Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΥΣ Ο Israel Lancho ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΒΑΡΙΑ-ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ




Επικίνδυνη "μόδα" τα αυτοκόλλητα στις πινακίδες


Μια διαφορετική, επικίνδυνη ... μόδα ξεκίνησε από την «τρέλα» των οπαδών για την αγαπημένη τους ομάδα. Οι «κολλημένοι με την μπάλα», κολλούν εκατοντάδες αυτοκόλλητα των συλλόγων που υποστηρίζουν, σε πινακίδες σήμανσης της τροχαίας και σε φωτεινούς σηματοδότες. Το γεγονός, τελευταία, έχει πάρει διαστάσεις, εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα και σε αρκετές περιπτώσεις προκαλεί ακόμη και τροχαία ατυχήματα.

Με μια προσεκτική ματιά, οι οδηγοί διαπιστώνουν τη συνήθεια των οργανωμένων οπαδών να κολλούν αυτοκόλλητα των αγαπημένων τους ομάδων στα σήματα της τροχαίας, σε πινακίδες των δήμων, σε στύλους, σε κάδους απορριμμάτων και φανάρια.

Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις, τα αυτοκόλλητα είναι τόσο πολλά, που κρύβουν ακόμη και το STOP, την απαγόρευση στροφής αριστερά ή δεξιά, την προειδοποίηση για διάβαση πεζών.

Το φαινόμενο γίνεται πιο έντονο συνήθως πριν από ποδοσφαιρικούς αγώνες, παρά τις προσπάθειες που κάνουν οι δήμοι για να καθαρίσουν τις πινακίδες από τα αυτοκόλλητα. Εκτός όμως από τα αυτοκόλλητα ομάδων, σε προεκλογικές περιόδους, όπως αυτή ενόψει των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου, εμφανίζονται και … κομματικά αυτοκόλλητα.

«Είναι ο μόνιμος βραχνάς μας. Σε καθημερινή βάση έχουμε στους δρόμους μια στρατιά ανθρώπων για να καθαρίζουν τα αυτοκόλλητα και τις αφίσες τόσο από τις πινακίδες της τροχαίας, όσο από τις πινακίδες για τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης και τα φανάρια. Το κόστος είναι μεγάλο. Και ενώ τη μια ημέρα τα καθαρίζουμε, την επόμενη τα ξανακολλάνε», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Καζαντζίδης.

Σοβαρός κίνδυνος τροχαίων

Όπως ανέφερε ο κ.Καζαντζίδης, σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τροχαίων, καθώς οι οδηγοί δεν μπορούν να δουν τα φανάρια ή τα σήματα της τροχαίας: «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, αφού τα αυτοκόλλητα, σε πολλές περιπτώσεις, καλύπτουν τα φανάρια και οι οδηγοί δεν ξέρουν εάν είναι πράσινο ή κόκκινο».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, η κατάσταση είναι δυσφημιστική για τη χώρα μας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε έρχονται τουρίστες, οι οποίοι δεν μπορούν να ενημερωθούν από τις ανάλογες πινακίδες για τα μέρη που θέλουν να επισκεφτούν, καθώς αρκετές είναι γεμάτες από αυτοκόλλητα.

«Μας λείπει η παιδεία. Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Εμείς, σε καθημερινή βάση έχουμε στο δρόμο δώδεκα εργαζόμενους και δύο οχήματα για να ξύνουν τα αυτοκόλλητα. Το κόστος για τον καθαρισμό είναι μεγάλο και αυτό βαρύνει όλους τους πολίτες», σημείωσε ο κ.Καζαντζίδης.

Το χειρότερο, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, είναι πως στο 99% των περιπτώσεων δεν αποδίδονται ευθύνες, αφού δύσκολα μπορεί να εντοπιστεί αυτός που έχει κολλήσει τα αυτοκόλλητα. «Απευθυνόμαστε συνήθως στις ομάδες ή στα κόμματα. Αυτοί δεν αποδέχονται την ευθύνη και μας παραπέμπουν στους διαφημιστές, οι οποίοι με τη σειρά τους μας λένε πως υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Άρα στο 99% των περιπτώσεων δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε κάποιον», είπε χαρακτηριστικά.

Η καταστροφή των πινακίδων, σύμφωνα με το νόμο, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης δύο ετών. Οι οπαδοί των ομάδων, όμως, τονίζουν πως με τα αυτοκόλλητα «οριοθετούν» την περιοχή τους και αυτό το κάνουν γνωστό και στους αντίπαλους φιλάθλους.

Εκτός από το κόστος για τον καθαρισμό των πινακίδων, υπάρχει και το κόστος της αντικατάστασης, διότι οι πινακίδες φθείρονται από τα αυτοκόλλητα και οι αρχές είναι υποχρεωμένες να τις αντικαταστήσουν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠΗΓΗ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΠΑΝΘΕΟ…

