Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ

ΤΡΙΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 5*5 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ,ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,11 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ)ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ 7-8-9s.....

....1957 Chevy, 1958 Chevy, 1959 Chevy.

789

789

789

789

Παράξενο σωληνωτό νέφος στην Ουρουγουάη

Για τους ειδικούς τα νέφη κατατάσσονται σε πολλες κατηγορίες σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια. Αυτό το εντυπωσικό νέφος-ρολό στον ορίζοντα της παραλίας Las Olas στην Ισπανόφωνη πρωτεύουσα Moldonado της Ουρουγουάης είναι ένα από αυτά με την ομοιομορφία του σχηματισμού του. Αυτά τα νέφη δεν συνδέονται με τους ανεμοστρόβιλους, όπου δεν μπορούν να σχηματισθούν στο εσωτερικό τους, α;λλά και έχουν διαφορετική αιτιολογία σχηματισμού σε διαφορά χαμηλής και υψηλής θερμοκρασία σε συνδιασμό με το ύψος σχηματισμού.

Photo:Daniela Mirner Eberl


See Explanation. Clicking on the picture will download the highest resolution version available.

Η Forthnet γέμισε τους δρόμους με αφίσες στην Αλβανική γλώσσα και τον χάρτη της γειτονικής χώρας!


ΕΝΤΩ…ΕΛΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ…ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ FORTHNET ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ…ΕΛΛΗΝΕΣ Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ…
ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ…ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ή ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο…ΤΣΙΠΡΑΣ;


Αδιάκριτος

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

Το σίγουρο είναι οτι αν εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος Ελληνας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις θα χαρακτηρίζονταν απο την "θολοκουλτούρα" ως "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ-ΝΕΟΝΑΖΙ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ".

Τις παρακάτω δηλώσεις όμως,ενάντια στον πολυφυλετισμό και την πολυπολιτισμικότητα τις έκαναν Εβραίοι και επειδή οι δήθεν "προοδευτικοί" φοβούνται(γιατί άραγενα καταγγείλουν τους Εβραίους για ρατσισμό,κρατούν "σιγή ιχθύος"....

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 8-9 το βράδυ,ο Γιώργος Κίσσας φιλοξένησε τον διακεκριμένο Εβραίοι ψυχίατρο Ματθαίο Γιωσαφάτ,προκειμένου να συζητήσουν για ανθρώπινες σχέσεις.Ο Εβραίος ψυχίατρος δήλωσε οτι οι μεικτοί γάμοι μαύρων με λευκές και το αντίθετο παρουσιάζουν άπειρα προβλήματα και καταλήγουν σε γρήγορο διαζύγιο,διότι προκύπτει αμέσως ασυμφωνία χαρακτήρων και πολιτισμών.Για αυτό πρέπει να διαλέγουμε το έτερον ήμισυ με βάση την ίδια φυλή,την ίδια θρησκεία και λοιπά!

Μερικά απο αυτά που είπε ο Γιωσαφάτ:"Με την Παγκοσμιοποίηση,οι άνθρωποι έχουν γίνει μικτοί παντού και έχουμε ήδη πολλά προβλήματα με τους Γάμους.Δεν είναι θέμα ρατσισμού ή όχι,αλλά είναι πολύ δύσκολο δυο άνθρωποι απο διαφορετικές κουλτούρες να ταιριάξουν.Ο καθένας θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά με αυτά που έμαθε στην χώρα του,τα οποία σε μερικές περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικά.Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σήμερα με τους μετανάστες και λοιπά.Και ασφαλώς θα γίνει χειρότερο κι εγω το είδα 15 χρόνια που ήμουν στο Λονδίνο,που δούλευα με ζευγάρια πολλαπλών εθνοτήτων,θρησκειών,χρώματος και λοιπά"!!


Ο δε ραββίνος Φριζής έχει δηλώσει:"Βεβαίως δεν πρέπει να γίνονται μεικτοί γάμοι του λαού μας με άλλους,διότι είμαστε λίγοι,κι αν αφήσουμε πολλούς τέτοιους γάμους θα σβήσουμε".

