Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Kaka vs Drogba

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ... ΑΝΤΡΑ


Τρεις επιχειρηματίες τα πίνουν σ' ένα μπαρ και συζητάνε πόσο χαζές είναι οι γυναίκες τους.

Λέει ο πρώτος: «Η δικιά μου είναι εντελώς χαζή. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στο σούπερ μάρκετ κι αγόρασε 300 ευρώ κρέας γιατί ήταν σε προσφορά και δεν έχουμε καν κατάψυξη για να το βάλουμε.»

Ο δεύτερος συμφωνεί ότι αυτή ακούγεται πολύ χαζή αλλά επιμένει ότι η δικιά του είναι πιο στόκος.
«Ακριβώς πριν μια βδομάδα πήγε και ξόδεψε
20.000 ευρώ για να πάρει ένα καινούργιο αυτοκίνητο και δεν ξέρει καν να οδηγεί!»

Ο τρίτος, ο ξανθός, κουνάει το κεφάλι του σκεπτικά και συμφωνεί ότι και οι δύο σύζυγοι των φίλων του είναι βούρλα, αλλά πιστεύει ότι η δικιά του τις ξεπερνάει.

«Κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουν τα γέλια»,λέει.
«Την προηγούμενη εβδομάδα η γυναίκα μου έφυγε για διακοπές στην Ελλάδα.
Την παρακολούθησα που έφτιαχνε τις βαλίτσες της και πρέπει να πήρε τουλάχιστον πέντε πακέτα με προφυ-λακτικά μαζί της....
Και δεν έχει καν πουλί»

"Επέστρεψα στην Ελλάδα και θέλουν να με κλείσουν στο ψυχιατρείο - Βοηθήστε με !"


To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Δήμος Χονδράκης

Γεια σας λεγομαι Δημος Χονδρακης και εχω ενα video συλληψης μου στις 4/1/2010 παρουσια εισαγγελεα λογω του οτι η αδερφη μου δηλωσε πως ειμαι επικινδυνος για τη δημοσια ταξη και ασφαλεια χρησιμοποιωντας τη διαδικασια για ακουσια νοσηλεια σε ψυχιατρειο.

Ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει αυτο. Καταπατωντας καθε εννοια περι δημοκρατιας και ανθρωπινων δικαιωματων η αστυνομια...


.... εισβαλει στο σπιτι μου δια της βιας και μου φορανε χειροπεδες με σκοπο να με εξετασουν δυο ψυχιατροι.

Ειναι εγκλημα εν βρασμω ψυχης οχι ομως με την εννοια τη συνηθισμενη, αλλα υπο το κρατος της βιας χωρις να εχω κανει τιποτα απολυτως και χωρις να εχω δημιουργησει το παραμικρο προβλημα σε κανεναν, η αστυνομια κυριολεκτικα με αναστατωνει πρωτα και κατοπιν με πανε να εξεταστω απο δυο ψυχιατρους.

Μεσα απο μια παραλογη διαδικασια αφου πρωτα σε κανουν ανω κατω σου ζητουν να αποδειξης πως δεν εισαι ελεφαντας. Οι ψυχιατροι με τη σειρα τους νιπτουν τας χειρας τους και σε παραπεμπουν για να γινει παρακολουθηση του κατα φαντασιαν ασθενη σε δημοσιο ψυχιατρειο οπου σε κρατανε εντος λογω του οτι ειναι εισαγγελικη εντολη για ακουσια νοσηλεια ( στην περιπτωση μου με χαρακτηρισαν επικυνδινο για τη δημοσια ταξη και ασφαλεια και τις δυο φορες ετσι ωστε να με κλεισουν στο ψυχιατρειο και κανεις δεν εκανε ερευνα για την καταγγελια να διαπιστωση αν αυτα που λενε για μενα ειναι αληθεια.

