίδα που η Βιομηχανία του Κρέατος δε θέλει δείς

http://www.meat.org/



Find out more at meat.org.

«Γερή Μπαζα» ναρκωτικών διακινούσε συμμορία 9 Αλβανών στην Μεσσηνία



"Τις πρωινές ώρες σήμερα οργανώθηκε ταυτόχρονη επιχείρηση αστυνομικών του ΤΔΝ Καλαμάτας σε συνεργασία με την ΥΑ Καλαμάτας και την ΟΠΚΕ και συνελήφθησαν ( 9 ) Αλβανοί οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση εισαγωγής και διακίνησης μεγαλων ποσοτήτων νατκωτικών ουσιών στην περιοχή της Καλαμάτας...

Ειδικότερα : Σε λυόμενη κατοικία στο Ασπρόχωμα συνελήφθησαν ( 5 ) Αλβανοί που διέμεναν εκεί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατεσχέθηκαν ( 11 ) κιλά περίπου κατεργασμένου χασίς σε συσκευασία του ενός κιλού που είχαν κρύψει στην ψευδοροφή του σπιτιού ( 45 ) γραμμάρια κοκαΐνης τρείς ζυγαριές και Δέκα κινητά τηλέφωνα. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης ένας από τους συλληφθέντες επιχείρησε να διαφύγει από το παράθυρο και τραυματίστηκε κατά την πτώση του . Εν συνεχεία σε πάροδο της οδού Αύρας στην Καλαμάτα

( 3 ) Αλβανοί μέλη της ίδιας συμμορίας στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.6 γραμμάρια χασίς και 1.1 γραμ. κοκαΐνης και 450 Ευρώ στην συνέχεια συνελήφθη και ο ένατος της παρέας στην οδό Αθηνών της Καλαμάτας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 6.200 Ευρώ σαν προιόν εμπορίας ναρκωτικών . Από τους συλληφθέντες Αλβανούς οι 7 διέμεναν παράνομα στην χώρα μας και οι δύο νόμιμα απασχολούμενοι όπως δήλωσαν σε αγροτικές εργασίες στην περιχοχή ενώ η ηλικία τους κυμαίνεται από 17 έως 44 ετών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Καλαμάτας "

http://newsmessinia.blogspot.com/2009/11/9.html

-71.2 C Η ΠΙΟ ΚΡΥΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!

Η εφαπτομένη των «νταβάδων» στα μπλογκ

Το διαδίκτυο άνοιξε τους φιμωμένους πόρους της κοινωνίας: Τους ψιθύρους και τις κραυγές της αγωνίας και της αγανάκτησης πολλών λαϊκών ρυακιών και ανθρώπων με ενεργητική «περιέργεια»…

Το άναρχο αυτό σύμπαν του διαδικτύου προκαλεί μεγάλο πανικό στους μηχανισμούς της εξουσίας που έχουν το μονοπώλιο του λόγου, της σκέψης, της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Τα επιτελεία αυτών των μονοπωλητών απεργάζονται και επεξεργάζονται νέα καλούπια της φίμωσης που μέσα τους να χωράνε και τα μπλογκ…

Οι μεταπράτες και τα «βαποράκια» αυτών των σχεδιασμών και «αναλύσεων» είναι οι δημοσιογράφοι υπάλληλοι των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων).

Έτσι γέμισε και η μπλογκόσφαιρα από ποικίλους «αρουραίους» της καθεστωτικής δημοσιογραφίας.

Απλοποιώντας, μπορεί να τους κατατάξουμε σε δύο κύριες κατηγορίες:

α). Τους άμεσα κατευθυνόμενους και επιδοτούμενους από τα κέντρα της εξουσίας και των παρακρατικών υπηρεσιών: Η ευθεία εφαπτομένη των «νταβάδων» με τα μπλογκ…

β). Τους έμμεσα κατευθυνόμενους: Αυτοί που καθορίζονται από την κυρίαρχη φιλοσοφία και την καθεστωτική δημοσιογραφική αντίληψη και λογική. Στόχος τους: Η απόκτηση δεσμών με τους μηχανισμούς του χρήματος, η αναρρίχησή τους μέσα σε αυτούς και η επιδοτούμενη ενσωμάτωσή τους: Η τεθλασμένη εφαπτομένη με τους «νταβάδες».

Και οι δύο κατηγορίες για να ξεγελάσουν, αλλά και για να «προσεχθούν» από τους «νταβάδες», ψιθυρίζουν, πιο χαμηλόφωνα οι πρώτοι, πιο δυνατά οι δεύτεροι, εναντίον τους. Εκπέμπουν το σήμα: «ξέρουμε ότι τα πιάτα είναι βρώμικα, αλλά αν μας καλέσετε στο τραπέζι σας δεν θα μιλήσουμε…»!!!

Να τους καλέσουν στο γεύμα ζητούν, σε μια γωνιά του τραπεζιού τους. Με μια τέτοια αντίληψη φυσικά και με τέτοιο στόχο δε μπορεί ΠΟΤΕ να φωνάξεις ότι «πιάτα είναι βρώμικα»…

Το παρακάτω κείμενο περιγράφει τους «αρουραίους» της πρώτης κατηγορίας.

Αυτοί ήδη κάθονται σε μια γωνία του τραπεζιού των «νταβάδων» και των μηχανισμών τους: κρατικών και παρακρατικών…



http://www.foreignpress-gr.com/2009/11/blog-post_7948.html

ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ (τάχα μου ανεξάρτητη επιλογή) ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ (΄πάλι τάχα μου ανεξάρτητη επιλογή


Στην εκπομπή του Σεραφείμ Φυντανίδη που προβλήθηκε στην ΝΕΤ την Κυριακή για το ίντερνετ και την λειτουργία των Μπλόγκς που αλλάζουν με καταιγιστικούς ρυθμούς τις συνήθειες του πολίτη.

Εκατομμύρια ιστοσελίδες και πάνω από 40 χιλιάδες blogs –μόνο στην Ελλάδα - διεκδικούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην ενημέρωση. Μπορεί η εφημερίδα να ανταγωνισθεί την επέλαση του διαδικτύου; Πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το μέσο για να επιβιώσει στην σημερινή εποχή;

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης συζητά με τον Στέλιο Κούλογλου, διευθυντή του ενημερωτικού ιστοτόπου TVXS, τον επικοινωνιολόγο Γιώργο Σεφερτζή και τον σύμβουλο επιχειρήσεων και blogger Νίκο Δρανδάκη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ TEXNOKΡATEΣ BLOGGERS
ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ME ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ
που αν παρατηρήσετε στο βίντεο επιμένει ότι η συνέντευξη που πήραν στο κύριο Παπανδρέου ήταν από αγνούς bloggers ενω ειχαμε γράψει
Ποιοι συμμετείχαν...

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/10/blog-post_6993.html

ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ?
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΩΣ BLOGGERS?

ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ
τα διαφημιστικά κονδύλια εγκαταλείπουν το χαρτί και οδεύουν προς το νέο μέσο.

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ BLOG, ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOGGER ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!!

ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

http://www.foreignpress-gr.com/2009/11/blog-post_7948.html (enomenoiblogers)

απο http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3834

Κι άλλα 177 κιλά χασίς από την Αλβανία



177 κιλά χασίς επιχείρησαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας Αλβανοί αλλά και Έλληνες συνεργάτες τους. Για μία ακόμη φορά όμως στάθηκαν άτυχοι, καθώς εντοπίστηκαν από συνοριακούς φύλακες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας...

Οι συνοριακοί είδαν ένα αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες να κινείται ύποπτα. Στην συνέχεια εντόπισαν στην περιοχή Αγίου Νικολάου Φιλιατών άλλα δύο αυτοκίνητα τα οποία επίσης τους κίνησαν την περιέργεια.


Τα έθεσαν υπό παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι από την κλούβα που έφερε ελληνικές πινακίδες φορτώνονται σάκοι στα άλλα δύο οχήματα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός. Άρχισε καταδίωξη. Τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν ενώ νωρίτερα είχε ελεγχθεί το ελληνικό αυτοκίνητο όπου δεν βρέθηκε τίποτα.
Στα άλλα δύο εντοπίστηκαν συνολικά 177 κιλά χασίς.
Ο Έλληνας οδηγός συνελήφθη ενώ δύο αλβανοί κατάφεραν να διαφύγουν.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους.


Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Μαρίνος Γαρνέλης, μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών μετέβη στην Ηγουμενίτσα και σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εξήρε το έργο που επιτελεί η Αστυνομική Διεύθυνση, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, στην πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων είναι οι δύο πρώτες στην χώρα, στην κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών.
epiruspost

Λάκη εσύ δεν λες πως δεν παίρνουμε τα μηνύματα της νεολαίας; το δικό σου το πήρες;


Λάκη εσύ δεν λες πως πρέπει να παίρνουμε τα μηνύματα της νεολαίας;
για να δούμε...εσύ το δικό σου το πήρες;

Στο facebook έχει δημιουργηθεί γκρουπ με 15000!!!! μέλη και τίτλο

"ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΚΟΚΑ!!!!!"


σου φτάνουν 15000 μέλη για να πάρεις το μήνυμα;
ή είναι όλοι τους φασίστες και δεν σε πιάνουν τα μηνύματα τους;

και αν το πήρες το μήνυμα...για να δούμε θα έχεις τα άντερα να απαντήσεις;;;;

περισσότερα εδώ
Greekalert

"Απέσυραν τον Πίνακα της Σφαγής της Χίου. "


Σωρεία, σοβαρών ερωτημάτων προκαλεί η απόφαση (άγνωστος ο εμπνευστής), να μην εκτίθεται, από τώρα και στο εξής, στο επισκευασμένο Βυζαντινό Μουσείο Χίου (Μετζιτιέ Τζαμί), το πιστό αντίγραφο της Σφαγής της Χίου, του διάσημου Γάλλου Ζωγράφου Ευγένιου Ντελακρουά.

Ο εκπληκτικός αυτός πίνακας προκάλεσε, τότε, συγκίνηση και...
αποτροπιασμό για τις κτηνωδίες των Τούρκων, σε βάρος των κατοίκων της Χίου.

Την έλλειψη του πίνακα, διαπίστωσε σε ξενάγησή της, στο χώρο της έκθεσης η Νομαρχιακή Σύμβουλος Χίου, Ισαβέλλα Μπουρνιά, η οποία ήδη με επιστολή της προς τον Υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, ζητά την παρέμβασή του.

"ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ"

Η Ισαβέλλα Μπουρνιά σχετικά με το θέμα δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή ο πίνακας βρίσκεται αποθηκευμένος στο Οσμανίε Τζαμί, που ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού και στην 3η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στην περιοχή του Φραγκομαχαλή. Το Οσμανίε Τζαμί, λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μετακινήθηκε εκεί, προκειμένου να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έκθεμα." Η κυρία Μπουρνιά μεταξύ άλλων υπογράμμισε: " Χώρος στο Μετζιτιέ Τζαμί, υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί κενοί τοίχοι προκειμένου να συμπεριληφθεί το αντίγραφο της σφαγής ως έκθεμα".

"ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ(;)"

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχει ήδη μία μυστική προφορική συμφωνία προκειμένου να καθαιρεθεί ο πίνακας, ως ένδειξη απάλειψης του ιστορικού χάσματος που χωρίζει τους δύο λαούς. Για την Ιστορία πάντως, η Τουρκία, επεδίωξε τη μεν πρώτη φορά, να αφαιρεθούν οι ταμπέλες από τις οστεοθήκες των θυμάτων της Σφαγής, στη Μονή του Αγίου Μηνά, που έφεραν την επιγραφή: "ΕΡΓΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ" καθώς και την καθαίρεση της αντίστοιχης επιγραφής στη Νέα Μονή Χίου. Έξι ημέρες, πάντως, πριν γιορτάσουμε την επέτειο της απελευθέρωσης της Χίου (11η Νοεμβρίου 1912) και την ενσωμάτωση με την Ελλάδα, πολλοί αναρωτιούνται, ως που θα φθάσει η Ελληνική υποχώρηση και αν αυτή είναι άξια να διαγράψει τη σφαγή 58.000 κατοίκων και την εξαφάνιση πολιτιστικών εκθεμάτων πανευρωπαϊκής και παγκόσμια εμβέλειας.

http://www.tvpatrida.gr/

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» Στα όρια του εμπαιγμού και της εξαπάτησης...

Τη χρηματοδότηση των επιδομάτων πτωχοκομείου από τα κέρδη των επιχειρήσεων επιχειρεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση, προκειμένου να νομιμοποιήσει την πολιτική στήριξης του κεφαλαίου σε βάρος των εργαζομένων


Τα όρια του εμπαιγμού αγγίζουν οι κυβερνητικές εξαγγελίες για τη χορήγηση σε περίπου 2,5 εκατ. δικαιούχους, του αποκαλούμενου «Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης». Επίδομα, το οποίο, όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Οικονομικών, θα χρηματοδοτηθεί από την επιβολή έκτακτης εισφοράς, σε ένα μικρό δείγμα από 300 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις, καθώς και την έκτακτη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας φυσικών προσώπων που κατέχουν ακίνητα αντικειμενικής αξίας 600.000 ευρώ και άνω.

