Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Ο Ατυχος Πατερας!

Συναντούνται δυο φίλοι μετά από πολλά χρόνια.- Τι κάνεις ρε Γιώργο; Πώς περνάς;- Αστα ρε φίλε, πέθανε ο πατέρας μου.- Ο πατέρας σου; Ένας τόσο υγιής άνθρωπος; Πώς; Δε μπορώ να το πιστέψω. Για πες μου τι έγινε;- Να μωρέ, είχε χαλάσει η λάμπα της κουζίνας και ανέβηκε στην καρέκλα να την αλλάξει ...Ξαφνικά όμως ήρθε το ρεύμα...- Α,καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Τον τίναξε το ρεύμα.- Οχι! Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στην γώνια του τραπεζιού- Α,καλά,άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Έμεινε στον τόπο.- Οχι! Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, πήγε και έχωσε το κεφάλι του μέσα στην τηλεόραση.- Α, καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Τον έκαψε ζωντανό η τηλεόραση!- Οχι! Έτσι όπως πολύ ήταν ζαλισμένος πήγε και έπεσε μέσα στα τζάμια του μπαλκονιού.- Α,καλά, άσε, μη μου πεις! Τον πετσόκοψαν τα τζάμια.- Οχι!- Ε, καλά τότε πως πέθανε;- Τον πυροβόλησε η μάνα μου για να μη διαλύσει το σπίτι.
__________________

Σε αναζήτηση Νέου Κόσμου η ΝΑΣΑ


Η Nasa εκτόξευσε με επιτυχία τον πύραυλο Delta II που μεταφέρει το τηλεσκόπιο Kepler, το οποίο έχει ως αποστολή να αναζητήσει εκτός του ηλιακού μας συστήματος και εντός του Γαλαξία πλανήτες σαν τη Γη, που μπορούν να φιλοξενούν ζωή. Το τηλεσκόπιο Kepler θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο για να παρατηρήσει ένα τμήμα του Διαστήματος που πιστεύεται ότι φιλοξενεί 100.000 αστέρια σαν τη Γη. Το τηλεσκόπιο Kepler θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο για να παρατηρήσει ένα τμήμα του Διαστήματος που πιστεύεται ότι φιλοξενεί 100,000 αστέρια σαν τη Γη. Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 05.49 (ώρα Ελλάδος) από το Κέιπ Κανάβεραλ στη Φλόριντα. Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 05,49 (ώρα Ελλάδος) από το Κέιπ Κανάβεραλ στη Φλόριντα.
Πρόκειται για την πρώτη αποστολή της Nasa που έχει ως στόχο την αναζήτηση βραχωδών πλανητών όπως η Γη, που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από αστέρια όπως ο Ηλιος και έχουν θερμοκρασία που επιτρέπει τη διατήρηση νερού σε υγρή μορφή, ουσιώδη προϋπόθεση για την ανάπτυξη ζωής. Πρόκειται για την πρώτη αποστολή της Nasa που έχει ως στόχο την αναζήτηση βραχωδών πλανητών όπως η Γη, που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από αστέρια όπως ο Ηλιος και έχουν θερμοκρασία που επιτρέπει τη διατήρηση νερού σε υγρή μορφή, ουσιώδη προϋπόθεση για την ανάπτυξη ζωής.

Υπολείμματα "βαμπίρ"


Υπολείμματα "βαμπίρ" που βρέθηκαν σε έναν τάφο στην λιμνοθάλασσα της Βενετίας, εξετάζει το ιταλικό εγκληματολογικό και ανθρωπολογικό κέντρο . Ο επικεφαλής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας Matteo Borrini είπε ότιν ο ίδιος και η ομάδα του ανακάλυψε τον σκελετό μιας γυναίκας που χρονολογείται από τον Μεσαίωνα όπου το κρανίο της είχε βυθισμένο στο στόμα ένα τούβλο που αποτελούσε μέθοδο θανάτωσης βρυκολάκων για να εξασφαλιστεί ο οριστικός τους θάνατος ! Ο Borrini μιλώντας σε μια συνεδρίαση της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών των εγκληματολογικών στο Ντένβερ είπε ότι όταν η Ευρώπη ήταν αντιμέτωπη με την πανώλη υπήρχε μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι η ασθένεια εξαπλώθηκε από θηλυκό βαμπίρ!!. Η Βενετία είχε πληγεί το 1468 μετά από μια επιδημία πανώλης τότε με αποτέλεσμα 500000 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους!!....κυκλοφορούνν και εδώ <δράκουλες>?? diaporon-bl/

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο ΟΣΦΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ-ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο Κ.ΚΟΚΑΛΛΗΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΑ:
«Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη».
ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟ 2003 ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 7!!!