Ηταν στημενη η εξεταση και τις δυο φορες για να με στειλουν στο ψυχιατρειο και αποδεικνυεται απο τις γνωματευσεις των γιατρων οι οποιοι ειχαν συνενοηθη με το συγγενικο μου περιβαλον. Δεν ηταν αμεροληπτοι).

Απο την πρωτη μερα της εισαγωγης σου πρεπει να λαμβανεις φαρμακευτικη αγωγη θες δε θες (την πρωτη φορα που με πηγαν στο Δρομοκαϊτειο, τρεις μηνες νοσηλεια, με εδεσαν στο κρεβατι για ενα μηνα απο τα ακρα και μου κανανε ενεσεις μου διναν φαρμακα και με ταϊζαν δεμενο. Για τρεισιμιση χρονια ημουν χαμενος, φυτο, καθως με υποχρεωσαν σε καθημερινη ληψη φαρμακων και μηνιαια ενεση Aloperidin για δυο χρονια εκτος απο τα χαπια.

Ετρεμα ημουν αργος δυσκινητος μιλουσα αργα και ειχα ενα καρο αλλα ψυχολογικα προβληματα απο τις παρενεργειες των φαρμακων. Την πρωτη φορα ειχαν δωσει καταθεσεις οι δυο αδερφες μου και η πρωην γυναικα μου.

Με συνελαβαν και με πηγαν κατευθειαν στα Κρατητηρια Χιου στις 12/5/2006 που ειχα ερθει απο την Αγγλια να δω τον πατερα μου που πεθαινε και δε με αφησαν να δω δικηγορο) και αμα νευριασεις, γιατι το βρισκεις παραλογο να βρισκεσαι κλεισμενος σε δημοσιο ψυχιατρειο χωρις λογο, σου κανουν και καμμια ενεση (Glopixol) για να ηρεμησεις δηθεν.

Θες δε θες θα σε κρατησουν τουλαχιστον δυο μηνες και θα σε βγαλουν αρρωστο ειδικα αν μιλησεις για τα προσωπικα σου, οικογενειακα η για θρησκεια κλπ επειδη μονο και μονο υπαρχει η καταγγελια της αδερφης σου.

Εδω ειναι το video της συλληψης μου. Προκειται για καταφορη παραβιαση των στοιχειωδων ανθρωπινων δικαιωματων και της δημοκρατιας...



Ο νομος περι ακουσιας νοσηλειας καταστρατηγειται με τον τροπο που εφαρμοζεται τοσο απο τον ιδιο τον εισαγγελεα την αστυνομια και το δημοσιο ψυχιατρειο. Καταστρεφεται η ζωη σου απ τη μια στιγμη στην αλλη, συρεσαι με χειροπεδες σε ψυχιατρους κοιμασαι σε κρατητηρια με αλλους εγκλειστους εκει μεταφερεσαι με κλουβα και συνοδεια αστυνομιας στο ψυχιατρειο και εισαι υποχρεωμενος να λαβεις και θεραπευτικη αγωγη με το καλο η με το κακο.

Ειναι ενας πραγματικος εφιαλτης που δειχνει καθαρα την Ελληνικη πραγματικοτητα και την ποιοτητα των ανθρωπων που εφαρμοζουν το νομο των ψυχιατρων και οχι μονο.

Ο τροπος της συλληψης μου απο το βιντεο ειναι χαρακτηριστικος για τον τροπο που ακολουθησε η ολη διαδικασια μεχρι και το εξητηριο μου απο το δημοσιο ψυχιατρειο το οποιο μου απαγορευσε να οδηγω,(σημειωτεον ειμαι επαγγελματιας οδηγος με 4 επαγγελματικα διπλωματα, Γ, Δ, Ε κατηγοριες, τα οποια εχω παρει κατοπιν εκπαιδευσης στην Αγγλια) με υποχρεωνει σε ψυχιατρικη παρακολουθηση και υποχρεωτικη ληψη ενεσιμων φαρμακων RISPERDAL® CONSTA ειδαλλως διαταζει ξανα τον ακουσιο εγκλεισμο μου.