Σύμφωνα με τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία, το συνολικό ποσό του επιδόματος που θα μοιραστούν 2.547.500 χαμηλόμισθοι, άνεργοι, συνταξιούχοι του ΟΓΑ, αυτοί που λαμβάνουν ΕΚΑΣ κλπ., ανέρχεται στο 1,068 δισ. ευρώ. Μια απλή διαίρεση του ποσού του επιδόματος διά του αριθμού των δικαιούχων, μας δείχνει ότι κατά μέσο όρο κάθε δικαιούχος θα λάβει 419 ευρώ! Και αυτά μάλιστα σε δύο δόσεις. Αν μάλιστα υπολογίσουμε ότι στις περιπτώσεις των μισθωτών το επίδομα δεν αφορά μεμονωμένα άτομα, αλλά ολόκληρα νοικοκυριά με παιδιά, τότε η κατά κεφαλήν «ενίσχυση» είναι αισθητά κάτω από 1 ευρώ τη μέρα. Η πρώτη δόση θα καταβληθεί πριν από τα Χριστούγεννα και η δεύτερη εντός του 2010...

Αυτή είναι η περίφημη αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των αδυνάτων, που είχε υποσχεθεί το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά. «Αναδιανομή» που αντιστοιχεί σε μια ελεημοσύνη, ένα κουλούρι όλο κι όλο την ημέρα. Μια «αναδιανομή», που γίνεται με τις ευχές του ΣΕΒ, λίγο απέχει από το να χαρακτηριστεί ως μεθοδευμένη εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Με 870 εκατ. ευρώ που προσδοκούν να εισπράξουν από τις επιχειρήσεις, και 180 εκατ. ευρώ από τους ιδιοκτήτες ακινήτων, για να τα μοιράσουν στη συνέχεια σε ...λιανά, στις πιο εξαθλιωμένες κοινωνικές ομάδες της ελληνικής κοινωνίας, επιχειρούν να διαγράψουν από τη μνήμη του ελληνικού λαού, την εγκληματική πολιτική που εφαρμόστηκε τα τελευταία 20 χρόνια. Μια πολιτική, η οποία οδήγησε σε μία τεραστίων διαστάσεων συσσώρευση πλούτου, στα χέρια μιας χούφτας μεγάλων μονοπωλιακών επιχειρήσεων και στην εξάπλωση και διεύρυνση της φτώχειας, στην ελληνική κοινωνία.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Το 1 δισ. αυτό της «αναδιανομής» θα χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για τη νέα επέλαση σε βάρος των λαϊκών εισοδημάτων, με βάση σχέδιο το οποίο έχει ήδη επεξεργαστεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σε συμφωνία με την ΕΕ. Ηδη, ανακοινώθηκαν οι νέες τσουχτερές αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, οι οποίες είχαν επιβληθεί στο όνομα της ...πράσινης ανάπτυξης, η οποία, όμως, αναβάλλεται επ' αόριστον... Με το νέο κρατικό προϋπολογισμό, προωθείται η επιβολή εισοδηματικής λιτότητας σε μισθούς και συντάξεις, ενώ αυξάνονται και πάλι οι επαχθείς έμμεσοι φόροι σε πετρελαιοειδή, ποτά, τσιγάρα. Και είμαστε μόνο στην αρχή...

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να προχωρήσει σε δίκαιη αναδιανομή», η οποία θα χρηματοδοτηθεί από «μία εισφορά κοινωνικής ευθύνης»! Πρόσθεσε επίσης ότι «είναι ευχάριστο ότι υπήρξε και αποδοχή από τον Πρόεδρο του ΣΕΒ της έκτακτης εισφοράς για τις επιχειρήσεις». Σε ερώτηση του «Ρ» σε τι διαφοροποιείται το επίδομα αλληλεγγύης από το επίδομα θέρμανσης, ισχυρίστηκε ότι το επίδομα αλληλεγγύης δίνεται σε περισσότερους δικαιούχους, αλλά πάντως ξεκαθάρισε ότι επίδομα θέρμανσης δε θα δοθεί.

Τα μέτρα

Οι δικαιούχοι του επιδόματος πτωχοκομείου χωρίζονται σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα αφορά οικογένειες με παιδιά, με εισόδημα από μισθούς και αγροτική δραστηριότητα, οι οποίες επιδοτούνται με βάση το συνολικό ύψος του οικογενειακού εισοδήματος που δηλώθηκε το 2008. Ειδικότερα (σε παρένθεση ο αριθμός των οικογενειών):

Οικογένεια με ένα παιδί και οικογενειακό εισόδημα έως 14.000 ευρώ δικαιούται επίδομα 700 ευρώ (197.500).

Με δύο παιδιά και εισόδημα έως 15.500 ευρώ επίδομα 800 ευρώ (194.500).

Με τρία παιδιά και εισόδημα έως 17.000 ευρώ επίδομα 1.000 ευρώ (39.500).

Με τέσσερα παιδιά και εισόδημα έως 18.500 ευρώ επίδομα 1.100 ευρώ (9.000).

Με πέντε παιδιά και εισόδημα έως 20.000 ευρώ επίδομα 1.200 ευρώ (2.500).

Με έξι παιδιά και εισόδημα έως 21.500 ευρώ επίδομα 1.300 ευρώ (1.500).

Το σύνολο των παραπάνω οικογενειών, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, είναι 444.500.

Η δεύτερη ομάδα αφορά:

850.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ.

360.000 δικαιούχους του ΕΚΑΣ.

170.000 που λαμβάνουν συντάξεις χηρείας, γήρατος, αναπηρίας και δε λαμβάνουν ΕΚΑΣ.

185.000 άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ).

13.000 νεφροπαθείς που λαμβάνουν διατροφικό επίδομα.

25.000 απροστάτευτα παιδιά.

100.000 οικονομικά αδύνατοι (άποροι) δικαιούχοι βιβλιαρίου ανασφάλιστου.

400.000 άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Οι δύο πρώτες κατηγορίες θα λάβουν επίδομα 300 ευρώ και οι υπόλοιπες 400... Συνολικά, οι δικαιούχοι της δεύτερης αυτής ομάδας ανέρχονται σε 2.103.000 και θα μοιραστούν 720,2 εκατ. ευρώ.

Η εισφορά πρόκληση της ...κοινωνίας

Η εισφορά, η οποία επιβάλλεται σε 300 επιχειρήσεις με βάση τα αποτελέσματα του 2008, και την οποία η κυβέρνηση παρουσιάζει ως «εισφορά κοινωνικής ευθύνης» του κεφαλαίου κλιμακώνεται ως ακολούθως:

  • Οσες έχουν κέρδη έως 5 εκατ. ευρώ απαλλάσσονται.
  • Επιχειρήσεις με κέρδη μεταξύ 5 και 10 εκατ. ευρώ, φορολογούνται με συντελεστή 5% επί των κερδών.
  • Επιχειρήσεις με κέρδη μεταξύ 10 και 25 εκατ. ευρώ, φορολογούνται με συντελεστή 7% επί των κερδών.
  • Επιχειρήσεις με κέρδη μεγαλύτερα των 25 εκατ. ευρώ φορολογούνται με συντελεστή 10%.

