Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ..ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥΣ










ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ!!

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε τελικά να τον βγάλει από την αποχέτευση που μπήκε για να βρεί κλειδιά της καλύτερης φίλης του.Δέν είναι καιρός για πρίγκιπες,ελπίζω να το κατάλαβε!!!

Evening Jukebox- Viva La Vida

Και στον τελικό θα γίνει...


...της ΕΛΛΑΔΑΣ! Γιατί αυτή η Νέων είναι φτιαγμένη από Άντρες. Τι κι αν στο 25' βρέθηκε πίσω στο σκορ με 11 πόντους; Τι κι αν οι Ισπανοί βαρούσαν περισσότερο από το επιτρεπτό; Αυτή η Εθνική Νέων δεν καταλαβαίνει τίποτα και με πανηγυρικό τρόπο πήρε την νίκη με 87-76 στο «Βενετόκλειο» και μαζί και την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Ρόδο. Σλούκας (17π.) και Γιαννόπουλος (16π.) οι πρώτοι σκόρερ και οδηγοί της μεγάλης ανατροπής. Με Ιταλία ή Γαλλία αύριο το βράδυ (8μ.μ.) για το χρυσό μετάλλιο!

ΠΗΓΗ

ΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,Ή ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ή ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ....


Aποτροπή απέλασης
στο λιμάνι της Μυτιλήνης
σήμερα τα ξημερώματα

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ....

Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ???

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα εδώ

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ "ΑΡΓΩ"

''ΛΙΜΝΙΑΝΑ'' ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Εχω δει πολλά ωραία στην Ελλάδα αλλά εδώ βρήκα τον δικό μου παράδεισο στην Λιμνιάνα ένα καταπληκτικό λιμανάκι με παγωμένα νερά και απίστευτα καθαρή θάλασσα.Είναι ένας λόγος να ξαναγυρίσω!!!

Απεβίωσε ο τελευταίος Βρετανός βετεράνος του Α' Παγκόσμιου Πολέμου

Ο τελευταίος Βρετανός βετεράνος του Α' Παγκόσμιου Πολέμου, Χάρι Πατς, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 111 ετών στην κλινική όπου διέμενε στο Σόμερσετ της δυτικής Αγγλίας.

Ο Χάρι Πατς γεννήθηκε το 1898 και έζησε τρεις διαφορετικούς αιώνες και έξι βρετανικές μοναρχίες.

«Ο Χάρι Πατς ήταν ο τελευταίος βετεράνος όλων των εθνικοτήτων που υπηρέτησαν στα χαρακώματα» ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Ο θάνατος του συνέβη μόλις μία εβδομάδα αφού ο Χένρι Άλινγκαμ, ο προηγούμενος γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου και επιζών του Α' παγκόσμιου Πολέμου απεβίωσε σε ηλικία 113 ετών.
Hellenic Business

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΩΡΑ!!!

Πάρτε σύνταξη χωρίς ούτε ένα ένσημο

Οι ανασφάλιστοι αλλά και όσοι δεν έχουν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων για να πάρουν σύνταξη από οποιοδήποτε Ταμείο δεν πρέπει να απογοητεύονται. Μπορούν να πάρουν τη σύνταξη του ανασφάλιστου που προβλέπεται από τη νομοθεσία μας και χορηγείται από τον ΟΓΑ. Σύνταξη, δικαιούνται ακόμη και αυτοί που δεν έχουν καθόλου ένσημα. Αρκεί, να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.
Του Γιώργου Κουτρουμάνη*

Οι ανασφάλιστοι δικαιούνται σύνταξη από τον ΟΓΑ εφόσον συντρέχουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

►Είναι Έλληνες υπήκοοι ή Έλληνες το γένος.

►Μένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

►Έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους.

►Δεν λαμβάνουν οι ίδιοι, αλλά ούτε και οι σύζυγοί τους, στην περίπτωση εγγάμων, σύνταξη ή άλλο περιοδικό βοήθημα από οποιαδήποτε πηγή, εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις οι οποίες αναφέρονται στη συνέχεια.

►Το ετήσιο εισόδημά τους από εργασία ή από οποιαδήποτε πηγή -ατομικό προκειμένου για μεμονωμένο άτομο και οικογενειακό προκειμένου για έγγαμους- να μην ξεπερνά το ύψος των ετήσιων βασικών συντάξεων που χορηγεί ο ΟΓΑ στον αγρότη ή στο αγροτικό ζευγάρι αντίστοιχα (4620 ευρώ για το μεμονωμένο άτομο και 9240 ευρώ για το ζευγάρι). Υπάρχουν κατηγορίες εισοδημάτων και συντάξεων που εξαιρούνται και δεν αποτελούν κώλυμα για τη χορήγηση σύνταξης σε ανασφάλιστους. Αυτές είναι:

α) Τα βοηθήματα ή άλλης μορφής οικονομικές ενισχύσεις που χορηγούνται σε αναξιοπαθούντα πρόσωπα από τα ειδικά προγράμματα του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας ή οποιουδήποτε άλλου φορέα (όπως π.χ. τα προγράμματα προσφύγων του ΟΗΕ).

