Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Έφυγε πριν λίγη ώρα ο μεγάλος Ευγένιος Σπαθάρης...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Θ.ΒΕΓΓΟ



απο τροκτικο

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΧΑΒΑΙ 5-0 ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ THEME ΑΞΙΖΕΙ



ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 79 ΕΤΩΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΧΑΒΑΙ 5-0, JOHN FURIA,ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ.

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΟΠΛΑ,ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ




Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ΗΡΩΙΝΗ: βάρους -1.013,5-γραμμαρίων
  • ΚΟΚΑΙΝΗ: βάρους -88-γραμμαρίων,
  • Μικροποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
  • Ένα (1) πιστόλι διαμετρήματος 6.35 mm ,
  • Eξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών, (ηλεκτρικός αναμείκτης, ηλεκτρική μηχανή κοπής, αυτοσχέδια χαλύβδινη πρέσα, καλούπια και πιεστικό-ανυψωτικό μηχάνημα),
  • Ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,κατάλληλες για την ζύγιση των ναρκωτικών ουσιών,
  • Ουσία νοθευτική ηρωίνης: βάρους-21.100-γραμμαρίων,
  • Ουσία νοθευτική κοκαΪνης : βάρους -140-γραμμαρίων
  • Το χρηματικό ποσό των (7.905)Ευρώ.

2) Μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της 08/05/2009 στο Κερατσίνι και στη Κυψέλη αντίστοιχα συνελήφθησαν από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 26 και 35 ετών αντίστοιχα, υπήκοοι Αλβανίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ: βάρους -6.230-γραμμαρίων
  • ΗΡΩΙΝΗ: βάρους -335-γραμμαρίων,
  • ΚΟΚΑΙΝΗ: βάρους-239-γραμμαρίων,
  • Ένας ηλεκτρικός αναμείκτης μια μέγγενη, ένα μεταλλικό καλούπι, ένα ανυψωτικό μηχάνημα κα μία βαριοπούλα,
  • Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κατάλληλες για την ζύγιση των ναρκωτικών ουσιών,
  • Το χρηματικό ποσό των (3.120) Ευρώ,
  • Δύο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα.

3) Απογευματινές ώρες της 08-05-2009 στον ΑΓ.Παντελεήμονα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής, τρείς (3) αλλοδαποί ηλικίας 27,24 και 32 ετών, υπήκοος Ιράκ ο πρώτος και εθνικότητας Παλαιστίνης οι επόμενοι, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΚΑΝΝΑΒΗ:βάρους -4.022-γραμμαρίων.

Το χρηματικό ποσό των -320- Eυρώ ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα 09-05-2009 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ





ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ-Το γρηγορότερο live!

scores-gr.blogspot.com

Το γρηγορότερο live!Επιλέξτε "Select" και δείτε μόνο τα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν... Με την υπογραφή του bet-gr.blogspot.com

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ-ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Vittoria Brambilla!!

9 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στις 9 Μαΐου 1950, ο Robert Schuman πρότεινε τη δημιουργία μιας οργανωμένης Ευρώπης, απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση ειρηνικών σχέσεων μεταξύ των λαών της.

Η πρόταση αυτή, γνωστή ως "Δήλωση Schuman", θεωρείται ως η απαρχή γένεσης της οντότητας που εξελίχθηκε στη σημερινή "Ευρωπαϊκή Ένωση".

Σήμερα η 9η Μαΐου έχει γίνει ένα ευρωπαϊκό σύμβολο (Ημέρα της Ευρώπης), το οποίο μαζί με τη σημαία, το έμβλημα, τον ύμνο και το ενιαίο νόμισμα (ευρώ) εκπροσωπεί την πολιτική οντότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με την Ημέρα της Ευρώπης δίνεται η ευκαιρία για δραστηριότητες και εορτές κατά τις οποίες οι πολίτες συνηθίζουν στην ιδέα της Ευρώπης και γεφυρώνονται οι αποστάσεις που χωρίζουν τους λαούς της Ένωσης.

