Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ...



ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ FROM_S~1.JPG18_HAZ~1.JPGIoannina.jpgIoannina_1900'ler.jpg

ΜΑΣ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ!

Καμαρώστε το παραπάνω καθόλα ύποπτο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας:

Αναφέρεται σε ένα '' Τουρκογιαννιώτη '' ο οποίος επέστρεψε στις... ρίζες του! Μάλιστα, κάνει λόγο και για άλλους τέτοιους, '' δεύτερης και τρίτης γενιάς '' !!!

'' Ενα Γιαννιώτικο Βlog από την Τουρκία ''

πηγη

Λίγα απ' ολα blogspot.com

YANYA/ IOANNINA/ JANINAblogspot.com

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Ισχυρός μηχανισμός έσκασε στο γραφείο του υπασπιστή του Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος της φρουράς του (μάλλον) να χάσει τη ζωή του.
Πρώτο το Alter έδωσε την είδηση για την έκρηξη βόμβα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στο τηλέφωνο βγήκε ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Κ. Σφαέλος και έδωσε την είδηση για ένα νεκρό.

Προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης τα κανάλια (με στοιχεία και αριθμούς)



Στοιχεία για την προβολή των δραστηριοτήτων των κομμάτων στα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων το διάστημα 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2010, παρουσίασε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το ΕΣΡ, η εικόνα της πολιτικής πολυφωνίας στο διάστημα 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2010 έχει ως εξής:
ΝΕΤ
ΠΑΣΟΚ - κυβέρνηση 57,3%
ΝΔ - 20,4%
ΚΚΕ - 6,8%
ΣΥΡΙΖΑ - 8,4%
ΛΑΟΣ - 6,6%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ- -,5%

MEGA

ΠΑΣΟΚ - κυβέρνηση 58%
ΝΔ - 20,8%
ΚΚΕ - 6,9%
ΣΥΡΙΖΑ - 7,2%
ΛΑΟΣ - 6,9%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ- 0,1%


ANT1
ΠΑΣΟΚ- κυβέρνηση - 64,1%
ΝΔ - 20,7%
ΚΚΕ - 5,1%
ΣΥΡΙΖΑ - 5,6%
ΛΑΟΣ - 4,3%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ- 0,1%

ΑΛΦΑ
ΠΑΣΟΚ- κυβέρνηση 50,6%
ΝΔ- 21,5%
ΚΚΕ - 10,3%
ΣΥΡΙΖΑ - 9%
ΛΑΟΣ - 8,4%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ- 0,2%

STAR
ΠΑΣΟΚ- κυβέρνηση 63%
ΝΔ - 22,4%
ΚΚΕ - 5,7%
ΣΥΡΙΖΑ - 4,5%
ΛΑΟΣ - 4%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ- 0,4%

Alter
ΠΑΣΟΚ- κυβέρνηση 57,7%
ΝΔ - 23,5%
ΚΚΕ - 6,2%
ΣΥΡΙΖΑ - 5,5%
ΛΑΟΣ - 6,9%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ- 0,2%

ΣΚΑΙ
ΠΑΣΟΚ - κυβέρνηση 68,4%
ΝΔ- 19,9%
ΚΚΕ- 3,7%
ΣΥΡΙΖΑ- 4,9%
ΛΑΟΣ- 3%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ- 0,1%
antinews

60 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Από τον φίλο Τάκη.........



Είναι παλιό αλλά, κάθε φορά που το διαβάζω γελάω!
και λέω..."δεν τους άφηνες ρε Χριστιανέ μου να πέσουν στον Φινιστέρο,
να γελάει μαζί τους ο Γαλαξίας ολόκληρος!!!"

Ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Αμερικανών και Ισπανών λέγεται ότι είναι πραγματικός,
σύμφωνα με αυτούς που τον δημοσιοποίησαν, και καταγράφτηκε
από το κανάλι 16 (Finisterra/ Galicia) των Θαλάσσιων Επικοινωνιών. Ισπανοί:
Εδώ Α-835, για να αποφύγετε τη σύγκρουση παρακαλώ αλλάξτε
την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε
25 ναυτικά μίλια μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας..