β) Η σύνταξη που παίρνει ο ένας σύζυγος στην περίπτωση εγγάμων, από τον ΟΓΑ. Στην περίπτωση όμως αυτή οι ετήσιες συντάξεις που παίρνει ο ένας σύζυγος από τον ΟΓΑ συνυπολογίζονται στο οικογενειακό εισόδημα που θα συγκριθεί με τις ετήσιες συντάξεις του ΟΓΑ, προκειμένου να κριθεί αν ο άλλος δικαιούται σύνταξη ανασφάλιστου υπερήλικα.

γ) Η σύνταξη ή άλλο περιοδικό βοήθημα από οποιαδήποτε πηγή που παίρνουν οι ίδιοι οι αιτούντες ή και οι σύζυγοί τους, στην περίπτωση εγγάμων όταν είναι μικρότερη από το ποσό της βασικής σύνταξης που χορηγεί ο ΟΓΑ. Οι ετήσιες συντάξεις και στην περίπτωση αυτή συνυπολογίζονται στο εισόδημα.

Σε διάσταση…

Η συνταξιοδότηση του ενός συζύγου από άλλο φορέα ή τυχόν εισόδημά του που υπερβαίνει το ποσό των ετήσιων παροχών που χορηγεί ο ΟΓΑ δεν αποτελεί κώλυμα για τη συνταξιοδότηση του άλλου ως ανασφάλιστου υπερήλικα σε περίπτωση που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε διάσταση επί μία τουλάχιστον πενταετία πριν από την υποβολή της αίτησης ή ο/η σύζυγος έχει εξαφανισθεί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής επί τριάντα χρόνια.

Ευρωπαίοι πολίτες

Η σύνταξη ανασφάλιστων υπερηλίκων χορηγείται, εφόσον συντρέχουν και οι υπόλοιπες προϋποθέσεις και στους υπηκόους χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς και στους υπηκόους χωρών - μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που έχουν επικυρώσει τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη.

Τα δικαιολογητικά

1. Αίτηση-Δήλωση στο ειδικό έντυπο του ΟΓΑ (κατατίθεται στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ του τόπου της μόνιμης κατοικίας του αιτούντος ή της αιτούσης)

2. Φωτοαντίγραφο (επικυρωμένο) και των δύο όψεων του δελτίου ταυτότητος του αιτούντος, της συζύγου (ή του συζύγου) και των παιδιών, τα οποία έχουν ηλικία κάτω των 18 ετών και υποχρεούνται να έχουν ταυτότητα.

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της αρμόδιας δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας (Δ 0 Υ) για το φόρο εισοδήματος (οι έγγαμοι υποβάλλουν κοινή φορολογική δήλωση), για το προηγούμενο της υποβολής της αίτησης-δήλωσης οικονομικό έτος. Σε περίπτωση που o ενδιαφερόμενος δεν υποχρεούται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης, θα πρέπει να υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωσή του θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟΥ, ότι δεν υποχρεούται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης.

Οι παρακάτω κατηγορίες προσώπων, εκτός των δικαιολογητικών που προαναφέρονται, πρέπει ακόμα να υποβάλουν κατά περίπτωση:

►Οι ασφαλισμένοι σε άλλο ασφαλιστικό φορέα, βεβαίωση του φορέα, από την οποία να προκύπτει o χρόνος ασφάλισης, το επάγγελμα για το οποίο ασφαλίστηκαν, αν παίρνουν ή όχι και αν δικαιούνται ή όχι σύνταξη.

►Οι συνταξιούχοι άλλου φορέα, απόκομμα επιταγής πληρωμής της σύνταξής τους από το οποίο να προκύπτει το είδος και το ποσό αυτής.

►Οι έγγαμοι των οποίων o σύζυγος συνταξιοδοτείται από άλλο ασφαλιστικό φορέα, αντίγραφο της απόφασης συνταξιοδότησης του συζύγου τους ή α­πόκομμα επιταγής πληρωμής της σύνταξής του.

►Οι έγγαμοι των οποίων o σύζυγος είναι/ ήταν α­σφαλισμένος σε άλλον φορέα βεβαίωση του φορέα, από την οποία να προκύπτει o χρόνος ασφάλισης, το επάγγελμα για το οποίο ασφαλίστηκαν, αν παίρ­νουν ή όχι και αν δικαιούνται ή όχι σύνταξη.

►Οι αλλοδαποί ή ακαθόριστης υπηκοότητας Έλληνες το γένος, βεβαίωση ή άδεια παραμονής της Υπηρεσίας Αλλοδαπών για τη μόνιμη κατοικία τους στην Ελλάδα και την ιδιότητά τους ως ομογενών. Οι ομογενείς Αλβανικής υπηκοότητας απαιτείται να υποβάλλουν το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς που χορηγείται στα πρόσωπα αυτά από την Υπηρε­σία Αλλοδαπών.

►Οι διαζευγμένοι:

α) διαζευκτήρια και

β) υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1959/1986, στην οποία ο αιτών πρέπει να δηλώνει αν παίρνει διατρο­φή και τι ποσό.

►Οι σύζυγοι που βρίσκονται σε διάσταση:

α) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία ο αιτών να δηλώνει, ότι βρίσκεται σε διάσταση και δεν κατοικεί στην ίδια στέγη με τον/ τη σύζυγό του, από ποια χρονολογία, αν παίρνει διατροφή και τι ποσό.

