Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ.....

TO Διαστημικό λεωφορείο Atlantis ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ!!


Το Διαστημικό λεωφορείο Atlantis και το πλήρωμά του προσγειώθηκε στις 11:39 π.μ.ημέρα Κυριακή στη Edwards Air Force Base στην Καλιφόρνια,

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ!!

Ενα αδιάφορο ντιμπέιτ με τέσσερις πολιτικούς αρχηγούς και τον κύριο Αλαβάνο στην θέση του κυρίου Τσίπρα.Ουσιαστηκά απόψε καταλάβαμε ένα πράγμα ότι η επόμενη κυβερνηση θα είναι το ΠΑΣΟΚ ένας Καραμανλής που μου έδωσε την αίσθηση ότι βαριόταν και μόνο που ήταν εκεί.Επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια πράγματα θεωρητικά χωρίς ουσία.Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω γιατί δεν αξίζει να το αναγάγουμε σε μείζον θέμα το συγκεκριμμένο ντιμπέιτ.Για ενα και μόνο λόγο επειδή για αυτά που μας ενδιαφέρουν τα καθημερινά προβλήματα δεν ακουσαμε τιποτα που να μας πείσει ότι η ζωή μας μπορεί να αλλάξει.
Είμαστε εξοργισμένοι για ότι δεν συνβαίνει στην Ελλάδα και θα είναι προς όφελος του Ελληνικού λαού.ΑΚΡΙΒΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,,τελικά πείστικα είναι προσωπικά προβλήματα του καθενός και όχι της εκάστοτε Κυβέρνησης.Από τον κύριο Παπανδρέου ακούσαμε κάποια πράγματα έστω και με λάθος συντακτικό των λέξεων,αλλά γιατί να τον πιστέψω αφού πάντα τα έργα των Κυβερνήσεων διαφέρουν από τις υποσχέσεις.
Από τον κύριο Αλαβάνο άκουσα με μεγάλη μου χαρά να μιλάει Ελληνικά γιατί μετά από κάτι δηλώσεις του τύπου με τους μεταναστες μιλάμε την ίδια γλώσσα νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι διαφορετικό.ο Κύριος Καρατζαφέρης κάτι θέλει να πει αλλά δεν το κατάλαβα.Η κυρία Παπαρήγα αν δεν αλλάξει το τροπάριο θα μείνει μόνη της.
Όσο για μας καλό καλοκαίρι σε όλους με πολύ,πολύ αγάπη.Αλλά μετά τις εκλογές, εκείνη την Κυριακή πρέπει να δώσουμε μήνυμα μεγάλο και ουσιαστικό!!

ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΑΝΑΚΟΝΤΑ !!ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!

Καρέ-καρέ το ποιό επικίνδυνο επάγγελμα αν μπορεί να θεωρηθεί κάτι τέτοιο.Ανθρωποι που τους περισσεύει το θάρρος μπαίνουν σε φωλιά ενός Ανακόντα που το μέγεθος και το μήκος του σε κάνουν ν ανατριχιάζεις και με δόλωμα το χέρι τους κατά πρώτον και μετά τον ίδιο τους τον εαυτό το βγάζουν έξω.

Αιτημασια του δολώματος

Εισχωρεί στην μεγάλη και βαθειά τρύπα

Αντιμέτωπος με τον Πίθωνα τα φύλλα που καίγονται με την μυρωδιά που βγάζουν τον προστατεύουν προσωρινά


Αυτή η στιγμή είναι όλα τα λεφτά μεταφορικά πάντα είναι την ώρα που το τεράστιο φίδι τσιμπάει όπως λέμε λαικά το δόλωμα,τον άνθρωπο δηλαδή.Απίστευτη επίθεση του κτήνους με δύναμη και ταχύτητα.

Το τεράστιο στόμα του φιδιού έχει πιάσει το χέρι του ήρθε η στιγμή να το τραβήξουν έξω

Οάνθρωπος δόλωμα και το τεραστιο ερπετό έχουν τελειώσει την μάχη με νικητή τον πραγματικό κυνηγό .Η καρδιά τους πήγε στην θέση της τρομερή αγωνία και απίστευτο θάρρος.


Γρήγορα για γδάρσιμό και πούλημα.Αύριο κάπου εκεί θάναι πάλι,

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΤΕ Ο Κ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,Ο Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ..


