Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ...



Pac Man vs Mario

ΓΙΑ ΤΟΝ ΄΄ΔΙΚΟ ΜΑΣ΄΄ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ,ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ,ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΑΠΟ http://eglimatikotita.blogspot.com/


***ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

Νέο σχόλιο για το ΜΠΡΑΒΟ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Ο ΥΕΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ...

..νομιζω οτι και παλι δεν αλλαξε τιποτα στο σξ κατα την διαρκεια των εορτων βγαζουν μεταθεσεις στα παιδια μας στεροντας τους την πολυποθιτη αδεια εορτων και σε μας που ειμαστε γονεις την ευκαιρια να τα δουμε διοτι μετα απο 5 πεντε μηνες θητεια ακομη δεν μπορω να δω τον γιο μου γιατι δεν εχω μεσον κ υπουργε της κυβερνησης που δεν κανει διακρισεις και θεωρει ισους ολους τους ελληνες στρατιωτεςκαι απλα απαγορευει την αδεια σε στρατιωτες χωρις μεσον λεγομαι νταλιδης εμμανουηλ και το ε μαιλ μου ειναι manosdalidis@windowslive.com ευχες και καλη χρονια σε ολους τους αξιοκρατικους λειτουργους του κρατους δικαιου

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ - Ο ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ !!!

Με αφορμή τις παρατηρήσεις της κα Χρυσού αναφορικά με τη συλλογή υπογραφών & καθόσον είμαστε & εμείς παραλήπτες του email αναφέρουμε τα εξής:
-Όσον αφορά την επιρροή του μουσουλμανισμού στις αποφάσεις των λαθρομεταναστών, αυτή είναι αναπόφευκτη εφόσον η πλειοψηφία τους προέρχεται από χώρες μουσουλμανικές & για όσους το αγνοούν το Κοράνι δεν είναι θρησκευτικό κείμενο απλά, αλλά πολιτική επιταγή, εξού & υπάρχει η Σαρία ή Ισλαμικό Δίκαιο που εφαρμόζεται ήδη σε θέματα οικογενειακού & κληρονομικού δικαίου στη Θράκη. Με την ελληνοποίηση των εκκατομυρίων λαθρομεταναστών & το δικαίωμα ψήφου των, η Ελλάδα παύει να θεωρείται χώρα ευρωπαϊκού τύπου & γίνεται πεδίο θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Με άλλα λόγια ξαναζούμε μέρες Οθωμανικής σκλαβιάς.
-Όσον αφορά το θέμα της ψήφου των ομογενών, αυτή αφορά όσους διαβιούν στο εσωτερικό & όχι στο εξωτερικό. Παρακαλείσθε να αναρτήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο του σχεδίου νόμου στα ιστολόγια σας προκειμένου να γνωρίζει ο κόσμος το περιεχόμενο του http://www.ypes.gr/ypes_po/detail.asp?docid=2264
-Τα μέλη - ενδεικτικά - που συγκροτήσαν την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας τα βρίσκετε στο http://deltio11.blogspot.com/2009/12/blog-post_759.html & τα ιστολόγια που πρωτοστηρίξαν τη συγκρότηση της στο http://deltio11.blogspot.com/2009/12/blog-post_9034.html ενώ υπάρχει πλέον & ειδική ιστοσελίδα επί του δημοψηφίσματος που συνεχώς ιστολόγια προσθέτουν την υποστήριξη τους & συντάσσονται στον αγώνα http://dhmopshfisma.blogspot.com ενώ ανακοινώνονται διάφορες δράσεις
-Χρόνος για κουβέντες & αναλύσεις δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο επί λεπτομερειών. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ Β'ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ για να έχουν συνταχθεί τα νέα δημοτολόγια με τους λαθρομετανάστες ενσωματωμένους έως 30.06.2010
Ή συντάσσεστε ΤΩΡΑ στον αγώνα για άμεση συλλογή υπογραφών & ό.τι άλλο προκύψει ή ΠΟΤΕ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ. Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΛΛΑ..

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ... ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της γνώρισε ευρύτατη απήχηση, άγγιξε τις ψυχές απλών καθημερινών ανθρώπων, αναπτέρωσε ελπίδες και προσδοκίες, ανέδειξε τη διάθεση συστράτευσης σ έναν αγώνα όμορφο, έντιμο, αποφασιστικό, χωρίς ψιλά γράμματα και με ολοκάθαρους στόχους.

Για την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Κι αυτή η ευρύτατη αποδοχή δεν ήταν τυχαία. Τρείς είναι οι λόγοι που κατά τεκμήριο την σηματοδοτούν.

1.Η ανάγκη αντίστασης στα ύπουλα σχέδια σε βάρος του Ελληνισμού είναι πλέον ώριμη ανάγκη των καιρών και αποτελεί ταυτόχρονα τη μοναδική σαφή και ξεκάθαρη απάντηση στην πολυμέτωπη επίθεση που δεχόμαστε. Μια επίθεση που αγκαλιάζει τους θεσμούς, την εκκλησία, την εκπαίδευση και το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.



2.Η αδίστακτη επιθετικότητα σε βάρος του Ελληνισμού. Πρόκειται για μια επιθετικότητα που θα ενταθεί την επόμενη περίοδο, και η ανάγκη να βρει τον Ελληνικό λαό συσπειρωμένο και αφυπνισμένο, είναι περισσότερο επείγουσα παρά ποτέ. Πρόκειται για μια επιθετικότητα που στοχεύει ευθέως την καρδιά της Ελλάδας, την ίδια την κοινωνία της, και δείχνει αποφασισμένη να την αλώσει αν δε της ανακόψουμε το δρόμο πριν να είναι πλέον αργά.

3.Ο σημαντικότερος όμως λόγος είναι πως η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, δεν έμεινε σ ένα ανέξοδο και ανώδυνο γενικόλογο κουβεντολόι. Αποφάσισε να αναλάβει δράση. Να αναλάβει πρωτοβουλίες συγκεκριμένες. Πρωτοβουλίες πολιτικές.

Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός. Να βγει ο Ελληνικός λαός στο δρόμο και να ανατρέψει στην πράξη τα εφιαλτικά τους σχέδια. Είναι το μόνο που φοβούνται. Είναι το μόνο που τρέμουν πραγματικά. Γι αυτό και αποτελεί την μοναδικά υπεύθυνη απάντηση που δεν αρκείται σε ατέρμονες φιλολογικές αντιπαραθέσεις, αλλά θέτει ως στόχο άμεσης προτεραιότητας την ανατροπή των ανθελληνικών σχεδίων.

Έχουμε πλήρη συναίσθηση της μεγάλης μας ευθύνης.

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά το εύρος της απήχησης που βρίσκει αυτή η πρωτοβουλία μας στο νου και τις καρδιές των ανθρώπων.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την «ανώνυμη» παρότρυνση των δεκάδων επωνύμων που με επιστολές τους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, και αισιοδοξούμε πως σύντομα θα τους έχουμε μαζί μας και επώνυμα, ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς.

Προειδοποιούμε αυτούς που θα επιχειρήσουν να σπιλώσουν και να συκοφαντήσουν τον αγώνα μας να μην το τολμήσουν.


Πρόκειται για έναν αγώνα ΑΓΝΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ. Στο κέντρο της προσοχής μας είναι η προστασία της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής ταυτότητας και όχι ο οποιοσδήποτε κομματικός προσεταιρισμός. Δεν στηρίζουμε κανένα απολύτως κόμμα αντίθετα καλούμε τις πραγματικά πατριωτικές δυνάμεις απ όλα τα κόμματα να ενταχθούν ουσιαστικά και να στηρίξουν ανεπιφύλακτα την προσπάθειά μας.

Ο αγώνας μας δεν είναι θρησκευτικός και πολύ περισσότερο δεν καθορίζεται από κανενός είδους άγονες θρησκευτικές αντιπαραθέσεις. Δεν επιδιώκουμε κανενός είδους αντιπαράθεση με το Ισλάμ, ούτε φυσικά και με οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική προσέγγιση.

Η αντιπαράθεση μας δεν είναι με το Ισλάμ αλλά με τους καιροσκοπικούς και ανεύθυνους πολιτικούς χειρισμούς της κυβέρνησης που περιφρονεί την Ελληνική κοινωνία με τρόπο βάναυσο και πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά, και επιδιώκουμε την ανατροπή τους πριν ανοίξουν επικίνδυνα και ανεπιστρεπτί τον ασκό του Αιόλου στην καθημερινότητά μας.

Στη «φυλακή» ο Γονίδης!


Όχι, δεν έκανε καμία παράβαση ...; Αντιθέτως, θα ψυχαγωγήσει τους τροφίμους των φυλακών του Αυλώνα.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος σε λίγη ώρα θα δώσει μια συναυλία μέσα στις φυλακές, σαν δώρο εορτών στους τροφίμους.

Είναι κάτι που δεν το έχει κάνει άλλος καλλιτέχνης και νιώθει ιδιαίτερα συγκινημένος που, λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, θα χαρίσει στιγμές γαλήνης και ευτυχίας.

zougla.gr

Επιστολή "καταπέλτης" του Μίκη Θεοδωράκη στον Στέφανο Ληναίο




"Σ’ αυτή την ιστορική καμπή που βρισκόμαστε, τρία είναι τα κύρια μέτωπα στα οποία οφείλουμε να πάρουμε σαφή στάση: Το πρώτο αφορά την Κύπρο και το σχέδιο Ανάν. Το δεύτερο αφορά τα Σκόπια και το όνομα «Μακεδονία». Και το τρίτο την υπεράσπιση της ελληνικότητας μπροστά στην επίθεση που δέχεται από ανθελληνικές και διεθνείς οργανωμένες δυνάμεις.
1) Κύπρος: Παρά το ότι ο ελληνοκυπριακός λαός απέρριψε το Σχέδιο Ανάν με μεγάλη πλειροψηφία (70%), εν τούτοις τόσο μέσα στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα υπάρχουν πρόσωπα και δυνάμεις που συνωμοτούν, ώστε με την δημιουργία καταλλήλων συνθηκών να το επιβάλουν τελικά, μιας και η επικράτησή του εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στόχο της πολιτικής των ΗΠΑ, που θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό στρατηγικό έρεισμα για τα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδιά τους στην Μέση Ανατολή.

Είναι ανάγκη λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να ακουστεί η φωνή της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που δεν συμφωνεί στην εφαρμογή αυτού του Σχεδίου, το οποίο είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της Κύπρου και ειδικότερα των Ελληνοκυπρίων, που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του Ελληνικού Έθνους.


2) Σκόπια: Δεν θα πρέπει να έχει για μας καμμιά απολύτως σημασία το γεγονός ότι τα έχουν ήδη αναγνωρίσει με το όνομά τους πολλά κράτη δια διάφορους εμφανείς λόγους. Στην πραγματικότητα όσοι το κάνουν, αγνοούν ή και περιφρονούν την ιστορική αλήθεια. Άγνοια ασυγχώρητη, που οδηγεί στην ουσιαστική γελοιοποίησή τους. Το γεγονός και μόνο ότι έτσι θα νομίζουν ότι με την επιλογή τους αυτή θα συνυπάρχουν με τα τρισέγγονα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα αποτελεί γι’ αυτούς αιτία χλευασμού και υποτίμησης της σοβαρότητάς τους. Και υποθέτουμε ότι είναι περιττό να επαναλάβουμε εδώ τα λόγια του ίδιου του πρώην Προέδρου των Σκοπίων κ. Γκλιγκόρωφ, ότι δηλαδή οι Σκοπιανοί είναι Σλαύοι , η εθνικότητά τους Σλαυική και η γλώσσα τους ένα μείγμα Σλαυικής και Βουλγαρικής διαλέκτου.
Εκείνο όμως που θα πρέπει να μας αφορά ως Έλληνες, είναι το γεγονός ότι ορισμένοι ηγέτες των Σκοπιανών αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το όνομα «Μακεδονία», ανακηρύσσοντας τον εαυτό τους ως μοναδικούς απογόνους-κληρονόμους της αρχαίας Μακεδονίας, του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με το εύρημα της «Μακεδονίας του Αιγαίου» να διεκδικούν χωρίς ντροπή τα εδάφη της σημερινής ελληνικής Μακεδονίας από δύση σε ανατολή χαράζοντας σαν σύνορα στον νότο τις παρυφές του Ολύμπου! Φτάνουν στο σημείο μάλιστα να διατείνονται ότι η Θεσσαλονίκη, που την προορίζουν ως πρωτεύουσά τους, βρίσκεται σήμερα υπό ελληνική κατοχή!
Πρόκειται για ένα βλακώδες, αισχρό και προσβλητικό παραλήρημα, απέναντι στο οποίο το μόνο που ταιριάζει σ’ έναν υπεύθυνο λαό και ένα υπεύθυνο κράτος είναι η απόλυτη περιφρόνησή. Που σημαίνει ότι δεν δεχόμαστε καμμιά σχέση και ακόμα πιο πολύ καμμιά συζήτη