Οι Ελληνες( πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίες,καθώς και όλοι οι "προοδευτικοί" στη χώρα μας υποστηρίζουν οτι "Για μια χώρα όπως η Ελλάδα το νέο αίμα είναι πλούτος".


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ



http://antipliroforisi.blogspot.com

Στόχος η Ελληνική Αστυνομία με εντολή Χρυσοχοΐδη! Τελικά κ. υπουργέ, με ποιούς είστε με την ΕΛ.ΑΣ ή με τους λάθρομετανάστες;


Το πράσινο παρακράτος ξαναχτυπά. Ο “μεθυσμένος διοικητής” έγινε ομάδα βασανιστών και το κομματικό ξεκαθάρισμα στο ΑΤ Ακροπόλεως επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Ένστολοι, να χαίρεστε τους συνδικαλιστές που ΕΣΕΙΣ εκλέγετε για να σας εκπροσωπούν. Α, και βέβαια ο δικηγόρος του Χιλιανού είναι ο Ραγκούσης! Δύο αστυνομικοί και τρεις ειδικοί φρουροί του Αστυνομικού Τμήματος Ακρόπολης συνελήφθησαν για κατάχρηση εξουσίας και βασανιστήρια σε βάρος κρατουμένου, ο οποίος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στον κορμό και στα άκρα του. Ποιός ήταν ο κρατούμενος; Αλλοδαπός υπήκοος Χιλής που συνελήφθη μετά από επίθεση με λάμα! Ο κρατούμενος ακινητοποίησε τον σκοπό, και ένας συνάδελφός του έσπευσε για βοήθεια. Βέβαια το υπουργείο θέλει να συμπεριφέρονται με ευγενικό τρόπο σε όλους, δηλαδή περίμενε από τους Ειδικούς φρουρούς να παρακαλέσουν ευγενικά τον επικίνδυνο κρατούμενο να αφήσει τον σκοπό και να κάτσει ήσυχος και να μην αμυνθούν όπως και νομίμως έκαναν. Αν όπως λέει, τον εξύβρισε και τον χτύπησε ο σκοπός, θα μπορούσε να κάνει μύνηση και να φωνάξει για βοήθεια μια ΜΚΟ που προσφέρονται για τέτοια πράγματα, δεν δικαιολογεί όμως την επίθεση.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας, σχημάτισε μεν δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού για απόπειρα απόδρασης, εξύβριση και σωματική βλάβη.
Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος απηύθυνε αυστηρό μήνυμα ότι “παρόμοιες πράξεις βαρβαρότητας” δεν θα γίνουν ανεκτές και ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Μα κ. Χρυσοχοΐδη τα ίδια δεν λέγατε και για τον ισλαμιστή με το κοράνι και τον πακιστανό που δολοφονήθηκε στην Νίκαια ότι έφταιγαν οι Αστυνομικοί ενώ η έρευνα και τα γεγονότα έδειξαν το αντίθετο;

Θερμοπύλες

Την "μαστίγωσαν" για ένα πραγματικά πολύ σοβαρό παράπτωμα

Κορίτσι 16 ετών από το Σουδάν δέχτηκε 50 χτυπήματα με μαστίγιο, γιατί δικαστήριο έκρινε ότι η φούστα της (έφτανε μέχρι το γόνατο) είναι άσεμνη.

Η μητέρα της Σίλβα Κασίφ δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της αστυνομίας που συνέλαβε την κόρη της και κατά του δικαστή που την καταδίκασε, γιατί η κοπέλα είναι ανήλικη και χριστιανή.

«Είναι ένα μικρό κορίτσι αλλά οι αστυνομικοί την τραβούσαν μέσα στην αγορά σα να ήταν εγκληματίας», δήλωσε η μητέρα της, Ντόρο. Η Κασίφ συνελήφθη την ώρα που πήγαινε στην αγορά κοντά στο σπίτι της, σε προάστιο του Χαρτούμ, την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, γυναίκα αστυνομικός μαστίγωσε την Κασίφ.

