Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στη ΝΔ "κριάρια"




Ο «εμφύλιος» μόλις άρχισε και επίσημα στη Ρηγίλλης, λίγες μόνον ώρες μετά την συντριβή. Η πρώτη «πολεμική ενέργεια» δεν προέρχεται από Δελφίνους, όπως θα ανέμενε κανείς, αλλά από εκείνα τα άτομα που εναντιώθηκαν εξ αρχής στη διενέργεια πρόωρων εκλογών και απομονώθηκαν θέτοντας εαυτούς εκτός εξελίξεων.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι ο Μιχάλης Λιάπης. Μετά την πολιτική συντριβή του εξαδέλφου του, ο κ. Λιάπης ανέλαβε την πρωτοβουλία να «ζητήσει τα ρέστα», προφανώς στο όνομα του «Καραμανλισμού», απαιτώντας δημοσίως την τιμωρία εκείνων που -κατά την γνώμη του- οδήγησαν την παράταξη σε πανωλεθρία. Και αυτοί, κατά τον κ. Λιάπη, δεν είναι άλλοι από τους Γιώργο Σουφλιά και Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι δηλώσεις Μιχάλη Λιάπη στη Βουλή

Με δήλωσή του στη Βουλή, ο κ. Λιάπης ζήτησε την παραίτηση των δύο «Ηρακλειδών του Στέμματος», οι οποίοι κατά την γνώμη του ευθύνονται για την «ταπείνωση των Νεοδημοκρατών» -όπως δήλωσε χαρακτηριστικά- εννοώντας εμμέσως μεν, σαφέστατα δε, τους Σουφλιά και Μπακογιάννη.

Σάββας Τσιτουρίδης: "Κάποιοι προέταξαν τις προσωπικές τους στρατηγικές"

Ο έτερος πυλώνας του καραμανλικού πυρήνα, Σάββας Τσιτουρίδης, ακολούθησε την ίδια πολιτική γραμμή. Σε δηλώσεις του έξω από τη Βουλή, έκανε λόγο για κάποιους που «προέταξαν προσωπικές στρατηγικές και όχι το συμφέρον της παράταξης και του τόπου». «Να δούμε ποιοι φταίνε για την ήττα», πρόσθεσε.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Σάββα Τσιτουρίδη

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που δρομολογούνται οι εσωκομματικές εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία, με την παραίτηση Καραμανλή και την διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου, ο Μιχάλης Λιάπης κηρύσσει τον πόλεμο σε ένα από τα βασικά μέτωπα που έχουν συγκροτηθεί εντός του κόμματος -αυτό των Μητσοτακικών, το οποίο βρίσκεται σε μία ιδιότυπη, αλλά ουσιαστική συμμαχία με τον Γιώργο Σουφλιά. «Αγνόησαν την συντριπτική πλειοψηφία του κόμματος», είπε πάλι χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Λιάπης, που διαδραμάτισε ρόλο «σημαιοφόρου» σε μία διαδικασία κατά την διάρκεια της οποίας πολλά μπορούν να ανατραπούν, ακόμη και οι ίδιοι οι σημερινοί συσχετισμοί.

Προεκλογικά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης έθεσε εαυτόν εκτός εκλογικών συνδυασμών του κόμματος, προβλέποντας τις εξελίξεις και καυτηριάζοντας αυτούς που οδήγησαν τον Κώστα Καραμανλή σε λανθασμένες αποφάσεις. Ήταν προφανές πως ο εξάδελφος του Κώστα Καραμανλή δεν θα παρέμενε σιωπηλός. Το ερώτημα που δεν έχει ακόμη απαντηθεί είναι το κατά πόσο ο κ. Λιάπης ενεργεί αυτόνομα ή εκφράζει μία πιο συγκροτημένη τάση εντός του κόμματος.ΑΠΟ

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΓΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

"Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το Αστυνομικό Τμήμα Καμμινίων έχει εκδόσει εντολή να συλληφθεί εντός ορίου του αυτοφώρου, ο γιος του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Πειραιά, Δημήτρη Καρύδη. Ο 21χρονος Α.Κ. κατηγορείται για αντικατάσταση ψηφοδελτίων με άλλα που ήταν "σταυρωμένα" στο όνομα του πατέρα του καθώς και για πλαστογράφηση...

υπογραφής δικαστικού αντιπροσώπου, γεγονός που κατήγγειλε ο αντιπρόσωπος της ΝΔ στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα (337ο ε.τ. Καμμινίων- Ερμουπόλεως 46) και μια δημοτική υπάλληλος. Κατά την καταμέτρηση μάλιστα, τα ψηφοδέλτια έβγαιναν υπεράριθμα, δηλ. 2 παραπάνω στον αριθμό από όσους είχαν ψηφίσει.

