Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Το παιδί της στα ναρκωτικά....



Μήνυμα από την Αναστασία...

Καλησπέρα.Παίρνω το θάρρος να σου στείλω email κι αυτό γιατί κάποιος μου είπε, οτι ίσως και να μπορούσες να με βοηθήσεις να έρθω σε επαφή με άτομο που να έχει γνωριμίες και κατ' επέκταση κάποια επιρροή ,μέσα στον χώρο του ΟΚΑΝΑ μήπως και μπορέσω να μπει πιο γρήγορα στο πρόγραμμα ο γιος μου.Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση που ζούμε όλοι εδώ μέσα.Χωρίς υπερβολή και για να με λυπηθεί κάποιος, σου λέω και επιτρεψέ μου τον ενικό σκέφτομαι τα χειρότερα!
Ιδιαίτερα τις νύχτες νοιώθω να βυθίζομαι σ' ένα κόσμο που αρχίζει να με τρομάζει....και όσο μπορώ και σκέφτομαι καλά είμαι !Με φοβίζει το να πάψω να σκέφτομαι και χαθώ σε διαδρομές άγνωστες και χωρίς γυρισμό!Δεν είναι η ποιότητα ζωής που ονειρεύτηκα να ξυπνάω κάθε πρωί αν κοιμηθώ , και να βλέπω τον έναν να βγαίνει στην ζητιανιά για να μπορέσει να την βγάλει άντε μια μέρα ακόμα,να έχω τον άλλον καθαρό ακόμα και να κοιμάμαι με τα μάτια ανοιχτά, γιατί με τρώει σαν σαράκι η αμφιβολία ότι πολύ εύκολα κι αυτός μπορεί να επιστρέψει στην κόλαση των ουσιών αφού βλέπει και μυρίζει ακόμα τον θάνατο που κυκλοφορεί ανάμεσά μας .
Πίστεψέ με δεν το αντέχω ....και απο την άλλη να έχω εξαντληθεί οικονομικά για να μπορώ να κρατάω ακόμα αυτό το σπίτι, να πληρώνω μικρουποθέσεις δικαστικές του παρελθόντος που έχουν μεταφερθεί στο σήμερα και να φτάνω ....το λέω χωρίς να νοιώθω άσχημα κάποιες φορές να του δίνω για να μην γυρίζει στους δρόμους ζητιανεύοντας!
Το βλέπω το καταλαβαίνω το πιστεύω ότι και αυτός θέλει να ξεφύγει και περιμένει αυτήν την μέρα που θα τον καλέσουν στο πρόγραμμα σαν μέρα λύτρωσης!
Ενα πρόγραμμα που τόσο άδικα τον πέταξαν, ενώ ήξεραν ότι ήταν απο τις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν είχε δώσει δικαίωμα ποτέ μα ποτέ παραβατικότητας.
Αν κάποιος μπορεί , ας μας βοηθήσει και λέω ΜΑΣ γιατί κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια μέσα στον εφιάλτη της ηρωίνης ζω...και νοιώθω τις αντοχές μου να μειώνονται!!
Σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου..και περιμένω μήνυμά σου!
Να έχεις μια όμορφη μέρα.

Σχόλιο:
Αναστασία δεν γνωρίζω κάποιον από τον ΟΚΑΝΑ.
Πιστεύω όμως ότι κάποιοι που θα διαβάσουν το μήνυμά σου θα σου δείξουν κάποιο δρόμο.
Υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής απ΄όσα γνωρίζω.
Αθηναίος

ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ!!ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!


Κάπου διάβασα ότι ο Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης έκανε αίτηση στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την τοποθέτηση κάμερας στις παιδικές χαρές.Ελπίζω η αρχή να απαντήση αρνητικά σε αυτό το αίτημα.Η δημιουργία ειδικής ομάδας προστασίας των παιδικών χαρών, μέσω των νέων προσλήψεων στη δημοτική αστυνομία, Είναι κάτι που πιστεύω όλοι θέλουμε και επικροτούμε αλλά όχι και κάμερες αυτό πάει πολύ.Οσο για τις προσλήψεις για αυτή την δουλειά η επιλογή πρέπει να είναι παρα πολύ αυστηρή και τα στάνταρ να είναι πολύ υψηλά.Οχι τίποτα τύπους που το μόνο που θέλουν είναι να αράξουν αλλά ανθρώπους με όρεξη για προσφορά.Από τύπους αραχτούς στον δήμο είμαστε πλήρεις.Αυτή η δουλειά θέλει γυμνασμένόυς ανθρώπους που να έχουν σώας τα φρένα και πάνω απ' όλα να είναι οι ίδιοι γονείς.Ετσι ίσως βοηθηθουν και άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα.ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ....ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ,ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μέσω των λογ/μών της ΔΕΗ μας τα παίρνει και η ξεφτυλισμένη ΕΡΤ, χωρίς να μας ρωτήσει. Γιατί;














Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
Δηλαδή : εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις ναχρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο.
Το ΤΠκΔανείων ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά! ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΙMΩΧΤΟΥΝ....... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΛΟΠΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ .....
- ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΟΥ : ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ , ΣΤΑ Ε-ΜΑΙL ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.
- ΜΗ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!!

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ...


ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ
Αριστοτέλης[Ηθικά Ευδημειά 1241α,35-36]

Διακοπή καπνίσματος Μπορώ να το κόψω


ΕπέμεινεΟ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ

Αφού έκοψες το τσιγάρο δεν πρέπει να ξανακαπνίσεις ποτέ, ούτε ένα τσιγάρο. Μπορεί να νομίζεις ότι ένα τσιγάρο δεν βλάπτει. Όμως δυστυχώς από αυτούς που ξανακαπνίζουν ένα τσιγάρο τρεις στους τέσσερις θα το ξαναρχίσουν κανονικά, ενώ από τους δέκα που θα κάνουν δύο τσιγάρα οι εννιά θα ξαναγίνουν καπνιστές.
Από τη στιγμή που θα κόψεις το κάπνισμα απαιτείται αρκετός χρόνος για να πιστέψεις ότι δεν είσαι πια καπνιστής. Αν ανάβεις που και που τσιγάρο δεν μπορείς να γνωρίζεις ούτε εσύ ο ίδιος αν έχεις διακόψει ή αν είσαι ακόμη καπνιστής. Έχει σημασία να έχεις οριστικά κατατάξει τον εαυτό σου στους μη καπνιστές, προκειμένου να μην υποτροπιάσεις.

Κι αν παρασυρθώ και καπνίσω ένα τσιγάρο, σημαίνει ότι όλη η προσπάθεια πήγε χαμένη;

- Όχι, ακολούθησε τις πιο κάτω οδηγίες, για να ξεπεράσεις την πιθανότητα υποτροπής
- Πίστεψε ότι παρασύρθηκες, ήταν ένα λάθος σου.
- Ένα λάθος είναι απλά ένα λάθος και όχι αλλαγή τρόπου ζωής.
- Δώσε την υπόσχεση στον εαυτό σου ότι δεν θα ξανασυμβεί. Πίστεψε ότι δεν είσαι
πια καπνιστής
- Δεν έγινες καπνιστής ανάβοντας το πρώτο σου τσιγάρο, αυτό το τσιγάρο δεν είναι
αρκετό να σε φέρει πίσω, ήταν απλά το τελευταίο σου τσιγάρο
- Πέταξε όσα τσιγάρα σου έχουν μείνει
- Σκέψου τι ήταν αυτό που σε έκανε να καπνίσεις. .
- Οργάνωσε πως θα αποφύγεις αντίστοιχη κατάσταση στο μέλλον και κυρίως πως θα
αντιδράσεις αν βρεθείς στις ίδιες συνθήκες.