Αμερικανοί : Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.


Ισπανοί : Αρνητικόν! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες βόρεια.


Αμερικανοί : Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ, αλλάξτε πάραυτα την πορεία σας 15 μοίρες νότια.


Ισπανοί: Την υπόδειξή σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Εάν δεν θέλετε να προσκρούσετε επάνω μας, αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.


Αμερικανοί: (Με υψωμένη φωνή) Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους USS Montana του δεύτερου σε μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου των ΗΠΑ. Έχουμε μαζί μας δυο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω ΥΠΟΔΕΙΞΗ αλλά σας ΔΙΑΤΑΣΣΩ! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του στόλου μας. Πάραυτα τσακιστείτε και αλλάξτε πορεία!


Ισπανοί: Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara, εδώ είμαστε δυο άτομα. Έχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δυο μπουκάλια μπύρα και ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτή την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial de La Coruna. Σας ομιλούμε από τον φάρο με αριθμό Α-853 των ισπανικών ακτών Finisterra Galicia και σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των Ισπανικών ακτών. Μπορείτε να προβείτε σε όλες τις γ... απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του γ.. σκάφους σας που σας επαναλαμβάνω κατευθύνεται ολοταχώς προς τις βραχώδεις ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.


Αμερικανοί : OK . Κατανοητό, ευχαριστούμε.

Μετά από εννιά χρόνια η Αργεντινή βγήκε στις αγορές

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ

Η Αργεντινή μια οικονομία μοντέλο το 2001 χρεοκόπησε. Σήμερα εννιά χρόνια μετά αποπειράθηκε να επανέλθει, πρώτη φορά από το 2001, στις χρηματαγορές για δανεισμό και η Αργεντινή πέτυχε κάλυψη σε ποσοστό 66% στην προσφορά κρατικών τίτλων της. Η Ελλάδα στοχεύει να βγει στις αγορές σε τρεις φορές λιγότερο χρόνο (τρία χρόνια είναι ο μηχανισμός στήριξης) και χωρίς να μπορεί να υποτιμήσει το νόμισμά της...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Την Πέμπτη 24/6 στις 6:30, πολίτες από όλη την Αττική θα συναντηθούν στη διασταύρωση των οδών Σίνα και Ακαδημίας για να επιδώσουν «ψήφισμα διαμαρτυρίας» σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νομοσχέδιο που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση , καλώντας τους να το καταψηφίσουν. Το ίδιο και την Παρασκευή 25/6 στις 6:30 στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων στην Πλατεία Συντάγματος. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, η λαϊκή πίεση μπορεί να φέρει αποτελέσματα.


Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εργασίας καταθέτει το νομοσχέδιο που κατ΄ απαίτηση της τρόικας ισοπεδώνει την κοινωνική ασφάλιση, γυρνώντας την ελληνική κοινωνία στις αρχές του 20ού αιώνα. Η κυβέρνηση απειλεί όσους από εσάς σκέφτονται να μην το στηρίξουν.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου -που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε- υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον ελληνικό λαό.

Σας καλούμε έστω και τώρα να πείτε ΟΧΙ σε ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Σας καλούμε να συμπεριφερθείτε ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ. Άλλωστε τον Οκτώβρη του 2009 ψηφίσαμε για Βουλή και όχι για Συμβουλευτική.

Ο ελληνικός λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.

Η ευθύνη είναι στον καθένα σας ξεχωριστά.

Πιάσανε στην Ταϋλάνδη τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου με βερμούδα...


