Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...



What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)


What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)

What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)
What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)
What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)
What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)
What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)

What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)



What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)



What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)




What Can Be Done From This Usual Image? (25 pics)





Φόρουμ,αντιφόρουμ,λεφτά για τους μετανάστες...ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ!ΓΙΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;



Π έρα από τη μάχη για τη διαδοχή στην ηγεσία της ΝΔ,η σημερινή ειδησεογραφία έχει ως εξής:
-Σε εξέλιξη οι εργασίες του Διεθνούς Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη.
Το Φόρουμ διοργανώνει το «Κοινωφελές Ίδρυμα Αλ.Ωνάσης» και διεξάγεται υπό την προεδρία του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά (να κλάψουμε ή να γελάσουμε τώρα;).

-Διεθνής Σύνοδος Μεταναστευτικών και Αντιρατσιστικών Οργανώσεων στην Αθήνα.
Οι εργασίες του «αντι-φόρουμ» που διεξάγεται στην ΑΣΟΕΕ συνεχίζονται τη Δευτέρα -για το απόγευμα έχει προγραμματισθεί συναυλία στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα- και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη (ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΡΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!).

-Έχουμε κοινές προσπάθειες να μοιραστούμε με την Εκκλησία, τόνισε ο πρωθυπουργός.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «στόχος είναι να αναβαθμίσουμε την ελληνική κοινωνία και να δώσουμε προοπτική στη συνεργασία μας σε τομείς όπως της πρόνοιας, της φτώχειας και των μεταναστών».
Όπως καταλαβαίνετε,αγαπητοί φίλοι,στην ατζέντα της ημέρας και όχι μόνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!Να έγινε άραγε αυτό επειδή...λύθηκαν;;;Ζούμε άραγε σ'έναν...παράδεισο,στον οποίο το μόνο που μας απασχολεί είναι ο "αντιρατσισμός" και η λαθρομεταναστολαγνεία;
Καλά,από τον συνήθως άλαλο Αρχιεπίσκοπο δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο:ο Γιωργάκης όμως γνωρίζει πως εδώ και χρόνια η Εκκλησία βοηθάει τους πάντες,από Έλληνες μέχρι ξένους,όπως μπορεί;
Την ώρα που ο ελληνικός λαός αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα,το κράτος ξοδεύει εκατομμύρια για τη διοργάνωση "φόρουμ" θολοκουλτουριάρηδων,υπό την ηγεσία υβριστών του Έθνους και της Θρησκείας μας.
Την ώρα που τα Πανεπιστήμιά μας έχουν καταντήσει άντρα εγκληματιών και η εγκληματικότητα είναι στα ύψη,κάποιοι μαζεύουν εκεί μέσα και τους ξένους "συντρόφους" τους,υπό τη σκέπη του ασύλου.

Τέλος,την ώρα που ο Γιωργάκης κάνει ταξιδάκια στην Ευρώπη για να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή (!!!),ο Έλληνας πολίτης περιμένει τους νέους φόρους και τρέμει,με την ιδέα να μην έχει να περάσει αύριο.
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
Δεν αργεί όμως η ώρα που ο κόσμος θα ξυπνήσει για τα καλά και θα σας πάρει με τις πέτρες..

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/11/blog-post_02.html

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ,ΠΡΟΛΑΒΕ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ..

Καταργείται από σήμερα το μέτρο της απόσυρσης των ΙΧ αυτοκινήτων όπως ανακοίνωσαν οι υπουργοί Οικονομικών κ.Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη. Ηδη υπογράφηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα λάβει αριθμό ΦΕΚ αύριο...

Οπως δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου το μέτρο της απόσυρσης δεν έχει περιβαλλοντικό νόημα, δεν ενισχύει την ελληνική οικονομία καθώς δεν υπάρχει εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία ενώ τέλος έχει τεράστιο δημοσιονομικό κόστος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών το εκτιμούμενο ετήσιο κόστος σε 400 εκατ. ευρώ. Οσοι έχουν αποσύρει έως σήμερα τα ΙΧ αυτοκίνητά τους θα τύχουν των ευεργετημάτων της προηγούμενης πράξης νομοθετικού περιεχομένου και θα αποζημιωθούν κανονικά.