Ο υποψήφιος Βουλευτής, Δημήτρης Καρύδης, μέχρι στιγμής προηγείται με μικρή διαφορά από τους συνυποψηφίους του.



Το ένταλμα σύλληψης σε συνδυασμό με πληροφορίες στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στην πρωϊνή ζώνη (Καμπουράκης - Οικονομέας), για 200 και πάνω εκλογικούς αντιπροσώπους του κυρίου Καρύδη, κατ' εντολή οριζόμενοι τη τελευταία στιγμή εγείρουν ερωτηματικά."

ΠΗΓΗ


ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΛΕΙΣΤΟΟΟΟ..

Η ΝΔ υπέκυψε στη σήψη που η ίδια προκάλεσε!



Ήταν γραφτό...!
Το ρέκβιεμ της αστικής Δεξιάς, ήταν θέμα χρόνου. Οι γόνοι μιας παρηκμασμένης τάξης πολιτικών, κατ' ευφημισμόν «συντηρητικών» κατά παράδοση και «φιλελεύθερων» κατά πρακτική, δεν θα μπορούσαν να είχαν λειτουργήσει αλλιώς. Οι επικλήσεις των κορυφαίων στον Κώστα Καραμανλή να μην παραιτηθεί, στις αλυσιδωτές και κατ' ιδίαν συναντήσεις που είχαν μαζί του, φαντάζουν ως απόλυτα υποκριτικές και σουρεαλιστικές. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό, μετά τη λαϊκή κατακραυγή που εισέπραξε προσωπικά ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής; Η επιλογή για την προσφυγή στην καλπή ήταν δική του, άσχετα αν έπεσε στην παγίδα που του έστησαν οι πάτρωνες του Giorgos. Η ευθυκρισία, είναι απαραίτητο προσόν για τους πολιτικούς ηγέτες. Μόνο που στην ορθολογιστική και παγκοσμιοποιημένη εποχή μας, αυτές οι «ξεπερασμένες» αρετές, αντικαθίστανται από τις εισηγήσεις τεχνοκρατών, τύπου Λούλη. Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα.
Η Ιστορία θα τον τιμωρήσει...
Η Ιστορία θα είναι σχεδόν βάναυση με τον Κώστα Καραμανλή. Στάθηκε κατά πολύ κατώτερος των περιστάσεων, δεν βγήκε ποτέ μπροστά, δεν πήρε τίποτα πάνω του, ενώ άνοιξε την πόρτα διάπλατα στην διαπλεκόμενη λαίλαπα των κατασκευαστών. Κάποιοι ήδη παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, με κομμένη την ανάσα. Τα μάλλον «γρήγορα» συγχαρητήρια του Ομπάμα στον Giorgos, αναδεικνύουν και το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλο ένα αστέρι στην αστερόεσσα... Άλλη μια ώθηση προς την υποτέλεια... Για αυτά όλα όμως, φταίει ένας: ο Καραμανλής και όχι τα συμφέροντα που απλά κάνουν τη διαβρωτική δουλειά τους. Ο πρωθυπουργός (που κάποτε μίλησε για «νταβατζήδες») διέψευσε τις προσδοκίες όλων, μεταξύ των και πάρα πολλών πατριωτών.
Είναι πλέον καιρός οι πατριώτες ψηφοφόροι
που ακόμα και αυτή τη φορά, μέσα σε αυτό το κυβερνητικό χάλι, επέλεξε για τους λόγους τους ο καθένας να ψηφίσουν τη ΝΔ, να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του ατοπήματος. Γιατί πρόκειται για ατόπημα να δίδει κάποιος άκριτα την ψήφο του σε ένα κόμμα, που πρόδωσε κατ' επανάληψη τις αρχές και τις αξίες του εθνικού κινήματος, οδηγώντας τη χώρα στο γκρεμό και στη χρεοκοπία. Ο Giorgos παραλαμβάνει το χάος. Δεν δείχνει να ανησυχεί. Θα του «σφυρίξουν» κάποιοι στο αυτί τι θα κάνει. Όμως, η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον φοβικό Κώστα Καραμανλή. Που κλήθηκε να κυβερνήσει και έκανε τα πάντα εκτός από αυτό. Που δικαιολόγησε, αντί να επικρίνει και να τιμωρήσει. Που ανέχθηκε τις πομπές της καμαρίλας του και αλαζονικά είπε στον κόσμο που έφριττε, ότι «δεν παίρνει αποφάσεις υπό πίεση».
Ο κόσμος περιθωριοποίησε πολιτικά τον Κώστα Καραμανλή. Τον έστειλε σπίτι του στη Ραφήνα. Σε κάνα-δύο μήνες, μόλις ολοκληρωθεί το συνέδριο της ηττημένης και ταπεινωμένης ΝΔ, κανείς δεν θα μιλά γι' αυτόν. Κοινώς, ο Κώστας Καραμανλής, πάλαι ποτέ «καταλληλότερος», θα έχει την τύχη του προκατόχου του και επίσης πάλαι ποτέ «καταλληλότερου», Κώστα Σημίτη.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Σήμερα αποφασίσαμε για το αύριο… πάμε...