Τέλος, η εισφορά για τα ακίνητα φυσικών προσώπων διαμορφώνεται ως εξής: Τα ακίνητα αντικειμενικής αξίας έως 600 χιλ .ευρώ, απαλλάσσονται από το φόρο. Για ακίνητα αξίας 600 - 1 εκατ. ευρώ επιβάλλεται πρόσθετος φόρος 0,2%, για αξία μεταξύ 1 έως 4 εκατ. ευρώ επιβάλλεται φόρος 0,4% και για αξία μεγαλύτερη των 4 εκατ. ευρώ ο φόρος ανέρχεται στο 0,6%. Δε φορολογούνται τα εκκλησιαστικά ακίνητα με εμπορική χρήση, ενώ σε αυτά που φορολογούνται ο φόρος μειώνεται κατά 50%.




Η πραγματικότητα για την «έκτακτη εισφορά»


Σαν «αναδιανομή του πλούτου» επιχείρησε να εμφανίσει η κυβέρνηση τη χορήγηση των ψίχουλων του «επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης» στα πλέον φτωχά τμήματα των λαϊκών στρωμάτων, σε συνδυασμό με την «έκτακτη εισφορά» που επέβαλε στις υπερκερδοφόρες, εισηγμένες στο χρηματιστήριο επιχειρήσεις. Μάλιστα, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιδίωξαν να παρουσιάσουν τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες σαν «ευαίσθητους κοινωνικούς εταίρους» που συνεισφέρουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Οτι πριν οι 300 μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας συνηγορήσουν στο να δώσουν το ποσό του 1 δισ. ευρώ, είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ότι θα το πάρουν πίσω πολλαπλάσια, είτε μέσω των αντεργατικών αναδιαρθρώσεων που μειώνουν την τιμή της εργατικής δύναμης, είτε μέσω επιδοτήσεων και φοροαπαλλαγών. Οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, αλλά και του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ αποτελούν την πιο ισχυρή απόδειξη. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι:
  • Δε θα αυξήσει τη φορολογία των επιχειρήσεων.
  • Τα κέρδη που παραμένουν στην επιχείρηση θα φορολογούνται με χαμηλό συντελεστή.
  • Θα μειώσει τη φορολογία κεφαλαίου στο 20%, μέχρι το 2014.
  • Θα προσφέρει οικονομικά κίνητρα και φοροαπαλλαγές για τις επιχειρήσεις που θα επενδύσουν στην πράσινη ανάπτυξη και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).
  • Θα παράσχει κίνητρα πρόσληψης νέων, με γενναίο πρόγραμμα επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών, για τέσσερα χρόνια.
  • Θα δημιουργήσει στον ιδιωτικό τομέα πάνω από 50.000 θέσεις «stage» (ανασφάλιστης εργασίας). Προσφέροντας στους κεφαλαιοκράτες πάμφθηνο και αναλώσιμο εργατικό προσωπικό, χωρίς το παραμικρό εργατικό δικαίωμα.
  • Θα διευρύνει τα προγράμματα «μαθητείας και διά βίου εκπαίδευσης». Στο όνομα της «επανακατάρτισης» προσφέρει νεανικά εργατικά χέρια, απαλλάσσοντας την εργοδοσία από την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
Αυτά είχαν εξασφαλίσει βιομήχανοι και τραπεζίτες πριν συμφωνήσουν με την κυβέρνηση στην έκτακτη εισφορά. Εξάλλου, το 1 δισ. ευρώ που θα βγάλουν από τα θησαυροφυλάκιά τους, είναι μόνο το 1/50 από τα 50 δισ. που εισέπραξαν σε ζεστό χρήμα, μέσω επιδοτήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό - τα χρήματα του ελληνικού λαού δηλαδή - στο όνομα της αντιμετώπισης της κρίσης! Χρήμα που τους πρόσφερε η κυβέρνηση της ΝΔ με τις ευλογίες και τις ευχές του ΠΑΣΟΚ, που τόνιζε την ανάγκη να στηριχθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα και να ενισχυθεί η «πραγματική οικονομία» προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.
Η αστική τάξη «προσφέρει» σήμερα, με αντάλλαγμα να εισπράξει ακόμα περισσότερα κέρδη από τη «ληστεία» του λαϊκού εισοδήματος το επόμενο διάστημα. Μια «ληστεία» που μόνο την οκταετία (2000-2008) απέφερε στις 300 εισηγμένες επιχειρήσεις στο Χρηματιστήριο αστρονομικά κέρδη πάνω 60 δισ. ευρώ, ενώ την περίοδο της εκδήλωσης της οικονομικής κρίσης, στο όνομα της οποίας τσακίζονται σήμερα τα εργασιακά δικαιώματα και το λαϊκό εισόδημα, οι ίδιες εταιρείες είχαν κέρδη 10 δισ. ευρώ! Αυτή είναι η πραγματικότητα, την οποία σήμερα η κυβέρνηση, με την προπαγανδιστική μάλιστα βοήθεια του ΣΕΒ (!), προσπαθεί να παρουσιάσει με το κεφάλι κάτω, για να θολώσει τα νερά, να δημιουργήσει αυταπάτες και φρούδες αναμονές στους εργαζόμενους για τη βαθιά ταξική πολιτική της.
ΠΗΓΗ
Π.Θ.

" Μουσουλμανική μειονότητα " και Θράκη....


Στη χθεσινή πολύ καλή εκπομπή "Αθέατος Κόσμος",ο κ.Χαρδαβέλλας ασχολήθηκε με το φλέγον ζήτημα της Θράκης:συστήνουμε σε όλους να τη δούνε από εδώ.

Εμείς,θα παραθέσουμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:





Όπως βλέπετε,αυτός που μας αποκαλεί "γκιαούρηδες",βρίζει τις μάνες μας και ό,τι έχουμε και δεν έχουμε,είναι...προσκεκλημένος στην εκπομπή!!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!

Αγαπητέ κ.Χαρδαβέλλα,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να καλέσετε αυτό το ΣΚΟΥΛΗΚΙ στην κατά τ'άλλα αξιόλογη εκπομπή σας:ξέρουμε,θα επικαλεστείτε την "ελευθερία του λόγου" και τη "δημοκρατία"...όμως σε τέτοιου είδους ΜΙΑΣΜΑΤΑ δεν αρμόζουν αυτές οι έννοιες!

Αλήθεια,φαντάζεστε κάποιος Έλληνας της Κωνσταντινούπολης να είχε αποκαλέσει πχ. "μογγόλους" τους Τούρκους και μετά να τον καλούσαν και σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης;;;

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ;

ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν σε αυτούς που έδωσαν βήμα σε πρακτορίσκους της Άγκυρας!

