Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΩΡΑΙΟΣ

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ν.2

Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς μετά από ραδιοφωνική παρέμβαση στον "9.84" όπου μίλησε για την διάσωση της κατοικίας του Ηρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, εξέδωσε μέσω του Υπουργείου του το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Υπουργείο Πολιτισμού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Για πολλά χρόνια, δυστυχώς, το σπίτι όπου έζησε ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς στην Κηφισιά (Τατοΐου 50), και απ΄ όπου το 1904 έφυγε για τον Μακεδονικό Αγώνα, είχε αφεθεί σε πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη.
Με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά, το ζήτημα της οικίας Μελά, θα εισαχθεί άμεσα προς συζήτηση στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, με στόχο τον χαρακτηρισμό της ως μνημείου.

Πρόκειται για το σπίτι που σχεδίασε ο ίδιος ο Παύλος Μελάς, κτίστηκε το 1894-1897, αποτελεί ιδιαίτερο και μοναδικό δείγμα εξοχικής κατοικίας στο τέλος του 19ου αιώνα στα αθηναϊκά προάστια, και ήταν η εξοχική κατοικία της οικογένειας μέχρι το 1903, οπότε και εγκαταστάθηκε μόνιμα σε αυτή.

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι, μετά τον χαρακτηρισμό, να κινηθούν οι διαδικασίες για την πλήρη αποκατάσταση του μνημείου και του περιβάλλοντος χώρου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν3028/02.

Κατόπιν τούτου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους "Ανένταχτους Πατριώτες" αλλά και σε όλους τους απλούς Ελληνες που βρέθηκαν ψυχή τε και σώματι στο πλευρό τους.
Ελπίζουμε η καλή πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά να εχει ουσιαστικό αποτέλεσμα και να μην μείνει μονο στα λόγια.
Αναρτήθηκε από http://koukfamily.blogspot.com

ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Στα πλαίσια μιας μονοήμερης εκδρομής, βρέθηκα χτες στην περιοχή του Άστρους Κυνουρίας.

Επειδή όμως έχω την κακιά συνήθεια να μην ηρεμώ ούτε στις εκδρομές, αλλά να συνδυάζω το φαιδρό μετά του ωφελίμου - για να έχω κι εγώ τη συνείδησή μου ήσυχη ότι τάχα κάτι θετικό προσφέρω στον έρμο τούτο τόπο - έβγαλα μερικές καταθλιπτικές και άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες τις οποίες και θα σας παραθέσω.

Ευελπιστώ το άρθρο τούτο να πέσει στην αντίληψη του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά και να δράσει, όπως όφειλαν να έχουν δράσει οι πρώην Υπουργοί Πολιτισμού και οι Γενικοί Γραμματείς του, με εξαίρεση, φυσικά, τον ανεκδιήγητο Ζαχόπουλο που ήταν απασχολημένος με... άλλα πιο «σοβαρά»…

Η έπαυλη του Ηρώδη Αττικού στην Εύα/Λουκού Κυνουρίας είναι το σημαντικότερο μνημείο των ρωμαϊκών αυτοκρατορικών χρόνων στον ελληνικό χώρο, όπως καταδεικνύουν η μεγάλη της έκταση και κυρίως ο εξαιρετικός πλούτος των αρχιτεκτονικών λειψάνων και των πολυσχιδών γλυπτών και ψηφιδωτών ευρημάτων της. Η πρώτη δημοσίευση για το μνημείο αυτό ήρθε στο φως έπειτα από είκοσι ένα χρόνια συστηματικής ανασκαφής από τους καθηγητές Δρ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο (1980-2001) και Δρ. Γεώργιο Σπυρόπουλο (1990-2001).» (Δείτε εδώ) Προφανώς μέχρι το 1980 καμία κυβέρνηση δεν είχε ασχοληθεί…

Δυστυχώς, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι από τις φωτογραφίες, ο συρματοπλεγμένος χώρος της έπαυλης αποτελεί σήμερα ένα ακόμη μνημείο νεοελληνικής παρακμής, ανευθυνότητας, αδιαφορίας, ανικανότητας, εγκατάλειψης, περιφρόνησης του πολιτισμού μας και εμπαιγμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οποιαδήποτε σκέψη περί διαπλοκής, μιζών και τρωκτικών θα είναι εκ του πονηρού, καθότι τέτοια κρούσματα δεν παρουσιάζονται στην "ενάρετη Δημόσια" Διοίκηση του τόπου μας. Μακριά από μένα οι καχυποψίες!

