Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Μακριά το στόμα σας από τα blogs...


Τί έχουν πάθει πάλι τον τελευταίο καιρό όλοι αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ώς οι μεγαλύτεροι δημοσιογράφοι της Ελλάδας; Πότε δηλαδή επιτέλους θα καταλάβετε ότι τα blogs είναι τα μοναδικά μέσα ενημέρωσης που δεν ελέγχονται από κανέναν επιχειρηματία, από κανένα συμφέρον, από κανέναν μεγαλοεργολάβο από κανέναν πολιτικό, από κανέναν εξωτερικό παράγοντα; Ο Μάκης έχει λυσάξει τον τελευταίο καιρό, μέσα από τη στήλη του ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ, την οποία γράφει ο ίδιος άσχετα αν δεν το παραδέχεται, (αλήθεια είναι πολύ περίεργο να γράφεις για τον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο πρέπει να το κοιτάξει αυτό...) να εξαπολύει επιθέσεις στα blogs. Θα μου πείτε δεν λέει για όλα τα blogs. Λάθος ακόμα και για το troktiko ή το fimotro ή το press ή το nonews να μιλήσει μας παίρνει όλους εμάς η μπάλα.
Διότι μιλάει γενικά για τα blogs. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι χωρίς κανέναν έξοδο για hosting, χωρίς προσωπικό, χωρίς τμήμα τεχνικών, χωρίς ρεπόρτερς, χωρίς ακριβές βιντεοκάμερες, χωρίς επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, χωρίς την τεχνολογία που τα χρήματα του παρέχουν στο zougla.gr έχουν καταφέρει τα blogs να ενημερώνουν πρώτοι απ' όλους τους πολίτες που διαβάζουν και ενημερώνονται στο διαδίκτυο. Και πάνω απ' όλα ας συνηθίσει στην ιδέα ότι τα blogs θα γίνουν ακόμα πιο δυνατά...Χωρίς την στήριξη κανενός...χωρίς στήριξη από επιχειρηματίες - εκδότες όπως για παράδειγμα ο Λαμπράκης, ο Τεγόπουλος, ο Μπόμπολας, ο Κοντομηνάς, ο Κουρής κ.τλ.π. Καταλάβετε το...Είμαστε μόνοι μας...

Greekalert

Άρχισε τα βουντού...


(πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Σιγά να μην την γλίτωνε!...
Αυτό ακριβώς φοβόμουν και δεν έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής με την διάδοχη της ΝΔ και απέχω συνειδητά.
Μετά την προσχώρησή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά, και την ανατροπή και ώθηση που δείχνει αυτή η κίνηση, ο δεύτερος ξαφνικά έπαθε οξεία τροφική δηλητηρίαση!!!
Φαίνεται ο Ακατονόμαστος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα μέσα και άρχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους προκειμένου να βγει πρόεδρος η κορούλα του. Ελπίζω τώρα να μην πάθω και γω τα ίδια με τον Αντωνάκη...(φτου φτου σκόρδα!).

Καλός ο λαϊκισμός, αλλά 123 χιλιάδες ευρώ το μήνα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;


Και τώρα ένα θέμα άσχετο με την επικαιρότητα, αλλά σχετικό με την οικονομική κρίση που περνάμε. Επειδή το κυριότερο επιχείρημα των διάφορων "προοδευτικών" υπέρ της Δημοκρατίας και κυρίως κατά της Μοναρχίας, είναι ότι "οι βασιλιάδες μας κοστίζουν κι έφαγαν ήδη αρκετά", ας δούμε λίγο πόσο μας κοστίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι συν αυτώ, σεμια εποχή που ούτε το ίδιο το Αξίωμα του Προέδρου ούτε η χρησιμότητά του είναι ίδια με το παρελθόν.
Δείτε λοιπόν εδώ:http://www.mof-glk.gr/proypologismos/2009/books/proyp/PDFProyp/2.5.2.2.pdf

Σύμφωνα λοιπόν με τον προϋπολογισμό του 2009, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λαμβάνει:
-288.000 ευρώ ως "χορηγία Προέδρου της Δημοκρατίας"
-97.000 ευρώ ως "έξοδα παραστάσεως"
-1.772.000 ευρώ ως "βασικό μισθό"
-3.000 ευρώ ως "επίδομα χρόνου υπηρεσίας"
-30.000 ευρώ ως "οικογενειακή παροχή"
-14.000 ευρώ ως "επίδομα θέσης ευθύνης"
-288.000 είναι τα "έξοδα παραστάσεως όσων διετέλεσαν Πρόεδροι της Δημοκρατίας"
Τα παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις δαπάνες της Προεδρίας. Από επιδόματα στην Ελλάδα, άλλο τίποτα. Είναι ενδεικτικό άλλωστε το επίδομα..."θέσης ευθύνης" και "οικογενιακής παροχής" που βλέπουμε.
Αν κάνουμε λοιπόν την πρόσθεση, μας βγαίνει το ποσό του 1.604.000 ευρώ. Διαιρούμενο διά του 13, όσοι και οι μισθοί ενός εργαζομένου, μας βγαίνει 123.384 ευρώ το μήνα, τα χρήματα που λαμβάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Να σημειωθεί ότι σε αυτά τα χρήματα, δεν συμπεριλαμβάνονται τα λειτουργικά έξοδα ττου Προεδρικού Μεγάρου, μισθοί υπαλλήλων, κλπ. τα οποία περιέχονται στον συνημένο πίνακα.
Επειδή η Βασιλεία στην Ελλάδα μας άφησε χρόνια κι επειδή μια σύγκριση με τα ποσά του τότε προσαρμοσμένα στο σήμερα θα ήταν εντελώς άτοπη, ας δούμε το κόστος μιας από τις πιο ακριβές και ποιο "φανταχτερές" Μοναρχίες της Ευρώπης, αυτή της Ολλανδίας. Εκεί που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Βασίλισσα Βεατρίκη, παίρνει τον χρόνο ως μισθό από τον κρατικό προϋπολογισμό, το ποσό των 834.000 ευρώ! Δηλαδή, 770.000 ευρώ λιγότερα το χρόνο από τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενός θεσμού που δεν έχει ούτε στο 1% τις "φανταχτερές" εκδηλώσεις της Ολλανδίας. Ο δε διάδοχος του Θρόνου, πρίγκιπας Βίλλεμ Αλεξάντερ, παίρνει 248.000 ευρώ.
Σε σχέση δηλαδή με την λαμπερή και..."μουράτη" βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ο "ανύπαρκτος" τελετουργικά Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παίρνει σχεδόν τα διπλάσια!!! Σε σχέση δε με την περίοδο της βασιλείας της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας, υπάρχει η θεμελιώδης διαφορά ότι η βασιλική χορηγία τότε, κάλυπτε και τους μισθούς των υπαλλήλων των Ανακτόρων Αθηνών και Τατοϊου, και μόνο επί Χούντας οι μισθοί αυτοί απορροφήθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Καλός λοιπόν ο λαϊκισμός διαφόρων "δημοκρατών", αλλά μόνο σε όσους τρώνε κουτόχορτο...

