Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΠΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ SMART ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προπόνηση Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα


1λεπτο και 4 τεσσερα δευτερόλεπτα χρειάζονται οι μεγάλες ομάδες να καθαρίσουν ομάδες τύπου Σλόβαν.ΖΑΙΡΙ,ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ,ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΚΑΙ ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ και μια άμυνα μπετόν όλα τα λεφτά του αγώνα.Τα υπόλοιπα είναι ιστορία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μήνυση για την προδοσία της Κύπρου, που ανοίγει το “δρόμο” για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, κατέθεσε ο νομικός Στέλιος Γρηγορίου


Μήνυση «κατά παντός υπευθύνου, στρατιωτικού και πολιτικού προσώπου, ενεχομένου εις τα γεγονότα της Κυπριακής προδοσίας…», κατέθεσε σήμερα ο νομικός Στέλιος Γρηγορίου.
Ο κ. Γρηγορίου είχε καταθέσει ΑΙΤΗΜΑ στον Υπουργό Δικαιοσύνης, 34 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο (20/07/2008), για ν’ ανοίξει επιτελούς ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Ζητούσε από τον υπουργό Δικαιοσύνης την ανάκληση της από 3.5.1976 Υπουργικής Απόφασης (44/7.3.1975), από την κυβέρνηση Κ. Καραμανλή και υπουργό Δικαιοσύνης τον Κ. Στεφανάκη, ώστε να μην μείνουν με ατιμώρητοι οι υπεύθυνοι για το Κυπριακό Ολοκαύτωμα.
Η κυβέρνηση του ανιψιού Κ. Καραμανλή, με την Αρ. Πρωτ: 85146 οικ. ΛΕ/15/9/2008, του υπουργού Δικαιοσύνης Χατζηγάκη, απάντησε πως απορρίπτει το αίτημα αποκάλυψης της εθνικής προδοσίας και επισήμανε ότι «δεν εκλείπουν οι λόγοι αναστολής των λόγων της ποινικής δίωξης των υπευθύνων για τα εγκλήματα της Κυπριακής τραγωδίας»!
Με τη σημερινή μήνυσή του ο Στέλιος Γρηγορίου, ανοίγει το δρόμο για την προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη.
Ποιος σοβαρός πολίτης και ειδικότερα δικαστής, θ’ αποδεχθεί ότι σήμερα δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι ένοχοι ενός εγκλήματος -όπως ισχυρίζεται η σημερινή κυβέρνηση Καραμανλή-, διότι «…ανακύπτει κίνδυνος να προκύψουν γεγονότα ικανά να διαταράξουν τας διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος μετ’ άλλων κρατών…»;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν «ΠΩΛΕΙΤΑΙ», η κυβέρνηση Καραμανλή την έχει ήδη ΠΟΥΛΗΣΕΙ!
Τα πολιτικά κόμματα τι έχουν να πουν για τη συγκάλυψη της Κυπριακής Προδοσίας;

Όλοκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς του Στέλιου Γρηγορίου, στο θυγατρικό μας blog: ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (Sibilla, 21 Ιούλη 2008)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παραμένουν οι "εθνικοί" λόγοι για να παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟΣ ο φάκελος της ΚΥΠΡΟΥ (κυβέρνηση Καραμανλή) (Sibilla, 6 Οκτώβρη 2008)

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!


ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΕΠΟΧΗ ΦΥΣΙΚΑ!!

Φάλαινα έσωσε δύτρια από βέβαιο πνιγμό

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχτηκαν σε πισίνα των εγκαταστάσεων της Polar Land στην πόλη Harbin της Κίνας, όταν κατά τη διάρκεια διαγωνισμού άπνοιας από δύτες, μια 26χρονη διαγωνιζόμενη κόντεψε να πνιγεί.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η δύτρια Yang Yun βρισκόταν στο τέλος της προσπάθειάς της, στο βυθό των πισίνας βάθους 10 μέτρων και ξεκίνησε την επιστροφή της στην επιφάνεια.

