Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ BLUE SKY


TO ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ BLUE SKY ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 20 ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ.


Αναρτήθηκε vendetablog

H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Ξέρετε ότι υπάρχει ανελέητος πόλεμος προπαγάνδας και αντιπροπαγάνδας, για το Μακεδονικό.
Τα όπλα των δύο "μονομάχων":
ΕΛΛΑΔΑ
-100 μπλόγκερς εντός Ελλάδας,
-20 μπλόγκερς εκτός Ελλάδας
-20.000 χρήστες που ενδιαφέρονται ζωηρά για το θέμα, συμμετέχουν σε γκρουπς, ψηφοφορίες κλπ.
-20 "ανταποκριτές" μας που ζουν εντός ΠΓΔΜ.
ΣΚΟΠΙΑ
-4 μπλόγκερς εντός ΠΓΔΜ
-500 μπλόγκερς εκτός (Αυστραλία, Καναδάς)
-1.000 χρήστες που ενδιαφέρονται ζωηρά
-1.500 φιλοσκοπιανοί Σλαβομακεδόνες στη Β.Ελλάδα (Βοσκόπουλος team)
-12 Ακαδημαϊκοί Έλληνες, διδάσκοντες σε ΑΕΙ
-8 Έλληνες δημοσιογράφοι, φανατικοί υπέρμαχοι των Σκοπιανών συμφερόντων, βαθύτατα μισέλληνες, συμπλεγματικοί.
-2 τηλεοπτικές εκπομπές. Η μια είναι η Ελληνοφρένεια στο ΣΚΑΙ (ακουσίως).
http://taxalia.blogspot.com/

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ


Αγγειοχειρουργος μελος των Γιατρων χωρις Συνορα ηταν στο Κονγκο ως εθελοντης.
εκει λοιπον χρειαστηκε να χειρουργησει ενα παιδι, που ειχε υποστει ακρωτηριασμο
του χεριου του.Επειδη δεν ειχε κανει ποτε τετοιο χειρουργιο ζητησε την βοηθεια
συναδελφου του ακουσον ακουσον μεσο SMS. Εκεινος στελνοντας του μηνυματα τον
βοηθησε να τελειωση την επεμβαση. Αυτη την στιγμη το παιδακι ειναι παρα πολυ καλα.
Υ.Γ Αφιερωμενο σε λιγους κακους ιατρους εντος συνορων.

ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ


Τελικα ο Νταρκο που ηρθε σαν φιλος, και φευγει αδελφος απο τον Ολυμπιακο.
Περα απο συλλογικες προτιμησεις και φανατισμους εδωσε στο αμοιρο Ελληνικο
Πρωταθλημα λαμψη και γοητεια. Το Σαββατο το βραδυ οι 25000 χιλιαδες φιλοι του,
του ειπαν με συγκλονιστικο τροπο ενα πολυ μεγαλο 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'
Του εκαναν δωρο αυτο που ηθελε απο την αρχη που ηρθε στον Ολυμπιακο
'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ'. Το μονο που εχω να τους πω ειναι ενα 'ΜΠΡΑΒΟ'
Ετσι πρεπει να ειναι οι φιλοι και οπαδοι που αγαπανε την ομαδα τους.
Κοντα στους παικτες οταν τους χρειαζονται και μακρια πολυ μακρια
απο την βια.

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ

Ο ένας από τους δύο αγνοούμενους βρέθηκε ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες από την πυροσβεστική υπηρεσία για τον εντοπισμό και του τελευταίου αγνοούμενου.
Σε τρεις βάρκες στις οποίες επέβαιναν δώδεκα άτομα, η τελευταία βάρκα αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να βρεθούν στα ορμητικά νερά του Λούσιου ποταμού, οι τέσσερις νεαροί που επέβαιναν σε αυτή.
Αναρτήθηκε από megalopolis2008

ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑ....Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ(ΠΡΩΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ)


Ο Τούρκος ηθοποιός ανακάλεσε, μέσα απο την εφημερίδα Χουριέτ, τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι είχε σκοτώσει 10 κύπριους. Δεν περίμενε να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις το θέμα και σκοπός του ήταν να δει αντιδράσεις γιατί...θέλει να ξεκινήσει μια ταινία, κάτι σαν του στρατιώτη Ράιν. Φαίνεται να είναι μια πολύ χαζή δικαιολογία και τίποτα παραπάνω αυτή του η δήλωση. Δεν κατάλαβε πως παραλίγον να υπάρξει κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Υπάρχουν τόσοι Κύπριοι αγνοούμενοι δεν μπορεί να καλύπτεται τόσο χαζά ένα τόσο σοβαρό θέμα.

ΝΕΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΣΙΟ ΠΟΤΑΜΟ


Ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία στην οποία είχαν χάσει την ζωή τους οι 8 από τους 18 νέους που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του Λουσίου ποταμού, νέα ατύχημα συνέβη σήμερα.Η βάρκα στην οποία επέβαιναν... τέσσερις νεαροί αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα νερά και να αγνοούνται οι δύο από αυτούς.Οι άλλοι δύο κατάφεραν να βγουν σώοι από τον ποταμό και να ειδοποιήσουν την πυροσβεστική, δυνάμεις της οποίας σπεύδουν από Τρίπολη και Καλαμάτα.Στην περιοχή τώρα βρέχει έντονα, όπως και τις τελευταίες ημέρες και οι συνθήκες για τον εντοπισμό τους είναι δύσκολες. "

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα διεκδικούν τα αυτονόητα.Με αφορμή το άθλιο, κατάπτυστο και συκοφαντικό άρθρο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» Μένος ΜΑΤ, ακροδεξιών της Γεωργίας Δάμα έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:Καταρχάς η ίδια η λεζάντα «Αντισυγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα» καταδεικνύει ευθύς εξαρχής την προσπάθεια εκ μέρους της εφημερίδας να παραπληροφορήσει τους αναγνώστες χωρίς καν να παρουσιάσει τις θέσεις των ίδιων των κατοίκων που διοργανώνουν τη συγκέντρωση. Εμείς δεν διοργανώσαμε ποτέ καμία αντισυγκέντρωση κατά κανενός, η αναρχική τρομοκρατική ιστοσελίδα Indymedia που φιλοξενείται στον server του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με την κρατική συνενοχή χρησιμοποιείται από οργανώσεις για την οργάνωση αντισυγκεντρώσεων κατά των δικών μας νόμιμων και σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Σύνταγμα συγκεντρώσεων.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη

Κίνα: Έκτο κρούσμα της γρίπης των πτηνών

Ένας άνδρας στη νοτιοδυτική κινεζική επαρχία Γκιζχού προσεβλήθη από τη γρίπη των πτηνών και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για το έκτο κρούσμα του εξαιρετικά παθογενούς ιού που καταγράφεται στην Κίνα από τις αρχές του χρόνου.
απο naftemporiki.gr

Τον Κάρολο Παπούλια για δεύτερη φορά Πρόεδρο θα προτείνει η κυβέρνηση


Την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει τον Κάρολο Παπούλια σε δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ανοίγοντας έτσι τα χαρτιά της κυβέρνησης για το θέμα.
Μιλώντας στην εφημερίδα Απογευματινή της Κυριακής ο κ. Παυλόπουλος είπε: «Το έχω πει επανειλημμένα ότι ο κ. Παπούλιας ασκεί άψογα τα καθήκοντά του. Είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τη δεύτερη θητεία του».
Προσθέτει ότι «απομένει και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, και ιδίως η αξιωματική αντιπολίτευση, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, να ξεκαθαρίσει τη θέση του».
Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χρήστο Μαρκογιαννάκη απαντά πως είναι συνηθισμένος στη σπερμολογία και πως οι σχέσεις τους είναι «απόλυτα αρμονικές».
«Δεν υπάρχει θέμα αρμοδιοτήτων. Η γενική πολιτική καθορίζεται από τον υπουργό και τα θέματα, τα οποία σχετίζονται με την εφαρμογή της πολιτικής αυτής στον τομέα της Δημόσιας Τάξης ανήκουν στον αναπληρωτή υπουργό» απαντά.
Σε ερώτηση αν το υπουργείο Εσωτερικών είναι έτοιμο για πρόωρες εκλογές απάντησε θετικά, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα γίνουν πρόωρες εκλογές απο in.gr

