Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ!!!


Στις 5 Μαρτίου 2009 Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για την εγκυρότητα 18000 γάμων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου που εγιναν μεταξύ του Μαΐου και του Νοεμβρίου του 2008. Δείτε το βίντεο ακόμα και αμα διαφωνείτε πραγματικά αξίζει!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝΑποστολή με λεωφορείο για να επισκεφτεί τον έγκλειστο στο ψυχιατρείο των Σκοπίων αγωνιστή της Δημοκρατίας Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς, οργανώνει η Δημοκρατική Αναγέννηση.Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς, βρίσκεται έγκλειστος παρά τη θέλησή του σε ψυχιατρείο των Σκοπίων, επειδή τόλμησε και δημοσίευσε τη θέση του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, τονίζοντας το αυτονόητο. Ότι δηλαδή οι σκοπιανοί είναι σλάβοι.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ

Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΡΟΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Μια κυρία λοιπόν μπαίνει στο κατάστημα για να βρει σύζυγο.
Στον πρώτο όροφο βλέπει μια πόρτα και μια πινακίδα που έγραφε:
1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Ωραία, λέει η κυρία και προχωράει στο δεύτερο όροφο όπου η πινακίδα γράφει.
2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
'Μπράβο' λέει η κυρία 'αλλά θέλω περισσότερα' και αποφασίζει να ανέβει στον τρίτο όροφο.
Η πινακίδα του τρίτου ορόφου γράφει:
3ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ.
Η κυρία ενθουσιάζεται αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει.
Στον τέταρτο όροφο η πινακίδα γράφει:
4ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.
'Χριστέ μου' σκέφτεται 'πως να αντισταθώ' αλλά προχωράει στον πέμπτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:
5ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ, ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
Μπαίνει σε πειρασμό να σταματήσει αλλά τελικά συνεχίζει στον έκτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:
6ος ΟΡΟΦΟΣ: ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Νο: 31456012 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ.ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Στο αντίστοιχο κατάστημα για άνδρες στην απέναντι πλευρά του δρόμου οι πινακίδες γράφουν:
1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex.
2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
Τον 3ο, 4ο, 5ο και 6ο όροφο δεν τους επισκέφτηκε ποτέ κανείς. __________________

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ




ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ?

ΚΥΠΡΟΣ


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ

ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ BLOGGER


Ο νομάρχης Πειραιά έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κάνει αγωγή σε blogger. Είναο ο εκσυγχρονισμός του ΠΑΣΟΚ που ζητάει 150.000 ευρώ από blogger για συκοφαντικό δημοσίευμα. Δεν μπορούσες να απαντήσεις; κ.Νομάρχη εδώ είμαστε και εμεις να σου βάζαμε την απάντηση αν ένιωθες ότι σε έθιξε άλλο blog όχι όμως και αγωγή σε άλλον blogger.

Διαβάστε τι λέει το blog

"Έγινε κι αυτό.

Είμαι και επίσημα πλέον ο πρώτος blogger που διώκεται στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ http://edo-peiraias.blogspot.com (που γίνονται πάντα συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες αποδείξεις) μου επέδωσε μέσω δικαστικής επιμελήτριας Αγωγή ζητώντας μου ως αποζημίωση το...
λιγότερο 150.000 ευρώ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ

Εγω απο νομικα θεματα ειμαι σκραπας, αλλα νομιζω οτι αν ενας ανθρωπος πυροβολισει ενα
συνανθρωπο του, και αποδειχτει τελικα στο δικαστηριο οτι δεν εχει σοως τας φρενας,
τοτε φυλακη για το εγκλημα δεν παει.Γιατι εγκλημα θεωρητε αυτο νομιζω.
Πηγαινει αν δεν κανω λαθος στο ψυχιατρειο, και αυτο τιμωρια δεν ειναι.
Ολοι οι παρανομοι αυτο δεν προσπαθουν να κανουν?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ


Ετσι εχουν κανταντησει τη χωρα. Σαν ενα ΝΑΥΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΞΗΡΑ....