...και αύριο θα έχουμε αλλάξει γνώμη...

Με βάση την απόφαση του (τέως) πρωθυπουργού και σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος, σήμερα κληθήκαμε όλοι οι Έλληνες πολίτες να καταθέσουμε την άποψή μας, τη γνώμη μας και την τελική απόφασή μας, για το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας στην επόμενη τετραετία (αν και στην Ελλάδα σχεδόν ποτέ δεν γίνονται εκλογές όποτε ορίζει ο νόμος…).
Σήμερα, λοιπόν, η κάλπη θα «γεννήσει». Κι εμείς θα είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούσουμε στις προσταγές των πολλών, που στην ουσία αποτελούν μειοψηφία. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, από ό,ποια πλευρά και αν το ελέγξουμε, οποιοδήποτε ποσοστό κάτω από το 50% αποτελεί την αριθμητική αλλά και την πραγματική μειοψηφία.
Έτσι, αφού σήμερα αποφασίσαμε για τον πρωθυπουργό, αύριο θα μπορούμε να τον λέμε βλάκα. Γιατί; Μα δεν ψηφίσαμε τον εξυπνότερο… ίσως ούτε και τον καταλληλότερο, αλλά σαφέστατα εκλέξαμε τον "εκλεκτό" πολυδιαφημιζόμενο και πλήρως υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ και από τα ΜΜΕ υποψήφιο...
Από αύριο, επίσης, θα μπορούμε να απολαύσουμε την επιλογή του αποτελέσματος που επέβαλε ένας προπαγανδιστικός μηχανισμός (τα ΜΜΕ της χώρας συντάχθηκαν υπέρ του πρωθυπουργού και αποφάσισαν πως με μία πλύση εγκεφάλου θα μπορούσαμε να εκδημοκρατίσουμε τα συμφέροντά τους…), που εργάστηκε εμφανώς επί μήνες για να μπορέσει να πείσει όλους εμάς, τους ηλίθιους, πως ένας πρωθυπουργός δεν είναι απαραίτητο να μιλάει Ελληνικά, να σκέφτεται και να αισθάνεται Ελληνικά, πως μπορούμε να αφεθούμε στις φροντίδες κάποιου που υπόσχεται αλλά δεν προσδιορίζει τίποτε από αυτά που λέει…
Από αύριο, θα μπορούμε να κοιμόμαστε, ήσυχοι, αφού εάν χρειαστεί ο πρωθυπουργός της χώρας θα δώσει μερικά στρέμματα γης σε όποιον μας δημιουργήσει προβλήματα. Βέβαια, πολλά στρέμματα γης (ή θάλασσας) μπορεί να μην έχουμε στη διάθεσή μας ως χώρα, αλλά μετράει η θυσία που θα κάνει αυτός ο πρωθυπουργός για να μην ανησυχούμε εμείς και για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τον ύπνο του… δικαίου!!!
Από αύριο, θα μπορούμε να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Καλό θα είναι να το πιστέψουμε αυτό, ειδάλλως κινδυνεύουμε να φανούμε ανακόλουθοι με την ίδια μας την επιλογή. Κινδυνεύουμε να γίνουμε περίγελος του πλανήτη, εάν τολμήσουμε να αυτο-αναιρεθούμε ως πολιτικά όντα (άραγε ξανα-υπήρξαμε ποτέ μετά τον 5ο π.Χ. αιώνα;)
Από αύριο, μπορούμε να ζούμε τρώγοντας με χρυσά κουτάλια ή… κόβοντας τη γλώσσα μας και το χέρι με το οποίο ψηφίσαμε, όταν θα συνειδητοποιήσουμε πως οι λόγοι απέχουν από τα έργα και μάλιστα απέχουν πολύ περισσότερο όταν τα έργα είναι για το καλό των πολιτών και της χώρας και όχι υπέρ των πολιτικών και των διαφόρων συμφερόντων που τους εκλέγουν.
Σήμερα, τελειώνει η γιορτή της δημοκρατίας και ανοίγουμε σαμπάνιες και κρασιά για να ολοκληρώσουμε την γιορτή των νικητών μεθώντας. Ένα μεθύσι που γίνεται υποσυνείδητα, για να ξεχάσουμε τι κάναμε… Από αύριο θα μας φωνάξουν να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Γιατί; Επειδή έτσι γίνεται πάντα. Άλλος πίνει, άλλος πληρώνει τον λογαριασμό. Κι εμείς, όλοι εμείς (ή σχεδόν όλοι) θα κληθούμε στο… ταμείο για να πληρώσουμε τα σπασμένα άλλων, τα οποία εμείς κεράσαμε…
Από αύριο, μπορούμε να πάμε και πάλι στην δουλειά μας, επειδή δεν πρόκειται να μας πληρώνει κανείς για τις επιλογές μας.
Το ζητούμενο, όμως, είναι πως εάν αύριο μας αυξήσουν τον λογαριασμό, εάν αύριο μας πούνε πως «έγινε κάποιο λάθος», πως «αλλιώς τα υπολογίζαμε» ή πως «η χώρα βρίσκεται σε καταιγίδα και πρέπει ενωμένοι να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να επιζήσουμε ως κράτος», τότε θα καταλάβουμε πολλά. Θα καταλάβουμε όλα εκείνα που επιμελώς μας έκρυψαν, όλα εκείνα που ξέραμε αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε και επιλέξαμε το όνειρο, επιλέξαμε το ψέμα. Αλλά με ψέματα δεν ζει κανείς, εκτός από τους επαγγελματίες ψεύτες. Δηλαδή, όλους εκείνους που εργάζονται συστηματικά για τα προσωπικά τους συμφέροντα ή για τα συμφέροντα των εργοδοτών και των εντολέων τους. Οι επαγγελματίες ψεύτες σήμερα κατάφεραν να μας ρίξουν (με δική μας συναίνεση και τελική απόφαση) στο μαύρο πηγάδι της καταστροφής, της απελπισίας, στο αδιέξοδο εκείνο που απειλεί να μας καταστρέψει. Και η χώρα ετούτη δεν κινδυνεύει τόσο από τα οικονομικά όσο από τα εθνικά ή μάλλον, από την έλλειψη -εκ μέρους των πολιτών και δη των επιφανών ή των διασήμων- της κατανόησης των εθνικών κινδύνων που έρχονται... Η χώρα, επιτέλους απέκτησε έναν πρωθυπουργό με αμερικανικό διαβατήριο, ο οποίος σαφέστατα και θα εργαστεί με ιδιαίτερη σοβαρότητα και με όλη τη δύναμη της καρδιάς και της ψυχής του, για την πατρίδα του…
Η γιορτή της δημοκρατίας, η εκλογική διαδικασία τελείωσε και τώρα που πέφτουν τα φώτα θα φανεί η σκληρή πραγματικότητα. Μπορούμε να την αντέξουμε; Μπορούμε να πληρώσουμε αυτόν τον λογαριασμό; Ή θα πληρώσουμε (σαν χώρα) τις "υποχρεώσεις" των πολιτικών που επιλέξαμε;
Κωνσταντίνος