Κατάφερα να βγάλω λίγες φωτογραφίες ακόμα από το δράμα που ζούμε στην Ομόνοια,Πειραίως και Βούλγαρη.Οι φωτογραφιές αυτές δεν είναι σε κανένα στενάκι, είναι 3 το μεσημέρι στην Ομόνοια,όπως καταλαβαινετε η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι μαύροι πουλάνε την ηρωίνη,οι χρήστες μαζεύονται από πίσω τους και ακολουθουν συμμορίεσ από Μαροκινούς οι οποίοι πουλάνε χασίσι και κλέβουν τους πάντες,τσάντες,πορτοφόλια,ανοίγουν αυτόκινητα και τώρα τελευταία σταματάνε αυτοκίνητα στην Πειραιώς και ο ένας απο την μιά ακρη βρίσκει μιά αφορμή,ότι τάχα τον πάτησε ,η βρίσκει μιά αφορμή να μιλήσει στον οδηγό και από την άλλη κλέβουν τα πάντα από το αυτοκίνητο.Το χειρότερο από όλα είναι ότι ανοίγουμε τις τηλεοράσεις και το ραδιόφωνο και το μόνο που ακούμε είναι ότι είμαστε ρατσιστες,ο κ.Ευαγγελάτος μάλιστα έλεγε ότι είναι ντροπή να τους βάλουν στον Σκαραμαγκά που ετοιμάζουν αλλά και ο κ. Λαζόπουλος(ο μεγαλύτερος ίσως λαικιστής από όλους)και φυσικά και ο κ. Τριανταφυλόπουλος,αν νομίζουν ότι είναι κρίμα γιατί δεν τους παίρνουν κόντα στα σπίτια τους ,ένα πρωινό να τους βλέπανε τα παιδιά τους φτάνει για να αλλάζανε γνώμη!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σύλληψη τεσσάρων (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία και προώθηση αλλοδαπών στο εξωτερικό

Από το Τμήμα Συντονισμού & Επιχειρήσεων/Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 27-05-2009 στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 30,28,28 και 31 ετών αντίστοιχα, διότι ο μεν 30χρονος, ως μέλος οργανωμένου κυκλώματος, δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών από την Τουρκία στη Χώρα μας και την προώθηση τους σε Ευρωπαϊκές Χώρες –προμηθεύοντας τους πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα- οι δε άλλοι τρεις (3) συλληφθέντες επιχείρησαν, με τη συνδρομή του προαναφερόμενου, να ταξιδέψουν σε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Τρία (3) πλαστά διαβατήρια Βουλγαρικών Αρχών, με διαφορετικά στοιχεία.
* Τρεις(3) κάρτες επιβίβασης, με προορισμό Ευρωπαϊκή Χώρα
* Μία (1) διεθνής ικανότητα οδήγησης Ιρακινών Αρχών
* Δύο (2) μισθωτήρια συμβόλαια-αποδείξεις παροχής υπηρεσιών για την ενοικίαση αυτοκινήτου
* Μία (1) φωτογραφία τύπου διαβατηρίου τρίτου αλλοδαπού προσώπου
* Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
* Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα

Οι ανωτέρω συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα.

Επιστήμονες ανέπτυξαν τη βάση για ένα εμβόλιο κατά της γρίπης των πτηνών

Την ώρα που ο πλανήτης προβληματίζεται σχετικά με την ταχύτητα εξάπλωσης του ιού της γρίπης των χοίρων H1N1, επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν τη βάση για ένα εμβόλιο της γρίπης των πτηνών H5N1.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, χρησιμοποιώντας δείγματα του ιού από την Αίγυπτο, επιστήμονες ανέπτυξαν τη βάση για το εμβόλιο κατά του H5N1, ο οποίος είναι μεν πιο τοξικός, αλλά πιο δύσκολα μεταδιδόμενος από τον ιό της νέας γρίπης.

«Αυτό το εμβόλιο γενετικού ανασυνδυασμού είναι διαθέσιμο για διανομή» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΟΥ, σύμφωνα με το Reuters.