Φυσικά… Μαγικά!-ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ





Δήμητρα Κογκίδου,



Καθηγήτρια στο ΠΤΔΕ και Κοσμητόρισσα στη Παιδαγωγική Σχολή





Φυσικά… Μαγικά!



Η φυσική είναι βαρετή, άσε που για να την καταλάβεις πρέπει να είσαι τουλάχιστον ιδιοφυία… Έτσι δεν είναι;



Ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη!!




  • Εκτοξεύστε πυραύλους χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και ξύδι από τη σαλάτα σας.


  • Φωταγωγήστε το σπίτι σας κάνοντας ποδήλατο και λειτουργήστε το ξυπνητήρι σας με τα λεμόνια που έχετε στο ψυγείο.


  • Μετρήστε την ταχύτητα του φωτός με έναν φούρνο μικροκυμάτων και λίγο κασέρι!


  • Διαπιστώστε με τα ίδια σας τα μάτια ότι τα αντικείμενα μπορούν να κατρακυλούν προς τα …πάνω ή να αιωρούνται καταργώντας το νόμο της βαρύτητας.


  • Διαλύστε τενεκέδες από λαμαρίνα και ισοπεδώστε κουτάκια αναψυκτικού χωρίς καν να τα ακουμπήσετε.


  • Κινηθείτε ‘οικολογικά’ με τον πυροσβεστήρα σας καθώς ψήνετε λουκάνικα με τον καθρέφτη σας...


Μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές/τριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ (ομάδα PHYSICS PARTIZANI) σας προσκαλούν το τριήμερο 12, 13 και 14 Μαΐου 2009, από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, στην εκδήλωση “Φυσικά... Μαγικά!”


στην Πλατεία Χημείου, στις 12 Μαΐου 2009


στην Πλατεία του κτιρίου της Διοίκησης, στις 13 Μαΐου 2009 και


στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής στις 14 Μαΐου 2009



Η εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της φοιτητικής εβδομάδας, είναι ανοικτή για όλους, δωρεάν και δεν απαιτεί κανενός είδους κράτηση.

OΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!


Έτοιμη για πόλεμο η Ρωσία λέει ο Μεντβέντεφ



Με αφορμή τη σημερινή 64η επέτειο της νίκης του Κόκκινου Στρατού επί της ναζιστικής Γερμανίας. ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της

"Η νίκη επί του φασισμού είναι ένα παράδειγμα και ένα μάθημα για όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα επίκαιρο σε μια στιγμή που ορισμένοι είναι έτοιμοι να εμπλακούν σε μια στρατιωτική σύγκρουση", δήλωσε ο Μεντβέντεφ ενώπιον χιλιάδων στρατιωτών που είχαν συγκεντρωθεί στην Κόκκινη Πλατεία για τον εορτασμό της 64ης επέτειο της νίκης του Κόκκινου Στρατού επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Αν και ο ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε, πως οποιαδήποτε επίθεση εναντίον ρώσων πολιτών θα έχει την αρμόζουσα απάντηση, διευκρίνισε ότι το "μέλλον της Ρωσίας θα είναι ειρηνικό, επιτυχημένο και χαρούμενο".

Οι δηλώσεις αυτές γίνονται σε μια στιγμή επίμονων εντάσεων ανάμεσα στη Ρωσία και τη Γεωργία.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Αύγουστο, σημειώθηκε μια βραχεία σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αυτές χώρες για τον έλεγχο της Νότιας Οσετίας.
Helenic Business

ROBOT ΓΥΝΑΙΚΑ!!


Οι ειδικοί που κατασκεύαζουν τα ρομπότ τώρα δίνουν και φύλο,αντρας ή γυναίκα.
Οπως λένε γύρω στο 2050 όταν και θα έχουν τέλειοποιηθεί θα μπορούν να γίνονται και γάμοι μεταξύ του ανθρώπινου είδους και των ρομπότ.
ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΛΕΩ ΕΓΩ!!

ΧΕΡΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!!




ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ......ΤΟ


1956: Μαχητικό συλλαλητήριο υπέρ της Κύπρου στην Αθήνα καταλήγει σε συγκρούσεις με την αστυνομία. Απολογισμός: τέσσερις διαδηλωτές κι ένας αστυνομικός διευθυντής νεκροί, ενώ τραυματίζονται 265 άτομα, εκ των οποίων τα 165 από σφαίρες.

1960: Εγκαινιάζεται το νέο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, νυν «Γεώργιος Γεννηματάς», δυναμικότητας 450 κλινών.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ!!

Weird Laughing Traffic Cops

Αυτό που βλέπετε.Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τους δικούς μας τροχονόμους να κάνουν το ίδιο.

ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!




Αλβανός διπλωμάτης συνελήφθη στην Τουρκία κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανακοίνωσαν σήμερα οι αλβανικές αρχές, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι συνελήφθη καθώς μετέφερε 65 κιλά ηρωίνης...


Η σύλληψη του Αγκίμ Χατζίου, δεύτερου γραμματέα της αλβανικής πρεσβείας στην ΠΓΔΜ, συνιστά το δεύτερο περιστατικό αυτού του τύπου, μετά τη σύλληψη πέρυσι στην Ιταλία οδηγού της αλβανικής πρεσβείας, ο οποίος μετέφερε ένα κιλό κοκαΐνης.

"Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης μας ενημέρωσε με φαξ ότι ο πολίτης Αγκίμ Χατζίου συνελήφθη με την κατηγορία του 'λαθρεμπορίου ναρκωτικών ουσιών'", αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας σε ανακοίνωσή του.

Ο υπουργός Εξωτερικών Λουλζίμ Μπάσα απομάκρυνε τον Χατζίου από τα καθήκοντά του επειδή δεν είχε παρουσιαστεί στην εργασία του από τη Δευτέρα. Εξάλλου οι αρχές της χώρας ήραν τη διπλωματική του ασυλία.

Εφημερίδες έγραψαν ότι η ηρωίνη που μετέφερε ο Χατζίου την ώρα που συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα Τουρκίας-Βουλγαρίας, ήταν αξίας 650.000 ευρώ, αλλά η τιμή πώλησής της θα ήταν πολλαπλάσια, γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ......ΖΗΤΗΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.......ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ






ΚΑΠΟΤΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ!!

Pet Shop, Αθήνα 2009

Τα ζώα στα pet shop...

Είναι ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Είναι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ

Eίναι ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

09 Μαϊου 09..Santa Barbara, Καλιφόρνια - 30.000 άτομα έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους καθώς οι φλόγες και η κάπνα έχει σκεπάσει την όμορφη πόλη της Καλλιφόρνιας όπου μένονται οι σφοδροί άνεμοι!!...Πακισταν.. Οι αρχές στο Πακιστάν λένε ότι μισό εκατομμύριο άτομα έχουν μετακινηθεί λόγω των μαχών με τους Ταλιμπάν στις κοιλάδες της χώρας και ζητούν βοήθεια του ΟΗΕ για την αντιμέτώπιση της τεράστιας αυτής μετακίνησης!...Ο Πάπας Βενέδικτος περπάτησε στο κόκκινο χαλί του καλωσορίσματος στο Αμμάν, όπου και χαιρετίστηκε από τον βασιλιά Αμπντουλάχ!... London.. Τέσσερις Βρετανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο νότιο Αφγανιστάν σε διάστημα 24 ωρών, στην χειρότερη μέρα για τους Βρεττανούς δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας!...WASHINGTON (CNN) - Ο Πρόεδρος Ομπάμα θα θα μιλήσει στις 4 Ιουνίου στην Αίγυπτο για τη σχέση της Αμερικής με τον μουσουλμανικό κόσμο, ο γραμματέας του Λευκού Οίκου Robert Gibbs το ανακοίνωσε την Παρασκευή. Η Αίγυπτος είναι "μια χώρα που κατά πολλούς τρόπους αποτελεί την καρδιά του αραβικού κόσμου," είπε Gibbs!..(CNN) - Ο Δαλάι Λάμα μίλησε για το "καταστροφικό συναίσθημα."! Σε μια συνέντευξή του που θα βγει στον αέρα την Κυριακή από το CNN το ο Fareed Zakaria λέει ακόμα ότι και Osama bin Laden δεν θα επιθυμούσε τη βία, όταν ήταν παιδί, αλλά ότι αυτό αναπτήχθηκε από το μίσος και την απογοήτευση στην ζωή!... (CNN) - Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, την Παρασκευή ανέφερε ότι 2.500 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της γρίπης των χοίρων σε 25 χώρες, με 44 νεκρούς από τη νόσο!...