Συνεχίζοντας τον συσχετισμό των Σκανδιναβικών θεοτήτων με τις ελληνικές βλέπουμε τον Θωρ που δεν είναι κανένας άλλος παρά ο Ερμής των Ελλήνων, ο Θωθ ή Τωδ, στους Αιγυπτίους.
Ο Γραμματέας του Κρόνου είχε πάρει την θέση αυτή μετά τον πόλεμο με τους «ερυθρομέλανες» Υξώς, τους οποίους οι Έλληνες είχαν νικήσει υπό την στρατηγεία του Διονύσου Β΄. Τότε την βασιλεία της Αιγύπτου παίρνει ο Μίνως ο Α΄ . Η παρουσία του Ερμή-Θωθ στην Αίγυπτο η οποία κυριολεκτικά αναμορφώθηκε, ή επί το σωστότερο εκπολιτίστηκε, έμεινε ανεξίτηλη στην μνήμη τους οι οποίοι μάλιστα τον ονόμασαν, Ερμή Τρισμέγιστο!!!
Ο Loki ο κακός, είναι ο ασεβής Έλληνας βασιλιάς Λυκάων που εξ’ αιτίας της δικής του ασέβειας έγινε ο κατακλυσμός, τιμωρία του Διός για το γένος εκείνων των ανθρώπων. Ήταν Τιτανίδας και είχε προσκαλέσει σε δείπνο τους Θεούς για να αποδείξει ότι δεν θα καταλάβουν τι θα τους παρέθετε ως γεύμα. Είχε φτάσει σε τέτοια σημεία η αλλαζονία του, η υπεροψία του, η ασέβειά του που πίστευε ότι θα ξεγελούσε τους Θεούς παραθέτοντάς τους ανθρώπινο μαγειρεμένο κρέας χωρίς να το αντιληφθούν. Πράγματι τεμάχισε τα ίδια του τα παιδιά και τα μαγείρεψε για το δείπνο των Θεών. Φυσικά ο Ζευς αντελήφθηκε την πράξη του Τιτάνα Λυκάωνα και η τιμωρία ήταν ο αφανισμός εκείνου του γένους μέσω του κατακλυσμού.
Ο Agir ή Haimdal Sohnee, ο οποίος σημειώνεται και ως θαλασσόλυκος είναι ο Αιγαίων- Βριάρεως- Ηρακλής , ο Έλληνας θαλασσόλυκος φρουρός των Θεών, όπως τον σημειώνουν ο Ησίοδος και ο Απολλόδωρος.
« Ένθα Γύης και Κόττος τε και Οβριάρεως μεγάθυμος ναίουσι φύλακες πιστοί Διός αιγιόχοιο…» ( Θεογονία Ησιόδου, στιχ. 734-735).
Ο Hogni είναι ο Ήφαιστος, ο Θεός της φωτιάς.
Ο Tyrs είναι ο βασιλιάς της Πελοποννήσου της εποχής των Θεών, ο Τύρινς.
O Niord είναι ο Νηρέας. Ο Niord κατά την Edda ζούσε στην θάλασσα. Το ίδιο και η ελληνική παράδοση παρουσιάζει τον Νηρέα ως τον σοφό βασιλιά γέροντα της θάλασσας.
Ο Sif είναι ο Σίθων - Ποσειδώνας. Η βίβλος τον αναφέρει ως Σήδ και οι Αιγύπτιοι Σίβα. Το ίδιο όνομα Σίβα χρησιμοποιούν για τον Σηθ- Ποσειδώνα και οι Ινδοί. Η όαση του Σίβα της Λιβύης φέρει το όνομα του Σίβα- Σιφ- Σιθ – Σίθωνα – Ποσειδώνα.
Ο Surt ο βασιλιάς των Γιγάντων είναι ο Έλληνας βασιλιάς Σείριος – Ήλιος – Διόνυσος, τον οποίο οι Αιγύπτιοι ονομάζουν Σουρίντ- Όσιρι, οι δε Ινδοί ως Σουρία ή Σρι - Ράμα.
Όπου και να κοιτάξει κανείς θα δει τους συσχετισμούς του κάθε Πανθέου, όποιου λαού με αυτό το Ελληνικό Πάνθεο. Απόδειξη ότι οι Έλληνες πρωτοπόροι στις εξερευνήσεις θα έρθουν σε επαφή με τους αυτόχθονες κάθε σημείου της γης, από την Ανατολή στην Δύση και από τον Νότο στο Βορά. Θα φέρουν μαζί τους τον δικό τους πολιτισμό που λόγω ελλείψεως του στους κατοίκους , στα εδάφη των οποίων έφθασαν. Αφομοιώνεται και προσαρμόζεται τόσο στην λεκτική τους διάλεκτο όσο και γενικότερα στην νοοτροπία τους. Όμως δεν αλλοιώνεται στην ουσία τίποτα αφού ένας καλός ερευνητής αμέσως θα βρει τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την προέλευση. Η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά Ελληνική!
http://kapodistria-httpsxolianewsblogspotcom.blogspot.com/

Δελτίο Τύπου για τη σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Βραδινές ώρες της 28/05/2009 από Αστυνομικούς της Υποδ-νσης Δίωξης Ναρκωτικών της Δ.Α.Α., στο Χολαργό Αττικής, συνελήφθησαν δύο 26χρονοί αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ηρωίνη συνολικού βάρους -10.050- γραμμαρίων, σε είκοσι (20) τυποποιημένες συσκευασίες,
  • Ποσότητα ουσίας, νοθευτικής ηρωίνης, βάρους -26.900- γραμμαρίων,
  • Δύο (2) υδραυλικές πρέσες,
  • Ένα (1) ηλεκτρικό κόφτη και τέσσερις (4) μεταλλικές πλάκες,
  • Τρία (3) ηλεκτρικά μίξερ,
  • Ένα (1) ηλεκτρικό τρυπάνι,
  • Το χρηματικό ποσό των -950- Ευρώ,
  • Μία (1) ζυγαριά ακριβείας,
  • Τρία (3) κινητά τηλέφωνα,
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα (29-05-2009), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME

Νικήτα...τι λές σήμερα;