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία,εκτός αν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τηλεθέαση...


hellas-orthodoxy

Οι νέοι φόροι και η παλιά αλήθεια που την κρύβουν όλοι


Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος…

Και ξαφνικά, ανακοινώνεται στους Έλληνες πολίτες ότι ανεβαίνουν οι φόροι. Και ανεβαίνουν επειδή το Κράτος δεν έχει χρήματα (το που πήγαν αυτά τα χρήματα, φυσικά δεν θα το μάθουμε ποτέ) για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του!!!
«Ανεβαίνουν οι άμεσοι φόροι επειδή σε πολλές περιπτώσεις η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο της Ευρώπης στην φορολόγηση των καυσίμων, των τσιγάρων κ.α.»!!! Αυτή είναι η φτηνή έως γελοία δικαιολογία των κρατούντων, που μέχρι πριν λίγες ημέρες μας έλεγαν χαμογελώντας πως «χρήματα υπάρχουν»… Ποιος θα το έλεγε πως σκεφτόντουσαν τα χρήματα του απλού πολίτη, τα τελευταία του χρήματα που δεν φτάνουν πλέον για να ανταποκριθεί στα απαραίτητα έξοδα της καθημερινότητάς του.
Τα θέλαμε και τα πάθαμε; Φυσικά όχι!!! Οι ισότητα περί φορολόγησης με την Ευρώπη, αν μη τι άλλο, είναι μία κατά πρόσωπο κοροϊδία προς τον Έλληνα πολίτη. Κανείς από αυτούς τους τυχάρπαστους, τους περισπούδαστους «ειδικούς» δεν τολμά να μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας. Όλοι τους παραμένουν στα χαρακώματα του ψεύδους, της κατ’ επανάληψη απάτης και της συνεχόμενης συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων για το σημερινό κατάντημα της χώρας…
Κανείς από τα ανθρωπάκια αυτά δεν αναφέρεται στο ότι οι μισθοί στην Ευρώπη είναι στα 2.500€ (κατά μέσο όρο) και οι ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να ανταποκρίνονται (ακόμη) στις φορολογικές επιδρομές που γίνονται στα εισοδήματά τους εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Κανένας «λαμπρός εγκέφαλος» δεν αναφέρεται στην ελληνική πραγματικότητα και στους μισθούς που περιφέρονται γύρω από τα 700€, στερώντας του τη δυνατότητα να ζει έχοντας έστω και τα απαραίτητα… Όλοι αυτοί που έχουν εξασφαλίσει παχυλότατους μισθούς συνεχίζουν να καλύπτουν όλους εκείνους που έχουν εξασφαλίσει «γενεές δεκατέσσερις» στους απογόνους τους.
Γιατί; Μπορεί κανείς να αντικρύσει, επιτέλους, την εντιμότητα και να πράξει με μοναδικό κριτήριο το κοινό καλό; Μπορεί κάποιος από τους υπεύθυνους να προτείνει την δήμευση περιουσιών όλων εκείνων που έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες, που έχουν συμμετοχή σε εταιρείες οφ-σορ ή που η εμπλοκή τους με τους μεγαλοεργολάβους τους εξασφάλισε άκρατο υπερπλουτισμό;
Με αποφάσεις σοκ καταστρέφουν τον Έλληνα πολίτη και συνεχίζουν να επικαλούνται πως «δεν μπορεί να γίνει αλλιώς…». Χωρίς ντροπή, αυτοί που μέχρι πριν λίγες ημέρες υπόσχονταν ένα καλύτερο και χωρίς άγχος αύριο (για ποιους άραγε;)με το χαμόγελο στα χείλη, σήμερα απαιτούν ή και επιβάλλουν δυσβάσταχτους φόρους στους απλούς πολίτες για να πληρώσουν τα… κλεμμένα!!!
Με μισθούς των 700€ (η αναφορά γίνεται για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, που αποτελούν πλέον την τάξη των φτωχών, και που ζούνε καθημερινά υπό το καθεστώς της απόλυσης και της γενικότερης ανασφάλειας στον εργασιακό χώρο και κατ’ επέκταση και στην προσωπική τους ζωή) να καλούνται να καλύψουν το δημοσιονομικό έλλειμμα, να πληρώσουν τα κλεμμένα και να αναζωογονήσουν την εθνική οικονομία, μάλλον σαν διαταγή εξαφάνισής τους μοιάζει η απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει την φορολογία που απευθύνεται στα μεγάλα κοινωνικά (και οικονομικά) στρώματα. Υποχρέωση του προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς και πρωθυπουργού της Ελλάδας, κυρίου Παπανδρέου, είναι να επαναφέρει την ισότητα και την ισονομία, τις αξίες ίσης μεταχείρισης και να επιβάλει τις αρχές των ανθρωπίνων (και εργασιακών) δικαιωμάτων σε όλους και όχι μόνο σε κάποιους. Εάν θέλουμε να είμαστε Ευρωπαίοι, καλό είναι να φροντίσουμε πέρα από το φαίνεσθαι να διεισδύσουμε και στην σκληρή πραγματικότητα και να την μεταλλάξουμε. Εάν οι σημερινοί κυβερνώντες δεν μπορούν να το κάνουν, καλό είναι να δηλώσουν την πραγματική τους ταυτότητα και να μην κρύβονται πίσω από μεγάλες και σημαντικές λέξεις, όπως είναι ο σοσιαλισμός ή η δημοκρατία.
«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει η λαϊκή θυμοσοφία, στην χώρα ετούτη, όμως, έπαψε να υπάρχει πλέον η σοφία και αντικαταστάθηκε από την πολιτική αλητεία, που επιβραβεύει και τον ψεύτη αλλά και τον κλέφτη…
Πόσο απέχετε άραγε, αγαπητοί μου κύριοι υπεύθυνοι της κυβέρνησης, από το να σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες; Πόσο απέχετε από το να αγανακτήσει, επιτέλους, αυτός ο λαός και να βγει στους δρόμους εξαναγκάζοντάς σας να ταξιδέψετε άρον-άρον μακριά από αυτή τη χώρα, τους πολίτες της οποίας έχετε ταλαιπωρήσει και έχετε προδώσει κατ’ επανάληψη;
Πραγματικά, πόσος χρόνος σας μένει από το να αντιμετωπίσετε την οργή του απλού λαού; Το έχετε σκεφτεί;
Κωνσταντίνος

Καρκινογόνα Καλλυντικά. . . .

Κατά καιρούς όλοι μας έχουμε ακούσει ότι τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία μας καθώς περιέχουν χημικές τοξικές ουσίες, άλλες πιο ήπιες και άλλες πολύ πιο επικίνδυνες.

