Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ SITE?

ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΡΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ SITE http://athens.indymedia.org/.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

«Κλέφτες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τους διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης


Αιχμές κατά της τακτικής της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα. Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» τάχθηκε εναντίον της στρατηγικής που έχει η «αιώνια» αντίπαλος σχετικά με την αγορά των παικτών.Αφορμή στάθηκε το τεράστιο ποσό που δαπάνησε η Ρεάλ για την αγορά των Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Λαπόρτα διαφωνεί κάθετα με το σκεπτικό αυτό, δηλαδή να αγοράζει έτοιμους ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες.Θεωρεί ότι η τακτική της Μπαρτσελόνα, που στηρίζεται στο να δημιουργεί τους παίκτες, είναι ορθότερη:

«Εμείς φτιάχνουμε τον Καλύτερο Παίκτη της χρονιάς για την FIFA, και εκείνοι τον αγοράζουν έτοιμο. Είναι δύο διαφορετικά μοντέλα δύο διαφορετικών ομάδων», τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος ο Λαπόρτα.
Φαίνεται να είναι τέτοια η οργή του που δεν δίστασε να πει πως η Ρεάλ κλέβει τους παίκτες:«Υπάρχουν δύο διαφορετικές δομές, δύο διαφορετικοί τρόποι για να καταλάβεις την ζωή και το ποδόσφαιρο. Το δικό μας μοντέλο είναι βασισμένο στις προβλέψεις και στην δουλειά ενώ αυτό της Μαδρίτης είναι υπερρεαλιστικό, βασισμένο στο να κλέβουν».
Η απάντηση από πλευράς Ρεάλ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


http://bet-gr.blogspot.com/

Αντιντόπινγκ με “βιολογικό διαβατήριο”




Αναξιόπιστο κρίνεται, σύμφωνα με μελέτη έγκριτου ερ­γα­στη­ρίου αντιντόπινγκ στη Λωζάννη της Ελβετίας, ένα από τα βα­σικότερα τεστ που χρησιμοποιούν οι αρμό­διες αθλητικές αρχές προκειμένου να πιάνουν στην «τσιμπί­δα» αθλητές που έχουν ντοπαριστεί - όπως ο καναδός σπρίντερ Μπεν Τζόνσον στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988. Στη μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «British Journal of Sports Medicine» αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη εξέταση δεν λαμβάνει υπόψη τις διαφορές στα επίπεδα της ανδρικής ορμόνης που εμφανίζονται με φυσικό τρόπο σε άτομα διαφορετικών φυλών και για τον λόγο αυτόν θα έπρεπε να αντικατασταθεί από ένα σύστημα αθλητικών «διαβατηρίων» που θα είναι εξατομικευμένα και θα ελέγ­χουν τον κάθε αθλητή σύμφωνα με τα δικά του βιολογι­κά μοτίβα. Σύμφωνα με τους υπάρχοντες κανονισμούς της Παγκό­σμιας Υπηρεσίας Αντιντόπινγκ (WADA) κάθε αναλογία τεστοστερόνης προς επιτεστοστερόνη μεγαλύ­τερη του 4 προς 1 αποτελεί ένδειξη για πιθανό ντοπάρι­σμα και έτσι απαιτείται περαιτέρω έλεγχος. Με βάση όμως τις γενετικές διαφορές που προέκυψαν από τη συγκε­κριμένη μελέτη, οι ερευνητές α­πό την Ελβετία σημειώ­νουν ότι οι αναλογίες πρέπει να είναι 5,8 προς 1 για τους ισπανόφωνους, 5,7 προς 1 για ό­σους ανήκουν στην Καυ­κάσια φυλή, 5,6 προς 1 για τους Αφρικανούς και 3,8 προς 1 για τους Ασιάτες.