Ειμαι επισης καθηγητης και δασκαλος μουσικης σε σχολεια και κολλεγια στην Αγγλια απο οπου εχω και τις αναλογες αριστες συστατικες επιστολες ( Redbridge College, Forest Gate Community School, Peckham Support Education Centre) αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε ποτε .

Δικαστηριο δεν εχει γινη ακομα ουτε για την πρωτη ουτε για τη δευτερη εισαγγελικη εντολη για ακουσια νοσηλεια, ενω ο νομος οριζει να γινη σε δεκα μερες απο την εκδοση της εισαγγελικης εντολης.

Ειμαι 46 χρονων και εχω δυο παιδια 22 και 20 χρονων αντιστοιχα.

Η διαδικασια αυτη εχει καταστρεψει τη ζωη μου καθως ειμαι ανικανος να εργαστω για τα τελευταια 4 χρονια.

Δήμος Χονδράκης
_________________________________________________________________________

Μετά απο προσωπική μας επικοινωνία με το Δήμο Χονδράκη μας διαβεβαίωσε οτι έχει στα χέρια του σημαντικά έγγραφα και στοιχεία για την υπόθεση του.

Αν κάποιος θεωρεί οτι μπορεί να βοηθήσει το Δήμο κι επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του μπορεί να μας στείλει email στο contact.tiresias@yahoo.gr το οποίο και θα προωθήσουμε στον ίδιο.

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Παιδιών της Ελληνικής Διασποράς

"Η υλοποίηση του Προγράμματος Φιλοξενίας Παιδιών της Ελληνικής Διασποράς, ηλικίας 8 - 12 ετών στην Ελλάδα, στις κατασκηνώσεις της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2010, δεν είναι δυνατή φέτος λόγω του αυξημένου κόστους αεροπορικής μεταφοράς, δεδομένων των υφιστάμενων αυστηρών δημοσιονομικών περιορισμών".

Αυτό ..
αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιστοσελίδας της ΓΓΑΕ, που υλοποιεί ανελλιπώς τα προγράμματα αυτά από την ίδρυσή της το 1981. Η μόνη χρονιά που δεν πραγματοποιήθηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, για λόγους ασφαλείας, ήταν το 2004, χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Συνολικά, φιλοξενούνται κάθε χρόνο περίπου 700 παιδιά στις δύο κατασκηνώσεις της ΓΓΑΕ, στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας και στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

"Προσηλωμένοι σταθερά στον εθνικό στόχο για τη σύσφιγξη των δεσμών με τους Έλληνες της διασποράς όσο και μεταξύ τους, προγραμματίζουμε τη συμμετοχή των παιδιών της ελληνικής διασποράς που εκδήλωσαν επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον για το φετινό πρόγραμμα, στο Θερινό Πρόγραμμα Φιλοξενίας του 2011", καταλήγει η ανακοίνωση.

Μπαίνουμε στο βιβλίο γκίνες!!!!!!!!!!!!!


Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα 40 λεπτών
το πρωί του Σαββάτου (σήμερα) σε επεισόδια με πυροβολισμούς στην Αθήνα.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 8 σε γέφυρα της οδού Κωνσταντινουπόλεως
κοντά στο Περιστέρι. Ένα άτομο τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά αγνώστων.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στην οδό Αχαρνών στο ύψος
του Αγίου Παντελεήμονα.
Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. πυροβόλησαν
και σκότωσαν υπάλληλο περιπτέρου.

Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί
εντόπισαν το όχημα και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό
των δραστών. ΤΟ ΒΗΜΑ online10/7/10

H εγκληματικότητα παρά τις παραπλανητικές δηλώσεις της Κυβέρνησης
όχι μόνο δεν έχει μειωθεί αλλά αρχίζει να παίρνει θέση το βιβλίο γκίνες.
Δύο δολοφονίες σε 40 λεπτά.
Στην Καμπούλ δεν υπάρχει τέτοιο ρεκόρ Κε Χρυσοχοϊδη.
Επί τέλους και μια πρωτιά με την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!