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ

Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είπε σε μια δήλωση την Πέμπτη το βράδυ ότι η κυβέρνηση έχει ένα σαφές σχέδιο και μια σταθερή βούληση να χειριστεί η διεθνής οικονομική κρίση, η οποία, όπως τόνισε, είναι τώρα πιο έντονες από ό, τι στο παρελθόν και έχει χτυπήσει στην πόρτα της χώρας.
Πεντε χρονια ακουμε διαφορα ελεος, ελεος, λυπηθητε μας κουραστηκαμε και βαρεθηκαμε.
<Δεν πρεπει να εχει κανεις μαχαιρι που δεν κοβει,
ουτε θαρροςμονο στα λογια χωρις εργα>ΣΩΚΡΑΤΗΣ.........

Ο ΦΕΛΠΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ- ΕΔΩ....


ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΦΕΛΠΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΤΖΟΟΥΝΣ,ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ


Εκτός ελέγχου και πέρα από κάθε προηγούμενο είναι η κατάσταση με τις ακάλυπτες επιταγές στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τα όσα λένε οι καταστηματάρχες… «Στους τοίχους των σπιτιών μας πλέον δεν κρεμάμε πίνακες, αλλά ακάλυπτες επιταγές» έλεγε σήμερα καταστηματάρχης, στα όρια νευρικής κρίσης, σε πρωινή εκπομπή. Έφερε και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, επίσης στολισμένο με ακάλυπτες επιταγές… το καλύτερο όμως ήταν ότι είπε πως ετοιμάζονται και ακάλυπτες επιταγές σε χαρτί υγείας…. Αυτό πρέπει να το δούμε!!!!

ΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!


Οι υδροροές σ' ένα πεζόδρομο της Δρέσδης παράγουν μουσική όταν βρέχει χάρη στις μεταλικούς κώνους στις απολήξεις! Να πως φτιάχνονται τα αξιοθέατα σε μια πόλη. Λίγο απλό μεράκι. Αθήνα ακούς;
apo tomavroprovato

ΕΛΛΗΝΕΣ 17 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 3 ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ


"- Στη μεγάλη άσκηση« Red Flag » που έγινε στη Νεβάδα η σχεδόν, απόλυτη επικράτηση των χειριστών της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας εις βάρος των συναδέλφων τους της αμερικανικής Αεροπορίας , στα πλαίσια μιας από τις σκληρές δύσκολες και απαιτητικές ασκήσεις στον πλανήτη, τη γνωστή « Red Flag », έρχεται να...επιβεβαιώσει το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης και τις μεγάλες ικανότητες και τον υψηλό επαγγελματισμό των πιλότων μας που καθημερινά, για πολλά χρόνια αντιμετωπίζουν οριακές καταστάσεις στο Αιγαίο."

απο τροκτικο

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

Η MIG (Βγενόπουλος) και ο εφοπλιστής Ρέστης υποψήφιοιαγοραστές της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ.Ο Βγενόπουλος δήλωσε ότι χωρίς κομματική συναίνεση δεν θα προχωρήσει.Ας αποφασίσουν επί τέλους όλοι οι Εθνοπατέρες για να περάσεισε Ελληνικά χέρια η Εταιρεία που απέτυχε με εργοδότη το Δημόσιο.Δεν χρειάζονται φανφάρες. Αρκετά την πληρώσαμε για να μαςταλαιπωρεί με απεργίες, καθυστερήσεις και κακή εξυπηρέτησηλόγω Δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας!Οι εργατοπατέρες (Πατέστος και ΣΙΑ Ο.Ε.) σίγουρα θα ξεσηκωθούνγιατί γνωρίζουν ότι οι ιδιώτες επιχειρηματίες δεν θέλουν κηφήνεςστις δουλειές τους!
http://blogathinaios.blogspot.com/

