Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ


Ένας γνωστός Ρώσος δικηγόρος που ασχολιόταν με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική δικαιοσύνη σκοτώθηκε την Δευτέρα τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο της Μόσχας. Ο δικηγόρος Stanislav Markelov μόλις είχε φύγει από ένα συνέδριο στο οποίο είχε ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του κατά της πρόωρης αποφυλάκισης του Yuri D. Budanov, ενός πρώην Ρώσου κομάντο που είχε καταδικασθεί για τον φόνο μιας νέας γυναίκας από την Τσετσενία. Μαζί με τον δικηγόρο ήταν και μία δημοσιογράφος, η Anastasia Baburova, 25 χρονών. Και οι δύο πυροβολήθηκαν. Ο δικηγόρος, 34 ετών, είχε γίνει στόχος, διότι είχε αναλάβει υποθέσεις κατά Ρώσων στρατιωτικών, σκληροπυρηνικών Τσετσένων και νεοφασιστών. Ο δικηγόρος ήταν διευθυντής ενός ινστιτούτου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
------------------------

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ


Πως του μοιάζει του πλανητάρχη, σαν δυο σταγόνες νερό, ο 34χρονος Ινδονήσιος Ιλάμ Ανάς, ο οποίος εργάζεται σαν φωτογράφος...
αναρτήθηκε από apneagr

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ


Έτοιμη η συμφωνία!! Αυτοδιαλύεται η Χαμάς!! Ιδρύεται Παλαιστινιακό Κράτος!! Προχωρούν σε ισότιμη Συνομοσπονδία με το Ισραήλ!! Εφαρμόζεται εναλλασσόμενη προεδρία και αντιπροεδρία με έξη μήνες Ισραηλινό Πρόεδρο και έξη μήνες Παλαιστίνιο!! Προσδιορίζονται δύο ζώνες κατοίκων που αντιστοιχούν σε δύο αστυνομικά σώματα των δύο οντοτήτων. Οι Εβραίοι έποικοι κατά το σύνολό τους παραμένουν στο νέο υπό σύσταση Κράτος. Επιστρέφονται οι περιουσίες του ενός τρίτου των Παλαιστινίων (εντός πενταετίας), αφού τις πληρώσουν πρώτα στους Εβραίους εποίκους!! Ιδρύονται δύο παράλληλα δικαστικά σώματα (Εβραϊκού και Ισλαμικού τύπου), στην περίπτωση διαφωνίας θα κρίνονται σε Εφετείο με Άγγλους δικαστές και Έλληνες Αεροπαγίτες!! Αναγνωρίζονται δύο επίσημες γλώσσες του κράτους που αποτυπώνονται στην δίγλωσση εφημερίδα της κυβερνήσεως. Συστήνεται νέα Βουλή που Θα συνεδριάζει στο κοινοβούλιο των 300 με 150 βουλευτές Ισραηλινούς και 150 Παλαιστίνιους!! Στους Ισραηλινούς θα συμπεριλαμβάνονται 5 βουλευτές της Ορθόδοξης Χριστιανικής μειονότητας και 5 βουλευτές (ανά ένας) Κόπτες, ινδουιστές , Βουδιστές, Μαρωνίτες και ανιμιστές!! Η σημαία θα είναι η Ισραηλινή με Παλαιστινιακά χρώματα και την ημισέληνο με σταυρό αντί για αστέρι!! Δόγμα του νέου κράτους ο πολυπολιτισμός!! Αλλάζουν τα βιβλία της Ιστορίας και διδάσκεται πλέον το πολυφυλετικό και πολυεθνικό κοσμοπολίτικο πρότυπο και όλοι οι μαθητές θα απαγγέλουν τον διεθνικό ύμνο που θα αναφέρεται στην παλαιά δόξα της Αλεξανδρινής εποχής!! Φτιάχνονται νέες τράπεζες με ένα νόμισμα και απαγορεύεται στους τραπεζίτες να δανείζουν σε μουσουλμάνους με τόκο!! Γκρεμίζεται το τείχος που πρόσφατα έκτισαν οι Ισραηλινοί και οι πέτρες του πωλούνται ως σουβενίρ στους επισκέπτες της Ιερουσαλήμ. Ο Ισραηλινός στρατός παραμένει μισθοφορικός των ΗΠΑ και εγγυάται την εφαρμογή του νέου Συντάγματος!! Επιβάλλεται πλήρης ανεξιθρησκία του κράτους και επιτρέπεται μόνο στην Ορθόδοξη Χριστιανική μειονότητα να τελεί υπαίθρια μυστήρια. Εφαρμόζεται η πολιτική των ανοικτών συνόρων και της ελεύθερης εγκατάστασης μεταναστών με απόδοση σε όλους άμεσης υπηκοότητας και πολιτικών δικαιωμάτων εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Καταδικάζεται ως ναζιστική, η εθνική καθαρότητα και κάθε εθνικιστική και φυλετική άποψη που ζητάει εθνική κυριαρχία. Επιβάλλεται η αρχή της παγκοσμιοποίησης περί απόλυτης ελευθερίας διακίνησης ανθρώπων, κεφαλαίων, εμπορευμάτων και παροχής υπηρεσιών στο νέο δισυπόστατο κράτος. Για όσους έχουν αμφιβολία, ας διαβάσουν το σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο για να πειστούν!! Όσοι δυσπιστούν, τους γνωστοποιούμε ότι το Αμερικανικό κογκρέσο έχει εγκρίνει κονδύλι (10 δις δολάρια) για την προώθηση του ειρηνευτικού σχεδίου σε ΜΚΟ, μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς !!
metharros.gr http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Epeisodia tora sto gazi