Οταν μιλούν οι νέοι....



Ο Νίκος και ο Κώστας άφησαν ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας
"....και Διαφάνειας;":

Ο επαγγελματίας μετανάστης ή κάποιος ομοϊδεάτης του, δεν έχει σημασία, μας στέλνει ένα λινκ από την ιστοσελίδα του Σαραντάκου, ένα πρόσωπο με περίεργη δράση που ζώντας στο εξωτερικό και μακρυά από το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, πληροφορείται από επιτήδειους και αυτός με τη σειρά του παραπληροφορεί τους αναγνώστες του.

Εκείνο που με νευρίασε περισσότερο από όλα είναι που παραθέτει το αρχαίο κείμενο του Ισοκράτη ( http://www.sarantakos.com/isocrat.htm ) και άκουσον , άκουσον, ζητάει και συγνώμη από τους αναγνώστες του για το πολυτονικό!!!!!!!!!
Έχω δίπλα μου ένα φίλο, ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, καμία σχέση με φιλολογικές και ιστορικές επιστήμες και μόλις το διάβασε, έμεινε κάγκελο.
Από ποιον ζητάτε κύριε Σαραντάκο συγνώμη για το πολυτονικό;
Από τους Έλληνες πολίτες;

Μήπως πρέπει οι πολιτικοί μας να ζητήσουν συγνώμη από εμάς που απλοποίησαν τη γλώσσα μας σε γελοίο βαθμό, κυριολεκτικά την απογύμνωσαν και μας στέρησαν την δυνατότητα να το διδαχθούμε;

Για πήγαινε να πεις στους Αλβανούς που δεν έχουν ούτε ιστορία, ούτε πολιτισμό, πήγαινε να τους πεις να αφαιρέσουν τα δύο¨ που έχουν πάνω από το ε και θα δεις τι θα σου απαντήσουνε.
Πήγαινε στην Ισπανία που η ιστορία και ο πολιτισμός της ξεκίνησαν από το Μεσαίωνα όπως και σε όλη την Ευρώπη, πες τους να αφαιρέσουν την περισπωμένη επάνω από το ν και θα δεις τι θα σου απαντήσουμε. Για να σημειώσω η Ισπανία έχει εισάγει εδώ και πολλά χρόνια την ελληνική σαν 2η επιλογή ξένης γλώσσας στα Γυμνάσια - Λύκειά της και την αρχαία ελληνική στο Λύκειο.

Εμείς, λοιπόν, που έχουμε την αρχαιότερη ιστορία και πολιτισμό στην Ευρώπη, καταντήσαμε να ζητάμε "συγνώμη για το πολυτονικό". Και πώς θα γράψεις κ. Σαραντάκο ένα αρχαίο κείμενο χωρίς πολυτονικό; Έχει ουσία;

Καταντήσαμε να ονομαζόμαστε Ελληναράδες επειδή αγαπάμε την Ελλάδα, από κάτι διεθνιστούληδες, Συριζοψευτοκουλτουριάρηδες που δηλώνουν και λογοτέχνες. Η λογοτεχνία ήταν μια από τις επιστήμες κ. Σαραντάκο, η οποία στήριξε την πολιτισμική ταυτότητα της Ελλάδας, μαζί με την ιστορία και τις άλλες θεωρητικές επιστήμες σε δύσκολους καιρούς, όταν προσπαθούσαμε σαν έθνος να προστατέψουμε την πολιτισμική μας ταυτότητα και την καταγωγή μας.

Μάθετε να την υπηρετείτε γιατί της αξίζει.

Νίκος, 23 ετών και Κώστας 25.

Σχόλιο:
Οι νεώτεροι όταν μιλούν πολλές φορές οι ξερόλες μεγαλύτεροι πρέπει
να σιωπούν!
Αθηναίος

Ενθουσίασε τους μαθητές σου (Ron Clark Academy)

Χορός και μουσική στο μάθημα, χαρούμενα πρόσωπα και μαθητές με όρεξη να μάθουν, χρώμα και ζωντάνια στους χώρους, στο κέντρο της συνειδητά εφαρμοζόμενης διδακτικής φιλοσοφίας ο καθηγητής που οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις.