Επείγουσα έκκληση στή διεθνή κοινότητα

O Θεόδωρος Tενέζος βρίσκεται τώρα στην 24η ημέρα της Απεργίας Πείνας, μπροστά από τα γραφεία της Ελληνικής Αντιμονοπωλιακής Αρχής στην Αθήνα, της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Ο Απεργός Πείνας κ. Τενέζος είναι ο 39 ετών,επιχειρηματίας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IRON TENCO Α.Ε., εταιρείας εμπορίας σιδήρου, ο οποίος είδε την εταιρεία του να καταρρέει, σαν άμεσο αποτέλεσμα μιας αιφνίδιας , χωρίς οικονομικούς λόγους , άρνησης προμήθειας πρώτης ύλης ,από μέλη τού σκληρού καρτέλ χάλυβα που λειτουργεί στην Ελλάδα.Η επίσημη καταγγελία του, που υποβλήθηκε πρίν 2,5 χρόνια δεν διερευνήθηκε ποτέ πλήρως και σε όλη την έκταση της από την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, της οποίας το μόνο ενδιαφέρον και φροντίδα ήταν μέχρι πρόσφατα, παράνομα να παρέχει προστασία στους καταγγελθέντες οικονομικούς δημίους του.
Ο Θεόδωρος Τενέζος, φέρνοντας στο φως αναμφισβήτητα δεδομένα, κατηγορεί την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Ελληνική κυβέρνηση ότι προσφέρουν προστασία στο σκληρό Ελληνικό καρτέλ χάλυβα , μια πρακτική που ισχύει επίσης και για όλα τα Ελληνικά καρτέλ, πού κυριαρχούν στο σύνολο της Ελληνικής οικονομίας. Υπενθυμίζεται ότι Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, κατατάσσεται μ
όνιμα τελευταία στον κόσμο σε αποδοτικότητα, , σύμφωνα με τους ετήσιους πίνακες της έγγυρης επιθεώρησης Global Competition Review και η Ελλάδα θεωρείται και είναι η "μαύρη τρύπα" του ανταγωνισμού στην Ευρώπη.
Ο Απεργός Πείνας ζητεί από τήν Ελληνική κυβέρνηση.1.Πλήρη έρευνα τής καταγγελίας του κατά του καρτέλ του χάλυβα .2.Αντικατάσταση της παρούσας Επιτροπής, μέλη της οποίας έχουν μηνυθεί από τον ίδιο, στην ποινική δικαιοσύνη για παράνομες πρακτικές προστασίας του καρτέλ του χάλυβα και των άλλων καρτέλ.3.Δικαστική προστασία όσων καταγγέλλουν καρτέλ, από τις σοβαρές ανταποδοτικές συνέπειες εξόντωσης που υφίστανται μετά την υποβολή των καταγγελιών τους.

For your full information concerning Mr.Theodoros Tenezo's Hunger Strike and STOPCARTEL activities,that is the only Antitrust N.G.O. in Europe, please visit www.stopcartel.org

Τα άθλια επεισόδια της Ριζούπολης, και γιατί ο Ολυμπαικός δεν δικαιούται δια να ομιλεί


Επειδή σήμερα, και μετά τα όσα (ενδεχομένως) θα συμβούν στην Τούμπα το
απόγευμα, θα ειπωθούν πολλά σας προτείνουμε να ξαναθυμηθείτε τι συνέβει
στις 11-5-2003.
Τότε, που η ΑΛΗΤΕΙΑ που εξέθρεψε τόσα χρόνια ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Κόκκαλης (Κουντούρηδες, Τσουκαλάδες και ΣΙΑ) έκανε ΚΟΛΑΣΗ το γήπεδο της Ριζούπολης στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, γαι να χρηστεί ακόμη μια χρονιά ΠΕΤΣΙΝΟΣ πρωταθλητής...
Ο Ολυμπιακός, ότι και να συμβεί απόψε, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ...
http://bet-gr.blogspot.com/

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!