"...είναι καλά κορίτσια...



Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας
"Συνεχίζουν οι Νιγηριανές ιερόδουλες.....":

κανω παρεα με αυτα τα κοριτσια 4 μηνες τωρα,βρισκομαι πολυ
τακτικα τις νυχτες επι τις οδου Σωκρατους για αρκετες ωρες
κι εχω γνωρισει αρκετα καλα περιπου 20 κοριτσια.αυτο που εχω
να τονισω ειναι οτι πολλα απο αυτα που γραφονται σε πολλες
σελιδες αλλα και εφημεριδες ειναι εντελος αναληθει.παρα πολλοι
λιγοι δημοσιογραφοι εχουν κανει ενα σχετικα καλο ρεπορταζ κι αυτο
με πολλες ανακριβιες,αλλα και πολλα πραγματα που δεν ισχυουν.

Σχόλιο:
Καλύτερα να γίνεις πιο σαφής.
Τι εννοείς καλά κορίτσια;
Μεταδίδουν σεξουαλικά και άλλα νοσήματα γιατί είναι
ανεξέλεγκτες.
Πολλές από αυτές έχουν συλληφθεί για ληστείες και
για κλοπές σε διερχόμενους.
Μπορεί να τις εκμεταλλεύονται κάποιοι (νταβατζήδες)
αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο επικίνδυνες.
Πιθανόν να εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα.
Αθηναίος

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρόεδρε Γιώργο! Πότε θα διαγραφούν τα χρέη μας;



Το πρώτο νομοσχέδιο!
ΠΗΓΗ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΑ...ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΩ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ+10 Η ΔΙΑΦΟΡΑ-ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