Νησιά προικισμένα από τη φύση με άπειρες ομορφιές


Μια ατέλειωτη γαλάζια θάλασσα αγκαλιάζει τα Ελληνικά νησιά. Ένας υγρός παράδεισος, κατάσπαρτος με μικρές οάσεις γης, που γέννησαν τους σημαντικότερους αρχαίους πολιτισμούς και ξεχωρίζουν για τις φυσικές καλλονές τους και την πολυσήμαντη ιστορία τους. Ένας υγρός παράδεισος, κατάσπαρτος με μικρές οάσεις γης, που γέννησαν τους σημαντικότερους αρχαίους πολιτισμούς και ξεχωρίζουν για τις φυσικές καλλονές τους και την πολυσήμαντη ιστορία τους.
Τα νησιά αποτελούν το κύριο μορφολογικό γνώρισμα της Ελλάδα και συστατικό τμήμα του πολιτισμού και της παράδοσης της χώρας. Τα νησιά αποτελούν το κύριο μορφολογικό γνώρισμα της Ελλάδα και συστατικό τμήμα του πολιτισμού και της παράδοσης της χώρας. Η ελληνική επικράτεια περιλαμβάνει 6.000 νησιά και νησίδες διάσπαρτα στα πελάγη του Αιγαίου και του Ιονίου, μοναδικό φαινόμενο στην ευρωπαϊκή ήπειρο, εκ των οποίων μόνο τα 227 είναι κατοικημένα. Η ελληνική επικράτεια περιλαμβάνει 6,000 νησιά και νησίδες διάσπαρτα στα πελάγη του Αιγαίου και του Ιονίου, μοναδικό φαινόμενο στην ευρωπαϊκή ήπειρο, εκ των οποίων μόνο τα 227 είναι κατοικημένα.

Το ελληνικό αρχιπέλαγος έχει 7.500 χλμ. Το ελληνικό αρχιπέλαγος έχει 7,500 χλμ. ακτών -από τα συνολικώς 16.000 χλμ. ακτών-από τα συνολικώς 16,000 χλμ. που διαθέτει η χώρα- που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία: παραλίες με μήκος πολλών χιλιομέτρων, μικροί κόλποι και ορμίσκοι, αμμώδεις παραλίες με αμμοθίνες, βοτσαλωτές ακτές, παράκτιες σπηλιές με απόκρημνα βράχια και με τη χαρακτηριστική σκούρα άμμο των ηφαιστιογενών εδαφών, παράκτιοι υγρότοποι. που διαθέτει η χώρα-που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία: παραλίες με μήκος πολλών χιλιομέτρων, μικροί κόλποι και ορμίσκοι, αμμώδεις παραλίες με αμμοθίνες, βοτσαλωτές ακτές, παράκτιες σπηλιές με απόκρημνα βράχια και με τη χαρακτηριστική σκούρα άμμο των ηφαιστιογενών εδαφών, παράκτιοι υγρότοποι.

Πολλές από τις ακτές αυτές είναι βραβευμένες από το πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης» , ενώ εκτός από κολύμπι, προσφέρονται για καταδύσεις, εξερευνήσεις με μάσκα, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα και windsurfing. Πολλές από τις ακτές αυτές είναι βραβευμένες από το πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης», ενώ εκτός από κολύμπι, προσφέρονται για καταδύσεις, εξερευνήσεις με μάσκα, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα και windsurfing.

Επιπλέον, καθώς στα νησιά αυτά αναπτύχθηκαν μερικοί από τους παλαιότερους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς (Κυκλαδικός, Μινωικός κ.λπ.), διαθέτουν μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους, ξεχωριστή αρχιτεκτονική κληρονομιά και γοητευτικές τοπικές παραδόσεις ενός πολύχρονου και πολυπρόσωπου πολιτισμού.Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα, την ασφάλεια των ελληνικών θαλασσών και τις μικρές αποστάσεις μεταξύ λιμανιών και ακτών, έχουν κάνει τα ελληνικά νησιά διάσημα και εξαιρετικά δημοφιλή στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Επιπλέον, καθώς στα νησιά αυτά αναπτύχθηκαν μερικοί από τους παλαιότερους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς (Κυκλαδικός, Μινωικός κ.λπ.), διαθέτουν μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους, ξεχωριστή αρχιτεκτονική κληρονομιά και γοητευτικές τοπικές παραδόσεις ενός πολύχρονου και πολυπρόσωπου πολιτισμού.Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα , την ασφάλεια των ελληνικών θαλασσών και τις μικρές αποστάσεις μεταξύ λιμανιών και ακτών, έχουν κάνει τα ελληνικά νησιά διάσημα και εξαιρετικά δημοφιλή στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Ο θαλάσσιος τουρισμός άρχισε να αναπτύσσεται στην Ελλάδα τη δεκαετία του '60 και, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Ο θαλάσσιος τουρισμός άρχισε να αναπτύσσεται στην Ελλάδα τη δεκαετία του'60 και, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 50!!