β) Ένορκη βεβαίωση δύο μαρτύρων σε Ειρηνοδίκη ή Συμβολαιογράφο ότι ο αιτών δεν κατοικεί στην ίδια στέγη με τον ή τη σύζυγό του, λόγω διάστασης, από ποια χρονολογία, αν παίρνει διατροφή και τι ποσό.

*O Γιώργος Κουτρουμάνης είναι πρόεδρος των Εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία

Enet.gr

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σύγχρονων δουλεμπόρων

Οργανωμένο κύκλωμα που προωθούσε παράνομους μετανάστες με πλαστά διαβατήρια, από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις ΗΠΑ, μέσω του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος", εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, μετά από πληροφορίες και έρευνες. Το κύκλωμα εντοπίστηκε σε συνεργασία με τις γερμανικές, γαλλικές και αμερικανικές αρχές και συνελήφθησαν χθες δεκαέξι άτομα και συγκεκριμένα ένας Ιταλός, που φέρεται ως στέλεχος της οργάνωσης, τέσσερις Αφγανοί, έξι Πολωνοί και πέντε Ιρανοί. Οι οκτώ από τους συλληφθέντες είναι μέλη του κυκλώματος, ενώ οι άλλοι οκτώ είναι πέντε ανήλικοι και τρεις ακόμη μετανάστες, που είχαν πλαστά διαβατήρια. Οι δυο από τους συλληφθέντες διακινητές αναζητούνταν από τις αστυνομίες της Γερμανίας και των ΗΠΑ. Επίσης, αναζητούνται άλλα δυο μέλη του κυκλώματος, για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Οι διακινητές λαθρομεταναστών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Ταξίαρχος Βασίλης Κορδαλής, εντόπιζαν τους ενδιαφερόμενους αλλοδαπούς, τους οποίους προμήθευαν με πλαστά διαβατήρια. Στη συνέχεια, νόμιμοι μετανάστες έβγαζαν εισιτήρια δήθεν για λογαριασμό τους και μετέβαιναν στο αεροδρόμιο, όπου λάμβαναν κανονικά κάρτα επιβίβασης. Τις κάρτες επιβίβασης παραλάμβαναν οι παράνομοι μετανάστες με τα πλαστά διαβατήρια, τα οποία είχαν στοιχεία των αλλοδαπών που έβγαζαν τα εισιτήρια και έφευγαν κανονικά, για τη χώρα που επιθυμούσαν. Στο αεροδρόμιο τους πήγαιναν μέλη του κυκλώματος με ΙΧ αυτοκίνητα. Για τη διευκόλυνση αυτή κάθε παράνομος μετανάστης πλήρωνε 1.500 έως 2.000 ευρώ. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο, δέκα πλαστά διαβατήρια, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, φωτογραφίες, 5.000 ευρώ και εννέα κινητά τηλέφωνα...ΑΠΟ axia plus.gr

Το ήξερες;

: * Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

* Για να μπορέσει κάποιος να δει το ουράνιο τόξο, θα πρέπει να έχει γυρισμένη την πλάτη του στον ήλιο.

* Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με

την κλασσική χειραψία.

* Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει χτυπηθεί από αστραπή.

* Τα ιγκουάνα μπορούν να αυτοκτονήσουν.

* Το νερό που πίνουμε έχει ηλικία 3 δις ετών.

* Μόνο δύο θηλυκά θηλαστικά έχουν παρθενικό υμένα: οι άνθρωποι και τα άλογα.

* Τα μυρμήγκια δεν κοιμούνται ποτέ.

* Τα αντισυλληπτικά χάπια που παίρνουν οι γυναίκες κάνουν και για τους θηλυκούς γορίλλες.

* Τα πρόβατα που θάβονται από χιονοστιβάδες, μπορούν να επιζήσουν μέχρι και 2 εβδομάδες.

* Κανείς δεν γνωρίζει που είναι θαμμένος ο Μότσαρτ.

* Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος.

* Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται τυχαία από σκίουρους που θάβουν τους καρπούς και ξεχνάνε μετά που τους έχουν βάλει.

* Το κραγιόν περιέχει λέπια ψαριού.

* Τα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναμίτη.

* Οι αγελάδες βγάζουν περισσότερο γάλα όταν ακούνε μουσική.

* Η εθνική ορχήστρα του Μονακό είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το στρατό του.

* Κάθε χρόνο, ο ήλιος χάνει 360 εκατομμύρια τόνους.

* Τα κάσιους ανήκουν στην οικογένεια των δηλητηριωδών κισσών.

* Τα M&Ms φτιάχτηκαν για να μπορούν οι στρατιώτες να τρώνε

σοκολάτα χωρίς να κολλάνε τα χέρια τους

* Τα αναπαραγωγικά όργανα του σαλιγκαριού βρίσκονται στο κεφάλι του.

* Ένα παιδί μέσης ηλικίας 4 ετών, κάνει γύρω στις 400 ερωτήσεις την ημέρα.

* Κάθε χρόνο, τα θύματα γαϊδάρων είναι περισσότερα από τα θύματα αεροπορικών δυστυχημάτων.

* Όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ

* Το σεξ μεταξύ των φιδιών διαρκεί από 6 μέχρι 12 ώρες

* Τα άλογα, τα κουνέλια και οι αρουραίοι δεν κάνουν εμετό.

* Το ζώο με τον μεγαλύτερο εγκέφαλο, συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα του, είναι το μυρμήγκι.

* Περισσότερα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού Monopoly τυπώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, συγκριτικά με τα αληθινά χαρτονομίσματα.