Οι επικίνδυνες αυτές χημικές ουσίες (διευκρίνιση : δεν είναι όλα τα χημικά συστατικά τοξικά) περιέχονται τόσο σε πιο φτηνά καλλυντικά, όπως αυτά που διανέμονται σε super market, όσο και σε καλλυντικά φαρμακευτικών εταιρειών, καθώς και ακριβών και επώνυμων εταιρειών που διατίθενται στα ειδικά καταστήματα. Ορισμένες μάλιστα εταιρίες, φορώντας οικολογικό προσωπείο, παραπλανούν τους καταναλωτές ονομάζοντας αυθαίρετα τα προϊόντα τους '' αγνά '' ή '' φυτικά '' καλλυντικά, ενώ στην πραγματικότητα, στη σύστασή τους, πέρα από τις φυτικές ουσίες που ενδεχομένως περιέχονται, υπάρχουν και τοξικές. Βιολογικά καλλυντικά είναι όσα πιστοποιούνται από επίσημους οργανισμούς πιστοποίησης. Και πάλι όμως, οι καταναλωτές καλό είναι να ελέγχουν πάντα τη σύσταση των προϊόντων, και να αποφεύγουν φυσικά αυτά στη συσκευασία των οποίων δεν αναγράφονται τα συστατικά τους.

Πόσοι όμως απο εμάς διαβάζουμε τις ετικέτες των καλλυντικών μας για τα συστατικά που περιέχουν??? Πόσοι απο εμάς γνωρίζουμε ποια απο αυτά τα χημικά συστατικά είναι επικίνδυνα για την υγεία μας ???


Για το πρώτο ερώτημα δεν μπορώ να σας βοηθήσω ιδιαίτερα, το μόνο που μπορώ να σας πώ είναι απο εδώ και πέρα πρίν αγοράσετε κάποιο καλλυντικό διαβάστε πρώτα προσεκτικά τα συσταατικά που περιέχει.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σας παραθέτω μια λίστα με τα επικίνδυνα χημικά συστατικά που περιέχονται στα καλλυντικά που πρέπει να ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ :

Aceton - Ακετόνη
Το γνωστό «ασετόν» που χρησιμοποιείται ως διαλύτης για τα βερνίκια νυχιών, συγκαταλέγεται σε λίστες επικίνδυνων ουσιών. Προκαλεί ξηροστομία, ζαλάδα, ναυτία, δυσκολία στην ομιλία και σε ακραίες περιπτώσεις κώμα. Λειτουργεί ως κατασταλτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ).

Aluminium Allantoinate, Aluminum Carbonate, Aluminium Chloride - Συνθέσεις αλουμινίου
Ένα πολύ κοινό συστατικό που χρησιμοποιείται σε αποσμητικά και αντι-ιδρωτικά. Οι συνθέσεις αλουμινίου μπορούν κυριολεκτικά να σταματήσουν την φυσική διαδικασία εφίδρωσης του σώματος. Μπορούν να συρρικνώσουν τους ιδρωτοποιούς αδένες και να μπλοκάρους τους πόρους. Μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και ενοχοποιούνται για την ασθένεια Alzheimer's. Πρέπει να τα αποφεύγουμε και ιδιαίτερα οι γυναίκες όπου τα χημικά που βάζουν στις μασχάλες φτάνουν μέσω των αδένων στο στήθος και συσσωρεύονται.

Ammonium Hydroxide Compounds - Συνθέσεις αμμωνίας
Πολλές συνθέσεις αμμωνίας χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά. Είναι τοξικές και προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις σε πολλούς ανθρώπους. Μακροχρόνια επαφή μπορεί να προκαλέσει βήχα, ανακοπή της αναπνοής με αποτέλεσμα πνευμονικό οίδημα, που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο. Πρέπει να τις αποφεύγουμε.

Benzophenone - Βανζοφαινόνη - Benzene, Benzylphenyl, Ketone
Χρησιμοποιείται ευρέως σε αντιηλιακά, σαμπουάν, καθαριστικά και αρώματα. Ερεθιστικό για τα μάτια, το δέρμα και το αναπνευστικό σύστημα. Βλαβερό με την εισπνοή, την κατάποση ή την απορρόφηση από το δέρμα. Συγκαταλέγεται στη λίστα επικίνδυνων χημικών ουσιών που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από την Παγκόσμια Οργάνωση για τη φύση WWF και υπολείμματά του βρέθηκαν στο μητρικό γάλα.

Benzyl Acetate - Οξικό Βενζύλιο
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι είναι καρκινογόνος ουσία (καρκίνος του παγκρέατος). Προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια και το αναπνευστικό σύστημα, βήχα και συστημικές αντιδράσεις. Τοξικό.

Benzyl Alcohol - Βενζυλική Αλκοόλη
Πετροχημικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά. Απορροφάται από το δέρμα πολύ εύκολα. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στα μάτια, πονοκεφάλους, ναυτία, εμετό, ζαλάδα, πτώση της πίεσης του αίματος, καταστολή του κεντρικού νευρικού συστήματος και σε ακραίες περιπτώσεις διακοπή της αναπνοής και θάνατο.

BHT: Butulated Hydroxutoluene - Βουτίλιο Υδροτολονόλιο
Είναι συθετικό συστατικό (από πετρέλαιο). Περιέχεται σε υδατικές κρέμες, ορούς ενυδάτωσης και γενικά στα καλλυντικά σαν αντιοξειδωτικό. Είναι εξαιρετικά φωτοευαίσθητο και προκαλεί μεγάλους ερεθισμούς με την έκθεση στον ήλιο. Προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια και στο δέρμα, διαταραχές και ερεθισμούς στο πεπτικό και αναπνευστικό σύστημα και κατ' επέκταση στην καρδιά.

Ακόμα μπορεί να προκαλέσει αναπαραγωγικά προβλήματα και διαταραχές στο έμβρυο. Σε πειράματα που έγιναν, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μπορεί να προκαλέσει τερατογένεση (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).
Η μεγάλη συσσώρευσή του προκαλεί γαστρεντερίτιδα, ναυτία, εμετούς και διάρροιες και γενικά ακραία προβλήματα υγείας. Ύποπτο για καρκινογένεση σε βαθμό επικινδυνότητας 3. Περιέχει τα επικίνδυνα συστατικά Cresol και Phenol, συστατικά που κατηγοριοποιούνται για πολλά προβλήματα υγείας και μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Cocamide DEA - Αμίδια κόκκου υδροξυκίθυλο
Ένα μείγμα από εθανολαμίνες από οξέα καρύδας που χρησιμοποιείται επειδή βγάζει σαπουνόφουσκες και κάνει πιο παχύρρευστα τα καλλυντικά ή σαμπουάν. Όμως επειδή αναμιγνύεται με συνθετικά χημικά μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και ξηρότητα στο δέρμα και στα μαλλιά. Είναι τοξικό.

