Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!!!


Mάθατε για τις αύξησεις φωτιά στα ταξί θα φθάσει με κάτι ψιλουπολογισμούς που έκανα
με το που μπείς μέσα να έχεις έτοιμα 6 ευρώ σίγουρα.Μετρό έχουμε ,τραίνα έχουμε,, τραμ έχουμε, λεωφορεία έχουμε, όποτε φίλοι ταξιτσίδες σας βλέπω να κάνετε ο ένας τον άλλο βόλτες για να μην ξέχασετε τους δρόμους έτσι απλά.Αυξήσεις στη μέση μιας τρελής κρίσης με την ανεργία στα ύψη και τον λαό φοβισμένο έπρεπε να το σκεφτήτε καλύτερα.Ενα θα σας πώ αυτή που τάχουν έχουν δικα΄τους αυτοκίνητα όπως και αυτή που έχουν πολύ λιγότερα με την φτωχολογιά δουλεύεται αν τόχετε λησμονίσει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΩΤΕΝΑ[ΜΑΚ ΚΕΙΝ] ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΕΝΑ[ΟΜΠΑΜΑ]


Ημουν και είσασταν σίγουροι ότι τα συνφέροντα των Αμερικάνων δεν έχουν καμμία σχέση με τα δικά μας συνφέροντα λόγω γεωγραφικής θέσης και ότι οι Τούρκοι σε αυτό το θέμα κερδίζουν γιατί στα σύνορα τους παίζονται πολλά.Οπότε προς τι η γκρίνια.
Τα πράγματα έτσι ήταν και έτσι θα μείνουν.Πάντως εγώ προτιμώ τον Ομπαμα σαν
πλανητάρχη, από τον ΜΑΚΕΙΝ βασιζόμενος σε αυτή την φωτογραφία.Ασε ο ανθρωπός είναι επικίνδυνος με περίεργα γούστα.Οπότε ΟΜΠΑΜΑ
καί πάλι ΟΜΠΑΜΑ.

Ανθρωποκτονίες, ένοπλη ληστεία, κλοπή ΑΤΜ!!Πρωτοφανή περιστατικά βίας στο νομό Ροδόπης




Τρία πρωτοφανή περιστατικά βίας, το ένα με διπλό φονικό, έχουν αναστατώσει την Ροδόπη το τελευταίο διήμερο, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προσπαθώντας να συλλάβει τους άγνωστους δράστες.



Συγκεκριμένα, διπλή ανθρωποκτονία σημειώθηκε, χθες τις βραδινές ώρες ή ξημερώματα Τετάρτης, στον οικισμό Ιασίου Σαπών, του νομού Ροδόπης. Άγνωστοι, αφού εισήλθαν σε κατοικία με σκοπό να κλέψουν, όταν έγιναν αντιληπτοί από το ζευγάρι που διέμενε στο σπίτι, σκότωσαν τον άνδρα, τον 75χρονο Ηλία Παπαγεωργίου, χτυπώντας τον στο κεφάλι με τσεκούρι, ενώ η σύζυγος του Σοφία μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο κέντρο υγείας Σαπών και μετά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και εξέπνευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 75χρονος, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος, είχε πουλήσει ζώα και είχε τα χρήματα στο σπίτι. Το άτυχο ζευγάρι βρήκε ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος είναι και αυτός κτηνοτρόφος.



Εντωμεταξύ, νωρίς χθες το πρωί σημειώθηκε κλοπή ΑΤΜ στο σουπερμάρκετ «Μαρινόπουλος» στην Κομοτηνή. Με ΙΧ ημιφορτηγό αυτοκίνητο, άγνωστοι, αφού παραβίασαν την πόρτα, έδεσαν με σχοινί, ξήλωσαν και έκλεψαν το ΑΤΜ, ενώ στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.



Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη, σημειώθηκε ληστεία στην υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κομοτηνή, λίγο μετά το μεσημέρι. Άτομο νεαρής ηλικίας, μπήκε στην τράπεζα φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο. Στη συνέχεια έφυγε από την τράπεζα, κρατώντας μια σακούλα με περίπου 10.000 ευρώ. Όταν επιχείρησαν να τον καταδιώξουν περαστικοί, πυροβόλησε στον αέρα, προκαλώντας τον πανικό στους περίοικους.απο PIAZZA del POPOLO blog

OXI ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!





Περιμένω οπωσδήποτε σχόλιο τι μπορεί να είναι αυτός που την πάταει έτσι?
Εξηγήστε μου πως είναι δυνατό να συμβει?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΓΑΥΡΟΣ?


Αυτός τώρα τι έχει? Πρωτάθλημα πήραν!Κύπελλο θα πάρουν!Κύπελλο στο βόλευ πηραν!
Πρωτάθλημα στο μπάσκετ μετά από μιά ντουζίνα χρόνια μπορεί να πάρουν!Στούς τέσσερις τις ευρώπης στο μπάσκετ είναι!Στην κολύμβηση οι καλύτεροι είναι!Στο στίβο το ίδιο!
Στο τάβλι δεν παίζονται!Κόκαλη που δεν έχουν οι άλλοι έχει! Γήπεδο έχει![όχι σε μακέτα]!Ντιόγο που δεν έχουν οι άλλοι έχει!Γκαλέτι επίσης!Μπελούτσι έχει! Προπονητάρα έχει!Φίλους που αγαπάνε την ομάδα έχει!ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!

Λήψη μέτρων αντισεισμικής προστασίας, ζητά το ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με αφορμή τον φονικό σεισμό της Ιταλίας, απευθύνει προειδοποίηση προς την κεντρική και την τοπική αυτοδιοίκηση για την εθνική ανάγκη σταδιακής ενίσχυσης των σεισμικώς πιο εύτρωτων παλαιότερων κτιρίων.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το ΤΕΕ αναφέρει πως "με το πρόγραμμα ΕΠΑΝΤΥΚ/ΤΕΕ έχει λεπτομερέστατα περιγράψει τις απαιτούμενες συγκεκριμένες θεσμικές αποφάσεις της Πολιτείας σε νομικά, διοικητικά και χρηματοδοτικά ζητήματα, ενώ παράλληλα έχει περιγράψει τους βαθμούς διακινδύνευσης ανά περιοχή της Επικράτειας για διάφορες κατηγορίες παλαιότερων κτιρίων".

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, μάλιστα, προτείνει την επείγουσα σύσταση ολιγομελούς Επιτροπής στο Υπουργείο Εσωτερικών, με δεδομένο ότι έχει και την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας (και με όποιες ενδεχομένως διυπουργικές συνεργασίες απαιτούνται), προκειμένου να εισηγηθεί τις απαιτούμενες θεσμικές μεταβολές. Ο φάκελος ολόκληρης της σχετικής προεργασίας που έγινε στο ΤΕΕ, βρίσκεται στη διάθεση της Επιτροπής, αναφέρεται στην ανακοίνωσή του
apo Hellenik Business

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ!!!


Να και η απόδειξει!!!μια περιέργεια που στο τέλος γίνεται συνήθεια.!!!

ΒΕΒΑΙΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!!


ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ!!!




Λυπάμαι πολύ φίλοι μου αλλά αυτή είναι η αλήθεια σας αρέσει ή όχι.
Υπάρχουν φυσικά και εξαιρεσεις τότε είσαι ένας απο τους τυχερούς
θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Φυσικά τα συνχαρητήρια μου σε αυτούς που έχουν κόρες,όσοι έχετε γιούς...αντε γειά!!!!

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ<ΣΑΜΟΣ>

Εγκρίθηκε μηνιαίο επίδομα €200 σε μητέρες-υπαλλήλους


Η κυβέρνηση, ύστερα από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, αποφάσισε να δώσει αναδρομικά από 1η Ιουλίου 2008 το επίδομα των «εξόδων κίνησης» στις υπαλλήλους των ΟΤΑ και κατά τους εννέα μήνες που βρίσκονται σε άδεια για την ανατροφή του παιδιού τους. Η οικονομική ενίσχυση, θα ξεκινά από τα 200 ευρώ το μήνα, θα τα παίρνουν στο εξής οι περίπου 10.000 γυναίκες που εργάζονται στους δήμους και τις κοινότητες της χώρας όταν θα λαμβάνουν γονική άδεια.

Διάκριση

Η ανεξάρτητη αρχή επεσήμανε στα συναρμόδια υπουργεία πως τα συγκεκριμένα έξοδα κίνησης αποτελούν ενιαίο τακτικό επίδομα και εμπίπτουν στην έννοια της αμοιβής. Κατά συνέπεια, η μη καταβολή των εν λόγω εξόδων κίνησης σε υπάλληλο που βρίσκεται σε εννεάμηνη γονική άδεια αποτελεί δυσμενή διάκριση που απαγορεύεται από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας & Οικονομικών ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συνηγόρου του Πολίτη και τροποποίησαν τη σχετική νομοθεσία, εκδίδοντας την 29η Δεκεμβρίου 2008 κοινή υπουργική απόφαση.

Η νέα ρύθμιση για το προσωπικό των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης περιλαμβάνεται στην κοινή υπουργική απόφαση με αριθμό 2/95080/0022/29.12.2008 (ΦΕΚ 2684/Β/2008), που πρόσφατα δημοσιεύθηκε και ισχύει αναδρομικά από την 1η Ιουλίου 2008.