O Κόκαλλης αν υποθέσουμε ότι σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες.Για αυτό το 17χρονο

ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που παραλίγο θα έχανε το μάτι του χθές το μεσημέρι

στον αγώνα νέων μεταξύ ΠΑΟΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιατί κάποιοι γλυώδεις και τραμπούκοι

χουλιγκάνς που έτσι και αλλιώς πάντα τα ίδια κάνουν, δεν θα πει κανένας τίποτα?

Αν δεν πούμε κάτι ΤΩΡΑ για αυτό τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Τίποτε δεν θα αλλάξει και όλα θα μείνουν ίδια.

ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ

ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΚΙΤΡΙΝΟΙ Η' ΜΠΛΕ ΛΑΜΟΛΙΑ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!


8 Μαρτίου: Ημέρα της γυναίκας!Οπως πρεπει να γιορταζεται!!!



Στις 8 Μαρτίου του 1857 στη Νέα Υόρκη οι εργαζόμενες γυναίκες ντυμένες στα άσπρα, κάνουν απεργία με αίτημα την ίση αμοιβή με τους άνδρες. Η συγκέντρωση πνίγηκε στο αίμα αλλά ο δρόμος για ίσα διακαιώματα των δύο φύλων άνοιξε, τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο.

Το 1910 στην Κοπεγχάγη καθιερώθηκε η 8η Μαρτίου ως παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη είτε σε περιοχές όπου η γυναίκα είναι χειραφετημένη είτε σε περιοχές όπου ζει υπό καταπίεση

Οσοι σκεφτονται λουλουδια και οχι χρυσο να το σκεφτουν καλυτερα

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!




To όνομα του site είναι http://www.lifegem.com/ και οι ιδιοκτήτες του, σας δίνουν την δυνατότητα να μετατρέψετε τις στάχτες ενός αγαπημένου σας προσώπου που απεβίωσε από τον μάταιο τούτο κόσμο, σε ένα τεχνητό διαμάντι. Η αξία του διαμαντιού σε καράτια είναι αυτό που καθορίζει και το ποσό που θα πληρώσετε. Μακάβριο, δε λέω, αλλά το βρίσκω αρκετά έξυπνο.Η εταιρεία έχει έδρα στην Αμερική(που αλλού),αλλά διαθέτει και ONLINE STORE!!!!

ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ


Women Fantasy - video powered by Metacafe

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ JESUS-ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ-ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ



ΕΙΚΟΣΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας, ο εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός, διοργανώνει έκθεση και ημερίδα για την γυναίκα, επιλέγοντας είκοσι νέες και ταλαντούχες δημιουργούς, από διαφορετικούς τομείς της τέχνης, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν για την γυναίκα.

Τα έργα τέχνης της γυναικείας καλλιτεχνικής έκφρασης, θα εκθεθούν, στον πολυχώρο τέχνης "Obi up town" ( Σκουλενίου 2, πλατεία Αγ. Θεοδώρων, Αθήνα, τηλ: 2103210512), από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2009, παραμονή της ημέρας της γυναίκας, έως αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Συμμετέχουν αλφαβιτικά οι καλλιτέχνες: Αλτηπαρμάκη Φαίη, Αμαράντου Ν. Χλόη, Ανδρεοπούλου Βάνια, Αρμακόλα Τζωρτζίνα, Βαϊανού Αγγελική, Βέργου Ελευθερία, Γιαξίδου Αθανασία, Γκαϊδατζή Ζωή, Γκερρέρο Τζούλια, Δελλαπόρτα Βίκυ, Ευαγγελίδου Ελένη, Καλαφάτη Χριστίνα, Κάππα Βασιλική, Καρβούνη Ελένη, Κονταξάκη Κλημανθία, Κούρκουλου Μάγδα, Μοσόρα Χριστίνα, Παπαθανασοπούλου Κοραλία, Ρετάλη Μαρία, Σολδάτου Εύα.

Παράλληλα με την έκθεση των έργων τέχνης, θα διεξαχθεί ημερίδα, με θέμα τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, με ομιλία της προέδρου της "Ελληνικής δράσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα", Ηλέκτρας Κούτρα. (ώρα 7 μμ.)