"H διαδικασία για να μην πληρώνετε την ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ"



Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω
λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.



Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να
χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι
και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή
οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο.



Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή...



πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και
όχι το υπόλοιπο.



Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός
δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το
ρεύμα).



Το υπόλοιπο ποσό ΑΝ ΘΕΛΕΙ μπορεί να το διεκδικήσει δικαστικά!

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.



ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ




ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.....

Ο άστεγος πρίγκιπας



ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ο πρίγκιπας William θέλησε να βοηθήσει την οργάνωση Centerpoint να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις δυσκολίες που περνούν οι άνθρωποι που δεν έχουν στέγη, ειδικά αυτές τις μέρες. Ετσι...

λοιπόν έμεινε για ένα βράδυ μαζί με έναν άστεγο νέο, στο δρόμο. Οπως μάλιστα είπε ούτε που μπορεί να φανταστεί πως ειναι να ζουν αυτοί οι άνθρωποι κάθε βράδυ έξω

"Ευχαριστούμε τη διευθύντρια του υπουργού Γερουλάνου"



"Είμαστε απολυόμενοι συμβασιούχοι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..(13 Νοεμβρίου η απόλυση)
Η απόλυση μας έγινε με σκοπό την διαφάνεια που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση του ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ και ενώ είδη έχει προσλάβει πάνω από 1000 άτομα σε υπηρεσίες του υπουργείου (όποιος μπει στο επίσημο sait culture .gr θα το διαπιστώσει βλέποντας να αναρτιόνται κάθε μέρα καινούργιες προσλήψεις) με ΕΠΙΛΟΓΗ και με την αρχή του...
νέου έτους αλλα 500….
Μας το δήλωσε έτσι κι αλλιώς η ΓΓ κ. Μενδώνη σε συνάντηση που είχαμε προ μίας εβδομάδας,(προσλήψεις δεν γίνονται για μόνιμο προσωπικό το 2010 οπότε παίρνουμε συμβασιούχους), αφού με τον Κ Γερουλάνο δεν έχουμε συναντηθεί παρα μόνο μια φορά, καθώς εχει σοβαρές ασχολίες (φωτογραφήσεις σε περιοδικά LIFE STYLE και ταξίδια στην Αμερική)…..
Εκτός όλων αυτών το ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ακόμα δεν το έχουμε πάρει και σε ερώτηση το πότε η απάντηση ήταν ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ………………
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!
ΥΓ 1 .ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΗΠΩΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!

ΥΓ2 .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ 45 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ!"

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Aναμφίβολα ο Ελληνισμός βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της μακραίωνης του ιστορίας.Αυτό της πληθυσμιακής του αλλοίωσης και σε βάθος(;)χρόνου της εξαφανίσεως του ως ξεχωριστής και διακριτής οντότητας και φυλής από τους υπόλοιπους λαούς.Απο τα αρχαία χρόνια οι αλλοεθνείς και συνήθως βάρβαροι, επιδίωκαν να υποτάξουν την Ελλάδα με το να την κατακτήσουν ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.Κάποιες φορές τα κατάφεραν και κάποιες οχι.Σήμερα οι ξένοι-καλοί ή κακοί δεν έχει σημασία- κατακλύζουν την πατρίδα μας.Αποτελούν ένα σύγχρονο ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, γιατί στην πρώτη περίπτωση οι Έλληνες γνώριζαν τον εχθρό και αντιστέκονταν, ενώ σήμερα οι διάφοροι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες έρχονται ΣΙΩΠΗΡΑ, και..δια μέσου της "φίλης" Τουρκίας.Το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το έθνος σήμερα δεν είναι ούτε το Κυπριακό, ούτε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ούτε οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, ούτε η ανεξέλεγκτη κατάσταση στην Θράκη αλλά η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ της ελληνικής κοινωνίας....

συνέχεια εδώ


Greekalert

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΓΑΜΟΥ

Πωλείται κράτος..






Μια σατυρική πρόταση για την επίλυση όλων των προβλημάτων αυτή της χώρας που ζούμε.

Πωλείται κράτος στην ωραιότερη τοποθεσία της Ευρώπης με απεριόριστη θέα σε 3 Θάλασσες ,
αμέτρητα νησιά και το καλύτερο κλίμα.
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σήμερα 31/12/2009 οι κάτωθοι υπογεγραμμένοι:

Αφ' ενός ο πρόεδρος των ΗΠΑ Κ. OBAMA ο οποίος παρακάτω θα αποκαλείται ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ.

Αφ' ετέρου ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κ Γεώργιος Παπανδρέου ο οποίος θα αποκαλείται ΠΩΛΗΤΗΣ συμφώνησαν τα εξής:

Ο
μέν ΠΩΛΗΤΗΣ νόμιμος εκπρόσωπος του Ελληνικού κράτους το οποίο βρίσκεται
στο Νότιο τμήμα της Ευρώπης και που προς βορρά συνορεύει με Αλβανία,
Σκόπια, Βουλγαρία, ανατολικά με την Τουρκία, δυτικά με Ιταλία και
αποτελείται απο χερσαίο τμήμα γής, πλήθος νησιών στο Ιόνιο πέλαγος
δυτικά, και στο Αιγαίο ανατολικά, καθώς επίσης και πλήθος βραχονησίδων
ΛΕΥΚΩΝ και ΓΚΡΙΖΩΝ μαζί με την αιγαιαλίτιδα ζώνη τους.
Πωλεί - παραχωρεί - μεταβιβάζει και παραδίδει κατα πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή το εν λόγω κράτος (Ελλάδα).