Προσπάθησα, λοιπόν, να βρω άκρη για το θέμα κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες, τόσο τις τοπικές όσο και τις κεντρικές, για να μάθω από πότε έχει σταματήσει το συγκεκριμένο έργο και ποιος είναι ο λόγος. Δυστυχώς δεν έβγαλα συμπέρασμα. Καθένας στον οποίο μιλούσα με παρέπεμπε σε άλλον αρμόδιο, από τον Άννα στο Καϊάφα δηλαδή, και στο τέλος άκουσα ότι οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες είναι πολλές και δεν γνωρίζει η δεξιά της κάθε μιας τι ποιεί η αριστερά της, ποια πρέπει να διαθέσει το εργατικό προσωπικό και ποια να πληρώσει την άλλη, κλπ. Με λίγα λόγια βρέθηκα μπροστά στο παραδοσιακό νεοελληνικό χάος που έχει φτάσει τη χώρα μας στο σημερινό πολιτισμικό και οικονομικό τέλμα.

Και τώρα ας μιλήσουν οι εικόνες, εσείς οι ευαίσθητοι όμως μην κλαίτε άσκοπα διότι η παροιμία λέει ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, κι εδώ έχουμε να κάνουμε με τα παραδοσιακά χούγια της φυλής μας, που χωρίς αυτά θα χάναμε την ταυτότητά μας… Καταλάβατε τι κακό θα παθαίναμε;
Μαρία Σεφέρου


αναρτήθηκε από apneagr

Αν νομίζετε ότι κάτι έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες και η ΕΟΕ έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος σε πρωτοβουλίες και κινήσεις σε τομείς όπως το ντόπινγκ και η προώθηση των Ολυμπιακών Αξιών κάνετε μεγάλο λάθος.
Αρχίζει σήμερα στο Ίδρυμα Ευγενίδου διημερίδα με θέμα: «Doping: Το Φαινόμενο της «Ντροπής» για το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις Ανθρώπινες Αξίες» που δυστυχώς για τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού ιδεώδους στην Ελλάδα διοργανώνουν όλοι οι άλλοι εκτός από την ΕΟΕ.
Μέχρι και ο Δήμος Αθηναίων είναι μεταξύ στους συμμετέχοντες με τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο απλά να έχει προσκληθεί όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ιδρύματος για να τοποθετηθεί στο ένα από τα δύο στρογγυλά τραπέζια και μάλιστα χωρίς να έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του όπως φαίνεται στο πρόγραμμα.
Η ΕΟΕ εξακολουθεί να είναι ο… φτωχός συγγενής και αντί να ηγείται των πρωτοβουλιών, ακολουθεί τους άλλους σε δικά της θέματα.