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ωστόσο που επικρατούσαν στην περιοχή, είχαν κατεβάσει τόσο πολύ τη θερμοκρασία του νερού, που η Yang Yun συνειδητοποίησε τρομαγμένη ότι τα πόδια της είχαν παραλύσει από το κρύο.
Σαν από μηχανής θεός, μία από τις φάλαινας Beluga που ήταν μόνιμοι «κάτοικοι» της συγκεκριμένης πισίνας διαισθάνθηκς την δύσκολη κατάσταση στην οποία περιήλθε η 26χρονη και έσπευσε να τη βοηθήσει.
Αμέσως τη δάγκωσε πολύ ελαφρά από τα πόδια και την έσπρωξε προς την επιφάνεια, σώζοντάς τη ζωή, αφού οι υπεύθυνοι ασφαλείας του διαγωνισμού δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως το πρόβλημα της δύτριας.

Η ίδια η 26χρονη δήλωσε ότι είχε αρχίσει να πίνει νερό και πίστεψε ότι θα πέθαινε, όταν είδε τη φάλαινα να την πλησιάζει και να τη σπρώχνει προς… το οξυγόνο.
Hellenic Business

ΚΛΟΥΒΗ ΓΙΑ ΝΕΟΣΣΟΥΣ!!

Βρήκα αυτή την φωτογραφία στο διαδυκτιο την εξέλαβα ως αστείο και γι αυτό την παρουσιάζω.Ολες οι γυνάίκες που ίσως στραβώσουν να ξέρουν ότι τις αγαπώ και δεν ταυτίζομαι,πάντως η φώτο είναι αστεία

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Απροστάτευτοι οι πολίτες


Αντισυνταγματική είναι η λειτουργία καμερών στους δρόμους επί 24ωρου βάσεως, σύμφωνα με γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σύμφωνα με την ίδια γνωμοδότηση, η ρύθμιση αυτή καθιστά την αστυνομία ανέλεγκτη και τον πολίτη απροστάτευτο.Μάλιστα, η Αρχή επικρίνει ακόμη την κυβέρνηση, διότι κατά παράβαση του Συντάγματος αφαίρεσε από την ελεγκτική αρμοδιότητα της Αρχής ένα μεγάλο και ευαίσθητο τομέα της κρατικής δράσης, όπως είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων.Το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης, αυτό της δημόσιας ασφάλειας, καταρρίπτεται από τη γνωμοδότηση, όπου αναφέρεται ότι «η συνεχής βιντεο-επιτήρηση δημόσιων χώρων ισοδυναμεί με σύστημα αυτόματης μυστικής παρακολούθησης».
Hellenic Business

Θανατηφόρα επικίνδυνο το τεχνητό μαύρισμα με «σολάριουμ»




Τα πρόσφατα αποτελέσματα μεγάλης και πολυετούς επιστημονικής έρευνας, ήρθαν απλά να επιβεβαιώσουν αυτό που τόσο καιρό ακουγόταν ως φήμη: το μαύρισμα με τη χρήση της..

υπεριώδους ακτινοβολίας που έχουν οι συσκευές «σολάριουμ» είναι εξαιρετικά βλαπτικό και προκαλεί καρκίνο. Για να γίνει πιο αντιληπτός ο κίνδυνος, αρκεί η επιστημονική διαπίστωση, ότι η χρήση συσκευών σολάριουμ σε ηλικίες κάτω των 30 ετών αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος σε ποσοστό 75% (!), ενώ πλέον ο κίνδυνος για πρόκληση καρκίνου του δέρματος ή των ματιών είναι όμοιος με αυτόν που υπάρχει από το θανατηφόρο αέριο της μουστάρδας ή από το δηλητήριο αρσενικό.
Share on Facebook

22ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΜΑ ΜΕ ΚΑΓΙΑΚ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΗ

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ (Horten 229)ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ B-2 (Stealth)ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΙΩΣ...




ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Ανήλικη καμικάζι παρέσυρε… τροχονόμο!