Μέχρι και ο Κολοκοτρώνης το λέει !!!

ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ


Διακήρυξη για το Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο και τη Νέα Εθνική Αντίσταση.

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, που οργάνωσαν οι ΗΠΑ και εξετέλεσαν σε δύο φάσεις, η αμερικανόδουλη Χούντα και η «Εθνική κυβέρνηση», Καραμανλή-Μαύρου, και κλείνει τον κύκλο της 36 χρόνια μετά, με τη νέα εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών και το ΔΝΤ.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, χτυπάει και πάλι την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα, και δολοφονικά, με σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας, καθώς εποικίζει καθημερινά τον τόπο μας.

Η ρίζα της συμφοράς για τον λαό και το Έθνος, βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας, από τα ιμπεριαλιστικά Κέντρα και τους περιούσιους Τραπεζίτες.

Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα, με μικρά διαλλείματα χρησιμοποιώντας ελληνοποιημένους, και Έλληνες πράκτορες διεθνών οργανώσεων, που χρησιμοποιούν την εξουσία τους σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/07/blog-post_6883.html

"Η ασχετοσύνη μερικών για της "τέλειες" συνθήκες ζωής στο εξωτερικό είναι γραφική"

"Βαρέθηκα να διαβάζω συνέχεια άτομα που λένε "σιγά μην κάτσω ελλάδα να δουλευω για 600 ευρώ θα πάω έξω που θα αναγνωριστούν τα προσόντα μου"... Επειδή έχουμε ζήσει κάποιοι από μας έξω και ξέρουμε και από ζωή και από αγορά εργασίας, επιτρέψτε μου να σας διαλύσω το μύθο.
Για παράδειγμα στο Λονδίνο που ακούω πολύ να το αναφέρουν εδώ πέρα, βρίσκει κάποιος εύκολα δουλειά; η απάντηση είναι όχι. στις περισσότερες δουλειές υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός για μια θέση και πολλές φορές γραπτά τεστ. να μην αναφερθώ στο τελευταίο διαγωνισμό της εθνικής τράπεζας αποφοίτων ΑΕΙ/ΤΕΙ κάτω των 30 ετών που από τους 16000 υποψήφιους μόνο οι 3000 επέλεξαν πάνω από τα μισά κουτάκια σωστά. και οι υπόλοιποι απόφοιτοι πανεπιστημίων δεν μπορούσαν καν να επιλέξουν το σωστό κουτάκι σε πανεύκολες ερωτήσεις τύπου "που θα γίνουν οι ολυμιακοί του 2012" "τi επίτροπος είναι η δαμανάκη". έχει κανείς την εντύπωση ότι αν κάποιος από αυτούς τους 13000 πάει αγγλία (και όσοι άλλοι νεοέλληνες αυτού του επιπέδου) θα καταφέρει να περάσει ένα τεστ γνώσεων εκεί πέρα και να του δώσουν δουλειά?