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα γίνει η πόλη των μεταναστών η Αθήνα.
Αυτό φοβάστε;
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Η Αθήνα είναι η ήδη μια πολυπολιτισμική πόλη. Και πρέπει να μάθουμε
να ζούμε με τους νέους συμπολίτες μας. Αρκεί να τους βοηθήσουμε, ώστε
όσοι έχουν διάθεση να ενσωματωθούν, να ενσωματωθούν και όσοι δεν έχουν,
να λάβει η Κυβέρνηση τα μέτρα που πρέπει να λάβει.
Δεν είναι δουλειά των Δήμων αυτό.
8/11/2007 www.greekinsight.com/?conID=4472 - 71k -

Παλαιότερα ο Δήμαρχος ήταν αντίθετος με την πρόταση Μαρκογιαννάκη
που φαίνεται να υλοποιείται και αφορά την εκκένωση της Αθήνας
από τους λαθρομετανάστες.
Θα έχει και τώρα την ίδια γνώμη με αυτό το αίσχος που επικρατεί
σε αυτήν την Πόλη που τον ψήφισαν οι Πολίτες;
Με ποιό τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς που
ξεβράζουν οι βάρκες στα νησιά μας καθημερινά
και είναι κάθε καρυδιάς καρύδι;
Τι άλλο πρέπει να κάνουμε;
Αθηναίος

ΣΥΡΙΟΣ Ο "ΙΡΑΚΙΝΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Αυτός είναι ο αλλοδαπός οικονομικός μετανάστης που κατήγγειλε ότι αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι στη πλατεία Αγίου Νικολάου το βραδυ της 20ης Μαίου.
Αυτός λοιπόν ο κατά τα άλλα συμπαθής άνθρωπος, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει παραποιήσει τα στοιχεία του και την καταγωγή του. Δεν είναι Ιρακινός. Είναι Σύριος. Δήλωσε Ιρακινός για να πάρει πολιτικό άσυλο και να μείνει στην Ελλάδα. Και σε αυτό τον βοήθησε μια "σφηκοφωλιά"ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Ερώτημα:Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με ύποπτη συμπεριφορά, αναξιόπιστος, που ξεγέλασε τις αρχές και παραποίησε την ταυτότητά του να γίνει πιστευτός με όσα κατήγγειλε;Ας το εξετάσουν οι αρμόδιοι...

Ελλάδα: Ο σκουπιδότοπος των λαθρομεταναστών της Ευρώπης


Τα σκουπίδια των πολιτισμένων Ευρωπαίων

Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ, που ορίζει ότι οι αιτούντες άσυλο και οι παράνομοι αλλοδαποί επιστρέφονται στην πρώτη χώρα εισόδου, τουτέστιν (κυρίως) στην Ελλάδα. Τόσο η Ολλανδία, όσο και τα άλλα εύπορα κράτη της βόρειας Ευρώπης διαφωνούν κάθετα με την ενδοευρωπαϊκή επανεγκατάσταση, που θα έδινε τη δυνατότητα σε αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα να μετοικήσουν σε άλλα κράτη.
«Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την Ευρώπη» δηλώνει στην «Κ» η υφυπουργός Δικαιοσύνης της Ολλανδίας κ. Νεμπαχάτ Αλμπαγιαράκ, που επισκέφθηκε τη χώρα μας για να συζητήσει το ακανθώδες πρόβλημα της αυξανόμενης εισροής αλλοδαπών με τον υπουργό Εσωτερικών, καθηγητή κ. Πρ. Παυλόπουλο. «Διότι το μήνυμα που θα δινόταν στον έξω κόσμο θα ήταν ότι αν καταφέρουν να φθάσουν στην Ελλάδα, μπορούν να προχωρήσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη».
Δεν είναι όμως εξίσου καταστροφικό για την Ελλάδα να υφίσταται όλες αυτές τις ροές; «Οχι» δηλώνει η υφυπουργός «εάν καταφέρουμε να οικοδομήσουμε στην Ελλάδα αποτελεσματικές διαδικασίες ασύλου και εάν επιστρέφουμε πίσω όσους δεν είναι πρόσφυγες». Ενας μεγάλος φόβος στην Ελλάδα, σημειώνει η κ. Αλμπαγιαράκ, «είναι πως αν υπάρξει μια κανονική διαδικασία πολιτικού ασύλου, οι ελληνικές αρχές θα αναγκασθούν να αναγνωρίσουν ως πρόσφυγες μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Νομίζω ότι εάν υπάρξουν κανονικές διαδικασίες, ελάχιστοι θα πάρουν τελικά άσυλο».
Και τι θα γίνει με τις «επιστροφές» (επαναπροωθήσεις); Οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα προέρχονται από χώρες όπως το Αφγανιστάν και η Σομαλία. «Γιατί να μην επιστρέφονται άνθρωποι στο Αφγανιστάν;» σημειώνει. «Είναι αλήθεια ότι το Αφγανιστάν και η Σομαλία είναι επικίνδυνες χώρες. Ξέρω ότι έχει πόλεμο, αλλά μπορούν να επιστραφούν. Εξίσου πολλοί προέρχονται από το Ιράν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές. Εάν η Ευρώπη συνάψει συμφωνίες επανεισδοχής με το Πακιστάν ή το Ιράν, θα βοηθηθεί πολύ η Ελλάδα».
Καθοριστική η σύναψη συμφωνιών
Το κομβικό, λοιπόν, σημείο στη νέα πολιτική είναι η σύναψη συμφωνιών επανεισδοχής μεταξύ Ε.Ε., κρατών διέλευσης και κρατών προέλευσης με αντάλλαγμα οικονομική στήριξη. Η κ. Αλμπαγιαράκ επιμένει ότι οι επιστροφές θα γίνονται όταν υπάρχει βεβαιότητα ότι δεν απειλείται η ζωή του αλλοδαπού. Σημειώνει ότι η αναχαίτιση της εισόδου στην Ε.Ε. είναι εξίσου σημαντική με τη μη παραμονή παρανόμων εντός της Ελλάδας. «Οι παράνομοι της Ελλάδας μπορεί να καταφέρουν να προχωρήσουν σε άλλα κράτη της δυτικής Ευρώπης κι αυτό πρέπει να αποφευχθεί». Και επειδή οι διαδικασίες ασύλου είναι μέχρι σήμερα χρονοβόρες, η Ολλανδία και η Ε.Ε. σκοπεύουν «να βοηθήσουν την Ελλάδα στην υιοθέτηση σύντομων διαδικασιών στην εξέταση αιτημάτων με νομικές εγγυήσεις».