Diethanolamine (DEA) - Διαιθανολαμίνη
Συχνά χρησιμοποιείται στα καλλυντικά σαν εξισορροπιστής του pH. Επίσης χρησιμοποιείται σε πολλά λιπαρά οξέα για να μετατρέψει το οξύ σε άλλους (Stearate) το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται σα βάση στο γαλάκτωμα.Το συστατικό αυτό προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, ερεθισμούς στα μάτια και στο δέρμα. Τοξικό αν χρησιμοποιείται για μεγάλη χρονική περίοδο. Πιθανός παράγοντας καρκινογένεσης.

DMDM Hydantoin
Χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος και των νυχιών, προκαλώντας αλλεργίες, ισχυρούς πόνους και καρκίνο.

EDTA Ethylenedinitrilo - Edetic Arid
Συνθετικό χημικό που χρησιμοποιείται για μαλακτικό νερού και σαν αντιοξειδωτικό. Προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και είναι τοξικό. Μάλιστα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το κατατάσσει στις τερατογενείς ουσίες.

Fluoride - Φθόριο
Είναι δηλητήριο. Πριν δεκαετίες το φθόριο χρησιμοποιείτο σαν δηλητήριο για τα ποντίκια, αρουραίους. Καταστρέφει την ακετυλοχολίνη (μια ουσία που είναι υπεύθυνη για τη μεταβίβαση του νευρικού συστήματος) με αποτέλεσμα να μην μεταδίδεται το αίσθημα του πόνου από τα δόντια στον εγκέφαλο. Όσο λιγότερη ακετυλοχολίνη υπάρχει στον οργανισμό τόσο λιγότερη είναι η ικανότητα μνήμης. (Πρόβλημα στην κυκλοφορία εντολών). Η νόσος Alzheimer οφείλεται σε μειωμένη παραγωγή ακετυλοχολίνης. Το 50% του φθορίου απορροφάται από τα αιμοφόρα αγγεία στο στόμα και συσσωρεύεται κυρίως στα κόκαλα και στα δόντια. Η επίδρασή του στα κόκαλα είναι άμεση και οδηγεί σε οστεοπόρωση και αρθρίτιδα. Στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο χρησιμοποιείτο από τους Γερμανούς στους φυλακισμένους με αποτέλεσμα νωθρότητα, μειωμένη αντίληψη και σκέψη. Από το 1990 το φθόριο έχει συγκαταλεγεί στις καρκινογόνες ουσίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ με ένδειξη καρκίνου των οστών και οστεοσαρκώματος. Η Διεθνής Ακαδημία Στοματικής Ιατρικής και Τοξικολογίας κατέταξε το φθόριο ως μη αποδεκτό οδοντικό φάρμακο, λόγω της υψηλής τοξικότητάς του. Έρευνες έδειξαν ότι αν ένα παιδί καταναλώσει 50ml οδοντόκρεμας που περιέχει φθόριο μπορεί να πεθάνει. Εσείς θα συνεχίσετε να έχετε την οδοντόκρεμα σας στον νιπτήρα σας; ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επάγγελμα...blogger....



Δικαιούνται να έχουν blogs οι δημοσιογράφοι;
Εφ΄όσον τα υπογράφουν βεβαίως και μπορούν να έχουν.
Δεν στερούνται βήματος στα ΜΜΕ για να είναι
ανώνυμοι ερασιτέχνες.
Ανυπόγραφα δικαιούνται να έχουν μόνον αυτοί που δεν είναι
επαγγελματίες και στερούνται μέσου έκφρασης.
Πότε θα σταματήσουν τα επαγγελματικά παιχνίδια τους
μέσα από τα δήθεν ερασιτεχνικά τους blogs
οι δημοσιογράφοι υπάλληλοι και αφεντικά;
Θα πει κάποιος τι με νοιάζει εμένα εγώ ενημερώνομαι
και κρατάω αυτά που νομίζω.
Είναι μια άποψη αλλά πρέπει να τους βοηθούν
οι ερασιτέχνες bloggers με το να δημοσιεύουν αναρτήσεις
τους βοηθώντας τους να πραγματοποιούν τους
επαγγελματικούς τους στόχους;
Κάποιες φορές πέφτω και εγώ στην παγίδα.

Αθηναίος

Δημοκρατικη Αναγέννηση: Αντί για ημερίδες για τους μετανάστες, κίνητρα για την ελληνική οικογένεια

Είναι επείγον οι αρμόδιοι να ασχοληθούν με την εκπόνηση μιας σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής για να πάψει η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι τύπου «μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώστε». Όμως οι μετανάστες δεν θα διασώσουν το ελληνικό έθνος. Αυτό πρέπει αφ εαυτού του να σωθεί.

Οι δείκτες υπογεννητικότητας είναι συντριπτικοί για τη χώρα μας. Αντί να πλησιάζουμε στο κρίσιμο 2,1 κατά γυναίκα, που είναι ο δείκτης ανανέωσης των γενεών, βρισκόμαστε στο απαράδεκτο 0,9. Με αυτόν τον ρυθμό οι Έλληνες κάτοικοι θα είναι μόλις 3 εκατομμύρια, σε αντίθεση με τους αλλοεθνείς που θα είναι υπέρτεροι κατά πολύ.

Τι θα απογίνει τότε όμως το ελληνικό έθνος;

Χρειάζονται μέτρα γενναία αυτήν την ώρα της μεγάλης ιστορικής ευθύνης απέναντι στην πορεία του έθνους μας. Μέτρα υπέρ των τρίτεκνων - πολύτεκνων οικογενειών, αλλά και σοβαρά κίνητρα για το δεύτερο παιδί, που θα ξεφεύγουν από τη μιζέρια των επιλογών τύπου ελεημοσύνης.

Αλλιώς, η ιστορία θα μας καταγράψει ως τις γενιές εκείνες, που παρέλαβαν μέσα από εκατόμβες θυσιών μια χώρα όρθια και περήφανη και τη μετέτρεψαν σε ένα απέραντο καραβάν σεράι, σε μια χώρα χωρίς ταυτότητα, σε μια χώρα ιστορικό απολίθωμα.

Το βίντεο μιας συνηθισμένης εκτέλεσης της Καμόρα στην Νάπολη

Το βίντεο μιας συνηθισμένης εκτέλεσης της Καμόρα στην Νάπολη. Το έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία ελπίζοντας στην αναγνώριση του εκτελεστή. Παρατηρεί κανείς πως ο κόσμος γύρω κάνει εμφατικά τον Αλέκο.ΑΠΟ

Ο «συνταγματάρχης» Λαζόπουλος ανέλαβε νέο συμβόλαιο!

Posted by J.McManus

Έκλεισε το «μάτι», στους αποβλακωμένους τηλεθεατές του, λέγοντας για την επίθεση στην Αγία Παρασκευή: «Τέτοια χτυπήματα τα έκαναν κάποιες ακροδεξιές οργανώσεις στην Ιταλία».