...και με τη συνοδεία ξανθιάς καλλονής!Σάλος στα εκκλησιαστικά παρασκήνια.Έγγραφη καταγγελία και φωτογραφίες από πιστή που βρισκόταν στο ίδιο ταξίδι
ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Από τον Κώστα Ζωγράφο

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στα παρασκήνια του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, το θέμα αφορά τον εν Ελλάδι Έξαρχο του Παναγίου Τάφου αρχιμανδρίτη Δαμιανὸ Πάνου και ένα ταξίδι του στηνΤαϋλάνδη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετική επιστολή-καταγγελία εστάλη πριν από λίγο καιρό στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων στην οποία αναφέρεται ότι ο Έξαρχος έχει απαθανατιστεί σε στιγμές ευτυχίας και ξεγνοιασιάς με μια ωραία γυναικεία ξανθιά παρουσία (τη "βασίλισσά του"όπως φέρεται να την αποκαλούσε), η οποία τον συνόδευε στο ταξίδι αναψυχής στην εξωτική χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Press-gr από έγκυρη πηγή, στην ίδια καταγγελία αναφέρεται ότι...
ο εν λόγω εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων έχει φωτογραφηθεί με βερμούδα, δίχως τ' άμφια και δίχως οι υπόλοιποι μετέχοντες του ταξιδιωτικού γκρουπ να γνωρίζουν ότι επρόκειτο για ιερωμένο. Από τυχαία θέαση του διαβατηρίου του, αποκαλύφθηκε το ποιος ήταν. Επίσης εμφανίζεται, σύμφωνα με την ίδια έγγραφη καταγγελία, να προέβη σε ακριβές αγορές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού.
Οι ισχυρισμοί αυτοί, μαζί με άλλα στοιχεία και, συγκεκριμένα, φωτογραφίες με τον αρχιμανδρίτη και τη συνοδό του, περιέχονται σε γράμμα διαμαρτυρίας από πιστή της οποίας προφανώς κλονίστηκε η πίστη και το οποίο γράμμα έχει φθάσει εδώ και λίγο καιρό στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο. Όμως η αντίδρασή του δεν έχει γίνει επί του παρόντος γνωστή. Επειδή πάντως στους εκκλησιαστικούς κύκλους το θέμα έχει συζητηθεί, από την πλευρά του ο Έξαρχος φέρεται να κάνει λόγο γιασκευωρία και στημένες κατηγορίες με σκοπό την εξόντωσή του.
Μένει να φανεί ποια θα είναι -και αν θα υπάρξει- η συνέχεια.
Σημειώνεται ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, που εδρεύει στην Πλάκα, είναι ισχυρό πρόσωπο ενώ τεράστια είναι η περιουσία που κατέχει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στην Ελλάδα και την οποία διαχειρίζεται η Εξαρχία.
Ανάμεσα στα περιουσιακά αυτά στοιχεία, περιλαμβάνονται τέσσερα μεγάλα θέατρα στο κέντρο της Αθήνας, 130 και πλέον διαμερίσματα σε περιοχές όπως η Γλυφάδα και το Ελληνικό, ενοίκια από εκατοντάδες στρέμματα με ελαιόδενδρα, καθώς και τα "παγκάρια" των 12 ναών που διαθέτει το Πατριαρχείο στην Αθήνα...ΠΗΓΗ

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ...

Της είχαν δώσει αμνηστία και μπήκε παράνομα στην Ελλάδα η γυναίκα - αράχνη

Ποιος ανθρώπινος νους να το χωρέσει ότι μια γυναίκα που έχει κομματιάσει τον άνδρα της στην Αλβανία παίρνει αμνηστία από τον Χότζα μετά από 25 χρόνια ποινής και έρχεται παράνομα στην Ελλάδα και συνεχίζει το ...έργο της. Μπαίνει στην πορνεία και προσπαθεί να φάει τα χρήματα από τους ηλικιωμένους. Βοηθοί της ήταν αρκετοί Έλληνες και Αλβανοί και ένας από αυτούς βρέθηκε τσιμεντωμένος στο μπάνιο και ένα μέτρο κάτω από την γη.
Με σκερπάνι και με μαχαίρι τον πετσόκοψαν τον κτηματομεσίτη και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν κάνει και είναι θαμμένος αρκετά μέτρα κάτω από την γη!