Σπάσε τον ευαίσθητο κρίκο της αλυσίδας

Η συμπεριφορά σου είναι μια αλυσίδα από κρίκους ενεργειών.
Να δυο παραδείγματα υποτροπής:
Η Ελένη διέκοψε το κάπνισμα πριν από 4 βδομάδες. Σήμερα είχε κανονίσει μετά τη δουλειά, να πάει με τον 10χρονο γιο της σε παιδικά γενέθλια. Πριν να φύγει από τη δουλειά ο προϊστάμενος της ζήτησε να εργαστεί μέχρι αργά για να ολοκληρώσει ένα φάκελο που έπρεπε να υποβληθεί την επόμενη ημέρα. Η Ελένη δούλεψε σκληρά και με έντονη πίεση χρόνου. Μετά από μια ώρα εργασίας, αισθάνθηκε έντονα πιεσμένη, καθώς ο γιος της τηλεφώνησε απαρηγόρητος. Σηκώθηκε κατευθύνθηκε στον αυτόματο πωλητή τσιγάρων, αγόρασε πακέτο, άναψε τσιγάρο μετά 4 βδομάδες, μέχρι να φύγει είχε καπνίσει 3 τσιγάρα. Μπήκε στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας αισθάνθηκε απαίσια, διότι είχε ξεκινήσει ξανά το κάπνισμα, συνέχισε να καπνίζει μέχρι που έφθασε σπίτι. Τώρα αισθανόταν ενοχές γιατί είχε υποσχεθεί στο παιδί της να μη ξανακαπνίσει.

Ποιος είναι ο ευαίσθητος κρίκος στην αλυσίδα αυτή; Που θα μπορούσε να είχε ανασταλεί η υποτροπή;

Αν είχε μιλήσει με τον προϊστάμενο, ζητώντας να βρεθεί μια άλλη λύση, ίσως να ξεκινήσει πολύ νωρίς το πρωί ή να μοιράσει τη δουλειά με κάποιον άλλο.
Αν είχε μιλήσει με το παιδί της, εξηγώντας ότι είναι σε δύσκολη κατάσταση και ότι θα πάνε στο πάρτι αργότερα.
Αν είχε ζητήσει τη βοήθεια μιας φίλης για να ασχοληθεί με το παιδί αυτό το απόγευμα
Αν αντί να ανάψει τσιγάρο, προσπαθούσε ν χαλαρώσει με άλλο τρόπο
Αν αντί για τον αυτόματο πωλητή τσιγάρων κατευθυνόταν στον πωλητή χυμών
Αν μετά το πρώτο τσιγάρο, σκεπτόταν ότι ήταν ένα λάθος, που δεν θα ξαναγίνει.
Αν γυρνώντας με το αυτοκίνητο, μετανοιωμένη που άναψε τσιγάρο, πετούσε το υπόλοιπο πακέτο

Ο Δημήτρης έκοψε το κάπνισμα πριν τρεις βδομάδες, πήγε το αυτοκίνητο στο συνεργείο μετά μια απρόβλεπτη ζημιά. Όταν είδε τον λογαριασμό «τον έλουσε κρύος ιδρώτας». Φεύγοντας σταμάτησε στο περίπτερο αγόρασε τσιγάρα και άρχισε να καπνίζει ξανά. Το πρώτο τσιγάρο έφερε το δεύτερο.

Ποιος είναι ο ευαίσθητος κρίκος στην αλυσίδα αυτή;

Αν αντί να καπνίσει έμενε για λίγο στο αυτοκίνητο, υπολογίζοντας πως θα εξοικονομήσει χρήματα για τα απρόβλεπτα έξοδα επισκευής του αυτοκινήτου.
Αν αντί για τσιγάρα αγόραζε τσίχλες, ξηρούς καρπούς, χυμό.
Αν πήγαινε μια βόλτα στην παραλία με το αυτοκίνητο και να χαλαρώσει βλέποντας τη θάλασσα
Αν, έστω μετά το πρώτο τσιγάρο, πετούσε το πακέτο λέγοντας «εγώ δεν είναι καπνιστής, εξάλλου καπνίζοντας δεν λύνω αλλά μεγαλώνω το οικονομικό μου πρόβλημα»
Πάντα στην αλυσίδα της συμπεριφοράς, υπάρχει ένας κρίκος που μπορεί να προστεθεί, ώστε ο επόμενος κρίκος να μην είναι το τσιγάρο. Κι αν παρασυρθείς μια φορά, δεν είναι ο τελευταίος κρίκος.

Σχεδίασε τη δική σου αλυσίδα.

Βρες ποιος είναι ο ευαίσθητος κρίκος. Τι θα ήταν ικανό να σε κάνει να ανάψεις τσιγάρο. Βρες τι κρίκο θα προσθέσεις αντί να καπνίσεις.

Αν ποτέ παρασυρθείς ανάβοντας τσιγάρο θα έχεις κάνει ένα λάθος. Αλλά μη πιστέψεις ότι ξαναέγινες καπνιστής. Μην ανάψεις δεύτερο τσιγάρο, Μην ανάψεις ποτέ ξανά τσιγάρο.