Αυτοί έχουν το δικαίωμα είτε να πάρουν το ποσό των 1000 ευρώ, είτε το ποσό των 500 ευρώ και δύο κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Από την πλευρά της η υπουργός Περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη ανακοίνωσε ότι τροποιοιούνται τα περιβαλλοντικά τέλη ΙΧ αυτοκινήτων σε σχέση με αυτό που ορίζονταν στην προηγούμενη πράξη Σουφλιά.

Με τη νέα ρύθμιση επιβαρύνονται λιγότερο τα μικρού κυβισμού αυτοκίνητα και επιβαρύνονται περισσότερο τα μεγάλου κυβισμού που είναι και ενεργοβόρα.

Στη νέα ρύθμιση τα τέλη κυκλοφορίας χωρίστηκαν σε τέσσερις κλάσεις ανάλογα με το έτος και τον κυβισμό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τη νέα διάρθρωση τα τέλη κυκλοφορίας κυμαίνονται από 0 έως 68 ευρώ για ΙΧ αυτοκίνητα-μοτό μικρότερα των 301 κυβικών από 28 έως 96 ευρώ για ΙΧ 301 έως 785 κυβικά, από 94-187 ευρώ για ΙΧ από 786 έως 1357 κυβικά, από 184 έως 352 ευρώ για ΙΧ από 1358 έως 1928 κυβικά, από 428 έως 671 ευρώ για ΙΧ από 1929 έως 2357 κυβικά και από 562 έως 880 ευρώ για ΙΧ άνω των 2357 κυβικών.

Η υπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε τέλος ότι καταργείται ο πράσινος δακτύλιος ο οποίος σύμφωνα με τη ρύθμιση Σουφλιά θα ίσχυε για την Αθήνα από το 2011.

Η κ. Μπιρμπίλη είπε ότι το μέτρο αυτό θα επανεξεταστεί στο πλαίσιο ενός συνολικού πακέτου για την πολιτική αυτοκινήτου και τη βιώσιμη κινητικότητα όπως είναι ο τεχνικός έλεγχος, οι κάρτες καυσαερίων, η ενίσχυση του ρόλου των μέσων μαζικής μεταφοράς, τα δίκτυα των πεζοδρόμων, των ποδηλατοδρόμων, της ήπιας κυκλοφορίας, η αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης κλπ.

Απίστευτο!!! τους διώχνουν από τα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους!!!!


από Αγ. Παντελέημονα

Για να μην χαλάσει το χατήρι των επαγγελματιών αντιρατσιστών
η αστυνομία αυτή την στιγμή ζητά από καταστηματάρχες τις περιοχής να κλείσουν τα μαγαζιά τους!!!!!!!! ώστε να αποχωρήσουν από την περιοχή και να κάνει συναυλία ο μεταφερομένος θιάσος των αντιρατσιστών!!!!

Πρίν λίγο αστυνομικοί προσπάθησαν να διώξουν ανθρώπους μέσα από την εισόδο της πολυκατοικίας τους!!!!
Τους κάλεσαν να φύγουν!!! και όταν αυτοί τους απάντησαν πως εκεί μένουν...τότε οι αστυνομικοί τους είπαν πως δεν πρέπει να κάθονται στην είσοδο και θα πρέπει να ανέβουν στα διαμερίσματα τους!!!