http://kostasxan.blogspot.com/

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ MANIFESTO

Η στοά του Αττάλου


Γράφει Η Ρόδι
*****
Ετσι ονομαζόταν ο ιστορικός και αισθητικός θησαυρός της πόλεως των Αθηνών με την κρυμένη αρμονία του , η αρχαία αγορά. Ο χώρος της Δημόσια ζωής των Αθηναίων . Εκεί υπήρχαν ναοί , βωμοί, ιερά, διοικητήρια , αλλά και υπαίθρια μαγαζιά ή πάγκοι , όπου έβρισκε κανείς όλα τα αγαθά , που κατέφθαναν από τους αγρούς της Αττικής , αλλά και προιόντα εισαγωγής από Σικελία, Ιταλία, Αίγυπτο, Λιβύη, Πόντο , Πελοπόννησο .
Επίσης στους πάγκους της Αρχαίας Αγοράς έφθαναν οι αγρότες της Αττικής με λαχανικά, πρόβατα, κατσίκια, κότες, λαγούς, ενώ από άλλους δρόμους έφθαναν ψαράδες με καλάθια γεμάτα ψάρια , πέρκες και χέλια,που αγαπούσαν ιδιαίτερα οι Αθηναίοι. Αυτό , σήμερα συνεχίζεται στο γνωστό μας Μοναστηράκι, που είναι κοντά στην Αρχαία Αγορά .
Η αρχαία Αγορά ήταν κομβικό σημείο ζωής των Αθηναίων , και υπήρχαν εκεί, επίσης ,μνημεία διαφόρων θεών, της Εργάνης Αθηνάς και του Ηφαίστου, προστατών των βιοτεχνών και εργαστηρίων, του αρμοδιώτερου Θεού, του Ερμή, θεού του εμπορίου, της δημοφλέστερης θεάς ,της Αφροδίτης θεάς του έρωτα .
Στο Νότιο τμήμα , σώζονται ερείπια του Μητρώου , όπου φυλασσόταν το ........

Ληξιαρχείο των Αθηναίων πολιτών, οι οποίοι ενεγράφοντο εκεί μετά την ενηλικιώσή τους, από τότε άλλωστε διατηρείται η φράση" Μητρώο Αρρένων ".
Στην Ανατολική πλευρά βρισκόταν η στοά του Αττάλου , την οποία αντικρύζουμε σήμερα αναστηλωμένη. Το οίκημα αυτό το δώρησε στην Αθήνα ο Βασιλιάς της Περγάμου της Μικράς Ασίας Ατταλος ο Β΄ , ο ποίος είχε σπουδάσει στην Αθήνα και όταν ήλθε πάλι προσεφέρθη δια χρημάτων του να οικοδομήσει κάποιο κτίριο, προσφέροντας έτσι αντίδωρο στην πνευματική μητέρα -πόλη . Τότε η στοά του Αττάλου ήταν εμπορικό κέντρο με πολλά καταστήματα , σήμερα είναι Μουσείο με αξιόλογα ευρήματα .

"Ο Διαμαντής θα επιστρέψει"



Στις επάλξεις της ΕΛ.ΑΣ. θα παραμείνει ο Διαμαντής Μαντζούνης, ο νεαρός αστυνομικός των ΜΑΤ που τον περασμένο Ιανουάριο έπεσε θύμα επίθεσης από τον «Επαναστατικό Αγώνα». Ο 22χρονος...

έδωσε δύο μάχες, την πρώτη για να κρατηθεί στη ζωή και τη δεύτερη για να μαζέψει τα συντρίμμια της ψυχής του, να ξεπεράσει το φόβο και να συνεχίσει να ζει όπως πριν.

Σήμερα βρίσκεται στην Κυπαρισσία μαζί με την οικογένειά του, που δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του στις δύσκολες ώρες που πέρασε. Οπως λένε στην «Εspresso» άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος του Διαμαντή, ο ίδιος «αν και μπήκε με όνειρα στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, τα οποία βγήκαν όλα ψεύτικα, συνεχίζει να αγαπάει τη δουλειά του και θα παραμείνει στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας».
espresso

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΙΤΕΡ!!ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!


Πρίν πολύ καιρό υπήρχαν τέτοια φαινόμενα τώρα ευτυχώς όχι!!
><



Αν έχετε φίλο καλό, δημόσιο υπάλληλο για ρωτήστε τον γίνεται αυτο σε καθημερινή βάση ή όχι[προτιμούνται οι υπάλληλοι του Δ.Α]

Στην Ελλάδα μας όλα είναι πιθανά εκεί θα κολλήσουμε τώρα!!!

Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα αλλά έχω φίλους αστυνομικούς που σίγουρα το ονειρεύονται
Παιδιά εγώ εθελοντής το φιλαράκι σας!!