Βρήκαν τους δολοφόνους του περιπτερά!!!


Τρεις νεαροί από την Αλβανία είναι, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες της ληστείας και της δολοφονίας με θύμα τον 45χρονο βορειοηπειρώτη υπάλληλο Ελευθέριο Τράλο που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου 2008 στο περίπτερο όπου εργαζόταν, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 73 στο Καλαμάκι. Ο 45χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών και για να συντηρήσει την οικογένειά του το πρωί εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε οικοδομές και το βράδυ ως υπάλληλος στο περίπτερο. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος που του αφαίρεσε τη ζωή ήταν ένας 20χρονος ο οποίος δολοφονήθηκε στις 8 Απριλίου 2009 σε ένοπλη συμπλοκή με άλλους αλλοδαπούς στον Αγιο Παντελεήμονα.
Ενας αστυνομικός και ένας γνωστός έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν ανάμεσα στα θύματα σπείρας διαρρηκτών, την οποία εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν στον Βύρωνα έναν 44χρονο και έναν 26χρονο από τη Γεωργία, ενώ αναζητείται ένας 23χρονος- γιος του 44χρονου συλληφθέντος. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 41 διαρρήξεις που έγιναν σε διαμερίσματα στις περιοχές Βύρωνα, Παγκράτι, Ζωγράφου, Νέα Σμύρνη, Αμπελόκηποι, Παλαιό Φάληρο και Καλλιθέα. Οι δράστες εντόπιζαν σπίτια στα οποία οι ένοικοί τους απουσίαζαν και αφού παραβίαζαν τις πόρτες εισόδου, έμπαιναν στο εσωτερικό και άρπαζαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκε το περίστροφο που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι του αστυνομικού.
Hellenic Business

Βουλιάζουμε στις «μαύρες τρύπες»

1]Ο πρωθυπουργός αναμένει τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων, ώστε να καθορίσει την τακτική του. Μαύρα μαντάτα για τις περιοχές που η ΝΔ εμφανίζει σημαντικές απώλειες
2]Στα όρια της χρεοκοπίας ισορροπεί η εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού που ήδη από το πρώτο τρίμηνο παρουσιάζει μια μαύρη τρύπα ύψους 4,3 δισ. ευρώ, με βάση τις προβλέψεις του προϋπολογισμού που ψηφίστηκε από τη Βουλή, ή 3,5 δισ. ευρώ, με βάση τις προβλέψεις του αναθεωρημένου Προγράμματος Σταθερότητας (ΠΣΑ) που εγκρίθηκε από την Κομισιόν.
3]Μαύρη τρύπα, ύψους 16 δισεκατομμυρίων ευρώ, παρουσιάζει το ΙΚΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους εργαζομένους στο 19ο τακτικό συνέδριό τους.
Η εισφοροδιαφυγή αγγίζει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ και 8 στους 10 συνταξιούχους παίρνουν κύρια σύνταξη κάτω από 750 ευρώ.
4]Σε βίντεο είναι και αυτή μια άποψη για το πως δημιουργούνται οι μαύρες τρύπες....

Καθαρισμός βυθού λιμανιού 2009-ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ


DSC01933 [1024x768]

KATHARISMOS LIMANIOY 2009 043

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο καθαρισμός προγραμματίσθηκε και ανακοινώθηκε μόλις δυο μέρες πριν, η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Είδαμε νέα πρόσωπα, περισσότερους ντόπιους και παιδιά, αρκετούς ξένους και καμιά 15αριά βουτηχτάδες. Σε δύο ώρες είχαν σαρώσει το βυθό και ένα σωρός από σκουπίδια στόλιζε τη μικρή αμμουδιά του λιμανιού.

Σαφώς καθαρότερος βυθός από πέρυσι, η φετινή συγκομιδή περιελάμβανε αρκετές ρόδες (πιθανότατα από το μώλο που δένουν τα καΐκια), πολλά πεταμένα παραγάδια (αντιστρόφως ανάλογα των ψαράδων που εμφανίστηκαν), χαλάκια (!), σακούλες και σακιά, μπουκάλια, κουτάκια από βερνικόχρωμα (αν ξέραμε ποιος τα πέταξε, θα τον βάζαμε να τα φάει). KATHARISMOS LIMANIOY 2009 034

Στο τέλος ακολούθησε τσιμπούσι με τσικουδιά και σουβλάκια, που τίμησαν οι συμμετέχοντες αλλά και οι παρευρισκόμενοι.