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΚΚΑΛΗ-ΠΑΤΕΡΑ

Την πρώτη επαφή είχαν οι Κόκκαλης και Πατέρας την Πέμπτη στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, όπου συζητήθηκαν πολλά πράγματα, ανάμεσά τους και αυτό της διαιτησίας, σύμφωνα δημοσίευμα του gavros.gr.Αναλυτικότερα, Σωκράτης Κόκκαλης και Νίκος Πατέρας οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν είχαν μιλήσει ποτέ, συναντήθηκαν τελικά και συζήτησαν για πολλά θέματα με βασικότερο αυτό της διαιτησίας. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει επαφές με τους πράσινους μετά το τηλεφωνικό ραντεβού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Το τετ α τετ Κόκκαλη - Πατέρα κράτησε για δέκα περίπου λεπτά και η συμφωνία τους προβλέπει την αποπομπή του Ψυχομάνη από την ΚΕΔ. Απορίες για την στάση της ερυθρόλευκης διοίκησης. Η απόφαση για την αποπομπή του Ψυχομάνη, μάλιστα, ήταν ομόφωνη από όλες τις ΠΑΕ, ενώ από εκεί και πέρα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, παρευρέθηκαν οι κ.κ. Θανόπουλος και Κούλης.

Νεκροψία σε ζωντανό.

Ναι... το είδαμε κι αυτό. Νεκροψία σε ζωντανό. Μην αγχώνεστε δεν έγινε στην Ελλάδα αλλά στην Βενεζουέλα. Μάρτυρας ο 33χρονος Carlos Camejo που μετά από τροχαίο μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νεκροτομείο. Εκει οι ιατροδικαστές άρχισαν την νεκροψία. Οταν όμως πήγαν να κάνουν τομή στο πρόσωπο του.....ας το πούμε "νεκρού", το θύμα άρχισε να αιμορραγεί. Ο κακομοίρης ήταν αναίσθητος και ο αφόρητος πόνος τον έκαναν να "ξυπνήσει".O ίδιος ο "νεκρός" δήλωσε «Ήμουν αναίσθητος αλλά συνήλθα εξαιτίας του αφόρητου πόνου». «Η γυναίκα μου κλήθηκε στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα μου και τελικά με βρήκε να περπατάω στο διάδρομο» πρόσθεσε.Δεν θα ταν τραγικό να γλίτωνε ολόκληρο ατύχημα και να τον σκότωναν οι ιατροδικαστές. Πάντως απορώ πως έγινε τέτοιο σφάλμα. Ελεος ούτε στον "Μπανανισταν" δε γίνονται αυτά.

Αντάλλαξε την σύζυγο του με μια γίδα!


Ένας αγρότης, στην Βουλγαρία, αντάλλαξε την γυναίκα του με μια γίδα επειδή δεν μπόρεσε να του δώσει απογόνους!Ο κύριος Stoil Panayotov, από την περιοχή Plovdiv, πήγε στην λαϊκή και αντάλλαξε την σύζυγο του με μια οκτώ ετών γίδα!Η απίστευτη ανταλλαγή έλαβε μέρος μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αγορά!«Την προηγούμενη ημέρα ένα φίλος μου είπε πως δεν είχε καθόλου τύχη με τις γυναίκες και πως του αρέσει η δική μου. Ρώτησα την γυναίκα μου και πήρα την έγκριση της,» είπε ο 45-χρονος αγρότης.Ο κύριος Stoil Panayotov πρόσθεσε πως η γίδα έχει γεννήσει τρία κατσικάκια ενώ η σύζυγος του δεν μπόρεσε να «κάνει» παιδιά!«Άρα η συμφωνία ήταν πιο επικερδής για τον ιδιοκτήτη της γίδας αφού εγώ πήρα γίδα από δεύτερο χέρι ενώ αυτός σύζυγο από πρώτο,» είπε ο κύριος Stoil Panayotov

ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!