Σήμερα και αύριο λοιπό στο Ίδρυμα Ευγενίδου από τις 16.30 έως και τις 21.15 διοργανώνεται η διημερίδα από τους: European Centre for the Quality of Life – E.C.Qua.L. και Εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Και συμμετοχή τους: Δήμος Αθηναίων, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόγραμμα “ΑΘΗΝΑ” ΕΚΠΑ Ίδρυμα Ευγενίδου.
Στην πρόσκληση συμμετοχής που είναι ελεύθερη για το κοινό αναφέρετε:
Σε μια εποχή έντονου προβληματισμού, η διημερίδα «Doping το Φαινόμενο της «Ντροπής» για το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις Ανθρώπινες Αξίες», με βαθύτατη ειλικρίνεια και χωρίς σκοπιμότητες, επιθυμεί να εστιάσει το ενδιαφέρον της ενάντια στη «μάστιγα» του «doping», για την ενίσχυση της προστασίας όχι μόνο της υγείας των αθλητών ή των πρωταθλητών, αλλά γενικότερα της δημόσιας υγείας.
Στην διημερίδα αυτή, διαπρεπείς προσκεκλημένοι από όλους τους τομείς της, Επιστημονιικής, Πνευματικής, Αθλητικής και Κοινωνικής ζωής του τόπου μας καλούνται να αναπτύξουν έναν υγιή, ανοιχτό διάλογο χωρίς στεγανά, έχοντας πάντα γνώμονα το ευρύ κοινό και κυρίως τους νέους, οι οποίοι οφείλουν να γνωρίζουν ξεκάθαρα τους κανόνες της άθλησης και του πρωταθλητισμού.
Σκοπός της εκδήλωσης – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής - είναι : «να τεθούν καίρια ερωτήματα προς όλους τους φορείς καθώς και στον καθένα μας χωριστά». Στις στρογγυλές τράπεζες που διοργανώνονται, θα τεθούν λοιπόν προς συζήτηση, ερωτήματα όπως :
• Πότε και γιατί μιλάμε για το «doping» θεωρώντας το ως κάποιο πρόβλημα που ανήκει αποκλειστικά στον πρωταθλητισμό;
• Το “Doping” θεωρείται μονάχα ένα περιθωριακό πρόβλημα (ελεγχόμενο πληθυσμιακά);
• Υπάρχει ή όχι η συσχέτιση μεταξύ των ουσιών doping και των ναρκωτικών ή παραισθησιογόνων ουσιών.
• Ο ρόλος της Βιοτεχνολογίας και της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στην εξέλιξη και εξάπλωση του φαινομένου της «Ντροπής» “Doping”.
• Ο ρόλος των ΜΜΕ στη δημιουργία μίας σύγχρονης πραγματικότητας όσον αφορά το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις Ανθρώπινες Αξίες.
• Το γενετικό-Γονιδιακό Doping αποτελεί ένα μύθο ή μία μάστιγα στη σύγχρονη Ιατρική θεώρηση της «Δημόσιας Υγείας».
• Ο ρόλος της «Παιδείας» μας στην απόκτηση της σύγχρονης Γνώσης καλλιεργώντας νέες και υγιείς κουλτούρες και πρότυπα στις Νέες Γενιές, στους Νεοέλληνες.
• Τελικά, το Ολυμπιακό Ιδεώδες και οι ανθρώπινες Αξίες αποτελούν ‘έννοιες’ που μας αφορούν ή μας ξεπερνούν στα σύγχρονα συστήματα και στην καθημερινότητά μας;
Σημειώνεται ότι η είσοδος στην διημερίδα είναι ελεύθερη και δεν χρειάζεται να γίνει κράτηση θέσης, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την άφιξη. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Για όσους θέλουν πληροφορίες και πρόγραμμα στη διεύθυνση: http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=863&cnode=213
Αναρτήθηκε από G2 greek-olympics.blogspot.com

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ


ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

Σήμερα το πρωϊ η Madonna πήγε στο δικαστήριο στο Μαλάουι για να πάρει το παιδάκι και να φύγει. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους όμως η υπόθεσή της πήρε αναβολή μέχρι την Παρασκευή. Κανείς δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για να μάθουμε γιατι θα περιμένει τόσο. Ισως όμως έχει να κάνει με...

τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει αυτή τη φορά και με την περίπτωση της γιαγιάς του κοριτσιού που την καταγγέλλει ότι θέλει να της το κλέψει.
τροκτικο

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ Guitar Hero

Ο ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ


ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τι μαγείρεψες ?

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Να σε βοηθήσω στο μαγείρεμα ?

ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Μωρό μου, που θες να σε πάω απόψε για φαγητό ?


ΝΤΥΣΙΜΟ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τιιιιιιιιι ????? Θα φορέσεις αυτό το πράγμα και θα βγεις έξω μαζί μου ? Ξέχασε το !!!!

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Α, το αποφάσισες, αυτό θα βάλεις?

ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Είσαι πανέμορφη !


ΝΕΥΡΑ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Πάλι σ έπιασαν οι υστερίες σου !