δεύτερον και να βρεις δουλειά ναι οκ θα περνεις υπερδιπλάσια από την ελλάδα αλλά έχει παρά πολλά meion, θα πάρεις π.χ. 1400 ευρώ, αλλά θα ξυπνάς από της 6 να πάρεις το μέτρο για να πας στη δουλειά 30-40 χιλιόμετρα πιο πέρα και θα φτάνεις σπίτι μετά της 7 το βράδυ (8 ώρες δουλειά συν υποχρεωτικό διάλειμα 1 ώρα άθροισμα 9 ώρες τη μέρα χωρίς τυγχων yperwries). στην καλύτερη περπιτωση, αν είσαι π.χ. 5-10 χιλιόμετρα από τη δουλειά θα πληρώσεις 3 ευρώ στα ΜΜΜ. αν είσαι στο μέσο oρο 20-40 κμ απόσταση θα πληρώνεις τη μέρα για μεταφορές 5-7 ευρώ. και φυσικά θα χάνεις 1-2 ώρες τη μερα στα τρένα και στα λεωφορεία. για αγορά αυτοκινήτου ούτε λόγος. πάρκιν πανάκριβα. νοίκι για αξιοπρεπές στούντιο σε μη επικίνδυνη γειτονιά στη ζώνη ένα η δύο θέλεις 800-1000 ευρώ. μπορείς βέβαια να βρεις σπίτι στη ζώνη 10 με νοίκι 400 μόνο ευρώ, αλλά θα θέλεις 3 ώρες τη μέρα στα τρένα και 40 ευρώ για εισιτήρια. βέβαια μπορείς να συγκατοικήσεις. αλλά δε νομίζω κανείς από αυτούς τους νεολληνες που πετάνε το "σιγά μην κάτσω ελλάδα" να έχουν διαθέσει να συγκατοικούν με 2-3 πακιστανούς για να μπορούν να επιζήσουν.

και τρίτον στην ελλάδα θα πρέπει να δουλευεις 40 χρόνια. Στην αγγλία πόσο νομίζετε δουλευουν? 25 και μετά περνούν σύνταξη? Η έχει καμία διάφορα το 40 από το 39 και το 38? Που ούτως η άλλως το να φτάσει στα 41-42 xronia στην αγγλία η συνταξιοδότηση θέμα μηνών είναι."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ενα χρόνο μετά....

Με τους φιλοσκοπιανούς - οικολόγους πράσινους πάει ο Κουβέλης

Ξεκίνησε στραβά ο Φώτης Κουβέλης που θέλει να στηρίξει και να στηριχθεί από τους ανύπαρκτους οικολόγους με τις Φιλοσκοπιανές θέσεις και το "Ουράνιο τόξο". Δεν μας λες πρώτα ρε συ Κουβέλη που είναι οι οικολόγοι-πράσινοι όλο αυτό το διάστημα που γίνεται πανικός με τα νομοσχέδια; Λίγο εξαφανισμένοι δεν είναι ή μήπως μας φαίνεται;
Μην πας μες κανέναν ρε συ Κουβέλη. Μόνος σου πήγαινε και ότι ψάρια πιάσεις αλλά όχι με Φιλοσκοπιανούς.

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα σε βίντεο

Το DNA δείχνει από πού κρατάει η... σκούφια μας

Η «επιστροφή» στις... ρίζες των προγόνων μας θα είναι πλέον εφικτή χάρη σε ένα απλό τεστ DNA! Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που διεξήγαγαν επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και η οποία δημοσιεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Ανθρώπινης Γενετικής, αρκεί η υποβολή σε ένα γενετικό τεστ για να ανακαλύψει κανείς από πού προέρχονται οι πρόγονοί του. Μάλιστα, η νέα αυτή εξέταση, όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής Τζιμ Γουίλσον, επιτρέπει να....

εξακριβωθεί με ακρίβεια ελάχιστων κυριολεκτικά χιλιομέτρων η τοποθεσία από την οποία κατάγεται η οικογένειά μας.Οπως επισημαίνει η επιστημονική ομάδα του Εδιμβούργου -η οποία συνεργάστηκε με ερευνητές από την Κροατία και την Ιταλία-, προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει πως χάρη στη γενετική ανάλυση μπορεί κανείς να ξεχωρίσει ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές ηπείρους ή και χώρες. Η πλέον πρόσφατη έρευνα που αφορούσε το ζήτημα της καταγωγής είχε καταφέρει να εντοπίσει εκείνες τις γενετικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε ανθρώπους με ρίζες στη Βόρειο Ιταλία και όσους προέρχονταν από το Νότιο τμήμα της χώρας.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=19278948