Δείτε την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του (ιδιωτικού) σχολείου Ron Clark Academy στις ΗΠΑ από το CNN.

Ασφαλώς το θέμα θέλει μελέτη και οπωσδήποτε συνυπολογισμό του πολιτισμικού παράγοντα. Ανεξαρτήτως πάντως των όποιων τεχνικών διδασκαλίας, αμφιβάλλει κανείς ότι ο δάσκαλός που διαθέτει κι εκφράζει πάθος, ενθουσιασμό, καινοτομία και δημιουργικότητα στη διδασκαλία όχι μόνο θα έχει άριστους μαθητές, αλλά θα τους βοηθήσει να αγαπήσουν το μαγικό κόσμο της γνώσης πέραν των σχολικών υποχρεώσων;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του σχολείου.ΠΗΓΗ

ΝΕΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Η FORD-ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

"Απόπειρα βιαιοπραγίας" από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ! Αληθεύει;


Το Press-gr αποκαλύπτει...
"Απόπειρα βιαιοπραγίας" από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Τον κατηγορεί ότι πήγε να την χτυπήσει υπάλληλος του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ. Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του με τρεις μάρτυρες!
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πρωταγωνιστής επεισοδίου φέρεται -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας- βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εναντίον του οποίου υποβλήθηκε μήνυση για "απόπειρα βιαιοπραγίας"!
Πρόκειται για τον βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Παντούλα. Το γεγονός συνέβη την περασμένη Τετάρτη όταν ο βουλευτής επισκέφθηκε τον ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πληροφόρησης) που είναι το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη, για να ρωτήσει σχετικά με την υπόθεση συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα του ανηψιού του. Φαίνεται όμως ότι η συνεννόηση δεν πήγε καλά με την υπάλληλο στην οποία απευθύνθηκε. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε η ίδια η οποία είπε ότι ο βουλευτής, ο οποίος φέρεται να δήλωσε την ιδιότητά του, εξετράπη και απείλησε να την χτυπήσει ενώ στη συνέχεια η υπάλληλος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για το αδίκημα της απόπειρας βιαιοπραγίας. Το όνομα της μηνύτριας είναι Μαρία Λαΐνα η οποία φέρεται να επικαλείται μάλιστα και τρεις μάρτυρες για το συμβάν.
press-gr

Έρχονται εξεταστικές, αλλά όχι για ..... το Βατοπέδι!!!

πηγη

«ΦPENO ΣTO BATOΠEΔΙ» φωνάζει το σημερινό «ΕΘΝΟΣ». Η εφημερίδα που έκαμε σημαία της το «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου για να τρωθεί το «ηθικό πλεονέκτημα» της κυβέρνησης Καραμανλή, σήμερα βάζει «φρένο» στο Βατοπέδι. Βάζει φρένο στο ξεμασκάρεμα της σκανδαλολογίας. Επικαλείται κυβερνητικούς αξιωματούχους που δεν βρίσκουν κάποιο νόημα στη σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι στην παρούσα φάση. Σε κάποια άλλη φάση δηλαδή θα υπάρχει νόημα.
Οι σκανδαλιάρηδες δημοσιογράφοι του κατεστημένου δεν έχουν τελικά συγκεντρώσει υλικό ικανό να στήσει εξεταστική επιτροπή για όλα όσα επικαλούνταν στη διάρκεια του τελευταίου έτους. Δε μπορούν να στήσουν εξεταστική, ούτε για το θεαθήναι!
Σε πρώτη φάση θα ζητήσουν λέει την επιστροφή στο Δημόσιο της ακίνητης περιουσίας και προς το παρόν αναζητείται ο φορέας που θα μπορούσε να συντονίσει αυτή την προσπάθεια…….
Φυσικά διαρρέουν ότι υπάρχουν στοιχεία για Ομόλογα και Siemens και μάλιστα για την περίοδο μετά το 2004 που δεν έχουν παραγραφεί τα «αδικήματα» αφού δεν έχει λήξει πενταετία. Πριν το 2004 να μη μας αφορά!!! Τα σκάνδαλα όμως και των Ομολόγων και της Siemens ξεκίνησαν πριν το 2004 και μάλιστα αυτή την περίοδο έπεσαν τα πολλά λεφτά στα ταμεία του Πασόκ. Φυσικά και μας ενδιαφέρει η περίοδος, μας ενδιαφέρουν τα μαύρα ταμεία και σίγουρα θα μας απασχολήσουν, όσο και αν θέλουν να θάψουν το παρελθόν οι ομάδες τεκμηρίωσης, οι μηχανισμοί του Μαξίμου και τα κατεστημένα!

Αν γίνουν και τα ΜΠΛΟΓΚΣ Μέσα Μαζικής Επιβίωσης ΧΑΘΗΚΑΜΕ...

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι πλέον ένα επάγγελμα που διαθέτει αστέρια και γνώριμα πρόσωπα (όπως ο κινηματογράφος, το τραγούδι, ο αθλητισμός) που μπαινοβγαίνουν στα σπίτια μας μέσω της τηλεόρασης και θεωρούνται οικεία. Και πέρα από κάθε ειδική μόρφωση, γνώσεις, εξαιρετικό ταλέντο και εγκυρότητα, διαμορφώνουν απόψεις που επηρεάζουν την κοινή γνώμη και κυρίως τα παιδιά και τους νέους. Οι νέοι όμως, από τα τέλη του περασμένου και τις αρχές αυτού του αιώνα, δεν ενδιαφέρονται για την τηλεόραση και έχουν στραφεί στο Διαδίκτυο, όπου μέσω του υπολογιστή τους, αποκτούν την ψευδαίσθηση ότι με την διαδικασία πλήκτρων και κλικ συμμετέχουν στα δρόμενα του κόσμου τούτου με την δική τους παρουσία... Κάποτε μιά ελίτ νέων ή που είχαν τα μέσα, εξέφραζαν τις απόψεις και τις ευαισθησίες τους μέσα από έντυπα τύπου "Διάπλασις των παίδων", μετά ήρθαν τα μουσικά συγκροτήματα με τις συναυλίες που έφεραν την υστερία και τώρα, τα σάιτς και τα μπλογκς, όπου ο καθένας μπορεί να ουρήσει και να κοπρίσει...