Epeisodia tora sto gazi kai anebainoyn pros thissio apo mobile
Sent from my iPhone

ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ Η ΣΚΟΡΔΑ

Διίστανται οι απόψεις.Ο καθένας αναλόγως με το τι θέλει να δεί, βλέπει.Το θέμα το πρωτόβγαλε το τρωκτικο .Τώρα που μαθεύτηκε δεν πρόκειται να μείνει και πολύ on air .

Ισόβια για το σκάνδαλο με τη μελαμίνη

Η πρώην πρόεδρος και γενική διευθύντρια του κινεζικού ομίλου Sanlu, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου με το μολυσμένο με μελαμίνη γάλα, καταδικάστηκε σε ισόβια από κινέζικο δικαστήριο.
Την Τιάν Γουενχουά έκρινε ένοχη για την παραγωγή και πώληση τοξικών και επικίνδυνων προϊόντων το δικαστήριο της πόλης Σιζιαζουάνγκ στην επαρχία Χεμπέι.
Σε δύο άλλους κατηγορούμενους, για την ίδια υπόθεση, επιβλήθηκε η θανατική ποινή ενώ τρία πρώην διοικητικά στελέχη της ίδιας εταιρείας καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης πέντε ως δεκαπέντε χρόνια.
Ο Ζανγκ Γιουζούν καταδικάστηκε εις θάνατον επειδή, παρήγαγε και διέθετε στο εμπόριο βρεφικό γάλα σε σκόνη επιμολυσμένο με μελαμίνη «θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».
Ο Ζανγκ Γιουζούν ήταν ο πρώτος από τους κατηγορούμενους που καταδικάζεται από δικαστήριο της πόλης Σιζιαζουάνγκ, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας γαλακτοκομικών Sanlu
Από την κατανάλωση του επιμολυσμένου γάλακτος πέθαναν τουλάχιστον έξι παιδιά και άλλα 300.000 εισήχθησαν στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας.
EΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Προειδοποιήσεις για επιδείνωση του καιρού


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε προειδοποιήσεις για βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Πέμπτης, μετά από έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, που προβλέπει έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχές και καταιγίδες, αλλά και θυελλώδεις ανέμους.
Πιο συγκεκριμένα, η ΕΜΥ προβλέπει βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από τη νύχτα της Πέμπτης με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους οι οποίοι θα φτάσουν τα 9 και στο ανατολικό Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
Την Παρασκευή η κακοκαιρία αρχικά θα συνεχιστεί σχεδόν σε όλη τη χώρα, αλλά σταδιακά τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Για το σαββατοκύριακο, αναμένονται τοπικές καταιγίδες, που θα εκδηλωθούν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες
απο athfindes

Tι 65 τι 67 τι 70 που η διαφορα.