Αφορμή να ασχοληθεί Ο Συνήγορος του Πολίτη με την υπόθεση ξεκίνησε με μια εργαζομένη στο Μουσικό Οργανισμό του Δήμου Δράμας. Η εργαζόμενη ζήτησε τη διαμεσολάβηση του Συνηγόρου προκειμένου να ανακληθεί απόφαση της υπηρεσίας της, βάσει της οποίας αναζητούνταν αναδρομικά, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, τα έξοδα κίνησης που αποδόθηκαν στην ίδια κατά τη διάρκεια της απουσίας της λόγω άδειας ανατροφής παιδιού. Μετά τη μελέτη του σχετικού υλικού, ο Συνήγορος του Πολίτη διαπίστωσε ότι απαιτείτο τροποποίηση κοινής υπουργικής απόφασης των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομίας & Οικονομικών καθώς αυτή έθιγε δικαιώματα του εργαζομένου που προστατεύονται από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα ποσά

Τα «έξοδα κίνησης» ως επίδομα ξεκινούν περίπου από 200 ευρώ το μήνα και αυξάνονται κλιμακωτά ανάλογα με το μισθό του κάθε εργαζομένου. Τα «έξοδα κίνησης» αντικατέστησαν το εκλογικό επίδομα που έδινε το κράτος στους εργαζομένους των ΟΤΑ έπειτα από κάθε εκλογική αναμέτρηση και ξεκινούσε από τα 1.000 ευρώ. Συνολικά στους ΟΤΑ εργάζονται 22.000 γυναίκες αλλά δεν μπορούν όλες να διεκδικήσουν τα «έξοδα κίνησης», για βιολογικούς λόγους.
apo Hellenic Business

ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ


Αυτός ο φιλήσυχος ανθρωπος πέθανε από καρδιακή προσβολή αλλά πριν από αυτό ένα Αγγλος
αστυνομίκος χώρις να υπάρχει λόγος τον κτύπησε από πίσω ανανδρα και τον έριξε κάτω όπου και χτύπησε το κεφάλι του.Πάντου τα ίδια γίνονται τελικά.Την πληρώνουν οι πολίτες που δεν μπλέκονται σε φασαρίες. Πως και γιατί γίνεται αυτό δεν μπορώ νατο εξηγήσω.

LAID BACK BEAUTIFUL DAY VIDEO!!!

Συνελήφθησαν δυο δημόσιοι υπάλληλοι για εκβιασμό

Για εκβίαση κατ' εξακολούθηση και συναυτουργία συνελήφθησαν δυο γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι 55 και 47 ετών, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής. Όπως...


ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, οι δυο δημόσιοι υπάλληλοι ζήτησαν και πήραν σε δυο δόσεις, από το Μάρτιο μέχρι χθες, 1.000 ευρώ από γυναίκα ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων στη Μεσσηνία, η οποία είχε υποβάλει αίτημα για άδεια λειτουργίας, προκειμένου να ικανοποιήσουν το αίτημά της, το οποίο εξέταζαν
ΑΠΟ troktiko
ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΠΟΝΗΡΟΥΣ' ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΑΝΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΒΑΛΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ.

Στους 245 νεκρούς ο τραγικός απολογισμός του σεισμού

Ο τελευταίος προσωρινός απολογισμός των νεκρών στην πόλη κάνει λόγο για 245 νεκρούς, σύμφωνα με την πολιτική προστασία, και χιλιάδες τραυματίες, εκ των οποίων περίπου 100 σε σοβαρή κατάσταση. Περίπου 15 άνθρωποι αγνοούνται, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος επισκέπτεται ξανά την περιοχή σήμερα.

Χθες ο Μπερλουσκόνι υποσχέθηκε ότι οι προσπάθειες διάσωσης --στις οποίες λαμβάνουν μέρος πάνω από 7.000 πυροσβέστες, στρατιωτικοί και αστυνομικοί-- θα ολοκληρωθούν "μέσα σε 48 ώρες, στην διάρκεια των οποίων θα διασφαλίσουμε" ότι δε θα υπάρχει πια κανείς επιζών κάτω από τα συντρίμμια.

Το τελευταίο "μικρό θαύμα" που αναφέρθηκε ήταν η διάσωση ενός κοριτσιού, της Ελεονόρας, που ανασύρθηκε ζωντανή 42 ώρες μετά το σεισμό.

Μετασεισμικές δονήσεις γίνονταν αισθητές όλη τη νύχτα. Η μετασεισμική δραστηριότητα ανησυχεί πολλές περιοχές στην Ιταλία. Σεισμός σημειώθηκε και στην Καλαβρία, μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Μικρότερος σεισμός σημειώθηκε και στη Ραβέν
APO Hellenic Business

ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!