Greekalert

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΙΣΤΡΑ































Ο ρατσισμός των κυβερνώντων κατά των Ελλήνων πολιτών


Αλήθεια, έχουν καταλάβει όλοι οι συμπατριώτες μας τον τρόπο με τον οποίο το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να περάσει μέτρα όπως η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, η παροχή της ελληνικής ιθαγένειας, του δικαιώματος ψήφου και αμέτρητων προνομίων σε αυτούς;
Η κυβέρνηση θα κάνει ότι διστάζει, για να ελαχιστοποιεί το πολιτικό κόστος, αλλά θα βγαίνουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, οι Οικολόγοι, διάφορα εγχώρια ή ξένα think-tanks (ιδρύματα, παρατηρητήρια, οργανώσεις κλπ) ή κουλτουριάρικοι θεσμοί όπως ο Συνήγορος του Πολίτη και άλλες ανεξάρτητες αρχές και θα πιέζουν προς την κατεύθυνση αυτή.
Τότε η κυβέρνηση θα σπεύδει να ικανοποιήσει τα αιτήματα των θολοκουλτουριάρηδων, ισχυριζόμενη ότι δήθεν ανταποκρίνεται σε απαίτηση της κοινωνίας και των φορέων της.
Ένα από τα ιδρύματα που θα έχουν τον παραπάνω ρόλο είναι το ΙΣΤΑΜΕ – Ανδρέας Παπανδρέου. Να δούμε λοιπόν ποιες ήταν οι πρόσφατες προτάσεις του ιδρύματος αυτού για την πολιτική στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης; Να δούμε τη φρίκη που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει για τους Έλληνες;
Λοιπόν: Την απλοποίηση των διαδικασιών απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ζητεί το ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου», βάσει των προτάσεων για αναμόρφωση της μεταναστευτικής πολιτικής, που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
- Απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα
- Δυνατότητα απασχόλησης μεταναστών στη δημόσια διοίκηση.
- Διαμονή ενός έτους στην Ελλάδα είναι αρκετή προκειμένου ο αλλοδαπός να ζητήσει οικογενειακή επανένωση.
- Κριτήριο επαρκούς εισοδήματος πρέπει να τεθεί ο κατώτερος μισθός ανειδίκευτου εργάτη.
- Εφάπαξ καταβολή ενός παραβόλου για όλη την οικογένεια, μόνο κατά την αρχική αίτηση.
- Δικαίωμα αυτόνομης άδειας διαμονής, ύστερα από τρία χρόνια διαμονής της συζύγου και των παιδιών.
- Ανήλικοι που βρίσκονται πέντε χρόνια στην Ελλάδα να αποκτούν με την ενηλικίωση άδεια επί μακρόν διαμένοντος ή μόλις συμπληρωθούν πέντε χρόνια μετά την ενηλικίωση. Η σύζυγος αλλοδαπού επί μακρόν διαμένοντος να τίθεται στο ίδιο καθεστώς με τον πρώτο χρόνο επανένωσης.
- Οσοι μετανάστες κατοικούν δύο τουλάχιστον χρόνια σε κάποιον δήμο και έχουν συμπληρώσει πενταετή νόμιμη παραμονή στη χώρα, να απολαμβάνουν το δικαίωμα ψήφου, αλλά και συμμετοχής στην ανάδειξη δημοτικών και κοινοτικών Αρχών.
Είναι σαφές ότι αν αυτά τα μέτρα περάσουν, τότε τέλειωσαν η Ελλάδα και ο Ελληνισμός. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες πολίτες δεν θα ανεχτούν αυτό το φριχτό μέλλον που θέλουν να δημιουργήσουν γι' αυτούς ο Γιωργάκης και η υπόλοιπη θολοκουλτουριάρικη και νεοταξίτικη παρέα του. Το ιστολόγιό μας καλεί κάθε Έλληνα και Ελληνίδα με πατριωτικά αισθήματα, σε ένα διαρκή αγώνα αντίστασης σε αυτά τα ανθελληνικά σχέδια. Για να μην είμαστε οι τελευταίες γενιές Ελλήνων που κατοικούν στην πολυαγαπημένη μας πατρίδα…
Στον αντίποδα, η επιχειρηματολογία που παρατίθεται, είναι η φασίζουσα αντίληψη και ο ρατσισμός των Ελλήνων πολιτών. Αλήθεια, έχει σκεφτεί κάποιος από τους "λαμπρούς εγκεφάλους" των εκάστοτε κυβερνήσεων ή εκείνων που συμβουλεύουν "καταλλήλως" τους υπουργούς και τους πρωθυπουργούς, πως ο ξεδιάντροπος φασισμός κατά των Ελλήνων είναι κάτι που θα έπρεπε να απασχολήσει -συν τοις άλλοις- τις ευαισθησίες και τον "ανθρωπισμό" τους; Ή μήπως ο Έλληνας πολίτης αποτελεί πλέον μη παραγωγικό υλικό, οπότε πρέπει τάχιστα να ανταλλαχθεί με περισσότερο "εύκαμπτα πολιτικά υλικά";
Οι ευαισθητούληδες των σαλονιών, οι αριστεροναζίδες των ΜΜΕ και οι καμμένοι εγκέφαλοι (λόγω υπεροβολικής κατανάλωσης κόκας) μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν πως αυτό που προτείνουν είναι ο εξαφανισμός των Ελλήνων;
Απορία καταθέτω, απάντηση δεν περιμένω, γιατί πολύ απλά, η επιχειρηματολογία (εκείνων που εναγκαλίζονται θερμώς τις μεταμεσονύκτιες ώρες με τους λαθρομετανάστες) δεν μπορεί να περάσει από τη λογική παρά μόνο από το "πάθος" και τις "ανάγκες" που κατακλύζουν τις κρεβατοκάμαρες αυτών των ψυχοπονιάρηδων προοδευτικών δουλικών της νέας τάξης...