Πιαστηκε λεει ενας 70 χρονος να δουλευει ταξι και εγινε μειζον θεμα.
Αλλα το χειροτερο δυστυχος δεν ειναι αυτο, το χειροτερο ειναι γιατι δουλευε
τοσο μεγαλος ανθρωπος, μηπως ειχε τοση αναγκη?
Και το ακομα πιο χειροτερο ειναι οτι ως γνωστον οι οδηγοι ταξι δουλευουν
12 ωρες.
Φανταστειτε εναν 70 χρονων ανθρωπο να ειναι στο τιμονι 12 ωρες καθε μερα.
Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι μπορει να συμβει.
Δηλαδη για να καταλαβω αν ηταν 65 ετων η 67 ετων θα ηταν ενταξει να εργαζεται?
Ρητορικη η ερωτησει για οσους θελουν να μας κανουν να εργαζομαστε εως εκεινα τα χρονια.Αλλα τι ρωταω "Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα"

1 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Υπερβαίνουν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ τα πρόστιμα που έχει πληρώσει η Ελλάδα, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι, για κακοδιαχείριση των αγροτικών επιδοτήσεων από το 1999 μέχρι σήμερα. Επιπλέον, έχει ήδη δρομολογηθεί από την Κομισιόν η διαδικασία παρακράτησης του 10% των κοινοτικών πόρων που λαμβάνουν οι Έλληνες αγρότες για στρεμματικές ενισχύσεις και μέτρα αγροτικής ανάπτυξης.
Αυτά επισημαίνει η αρμόδια Επίτροπος γεωργίας κ. Μπόελ σε...


σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Δημήτρη Παπαδημούλη, η οποία και δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22 Σεπτεμβρίου 2008. «Ο τομέας «στρεμματικές ενισχύσεις/αροτραίες καλλιέργειες» καταλαμβάνει την πρώτη σειρά με ποσό 412,85 εκατομμυρίων €, με επόμενο τον τομέα «ελαιόλαδο, έλαια και λίπη» με ποσό 283,82 εκατομμυρίων €. Οι πριμοδοτήσεις ζώων καταλαμβάνουν την τρίτη θέση με ποσό 193,59 εκατομμυρίων €.»
Σύμφωνα με την Κομισιόν, οι αιτίες της απώλειας των κοινοτικών πόρων είναι πολύ συγκεκριμένες και διαχρονικές. Έχουν να κάνουν με καθυστερημένους και αναξιόπιστους ελέγχους, με απουσία ελαιοκομικού μητρώου καθώς και την μη σωστή λειτουργία του συστήματος καταγραφής ζώων.
ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΚΑΘΑΡΗ Η ΤΖΟΥΜΕΛΕΚΑ


Tελικα δεν ξερουνε τι τους γινεται στη ΔΟΕ,η επανεξεταση του δειγματος της ΤΖΟΥΜΕΛΕΚΑ εδειξε οτι ειναι καθαρη.

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ


Δεν του πηγε καλα η ορκομωσια του ΟΜΠΑΜΑ,λογω ενος λαθους στη σειρα των λεξεων ορκιστηκε για λογους τυπικοτυτας και δευτερη φορα!!!

ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!


Μάθανε στις πατάτες, κρεμμύδια, βαμβάκια και τα γνωστά οι αγρότες.
Τα βρήκαμε από τους παππούδες μας και τα συνεχίζουμε, λένε.
Ναι αλλά περάσανε τα χρόνια προχωρήσαμε ακόμα και στις καλλιέργειες.
Δεν συμφέρει πλέον το βαμβάκι γιατί τραβάει νερό και νερό δεν υπάρχει
και έπεσε πολύ στην αγορά με αποτέλεσμα να μην έχει τιμή!
Όχι εγώ θέλω βαμβάκι και όσα χάνω από την παραγωγή ή την τιμή να
μου τα δίνει η ΕΟΚ.

Αυτή είναι η λογική από νέους ανθρώπους σήμερα που ασχολούνται
με τα αγροτικά.
Δεν με συμβουλεύει το Κράτος τι να φυτεύσω!
Λέει κάποιος άλλος.
Το Κράτος είναι άχρηστο συμφωνώ, αλλά κάνε και εσύ κάτι νέος άνθρωπος
είσαι. Μάθε, ψάξε, ρώτα!

Βρήκαμε τα χωράφια, έχουμε τα τρακτέρια και τις BMW πηγαίνουμε
στα μπουζουξίδικα που ανθούν στην επαρχία, για να ξεχάσουμε τον
πόνο μας και το πρωϊ κλείνουμε την Εθνική με τα τρακτέρια γιατί
δεν μας αποζημιώνει η ΕΟΚ για τα βαμβάκια που και ντε και καλά
θέλουμε να φυτεύουμε!