Ξεχνάω για λίγο την μιζέρια της χώρας που ζω και κοιτάω αυτούς τους δύο μπομπιρές
που ο ένας γελάει με την φάτσα του άλλού.Είναι σαν να λένε...πως είσαι έτσι ρε μεγάλε....όχι έσυ πως είσαι....ρε παιδιά δίδυμοι είστε μην κοροιδεύεται ο ένας τον άλλο.ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΩΟΘΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!!


Γιατί στα παιδιά ετσι και αλλιώς θα τους αρέσει,το δύσκολο είναι να πείσεις
τον μπαμπά και βρήκαν αυτόν τον τρόπο!!!Διαφημίζοντας τα με ένα βίντεο κλιπ με
σεξουαλικά υποννοούμενα.Εμένα πάντως με έπεισαν αφού λέω να [δοκιμάσω και γω]!!!!Είπαμε στο εξωτερικό οι ανθρωποι έχουν χιούμορ.

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ!!!


Οι Γιάνκιδες στην Αμερική έπιασαν το νόημα και έκαναν μία μεταγραφή που τους
κάνει αυτομάτος σίγουρούς πρωταθλητές.Εντυπωσιακός παίκτης με τεχνική και δύναμη.
Ο κόσμος ανταποκριθήκε και πήγε νατον δει.Ο Μαραντόνα των Δεινοσαύρων.!!!

ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ



Στον πανέμορφο Βαρνάβα Αττικής, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα της Λαογραφικής Εταιρείας Βαρνάβα, μια εκδήλωση με τη συνεργασία του «Συνδέσμου Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας» με τη στήριξη της Νομαρχίας Αν. Αττικής.
θαυμάσαμε το υπέροχο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα, είδαμε τη «Διεθνή Έκθεση Κεντημένου Ψωμιού», μάθαμε για τους «Δρόμους του Ψωμιού» και τις εκδηλώσεις τους.
Για την Ειρήνη και τον Πολιτισμό!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Το καφενείο συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας


Αγαπητοί φίλοι καλημέρα
Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ξακίνησε η περιπέτεια του καφενείου στην blogόσφαιρα και ένα χρόνο μετά λέμε να το γιορτάσουμε. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την αποδοχή και την στήριξη στο καφενείο και να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη καλή συνέχεας και πάντα επιτυχίες.
Α και μην ξεχάσω σήμερα στο καφενείο....... όλα κερασμένα

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Χθες το βράδυ όπου κυκλοφορούσες έβλεπες αστυνομικό. Μιλάμε ότι έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις-σκούπας που έχουν γίνει ποτέ.
Περισσότεροι από 500 αστυνομικοί βγήκαν στους...


δρόμους και μάζεψαν εμπόρους, χρήστες, κακοποιούς και άλλα καλά παιδιά στο κέντρο της Αθήνας. Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει και αυτό.


Αναρτήθηκε από troktiko

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

BAGHDAD - Ένας πωλητής έσωσε ένα μωρό από την φωτιά που προκάλεσε μία βομβιστική επίθεση με παγυδευμένο αυτοκίνητο σε συνοικία Σιιτών την Τρίτη, φθάνοντας μέσω ενός γκρεμισμένου παράθυρου και αρπάζοντας την τελευταία στιγμή το αγοράκι της μετά από την έκρηξη που σκότωσε τη μητέρα του και άλλα οκτώ άτομα!....JERUSALEM - Ισραήλ δοκίμασε με επιτυχία ένα αντι-πυραυλικό συστήμα που έχει σχεδιαστεί για την προστασία από ιρανική πυραυίκή επίθεση κατά της χώρας, είπε εκπρ. του Υπουργείου Άμυνας !...BEIRUT - ο υπουργός εξωτερικών της Συρίας, επαίνεσε τον Πρόεδρο Barack Obama για την αλλαγή στάσης των ΗΠΑ προς τον αραβικό και ισλαμικό κόσμο, και για την στάση του απέναντι στο παλαιστινιακό!....
Washington..Βορειοκορεάτης απείλησε ότι η χώρα του θα απαντήσει σκληρά αν καταδικαστεί από τον ΟΗΕ για την δοκιμή πυραύλου που έκανε!...Rome..θάνατος και καταστροφή στην L’Aquila όπου ο αριθμός των θυμάτων του καταστρεπτικού σεισμού ξεπέρασε τους 230 και των τραυματισμένων τους 1500!....by diaporon-bl/

ΚΡΑΝΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ!!





Μας έρχονται από την Βραζιλία στοιχίζουν περίπου 99δολάρια.
Μόνο αυτά μας έλειπαν μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μας στην ελλάδα.
Εχω την αίσθηση ότι είναι έξω από την κουλτούρα του Ελληνα μηχανόβιου που
θέλει ακόμα και πάνω στην μηχανή να είναι ο ομορφότερος.
Αλλα ποτέ μην λές ποτέ....με την τρέλα που κουβαλάνε ορισμένοι.