Η υπόθεση αυτή έρχεται στο φως ύστερα από την πολύκροτη δίκη και φυλάκιση της Σουδανής δημοσιογράφου Λούμπνα Άχμεντ αλ Χουσέιν, επειδή φορούσε παντελόνι-ρούχο που κρίθηκε άσεμνο. Η τιμωρία, όμως κατοίκων από το νότιο Σουδάν-απ΄όπου κατάγεται η οικογένεια της Κασίφ- παραμένει ευαίσθητο θέμα γιατί η πλειοψηφία των κατοίκων είναι χριστιανοί και δεν ακολουθούν τη σαρία, τον ισλαμικό νόμο

Πρόεδρος στο MEGA o Γιώργος Βαρδινογιάννης



Ο κλήρος ...; έτυχε στον Γιώργο Βαρδινογιάννη να καθίσει στο τιμόνι του Mega. Μετά τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη που εκτός όλων των άλλων κατείχε και την θέση του προέδρου του ΔΣ του μεγάλου καναλιού, αποφασίστηκε... την προεδρία για το επόμενο διάστημα να αναλάβει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Από την απόφαση αυτή δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές, αφού ο ισχυρός άνδρας του καναλιού, Ηλίας Τσίγκας παραμένει ως έχει. Οι όποιες αλλαγές προκληθούν στο μεγάλο κανάλι αναμένονται ως αποτέλεσμα των αλλαγών στον ΔΟΛ και όχι από την αλλαγή στην προεδρία του. Ίδωμεν!

Ο κλήρος ...; έτυχε στον Γιώργο Βαρδινογιάννη να καθίσει στο τιμόνι του Mega. Μετά τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη που εκτός όλων των άλλων κατείχε και την θέση του προέδρου του ΔΣ του μεγάλου καναλιού, αποφασίστηκε την προεδρία για το επόμενο διάστημα να αναλάβει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Από την απόφαση αυτή δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές, αφού ο ισχυρός άνδρας του καναλιού, Ηλίας Τσίγκας παραμένει ως έχει. Οι όποιες αλλαγές προκληθούν στο μεγάλο κανάλι αναμένονται ως αποτέλεσμα των αλλαγών στον ΔΟΛ και όχι από την αλλαγή στην προεδρία του. Ίδωμεν!

MediaNews

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΄΄ΠΕΡΑΣΕ΄΄ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΄΄ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ΄΄

ΟΛΑ ΧΥΜΑ...

Άλλοι τρεις νερκοί από τη νέα γρίπη, τέσσερις ακόμα στην εντατική



Τρεις ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης (Η1Ν1) 2009, ανέπτυξαν επιπλοκή από αυτήν και απεβίωσαν. Πρόκειται για άνδρα 67 ετών με ιστορικό κακοήθειας, γυναίκα 29 ετών χωρίς υποκείμενο νόσημα και άνδρα 70 ετών με ιστορικό χρόνιας αναπνευστικής νόσου...



...Τέσσερις ασθενείς ακόμα, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης (Η1Ν1) 2009 εισήχθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω επιπλοκών. Πρόκειται για γυναίκα 36 ετών με παχυσαρκία, γυναίκα 77 ετών με ιστορικό χρόνιας αναπνευστικής νόσου και νοσογόνο παχυσαρκία, άντρας 22 ετών με ιστορικό αυτοάνοσου νοσήματος υπό αγωγή και άντρας 53 ετών χωρίς υποκείμενο νόσημα.

''Εάν η Ελλάδα δεν δώσει αυτά που οφείλει στους Αλβανούς..."




O κύριος Ταχίρ Μίτσι δήλωσε υποκριτικά ότι: "οι Αλβανοί σας αγαπούν, ενώ εσείς (οι Έλληνες )…τους ’’μισατε!’’…

Λίγο αργότερα η ‘’αγάπη’’ του θα φανερωθεί στο πανελλήνιο με την ακόλουθη δήλωση :
’’Εάν η Ελλάδα δεν δώσει αυτά που οφείλει (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) στους Αλβανούς, τότε οι Αλβανοί θα κάνουν την Ελλάδα Κόσσοβο!!!’’





anti-metanasteush

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΩΝ
ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο που λάβαμε από Μίκη Θοδωράκη και Στέφανο Ληναίο!