ΤΟ 1821 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ'' ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΑΛΑ'!!!

Λάλα

Έδρα ομώνυμης κοινότητας του νομού Ηλείας με πληθυσμό 795 κατοίκους. Βρίσκεται σε απόσταση 35 χλμ. από τον Πύργο.

Έμεινε στην ιστορία του ελληνικού έθνους η τοποθεσία του Λάλα, από τη μάχη που δόθηκε εκεί στις 13 του Ιούνη του 1821 ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τουρκαλβανούς που ζούσαν εκεί.

Το Λάλα είχε κτιστεί από Τουρκαλβανούς σπαχήδες που διοικούσαν τη γύρω περιοχή κι από τους οποίους αναδείχθηκαν αρκετοί αξιόλογοι άντρες. Όταν ξέσπασε η Επανάσταση, μόνο οι Τουρκαλβανοί του Λάλα αρνήθηκαν να αποσυρθούν προς την Τρίπολη. Οι επαναστατημένοι Έλληνες αποφάσισαν να πολιορκήσουν το Λάλα. Περίπου 2.500 όλοι μαζί στρατοπέδευσαν στη θέση Πούσι. Οι Λαλαίοι ζήτησαν τη βοήθεια του Γιουσούφ Πασά της Πάτρας. Στη σύγκρουση όμως που έγινε στις 13 Ιουνίου 1821 παρόλες τις βοηθητικές δυνάμεις που έστειλε ο Γιουσούφ Πασάς, οι Λαλαίοι νικήθηκαν και εγκατέλειψαν το Λάλα κατευθυνόμενοι προς την Πάτρα. Στις 15 Ιουνίου οι Έλληνες έκαψαν το Λάλα. Από τότε η Ηλεία και η Τριφυλία γλίτωσαν από τους Λαλαίους, που ήταν ο φόβος της περιοχής.
Από την Live-Pedia.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ το 1970... το τραγούδι των Μπιτλς "Δε λονγκ εντ Γουάιντινγκ Ρόουντ" σκαρφαλώνει στην κορυφή των τσαρτς, τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση

το 1897... γεννιέται ο Φινλανδός Παάβο Νούρμι, ο καλύτερος δρομέας μεγάλων αποστάσεων τη δεκαετία του '20, γνωστός και ως ο "Ιπτάμενος Φινλανδός".


Ο Φινλανδός, Πάαβο Νούρμι πρωτοεμφανίζεται σε Ολυμπιακούς αγώνες κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια στον στίβο. Το όνομά του θα μας απασχολήσει και στη συνέχεια.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!

Σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών στην Μακεδονία

Στη σύλληψη επτά ατόμων, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, για υποθέσεις ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι αστυνομικές Αρχές στην Κεντρική Μακεδονία.
Κατασχέθηκαν συνολικά 50,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 63,3 γραμμάρια ηρωίνης, 391,4 γραμμάρια κάνναβης, 45 ναρκωτικά χάπια, δύο ζυγαριές ακριβείας, μία σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.
Τα περιστατικά σημειώθηκαν στο Κιλκίς, την Νάουσα, την Κατερίνη, την Έδεσσα, τον Ν. Μαρμαρά και τη Νικήτη Χαλκιδικής, καθώς και στο 22ο χιλιόμετρο Σερρών- Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες και θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Hellenic Business

"Σφυγμομέτρηση για τους μετανάστες"

"Σε μία πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:
«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;

- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »

- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »

- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »"
http://www.epikairo.gr/?p=22216

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΟΥ ΣΚΙΣΤΗΚΕ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είστε σίγουροι ότι τελικά αυτό που σκίστηκε ήταν Κοράνι;ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ..
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΚΟΥΡΔΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...απλά δείτε το!



ΑΠΟ http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!!