* Στην αρχαία Αίγυπτο, όταν πέθαινε μία γάτα, ο ιδιοκτήτης της ήταν υποχρεωμένος να ξυρίσει τα φρύδια του, σε ένδειξη πένθους.

* Τα κουνούπια ελκύονται περισσότερο από τη μυρωδιά των ανθρώπων που έχουν φάει πρόσφατα μπανάνα

* Καθημερινά, κατά μέσο όρο, 12 νεογέννητα βρέφη παραδίδονται σε λάθος γονείς..

* Στην αρχαία Ρώμη, όταν ένας άνδρας κατέθετε στο δικαστήριο, έπρεπε να ορκιστεί στους όρχεις του.

* Το 50% των θηλυκών πολικών αρκούδων έχουν πέος.

* Η σοκολάτα μπορεί να σκοτώσει τα σκυλιά, καθώς έχει άμεσες επιπτώσεις στον εγκέφαλο και το νευρικό του σύστημα.

* Οι σκαντζόχοιροι επιπλέουν στο νερό.

* Οι χελώνες μπορούν να αναπνεύσουν από τον πρωκτό τους.

* Όλοι οι άνθρωποι έχουν 4 ρουθούνια.

* Πάνω από 1 δισεκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν από μαρμότες (αγριοπόντικα).

* Οι γαρίδες είναι τα πιο θορυβώδη όντα στον ωκεανό..

* Ο Χίτλερ δεν ήταν χορτοφάγος

* Η ψαλίδα (το ζωύφιο) έχει δύο πέη.

* Στη Σελήνη, μυρίζει σαν μπαρούτι.

* Κατά μέσο όρο, κάθε χρόνο σκοτώνονται 10 άνθρωποι από τις αυτόματες μηχανές πωλήσεων.

* Η πρώτη νησίδα ασφαλείας σε δρόμο κατασκευάστηκε με δικά του έξοδα από τον Συνταγματάρχη Pierrepoint, έξω από τη λέσχη του στο

Λονδίνο. Σκοτώθηκε, στην προσπάθειά του να περάσει τη νησίδα.

* Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.

* Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος και ο Αττίλας ο Ούνος πέθαναν και οι δύο την ώρα που έκαναν σεξ.

* Οι Μογγόλοι ρίχνουν αλάτι στο τσάι τους αντί για ζάχαρη.

* Η Disneyland στις Η.Π.Α. είναι μεγαλύτερη από τις πέντε μικρότερες χώρες του κόσμου μαζί.

* Καθημερινά, στην Ιαπωνία, σημειώνονται κατά μέσο όρο 90 αυτοκτονίες.

* Όλοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666.

* Η κύρια βιβλιοθήκη στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, βουλιάζει κατά μία ίντσα κάθε χρόνο, γιατί όταν χτίστηκε, οι μηχανικοί δεν υπολόγισαν

το βάρος όλων των βιβλίων που θα τοποθετούνταν στο κτίριο

* Ορισμένα λιοντάρια ζευγαρώνουν πάνω από 50 φορές την ημέρα.

* Στην Αρχαία Ελλάδα, τα παιδιά των πλουσίων οικογενειών βυθίζονταν σε ελαιόλαδο κατά τη γέννησή τους για να παραμείνουν καραφλά

για όλη τους τη ζωή.

* Ο Γκάντι δεν επέτρεψε στη σύζυγό του να πάρει πενικιλίνη για να σώσει τη ζωή της από την πνευμονία, αλλά ο ίδιος πήρε κινίνη για να

σωθεί από την ελονοσία.

* Κάθε σταγόνα θαλασσινού νερού περιέχει περίπου 1 δισεκατομμύριο άτομα χρυσού

* Το συνολικό βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερο από το συνολικό βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού.

* Ο παγκόσμιος πληθυσμός μπορεί να χωρέσει μέσα στα σύνορα του Τέξας.

* Ο αριθμός των εν ζωή ανθρώπων πάνω στη Γη σήμερα είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό όλων των νεκρών ανθρώπων στα χρονικά.

Ο Αστέρας της παρακμής...


.
Σάλο στην ''καλή κοινωνία" αλλά και σε ιθύνοντες του υπουργείου Τουρισμού έχει προκαλέσει η φετινή εικόνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος "Αστέρας'' στην Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσέλευση χαμηλής ποιότητας τουρισμού έχει δημιουργήσει σκηνές απείρου κάλλους. Με χαρακτηριστικότερη, την επέλαση Ελλήνων βαρβάρων τουριστών που επιδιδίδονται σε φωνές, βρισιές ακόμα και σε άλλους πελάτες μέχρι και προπηλακισμούς στην πριβέ παραλία του αστέρα...
Κύριε Μαρκόπουλε ακούς;
Αυτόπτης μάρτυρας

Ολοκληρώνεται ως το τέλος του έτους το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στη Δουρούτη.



Μειωμένη η δυναμικότητα και ζητούμενο ο τρόπος λειτουργίας του, με τις φιλοζωικές οργανώσεις να έχουν ρόλο.

Μετά από πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις, μέχρι να διατεθεί η πίστωση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να δημοπρατηθεί κι αφού χρειάστηκε να τροποποιηθεί η αρχική μελέτη και να μειωθεί σημαντικά η δυναμικότητα του, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους, όπως δήλωσε χθες ο νομάρχης...