ΠΗΓΗ

ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ 6 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2003 ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 21 ΜΑΘΗΤΕΣ


Στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου ο αντεισαγγελέας του ΑΠ Ν. Μαύρος πρότεινε να απορριφθεί η αίτηση αναίρεσης που έχουν καταθέσει οι έξι καταδικασθέντες για το πολύνεκρο δυστύχημα (13 Απριλίου 2003) στο Μαλιακό κόλπο, που βρήκαν το θάνατο 21 μαθητές του Λυκείου από το Μακρυχώρι Ημαθίας.

Ο κ. Μαύρος υποστήριξε ότι η καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Λάρισας έχει ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία και κατά συνέπεια πρέπει να απορριφθεί η αίτηση αναίρεσης.Για το θάνατο των 21 μαθητών καταδικάστηκαν ο οδηγός της νταλίκας Δημήτρης Ντόλας σε κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών, ο εκ των συνιδιοκτητών της νταλίκας Φώτιος Καβελίδης σε κάθειρξη 14 ετών και τριών μηνών, ο δεύτερος εκ των συνιδιοκτητών της νταλίκας Αναστάσιος Καμέας σε κάθειρξη 11 ετών και τριών μηνών, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας «Ακρίτας» Δημ. Χαμπούρης σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, τεσσάρων μηνών και 15 ημερών, καθώς η κατηγορία της διατάραξης συγκοινωνιών μετετράπη από «ενδεχόμενο δόλο» σε «ασυνείδητη αμέλεια», ο διευθυντής του εργοστασίου νοβοπάν Πολυχρόνης Δαρδαμπούνης σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, 11 μηνών και 15 ημερών, ο προϊστάμενος βάρδιας του εργοστασίου Μωυσής Αλεξάκης σε φυλάκιση τριών ετών και 11 μηνών.
Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ
21 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΖΩΕΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

Κέρδη στο όνομα του Αλλάχ


Οι μουσουλμάνοι της Γερμανίας θα έχουν την ευκαιρία με το νέο έτος να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μιας δικής τους τράπεζας, η οποία προσφέρει οικονομικές συναλλαγές, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, Σάρια.
Σήμερα, τέσσερα εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζουν και εργάζονται στη Γερμανία. Τρώνε, πίνουν και προσεύχονται, σύμφωνα πάντα με τις εντολές που καθορίζει ο προφήτης Μωχάμετ. Εντούτοις, όταν πρόκειται για νομισματικές συναλλαγές, οι αρχές του Κορανίου δεν έχουν να υποδείξουν οτιδήποτε προς τους πιστούς. Ως εκ τούτου, το Κοράνι δεν έχει διαδραματίσει κανένα ρόλο, αναφορικά με τις τραπεζικές συναλλαγές στη Γερμανία. Ωστόσο, αυτό προτίθεται σύντομα να αλλάξει.
Στις αρχές του επόμενου χρόνου, η πρώτη ισλαμική τράπεζα στη Γερμανία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες που είναι σύμφωνες με το νόμο Σάρια, θα ανοίξει τις πόρτες της για τους μουσουλμάνους και όχι μόνο. Αναμένεται ότι η εν λόγω τράπεζα, Kuveyt TΣrk Beteiligungsbank, όπως ονομάζεται, θα λειτουργήσει παράρτημα στο κέντρο της Μανχάιμ, μιας πόλης στη Δυτική Γερμανία, ενώ και άλλα παραρτήματα προγραμματίζονται να ανοίξουν σε άλλες πόλεις.
Οι υπεύθυνοι της Γερμανικής Ομοσπονδίας Οικονομικών Υπηρεσιών, γνωστή ως Bafin, έδωσαν πρόσφατα άδεια λειτουργίας σε υποκατάστημα τουρκικής τράπεζας. Η άδεια επιτρέπει μόνο τη συλλογή κεφαλαίων που μεταφέρονται σε λογαριασμούς στην Τουρκία και προσαρμόζονται στους ισλαμικούς κανόνες. Επιπλέον, η τραπεζική βιομηχανία άλλων χωρών εξυπηρέτησε τους μουσουλμάνους σε εξίσου μικρή κλίμακα, ωστόσο, με το πέρας δέκα ετών από την εισχώρηση ισλαμικών τραπεζών στην αγορά, όλες οι σημαντικές τράπεζες στη Μεγάλη Βρετανία δημιούργησαν ισλαμικά τμήματα, ενώ υπάρχουν πέντε ισλαμικές τράπεζες στη χώρα.
Σε παγκόσμια κλίμακα, περισσότερα από 470 δισεκατομμύρια ευρώ τυγχάνουν διαχείρισης, σύμφωνης με τις ισλαμικές αρχές. Στη Γερμανία όμως, καμία τράπεζα μέχρι τώρα δεν έχει εξετάσει την ισλαμική αγορά. Η ιδιαιτερότητα των ισλαμικών τραπεζικών επιχειρήσεων βρίσκεται στο γεγονός ότι ο προφήτης Μωχάμετ απαγορεύει την χρέωση τόκου. Όπως και ο Ιησούς, ο Μωχάμετ έλαβε μέτρα ενάντια στους τοκογλύφους της εποχής τους, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν τους συμπολίτες τους με χρέωση υπερβολικού τόκου, περισσότερου από 100%. Ο Μωχάμετ απαγόρευσε τη χρέωση τόκου, εκτός και αν υπήρχε αντάλλαγμα. Από τη δεκαετία του "70, οι ισλαμικές τράπεζες έχουν επιδιώξει να ικανοποιήσουν αυτήν την απαίτηση με την προσφορά οικονομικών υπηρεσιών, στη βάση των άτοκων συναλλαγών. Αντί τόκου, η τράπεζα υπόσχεται στους πελάτες μερίδιο από τα κέρδη της. Για παράδειγμα, μια επιχείρηση, αντί να πάρει δάνειο για να χτίσει νέο εργοστάσιο, προσφέρει στους επενδυτές της μερίδιο των κερδών.
Η σημαντική πτυχή όλων αυτών των συναλλαγών, οι οποίες ρυθμίζονται στο όνομα του Αλλάχ, είναι ότι, στην πραγματικότητα, βασίζονται σε ανταλλαγές αγαθών και υπηρεσιών. Οι επενδύσεις που συμμορφώνονται με το Κοράνι αντιπροσωπεύουν, στο παρόν στάδιο, το 1% της συνολικής αγοράς. Εντούτοις, η αγορά αυξάνεται κατά 15% - 20% ετησίως. Ορισμένοι από τους σημαντικούς πελάτες των ισλαμικών τραπεζών είναι Πέρσες επενδυτές εξεύρεσης πετρελαίου, οι οποίοι επιμένουν ότι το κεφάλαιό τους πρέπει να επενδύεται σύμφωνα με τα θρησκευτικά κριτήρια των μουσουλμάνων
Σημειώνεται επίσης ότι οι επιχειρήσεις που είναι βαριά χρεωμένες αποκλείονται από τις ισλαμικές τράπεζες, οι οποίες απευθύνονται σε θρησκευτικούς μελετητές του νόμου Σάρια για να εξετάζουν όλα τα προϊόντα των επιχειρήσεων που απευθύνονται σε αυτές.
Του Christoph Pauly
DER SPIEGEL
The New York Times Syndicate

Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;


Δημοσιεύθηκε από olympiada

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYZRCAwj7BhH9VVJtjl9oE9BNXaRpULVJhXpChOZ-a8vLtj9u-e0QMdO90sQtvbYnUg0WImEdbzTTeF7TUaTF11xaHeTPYs7Ai8Uhl_-Y8EcFICXExLSyJJI6OlofRw_SqbEJeNH8eNFzc/s400/%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%95%CE%9F%CE%A5+%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A3+%CE%A3%CE%9A%CE%99%CE%A4%CE%A3%CE%9F+%CE%9C%CE%95+%CE%97%CE%A5.jpgΟ Πρωθυπουργός της χώρας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην υπηρεσία των υποκινητών ρατσιστικού και θρησκευτικού μίσους. Αυτή τη φορά υπερβήκατε τα εσκαμμένα επιλέγοντας ως “μάρτυρα” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ξεπερνάει και αυτή του περιβόητου Κορανίου όπου δημοσιογράφοι με προπαγάνδα ενάντια ακόμα και στην κοινή λογική υπέθαλψαν φυλετικό και θρησκευτικό διχασμό στην Ελληνική κοινωνία μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών. Παραμένουν δε – ακόμα – ατιμώρητοι.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση της υποτιθέμενης δολοφονίας Πακιστανού (που ως συνήθως έγινε Αφγανός*) στο ΑΤ Νικαίας από βασανιστήρια αστυνομικών. Ενός παιδεραστή, ενός βιαστή ανηλίκου μετανάστη (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που παραθέτουμε) που συνελήφθει επ’ αυτοφόρω και ξυλοκοπήθηκε από συγγενή του άτυχου παιδιού και πέθανε μετά από 14 ημέρες μετά την κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών και οινοπνεύματος. Αυτά τεκμηριώθηκαν από τις τοξικολογικές εξετάσεις και την ιατροδικαστική έρευνα.

Και όμως, ο πρωθυπουργός – πολέμιος της “Ανομίας” και της “Ατιμωρησίας”, παραβιάζοντας όλους τους νόμους και τα συντεταγμένα όργανα δήλωσε: «Ο κ.Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο περιστατικό θανάτου Πακιστανού μετανάστη, ο οποίος σύμφωνα με ομοεθνείς του είχε βασανιστεί από αστυνομικούς. Έκανε λόγο για απαξίωση της ανθρωπιάς, «με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία», έγραψε η «Ελευθεροτυπία». Πρωθυπουργός – ιατροδικαστής – τοξικολογικό εργαστήριο – δικαστής, με μια κουκούλα θα κάνει και τον δήμιο.

Ο υπουργός ΠΡΟ ΠΟ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε στην κάμερα του BBC ότι «η αστυνομία έχει χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών», και είπε ότι θα βάλει τέλος στις «βιαιοπραγίες αστυνομικών κατά πολιτών», ενώ δήλωσε «ότι έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό του 25χρονου Πακιστανού Μοχάμετ Καμράν Ατίφ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 9 Οκτωβρίου, ύστερα από τον άγριο βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας». «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την οποιαδήποτε αστυνομική βία» συμπλήρωσε.

«Μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξη», σχολίασε ο (ανυπόμονος) δημοσιογράφος του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ. Είπαμε, 65 δις θα δανειστούμε, το BBC είναι πρώτο στη δημιουργία χαοτικού κλίματος για να ανέβουν τα επιτόκια δανεισμού.