Μήπως το ντιμπειτ το χθεσινοβραδυνό ήταν σε παγκόσμια αναμετάδοση δεν εξηγήτε αλλιώς!!

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΒΡΕ!!!

Το μεγάλο ψάρι στο Ελλάδα τι κάνει το μικρο?


Χωρις σχόλια Ή μάλλον καλά να πάθουμε!

EINAI ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΑΛΛΑ.......

Αν έρθει καμμιά βόλτα κατά εδώ για καλό και για κακό σαν συνβουλή το λέω μην κάνετε κανένα αστείο από αυτά που συνηθίζουμε στο δρόμο γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει πάντως λίγο χλωμή την βλέπω την αντίδραση. Ασε που μοιάζει σαν την ΖΙΝΑ και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.ΚΑΙ είναι πρωταθλήτρια στο μποντυ μπιλντιγκ



Έτσι για να γελάσουμε λίγο αλλά και για να είσαστε και ενήμεροι για το τι πραγματικά συμβαίνει...


Έτσι για να γελάσουμε λίγο αλλά και για να είσαστε και ενήμεροι...μην ξεχνάτε να πατάτε τους συνδέσμους για να τα βλέπετε και μόνοι σας!
έχουν πολύ πλάκα οι .....αγωνιστές!!!
αντιγράφουμε από τον σύντροφο και πάντα ενημερωμενο κύριο Κούλογλου...

Συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 18.00 στην πλατεία Ομονοίας από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
ποιός υπογράφει;
(για αυτήν την επιτροπή όπως θα δείτε υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου),
την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
ποιός είναι και εδώ;
( και για αυτήν την επιτροπή θα δείτε τον κύριο Κωνσταντίνου!!!)
την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

(Στην σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι πρότινος αντί για administrator ποιός νομίζετε πως υπέγραφε; μα ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου),
την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

( Σε αυτή δεν υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου αλλά μάλλον πρόκειται για παράλειψη...εδώ πάντως μπορείτε να βρείτε έναν άλλον αγωνιστή...τον κύριο Κούρκουλα), ....
και μετά από την αναγγελία των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοι σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανάκοινωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ!!


Η πρωθυπουργική παρουσία αναγνωρίσθηκε ως η καλύτερη από το 36,4%. Κατά τους τηλεθεατές ακολούθησε ο κ. Παπανδρέου με 27,7% και ακολούθησαν ο κ. Καρατζαφέρης με 7,7%, η κ. Παπαρήγα με 7,1% και ο κ. Αλαβάνος με 6,6%.
Μόλις τελείωσε το βαρετό ντιμπέιτ μια εταιρεία δημοσκοπήσεων έκανε γκάλοπ[προφανός το είχε έτοιμο]και το αποτέλεσμα λέει έδειξε αυτά που διαβάσατε ποιό πάνω.Κανονικό χειρουργείο δηλαδή.Με το έτσι θέλω ότι ο Πρωθυπουργος έδωσε σωστες απαντήσεις.Πόσα θέλουν να μας τρελλάνουν,Σέ ένα ίδιο βαρετό ντιμπέιτ πριν 2 χρόνια είχε πει ακριβως τα ίδια και ο λαός τον πίστεψε μετά από δύο χρόνια δίνει τις ίδιες απαντήσεις γιατί δεν έκανε τίποτα για ότι τον ρώτησαν.Οχι πως οι άλλοι είπαν τίποτα για την ταμπακέρα τρίχες κατσαρές όλοι τους,με πρώτο και καλύτερο τον Αλαβάνο.Οσο για τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕΓΑΛΟ!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ Ή ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ.

Απομονώθηκε στέλεχος του ιού


Στέλεχος του ιού της νέας γρίπης απομόνωσαν βρετανοί επιστήμονες, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εμβολίου σε μεγάλη κλίμακα, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Προστασίας της Υγείας (HPA), την Πέμπτη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το στέλεχος του ιού είναι διαθέσιμο στις φαρμακοβιομηχανίες και σε άλλα εργαστήρια που ασχολούνται με την καταπολέμηση της γρίπης και αποτελεί ένα «κρίσιμο βήμα για την παραγωγή ενός εμβολίου σε μεγάλη κλίμακα».

Η HPA, η οποία είναι ένας ανεξάρτητος φορέας που ασχολείται με την παρακολούθηση μολυσματικών νόσων, αναφέρει ότι η εξέλιξη οφείλεται στο Εθνικό Ινστιτούτο Βιολογικών Προτύπων και Ελέγχου (NIBSC) --ένα επιστημονικό εργαστήριο που ανήκει στο δίκτυο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Στο μεταξύ, παραμένει η ανησυχία για την εξάπλωση του ιού της νέας γρίπης, καθώς νέα κρούσματα αναφέρονται σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Ρουμανία

Δύο νέα κρούσματα της νέας γρίπης Α (H1N1) ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας, Ίον Μπάζακ.

Πρόκειται για τον πατέρα της 30χρονης γυναίκας, η οποία μολύνθηκε από τον ιό της νέας γρίπης και την ανήλικη κόρη της ηλικίας 14 μηνών.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο πατέρας και η ανήλικη κόρη της 30χρονης γυναίκας βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση, απομονωμένοι σε ειδικούς θαλάμους, σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.

Η 30χρονη που νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο «Matei Bals» του Βουκουρεστίου πήρε την Τετάρτη εξιτήριο, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως πρέπει να επιστρέψει για να τεθεί - μαζί με την άλλη ανήλικη κόρη της, ηλικίας 3 ετών - υπό ιατρική παρακολούθηση.