Αλέξανδρος Καχριμάνης επισκεπτόμενος το έργο που κατασκευάζεται σε οικόπεδο που παραχώρησε το πανεπιστήμιο στην περιοχή της Δουρούτης.


Εκείνο που προκύπτει από τα στοιχεία του έργου, είναι ότι η δυναμικότητα του από τις 100 θέσεις αρχικά... έπεσε στις 80 με τροποποίηση της μελέτης που έγινε πέρυσι και θα καταλήξει με περίπου 50 θέσεις, δηλαδή τις μισές...

Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της λειτουργίας αφού δεν υπάρχει εμπειρία και θα παίξουν ρόλο οι φιλοζωικές οργανώσεις.

Είναι αρμοδιότητα των ΟΤΑ

Ο κ. Καχριμάνης, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η ανέγερση και λειτουργία καταφυγίων για τα αδέσποτα ζώα ανήκει στην αρμοδιότητα των πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α.. Ωστόσο, πρόσθεσε, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή, προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα πολιτών και φιλοζωϊκών οργανώσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος που υπάρχει με τα αδέσποτα, τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων, όσο και σε άλλες περιοχές του Νομού. Όλοι βλέπουμε αδέσποτα σκυλιά παντού πλέον και παρά τις προσπάθειες φιλοζωικών οργανώσεων το πρόβλημα δεν αμβλύνεται και το Καταφύγιο αποτελεί μια καλή παρέμβαση.

Για την κατασκευή και λειτουργία του, όπως ανέφερε ο Νομάρχης, έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων της ΤΕΔΚ και του Δήμου Ιωαννιτών. Στο επόμενο διάστημα, θα αρχίσει και η προεργασία για τον τρόπο λειτουργίας του Καταφυγίου, στον οποίο πρωτεύοντα ρόλο θα έχουν οι φιλοζωικές οργανώσεις του Νομού.

Μέχρι να φτάσει το έργο στη δημοπράτηση και την κατασκευή του, υπήρξε πρόβλημα με τη χρηματοδότηση, αφού το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πείστηκε τελικά, κατόπιν πολλών προσπαθειών του νομάρχη προς τον τότε υπουργό κ. Κοντό, να διατεθεί το 50% του κόστους και το υπόλοιπο ποσό από τους συμβαλλόμενους στην προγραμματική σύμβαση.

Από 100 έγιναν 50 οι θέσεις...

Μια από τις αιτίες της καθυστέρησης (το έργο είχε προγραμματιστεί να είναι έτοιμο αυτό το καλοκαίρι) ήταν και η αλλαγή της νομοθεσίας. Ενώ πριν τα καταφύγια μπορούσαν να έχουν δυναμικότητα 100 θέσεων, αυτή μειώθηκε στις 80. Η μελέτη που είχε συνταχθεί από τη Ν.Α προέβλεπε 100 και αναγκαστικά έγινε τροποποίηση. Όμως δεν έμεινε ούτε στις 80 θέσεις, κατέληξε στις 50...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η νομαρχία, ο συνολικός χώρος του Καταφυγίου καταλαμβάνει 845 m2 και η δυναμικότητά του υπολογίζεται για πενήντα περίπου ζώα. Διαθέτει ατομικούς χώρους διαμονής - άσκησης των ζώων, 8m2 ο καθένας, οι οποίοι είναι αναπτυγμένοι σε δύο πτέρυγες, Γραφείο Διοίκησης - αίθουσα προσωπικού, αποδυτήρια, WC ανδρών - γυναικών, μαγειρείο ζώων, αποθήκες, ιατρείο, χώρο διαμονής ασθενών ζώων κ.α. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 558.000 ευρώ, η δε σύμβαση με τον ανάδοχο έχει υπογραφεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ?

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ,ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ.

Βοηθάει η Εκκλησία ;




Η Κυβέρνηση πρόκειται να εγκρίνει το χάπι βουπρενορφίνη
(υπογλώσσια ταμπλέτα) να χορηγείται
μέσω του ΕΣΥ από φαρμακεία και ιδιώτες γιατρούς.
Με αυτή την απόφαση περίπου 4.500 εξαρτημένοι δεν θα περιμένουν
για χρόνια στις λίστες.
Είναι μεγάλο το θέμα και χρειάζεται προσοχή και υπευθυνότητα
μήπως έχουμε παρατράγουδα.
Μήπως δούμε τους "εμπόρους" να τα πουλάνε σαν καραμέλες.
Είδα μερικά μέτρα από την Αρχιεπισκοπή στην Αγίας Φιλοθέης
ένα νέο παιδί να είναι σχεδόν ξαπλωμένο στον πεζόδρομο
σε άθλια κατάσταση μούσκεμα στον ιδρώτα μέσα στο λιοπύρι.
Ήταν τοξικομανής.
Οι μαύρες κούρσες των Δεσποτάδων περνούσαν από την άκρη
των ποδιών του.
Δεν άντεξα και έβαλα τις φωνές στους οδηγούς και στους φρουρούς
έξω από τη κεντρική πόρτα των Αγίων.
"Δεν τον είδαμε..." είπε σιγά κάποιος οδηγός ενώ ένας παπάς με μεγάλη
κοιλιά παρακολουθούσε μέσα από τα κάγκελα...
"Πηγαίνετε τώρα να βοηθήσετε αυτό το παιδί....τι Εκκλησία είστε;"
Τους φώναξα....
Κάτι τους είπε ο παπάς και πήγαν προς τον νεαρό ενώ κάποιος άλλος
ειδοποιούσε το ΕΚΑΒ να πάει αμέσως στην Αρχιεπισκοπή!
Αθηναίος

ο τύπος!