Οι δημοσιογράφοι έστησαν πρώτοι τον χορό, χύνοντας το δηλητήριο του ρατσιστικού μίσους. Θα μεταδώσουμε την είδηση από το ίδιο μέσο, για να μη θεωρηθεί ότι κάνουμε συρραφή. Δείτε πως η Ζούγκλα του κυρίου Μάκη Τριανταφυλόπουλου υποδαυλίζει το μίσος με δημοσιογραφικά τσιτάτα τύπου “όπως καταγγέλεται”, “σύμφωνα με καταγγελίες” κλπ.

zougla prin

Αυτά βεβαίως πριν από οποιαδήποτε επίσημη έρευνα, μοναδική πηγή “οι καταγγελίες”. Ποιόν; θα δούμε σε λίγο. Κοιτάξτε τώρα το άρθρο από το ίδιο ακριβώς μέσο, μετά τα επίσημα πορίσματα:

zougla meta

Ο άτυχος βασανισμένος που “δεν αναγνωρίστηκε από το θύμα” και πέθανε από βασανισμούς των αστυνομικών έγινε βιαστής ανήλικων μεταναστών (όπως πολλοί από αυτούς που θέλουν τους μετανάστες σε παραπήγματα και εφετεία, φτηνό κρέας χωρίς tracking δηλαδή) που πέθανε από συναφή γούστα. Έτσι λοιπόν ερχόμαστε στο προκείμενο: Είτε λένε ψέμματα οι ιατροδικαστές, οι τελέσαντες την τοξικολογική έρευνα, οι αστυνομικοί (τι λες τώρα) και οι δημοσιογράφοι,

Ή λένε ψέμματα “αυτοί που κατήγγειλαν”, οι “σύμφωνα με καταγγελίες”. Μα ποιοί διάολο είναι επιτέλους “αυτοί που κατήγγειλαν”; Διαβάστε πως το φυλετικό μίσος μπαίνει στο κοινοβούλιο. Διαβάστε σε ποιών το έλεος είναι τα άτυχα παιδιά αυτής της χώρας (μετανάστες και μη):

Σχετική ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

ΕΡΩΤΗΣΗ

19-10-09

Προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ: Το νέο δόγμα «δημοκρατία και πυγμή» εγκαινιάζεται με το θάνατο του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ

Τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι πακιστανών εργατών στη Νίκαια. Ο Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας ως ύποπτος για ξυλοδαρμό ανηλίκου. Εκεί συνεχίστηκε ο άγριος ξυλοδαρμός του και όταν ο μηνυτής του δεν τον αναγνώρισε αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα ο αδελφός του υπό πίεση αναγκάστηκε να υπογράψει βεβαίωση ότι παρέλαβε τον αδελφό του σωματικά ακέραιο και χωρίς μώλωπες. Στις 9 Οκτώβρη ο Μοχάμεντ Κομράν αβοήθητος και στερημένος νοσοκομειακής φροντίδας υπέκυψε.

Ακολούθησαν οι …Οικολόγοι Πράσινοι, και δείτε ποιοί άλλοι, πάλι από τη Ζούγκλα:

zougla kataggeliesΠαρατηρήστε τώρα το εξής: Τα άρθρα που βασίζονται στις “μαρτυρίες” και στα “όπως καταγγέλεται” είναι ανυπόγραφα, ενώ το άρθρο που παραθέτει τα αποτελέσματα, είναι ενυπόγραφο. Προσέξτε και τις ημερομηνίες.

Τα ίδια ακριβώς θα παρατηρήσετε και σε άλλα μέσα, με την ίδια χρονολογική σειρά. Όταν είναι να υποδαυλίσουμε το μίσος, έχουμε ανώνυμες καταγγελίες, ανώνυμα άρθρα και βουλευτικές ασυλίες. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Κορανίου, έχουμε το παράδοξο, το “θύμα” να αλλάζει ηλικίες και υπηκοότητες σαν τα πουκάμισα. Ο 27χρονος Πακιστανός, γίνεται 23 Αφγανός* κλπ κλπ.

Κανένα τετράποδο κτήνος (που θα έλεγε και ο Καστοριάδης) δεν βρήκε μία κουβέντα να πει για το πραγματικό θύμα της υπόθεσης. Τον άτυχο ανήλικο μετανάστη και τον εφιάλτη που ζούσε όταν ο κάθε πρεζόμαγκας μουτζαχεντίν “εργάτης” έβγαζε τα γούστα του πάνω στο κορμί και στην ψυχή του.

Κανένας ελεεινός “ευαίσθητος” δεν λέει κουβέντα για το εμπόριο σάρκας των ανήλικων μεταναστών των γκέτο, της Πάτρας, του Εφετείου, αντίθετα οι νταβατζήδες ανάγονται σε προστάτες.

Οι γελοίοι συνδικαλίσταροι της αστυνομίας που ανακουφίζονται με την κατάργηση της σκοπιάς, δε λένε κουβέντα για την κατασυκοφάντηση των συναδέλφων τους. Τον διασυρμό τους. Την αναγωγή τους σε “βασανιστές” ενώ αντίθετα έσωσαν ένα παιδί από ένα μαρτύριο.