Στο μεταξύ, 40 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με την 30χρονη γυναίκα, η οποία μολύνθηκε από τον ιό της νέας γρίπης Α (H1N1), υποβάλλονται στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σλοβακία

Το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης Α (H1N1), επιβεβαίωσαν οι αρχές στη Σλοβακία.

Όπως ανέφερε, ο σλοβάκος υπουργός Υγείας, Ρίτσαρντ Ρασί, στους δημοσιογράφους πρόκειται για ένα 37χρονο που είχε ταξιδεύσει στις ΗΠΑ.

«Ο ασθενής νοσηλεύεται στην Μπρατισλάβα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαιώνουν ότι έχει προσβληθεί από τον ιό Α(Η1Ν1). Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν έχει υψηλό πυρετό ούτε άλλα συμπτώματα», ανέφερε ο υπουργός.

Σύμφωνα με τον Ιβάν Ρόβνι, ανώτερο αξιωματούχο των υπηρεσιών Υγείας, κανένας από τους άλλους Σλοβάκους που ήταν στο ίδιο αεροπλάνο με τον 37χρονο δεν παρουσιάζει τα συμπτώματα της γρίπης.
Hellenic Bysiness

"Πλησιάζει επιτέλους η ημερομηνία που θα μπορούμε να βγούμε για ένα ποτό χωρίς να βρωμοκοπάμε τσιγαρίλας …."



"Σε ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους θα επιτρέπεται το κάπνισμα από 1ης Ιουλίου, σε όσα καταστήματα, μπαρ ή εστιατόρια είναι πάνω από 70 τ.μ. Οι εσωτερικοί αυτοί χώροι θα απομονώνονται από το υπόλοιπο κατάστημα με ξεχωριστή, εσωτερική είσοδο και πιθανότατα γυάλινα χωρίσματα ορισμένου ύψους, ανάλογα...



με την κατά περίπτωση αρχιτεκτονική μελέτη, ενώ δεν θα είναι επιτρεπτό να υπερβούν το 40% της επιφάνειας του κάθε καταστήματος. Την πρόταση αυτή παρουσίασε χθες στη διάρκεια ημερίδας που διοργάνωσε η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή κατά του Καπνίσματος «Σπύρος Δοξιάδης- Γιώργος Γεννηματάς» για τα νέα μέτρα μερικής απαγόρευσης του καπνίσματος ο εισηγητής και συντάκτης του νόμου κ. Πολ. Αδαμίδης. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια τοποθέτηση, η επιφάνεια του καταστήματος όταν υπερβαίνει τα 70 τ.μ. θα υπολογίζεται χωρίς την κουζίνα, τους αποθηκευτικούς χώρους ή άλλες βοηθητικές εγκαταστάσεις. Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες μπαρ ή χώρων εστίασης κάτω των 70 τ.μ. έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν ως τα τέλη Ιουνίου αν ο χώρος τους θα απευθύνεται σε καπνιστές ή μη καπνιστές πελάτες.

Στην ίδια ημερίδα παρουσιάστηκαν επίσης τα συγκεντρωτικά συμπεράσματα δημοσκόπησης για την αποδοχή των μέτρων από την ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Κάπα Research, οι Ελληνες εμφανίζονται ένθερμοι υποστηρικτές των νέων αντικαπνιστικών μέτρων, ανεξάρτητα από το αν καπνίζουν ή όχι. Ετσι, το 67% των καπνιστών και το 95% των μη καπνιστών τάσσονται υπέρ των μέτρων απαγόρευσης στους δημόσιους χώρους. Μάλιστα, στο σύνολό τους οι δύο κατηγορίες και σε ποσοστό 72% θεωρούν τα μέτρα ανεπαρκή και υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να αυστηροποιηθούν άμεσα.



Η ίδια έρευνα αποδεικνύει την παγίωση ορισμένων εσφαλμένων αντιλήψεων στον πληθυσμό των καπνιστών. Για παράδειγμα, το 9,7% υποστηρίζει ότι τα... γονίδιά του θα το προστατέψουν από τις βλαβερές συνέπειες και το 71,5% θεωρεί το κάπνισμα καταπραϋντικό παράγοντα στην καθημερινότητα. Παράλληλα, το 23,3% λέει ότι όσα ακούγονται για τις βλάβες στην υγεία από τον καπνό είναι απλές υπερβολές της επιστημονικής κοινότητας."

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και Μωάμεθ ο Πορθητής. Δυό άνδρες που μας δείχνουν μέχρι σήμερα την διαχρονική πολιτιστική διαφορά Ελλήνων και Τούρκων.



Σήμερα πολλά αφιερώματα θα γίνουν κι όλοι μας θα ξαναζήσουμε λεπτό προς λεπτό την τραγική για το Γένος μας Αλωση της Πόλης. Οι Τούρκοι θα γιορτάσουν με παρελάσεις κι εμείς θα μείνουμε να αναπολούμε τα μεγαλεία του παρελθόντος ελπίζωντας να βγούν αληθινά τα προφητικά λόγια "Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θά 'ναι".

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Του αναγνώστη Θωμά Ακρωτηριανάκη-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Η κερκόπορτα,που η
χρησιμοποίησή της έπαιξε
καθοριστικό ρόλο στην
αλωση της
Κωνσταντινούπολης
το 1453,σε ποια
συνοικία ήταν ;;
Ήταν στην συνοικία
την εβραϊκή...