Απέκτησε με την κόρη του σε 6 χρόνια 4 παιδιά

Ο Ντάνι Ράινχαρτ, ένας 47χρονος από το Μιζούρι, κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του τα τελευταία 6 χρόνια και απέκτησε μαζί της 4 παιδιά.
Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η άλλη κόρη της οικογένειας πήγε στην αστυνομία και ζήτησε από τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες στο σπίτι που έμενε παλιά η οικογένεια στην εξοχή, χωρίς να δώσει κάποια άλλη πληροφορία.
Η αστυνομία έψαξε όλο το σπίτι και τον κήπο, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι ύποπτο.
Λίγες μέρες όμως αργότερα η οικογένεια που είχε αγοράσει το σπίτι ανακάλυψε τις σορούς δύο βρεφών μέσα σε καταψύκτες.
Αμέσως άρχισαν έρευνες και σύντομα αποκαλύφθηκε ότι τα παιδιά ήταν του 47χρονου και της 19χρονης σήμερα κόρης του.
Ο Ράινχαρτ άρχισε να κακοποιεί την κόρη του όταν αυτή ήταν 13 ετών. Η σύζυγος του γνώριζε την κόλαση που ζούσε η κοπέλα, αλλά ποτέ δεν πήγε στην αστυνομία.
Μάλιστα ήταν αυτή που ξεγέννησε την κόρη της στο σπίτι τους και τις τέσσερις φορές που έμεινε έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος δηλώνει βέβαιος ότι μόνο τα δύο παιδιά ήταν δικά του.
Άλλο ένα από τα 4 παιδιά είναι νεκρό χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια, ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί από τις Αρχές καμία πληροφορία για την τύχη του τέταρτου παιδιού.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





































Σημερα στη Θεσσαλονικη τιμάται η ημέρα του ολοκαυτωματος των Εβραιων της Θεσσαλονικης,κεντρικος ομιλητης θα ειναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,πραγματι δυσκολο το εργο του στις παρουσες συνθηκες,οπως και ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.Πραγματικα πρεπει να ειναι πολυ σκληρο για τα παιδια και τα εγγονια των μαρτυρων Εβραιων της Θεσσαλονικης να βλεπουν αυτες τις εικονες αλλα ειναι η πραγματικοτητα,εμεις τους τιμαμαι οπως τους αξιζει αλλα ελπιζουμε και αυτοι να κανουνε το ιδιο τουλαχιστον για τα παιδια της Γαζας.
Τις εικονες τις δανειστηκαμε απο το kourdistoportocali.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα Κύπρου, που ζήτησε τη διερεύνηση της υπόθεσης, προκάλεσαν οι δηλώσεις Τούρκου ηθοποιού ότι κατά την εισβολή του 1974 σκότωσε δέκα Κυπρίους. Μετά τις αντιδράσεις, ο Αττίλα Ολγκάτς ανακάλεσε, λέγοντας ότι επρόκειτο για σενάριο που έγραφε...Ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης ανέφερε ότι θα μπορούσε να γίνει έρευνα από τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους (ΔΕΑ) ή από επιτροπή, την οποία να διορίσουν τα Ηνωμένα Έθνη, για να διαφανεί κατά πόσον ισχύουν οι ισχυρισμοί του Ολγκάτς.Ο κ. Κληρίδης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η αρχική ομολογία του Τούρκου ηθοποιού ήταν η αληθινή και χαρακτήρισε ανόητη και αστήρικτη τη δικαιολογία, που προέβαλε στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να ανασκευάσει, ότι δήθεν είχε μπερδέψει την πραγματικότητα με το σενάριο που έγραφε.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ


ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ-ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ!O ι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες σημερα,24 Ιανουαριου 2009:το περικαλλες αγαλμα του τελευταιου Βυζαντινου Αυτοκρατορα,Κωνσταντινου Παλαιολογου εξω απο τη Μητροπολη Αθηνων,εγινε στοχος των εγκεφαλικα νεκρων αναρχοβλαμμενων,οι οποιοι του πεταξαν κοκκινη μπογια!
Ετσι,μετα τα εκτροπα στη Μητροπολη παραμονη Χριστουγεννων,οι γνωστοι-αγνωστοι ξαναχτυπησαν,δειχνοντας για μια ακομη φορα τη μανια τους εναντιον ενος Εθνικου μας Ηρωα.
Το προβλημα ειναι οτι ο Δημος Αθηναιων ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ τη βεβηλωση ωστε να την αποκαταστησει!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 24/1/09

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Αλάσκα

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε σήμερα τη νότια Αλάσκα, στις βορειοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS), χωρίς να κάνει λόγο επί τους παρόντος για θύματα ή ζημιές.
Το επίκεντρο του σεισμού τοποθετείται 56 χλμ. δυτικά της πόλης Νανουάλεκ και 260 χλμ. νοτιοδυτικά του Ανκορατζ, της μεγαλύτερης πόλης της Πολιτείας αυτής.