Σήμερα στις 4 τα ξημερώματα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μια ανήλικη μοτοσικλετίστρια η οποία μάλιστα στερούνταν διπλώματος οδήγησης, αντί να συμμορφωθεί με το σήμα τροχονόμου και να σταματήσει την πορεία της, προκειμένου να της γίνει νόμιμος έλεγχος από τους άνδρες του οικείου τμήματος Τροχαίας, ανέπτυξε ταχύτητα και δε δίστασε να παρασύρει με τη μηχανή της έναν αστυνομικό που βρέθηκε στο δρόμο της! Ευτυχώς, που ο τραυματισμός του αστυνομικού δεν ήταν σοβαρός, αφού μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών επέτρεψε στο σπίτι του.Αντίθετα η δράστιδα αλλά και ο φίλος της που ήταν συνεπιβάτης της στο επίμαχο δρομολόγιο συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Δύο θετικά κρούσματα νέας γρίπης Α σε στρατιώτες στην Κω



Δύο θετικά κρούσματα νέας γρίπης Α (Η1Ν1) πιστοποιήθηκαν σήμερα σε στρατιώτες που υπηρετούν στην Κώ. Όπως διευκρινίστηκε, ο πρώτος νοσηλεύεται από τις 23 Ιουλίου...

αρχικά στο αναρρωτήριο της Μονάδας του, και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω. Ο δεύτερος νοσηλεύεται από τις 25 Ιουλίου στο ΓΝ Κω και σήμερα εξέρχεται για νοσηλεία στο αναρρωτήριο.

Εδώ τα καλά...όπλα...


Οι συμμορίες στη Χώρα μας έχουν εξοικειωθεί με τα αυτόματα όπλα.
Η "εισαγωγή" κυρίως από Αλβανία δεν φαίνεται να σταματάει.
Τα κέρδη είναι μεγάλα.
Οι κακοποιοί όπως ακούσαμε και τελευταία από το γνωστό συνδικάτο
εξασκούνται στην σκοποβολή σε διάφορα σημεία της Αττικής για να είναι
ετοιμοπόλεμοι και ακριβέστατοι στην εκτέλεση των συμβολαίων θανάτου.
Τα όπλα αυτά που μπορεί να φέρουν και διόπτρα (βλέπε Βλαστός)
ξεκινούν από 800 έως και 3.000 ευρώ ανάλογα με τον τόπο παράδοσης
αλλά και τα τεμάχια της παραγγελίας.
Όσο μπαίνουν μέσα στην Αθήνα ανεβαίνει και η τιμή.
Κοντά στα σύνορα χαμηλώνει.
Από το πέρασμα της Σαγιάδας απέναντι από την Κέρκυρα
τα φουσκωτά των Αλβανών
επιχειρούν συνεχώς να "μπάσουν πράμα".
Είναι σκληροί κακοποιοί και πολλές φορές έχουν και ανταλλαγές
πυροβολισμών με τους Λιμενικούς μας.
Η εξάρθρωση του συνδικάτου του εγκλήματος έφερε πίσω κάποια
συμβόλαια θανάτου.
Αθηναίος

Bilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"


Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει

  • 2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
  • 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
  • 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.

Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία )

Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση... !

Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στια κοινότητες τους!

Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο!
Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!

Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!

Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ _Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε

ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!

Ενημερωθείτε και υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Γρίπη των χοίρων και επικίνδυνα εμβόλια -Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς..

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου,

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
παίρνω την πρωτοβουλία να σας στείλω την ακόλουθη επιστολή, την οποία έστειλα ήδη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ομοιοπαθητική Ένωση και άλλους φορείς με την παράκληση να τη μεταδώσετε προς κάθε φίλο, γνωστό σας ή άλλο φορέα, με στόχο την ορθή ενημέρωση και την πρόληψη μιας ενδεχόμενης τραγικής πανδημίας που σύμφωνα με αναφορές και έρευνες μπορεί να κοστίσει την υγεία ή και τη ζωή ακόμη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.


Ονομάζομαι Βίκυ Χρυσού και είμαι Ελληνίδα blogger -διαχειρίστρια της σελίδαςTOXOTIS,
αλλά και αρθρογράφος στον ειδικό κυρίως τύπο. Η αιτία της επιστολής μου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση των κυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση- και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" των σκευασμάτων), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος της επιστολής.

Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν-

  • όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του,
  • αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση απέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και
  • απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...

αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...

Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σας δίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...

Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-

1827 θεωρείτε η πρώτη φωτογραφία στο κόσμο



.
Από το 1793, ο Γάλλος Nicιphore Niιpce και ο αδελφός του Claude φαντάστηκαν μια φωτογραφική διαδικασία και κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων ο Nicιphore πειραματίστηκε με τις διάφορες φωτοευαίσθητες ουσίες και τις φωτογραφικές μηχανές. Το 1824 παρήγαγε μια άποψη από το παράθυρό του σε ένα μεταλλικό πιάτο που καλύφθηκε με άσφαλτο. Αυτή και οι περισσότερες εικόνες που διαμορφώνονται από το Niιpce στα 1820 δεν υπάρχουν πια, αλλά η συγκεχυμένη εικόνα ενός σπιτιού περιστεριών και μιας στέγης σιταποθηκών που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 1827(φωτογραφία) είναι μια καλή αντιπροσώπευση της τέχνης του Niιpce. Για να δημιουργήσει αυτό που αποκάλεσε "ηλιογράφο," ή σχέδιο ήλιων ο Niιpce κράτησε χρόνο έκθεσης κάτι περισσότερο από οκτώ ώρες !!
Η φωτογραφία, αν και ακόμα δεν ήταν καθόλου πρακτική, είχε εφευρεθεί!!

Όποιος πήρε πλαστό προφυλακτικό να έχει καλούς απογόνους!


Πλαστά προφυλακτικά της πολύ δημοφιλούς φίρμας "Durex" έχουν ρίξει κάποιοι στην αγορά με αποτέλεσμα ο ΕΟΦ να βγάλει ανακοίνωση για να ενημερώσει τον κόσμο.
Τα πλαστά προφυλακτικά κυκλοφορούν σε συσκευασίες των τριών τεμαχίων, όπως και τα αυθεντικά, είναι αγνώστου κατασκευής και...

αμφιβόλου ποιότητας. Φέρουν τρύπες και έχουν κακή ποιότητα κατασκευής, με αποτέλεσμα να αποτελούν ενδεχόμενη απειλή για τη δημόσια υγεία.
Με λίγα λόγια όποιος τα φόρεσε να του ευχηθούμε και καλούς απογόνους. Να τους ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων. Υπάρχει και άλλη που είναι δυσάρεστη. Να μολυνθείς κάποιος...

Ο ΠΑΟ έχει γεμίσει από μαθητευόμενους μάγους...

Γράφει ο Κλέφτης του Πάντοτε
.
Ο ΠΑΟ απέδειξε στην Τσεχία, ότι έχει γεμίσει από μαθητευόμενους μάγους και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Και όσοι βιαστούν να βγουν και να πουν ότι «η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα» και άλλα τέτοια τραγικά, γίνονται πιο γελοίοι από ότι πραγματικά είναι.
Ο ΠΑΟ κατέβηκε στο ματς με τη Σπάρτα με ένα σύστημα που ουδέποτε είχε χρησιμοποιήσει στην προετοιμασία του και με τις τραγικές γιόμες να δίνουν και να παίρνουν. Η μπάλα στα ουράνια μπας και τη βρει ο πανύψηλος Σισέ με τον γίγαντα Σαλπιγγίδη.
Στην άμυνα ο Μπιέρσμιρ ήταν απλά ανέτοιμος, ο Σπυρόπουλος ξεφούσκωσε, ο Καντέ έτσι και έτσι και...

ο Βύντρα ήταν ο γνωστός Βύντρα που δικαίως βρίζουν απανταχού οι Παναθηναϊκοί. Τόσα χρόνια κανείς δεν έχει δει ότι το παλικάρι δεν κάνει για αμυντικός στον ΠΑΟ;
Στον πάγκο ο…Παϊτέρης κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και αλίμονο αν θα κάνει Χριστούγεννα φέτος στην Ελλάδα.
Τα…συγχαρητήρια μας στον κ. Αντωνίου και στον κ. Πατέρα που βλέπουν…μπάλα! Γέμισαν τον ΠΑΟ με αμυντικούς χαφ, πήραν έναν αμυντικό από το κάτω ράφι κι άλλον έναν που είναι εμφανές ότι δεν έμπειρος και έναν πανάκριβο επιθετικό ο οποίος περιμένει τη μπάλα από το πουθενά γιατί δεν υπάρχει παίκτης να του τη δώσει!
Για να μην τρελαίνεστε οι Παναθηναϊκοί, αν δεν αλλάξουν σύντομα τα πράγματα, μία από τα ίδια θα είναι το έργο και φέτος…