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και ευτυχώς σε αυτόν τον τομέα
που υπάρχουν οι λαθρομετανάστες και δουλεύουν στα χωράφια
γιατί τα πρωϊνά οι Έλληνες αγρότες-επιχειρηματίες πιάνουν νωρίς
δουλειά στον καφενέ για πρέφα, ενώ εγώ ο μακάκας ο Αθηναίος
πληρώνω τα μήλα στη Λαϊκή 700 δραχμές το κιλό στον παραγωγό
παρακαλώ (όπως γράφει η ταμπέλα του)!

Αθηναίος
http://blogathinaios.blogspot.com

ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


Έξαλλοι είναι σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εκδότες από την επίσκεψη του Καραμανλή στα γραφεία της Γιάννας. Μάλλον αυτό δεν θα περάσει έτσι για τον πρωθυπουργό. Θα αρχίσουν σιγά σιγά να αντιδρούν. Και θα δείτε για πότε θα ανοίξει η ψαλίδα. Πάει το παραμύθι. Έκανε μεγάλο λάθος και υποτίμησε τους εκδότες και τα διαπλεκόμενα.
Ο Αλαφούζος δεν είναι ...κορόιδο που...

τόσο καιρό στηρίζει τον πρωθυπουργό και δεν τον είδε στα γραφεία του ούτε ο Μπόμπολας ούτε ο Ψυχάρης. Και μην πούμε για το Κατάρ και τις εγκαταστάσεις γιατί εκεί δεν είδε τον Μπόμπολα ενώ τώρα είδε την Γιάννα.
ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Στήριξη από τον Ομπάμα για να μπει τέλος στην κατοχή της Κύπρου ζητά ο Χριστόφιας


Η Κύπρος προσβλέπει στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ να στηρίξει τις προσπάθειες για εξεύρεση πολιτικής διευθέτησης, που θα τερματίσει τη στρατιωτική κατοχή του νησιού, υπογραμμίζει ο Δ.Χριστόφιας σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον Μπ.Ομπάμα για την ανάληψη των καθηκόντων του. ΑΠΟ in.gr

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Tα τροχαια αποτελουν την πρωτη αιτια θανατου των νεων ανθρωπων στη χωρα μας.
Τα τελευταια 50 χρονια η χωρα μας μετρα 120.000 νεκρους 300.000 μονιμα αναπηρους
και2.000.000 τραυματιες απο τροχαια ατυχηματα.
Φοβερος απολογισμος.

Ψευτης παππους

Περπατάει ένας παππούς στο δρόμο και ξαφνικά αντιλαμβάνεται τον Χάρο να τον ακολουθεί. - Αμάν, λέει, πρέπει κάπου γρήγορα να κρυφτώ... Τρέχει-τρέχει ο παππούς και ο Χάρος από πίσω. Φτάνει ο παππούς απεγνωσμένος σε μια γωνιά και ψάχνει κάπου να κρυφτεί. Ξαφνικά βλέπει απέναντι έναν παιδικό σταθμό και σκέφτεται πως είναι μια πολύ καλή κρυψώνα. Μπαίνει βιαστικά μέσα, πάνω στην ώρα που τα μικρά ετοιμαζόντουσαν για να φάνε και φορούσανε τις σαλιάρες τους. Τι να κάνει ο παππούς, φοράει και αυτός μια σαλιάρα και κάθεται. Αρχίζουν όλα μαζί τα πιτσιρίκια να φωνάζουν: - Μαμ, μαμ, μαμ... Και τότε ο παππούς κάνει το ίδιο: - Μαμ, μαμ, μαμ... Τότε αντιλαμβάνεται ένα χέρι στον ώμο του να τον χτυπάει και μια φωνή να του λέει: - Κάνε γρήγορα Μαμ, γιατί μετά θα πάμε άτα !!!!

Denzel Washington


Έκατσε στην καρέκλα και κοιτούσε τον ουρανό. Ο λόγος για τον Denzel Washington που εμφανίστηκε λίγο νωρίς για την Ορκωμοσία του Ομπάμα. Ήταν δύσκολο σε όλους τους φύλακες να του πουν ότι...

είχε φτάσει πολύ νωρίς 3 ώρες πριν. Βέβαια ο άνθρωπος είχε άγχος αφού ήταν ο πρώτος ομιλητής.
http://troktiko.blogspot.com/

H NEA ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΑΝΟΙΞΗ 2009


http://atsarantos.blogspot.com/