Παρευρέθηκε και η Κοινότητα, αλλά… όχι ακριβώς στο χώρο, αλλά σε παραπλήσια ταβέρνα… Ας είναι, ξέρουμε πως ψυχή και σώμα ήταν στο βυθό.

Μεγάλος (αλλά δικαιολογημένα) απών ο φίλος Ηλίας, που κάθε χρόνο ήταν ο επικεφαλής αυτής της εκστρατείας.

Μεγάλος απών και ο Αντιπάριος αλιεύς, που έπρεπε να ήταν εκεί (ο Γιώργος ο “σαργός” άφριζε για τα παραγάδια στο βυθό…).

Και του χρόνου; Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί…

http://antiparos-blog.blogspot.com/2009/05/2009_29.html

Μουσουλμανικό και Αλβανικό μέτωπο.....


ΤΑΧΙΡ ΜΙΤΣΙ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ )

--------------------------------------------------------------------------------
www.aparadektoi.gr/smforum/index.php?topic=9159.0 - 68k - Ο κύριος Ταχιρ Μιτσι δήλωσε υποκριτικά ότι: ‘’οι Αλβανοί σας αγαπούν,
ενώ εσείς
(οι Έλληνες )… τους ’’μισάτε!’’… Λίγο αργότερα η ‘’αγάπη’’ του
θα φανερωθεί στο πανελλήνιο με την ακόλουθη δήλωση :
’’Εάν η Ελλάδα δεν δώσει αυτά που οφείλει στους Αλβανούς,
τότε οι Αλβανοί θα κάνουν την Ελλάδα Κόσσοβο!!!’’

anti-metanasteush.blogspot.com

ΥΓ: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
......................................................................................................................

Παλαιότερες δηλώσεις είναι του "αρχηγού" των Αλβανών Ελλάδας
ο οποίος αρχίζει να δραστηριοποιείται λόγω της οικονομικής κρίσης
αλλά και λόγω του "αθέμιτου" ανταγωνισμού
που υφίστανται οι συμπατριώτες
του από τους άλλους μετανάστες-λαθρομετανάστες οι οποίοι έριξαν
ακόμα πιο χαμηλά τα μεροκάματά τους.
Μόλις κοπάσει το Μουσουλμανικό θα αρχίσει το Αλβανικό μέτωπο.
Αναρτηθηκε απο Αθηναίος

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Του αναγνώστη Θωμά Ακρωτηριανάκη
Πιστεύω,προβλέπω ότι μετά από χρόνια,
(με τη συμβολή της ισχυράς Ορθοδόξου
Ρωσσίας),θα αναγκαστεί η Τουρκία να
επιτρέπει στον οποιονδήποτε,ανεξαρτήτως,
αν έχει ή δεν έχει την τουρκική υπηκοότητα,
να μπορεί να εκλεγεί Οικουμενικός Πατριάρχης
Κωνσταντινουπόλεως και μετά την εκλογή
του να αποκτάει αυτομάτως την τουρκική
υπηκοότητα.Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο
τίτλος "Οικουμενικός" δεν σημαίνει ότι έχει
στη δικαιοδοσία του όλη την Οικουμένη μας,
αλλά ότι από όλους τους Πατριάρχες της
Οικουμένης μας,έχει το απλό τιμητικό
πρωτείο (καμμιά σχέση με την παπική
αντίληψη περί πρωτείου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1926 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ......

Ο ένας και μοναδικός ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ εμείς που είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με τις κωμωδίες του, ευχόμαστε χρόνια πολλά και τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει στην Ελλάδα μας.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 ΜΑΙΟΥ 1941......


Δύο φοιτητές 19 χρονών κατεβάζουν την χιτλερική σημαία από την Ακρόπολη!!Και στην θέση της αναρτούν την Ελληνικη!!
Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΝΤΑΣ

7 Ιούνη : Μέρα αποχής...ή πάρτι διαδοχής;

9ο Spot Ευρωεκλογές 2009 - Νέα Δημοκρατία