Μπαίνει ένας τύπος σ’ ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν…

- Φίλε βάλε ένα ουίσκι πριν αρχίσουμε…

Του βάζει το ουίσκι ο μπάρμαν, το πίνει αυτός και αρχίζει να

ζαλίζεται…

- Ψιτ, φίλε βάλε άλλο ένα ουίσκι πριν αρχίσουμε…

Του βάζει και αυτό, το πίνει και σιγά σιγά αρχίζει να μεθάει.

Αυτό έγινε αρκετές φορές, ώσπου λέει πάλι ο τύπος τύφλα αυτή

τη φορά…

- Που ‘σαι (χικ) μάγκα, βάλε άλλο ένα ουίσκι πριν αρχίσουμε…

- Έχεις πιεί πολλά, έχεις να πληρώσεις? Ρωτάει ο μπάρμαν…

- Να τα μας, αρχίσαμε! Λέει ο τύπος!

Καθηγητής-τέρας με παιδικό πορνό

25/7/2009
Καθηγητής που διδάσκει σε ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης «χάζευε» στον ελεύθερο χρόνο του σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας!
Από το 2002 φέρεται ότι άρχισε να «κατεβάζει» ερωτικές σκηνές με πρωταγωνιστές ανήλικα, αλλά πλέον ο υπολογιστής του κατασχέθηκε από την αστυνομία και ο ίδιος συνελήφθη.

Πριν από λίγο καιρό οι γερμανικές αρχές, κάνοντας έρευνες στο Διαδίκτυο, έπεσαν επάνω σε Ελληνα χρήστη που, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν από τα ηλεκτρονικά του ίχνη, «κατέβαζε» και διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η Ιντερπόλ ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και οι Ελληνες «Ράμπο» του ηλεκτρονικού εγκλήματος έπιασαν δουλειά. Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την έκδοση του σχετικού βουλεύματος, που έδινε το δικαίωμα στις διωκτικές αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση, τα ηλεκτρονικά ίχνη του πορνογράφου ταυτοποιήθηκαν. Το τοπικό κλιμάκιο του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφτασε έως την πόρτα που οδηγούσαν τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφηνε στο Διαδίκτυο ο πορνογράφος, ένας 38χρονος καθηγητής Φυσικής και Χημείας σε ιδιωτικό ΙΕΚ που διαμένει στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Με μια επιχείρηση που στήθηκε προχθές αργά το απόγευμα παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και έπιασαν στα πράσα τον καθηγητή.

Η έρευνα έδειξε ότι ο συγκεκριμένος είχε μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού. Στην κατοχή του βρέθηκαν 170 βίντεο και 1.110 φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ οι αστυνομικοί έφυγαν φορτωμένοι από το σπίτι του, αφού βρήκαν και κατέσχεσαν επτά σκληρούς δίσκους, δύο φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, 28 CD και 63 DVD που περιείχαν ανάλογο περιεχόμενο.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 38χρονος κατείχε και διακινούσε το επίμαχο υλικό από το έτος 2002!

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι του άρεσε να βλέπει τέτοιο υλικό και για το λόγο αυτό το «κατέβαζε» στον υπολογιστή του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή που καλούνται να αποφασίσουν αν θα τον προφυλακίσουν ή όχι ως την ημερομηνία που θα γίνει η δίκη του.


ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr/

ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ=ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ-Πολίτες κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών

Κάτι φρικτό φαίνεται πως έρχεται στη Νέα Υόρκη. Aργότερα ίσως και σε μας; Μακάρι να κάνει λάθος η γνωστή σε πολλούς από εμάς Βίκυ toxotis, που μετέφρασε την πληροφορία:

Πολίτες ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

* Κι άλλες μηνύσεις για συνωμοσία με πρόθεση τη μαζική γενοκτονία - αυτή τη φορά στις ΗΠΑ!

* Τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων θα δοκιμαστούν στους πολίτες του Rochester, Νέας Υόρκης, ενώ συρμός από βαγόνια τρένων περιμένουν ήδη σταθμευμένα στα όρια της πόλης... Γιατί?...

* Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια!

* Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της."

* Ασφαλιστικά μέτρα εναντίων των εμπλεκόμενων φαρμακευτικών εταιριών

"Παραθέτω σε μετάφραση το εμπνευσμένο μήνυμα της Εlizabeth Book, που αγωνίζεται να προλάβει την τραγωδία που πάει να τυλίξει την πόλη της σε λίγες μέρες, καθώς εκεί, στο Rochester της Νέας Υόρκης, πρόκειται να γίνουν οι δοκιμές των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σε ανθρώπους - πειραματόζωα εν προκειμένη των φαρμακευτικών καρτέλ...

Στην ουσία θα είναι οι πρώτοι που θα κινδυνέψουν από τη χρήση των επικίνδυνων σκευασμάτων...