Σαν Σήμερα: 29/07/2009



1014: Η μάχη στο Κλειδί: Ο Βασίλειος Β’ ο Βουλγαροκτόνος όχι μόνο συντρίβει τον τσάρο των Βουλγάρων Σαμουήλ, αλλά τυφλώνει έναν προς έναν του 15.000 αιχμαλώτους του.

1871: Γεννιέται ο ρώσος καλόγερος Γκρέγκόρι Ρασπούτιν, που είχε ισχυρή επιρροή στην αυλή του τελευταίου τσάρου Νικόλαου Β΄.

1883: Γεννιέται ο ιταλός δικτάτωρ (1922-43) Μπενίτο Μουσολίνι.

1890: Πεθαίνει ο ολλανδός ζωγράφος Βίνσεντ Βαν Γκονγκ, δύο μέρες μετά τον αυτοπυροβολισμό του.

1925: Γεννιέται στη Χίο ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

1949: Βγαίνει στον αέρα το ραδιόφωνο του BBC.

1973: Το ψευδοδημοψήφισμα που οργάνωσε η χούντα καταργεί την Μοναρχία με ποσοστό 78,4% και κηρύσσει την Προεδρική Δημοκρατία με πρόεδρο τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο.

1981: Ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας παντρεύεται τη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ στον Άγιο Παύλο του Λονδίνου.

1900: Ο Βασιλιάς Ουμπέρτο της Ιταλίας δολοφονείται

1907: Ο Ρόμπερτ Μπάντεν Πάουελ ξεκινά το κίνημα των Προσκόπων

1913: Πρωτόκολλο Λονδίνου : δημιουργία αυτονόμου Αλβανίας

1921: Ο Χίτλερ γίνεται Πρόεδρος του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος

1922: Οι Σύμμαχοι απαγορεύουν στους Ελληνες να καταλάβουν την τουρκική Κωνσταντινούπολη

1971: Ο Τίτο εκλέγεται και παλι Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας

1983: Ηνωμ. Βασίλειο: Θάνατος του ηθοποιού Ντέιβιντ Νίβεν

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ



Κι άλλη πληγή στην καρδιά της Αθήνας


Η οδός Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο είναι ο επόμενος αδιέξοδος δρόμος για τα ναυάγια της ζωής, άβουλα θύματα στους βαρόνους της παρανομίας. Το νέο κατάλυμα της αμαρτίας, το πάλαι ποτέ ξενοδοχείο «Απόλλων» αποτελεί το νέο γκέτο της ντροπής στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με τα τετρακόσια «λαβωμένα» κτίρια που έχουν γίνει άσυλο εγκληματικότητας. Η επονείδιστη καταρράκωση της ανθρώπινης υπόστασης που επιτυγχάνεται με θλιβερό δέλεαρ τη σύριγγα, το «βραχάκι» και την «άσπρη μπίρα» οδηγεί από την εφιαλτική παραίσθηση στην εξαθλίωση και από εκεί -με το ίδιο δρομολόγιο- στον τάφο. Οι αποστεωμένες σκιές της πλατείας Θεάτρου και του παλιού Εφετείου άλλαξαν στέκι. Δεν έκοψαν όμως τις ίδιες συνήθειες. Κάποιοι πουλάνε θάνατο και κάποιοι άλλοι αγοράζουν «λευκή ελπίδα». Χρήστες ναρκωτικών, έμποροι και βαποράκια, αλλοδαποί κάθε φυλής, ακόμα και επαίτες βρήκαν άλλη γειτονιά. Λίγα μέτρα πιο κάτω από την Ομόνοια οι κάτοικοι της περιοχής είναι για μία ακόμη φορά εξαγριωμένοι. Οι επιχειρηματίες σηκώνουν τα χέρια ψηλά καθώς περίμεναν πώς και πώς την καλοκαιρινή περίοδο για να δουλέψουν, αλλά με τα έκτροπα που καθημερινά γίνονται μπροστά στα μαγαζιά τους οι πελάτες αρνούνται να τους επισκεφτούν. Και οι δύο κοινωνικές ομάδες νιώθουν ότι κάποιοι τους «δουλεύουν». Με υποσχέσεις και χρονοδιαγράμματα κοροϊδίας.