ΠΗΓΗ

Πολυπολιτισμικότητα : Το τέλος μιας ουτοπίας ( ολόκληρη η εκπομπή σε video )


Εκπομπή Προσεγγίσεις :

Ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, εξετάζει το μοντέλο πολυπολιτισμικότητας που επιχειρείται να εφαρμοσθεί στην ελληνική κοινωνία, με καλεσμένο τον συγγραφέα κ. Γιάννη Η. Κολοβό.



Ο κ.Κολοβός είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Το τέλος μιας ουτοπίας



-Η κατάρρευση των πολυπολιτισμικών κοινωνιών στην Δυτική Ευρώπη (προλογίζει ο καθηγητής Κ.Ρωμανός).

Η εκπομπή αναφέρεται στο θέμα της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας και στην άνωθεν επιβολή του κοινωνικού μοντέλου της πολυπολιτισμικότητας .Ενδιαφέρουσες αναφορές στην τρέχουσα κατάσταση στις άλλες ευρωπαικές κοινωνίες αλλά και στους πραγματικούς αριθμούς λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα .



"Σκοπός του βιβλίου αυτού δεν είναι να αντικρούσει την «πολυπολιτισμικότητα» ως θεωρητικό κατασκεύασμα καθώς, όπως υπογραμμίζει και ο καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Duke Edward Tiryakian, «δεν υπάρχει επιστημονική μέθοδος που να παρέχει κριτήρια βάσει των οποίων μία κοινωνική φιλοσοφία είναι πιο έγκυρη από μία άλλη».
Όμως, μπορεί η εφαρμογή αυτής της κοινωνικής φιλοσοφίας στην πράξη να δείξει αν αυτή λειτουργεί αποτελεσματικά ή όχι.
Επιπλέον, τα θεωρητικά κατασκευάσματα έχουν το μειονέκτημα ότι μπορεί να φαίνονται σωστά ... στην θεωρία.
Το πόσο σωστά είναι επιβεβαιώνεται από την πρακτική εφαρμογή τους. Και το βιβλίο αυτό εκεί αποσκοπεί.
Να καταδείξει την παταγώδη αποτυχία της πολυπολιτισμικότητας όπου και όπως και αν εφαρμόσθηκε στην Δυτική Ευρώπη."ΠΗΓΗ