Ο Σημίτης, το ΠΑΣΟΚ και το "καζάνι" που βράζει!



από τον ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ

ΟμολογουμέΚΑΛΗ.jpgνως είχαμε ξεχάσει τη γραφική του φιγούρα. Μιλάμε για τον λογιστή-πρωθυπουργό της πάλαι ποτέ "Ισχυρής Ελλάδας" Κώστα Σημίτη που το 2004 και όταν αντιλήφθηκιε ότι το λάδι στο καντήλι του τέλειωνε την "έκανε" κανονικά! Υπακούοντας στους αρχιερείς του συστήματος, που τον ανέδειξαν και τον στήριξαν, μετά μανίας, ως το μεγάλο "μεταρρυθμιστή - εκσυγχρονιστή" και προκειμένου να εκτονωθεί η δυσαρέσκεια σε ΠΑΣΟΚ και κοινωνία, με μία κίνηση πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα "αυτοκαταργήθηκε" υπέρ του Γ.Α.Παπανδρέου.

Σήμερα λοιπόν εμφανίζεται (άκουσον-άκουσον) επιθετικός!

Κάτω από το βάρος των τωρινών αποκαλύψεων Μαντέλη, των προηγούμενων του Τσουκάτου (και οι δύο αυλάρχες στην αυλή Σημίτη στο μεγάλο φαγοπότι του ΠΑΣΟΚ), όσων ακολούθησαν με Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκη, κλπ αλλά και όλων όσων έπονται, ο αποκαλούμενος και "αρχιερέας της διαπλοκής" προσπάθησε με σπασμωδικές και απεγνωσμένες κινήσεις να αντιδράσει.

Ο άνθρωπος που λειτουργούσε μόνο με την δημιουργική λογιστική, που χάλκευσε στοιχεία ακόμη και γα την είσοδο στην ΟΝΕ, που χρηματοδοτούσε (ως σύμβουλο του κράτους) την αμερικάνικη τράπεζα Γκόλτμαν Σάξ προκειμένου να τον βοηθήσει με περίπλοκες συναλλαγές στο "επαγγελματικό μαγείρεμα" των αριθμών που γνωστοποιούνταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ενώ η ίδια η τράπεζα κερδοσκοπούσε σε βάρος της χώρας), ο εμπνευστής και εκτελεστής της κομπίνας του χρηματιστηρίου με την οικονομική καταστροφή των πολλών και τη συσώρευση πλούτου στους "ημέτερους" .... εξέφρασε με ανακοίνωσή του " ..... θλίψη και οργή για την εμπλοκή στελεχών των κυβερνήσεών του στο σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens." !!!

Το θράσος λοιπόν περισσεύει, ακόμη και σήμερα, στα κορυφαία (και όχι μόνο δυστυχώς) στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Είναι αυτοί που βόλεψαν για να βολευτούν εκμαυλίζοντας αδύναμες συνειδήσεις, που δημιούργησαν μια σύγχρονη σχολή "εξουσίας" με την εφαρμογή των δικών τους "σοσιαλιστικών θεωριών" στο ρουσφέτι του παλιού κράτους, που "εξαφάνισαν" Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και προγράματα Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, που λαφυραγώγησαν τη χώρα για τη "μεγάλη ιδέα των ολυμπιακών αγώνων", μέσω των "εθνικών εργολάβων" και όχι μόνο.

Είναι αυτοί οι ίδιοι (πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, κομματικά στελέχη διορισμένα-βολεμένα μετά από πολύμηνη "διαβούλευση - διαφάνεια" με παχυλούς μισθούς ή αποζημιώσεις) που σήμερα, εδώ και τώρα, μας εξαθλιώνουν "αγωνιζόμενοι να μας σώσουν έστω κι αν οι ίδιοι καταστραφούν πολιτικά".