Το πρώην ξενοδοχείο «Απόλλων» ήταν κάποτε το διαμάντι της περιοχής. Σήμερα είναι άλλο ένα πολυώροφο εγκαταλειμμένο κτίριο που έχει πέσει στα χέρια καταληψιών. Στο εσωτερικό του, μάλιστα, διαθέτει όλα τα απαραίτητα έπιπλα για φιλοξενία και ύπνο για τους άθλιους και καταφρονεμένους της πόλης: κρεβάτια, στρώματα, καρέκλες, τραπέζια αλλά και καναπέδες. Απομεινάρια του παρελθόντος που έγιναν αποκούμπια του 2009.

Στους ορόφους τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι εμφανή. Μετά την επιδρομή όμως των χιλιάδων κολασμένων που καθημερινά μπαινοβγαίνουν στους χώρους του η εικόνα του πρώην ξενοδοχείου έχει αλλοιωθεί. Τα σκουπίδια, η βρόμα και τα άχρηστα αντικείμενα έχουν μετατρέψει τον εσωτερικό χώρο σε σκηνικά από ταινία θρίλερ.

«Δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας από τη μυρωδιά. Είναι προτιμότερο να μένουμε κλεισμένοι με τον καύσωνα μέσα στα διαμερίσματά μας παρά να βγαίνουμε έξω» καταγγέλλει στην «Espresso» μια Ελληνίδα από τις ελάχιστες ιδιοκτήτριες διαμερίσματος που έχουν απομείνει στην οδό Δεληγιώργη. «Είναι κρίμα τόσο νέα παιδιά να τα βλέπεις να πέφτουν στο δρόμο. Παίρνουν τη δόση τους και χάνονται στον κόσμο τους. Ας τα βοηθήσει κάποιος».

Εκτός όμως από τους αλλοδαπούς, στο πρώην ξενοδοχείο έχουν βρει κατάλυμα και οι χρήστες της πλατείας Θεάτρου, που ανενόχλητοι πλέον χρησιμοποιούν το λόμπι του κτιρίου προκειμένου να πάρουν τη δόση τους. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ έμποροι, χρήστες και βαποράκια κάνουν τη δουλειά τους. Στην είσοδο μάλιστα υπάρχει κάθε φορά ο έμπορος, ο «bodyguard». Με το μαγικό του τσαντάκι φορεμένο χιαστί, είναι έτοιμος να προμηθεύσει σε όποιον δεν έχει τη δόση του ή ακόμα και τα απαραίτητα σύνεργα, όπως σύριγγες, επί πληρωμή φυσικά.

Γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών μαζεύονται στο πρώην ξενοδοχείο για μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ των ναρκωτικών. Σε κοινή θέα, μπαίνουν στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου και τρυπάνε όποιο σημείο τους σώματός τους έχει απομείνει «καθαρό». Οι περισσότεροι, μάλιστα, ψάχνουν εναγωνίως καθαρή φλέβα, ενώ κάποιοι άλλοι τρυπούν ακόμα και τα πιο απίθανα σημεία του κορμιού τους: το λαιμό, τον αυχένα, τα δάχτυλα, ό,τι μπορούν να δουν μπροστά τους στην κατάσταση που βρίσκονται... Τίποτα από αυτά που γράφουμε δεν είναι υπερβολή. Ούτε μία παράγραφος. Ούτε μία λέξη. Γίναμε για μερικές ώρες αθέατοι παρατηρητές. Καταγράφηκαν όλα στο φακό του φωτορεπόρτερ. Κάθε κλικ της μηχανής και μια μαχαιρά στην κρατική, αστυνομική και δημοτική ανευθυνότητα.