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Μήπως παραφέρεσαι λίγο ?

ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Αγάπη μου, Πάρε την πιστωτική μου κάρτα και πήγαινε μία βόλτα να ηρεμήσεις!


ΦΑΓΗΤΟ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Μόνη σου θα τα φας όλα αυτά ?

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Να σου φέρω κανένα φρουτάκι να στουμπώσεις?

ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Τι θα 'λεγες να σου φέρω και μία τούρτα από πάνω ?


ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τι στο διάολο έκανες όλη μέρα, μου λες?

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Ξεκουράστηκες σήμερα, ε ?

ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Όταν φοράς τα ρόλει και τις πιτζάμες, και τις παντόφλες- αρκουδάκια, είσαι πολύ σέξι !

Aπό το http://sofoscrete.blogspot.com/
.
Δείτε τις αφίσες που έχουν τοιχοκολληθεί στο Ηράκλειο και χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητη την εθνική ομάδα του Ισραήλ. Η αφίσα έχει τοιχοκολληθεί σε αρκετά εμφανή σημεία του κέντρου στο Ηράκλειο.

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com

Ανοιχτή επιστολή προς την Ελληνική Κοινωνία μέσω των blogs, του κατ’ εξοχήν δημοκρατικού μέσου ενημέρωσης και επικοινωνίας της εποχής.

Η απαγόρευση των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, τα οποία είναι περισσότερα γνωστά ως “φρουτάκια” επιβλήθηκε διότι είχαν δημιουργήσει ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα. Κατά την περίοδο της ελεύθερης λειτουργίας τους ένας σημαντικός αριθμός πολιτών είχε εθιστεί στη χρήση τους, με αποτέλεσμα τη οικονομική καταστροφή ατόμων και οικογενειών. Είναι γνωστό ότι η εξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια είναι μαζί με το κάπνισμα και τη χρήση αλκοόλ, μεταξύ των δυσκολότερων περιπτώσεων για απεξάρτηση ακριβώς επειδή η χρήση είναι «νόμιμη».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει σοβαρές προσπάθειες για τον περιορισμό της χρήσης καπνού και αλκοόλ αλλά δυστυχώς τα «φρουτάκια» είναι ακόμα νόμιμα παρά τις κοινωνικές παρενέργειες που έχουν δημιουργήσει σε πολλά κράτη – μέλη της ΕΕ. Η απαγόρευση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ελλάδα οδήγησε στην επιβολή προστίμου εκ μέρους της ΕΕ και με αφορμή αυτό το πρόστιμο εξαγγέλθηκε δια στόματος του Υφυπουργού Οικονομικών η νομιμοποίηση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Η ανακοίνωση δε, επισημαίνει ότι δεν αφόρα «τυχερά» παιχνίδια αλλά μόνο «ψυχαγωγικά».

Επίσης γίνεται λόγος από την πλευρά του Υπουργείου για μέτρα απαγόρευσης πρόσβασης των ανήλικων στα παιχνίδια αυτά καθώς και για συνολικά έσοδα που θα φτάνουν τα 500 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Είναι άξιο απορίας πως είναι δυνατόν οι ψυχαγωγικές κονσόλες που θα τοποθετηθούν σε μπαρ και καφενεία να μπορέσουν να αποφέρουν τέτοια έσοδα, από ενήλικους και μόνο, τη στιγμή που κυριαρχεί το Internet και τα παιχνίδια μέσω αυτού. Επίσης, ποιος είναι ο λόγος της απαγόρευσης χρήσης των παιχνιδιών από ανηλίκους αν ο ρόλος τους είναι καθαρά ψυχαγωγικός.

Ελπίζουμε ότι αυτά που ονομάζει το Υπουργείο «ψυχαγωγικά παιχνίδια» δεν θα είναι τα φρουτάκια χαμηλού τζόγου, όπως αυτά που οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους στην εξάρτηση στην Ευρώπη.

Ζητάμε την παρέμβαση όλων ώστε να υπάρξει δέσμευση εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών ότι το μετρό αφόρα καθαρά ψυχαγωγικά παιχνίδια στα οποία δεν θα υπάρχει καν η έννοια του τζόγου.