Το συμφωνηθέν τίμημα έχει τους εξής όρους:

• Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ αναλαμβάνει να εξοφλήσει όλα τα δάνεια - υποθήκες -
προσημειώσεις και εν γένει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του
πουλημένου κράτους.

• Την άμεση καταβολή μετρητών ποσού $900.000.000.000 τα οποία θα
μοιραστούν σε ισόποσα ποσά ώς αποζημίωση στις παρακάτω κατηγορίες
πολιτών.

1. Άνεργοι ως εφάπαξ τελικό επίδομα.
2. Μισθωτοί ιδωτικοί υπάλληλοι ως έξτρα επίδομα.
3. Μισθωτοί του δημοσίου με σύμβαση ως αποζημείωση απόλυσης.
4. Μισθωτοί μόνιμοι του δημοσίου ως αποζημείωση απόλυσης (εξ'
αιρούνται οι υπάρξαντες διοικητές - πρόεδροι - δημόσιοι ελεκτές και
όλοι όσοι συμμετείχαν σε διάφορες επιτροπές, αυτοί θα απολυθούν χωρίς
αποζημίωση για να μή πάνε φυλακή).

5. Όλοι οι μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι έμποροι.

6. Όλοι οι νέοι που δεν ανήκουν σε κάποια απο τις παραπάνω κατηγορίες και είναι απο 18 - 28 ετών.

• Το νέο κράτος που θα προκύψει θα ονομάζεται Νέα Ελληνο-Αμερικάνικη Πολιτία (New Greek - American - Country) N.G.A.C.

• Το νέο αυτό κράτος θα λειτουργεί σύμφωνα με το αμερικάνικο
σύνταγμα και τους νόμους των ΗΠΑ και θα θεωρείται αμερικανικό έδαφος.
Φυσικά θα έχει αμερικάνικη σημαία (η ελληνική σημαία θα χρησιμοποιείται
στις τοπικές εορτές).

• Η επίσημη γλώσσα θα είναι τα αμερικάνικα έτσι κι αλλιώς όλοι τα
μαθαίνουμε και όλες οι ταμπέλες είναι έτσι γραμμένες (η ελληνική θα
χρησιμοποιείται σαν τοπική διάλεκτος).

• Οι αστυνομικοί αντί για μπάτσοι θα ονομάζονται Cοps.

• Η παιδεία θα γίνεται σύμφωνα με τα αμερικάνικα πρότυπα, θα
επιτρέπεται να διδάσκεται η ΤΟΠΙΚΗ ιστορία εν περιλήψη έτσι κι αλλιώς
έτσι διδάσκεται και σήμερα.

• Θα επανέλθουν τα αρχαία ελληνικά σαν ξένη γλώσσα (σημείωση αυτό το έθεσε σαν όρο ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ).

• Το θρήσκευμα παραμένει ελεύθερο ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει και
η εκκλησία θα συνεχίσει το "φιλάνθρωπο" χρέος της απλά θα πληρώνει και
φόρους και φυσικά θα είναι οικονομικά αυτόνομη και στα έσοδα και στα
έξοδά της. Οι πληρωμές των υπαλλήλων της θα είναι απο έσοδα της
εκκλησίας και όχι του κράτους.

• Το νέο αυτό κράτος θα έχει πρόεδρο τον υπάρχοντα πωλητή μέχρι τις
επόμενες αμερικάνικες εκλογές, οπότε θα εκλεγούν και γερουσιαστές
σύμφωνα με το αμερικάνικο σύνταγμα. Οι υπάρχοντες και υπήρξαντες
πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί και όλοι οι παρατρεχάμενοι θα πάνε
σπίτια τους και θα ελεγχθούν απο το τμήμα του οικονομικού εγκλήματος
του υπουργίου οικονομικών των ΗΠΑ.

• Οι ατομικές περιουσίες των πωλητών παραμένουν ώς έχουν, θα
ελέγχονται δορυφορικά και θα δημιουργηθεί βάση δεδομένων με όλες τις
καταχωρήσεις στο Google Earth. Όλες οι πωλεοδομίες θα κλείσουν και οι
πρώην ελεκτές της υπηρεσίας αυτής θα φυλακιστούν. Θα αντικατασταθούν
απο καινούριους αμερικανούς απλά λίγο ικανότερους... Όσες περιουσίες
προήλθαν απο καταπάτηση δημόσιας γής θα δημευτούν απο το Νέο κράτος.

Οι
φίλοι μας γείτονες Τούρκοι θα συνορεύουν πλέον με αμερικάνικο έδαφος,
οπότε θα πρέπει να ξεχάσουν το Αιγαίο πέλαγος, τις ΓΚΡΙΖΕΣ βραχονησίδες
και τις ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΕΣ ζώνες. Τα αεροπλάνα τους θα πετάνε στη ΜΑΥΡΗ
θάλασσα.

Οι βόρειοι φίλοι μας γείτονες, θα συνορεύουν επίσης με αμερικάνικο έδαφος και ίσως θα πρέπει να καταπιούν το όνομά τους.

Οι εξαγωγές μας θα ανέβουν κατακόρυφα. Εκτός απο ελιές και οπωροκυπευτικά, θα εξάγουμε και πυραύλους.

Ο τουρισμός θα ανέβει επίσης κατακόρυφα διότι θα έχουμε εσωτερικό τουρισμό απο τους συντοπίτες μας, τους αμερικάνους.

Ο στρατός μας θα γίνει προαιρετικός - μισθοφορικός έτσι κι αλλιώς έτσι γίνεται και τώρα...

Η Αμερική θα μπεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς αυτό που αγοράζει είναι ήδη.