Οι προοδευτικές δυνάμεις, οι αγνοί σύντροφοι της δημοκρατικής αριστεράς λένε ¨ΟΧΙ

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είσαι καλός Πρωθυπουργός (ο καλλίτερος αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε να πηδαλιουχεί το Έθνος),

όμως σκέψου το καλά και μην διαπράξεις αυτό το λάθος!
Θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μας για τα Οικομικά Μέτρα, όποια κι αν είναι

Ναι θα κάνουμε Θυσίες! Είμαστε μαθημένοι σε Θυσίες!

Ομως, σας ικετεύουμε , όχι άλλα ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ, όχι άλλες ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ

http://sfakaonline.blogspot.com

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο που λάβαμε από Μίκη Θοδωράκη και Στέφανο Ληναίο!

Νίκος Ε. Μαστοράκης
Καθηγητής Πολυτεχνείου. Σόφιας, Βουλγαρία & Καθηγητής ΣΝΔ, Πειραιάς

Σκεψεις για την Νομοθετική πρωτοβουλία Υπουργού Εσωτερικών,

Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα»
Αρθρο 2 παραγραφος δ ( Η χρονική προϋπόθεση της πενταετούς διαμονής δεν απαιτείται για αυτόν που είναι σύζυγος
Έλληνα ή Ελληνίδας ή έχει τη γονική μέριμνα τέκνου ελληνικής ιθαγένειας και διαμένει επί μια τριετία στην Ελλάδα, καθώς και για εκείνον που έχει γεννηθεί και κατοικεί συνεχώς στην Ελλάδα.) ΣΧΟΛΙΟ . α) Αν ισχυσει οτι αυτοματα με τον γαμο Ελληνος η` Ελληνιδας με αλλοδαπη η` αλλοδαπο αντιστοιχα , θα παιρνει ο αλλοδαπος την Ελληνικη ιθαγενεια ειναι μεγαλο λαθος , γιατι φανταστειτε ποσοι γαμοι θα γινονται επι πληρωμη , ψευτικοι δηλαδη για αυτο τον λογο. Τωρα ισχουν τα τρια χρονια που ειναι πιο σωστο. Επιπλεον δεν διευκρινιζει τι θα γινει με τα παιδια των λαθρομεταναστων που θα μπαινουν κατα κυματα για να γεννησουν οι γυναικες τους στην χωρα μας , για να παρουν την ιθαγενεια!
( Για τους ομογενείς και τους κατόχους ιθαγένειας κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν απαιτείται η χρονική προϋπόθεση της πενταετούς διαμονής.) ΣΧΟΛΙΟ . Δηλαδη οι βουλγαροι κλπ. ευρωπαιοι πολιτες παιρνουν την Ελληνικη ιθαγενεια αυτοματα αν το ζητησουν ;
Παραγραφος στ ( να αποδεικνύει την ένταξή του στην ελληνική κοινωνία καθώς και τη δυνατότητά του να συμμετάσχει ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας, σύμφωνα με τις θεμελιώδεις αρχές οι οποίες την διέπουν.) ΣΧΟΛΙΟ. Με ποιο τροπο θα γινει αυτο και ποιες ειναι οι διασφαλισεις οτι θα γινει σωστα και με διαφανεια δεδομενης της διαφθορας του κρατικου μηχανισμου ;