Παρακαλώ δείτε το μαχητικό παράδειγμα της και ελάτε να αγωνιστούμε κι εμείς εδώ για τη δική μας χώρα και τους δικούς μας συμπολίτες! "

----------

"Έχω τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον των εν δυνάμει δολοφόνων σας στα χέρια του της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Daytona Beach (Daytona Beach Central Intelligence Department). Υπέβαλα εκεί μήνυση για "συνωμοσία με πρόθεση την τέλεση μαζικής δολοφονίας" στις 3 Ιουλίου. Η αυστριακή ομάδα Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας (Austrian Anti Terrorism Task Force) όπως και και η Αστυνομία της Βιέννης διερευνά τις εν λόγω κατηγορίες.

Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.

Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.

Για σκεφτείτε το για μια στιγμή παρακαλώ! Η Φαρμακοτεχνική εταιρία Baxter είναι μία μόνο από τις εταιρείες που κατονομάζονται για συνένοχη στην μυνήσεις που έχουν υποβληθεί. Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.

Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από πολίτες της. Έχω ακούσει ότι έχουν "πετάξει" ακόμη και τον αμερικανό Πρέσβη! αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δεν θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους. Καλό γι 'αυτούς!

(...)

Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ. Είναι θανατηφόρα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι επίσης δριμύτατα.

(...)

Παρακαλούμε να θυμάστε το εξής: Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized), θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες σας, όπου θα μεταδίδεται για έως και δέκα ημέρες. (!) Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!

Μην κάνετε το εμβόλιο ΚΑΙ Μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!

Κάτοικοι του Rochester, δεν νομίζετε ότι είναι πολύ βολικό το γεγονός ότι υπάρχει μία 40 μίλια μακριά αλυσίδα κενών βαγονιών που στέκονται τώρα δεξιά στα προάστια της πόλης σας; Όταν, σε αυτό το δεύτερο προκαλούμενο κύμα, ο ιός αρχίσει να αντιδρά στην κοινότητά σας, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν γρήγορα. Άλλοι άνθρωποι θα αρχίσουν να πανικοβάλονται και έχοντας άγνοια, θα αναζητούν το δηλητήριο ζητώντας να εμβολιαστούν και άλλοι θα αγωνίζονται για να μην τους χορηγηθεί. Οι διεφθαρμένες αρχές, που έχουν δώσει στους εαυτούς τους πλήρη εξουσία πάνω μας, τη στιγμή αυτή κατά τη διάρκεια τούτης της πανδημίας, η ΠΟΥ και ο ΟΗΕ μπορεί να σας συλλάβουν και να μείνετε σε καραντίνα για αόριστο χρονικό διάστημα, ή μέχρι να πεθάνετε, αν αρνηθείτε το εμβόλιο. Αυτά τα βαγόνια πρόκειται σίγουρα να σας μεταφέρουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA.

Πάτε στο Youtube και θα δείτε αυτές τις καταπληκτικές ουρές από αμαξοστοιχίες που προορίζονται για σας! Κοιτάξτε για "τα στρατόπεδα συγκέντρωσης F.E.M.A." και δείτε επίσης το Έγγραφο της FEMA που βρίσκετε εκεί, στο Youtube, χάρη στους 1,4 εκατομμύρια ξένους στρατιώτες και τη συμμετοχή τους στις επικείμενες εμβολιαστικές δοκιμές μεταξύ 27 - 31 Ιουλιου!

(...)

Μην περιμένετε μέχρι την ημέρα των εμβολιασμών. Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους δικούς σας, πριν από τη στιγμή εκείνη.


ΠΗΓΗ

Τα τσιράκια της Άγκυρας στη Θράκη πιάστηκαν και πάλι να ψεύδονται


Το "μνημείο" Μεχμέτ Χιλμί το κατέστρεψαν μουσουλμάνοι Αλεβίτες...
και όχι χριστιανοί όπως άφησαν να εννοηθεί...

Στο συνηθισμένο μοτίβο του ανθελληνισμού και υπό το πάγιο καθεστώς της πλήρους ατιμωρησίας συνέχισαν να κινούνται τα «όργανα» του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, χωρίς να διστάσουν –για μία ακόμη φορά- να κατηγορήσουν γενικώς και αορίστως τους «φανατικούς εθνικιστές χριστιανούς» της Ελλάδας για την καταστροφή της παράνομης κατασκευής βρύσης-μνημείου που έχτισαν προς τιμή του Μεχμέτ Χιλμί (από τους πρώτους οργανωτές αλλά και εκτελεστές της Κεμαλικής προπαγάνδας στην περιοχή της Θράκης -μεταξύ 1ου και 2ου Παγκοσμίου Πολέμου-, ο οποίος υπήρξε και πρωταίτιος πολλών δεινών για τους Αλεβίτες –και όχι μόνο- κατοίκους της ορεινής Ροδόπης), γνωστού για την ανθελληνική του δράση στην περιοχή της Θράκης.
Επειδή όμως η αλήθεια είναι ένα γεγονός που δεν είναι δυνατόν να παραμείνει διαστρεβλωμένο και φυσικά δεν μπορεί κανείς να την αποκρύψει, έτσι σήμερα μαθαίνουμε πως στο κατεστραμμένο κτίσμα της βρύσης βρέθηκαν συνθήματα που έγραφαν “Aleviller”, προδίδοντας την ταυτότητα των δραστών (Αλεβίτες διαμένουν στα ορεινά των νομών Ροδόπης και Έβρου).