Θα συζητήσει το ΠΑΣΟΚ το θέμα υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους αποκάλυψε ο Λιάγκας!!


Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη χθεσινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real. "Όταν το ΠΑΣΟΚ έρθει στην εξουσία, θα ανοίξει συζήτηση για αυτό το θέμα" δήλωσε.
Ο έγκριτος πολιτικός και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ έδωσε μαθήματα πολιτικής ειλικρίνειας ενάντια στην υποκρισία που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία. Η Καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα πρέπει να λάβει τέλος και ο Λιάγκας ήταν ξεκάθαρος. Η αναγνώριση του γάμου ως θεσμός είναι πολιτικη δέσμευση όπως και όλων των δικαιωμάτων που συνοδεύουν την πράξη.
Ο πολιτικός άνδρας Γιώργος Λιάγκας που διακρίνεται από τη σοβαρότητα του δεν μπορεί να έκανε αυθαίρετα αυτή τη δήλωση. Σίγουρα είχε το πράσινο φως από τη Χαριλάου Τρικούπη (Ιπποκράτους ντε!) εκτός εάν έχει μπεί κόκκινο φως στο ΠΑΣΟΚ και δεν το έχουμε καταλάβει. Ο δημοφιλής πολιτικός του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε μύδρους ενάντια αυτών που αντιτίθενται στην αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων και υποστήριξε το "ανθρώπινο" δικαίωμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση των Παπάδων υπονοώντας ότι αντιδρούν για τα μάτια του κόσμου ενώ πολλοί από αυτούς είναι ομοφυλόφιλοι.

Ο Λαός του ΠΑΣΟΚ αλλά και όλοι οι προοδευτικοί ψηφοφόροι συμφωνούν με τις απόψεις Λιάγκα και είναι σίγουρο πως ο υπουργικός θώκος τον περιμένει μετά τον επερχόμενο θρίαμβο του κινήματος. Πολιτικοί με προοδευτικές ιδέες σαν τον Γιώργο Λιάγκα λείπουν από το πολιτικό σκηνικό. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα think tank από μόνος του, γεγονός που σίγουρα εκτιμά ο ΓΑΠ, σκοπεύοντας μάλιστα να τον χρησιμοποιήσει για νέες αποκαλύψεις της νέας διακυβέρνησης: Κατάργηση του νόμου της βαρύτητας από σεβασμό στους υπέρβαρους, αναθεώρηση της φυγόκεντρου για αυτούς που ζαλίζονται στο ζεϊμπέκικο κλπ.
Το πήραμε από το royfianos.blogspot.com

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Θα αρχίσουν την υγιεινή διατροφή για να ρίξουν τα τριγλυκερίδια.
Αμφιβάλει κανείς γι' αυτό, ότι σε περίοδο εκλογών πέρνουμε την θέση των προβάτων.
Το σύνθημα ένα ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!

ΣΤΑΦΟΝΤ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