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ

«Εδώ γίνεται όλο το νταραβέρι. Αγοράζουν τη δόση τους, μπαίνουν μέσα, βρίσκουν τη γωνιά τους και κάνουν τη δουλειά τους. Οσοι έχουν δυνάμεις ανεβαίνουν και στα δωμάτια. Βλέπουν ποιο είναι άδειο από μετανάστες και παίρνουν τη δόση τους. Πριν από δεκαπέντε μέρες βγάλανε ένα νεκρό από ‘δώ μέσα» δηλώνει κάτοικος της περιοχής. «Ζητάμε λύση εδώ και τώρα. Αρνούμαστε να γίνουμε η γειτονιά του ψεύδους, η γειτονιά όπου ναρκομανείς θα έρχονται για να παίρνουν τη δόση τους. Εχουμε κάνει καταγγελίες, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εμφανιστεί».

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που γίνονται καθημερινά εδώ και λίγους μήνες στο υγειονομικό τμήμα της νομαρχίας από κατοίκους της οδού Δεληγιώργη, όπου βρίσκεται το πρώην ξενοδοχείο «Απόλλων», αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει (όπως πληροφορηθήκαμε) ο απαιτούμενος συντονισμός από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να δοθεί λύση. Η νομαρχία της Αθήνας λέει ότι έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε το κτίριο να καθαριστεί, να απολυμανθεί και να σφραγιστεί, αφού αποτελεί άλλη μια υγειονομική βόμβα. Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο. Τίποτα πιο ασυνήθιστο για τις ελληνικές αρχές. Μέχρι την επόμενη επιχείρηση-σκούπα. Μέχρι την επόμενη εισαγγελική παραγγελία. Ενα κτίριο σφραγίζεται, δέκα ανοίγουν, σ’ ένα πολυδαίδαλο γκέτο που πνίγει την πρωτεύουσα σαν τα πλοκάμια της Λερναίας Υδρας.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ
ΦΩΤ.: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr

Εκνευρισμός στην Άγκυρα για τις περιπολίες της Frontex στο Αιγαίο

29 Ιούλιος 2009

Θέλουν την Ευρώπη έξω από το Αιγαίο

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τουρκία εμμένει ότι οι περιπολίες της διεθνούς δύναμης γίνονται σε διεθνή χωρικά ύδατα, και ως εκ τούτου το γεγονός αυτό δεν την βλάπτει.
Σημειώνεται ωστόσο ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών διαμήνυσε ότι η κατάσταση αυτή «δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος στο Αιγαίο». Κατηγορεί επίσης την Ελλάδα ότι με άλλοθι την παράνομη μετανάστευση επιχειρεί τη διεθνοποίηση των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο.
Αιτία επιπλέον ανησυχία για την τουρκική διπλωματία φέρεται να είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ενδεχόμενο να ζητήσει και η Κύπρος περιπολίες της Frontex στα δικά της χωρικά ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τουρκία εμμένει ότι οι περιπολίες της διεθνούς δύναμης γίνονται σε διεθνή χωρικά ύδατα, και ως εκ τούτου το γεγονός αυτό δεν την βλάπτει. Σημειώνεται ωστόσο ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών διαμήνυσε ότι η κατάσταση αυτή «δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος στο Αιγαίο». Κατηγορεί επίσης την Ελλάδα ότι με άλλοθι την παράνομη μετανάστευση επιχειρεί τη διεθνοποίηση των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο.
Αιτία επιπλέον ανησυχία για την τουρκική διπλωματία φέρεται να είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ενδεχόμενο να ζητήσει και η Κύπρος περιπολίες της Frontex στα δικά της χωρικά ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΠΗΓΗ

.Πρωϊνή Ματιά στον Κόσμον Όλον !!