Η δήλωση Κρεμαστινού για το εμβόλιο της γρίπης

Τον καθηγητή καρδιολογίας κ. Δημήτρη Κρεμαστινό τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι βαθύτατα ως καρδιολόγο, νιώθω τυχερός που έχω ακούσει αρκετές διαλέξεις του, και τον θεωρώ εξαιρετικό επιστήμονα. Κατά καιρούς όμως έχει υποπέσει σε διάφορα μικρά “φάουλ” τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα όταν μιλάει για πράγματα έξω από την επιστημονική του ειδικότητα.

Ίσως ένα τέτοιο φάουλ να είναι και η δήλωση που έκανε χθες οτι “δε θα κάνει το εμβόλιο της νέας γρίπης”. Και λέω ίσως διότι… δεν είναι σαφές τι ακριβώς είπε. Και εξηγούμαι:

Από τη μια η τηλεόραση μετέδωσε χθες ένα πολύ μικρό, εντελώς αποσπασματικό βίντεο (όποιος το έχει βρεί στο internet παρακαλώ ας παραθέσει ένα link στα σχόλια) στο οποίο ερωτηθείς ο κ. Κρεμαστινός λέει: “Με προκαλείτε με την ερώτησή σας. Όχι, δε θα το κάνω. Αλλά αυτό δεν είναι σωστό”, και εκεί ολοκληρώνεται το βίντεο. Από αυτό το κομμάτι της δήλωσης καταλαβαίνει κανείς οτι ενώ θα έπρεπε να το κάνει ο κ. Κρεμαστινός το εμβόλιο, για κάποιο λόγο δε θα το κάνει.

Από την άλλη οι εφημερίδες Καθημερινή και Το Βήμα γράφουν οτι ο κ. Κρεμαστινός δήλωσε μεν οτι δε θα κάνει το εμβόλιο, αλλά επειδή δεν ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου, ενώ οι καρδιοπαθείς (που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου) θα πρέπει φυσικά να το κάνουν. Βεβαίως αυτή είναι μια τελείως διαφορετική δήλωση, που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ας σημειωθεί οτι βάσει και της ηλικίας του (67 ετών) ο κ. καθηγητής πράγματι δεν είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου, αφού η νέα γρίπη προσβάλλει ελάχιστα άτομα άνω των 65 ετών. Αν όμως ισχύει αυτή του η δήλωση (οτι δεν ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου), τότε δε καταλαβαίνω γιατί στο βίντεο λέει οτι “αυτό δεν είναι σωστό” (το οτι δε θα κάνει το εμβόλιο)…. Επίσης μη ξεχνάμε οτι ο κ. Κρεμαστινός έχει επαφή με ασθενείς, είναι υγειονομικός, και άρα ως τέτοιος θα έπρεπε να κάνει το εμβόλιο.

Για το τέλος αφήνω το healthview.gr, που πολλάκις έχω χαρακτηρίσει ανεύθυνο και οτι συστηματικά διαστρεβλώνει και καλλιεργεί εντυπώσεις, και το οποίο έχει βαλθεί να με… επιβεβαιώνει! Δημοσιεύει λοιπόν οτι ο κ. Κρεμαστινός τόνισε πως “η απόφασή του [να μην κάνει το εμβόλιο της νέας γρίπης] σχετίζεται με την προσωπική του στάση απέναντι στους εμβολιασμούς”. Δηλαδή αυτόματα επιχειρεί να κατατάξει τον καθηγητή κ. Κρεμαστινό στην ίδια συνομοταξία με τους γραφικούς αρνητές των εμβολιασμών, που κάνουν φασαρία εδώ και εκεί και προσπαθούν να γκρεμίσουν όσα έχουμε πετύχει στη δημόσια υγεία τον τελευταίο μισό αιώνα χάρη στα εμβόλια, με την εξάλειψη της ευλογιάς, την εκρίζωση της πολιομυελίτιδας και την ριζική καταπολέμηση ασθενειών όπως η διφθερίτιδα, ο κοκκύτης, η μηνιγγίτιδα από αιμόφιλο, η ιλαρά και η ανεμοβλογιά.