Η συνέχεια εδώ

Η ταμπέλα έγραφε πως επιτρέπονται τα σκυλιά... αυτοί μας απείλησαν

"Θα ήθελα να ενημερώσω όσους θέλουν να πάνε για διακοπές στην Ζάκυνθο με το κατοικίδιο τους πως θα αντιμετωπίσουν τις απειλές των "φυλάκων" του συλλόγου προστασίας χελώνας "Καρέτα Καρέτα"... Αν και στο site της Ζακύνθου αναφέρεται ότι μπορείς να πας με το σκυλάκι σου στις παραλίες αρκεί να είναι δεμένο ,αν και στις πινακίδες δίπλα στα "φυλάκια" λένε ότι επιτρέπονται τα σκυλάκια με λουρί ,οι φύλακες απειλούν ότι θα φέρουν την αστυνομία σε όποιον πάει στην παραλία με το σκυλάκι του ακόμα και σε κλουβί αν το έχει.Το θέμα δεν είναι ότι δεν τηρούν αυτά τα οποία γράφουν οι ίδιοι στις πινακίδες τους αλλά είναι πολλοί αγενείς ,απειλούν το κόσμο,φωνάζουν,και λειτουργούν σαν να είναι η παραλία ιδιοκτησία τους.Και παρ'όλα αυτά ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς δεν φοράει κάποιο ταμπελάκι που να γράφει το όνομά τους και την ιδιότητά τους και αν τους ζητήσεις να σου πουν τα στοιχεία τους σου αρνούνται.Οχι μόνο τα δικά τους αλλά ακόμα και αυτά των προϊσταμένων τους.Και βέβαια όλοι μας νοιαζόμαστε για την προστασία της χελώνας αλλά επιτέλους κάποιος πρέπει σε αυτό το νησί να ενδιαφερθεί και για την προστασία του "Τουρίστα-Τουρίστα"Διότι είναι ανεπίτρεπτο να απειλείς να προσβάλεις και να μειώνεις έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε στο νησί σου για να σου αφήσει τα χρήματά του για διακοπές ,και θέλει να πάει σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ παραλία τηρώντας τους κανόνες που ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ όσο αφορά τα κατοικίδιαΑυτά προς ενημέρωση για όλους τους φίλους/ες του τρωκτικού που ετοιμάζονται για διακοπές στην Ζάκυνθο.Ενημερώστε όλους τους φίλους σας που έχουν σκυλάκια και σχεδιάζουν να τα πάρουν μαζί τουςΕπίσης είναι εξοργιστικό να μην σε αφήνουν να πάρεις μαζί σου ομπρέλα και να είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις τις δικές τους πληρώνοντας ( ενώ θα μπορούσα να είναι δωρεάν αφού όλα αυτά χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ενωση )Και μην νομίζει κανείς πως μιλάμε για μια η δύο παραλίες στο νησί αλλά για το μέρος με τις καλύτερες παραλίες του νησιούΑπόδειξη ηην φωτογραφία όπου λένε ότι επιτρέπονται οι σκύλοι με λουράκι και παρ'όλα αυτά μας απειλούσαν ότι θα φέρουν την αστυνομία !!!!!!! λες και είμαστε εγκληματίεςΚαι απαιτούσαν να υπακούσουμε σε προφορικούς νόμους από ανθρώπους που δεν είχαν καν ταμπελάκι με το όνομά τους και που δεν λέγαν καν το όνομα τους και αδιαφορούσαν για αυτό που έγραφε η πινακίδα .Επιπλέον όσες φορές επικοινωνήσαμε με το γραφείο τους στην Ζάκυνθο για να διαμαρτυρηθούμε για τον ανεπίτρεπτο και φασιστικό τρόπο με τον οποίο οι "φύλακες" μας απαγόρευαν την είσοδο στην παραλία η γραμματέας-τηλεφωνήτρια που απαντούσε έλεγε πάντα πως ο υπεύθυνος ήταν απασχολημένος,η ίδια δεν γνώριζε καν να μας ενημερώσει σε ποιές παραλίες μπορούμε να πάμε με τον σκύλο μας,δεν γνώριζε τα ονόματα των ανθρώπων που είχαν βάρδια στα φυλάκια τους,και μας έλεγε ότι αν θέλουμε να μάθουμε ότιδήποτε θα έπρεπε να περάσουμε από τα γραφεία τους στην πόλη της ΖακύνθουΜε λίγα λόγια τη μισή μέρα να την τρως με τσακωμούν στις παραλίες μέχρι να βρεις κάποια να πας να κολυμπήσεις ,και την άλλη μισή να τρέχεις στα γραφεία τους για να σου πουν ότι δεν μπορείς να περάσεις και ότι οι πινακίδες είναι παλιές και φταίει ο Δήμος της Ζακύνθου που δεν έχουν αλλαχθείΤο θέμα φυσικά είναι για ποιό λόγο ακόμα και στο επίσημο site της Ζακύνθου λένε ότι τα σκυλάκια επιτρέπονται με λουράκι σε αυτές τις παραλίες"
ΑΠΟ troktiko
ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ''ΔΑΦΝΙ'' ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ,[ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ] ΟΥΤΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΝΔΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ... ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ....ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ [ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ]ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ!!!
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΕΝΑ
anopetra-eleos.blogspot.com

ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Nirvana vs Rick Astley - Never Gonna Give Your Teen Spirit up