Αρθρο 12 δικαιωμα του εκλεγειν. ΑΠΟΡΙΑ . α) Γιατι να μπορουν ολες αυτες οι κατηγοριες , πλην των ομογενων να ψηφιζουν; Για ποιο λογο πρεπει να αποκτουν γνωμη σε μια ακρως προβληματικη χωρα ; β) οταν αποκτησουν νομιμη υποσταση ολες αυτες οι μειονοτητες , σκεφτειτε τους εκβιασμους που θα κανουν στους Ελληνες πολιτικους. Π.χ. η κινεζικη μειονοτητα θα εκβιαζει την κυβερνηση και τους δημους να μην παιρνουν μετρα για το παραεμποριο , ουτε για τις ταμιακες μηχανες που δεν εχουν στα μαγαζια τους .Σκεφτεστε η αλβανικη μειονοτητα να φτιαξει δικο της κομμα ; Σκεφτεστε αλβανο αντιδημαρχο στην Θεσπρωτια να κινει θεμα τσαμηδων ;Ετσι κι αλλιως η αλβανια σε 3-4 χρονια θα γινει μελος της ευρωπαικης ενωσης , γιατι τετοια βιασυνη να τουε δωσουν τετοια δικαιωματα , αφου θα καταργηθουν οι πρασινες καρτες ,για αυτους και θα λυθει το προβλημα διαμονης τους ;
Συνεχιζοντας , μπορουν να ψηφιζουν οι : παρ. α) (Είναι κάτοχοι «Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς» (ΕΔΤΟ) ή τίτλου διαμονής ως μέλη οικογένειας κατόχου τέτοιου Δελτίου και έχουν συμπληρώσει, από την υποβολή της αίτησης για την απόκτηση του Δελτίου ή τίτλου αντίστοιχα, πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα.) ΣΧΟΛΙΟ . Υπαρχουν πολλοι αλβανοι που εχουν παρει τετοια δελτια . ποιος θα το ελεγξει ; Παρ. β) ( Είναι κάτοχοι άδειας διαμονής αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2910/2001 (ΦΕΚ Α’ 91) και της παραγράφου 2 του άρθρου 91 του Ν. 3386/2005, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.) ΣΧΟΛΙΟ .ΓΙΑΤΙ πρεπει αυτοι να ψηφιζουν ;
ε). (Είναι γονείς ανηλίκων Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με το άρθρο 94 του ν. 3386/2005, όπως ισχύει, εφόσον, έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα.) ΣΧΟΛΙΟ . ΓΙΑΤΙ ; στ).( Έχουν αναγνωρισθεί ως πολιτικοί πρόσφυγες ή έχουν υπαχθεί στο καθεστώς επικουρικής προστασίας ή προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, των μελών της οικογένειάς τους συμπεριλαμβανομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του προϊσχύσαντος π.δ/τος 61/1999, (Φ.Ε.Κ. Α, 63), καθώς και των π.δ/των 90/2008 (Φ.Ε.Κ. Α, 138), 96/2008 (Φ.Ε.Κ. Α, 152), 167/2008 (Φ.Ε.Κ. Α, 223) και 81/2009 (Φ.Ε.Κ. Α, 99), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, εφόσον έχουν συμπληρώσει συνεχή πενταετή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος.)
ΣΧΟΛΙΟ . ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να ψηφιζουν και οι πολιτικοι προσφυγες !
Αρθρο 15 Δικαίωμα του εκλέγεσθαι . ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .Δηλαδη καποιος που ζει εδω 5 χρονια χωρις να ξερουμε αν ηταν στην χωρα του εγκληματιας μπορει να βαζει υποψηφιοτητα για δημαρχος!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ . Ξερει κανεις σας ποσοι ειναι αυτοι οι δικαιουχοι της Ελληνικης ιθαγενειας ; Νομιζετε οτι παρεχοντας αφειδως την ιθαγενεια σε τοσους πολλους μεταναστες απο τοσο διαφορετικες κουλτουρες και πολιτισμους θα προσφερετε καλο στην κοινωνια καθως και ειρηνη μεταξυ των κατοικων αυτης της χωρας ;Κανοντας Ελληνες τους αλβανους θα υπηρετησουν στον Ελληνικο στρατο;Σε περιπτωση κρισης με την αλβανια ποιανου το μερος θα παρουν , αφου στην χωρα τους θεωρουν οτι ο μεγαλυτερος εχθρος τους ειναι οι Ελληνες και ας ζουν χαρη σε εμας και το συναλλαγμα που στελνουν οι συμπατριωτες τους ;ΓΙΑΤΙ προσπαθειτε να δημιουργησετε τοσο μεγαλες και ισχυρες μειονοτητες μεσα στην ηδη προβληματικη κα ιετοιμη για χρεωκοπια χωρα μας .ΓΙΑΤΙ τετοια βιασυνη να Ελληνοποιησετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
χιλιαδες ξενους ; Σιγουρα χρειαζεται καποια μεριμνα για τα φτωχα παιδακια που ερχονται απο διαλυμενες χωρες , αλλα αυτο ρυθμιζεται με τις αδειες παραμονης και οχι με τις ακρατες Ελληνοποιησεις .Και επιτελους να βαλετε ποσοστωση οπως κανουν ολες οι χωρες της ενωσης . Ποσους μπορει να αντεξει ακομη η εξαντλημενη ΕΛΛΑΔΑ . Θα κινδυνεψει να διαλυθει και η ιδια στο τελος!Με αυτο το νομοσχεδιο θα περασετε το μηνυμα οτι εδω ειναι η γη της επαγγελιας και θα ερχονται πλεον ολοι οι ξενοι κατα κυματα .Εχετε αναρωτηθει πως θα δεχτει η ευρωπαικη ενωση αυτες τις αθροες Ελληνοποιησεις , γιατι ταυτοχρονα γινονται οι μεταναστες και πολιτες της ενωσης και μπορουν να ταξιδευουν χωρις βιζα σε ολη την ευρωπη;
Αληθεια γιατι φοβαστε το δημοψηφισμα ;Πιστευετε οτι εχετε το δικαιωμα να παρετε μια τετοια αποφαση που θα επηρεασει το μελλον της χωρας χωρις να ρωτησετε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; Οι εποχες που η ΕΛΛΑΔΑ δανειζονταν για να κανει εργα περασε . Τι θα κανουν ολοι αυτοι που θα μεινουν χωρις δουλεια ;Θα τους πληρωνει ο οαεδ αφου θα ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ

Η Νέα Τάξη αντεπιτίθεται!


Το γνωστό «Παρατηρητήριο της Ουάσινγκτον-Βερολίνου» ( διάβαζε «Ελσίνκι» – ΕΠΣΕ ) σε μια αποκαλυπτική δημοσίευση που δεν την έχει ακόμα καταχωρήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του , αλλά την ανέβασε , σήμερα 3/1/ , σε «φιλικό σάϊτ»...(http://politikokafeneio.com/) παρουσιάζει «450 υπογραφές ανθρώπων του πνευματικού και επιστημονικού κόσμου» υπέρ της κας Θάλειας Δραγώνα «.

Δύο πράγματα έχουν σημασία:
α) το υποκριτικό και αναληθές κείμενο , «σκεπτικό», κάτω από το οποίο τέθηκαν οι υπογραφές, και
β) το πρωτοφανές «εύρος» της γκάμας των ανθρώπων της Νέας Τάξης – Νέας Εποχής ( «NEW – AGE « ) στην Ελλάδα που διεκδικούν το δικαίωμα σαν «επιστήμονες» και «ειδήμονες» να διαπαιδαγωγήσουν-μυήσουν με τις μειοψηφικές και επιστημονικά αμφιλεγόμενες, μειοψηφικές, απόψεις τους τον ελληνικό λαό ( κοινός «να μας αλλάξουν την πίστη» ), από δημόσιες θέσεις «κλειδιά».

Τέλος αυτό που είχε ιδιαίτερη σημασία δεν είναι μόνο να υποστηρίξουν την «πρωτοπορία» της κας Θ. Δραγώνα ( ενάντια στο δήθεν « κυνήγι των μαγισσών» ) , αλλά το γεγονός ότι με την ευκαιρία αυτή ζητούν ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ – ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ – όλων όσων υποστηρίζουν τις αντίθετες απόψεις , τις οποίες χαρακτηρίζουν «ρατσιστικές» , «ακροδεξιές» κ.λ.π.Μιλάμε δηλαδή για μια πραγματική αντιδημοκρατική – ανελεύθερη επίθεση
Ας τους θαυμάσουμε και δοξάσουμε !


ventetta

Κίνηση των bloggers ενάντια στο ψηφοθηρικό και ανθελληνικό νομοσχέδιο


εδώ είναι η λίστα....


.................................και συνεχίζουμε...................

* Με ενεργούς συνδέσμους για να δυναμώσουμε οσο το δυνατόν περισσότερο την φωνή όλων αυτών που είναι ενάντια στο ψηφοθηρικό και ανθελληνικό νομοσχέδιο