Πολύ θα ήθελα να ήξερα ποιά από τις τρείς εκδοχές ισχύει. Σε κάθε περίπτωση ο κ. καθηγητής φαίνεται οτι την… πάτησε, καθώς θα περίμενα να είναι πιο υποψιασμένος για το γεγονός οτι η (όποια) δήλωσή του θα περικόπτοταν, θα διαστρεβλωνόταν, θα χρησιμοποιούταν για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και ιδιαιτέρως επιφανές, και ασχολείσαι με τα θέματα υγείας, θα πρέπει να μετράς τα λόγια σου πολύ. Διότι οτιδήποτε λές, έχει άμεσο αντίκτυπο στη δημόσια υγεία της χώρας.

Άραγε τι γνώμη έχει για τη δήλωση του κ. Κρεμαστινού η καθηγήτρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και σύζυγός του κα. Τζένη Κουρέα-Κρεμαστινού ? Είναι η κυρία στη φωτογραφία δίπλα του, και διδάσκει το… μάθημα “Δημόσια Υγεία” στα μεταπτυχιακά της σχολής! Πολύ θα ήθελα να ήμουν σπουδαστής της για να τη ρώταγα…ΠΗΓΗ

Η υποβάθμιση των Δωδεκανήσων και το «ευχαριστώ» του κ. Παπανδρέου!



"Τις τελευταίες εβδομάδες παρατήρησα πόσο πολύ... αγαπά ο κ. Παπανδρέου τα Δωδεκάνησα. Οι συμπατριώτες μας Δωδεκανήσιοι έδωσαν ένα μέγάλο ποσοστο στο ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται από τα δυνατά κάστρα της παράταξης. Μάλιστα πήραν τις 4 από τις 5 έδρες του νομού. Τα «ευχαριστώ» του κ. Πρωθυπουργού μόνο τις πρώτες 4 εβδομάδες της διακυβέρνησης του είναι τα εξής:...

α) Δεν υπουργοποίησε ούτε έναν από τους 4 άξιους βουλευτές του νομού.
β) Με τον νέο εκλογικό νόμο η Δωδεκάνησος από εκεί που είχε 5 έδρες θα μείνει με 3 όσες και οι μονοεδρικές περιφέρειες στις οποίες θα χωριστεί ο νομός.
γ) Με το νέο διοικητικό χάρτη της χώρας η Δωδεκάνησος φαίνεται πως θα γίνει επαρχία της περιφέρειας Κρήτης.
Οι Δωδεκανήσιοι με την πρώτη ευκαιρία θα πρέπει «να του δώσουν ένα γερό χαστούκι» για να καταλάβει ο κ. Πρωθυπουργός πως δεν αστειεύονται. Δεν είναι δυνατόν ένας λαός να σε τιμά με ποσοστά της τάξεως του 60% σχεδόν και εσύ να του συμπεριφέρεσαι έτσι."


ANAΓΝΩΣΤΗΣ apo



ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ

Αυξάνεται ο ΦΠΑ κατά 2 μονάδες;