Ξέρει από αυτά, ο Πράκτωρ 000 –Λαζόπουλος. Η τέλος πάντων, ξέρει ο χορηγός του. Το ίδιο κάνει. Οι «ακροδεξιοί» του 68 στην Ιταλία είχαν τον ίδιο μαύρο χορηγό με τους «πυρήνες του Χαφιδισμού», στην Αθήνα. Μην ξεχνάμε ότι στην «Μαύρη Κρουαζιέρα»,της Cia-tours, μετείχε και ο βουλευτής του ΔΟΛ-ΣΥΡΙΖΑ ,κος agente secreto, Βασιλάκης.

-«Ακροδεξιοί» χτύπησαν στην Αγία Παρασκευή. Άρα γιαυτό ήξεραν τη βάρδια του αστυφύλακα ,που τραυμάτισε τον Γ. Δημητράκη;

-«Ακροδεξιοί» αντιρατσιστές, είχαν ρίξει και την χειροβομβίδα «που δεν έσπασε το τζάμι» στο Στέκι. Ο Λαζόπουλος , συνέχισε την «προπαγάνδα» που ξεκίνησαν διάφορα έντυπα και Blog της Soft Power.

(O Ούρι Γκέλλερ τι λέγει επ΄ αυτού); Τον ρώτησαν;

Ο Λαζόπουλος , είπε ότι πρέπει να προβληματιστούμε και να διαβάζουμε τις προκηρύξεις των τρομοκρατών γιατί κάτι θέλουν να μας πούν και μάλιστα απήγγειλε ένα μεγάλο τμήμα μιας προκήρυξης με πολύ άνεση ! Τις έχει μελετήσει πολύ φαίνεται!

Τα μπέρδεψε, όμως. Αφού είναι ακροδεξιοί τάχα οι τρομοκράτες γιατί να μελετούμε τις προκηρύξεις; Έγινε και ο Λαζόπουλος ακροδεξιός; Αυτό που θέλουν να περάσουν ότι το χτύπημα είναι από ακροδεξιά οργάνωση με προκήρυξη αριστερού περιεχομένου.

Γιατί ξεβρακώθηκαν από την υπογραφή τους. Πρώτα δήλωσαν ΟΠΛΑ. Ειπαμε ότι είναι της 5ης Διεθνούς και το κάνουν για «ξεκάρφωμα».

Οπότε το γύρισαν στην Μαύρη Διεθνή.Το ίδιο κάνει. Οι τροτσκιστοαναρχοσιωνιστές του Λονδίνου. ANTI-FAκαι η μαμά Cia. Που αλλάζουν κουκούλες και περούκες.

Σπύρος Χατζάρας

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ένα έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου που διαπράχθηκε προσφάτως στη Χειμάρρα της Αλβανίας και το κύμα συμπαράστασης στον δολοφόνο, που ξέσπασε, δείχνει ότι στη γειτονική μας χώρα επωάζεται ο ακραίος ανθελληνισμός. Δράστης ένας εικοσιτετράχρονος Αλβανός και θύμα ο ελληνικής καταγωγής εργοδότης του.Τα κίνητρα ήταν οικονομικά και η αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό, αποκαλύπτοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία. Αν όμως η αποτρόπαια πράξη, αυτή καθαυτή, προκαλεί απέχθεια, τα όσα ακολούθησαν σοκάρουν. Μέσα από τα blogs στο Διαδίκτυο επιχειρείται η ηρωοποίηση του νεαρού διότι σκότωσε έναν Έλληνα! Τα ιστολόγια μεγάλων εφημερίδων, στα οποία παρεμβαίνουν για να καταθέσουν τις απόψεις τους καθημερινά εκατοντάδες αναγνώστες, αλλά και προσωπικά ηλεκτρονικά σημειωματάρια, πλημμυρίζουν μίσος.«Όλοι μας πρέπει να σκοτώσουμε έναν Έλληνα», γράφει ένας εξ αυτών. Ένας άλλος, απευθυνόμενος στον δράστη, λέει ότι «αν σκότωνες τον Ελληνα δήμαρχο της Χειμάρρας θα ήσουν ο νέος Γκεόργκ Κάστριοτ» (σημ.: ο εθνικός ήρωας των Αλβανών) και κάποιος τρίτος δήλωνε πως «καλός Έλληνας είναι ο ψόφιος Έλληνας»!Το θύμα είχε «βεβαρημένο» βιογραφικό: Έτρεχε στις φλέβες του ελληνικό αίμα και άρα ήταν κάκιστος εργοδότης –άλλωστε οι περισσότεροι Αλβανοί θεωρούν συλλήβδην τους εργοδότες τους στην Ελλάδα δυνάστες και ρατσιστές– και ήταν συγγενής, με το ίδιο μάλιστα επώνυμο του ομογενούς δημάρχου της Χειμάρρας, τον οποίο κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις και ενέργειες τον έχουν φέρει στο στόχαστρο του αλβανικού εθνικισμού.Επομένως, «ορθώς έπραξε ο εικοσιτετράχρονος, ο οποίος όχι μόνο δεν πρέπει να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά το σωστό και εθνικά πρέπον θα ήταν να αναρτηθεί η φωτογραφία του πλάι σʼ εκείνη του Σκεντέρμπεη».Υπερβολές και μεμονωμένες ακραίες αντιδράσεις κάποιων φανατικών; Όχι, δυστυχώς. Παρόμοιες εκδηλώσεις είχαμε και άλλες στο παρελθόν με χαρακτηριστικότερη εκείνη της απαγωγής λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο εκτελεσθείς, μαζί μʼ έναν Έλληνα όμηρό του, από την αλβανική αστυνομία, έξω από το Ελβασάν Φλαμούρ Πίσλι, έγινε και λαϊκό τραγούδι, ως ο Αλβανός που συγκρούστηκε με τους Έλληνες ρατσιστές και ας επρόκειτο για την ενέργεια ενός μισότρελου ανθρώπου.Ο ανθελληνισμός σαρώνει την αλβανική κοινωνία παρά τις άριστες σχέσεις των δυο χωρών στο πολιτικό επίπεδο, την παρουσία στην Ελλάδα αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών και της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, και το κύμα συμπάθειας προς τον κοινό δολοφόνο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια έκφρασή του.O ανθελληνισμός στη γειτονιά μας άρχισε να λαμβάνει –και με δικές μας ευθύνες– επικίνδυνες διαστάσεις. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι δεν φαίνεται στην Αλβανία να αντιδρά κανείς στη ραγδαία εξάπλωσή του. Όπως συνέβαινε έως και μέχρι πρότινος στην Ελλάδα, όπου μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης αξίωνε την εκδίωξη των Αλβανών για να εξαλειφθεί η εγκληματικότητα!

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΙΜΑ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΠΟ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ DVD KAI ΓΙΑ ΄΄ΑΘΕΟΥΣ΄΄