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 1.000.000 ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ




Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 1.000.000
ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2009, στις 11:00 π.μ. συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ι. Παπαθανασίου στο Υπουργείο
Οικονομίας & Οικονομικών, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Μ. Βορίδη και τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Αθηνών, κ. Ε. Παπαδόπουλο.
Στη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομίας ο
Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. του παρέδωσε επιταγή ενός εκατομμυρίου Ευρώ (1.000.000 ευρώ) υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής.
Μετά τη συνάντηση ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε
:
« Αντί της αλόγιστη σπατάλης των μεγάλων ποσών
για τηλεοπτικά σποτ, ο ΛΑ.Ο.Σ. αποφάσισε το
αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου Ευρώ να κατατεθεί
στο Ταμείο Φτώχειας, όπως το είχα πει άλλωστε και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Να έχετε υπόψη σας ότι, όταν βλέπετε ένα κομματικό τηλεοπτικό σποτ, αυτό αντιστοιχεί στην μηνιαία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Έλληνα.
Πιστεύω λοιπόν ότι δεν μας περισσεύουν χρήματα για τηλεοπτικές προκλήσεις και θα ήθελα να επαναλάβω την έκκληση που είχα κάνει μέσα στην Βουλή, όλα τα κόμματα να δώσουμε ένα ποσό από την πλούσια κρατική χορηγία σε όλους αυτούς
που βάλλονται και προσβάλλονται από την Οικονομική κρίση».
Σημ. Τι να πούμε τώρα, εκτός απο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και την ... ευχή να ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα τη χειρονομία του Γ.Καρατζαφέρη
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη

Πριν 55 χρόνια ( στις 29 Μαΐου 1952) η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε το νόμο για πλήρη πολιτικά δικαιώματα στις Ελληνίδες!Ιστορία Πολιτικών Δικαιωμάτων

1952 Ο νόμος 2159, κατοχυρώνει το δικαίωμα της γυναίκας όχι μόνο να εκλέγει, αλλά και να εκλέγεται στις Δημοτικές και Βουλευτικές εκλογές. Ωστόσο οι γυναίκες δεν ψηφίζουν τον Νοέμβρη που γίνονται εκλογές, γιατί δεν έχουν ενημερωθεί οι εκλογικοί κατάλογοι. Σε επαναληπτικές όμως εκλογές, μόνο για την Θεσσαλονίκη και λόγο εκκένωσης μιας έδρας στις 18 Ιανουαρίου 1953, εκλέγεται με την παράταξη "Ελληνικός Συναγερμός" η πρώτη Ελληνίδα Βουλευτής. Είναι η κ. Ελένη Σκούρα.




Ιστορία Πολιτικών Δικαιωμάτων
1887-88 Το σύνθημα "Δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες" παρουσιάζεται για πρώτη φορά μέσα από τις σελίδες της "Εφημερίδας των Κυριών", παρόλο που η Καλλιρρόη Παρρέν που εξέδιδε την εφημερίδα δεν είχε ριζοσπαστικές απόψεις για τα πολιτικά δικαιώματα αλλά έδινε έμφαση στην εκπαίδευση των γυναικών ως προϋπόθεση αναβάθμισης του ρόλου τους.

1920 Ιδρύεται ο "Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας" και εκδίδει τον "Αγώνα της Γυναίκας". Προβάλλει ως ένα από τα κυριότερα αιτήματά του το δικαίωμα ψήφου. Το πρώτο ψήφισμά του απευθύνεται προς την Βουλή και την κυβέρνηση και ζητά ισότητα σε όλους τους τομείς και πολιτικά δικαιώματα.

1921 Κάποιοι πολιτικοί άνδρες από τα πολιτικά κόμματα της εποχής υποστηρίζουν ένθερμα την ισοπολιτεία των γυναικών. Ο πρωθυπουργός Γούναρης φέρνει την πρόταση στην Βουλή όπου απορρίπτεται και προκαλεί βίαιες αντιδράσεις από τους ενάντιους σε αυτή την πρόταση που δεν είναι καθόλου λίγοι.

1924 Η πρόταση επανέρχεται και ψηφίζεται το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες μετά από μία πενταετία μόνο για τις δημοτικές εκλογές μόνο αν έχουν συμπληρώσει το 30 έτος ηλικίας και γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση.

1934 Οι γυναίκες ψηφίζουν για πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές του 1934. Ψήφισαν μόνο 240 γυναίκες. Η αποχή οφείλεται: στη μη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους λόγω αρνητικών κοινωνικών προκαταλήψεων και ο μεγάλος αριθμός των αναλφάβητων γυναικών.

1945 Η Πανελλήνια Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης (ΠΕΕΑ) αναγνωρίζει ίσα πολιτικά δικαιώματα και στα δύο φύλα σε ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου. Οι γυναίκες ψηφίζουν και εκλέγονται στο Εθνικό Συμβούλιο.

1952 Η Λίνα Τσαλδάρη εκπροσωπεί την Ελλάδα στην "Επιτροπή της Θέσης της Γυναίκας" του ΟΗΕ που πίεζε προς την κατεύθυνση της ισότητας.

Η Ελληνική Βουλή ψηφίζει το νόμο 2159/1952 που παραχωρεί ίσα πολιτικά δικαιώματα στις γυναίκες. Ωστόσο αναστέλλεται το δικαίωμα αυτό για τις προσεχείς εκλογές. Ανισότητες όμως σε πολλά επίπεδα της δημόσιας παραμένουν και ο "Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας" αγωνίζεται για ισότιμες θεσμικές παρεμβάσεις.