Ο υπουργός οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ένα μήνα σχεδόν μετά τις εκλογές, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα, την οποία αγνόησε πριν τις εκλογές, υποτιμώντας την νοημοσύνη του ελληνικού λαού!
Ενώ γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της χώρας, τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εφ' όσον είχε ενημερωθεί από τον Διοικητή της Τ.τ..Ε. κ. Προβόπουλο.
Γνώριζαν τους αριθμούς και τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, κάτι που υπενθυμίσθηκε στον κ. Παπακωσταντίνου στη σύνοδο του Ecofin ο επίτροπος Αλμούνια.
Παρ' όλα αυτά υποσχέθηκαν τα "πάντα στους πάντες", λέγοντας ότι "λεφτά υπάρχουν",χωρίς να υπολογίσουν την επόμενη μέρα των εκλογών, την οποία καλούνται να "εξυπηρετήσουν" σήμερα!
Για τη φετινή χρονιά, το έλλειμμα εκτιμάται ότι θα κλείσει στα 28,9 δισ. ευρώ, μέγεθος που οδηγεί τον υπουργό σε σκέψεις για δραστικότερα μέτρα από τα αρχικά προγραμματισμένα.
Ο Κ. Παπακωσταντίνου, με επιστολή του προς τον επίτροπο κ. Χοακίν Αλμούνια, αφού έκανε μία αναδρομή στα αποτυχημένα μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης, παρουσίασε τη δέσμη των μέτρων που προσανατολίζεται να πάρει το ΠαΣοΚ.
Ο υπουργός όπως και προεκλογικά είχε εξαγγείλει το ΠαΣοΚ, θα προχωρήσει σε αύξηση της άμεσης φορολογίας με νέα φορολογική κλίμακα, κατάργηση αυτοτελούς φορολόγησης επιδομάτων και φοροαπαλλαγών καθώς και των έμμεσων φόρων όπως ο ειδικός φόρος στα καύσιμα, στα ποτά και στα τσιγάρα.
Η μεγάλη αλλαγή στην οικονομική πολιτική του υπουργού είναι η απόφαση για αύξηση του ΦΠΑ.
Αν και προεκλογικά σύσσωμο το ΠαΣοΚ είχε δηλώσει ότι δεν θα γίνει αύξηση του ΦΠΑ, κάτω από το πρίσμα των νέων δεδομένων για τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας που φέρνει η καταγραφή, και με την comition να «απειλεί» και να πιέζει για άμεσα μέτρα, ο κ. Παπακωστντίνου αποφάσισε να δεχτεί τις εισηγήσεις για αύξηση του ΦΠΑ.
Για κάθε μονάδα αύξησης του ΦΠΑ τα έσοδα του Κράτους αυξάνονται κατά 600 εκατ. ευρώ.
Οι σκέψεις που κυριαρχούν στο οικονομικό επιτελείο τη κυβέρνησης είναι να αυξηθεί ο συντελεστής από 19% σε 21% και συγχρόνως σε ορισμένα είδη πρώτης ανάγκης να μειωθεί ώστε να υπάρξει η απαραίτητη κοινωνική ισορροπία στη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.
Και εδώ ερχόμαστε στην μεγάλη αντίφαση της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ για δίκαιη φορολογική πολιτική.
Έχουμε τονίσει και άλλη φορά ότι η χειρότερη μεταχείριση του κράτους προς τον πολίτη είναι η αύξηση της έμμεσης φορολογίας!
Και τούτο γιατί τους ίδιους φόρους πληρώνουν όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως του εισοδήματος τους!
Δηλαδή τον ίδιο φόρο πληρώνουν οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι επιχειρηματίες, οι μεγαλοεισοδηματίες και οι φοροδιαφεύγοντες !
Αυτή είναι κοινωνική δικαιοσύνη;
Αυτός είναι ο σοσιαλισμός;
Να πληρώνουν τους φόρους τα χαμηλά εισοδήματα και οι άνεργοι και να απαλάσσουμε φορολογικά τους "σκαφάτους";
Και κυρίως πάνω απ' όλα γιατί είπατε ψέμματα στον ελληνικό λαό;
Διαβάστε και την προηγούμενη ανάρτηση μας, εδώ!
αναδημοσίευση από το Ε.Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.