...και
εμείς σαν λαός θα συνεχίσουμε να ζούμε όπως ζούμε ασχολούμενοι με τον
πολιτισμό την ζωγραφική, την ποίηση, τον έρωτα, τις τέχνες, θέατρο και
την φιλοσοφία. Χαλαραααα δηλαδή....... απολαμβάνοντας τα ουζάκια μας
τον ήλιο μας και την θάλασσά μας, έτσι κι αλλιώς έτσι κάνουμε και τώρα,
δεν κάνουμε και τίποτα για να αλλάξουμε το χάλι αυτής της χώρας, γι
αυτό ας την πουλήσουμε για να έχουμε και κανα φράγκο στη τσέπη μας.

Κείμενο: Χρήστος Πλακίδης
Συντάκτης: Γιώργος Πλακίδης, Yιός του παραπάνω (eXtreme Radio)

πηγη:
http://www.extremeradio.gr/modules/n...hp?storyid=558

Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών: Τα χειρότερα... έρχονται


Όπως αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο δικαίωμα ψήφου αποκτούν 250.000 λαθρομετανάστες ενώ άλλοι 250.000 δεύτερης γενιάς θα αποκτήσουν πλέον την ελληνική ιθαγένεια. Δηλαδή πάμε στο μισό εκατομμύριο!!! Και αυτό, σύμφωνα με τους δικούς τους (βολικούς) υπολογισμούς...
Κανείς υπεύθυνος όμως δεν φρόντισε να μας ενημερώσει από ποια ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία προκύπτει αυτός ο αριθμός, ποιοι είναι αυτοί οι μισό εκατ. άνθρωποι που θα αποφασίζουν για την Ελλάδα και από ποιές χώρες είναι. Και αυτό γιατί ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία ΔΕΝ υπάρχουν καθώς κανείς δεν ξέρει πόσοι και από που είναι.
Οι προϋποθέσεις που μπήκαν για τα μάτια του κόσμου όπως η παραμονή πενταετίας στην χώρα και η κατοχή άδειας παραμονής μακράς διάρκειας δεν είναι αρκετές.Καθώς χιλιάδες μπαινοβγαίνουν στην χώρα κυρίως απο Αλβανία χωρίς κανένα έλεγχο ενω άδειες παραμονής μοιράζονται αφειδώς σύμφωνα με καταγγελίες επί χρηματισμό. Για να μην αναφερθούμε στις κλοπές που έχουν αναφερθεί σε διάφορους δήμους της χώρας "μπλέ" καρτών.
Από τις δημοτικές εκλογές του 2010 θα μπορούν να ψηφίσουν λαθρομετανάστες εφόσον υποβάλουν αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των δήμων μέχρι το τέλος Ιουνίου 2010.
Και φυσικά δεν θα είναι περίεργο να ξαναδούμε τις παλιές εικόνες "με αεροπλάνα και βαπόρια" να μεταφέρουν τα κόμματα ψηφοφόρους μόνο που αυτή την φορά θα πρόκειται για λαθρομετανάστες που θα αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα επειδή κάποιοι το αποφάσισαν "δημοκρατικά".
Πάντως κατάλαβαν ότι οι αντιδράσεις θα είναι κάτι περισσότερο από έντονες και προσπαθούν να "χρυσώσουν το χάπι" αφού προέβλεψαν ότι τελικά οι νέοι ψηφοφόροι τους δεν θα μπορούν να εκλέγονται δήμαρχοι αλλά μόνο δημοτικοί σύμβουλοι.
Ένα είναι σίγουρο ότι και αντιδράσεις θα υπάρξουν και όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες δεν θα γίνουν αποδεκτοί επειδή έτσι απλά το θέλει ο κ.Παπανδρέου και οι συμβουλάτορες του.
Μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση του ετοιμάζεται να ξεζουμίσει την μέση Ελληνική οικογένεια βάζοντας νέους φόρους, προς "διευκόλυνση" των λαθρομεταναστών ΜΕΙΩΝΕΙ το παράβολο για την υποβολή αίτησης παραμονής από 1.500 σε 1000 ευρώ.
Επειδή όμως τα χειρότερα έρχονται υπάρχει σκέψη την οποία προωθούν μαζί με την αριστερά τις διάφορες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ και μερίδα του ΠΑΣΟΚ να εφαρμοσθεί αντιρατσιστικός νόμος ώστε να ποινικοποιήσουν όσες φωνές δεν συμφωνούν με τις ανθελληνικές και προδοτικές απόψεις τους βαφτίζοντάς ρατσιστές συλλήβδην όσους αντιμάχονται τα σχέδια τους για αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας. Να ξέρουν μόνο ότι παίζουν με την φωτιά γιατί δεν θα βρουν μπροστά τους αληταριό που θα πετά πέτρες και μολότοφ αλλά αποφασισμένους περήφανους ΕΛΛΛΗΝΕΣ πολίτες.
Πηγή

Αλλοδαποί κατοχυρώνουν πλαστές συντάξεις!!!



Ακόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης κάποιοι αλλοδαποί κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!

Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να δηλώνουν μόνιμο τόπο κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους).





Για τον σκοπό αυτό σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότιδιαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του.

Μάλιστα οι αλλοδαποί που παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230 ευρώ τον μήνα.

Έτσι έχοντας καταβάλλει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδας, η κύρια σύνταξη μαζί με το ΕΚΑΣ μπορούν να φτάσουν μέχρι 720 ευρώ!

Το ΙΚΑ με αφορμή αντιδράσεις και ενστάσεις που εγείρουν τα συνδικαλιστικά όργανα κατά καιρούς επικαλείται ότι προχωρά σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφορικό του σύστημα, ωστόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολλοί αυτοί που ευνοούνται τελικά από το όλο σύστημα όπως λειτουργεί.

Το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα !


Τα ταμεία είναι μείον, αλλά οι οικονομικοί μετανάστες που έχουν έρθει στη χώρα, μόνο μερικά χρόνια, βγάζουν σύνταξη ίση με τον βασικό μισθό την ώρα που... στη χώρα τους θα έπαιρναν μόλις 100 ευρώ», τονίζουν συνδικαλιστές, που ωστόσο εμφανίζονται επιφυλακτικοί να σηκώσουν περισσότερο τους τόνους προς το παρόν, φοβούμενοι να μη χαρακτηριστούν «ρατσιστές».

Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή, και είναι σκληρή και άδικη για τους Ελληνες ασφαλισμένους.

Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς, όταν πρόκειται για μετανάστες, μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες.

Πώς λειτουργεί το «σύστημα»

Στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Γεωργία ο μέσος όρος σύνταξης δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Με ένσημα ενός, μέχρι και τριών χρόνων στην Ελλάδα, λαμβάνουν σύνταξη μέχρι και 600 ευρώ.

Μάλιστα οι περισσότεροι δεν διαμένουν πλέον εδώ, αφού έχουν επιστρέψει στη χώρα τους και λαμβάνουν τραπεζικώς τη σύνταξη.

Επιλέγουν βέβαια την Ελλάδα που ισχύει το καθεστώς της κατώτατης σύνταξης, δηλαδή περίπου 400 ευρώ, και έτσι μπορεί ένας μετανάστης συγκεντρώνοντας ένσημα 2 και 3 χρόνια να καταθέσει χαρτιά και να συνταξιοδοτηθεί.

Υπάρχουν περιπτώσεις μεταναστών με 1.000 ένσημα στην Ελλάδα που λαμβάνουν σύνταξη γήρατος μέχρι και 600 ευρώ, αφού αντί για αναλογικό τμήμα της σύνταξης, με βάση τα χρόνια ασφάλισης στη χώρα μας, λαμβάνουν την πλήρη προνοιακή σύνταξη και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στα οικονομικά των ταμείων.

Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε οι μετανάστες δικαιούνται για κάθε χρόνο παραμονής και ασφάλισης το 1/44 της κατώτατης εθνικής σύνταξης. Στην Ελλάδα όμως σύμφωνα με το ισχύον σύστημα και για ένα μόνο χρόνο ασφάλισης δικαιούνται όλη την προνοιακή σύνταξη των 486 ευρώ και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για το ΙΚΑ.

Είναι μία ακόμη περίπτωση "αφαίμαξης" των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές, αφού ουσιαστικά όσοι ευνοούνται εκμεταλλεύονται κενά της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Με βάση τις καταγγελίες πανελλαδικά της εύνοιας αυτής έχουν τύχει περίπου 10.000 μετανάστες που κοστίζουν στο Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα περί τα 30 με 40 εκατ. ευρώ !!!!


"Μαζέψτε αποδείξεις!"-ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΕΣΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΤΥΠΩΜΑΤΟΣ



"Σε συνεχή συλλογή αποδείξεων θα βρεθούμε από την 1η Ιανουαρίου του 2010, μιας και όπως φαίνεται θα υπάρξει μείωση του φόρου με την προσκόμισή τους στην εφορία.
Στην προσπάθεια να καταπολεμηθεί η φοροαπαλλαγή θα βρεθούμε να κυνηγάμε όποια απόδειξη μας...

δίνουν, μέχρι και του σούπερ μάρκετ!

(Φροντίστε στο εξής να μην ξεχνάτε καμία)

Μπορεί να μην έχει διευκρινηστεί ακόμα πώς θα λειτουργήσει στο τέλος η μείωση φόρου, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι σε κάτι θα βοηθήσουν οι αποδείξεις.

Μάλιστα, σκέπτονται να τις δηλώσουμε ηλεκτρονικά, ώστε να αποφευχθεί η μαζική προσκόμιση αποδείξεων στην εφορία.



Αν έχετε απορία ποιες αποδείξεις μετράνε, σας αναφέρουμε ενδεικτικά:

* Γιατρούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές - φοροτέχνες, ψυχιάτρους, λογοθεραπευτές.
* Καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης, επίπλων, οικιακών συσκευών και εξοπλισμού, ηλεκτρονικών υπολογιστών, ποδηλάτων.
* Συνεργεία αυτοκινήτων και δικύκλων.
* Κομμωτήρια, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής, καθαριστήρια, βιβλιοπωλεία, κολυμβητήρια, σχολές χορού.
* Καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, καντίνες, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, κέντρα διασκέδασης.
* Ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα, ξενώνες.
* Ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ελαιοχρωματιστές, αλουμινάδες, πλακάδες, πατωματζήδες κ.λπ.
Σ' αυτούς θα περιληφθούν ακόμη και οι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων, οι ταξιτζήδες και οι πωλητές αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές, οι οποίοι θα υποχρεωθούν στην έκδοση αποδείξεων.

Με λίγα λόγια, ετοιμαστείτε σε 1 βδομάδα για κυνήγι..."
http://www.mediasoup.gr/

Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών: Τα χειρότερα... έρχονται



--------------------------------------------------------------------------------

Όπως αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο δικαίωμα ψήφου αποκτούν 250.000 λαθρομετανάστες ενώ άλλοι 250.000 δεύτερης γενιάς θα αποκτήσουν πλέον την ελληνική ιθαγένεια. Δηλαδή πάμε στο μισό εκατομμύριο!!! Και αυτό, σύμφωνα με τους δικούς τους (βολικούς) υπολογισμούς...

Κανείς υπεύθυνος όμως δεν φρόντισε να μας ενημερώσει από ποια ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία προκύπτει αυτός ο αριθμός, ποιοι είναι αυτοί οι μισό εκατ. άνθρωποι που θα αποφασίζουν για την Ελλάδα και από ποιές χώρες είναι.
Και αυτό γιατί ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία ΔΕΝ υπάρχουν καθώς κανείς δεν ξέρει πόσοι και από που είναι.
Οι προϋποθέσεις που μπήκαν για τα μάτια του κόσμου όπως η παραμονή πενταετίας στην χώρα και η κατοχή άδειας παραμονής μακράς διάρκειας δεν είναι αρκετές.
Καθώς χιλιάδες μπαινοβγαίνουν στην χώρα κυρίως απο Αλβανία χωρίς κανένα έλεγχο ενω άδειες παραμονής μοιράζονται αφειδώς σύμφωνα με καταγγελίες επί χρηματισμό.
Για να μην αναφερθούμε στις κλοπές που έχουν αναφερθεί σε διάφορους δήμους της χώρας "μπλέ" καρτών.
Από τις δημοτικές εκλογές του 2010 θα μπορούν να ψηφίσουν λαθρομετανάστες εφόσον υποβάλουν αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των δήμων μέχρι το τέλος Ιουνίου 2010.
Και φυσικά δεν θα είναι περίεργο να ξαναδούμε τις παλιές εικόνες "με αεροπλάνα και βαπόρια" να μεταφέρουν τα κόμματα ψηφοφόρους μόνο που αυτή την φορά θα πρόκειται για λαθρομετανάστες που θα αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα επειδή κάποιοι το αποφάσισαν "δημοκρατικά".