απο naftemporiki .gr



TO UFO


Ετσι τα παρουσιαζουν στην εποχη μας τα αγνωστου ταυτοτητος ιπταμενα αντεικιμενα

UFO


Eτσι παρουσιαζουν τα αγνωστα ιπταμενα αντικειμενα οι ζωγραφοι τον μεσαιωνα.
Υπ οψιν τα αεροστατα δεν ειχαν εφευρεθει ακομα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ... ΑΝΤΡΑ

Τρεις επιχειρηματίες τα πίνουν σ' ένα μπαρ και συζητάνε πόσο χαζές είναι οι γυναίκες τους.

Λέει ο πρώτος: «Η δικιά μου είναι εντελώς χαζή. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στο σούπερ μάρκετ κι αγόρασε 300 ευρώ κρέας γιατί ήταν σε προσφορά και δεν έχουμε καν κατάψυξη για να το βάλουμε.»

Ο δεύτερος συμφωνεί ότι αυτή ακούγεται πολύ χαζή αλλά επιμένει ότι η δικιά του είναι πιο στόκος.
«Ακριβώς πριν μια βδομάδα πήγε και ξόδεψε
20.000 ευρώ για να πάρει ένα καινούργιο αυτοκίνητο και δεν ξέρει καν να οδηγεί!»

Ο τρίτος, ο ξανθός, κουνάει το κεφάλι του σκεπτικά και συμφωνεί ότι και οι δύο σύζυγοι των φίλων του είναι βούρλα, αλλά πιστεύει ότι η δικιά του τις ξεπερνάει.

«Κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουν τα γέλια»,λέει.
«Την προηγούμενη εβδομάδα η γυναίκα μου έφυγε για διακοπές στην Ελλάδα.
Την παρακολούθησα που έφτιαχνε τις βαλίτσες της και πρέπει να πήρε τουλάχιστον πέντε πακέτα με προφυ-λακτικά μαζί της....
Και δεν έχει καν πουλί».

Αστεροειδής «έκρυψε» τη μισή Σελήνη


Ενα από τα μεγαλύτερα αναπάντητα κοσμικά ερωτήματα είναι η αιτία που η περιφορά και η περιστροφή της Σελήνης είναι τέτοιες ώστε εμείς από τη Γη να βλέπουμε μόνιμα μόνο την ίδια πλευρά. Επιστήμονες του Ινστιτούτου Γεωφυσικής στο Παρίσι ρίχνουν στο τραπέζι μια νέα θεωρία. Μελετώντας την ηλικία και τη διασπορά δεκάδων κρατήρων στη Σελήνη οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λίγο καιρό μετά τη δημιουργία της η Σελήνη δέχτηκε την «επίσκεψη» ενός μεγάλου αστεροειδούς που έπεσε στην επιφάνειά της. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα η τροχιά της Σελήνης να «κλειδώσει» και έτσι εμείς να βλέπουμε μόνο την ίδια πλευρά. Παράλληλα ερευνητές του ΜΙΤ θέλοντας να δώσουν λύση σε ένα άλλο «σεληνιακό μυστήριο» υποστηρίζουν ότι ο φυσικός μας δορυφόρος διέθετε κάποτε μαγνητικό πεδίο το οποίο εξαφανίστηκε στην πορεία. Ετσι εξηγούν το γεγονός ότι τα μέλη του «Αpollo 17» (της τελευταίας επανδρωμένης αποστολής στη Σελήνη) επέστρεψαν έχοντας πάρει μαζί τους αρχαία πετρώματα από τον δορυφόρο τα οποία αποδείχτηκε ότι ήταν μαγνητικά.