Η εκμετάλλευση της ελληνικής μυθολογίας από τους διαφημιστές








ΑΠΟ http://36dimotiko.blogspot.com

Ανυποψίαστοι πιτσιρικάδες ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από οργανώσεις στις οποίες το ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κυριαρχεί!!!Κι ετοιμάζουν να στρέψουν τα αδέρφια μας



Ο εχθρός ξεκίνησε το «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ». Ανυποψίαστοι πιτσιρικάδες ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από οργανώσεις στις οποίες το ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κυριαρχεί... Κι ετοιμάζουν να στρέψουν τα αδέρφια μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ...Είναι ώρα να αντιδράσουμε στα σχέδια κλιμάκωσης που θα επιχειρηθούν στο άμεσο μέλλον. Να εξαλίψουμε την μολυσματική προπαγάνδα της τυφλής βίας και της εκδίκησης στον άνθρωπο και τις κατακτήσεις του, από αυτούς που προβοκάρουν την Εθνική Ασφάλεια και την Τάξη.
Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε μαχητικά και μαζικά πλάϊ στις Πατριωτικές Δυνάμεις. Να αυτοοργανωθούμε ΕΞΩ στην κοινωνία, με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και γείτονες, σε πυρήνες έτοιμους να αντιδράσουν όποτε χρειαστεί...
Κι ας γνωρίσουμε κι άλλους διπλανούς πυρήνες κι ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν όπου δεν υπάρχουν.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να περπατήσουμε για να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αύριο......
Συμπατριώτες, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...
Ας αντιδράσουμε για να μην την στερηθούμε. Από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεστε, όποια κι αν είναι η εκλογική σας συμπεριφορά, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, γίνεται κοινωνοί της Αλήθειας και περάστε μαζί με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΡΘΙΟΙ!

Οι ξενιτεμένοι Έλληνες Κροίσοι....



Δύο Ελληνες περιλαμβάνονται στους 50 ισχυρότερους επαγγελματίες

των hedge fund, σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του έγκυρου βρετανικού

κλαδικού περιοδικού The Business.

Πρόκειται για την Ελενα Αμβροσιάδου, Νο 10, και τον Σάμπυ Μιωνή, Νο 50.

Η 47χρονη Θεσσαλονικιά Ελενα Αμβροσιάδου είναι διευθύνουσα σύμβουλος

του βρετανικού hedge fund manager Ikos που διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους

δύο δισ. δολαρίων. Θεωρείται, κατά το Τhe Business, η πιο καλά αμειβόμενη

γυναίκα της Βρετανίας, καθώς οι αποδοχές της έφτασαν τα 16 εκατ. ευρώ

το 2004. Ιδρυσε το Ikos (από το ελληνικό Οίκος) το 1991 με τον σύζυγό

της Martin Coward. Η εταιρεία ξεκίνησε ως δεύτερη δουλειά κάνοντας

trading συναλλάγματος και ξεκινώντας να «παίζει» ένα ποσό 100.000 ευρώ

της κ. Αμβροσιάδου βάσει ενός προγράμματος που είχε σχεδιάσει η ίδια.

Σύντομα αφοσιώθηκε στην εταιρεία αυτή εγκαταλείποντας τις άλλες

επαγγελματικές της δραστηριότητες. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις,

η προσωπική περιουσία της φτάνει τα 200 εκατ. στερλίνες.

πηγή

Με την αλλαγή του φορολογικού νόμου στην Αγγλία η Αμβροσιάδου

από το 2009 δηλώνει μόνιμος κάτοικος Κύπρου (φορολογικός Παράδεισος).

Τώρα με τα νέα οικονομικά μέτρα του Παπακωνσταντίνου η Κύπρος

θα γίνει περιζήτητος προορισμός και για όσους έμειναν στην Ελλάδα

με οικονομικές δυνατότητες.

Το πρόβλημα θα είναι οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν.

Αθηναίος

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΕΜΠΡΟΣ...Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ..

progress

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)

Different Odd Vehicles (14 pics)