Σ' αυτούς λοιπόν τους "προστάτες μας" ας μεταφέρουμε το μήνυμα ότι κάνουν λάθος εκτίμηση, λόγω της έπαρσης που εξακολουθεί και σήμερα να τους διακατέχει.

Υπάρχει πλέον "πάτος" στο καζάνι που λέγεται ΚΟΙΝΩΝΙΑ με πιθανή εξέλιξη την έκρηξη!!!

"Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από το Ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται ούτε από τις συνθήκες

Δηλώνει ο ιταλός οικονομολόγος Λουίτζι Σπαβέντα
«Ο δρόμος που ακολουθεί η Ελλάδα για την οικονομική της εξυγίανση αποτελεί και την μόνη ρεαλιστική λύση",δήλωσε ο ιταλός οικονομολόγος και αναλυτής Λουίτζι Σπαβέντα.
Ο κ. Σπαβέντα, καθηγητής στατιστικής και πρώην υπουργός οικονομικού προγραμματισμού της κεντροαριστερής κυβέρνησης Τσάμπι, πήρε μέρος σε συνάντηση με θέμα την "ελληνική και ευρωπαϊκή κρίση, αιτίες και λύσεις", που οργανώθηκε από την Ελληνική Κοινότητα της Ρώμης, με την συνεργασία του γραφείου τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας.

"Όσοι έκαναν λόγο για πιθανότητες εξόδου της Αθήνας από το Ευρώ, αγνοούν ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, διότι δεν προβλέπεται από τις ευρωπαϊκές συνθήκες", εξήγησε ο κ.Σπαβέντα.

Πρόσθεσε δε ότι "μια χώρα μπορεί να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι όμως να αποφασίσει να εγκαταλείψει μόνο το ενιαίο νόμισμα. Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάμε για επιστροφή στην δραχμή".

Σε ό,τι αφορά στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, ο ιταλός οικονομολόγος, υπογράμμισε ότι "τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία, αποτελεί την μισή, σχεδόν, λύση του όλου προβλήματος και πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι δεν μπορεί πλέον να αναβληθεί η σοβαρή εφαρμογή της, για έναν δίκαιο και ευρύτερο καταμερισμό του φορολογικού βάρους".

Ο Λούιτζι Σπαβέντα τόνισε επίσης ότι "δεν έχει νόημα να μιλάμε για ένα Ευρώ του ευρωπαϊκού βορρά και για ένα του ευρωπαϊκού νότου, για διασπάσεις ή για αποχωρήσεις. Ή μόνη λύση είναι οι ευρωπαϊκές χώρες να προσπαθήσουν να βγουν όλες μαζί από την κρίση. Άλλες εναλλακτικές, δεν υπάρχουν, παρά τις όποιες επιφυλάξεις της Γερμανίας. Διότι το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως σημαντική ασπίδα, σε περίοδο μεγάλων κρίσεων".

Θα περάσει η λοβοτομή τους, πως ένοχος είναι ο λαός κι όχι οι κλέφτες;


«Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας
κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό
θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας
είναι από άριστο υλικό».

* Θα τους το επιτρέψουμε;

"Πρόσφυγες" τσαντάκηδες

Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/
Στη σύλληψη δύο Παλαιστινίων "προσφύγων" (αν είναι,γιατί όλοι Παλαιστίνιοι δηλώνουν) προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η Αστυνομία, διότι φέρονται να έκλεψαν προηγουμένως την τσάντα μίας ανυποψίαστης γυναίκας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες λίγο μετά τις 22:00 στην περιοχή της Κυψέλης, στην οδό Τζουμαγιάς 23, οπότε και τους συνέλαβαν.

Η γυναίκα, ανακουφισμένη, παρέλαβε την τσάντα της που περιείχε το ποσό των 80 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.