«Ιδρύματα, εταιρείες και άλλοι ενδιαφερόμενοι για την ανάπτυξη ενός εμβολίου για πανδημία και οι οποίοι θέλουν να λάβουν αυτούς τους ιούς εμβολίου θα πρέπει να έρθουν σε επαφή είτε με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα για τη Γρίπη του ΠΟΥ ή με τα Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη Ασθενειών» προστίθεται στη δήλωση.
Hellenic Business

O ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ VIAGRA ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 92 ΕΤΩΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ

Προσωπικά πιστευω ότι ηταν μια απο τις εφευρεσεις ίσως και η μοναδική που έκανε τόσο κόσμο ευτυχισμένο ανα την υφήλιο.Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει το όνομα του
λεγόταν ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΕΡΓΚΟΤ και έδωσε στην ανθρωπότητα το δικαίωμα στον έρωτα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία.Ο Ρομπερτ Φεργκοτ έχασε την μάχη με την ζωή πλήρεις ημερών την περασμένη τριτη.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ-ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΤΑ

Οι Τούρκοι θέλουν να γίνουν Έλληνες!!!


Η ελληνική κουλτούρα, σημείο αναφοράς από την Πόλη έως και τη Μικρά Ασία. Στη φωτογραφία η βιβλιοθήκη του Κέλσου, στην αρχαία Έφεσο

Ο Ελληνας επισκέπτης μοιραία εντυπωσιάζεται με το φαινόμενο που πολλοί Τούρκοι αποκαλούν «Ελληνομανία» ή «Ελληνοϋστερία». Βρίθουν τα ελληνικά ονόματα σε καταστήματα, ξενοδοχεία και εστιατόρια.
Ελληνική μουσική (από Χάρις Αλεξίου και Ευανθία Ρεμπούτσικα ώς Αντζελα και Ρουβά) κατακλύζει τους δρόμους αλλά και τις συχνότητες των ραδιοσταθμών, εκείνων μάλιστα που μεταδίδουν μόνο τουρκικά τραγούδια (η ελληνική μουσική δεν θεωρείται «ξένη», τόνισε παραγωγός). Η διακόσμηση χώρων διασκέδασης ενίοτε περιλαμβάνει από αρχαία αγάλματα έως απομιμήσεις εικονισμάτων της Παναγίας. Στην Κωνσταντινούπολη, το φαινόμενο συνδέεται με το κίνημα της νοσταλγίας για την παλιά, κοσμοπολίτικη μητρόπολη. Ωστόσο, η ελληνομανία ως φαινόμενο έχει καταλάβει όλη τη μικρασιατική ακτή όπου ζούσαν ελληνικοί πληθυσμοί πριν από την ανταλλαγή, όπως έμελλε να ανακαλύψω σε οδοιπορικό μου κατά την ακτογραμμή του Αιγαίου για την προηγούμενη έκδοση του περιοδικού «Passport».
Πριν από δεκαπέντε μόλις χρόνια Ελληνες τουρίστες που επισκέπτονταν τα ερείπια της Εφέσου ή της Πριήνης πληροφορούνταν από τους ξεναγούς τους ότι τις εν λόγω πόλεις είχαν οικήσει οι Ιωνες, φυλή μη ελληνική. Οι ελληνικές επιγραφές παρουσιάζονταν ενίοτε ως γραμμένες στην παλαιοτουρκική(!).
Μεγάλη η αλλαγή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ

Αφιερώστε 6 λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε τη συγκινητική και σοκαριστική ταινία μικρού μήκους η οποία απλά απεικονίζει την ωμή και συγκλονιστική πραγματικότητα της κοινωνίας του 21ου αιώνα.
Βασισμένη σε πραγματικό γεγονός και βραβευμένη ως η καλύτερη μεταξύ 3600 υποψηφιοτήτων στη θεματική ενότητα «Φαγητό, Γεύση και Πείνα (Food, Taste and Hunger)».