1975 Το Σύνταγμα του 1975 ορίζει ότι "οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι ίσοι". Σε άλλη διάταξη όριζε ότι οι νόμοι που περιέχουν ανισότητες πρέπει να τροποποιηθούν μέχρι τις 31/12/1982 και ότι επιτρέπονται θετικά μέτρα για την επίτευξη της ισότητας. Με βάση την προηγούμενη διάταξη πολλοί νόμοι τροποποιούνται στο πνεύμα της ισότητας. Ωστόσο το άρθρο 116 του Συντάγματος επιτρέπει «αποκλίσεις» από την αρχή της Ισότητας «για σοβαρούς λόγους, σε περιπτώσεις που ορίζει ειδικά ο Νόμος». Αυτή η διάταξη δεν επέτρεψε μέχρι πρόσφατα να ληφθούν θετικά μέτρα όπως ποσοστώσεις στα κέντρα λήψης αποφάσεων, θετικές διακρίσεις για τις γυναίκες κατά την πρόσληψη και προαγωγή προσωπικού κλπ.

1982 Ψηφίζεται το νέο Οικογενειακό Δίκαιο που καθιερώνει την ισότητα ανδρών και γυναικών σε πολλά επίπεδα της οικογενειακή ζωής.
2000 Στα πλαίσια της συνολικής βελτίωσης του πολιτικού κλίματος γύρω απʼ το θέμα αυτό, ψηφίστηκε με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Νόμος του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης για την εισαγωγή των ποσοστώσεων (1/3) σε όλα τα όργανα λήψης αποφάσεων του Δημοσίου, καθώς και τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που εποπτεύονται από αυτό και την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (Ν.2839/2000,αρ.6

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

Πεσαβάρ, Πακιστάν (Reuters) - Δύο βόμβες εξερράγησαν σε μία αγορά στην βορειοδυτική πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν, την Πέμπτη, σκοτώνοντας έξι άτομα, ενώ 2 οπλοφορούντες από ταράτσες άνοιξαν πυρ κατά της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο της επίθεσης!...Washigkton BBC...Nα παγώσει την επέκταση του εποικισμού πίεσε το Ισραήλ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στην προσπάθειά του να διαβεβαιώσει τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς που επισκέπτεται τη χώρα, ότι η Ουάσινγκτον υποστηρίζει την ίδρυση παλαιστιανιακού κράτους!...London BBC..Οι βίαιες αντιπαραθέσεις μεταξύ δύο σημαντικών αραβικών νομαδικών φυλών στην επαρχία Νότιο Κορντοφάν του Σουδάν, γειτονική του Νταρφούρ, είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 244 ανθρώπων αυτή την εβδομάδα, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών του Σουδάν Ιμπραχίμ Μαχμούντ Χαμάντ!..YEONPYEONG, South Korea (Reuters) - Kινεζικά αλιευτικά εγκαταλείπουν τη διαφιλονικούμενη θαλάσσια μεθοριακή γραμμή, που χωρίζει τα δύο κορεατικά κράτη, καθώς κλιμακώνεται η ένταση στην χερσόνησο μετά την πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα πριν από λίγες μέρες!...Τεχεράνη (Reuters) -Σε έκρηξη που σημειώθηκε πριν από λίγο σε εξέχοντα Σηϊτικό μουσουλμανικό τέμενος στη νοτιοανατολική πόλη της ιρανικής επαρχίας Zahedan , σκοτώθηκαν 30 άτομα και τραυματίστηκαν 60, αναφέρει το ημι-επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ILNA !...CANBERRA (Reuters) Στη διεθνή δύναμη που περιπολεί ανοικτά της Σομαλίας για την καταπολέμηση της πειρατείας θα ενταχθεί πολεμικό πλοίο της Αυστραλίας, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας. Η Αυστραλία θα στείλει μία φρεγάτα και ένα αεροσκάφος ναυτικών ελέγχων που σήμερα βρίσκονται στον Περσικό Κόλπο, σύμφωνα με τη δήλωση του υπουργού Άμυνας!...Rio de Janeiro, Βραζιλία (CNN) - Ένα φράγμα έσπασε στη νοτιοανατολική χωριό Cocal με αποτέλεσμα ένα 12-χρονών κορίτσι να βρεθει νεκρό και τρεις άνθρωποι να αγνοούνται , ανακοίνωσε η πυροσβεστική πριν από λίγο σήμερα , σύμφωνα με το Βραζιλιανό πρακτορείο ειδήσεων. Η συνεχής βροχή έχει πλημμυρίσει 10 επαρχίες της Βραζιλίας από τις αρχές Απριλίου!...WASHINGTON (CNN) - Μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία των ΗΠΑ ταξιδεύει προς την Ασία για "εντατικές διαβουλεύσεις" σχετικά με την συμπεριφορά της Βόρειας Κορέας που ολοένα γίνεται και ποιό ανησυχητική για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τους συμμάχους τους στην περιοχή, δήλωσαν ανώτεροι υπάλληλοι του ΥΠΕΞ στο CNN!...
Διάβασε τη συνέχεια...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!


Ζήσε την ζωη σου μακριά από αυτή την λέλαπα,μην πιάνεσαι κορόιδο,

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 74-70


Ενας Ολυμπιακός με πολύ ενέργεια και χωρις Παπαλουκά μεγάλη νίκη που του δίνει τις ελπίδες που του αναλογουν.Ραντεβου την Δευτέρα λοιπόν

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΑΣΤΙΧΟ

Ενα είναι σίγουρο ότι δεν έχω ξάναδει σώμα τόσο πολύ γυμνασμένο όσο αυτό.