BAGHDAD, Iraq (Reuters) Ο Γ ραμ. του υπουργείου Αμυν. των ΗΠΑ εξήρε την Τρίτη ΤΙς ιρακινές δυνάμεις που αλαμβάνουν τον έλεγχο απο τον στρατό των ΗΠΑ, και υποστήριξε ότι με την βοήθεια των ΗΠΑ το Ιράκ θα τερματίσει την πολιτική των ενεργειών που απειλούν την εύθραυστη ασφάλεια του!...KABUL (Reuters) - Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν περιέγραψε τον επόμενο μήνα που θα διεξαχθούν εκλογές στην χώρα σαν τον πιο σημαντικό και κρήσιμο για την χώρα με δηλώσεις του νωρίς σήμερα το πρωϊ!...CARACAS (Reuters) -Η Βενεζουέλα θα ανακαλέσει τον πρέσβη της από την Κολομβία και θα προχωρήσει στο πάγωμα των σχέσεων με τη γείτονα χώρα Ανδεων, είπε ο Πρόεδρος Hugo Chavez την Τρίτη μετά από τις κατηγορίες της περί προμήθειας όπλων από την χώρα του!....JERUSALEM (Reuters) - Ο απεσταλμένος των ΗΠΑ George Mitchell και ο ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν σε ένα εβραϊκό οικιστικό πάγωμα στις συνομιλίες της Τρίτης αλλά είπαν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη!...TEGUCIGALPA (Reuters) - Οι πραξικοπηματίες ηγέτες της Ονδούρα δέχθηκαν νέες πιέσεις για να επιτρέψουν την Τρίτη στον έκπτωτο Πρόεδρο Manuel Zelaya να επιστρέψει στην χώρα του και στην εξουσία, αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακάλεσαν 4 μέλη της πρεσβείας τους εκεί!..

ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Ή ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!

Γιατί αν είναι αληθινή πρέπει να προμηθευτούμε όλοι μας και όχι μόνο οι Ιταλοί τσίγκινα σωβρακάκια!!!Πάντως θεωρώ ότι είναι φωτομοντάζ αν ρωτάτε την ΄ταπεινή μου γνώμη!!

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!!!ΕΛΕΟΣ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΟ ΠΩΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ!!

Σκηνές γεμάτες αγωνία και ένταση εκτυλίχτηκαν στην πόλη Μπαταλγκάτζι της ανατολικής Τουρκίας, όταν απελπισμένος πατέρας απειλούσε να σκοτώσει την τεσσάρων μηνών κόρη του, αρνούμενος να εγκαταλείψει το σπίτι του, που επρόκειτο να κατεδαφιστεί από τις δημοτικές Αρχές της πόλης.

Συνελήφθη αστυνομικός για εκβιασμό στο Ηράκλειο

Ένας 36χρόνος αστυνομικός του τμήματος αστυνομικών επιχειρήσεων Ηρακλείου, συνελήφθη στο Ηράκλειο καθώς ελάχιστα λεπτά πριν, είχε παραλάβει από επιχειρηματία τον οποίο εκβίαζε, ποσό 4000 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε σε βάρος του, ο αστυνομικός συνάντησε τον επιχειρηματία στο κατάστημά του και του είπε ότι γνώριζε πως ήταν καταζητούμενος για την εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων, συνολικής ποινής 23 μηνών, για απάτη και υπεξαίρεση. Του είπε ακόμα ότι αν του έδινε 6.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραζόταν με έναν άλλο αστυνομικό, θα τον "προστάτευε" έτσι ώστε να μην τον ενοχλήσει η Αστυνομία για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο επιχειρηματίας, κατήγγειλε το περιστατικό τηλεφωνικά στο Α.Τ της περιοχής όπου δραστηριοποιείται και εν συνεχεία ενημερώθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, άντρες της οποίας ανέλαβαν τον χειρισμό της υπόθεσης, παρακολούθησαν τις κινήσεις του αστυνομικού και προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα που θα του έδινε ο επιχειρηματίας.

Ο δικηγόρος του αστυνομικού, δήλωσε ότι "τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως εμφανίζονται" και ότι ο πελάτης ου θα δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο για τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του. Στο γραφείο του εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο επιχειρηματίας για τις εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

Δεν προέκυψε πάντως ποινική ευθύνη άλλου αστυνομικού από την προανάκριση όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Hellenic Business