ΠΕΙΝΑ



ΑΠΟ ΤΟ http://36dimotiko.blogspot.com/

Ειδική διαπαιδαγώγηση ή παιδαγωγική


Η Ειδική διαπαιδαγώγηση είναι έργο του Ειδικού Παιδαγωγού. Αφορά ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει την Μαθησιακή Υποστήριξη σε παιδιά με :
• Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία, Δυσαριθμησία, Δυσορθογραφία. Δυσγραφία,… )
• Νοητική Καθυστέρηση
• Διαταραχές Λόγου
• Αισθητηριακά ελλείμματα (πρόβλημα όρασης & ακοής)
• Διαταραχές της Συγκέντρωσης και της Προσοχής (π.χ. ΔΕΠ-Υ)

την τροποποίηση της συμπεριφοράς σε παιδιά με :

• Διαταραχές της Ανάπτυξης (π.χ. Αυτισμός)
• Δυσκολίες προσαρμογής
• Δυσκολίες συμπεριφοράς




την εκμάθηση εναλλακτικών τρόπων επικοινωνίας σε παιδιά με :


• Προβλήματα ακοής
• Αυτισμό
• Σοβαρή Νοητική Καθυστέρηση

ή ακόμα την Συμβουλευτική Γονέων σε θέματα διαπαιδαγώγησης.

Ο Ειδικός Παιδαγωγός είναι ο σύνδεσμος του σχολείου με το πλαίσιο αποκατάστασης καθώς κατανοεί τις απαιτήσεις της σχολικής πραγματικότητας, γνωρίζει την σχολική ύλη, ενώ είναι καταρτισμένος σε θέματα και ψυχικής υγείας και διαταραχών συμπεριφοράς.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΙ 1,23 ΕΥΡΩ ΤΟ 45 ΛΕΠΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ?


Ο ένας είναι ο ΕΤΟ πρωταθλήτης Ευρώπης για το 2009 στο Τσαμπιον λινγκ με την Μπαρτσελόνα,ο άλλος είναι ο Αντεμπαγιόρ απο το Τόγκο και παίζει μπάλλα στην Αρσεναλ
ο τρίτος ο τραγουδιστής μην το ψάχνεται είμαι άσχετος με το αντικείμενο τα τελευταία χρόνια λόγο υποχρεώσεων.[Παντρεμένος με παιδιά].Αλλά η μεγάλη μου απορία είναι ποιός είναι ο τέταρτος της παρέας,αυτός ο μελαμψός κύριος, μήπως τον ξέρει κάποιος να μου πεί ποιός είναι?
Έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από απόπειρα βιασμού


Έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από απόπειρα βιασμού

Tραγικό θάνατο βρήκε μία 54χρονη στην Κυψέλη, όταν άγνωστος της επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει και ενώ κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του λίγο αργότερα την πρόδωσε η καρδιά της.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές όταν της επιτέθηκε ο άνδρας και οι περίοικοι έτρεξαν να την βοηθήσουν. Ασθενοφόρο παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα έπαθε καρδιακή προσβολή και κατέληξε.

www.zougla.gr

ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ,Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.....


http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/05/blog-post_28.html

Επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας



Σε 45 συλλήψεις προχώρησε χτες το βράδυ, η αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχείρησης σκούπα στην περιοχή της Κυψέλης.

Οι συλλήψεις αφορούν εκτός άλλων παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, περί...

εκδιδομένων γυναικών και περί παράνομων παιγνίων.

Κατά τη διάρκειας της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 γραμμάρια κάνναβης, 8,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 51 χάπια, 14 μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΕΤΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ!!

Εδώ μπορεί να είναι από σπάνιο μέχρι μηδαμινό στις Φιλλιπίνες απ' ότι φαίνεται το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο, ένας αετός να επιτίθεται σε άνθρωπο.Το συμπεραίνω από την αντίδραση του άνθρώπου που δέχεται την επίθεση.

ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!!!


Θέλω να ενεργώ τίμια και ας αποτυνχάνω παρά να επιτυνχάνω με δόλο.
Σοφοκλής...
Και επειδή οι εκλογές εφθασάν καλό είναι να μην πιστεύουμε τίποτα από αυτά που μπορούν να επηρεάσουν την κρίση μας σχετικά με το τι θα ψηφίσουμε εμείς οι αναποφάσιστοι.Τα γκάλοπ ας πούμε θα βγαίνουν κατα κόρων και ίσως, δεν ξέρω βγαίνουν ανάλογα με το ποιός τα παραγγέλνει.Ειναι και αυτός ένας τρόπος επηρεασμού.

Συνελήφθη αλλοδαπός με 62 κιλά χασίς

Στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας συνέλαβαν έναν Αλβανό, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του 64 δέματα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 62 κιλών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ η κάνναβη και το όχημα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.