Αυτό δεν είναι θέμα κουλτούρας ή τοπικής συνήθειας,εδώ βλέπετε καθαρά τι μπορεί να κάνει ο ανθρωπος που πεινάει.Ασ' παραδειγματιστούμε απ'αυτό το βίντεο!!Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα εκεί.Ούτε είμαι ούτε το παίζω ευαισθητοποιημένος απλά αυτό το βίντεο με τρόμαξε............

Πρόταση-έκπληξη για "καντονοποίηση" της ΠΓΔΜ!


Μια νέα ομάδα αλβανών πολιτικών έκανε την εμφάνισή της στην ΠΓΔΜ και κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης τύπου χθες, ζήτησε την "ομοσπονδιοποίηση ή καντονιοποίηση της ΠΓΔΜ" αλλά και διαχωρισμό των Σλαβομακεδόνων από τους Αλβανούς με βάση το ελβετικό και βελγικό πρότυπο!


Η ομάδα, με επικεφαλής τους Αλβανούς πολιτικούς Hisni Shakiri, Sefedin Haruni, Bardulj Mahmuti και Nevzat Halili ,ιδρυτικά μέλη του κινήματος "Ilirida", διευκρινίζουν πάντως πως δεν είναι υπέρ της ένοπλης σύγκρουσης για την επίτευξη των στόχων αλλά προτρέπουν σε... συνταγματικές αλλαγές που θα επιτρέψουν τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ, οι οποίοι αποτελούν σήμερα το 30%του πληθυσμού της χώρας ,να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα.
"Η αλβανική γλώσσα δεν είναι ίση με τη "Μακεδονική" γλώσσα. Οι Αλβανοί να μην είναι ίσοι με τους "Μακεδόνες",
τόνισε ο N. Halili κατά τη συνέντευξη Τύπου, που ζητά επιπλέον και την αναγνώριση του γεγονότος ότι οι Αλβανοί της ΠΓΔΜ είναι αυτόχθωνες.
Αναλυτές των Σκοπιανών ΜΜΕ υποστήριζαν χθες πως η ριζοσπαστικοποίηση ορισμένων αλβανικών φορέων στην ΠΓΔΜ άρχισε να γίνεται εντονότερη το τελευταίο διάστημα κυρίως έπειτα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα μετά το Ελληνικό βέτο στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Αλβανοί θα μπορούσαν να...θυσιάσουν το όνομα της χώρας εάν ήταν δυνατή η άμεση ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, σε αντίθεση με τους Σλαβομακεδόνες.
Η ομάδα "Ιλιρίδα" έχει την υποστήριξη της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου του Τέτοβο, του Σωματείου Βετεράνων Ανταρτών από τη σύγκρουση του 2001, και πολλών άλλων ενώσεων πολιτών.


Κινεζικό υποβρύχιο ενεπλάκη σε σύγκρουση με αμερικανικό

Με υποβρύχια συστοιχία sonar, που ρυμουλκούσε το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS John McCain, συγκρούστηκε ένα κινεζικό υποβρύχιο, σε ένα ατύχημα χωρίς περεταίρω συνέπειες και το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανού αξιωματούχου χαρακτηρίστηκε ως «ακούσιο» συμβάν.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, κοντά στον Κόλπο Subic στις Φιλιππίνες.
Η συστοιχία των sonar του Αμερικανικού Ναυτικού υπέστη ζημιές, αλλά το πλοίο και το υποβρύχιο δεν συγκρούστηκαν.
Ο Αμερικανός αξιωματούχος, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του επειδή το περιστατικό δεν δημοσιοποιήθηκε, δεν διευκρίνισε αν το πλήρωμα του αμερικανικού πλοίου ήξερε ότι το υποβρύχιο βρισκόταν σε τόσο κοντινή απόσταση.
Ωστόσο, η αμερικανική πλευρά δεν πιστεύει ότι το συμβάν προκλήθηκε σκοπίμως, καθώς θα υπήρχε εξαιρετικά μεγάλος κίνδυνος αν η συστοιχία των sonar εμπλεκόταν στην προπέλα του υποβρυχίου.

Hellenic Business

ALIEN ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!

Του έκλεψαν...και τη σύνταξη της πεθεράς του...