Και τέλος, ένας Αρλεκίνος πρωθυπουργός, ένας κλόουν υπουργός, να ευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει μάλλον ότι σ’ αυτά τα χώματα έχει χυθεί τόσο αίμα για να μη μπορεί ο κάθε μουλάς να ασελγεί πάνω στο παιδί σου. Ξυπνήστε πολιτικά καρκινώματα! Γιατί λέτε ότι οι μετανάστες προσπαθούν με κάθε τρόπο να φέρουν τα παιδάκια τους στην Ελλάδα; Μήπως οι λόγοι δεν είναι μόνο οικονομικοί; Εσείς με ποιό δικαίωμα προσπαθείτε να κάνετε την Ελλάδα Πακιστάν;

Και τέλος, η επώνυμη καταγγελία – κόλαφος από τον Σπύρο Χατζάρα που εάν ισχύει πρέπει να κάνετε χαρακίρι.

Μήπως θέλετε να μας πείτε κάτι για αυτή την “Πακιστανική κοινότητα”; Είναι αληθινή η καταγγελία; Φιμώθηκε ανήλικος – θύμα βιασμού και η οικογένεια του για “πολιτικούς λόγους”; Είναι η ίδια κοινότητα με τον ίδιο πρόεδρο και τις δηλώσεις του για τα γεγονότα του Κορανίου;

Πόσο τελικά αξίζει μια εθνοκάθαρση;

*Οι Πακιστανοί παραβατικοί που ξαφνικά μεταμορφώνονται σε Αφγανούς και Ιρακινούς με αλλαγμένες ηλικίες, δεν είναι τίποτε άλλο από ποινικούς που επανέρχονται στη χώρα με πλαστά έγγραφα από Αφγανιστάν και Ιράκ. Χώρες που θεωρούνται εμπόλεμες, άρα δε μπορούν να απελαθούν. Γι’ αυτό και οι “μάρτυρες” μπερδεύονται αφού καταθέτουν γνωρίζοντας την πραγματική καταγωγή και ηλικία των εμπλεκομέων οι οποίοι στο μεσοδιάστημα έχουν αλλάξει χαρτιά.

Ξεφτίλα! Δημοσιογράφος - επιχειρηματίας του Sport fm τάιζε σκουπίδια τον κόσμο




Σοκ στον Πειραιά! Το εστιατόριο - πιτσαρία του Χρίστογλου τάιζε σκουπίδια τους πελάτες του. Και τι πελάτες. Σημειωτέο ότι ανάμεσα στους διάσημους που έτρωγαν στο "Artisti makaroni" ήταν και οι παίκτες του Ολυμπιακού... Και μετά αναρωτιόμαστε...



...γιατί πήγαιναν από τραυματισμό σε τραυματισμό... Απαράδεκτο! Στα λόγια όλοι καλοί είναι, στην πράξη όμως; Πάντως ο Χρίστογλου έχει πλάκα. Άκου artisti makaroni. Ο καλλιτέχνης του μακαρονιού... Από τέτοιους καλλιτέχνες έχει γεμίσει η πιάτσα...

«Δυο γαϊδάροι μπίζνες έκαναν σε ξένο αχυρώνα»

Αόρατες μπίζνες, συμβάσεις κοπανιστού αέρα και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος στου Φιλοπάππου. Μια απίστευτη ιστορία στο παράλληλο σύμπαν της κερδοσκοπίας συμβαίνει στο πάρκινγκ δίπλα στο εστιατόριο του Διονύσου από το καλοκαίρι, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «Έθνος». Απ’ ότι φαίνεται η ανικανότητα(;) της Εφορίας Ακροπόλεως και του Δήμου Αθηναίων έχει μετατρέψει το λόφο σε “Ελ Ντοράντο” ευκαιριών και αστραπιαίου πλουτισμού κάποιων.

Τι έχει γίνει:

Η ΕΤΑ, Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε. (με μοναδικό μέτοχο το κράτος) διαθέτει τη διαχείριση -όχι την ιδιοκτησία- του κτιρίου όπου λειτουργεί το εστιατόριο του Διονύσου στου Φιλοπάππου. Μια μέρα πέρυσι, στα ξαφνικά, θυμήθηκε ότι το κτίριο έχει δίπλα και ένα πάρκινγκ στο οποίο αποβιβάζουν τα τουριστικά πούλμαν. Αποφάσισε λοιπόν ότι πενήντα χρόνια από την ύπαρξη του, το πάρκινγκ αυτό έπρεπε να γίνει οργανωμένο. “Μικρή λεπτομέρεια” ότι το πάρκινγκ ανήκει στον Δήμο Αθηναίων και είναι μέρος του ευρύτερου αρχαιολογικού χώρου, ευθύνης της Εφορείας Ακροπόλεως. Η ΕΤΑ λοιπόν έστησε ένα διαγωνισμό για τη διαχείριση ενός χώρου που ΔΕΝ της ανήκει! Δηλαδή πούλησε αέρα κοπανιστό! Έφτιαξέ έναν περίεργο διαγωνισμό και μια περίεργη σύμβαση που το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι η ταχύτητα με την οποία δημόσιο χρήμα περνά στα χέρια ιδιώτη επιχειρηματία.

Η σύμβαση:

Eίναι εξάμηνη και λήγει στο τέλος του 2009 και αφορά τη διαχείριση πάρκινγκ 150 τετραγωνικών μέτρων! Αφού υπογραφεί, ο ιδιώτης θα πρέπει να συστήσει εταιρεία για να αναλάβει την εκτέλεση της. Αν δεν το πράξει η σύμβαση θα υπογραφεί προσωπικά με αυτόν! Ο ιδιώτης παίρνει συνολικά το ποσό των 130.000 ευρώ συν το ΦΠΑ. Επιπλέον 10.000 για τον εξοπλισμό. Η ΕΤΑ αποφασίζει επίσης την κατασκευή φυλακίου αξίας 22.950 ευρώ.
Θα απασχολούνται έξι άτομα σε δύο εξάωρες βάρδιες και αν διαπιστωθεί ότι χρειάζονται παραπάνω ,τα έξοδα θα επιβαρύνουν την ΕΤΑ με 17 ευρώ ανά ώρα. Μήπως από την τσέπη της τα βάζει;

FylakioΤο αυθαίρετο κουβούκλιο στο πάρκινγκ του Διονύσου, συμπτωματικά με φόντο το αυθαίρετο πωλητήριο αρχαίων ομοιωμάτων. Παράδεισος κρατικής αυθαιρεσίας του Φιλοπάππου…

Δηλαδή ένας ιδιώτης αναλαμβάνει συμβαλλόμενος με την ΕΤΑ, αντί 130.000 ευρώ να διαχειριστεί ένα χώρο μόλις 150τ.μ. που δεν ανήκει σε κανέναν από τους συμβαλλόμενους!