ΟΧΙ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ» ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ

Ένας επιχειρηματίας 47 ετών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη Δάφνη. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εποχιακών ειδών «ΕΠΙΛΕΓΕΙΝ» βρέθηκε πυροβολημένος.
Ο 47χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο...
κεφάλι την ώρα που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα με εποχικά είδη που διατηρούσε επί της οδού Στριγγάρη.
Πριν πατήσει την σκανδάλη είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο ανέφερε πως έδινε τέλος στη ζωή του λόγω των χρεών στα οποία δε μπορούσε να ανταπεξέλθει.
Ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό.



Αναρτήθηκε από troktiko

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ


Η Shawn Johnson (γεν. 19 Ιανουαρίου 1992) είναι διάσημη αμερικανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης της καλλιτεχνική γυμναστής το 2008. Αυτή άνοιξε ένα γυμναστικό κέντρο στην Τάμπα Φλώριδα των ΗΠΑ και κάνει χρυσές δουλειές με επώνυμους κυρίως! Και τούτο γιατί εκεί πάνε διάσημοι σταρς και χορεύουν με απλούς ανθρώπους , με μια προυπόθεση να πηγαίνουν ντυμένοι με το ίδιο μοντέλο φόρμας! Στην φωτογραφία βλέπετε τον κ. Nick Nolte που αφού πλήρωσε αδρά περιμένει με την σειρά του να χορέχει με γνωτόν σταρ!....by diaporon-bl/

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΟ!!!!



Ένα θαλάσσιο τέρας ... και οικολογικά πανιά και ηλιακούς συλλέκτες, θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμων κατά το ήμισυ και θα μειώσει τα αέρια του θερμοκηπίου.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!


Προστατέψτε την βιοποικιλότητα

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ!!!


Η αύξηση της θερμοκρασίας της Γής φθάνει μέχρι............

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΩ!!!


Σταματήστε την κλιματική αλλαγή πριν αυτή αλλάξει εμάς!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

LOS ANGELES — Η Νοτιοκορεάτισα Kim Yu Na κέρδισε τον παγκόσμιο τιτλο καλλιτεχνικού Πατινάζ πριν λίγο εδώ στο L.A σκορπώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Seoul !..Seoul:Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν αντιπυραυλικό σύστημα πλοίων κοντα στην Β.Κορέα πριν από την εκτόξευση του πυραύλου της!..Washingkton: Ο Ομπάμα κάλεσε χθες τους G20 να δουν με μια ματιά την κρίση!.. REYNOSA, Mexico - Με ξαφνική επίθεση ανδρες του στρατού με μάσκες γκρεμίζοντας πόρτα εισέβαλαν σε κτίριο και απελευθέρωσαν ομήρους εμπόρων ναρκωτικών πριν από λίγο!..LONDON - Ο πρίγκηπας William, που εκπαιδεύτηκε στο Αφγανιστάν θέλει τώρα να πάει να πολεμήσει εκεί λένε οι πληροφορίες των Times!..Boston US: Τρελλός πατέρας σκότωσε πριν λίγο τις δυό του κόρες στο πάρτυ των γενεθλίων τους και στην συνέχεια αυτοκτόνησε!..by diaporon-bl/

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!


Αλλα όχι αύτο, είμαι οικολόγος αλλά όλα έχουν τα όρια τους.
Κάποιες φωνές στην ΑΜΕΡΙΚΉ λένε ότι η οικογένεια των εν λόγω πλούτισαν
στις πλάτες τους και πρέπει να επιστρέψουν τα λεφτά πίσω.
Ονειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα....θα έλεγα έγω.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!ΣΜΠΑΣΙΜΠΑ......


Αν εμείς είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη επειδή οδηγάμε επιθετικά
τότε οι Ρώσοι που οδηγάνε τύφλα στο μεθύσει τι είναι?
Γιατί δεν εξηγήτε αλλιώς ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ!!!


Αλλη μία διαφήμιση για αυτοκίνητο που είναι όλα τα λεφτά.