Με τη γνωστή μέθοδο του τρακαρίσματος στη Σοφοκλέους του έκλεψαν
μέσα από το αυτοκίνητο το τσαντάκι του που περιείχε όπως δήλωσε
και την σύνταξη της πεθεράς του.
Άντε τώρα να εξηγήσει στην πεθερά του ότι έξω από τον ΟΚΑΝΑ
του την πέσανε οι Αφρικανοί και τον ξάφρισαν.
Σίγουρα δεν θα τον πιστέψει.
Για να το γυρίσω και στην ουσία της υπόθεσης το κακό έχει
παραγίνει ακόμα και μέρα μεσημέρι.
Ο ΑΝΤΕΝΝΑ έβγαλε εχθές την Κούρτοβικ για να βοηθήσει
να εξαγριωθούμε ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό με τη ζέστη.
Χαρακτήρισε ακροδεξιούς όσους από τους Πολίτες διαμαρτύρονται
για τους λαθρομετανάστες και δήλωσε ότι δεν διαφέρουν από
τους Έλληνες μετανάστες στις άλλες χώρες.
Αθηναίος

ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ

Αβραάμ Λίνκολν εκλέχθηκε στο Κονγκρέσο το 1846.
- Ο John Kennedy εκλέχθηκε στο Κονγκρέσο το 1946.

- Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέχθηκε πρόεδρος το 1860.
- Ο John Kennedy εκλέχθηκε πρόεδρος το 1960.

- Και οι δύο ενδιαφέρονταν πολύ για τα κοινωνικά δικαιώματα.
- Και των δύο οι γυναίκες έχασαν τα παιδιά τους όταν ζούσαν στο Λευκό Οίκο.

- Και οι δύο πυροβολήθηκαν Παρασκευή.
- Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο κεφάλι.

- Η γραμματέας του Αβραάμ Λίνκολν ονομαζόταν Kennedy.
- Η γραμματέας του John Kennedy ονομαζόταν Λίνκολν.

- Και οι δύο δολοφονήθηκαν από Νότιους
- Και τους δύο τους διαδέχτηκαν Νότιοι που ονομάζονταν Johnson.

- Ο Adrew Johnson, ο οποίος διαδέχτηκε τον Λίνκολν, είχε γεννηθεί το 1808.
- Ο Lyndon Johnson, ο οποίος διαδέχτηκε τον Kennedy, είχε γεννηθεί το 1908.

- Ο John Wilkes Booth, ο δολοφόνος του Λίνκολν, είχε γεννηθεί το 1839.
- Ο Lee Harvey Osvald, ο δολοφόνος του Kennedy, είχε γεννηθεί το 1939.

- Και οι δύο δολοφόνοι ήταν γνωστοί με τα ονόματα τους.
- Και τα δύο ονόματα αποτελούνται από 15 γράμματα.

- Ο Λίνκολν πυροβολήθηκε σε ένα θέατρο που λεγόταν "Ford".
- Ο Kennedy πυροβολήθηκε σε ένα αμάξι που λεγόταν "Λίνκολν", κατασκευασμένο από τη "Ford".

- Λίνκολν πυροβολήθηκε σε ένα θέατρο και ο δολοφόνος του έτρεξε και κρύφτηκε σε μία αποθήκη.
- Ο Kennedy πυροβολήθηκε από μία αποθήκη και ο δολοφόνος του έφυγε τρέχοντας.

συνομωσια ή μια σατανικη συμπτωση??

Πρωϊνή Ματια Στονξ Κόσμον Όλον!!