Επιπλέον ο ιδιώτης θα πάρει στα χέρια του μέσα στις πρώτες 10 μέρες, αθροιστικά περίπου 90.000 ευρώ, πριν προλάβει καλά καλά να αναλάβει την δουλεία. Τρεις μήνες μετά (τέλη Σεπτεμβρίου 09) θα πάρει άλλες 39.000. Και στο τέλος θα πάρει το μικρό υπόλοιπο του ποσού …αν δεν έχει εξαφανιστεί μέχρι τότε. Το τι κερδίζει ο ιδιώτης είναι φανερό. Το για ποιό λόγο συνολικά 160.000 ευρώ του φορολογούμενου πολίτη γλιστράνε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο στις τσέπες ιδιώτη παραμένει άγνωστο …ή όχι και τόσο; Το γιατί το κάνει η ΕΤΑ το αφήνουμε στην κρίση σας.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας.

Και τι έκαναν οι πραγματικοί αρμόδιοι για το χώρο;

Το πάρκινγκ είναι μέρος των 13 στρεμμάτων που ανήκουν στο Δήμο Αθηναίων και τα οποία κατά ένα περίεργο τρόπο ο δήμος από τη δεκαετία του 50 που απαλλοτριώθηκαν δεν τα έχει εγγράψει στην περιουσία του. Όμως όχι μόνο ξέρει ότι του ανήκουν αλλά τα έχει δηλώσει μαζί με όλο το Φιλοπάππου στο κτηματολόγιο. Και συχνά πυκνά συγχαίρει και τον εαυτό του γι’ αυτό… Τι έκανε λοιπόν ο δήμος για να υπερασπιστεί την περιουσία του από τα κερδοσκοπικά παιχνίδια; Το πιο πιθανό είναι ότι ο Δήμος είχε μαύρα μεσάνυχτα. Στο βαθμό που δεν παίζει να χτίσει κανένα εμπορικό κέντρο, αδιαφορεί για τον χώρο.

13-stremmataH κίτρινη διακεκομμένη γραμμή ορίζει τα 13 στρέμματα που απαλλοτριώθηκαν τη δεκαετία του 50 για πάρκο και πλατεία και ανήκουν στο Δήμο Αθηναίων.

Από την άλλη η Εφορία Ακροπόλεως (Α’ ΕΠΚΑ) θα έπρεπε το λιγότερο να έχει δει ότι ένα κουβούκλιο ξεφύτρωσε εντός του χώρου ευθύνης της. Θα έπρεπε να ελέγξει πως και γιατί έγινε αυτό και αν υπήρχε η απαραίτητη έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και η απαραίτητη άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού. Όμως η Α’ ΕΠΚΑ και οι υπεύθυνες για του Φιλοπάππου αρχαιολόγοι ήταν πολύ απασχολημένες με το να παραπέμπουν τους κατοίκους στον εισαγγελέα για δεντροφυτεύσεις και να ξανά «ανακαλύπτουν» και βαφτίζουν ήδη γνωστές σπηλιές του λόφου. Που χρόνος για να παρατηρήσουν τις αυθαιρεσίες εντός του αρχαιολογικού χώρου ευθύνης τους…; Ή κατά μια άλλη εκδοχή τις είδαν, αλλά ακολούθησαν τη δοκιμασμένη από παλιότερα τακτική τους «στρίβειν δια του κυβερνητικού ενδιαφέροντος». Δηλαδή προστασία αρχαιολογικών χώρων ως το όριο που δεν θίγει υψηλά συμφέροντα αλλά μόνο τους πολίτες.

Τελικά οι δύο γάιδαροι έκαναν μεν μπίζνες σε ξένο αχυρώνα και με ξένο χρήμα, αλλά τo έκαναν επειδή οι άλλοι δύο γάιδαροι που έχουν ιδιοκτησία ο ένας και ευθύνη ο άλλος έκαναν πως δεν βλέπουν. Είχαν «σοβαρότερες» ασχολίες… Αν είχαν κάνει τη δουλειά τους, ο φορολογούμενος πολίτης θα είχε γλιτώσει τα 160.000 ευρώ που τώρα πέταξαν…

Εύγε λοιπόν και στα ΕΤΑ, το Δήμο Aθηναίων και την Α’ ΕΠΚΑ. Όταν μετά θα μας λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τη φροντίδα του λόφου και τη συντήρηση των έργων Πικιώνη θα ξέρουμε τουλάχιστον το γιατί.

Στον πραγματικό κόσμο θα προστατεύατε τα παιδιά σας… Κάντε το και στο Διαδίκτυο..

Κάποιοι περίεργοι τύποι ψάχνουν τον Μήτσο, εσείς θα ανοίγατε την πόρτα;

Στον πραγματικό κόσμο θα προστατεύατε τα παιδιά σας… Κάντε το και στο Διαδίκτυο.. SaveMitsos.gr