Πάντως κατάλαβαν ότι οι αντιδράσεις θα είναι κάτι περισσότερο από έντονες και προσπαθούν να "χρυσώσουν το χάπι" αφού προέβλεψαν ότι τελικά οι νέοι ψηφοφόροι τους δεν θα μπορούν να εκλέγονται δήμαρχοι αλλά μόνο δημοτικοί σύμβουλοι.
Ένα είναι σίγουρο ότι και αντιδράσεις θα υπάρξουν και όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες δεν θα γίνουν αποδεκτοί επειδή έτσι απλά το θέλει ο κ.Παπανδρέου και οι συμβουλάτορες του.
Μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση του ετοιμάζεται να ξεζουμίσει την μέση Ελληνική οικογένεια βάζοντας νέους φόρους, προς "διευκόλυνση" των λαθρομεταναστών ΜΕΙΩΝΕΙ το παράβολο για την υποβολή αίτησης παραμονής από 1.500 σε 1000 ευρώ.
Επειδή όμως τα χειρότερα έρχονται υπάρχει σκέψη την οποία προωθούν μαζί με την αριστερά τις διάφορες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ και μερίδα του ΠΑΣΟΚ να εφαρμοσθεί αντιρατσιστικός νόμος ώστε να αποποινικοποιήσουν όσες φωνές δεν συμφωνούν με τις ανθελληνικές και προδοτικές απόψεις τους βαφτίζοντάς ρατσιστές συλλήβδην όσους αντιμάχονται τα σχέδια τους για αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας.

Να ξέρουν μόνο ότι παίζουν με την φωτιά γιατί δεν θα βρουν μπροστά τους αληταρία που θα πετά πέτρες και μολότοφ αλλά αποφασισμένους περήφανους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες.

Έτσι θα βγείτε από τον «Τειρεσία»



Με βάση το νομοσχέδιο, προβλέπεται γενικευμένη αμνηστία για όλες τις οφειλές από επιταγές που έχουν εξοφληθεί ή θα εξοφληθούν μέσα σε τρεις μήνες από την ψήφιση του νόμου. Επίσης, αίρεται το μέτρο της διοικητικής στέρησης βιβλιαρίου επιταγών, εφόσον κάποιος υπαχθεί στη ρύθμιση.

Παράλληλα, στον «Τειρεσία» θα εμφανίζονται οφειλές που...


δεν έχουν εξοφληθεί και είναι 1.000 ευρώ και άνω, ενώ δεν θα εμφανίζονται δυσμενή οικονομικά στοιχεία στον «Τειρεσία» για οφειλές που έχουν εξοφληθεί και το ποσό στην περίπτωση αυτή από 1.000 ευρώ ανεβαίνει σε 3.000 ευρώ.

Επίσης, μειώνεται και ο χρόνος παραμονής στον «Τειρεσία». Για απλήρωτες επιταγές και συναλλαγματικές ο χρόνος μειώνεται σε δύο χρόνια από τρία, για διαταγές πληρωμής σε τρία χρόνια από τέσσερα, όπως και για κατασχέσεις και προγράμματα πλειστηριασμών σε τρία χρόνια από τέσσερα.

Ποιός διέταξε το κλείσιμο των Αρχαιολογικών χώρων?


Αυτή την ξεθωριασμένη φωτοτυπία, αντίκριζαν Έλληνες και ξένοι επισκέπτες που επέλεξαν την Αθήνα του Νικήτα, για να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.
"25 και 26 Δεκεμβρίου, το σχεδόν μοναδικό εναπόμεινα τουριστικό μας προϊόν, δεν είναι διαθέσιμο, λόγω Χριστουγέννων!!!". Και επειδή τα νέα για τα σκουπίδια ήδη είχαν κάνει το γύρω του κόσμου, αποκλείεται να ήρθαν για να θαυμάσουν την αντοχή μας στην βρωμιά την Νέας Βαβέλ. Ξόδεψαν χρόνο και χρήμα, για να γνωρίσουν την Αρχαία Ελλάδα. Γιατί ήταν σίγουροι ότι θα βρουν τους αρχαιολογικούς χώρους ανοιχτούς ,και προπλήρωσαν το αντίτιμο? Δείτε την συνέχεια...




Σύμφωνα με τη επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου http://odysseus.culture.gr(κλικ), οι επίσημες ΑΡΓΙΕΣ του Κράτους είναι "ημέρες Ελευθέρας Εισόδου" στους Αρχαιολογικούς χώρους. Οι μοναδικές εξαιρέσεις 4 μέρες του Πάσχα και οι Πρωτομαγιά. Όχι η 25 και 26 Δεκεμβρίου.
Οι αλητήριοι του Υπουργείου σου, ανάρτησαν μόνοι τους το κωλόχαρτο "εγκύκλιο", και έκλεισαν το μαγαζί (του πατέρα τους?), στερώντας απίστευτα ποσά από το κρατικό κορβανά που τους πληρώνει, και εξοργίζοντας τους επισκέπτες που σκυλομετάνοιωσαν για το λάθος τους να επισκεφθούν την Ελλάδα. Έχει κι άλλα...www.adena-gr.blogspot.com

Τα 13 σημεία του νέου φορολογικού


Γενίκευση του «πόθεν έσχες», κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης και επαναφορά των αποδείξεων για την έκπτωση φόρου είναι μερικές από τις αλλαγές που προτείνει η κυβέρνηση για τη φορλογική μεταρρύθμιση, η οποία, όπως είπε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, πρέπει να έχει κατατεθεί στη Βουλή στις αρχές Μαρτίου.

Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι μειώνονται τα φορολογικά έσοδα ως ποσοστό του ΑΕΠ. Συγκεκριμένα, το 2001 τα φορολογικά έσοδα ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν 21,8%, το 2004 μειώθηκαν στο 19,6% και το 2009 στο 19%.

Είναι από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ, το σύνολο των εσόδων από άμεσους και έμμεσους φόρους στην Ελλάδα είναι κάτω του 20%, όταν στην ευρωζώνη είναι 25% και στην ΕΕ 26%.

Με βάση τα ανωτέρω στοιχεία ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι τα δημόσια έσοδα μπορούν και πρέπει να ενισχυθούν διότι είναι πολύ χαμηλά και ότι το κύριο μέρος των φορολογικών εσόδων προέρχεται από ένα μικρό ποσοστό φορολογουμένων, κυρίως μισθωτών μεσαίων εισοδημάτων και υπάρχει ανάγκη διεύρυνσης της φορολογικής βάσης.

Οι μισθωτοί δηλώνουν μέσο εισόδημα 14.400 ευρώ, οι συνταξιούχοι 11.800 ευρώ, οι επιχειρηματίες 10.400 ευρώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες 9.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, η υστέρηση των φορολογικών εσόδων οφείλεται στην εκτεταμένη φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή, στην περιορισμένη προοδευτικότητα της φορολογικής κλίμακας, στους ελλιπείς ελεγκτικούς μηχανισμούς, στις στρεβλώσεις που προκαλεί το ίδιο σύστημα φορολόγησης (αυτοτελής φορολόγηση, απαλλαγές χωρίς στόχευση κ.λπ.) και στην απουσία ισχυρών κινήτρων συμμόρφωσης και αποκάλυψης της φορολογητέας ύλης.

Ο υπουργός είπε επίσης, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι ένα φορολογικό πλαίσιο, σύμφωνα με έξι συγκεκριμένες αρχές: Το νέο φορολογικό πλαίσιο θα πρέπει να είναι δίκαιο, αναδιανεμητικό, αποτελεσματικό, αποδοτικό, απλό και διαφανές.

Η αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος θα απλωθεί παντού, όπως στη φορολόγηση φυσικών προσώπων, στη φορολόγηση επιχειρήσεων, στη φοροδιαφυγή, στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας και τις αλλαγές στη φορολογική διοίκηση και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Οι κατευθύνσεις για τη φορολόγηση των φυσικών προσώπων είναι οι εξής:

- Γενίκευση του «πόθεν έσχες» στις φορολογικές δηλώσεις

- Ενιαία προοδευτική τιμαριθμοποιημένη φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα

- Κατάργηση αυτοτελούς φορολόγησης και χαριστικών φοροαπαλλαγών

- Φορολόγηση των διανεμομένων κερδών στην κλίμακα των φυσικών προσώπων

- Λογιστικός προσδιορισμός των εισοδημάτων

- Σύστημα έκπτωσης φόρου μέσω αποδείξεων

- Φφορολόγηση της υπεραξίας από βραχυχρόνιες χρηματιστηριακές συναλλαγές με συμψηφισμό των ζημιών.

Σε ό,τι αφορά τις κατευθύνσεις για τη φορολόγηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας ο κ. Παπακωνσταντίνου προσδιόρισε τις εξής:

- Διαχωρισμός διανεμομένων και αδιανέμητων κερδών

- Υποχρέωση διατήρησης επαγγελματικών λογαριασμών στις τράπεζες, διασύνδεση με τα πληροφοριακά συστήματα και δυνατότητα πρόσβασης στους λογαριασμούς των φορολογικών υπηρεσιών, κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Σστοιχείων και φορολόγηση των συναλλαγών με off-shore.

Ειδικά, για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας οι κατευθύνσεις είναι η επαναφορά του φόρου κληρονομιάς και γονικών παροχών με υψηλότερο αφορολόγητο από εκείνο που ίσχυε, καθώς και η εφαρμογή από το 2010 της προοδευτικής φορολόγησης της μεγάλης ακίνητης περιουσίας (ΦΜΑΠ αντί ΕΤΑΚ).

Τέλος, για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών οι βασικές κατευθύνσεις είναι:

- Έλεγχος του «πόθεν έσχες» σε όλους τους εφοριακούς και παύση καθηκόντων σε όσους αποδεικνύεται ότι δεν δικαιολογούνται τα περιουσιακά τους στοιχεία από τα εισοδήματά τους.

- Ηλεκτρονική παρακολούθηση της αγοράς καυσίμων για την πάταξη του λαθρεμπορίου.

- Κατάρτιση από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων ενός προγράμματος στοχευμένων διασταυρώσεων και διεξαγωγή φορολογικών ελέγχων στη βάση των ευρημάτων.

- Δημοσιοποίηση εισοδημάτων και φόρου από εμπορικές επιχειρήσεις και ελεύθερα επαγγέλματα στο Διαδίκτυο (εφαρμογή νόμου 2238/1994).

Ο υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε στο σημείο αυτό, ότι θα γίνει πρώτα συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Την ερχομένη Τρίτη συγκαλείται η πρώτη συνάντηση των συντονιστών διαλόγου για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, την επομένη θα γίνει συνάντηση των ομάδων εργασίας και ταυτόχρονα αρχίζει και η δημόσια διαβούλευση, η οποία θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιανουαρίου.

* Για το ενδεχόμενο υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης και από τη Moody's, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε πως αναμένει ο οίκος να αποφασίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν στην αγορά, η Moody's ίσως προχωρήσει σε «επιθετική» υποβάθμιση (πάνω δηλαδή από μία βαθμίδα).

Ο υπουργός είπε ακόμα ότι η υποβάθμιση από την S&P, την Τετάρτη, ήταν αναμενόμενη. ΤΑ ΝΕΑ