TEHRAN (Reuters)..Ο πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ προηγείται, συγκεντρώνοντας ποσοστό 65,2% των ψήφων, στις προεδρικές εκλογές, με 28 εκατ. ψηφοδ. καταμετρημένα, κατά στοιχεία της εκλογικής επιτροπής που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο. Ο βασικός αντίπαλος του Αχμαντινετζάντ, ο χαρακτηριζόμενος ως μετριοπαθής πρώην πρωθυπουργός Μιρχοσεΐν Μουσαβί, συγκεντρώνει 31,8%, σύμφωνα με την επιτροπή, η οποία υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών!... UNITED NATIONS (Reuters) - Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενέκρινε ομόφωνα την Παρασκευή ευρύτερων κυρώσεων κατά της Βορείου Κορέας σχετικά μετά την πυρηνική δοκιμή της 25ης Μάη, μια κίνηση όπου η στενή σύμμαχος της Κίνας έδειξε την σταθερή αντίθεσή του στις πυρηνικές φιλοδοξίες της Πιονγκγιάνγκ !..ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ (Reuters) - Ο Πακιστανός Πρόεδρος Asif Ali Zardari είπε το Σάββατο οι Ταλιμπάν ήθελαν να καταλάβουν τη χώρα και ορκίστηκε να αγώνα "μέχρι το τέλος."!...ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (Reuters) - το ΝΑΤΟ, υποστήριξε με ανακοινωσή του τα σχέδια των ΗΠΑ για αναδιοργάνωση των στρατιωτικώνδυνάμεων στο Αφγανιστάν, καθώς και σχέδια για να ενισχυθεί η εκπαίδευση του στρατού!.. Νιγηρία Reuters..Η μεγαλύτερη οργάνωση των ανταρτών που δρουν στο Δέλτα του Νίγηρα ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε αγωγούς που ανήκουν στην εταιρία Chevron των ΗΠΑ!...New York (CNN)..Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν τη μεταφορά τριών Σαουδαράβων κρατουμένων από το κέντρο κράτησης του Γκουαντάναμο προς τη χώρα καταγωγής τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης!...Bogota(CNN)..Η κυριότερη συλλογικότητα των Ινδιάνων του Αμαζονίου στο Περού επέμεινε στο αίτημά της για απόσυρση πολλών διαταγμάτων για την αγροτική, μεταλλευτική και υδρολογική εκμετάλλευση της γης τους, καθώς παρέμειναν οι αποκλεισμοί κύριων αξόνων στα ανατολικά και τα βόρεια της χώρας!...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

Η πριγκίπισσα Maha al-Sudairi τους πήρε και τα (ΣΏΒΡΑΚΑ)στους Γάλλους

ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Η πριγκίπισσα Maha al-Sudairi, γυναίκα του υπουργού εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, επικαλείται την διπλωματική της ασυλία και κοιμάται ήσυχη σε μια πανάκριβη σουίτα κόστους 2,500 ευρώ τη βραδιά. Την ίδια στιγμή κάπου 30 μαγαζιά στο Παρίσι προσπαθούν να βρουν τρόπο να πάρουν τα χρωστούμενα. Η πριγκίπισσα τον τελευταίο χρόνο έχει αφήσει χρέη στα μαγαζιά πάνω από 13 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο για εσώρουχα υψηλής ραπτικής χρεώθηκε…


60,000 ευρώ ενώ κάθε βδομάδα το καθαριστήριο τη χρεώνει περίπου 30,000 ευρώ για τα ρούχα της. Η γυναίκα έχει χάσει τον έλεγχο , δεν πληρώνει τίποτα και οι μαγαζάτορες ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά πλέον αφού σε κάθε επικοινωνία τους ακούν «ναι, αύριο θα πληρωθείτε». Η Sudairi όμως επικαλείται την διπλωματική της ασυλία και δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει μια.


Αναρτήθηκε από troktiko

Δύο νέα κρούσματα της νέας γρίπης στην Ελλάδα

Δύο νέα κρούσματα της γρίπης Α ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αμερικανό υπήκοο, ο οποίος έφθασε από τη Λουϊζιάνα των ΗΠΑ και ένα 8 μηνών αγοράκι, το οποίο ήρθε από τη Νέα Υόρκη. ΄Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι ασθενείς τελούν κάτω από ιατρικό έλεγχο και ακολουθούν τις.....


προβλεπόμενες διαδικασίες.Ο αριθμός των ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό μέχρι σήμερα, ανέρχεται σε 14, εκ των οποίων οι 8 έχουν ιαθεί πλήρως. Οι υπόλοιποι ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας.Επισημαίνεται ότι η συμπτωματολογία της νόσου συνεχίζει να είναι ήπια και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.Το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. και το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. όπως και όλος ο Τομέας Υγείας βρίσκονται σε εγρήγορση και αντιμετωπίζουν όλες τις περιπτώσεις.