Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Η αρχή του τέλους για το μπάσκετ υπογράφτηκε σήμερα στη Ρώμη. Ο Τζόρντι Μπερντομέου κατάφερε και πέρασε τη πρότασή του, έχοντας στο πλευρό του, τους ισχυρούς, και μόνο, συλλόγους της Ευρώπης (γιατί άραγε...?)

Ποιο είναι, όμως το σχέδιο του ... οραματιστή Μπερντομέου? Σύμφωνα, με τη φαεινή, αυτή, ιδέα στην Euroleague θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι:

Οι 13 ισχυροί, που προέκυψαν βάσει της πορείας των ομάδων στη διοργάνωση από τη σεζόν 2001-02 και μετά, από την παρουσία των φιλάθλων τους στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους. αλλά και από τα τηλεοπτικά τους συμβόλαια. . Παίζουν, λοιπόν, ό,τι κι αν κάνουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα, Μπαρτσελόνα, Ταού, Ρεάλ, Μάλαγα (Ισπανία), Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Σιένα, Ρόμα (Ιταλία, υπάρχει μια αμφιβολία, για την ομάδα της Ρώμης, καθώς δεν έχει διαμορφωθεί, ακόμη, το ράνκινγκ των ιταλικών ομάδων, αλλά προς το παρόν έχει το προβάδισμα), Εφές Πίλσεν-Ούλκερ (Τουρκία), Ζαλκγίρις (Λιθουανία), Μακάμπι (Ισραήλ), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία). Σημαντική σημείωση για τους ... "μονιμάδες" του θεσμού, ο όρος ότι το 2013 όποια ομάδα δεν διαθέτει γήπεδο χωρητικότητας 10.000 θεατών, χάνει αυτόματα το δικαίωμα μόνιμης εκπροσώπησης. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσαν να έχουν το προνόμιο ομάδες όπως η Σιένα, η Ζαλγκίρις και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!!
Ποιες είναι όμως οι συνέπειες της συγκεκριμένης απόφασης για το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ? Μα πολύ απλά, η οριστική και πλήρης απαξίωση του.

Εδώ και χρόνια ο τίτλος, αλλά και η 2η θέση, που οδηγούσε στην Euroleague, είναι καπαρωμένες, με διάφορους τρόπους, από βάζελο και γαύρο. Επομένως η τρίτη θέση, που οδηγούσε στον "οικονομικό παράδεισο" έμοιαζε με τίτλο για τις υπόλοιπες ομάδες. Το ενδιαφέρον έδειχνε να μην έχει χαθεί. Τέσσερις - πέντε ομάδες αναζητούσαν μία θέση στον ήλιο της Εuroleague, μέσω της τρίτης θέσης. Με την κατάργηση του δικαιώματος αυτού, ποιος ο λόγος για κάποιον να επενδύσει στο μπάσκετ? Ποιος ο λόγος, όταν η συμμετοχή στον κορυφαίο θεσμό (και ταυτόχρονα μία τεράστια οικονομική ανάσα) είναι "δεσμευμένη" από Παναθηναϊκο και Ολυμπιακό?
novito.blogspot.com
**ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Ένα πρότυπο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα σχολείο λειτουργεί μέσα στον ξενώνα του συλλόγου "Φλόγα" γονέων παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια. Παγκόσμια ημέρα για τον παιδικό καρκίνο η 15η Φεβρουαρίου και ο Σύλλογος "Η Φλόγα" άνοιξε τις πόρτες του ξενώνα της, για να υποδεχθεί και να βραβεύσει εκπροσώπους των χορηγών του Συλλόγου, που για χρόνια στέκονται στο πλευρό της Φλόγας. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου, η πρόεδρος του ιδρύματος Μαρία Τρυφωνίδου, τόνισε ότι δύο στα τρία παιδιά που έχουν προσβληθεί από καρκίνο έχουν μέλλον και το σχολείο αυτό αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουν με ελπίδα τη ζωή του.

apo ert

ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟ


Με άλλα λόγια ψάξτε για τον δεύτερο

ΡΟΚΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Το μπικίνι ... προκαλεί!


Οι γυναίκες που φοράνε μπικίνι, κυριολεκτικά κάνουν μερικούς άνδρες να τις βλέπουν σαν αντικείμενα ή εργαλεία, παρά σαν ανεξάρτητους ανθρώπους με επιθυμίες, σκέψεις και συναισθήματα, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα. Τομογραφίες του εγκεφάλου αποκάλυψαν ότι όταν οι άνδρες βλέπουν εικόνες γυναικών με λίγα ρούχα, τότε ενεργοποιείται η περιοχή του εγκεφάλου τους που σχετίζεται με τη χρήση των εργαλείων! Τομογραφίες του εγκεφάλου αποκάλυψαν ότι όταν οι άνδρες βλέπουν εικόνες γυναικών με λίγα ρούχα, τότε ενεργοποιείται η περιοχή του εγκεφάλου τους που σχετίζεται με τη χρήση των εργαλείων! Ορισμένοι άνδρες επίσης δεν δείχνουν καμία δραστηριότητα, όταν βλέπουν τέτοιες εικόνες, στο τμήμα εκείνο του εγκεφάλου που συνήθως ανταποκρίνεται όταν κάποιος αξιολογεί τις προθέσεις του άλλου και έρχεται στη θέση του για να τον νοιώσει. Ορισμένοι άνδρες επίσης δεν δείχνουν καμία δραστηριότητα, όταν βλέπουν τέτοιες εικόνες, στο τμήμα εκείνο του εγκεφάλου που συνήθως ανταποκρίνεται όταν κάποιος αξιολογεί τις προθέσεις του άλλου και έρχεται στη θέση του για να τον νοιώσει. Κατά την υπεύθυνη της έρευνας, κ. Κατά την υπεύθυνη της έρευνας, κ. Σούζαν Φίσκε, ψυχολόγο του πανεπιστημίου Πρίνστον των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι «αυτοί οι άνδρες βλέπουν τις γυναίκες σαν σεξουαλικά προκλητικές, αλλά δεν νοιάζονται καθόλου για τις σκέψεις τους». Σούζαν Φίσκε, ψυχολόγο του πανεπιστημίου Πρίνστον των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι «αυτοί οι άνδρες βλέπουν τις γυναίκες σαν σεξουαλικά προκλητικές, αλλά δεν νοιάζονται καθόλου για τις σκέψεις τους».
Όπως είπε η ερευνήτρια, που έκανε τη σχετική επιστημονική ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης, αυτή η έλλειψη δραστηριότητας στην εγκεφαλική περιοχή της κοινωνικής συνείδησης είναι πραγματικά παράξενη, γιατί σπάνια συμβαίνει. Όπως είπε η ερευνήτρια, που έκανε τη σχετική επιστημονική ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης, αυτή η έλλειψη δραστηριότητας στην εγκεφαλική περιοχή της κοινωνικής συνείδησης είναι πραγματικά παράξενη, γιατί σπάνια συμβαίνει. Οι επιστήμονες έχουν δει αυτή την απουσία εγκεφαλικής δραστηριότητας μόνο μια φορά στο παρελθόν, σε μια μελέτη όπου οι εθελοντές είδαν φωτογραφίες άστεγων και ναρκομανών. Οι επιστήμονες έχουν δει αυτή την απουσία εγκεφαλικής δραστηριότητας μόνο μια φορά στο παρελθόν, σε μια μελέτη όπου οι εθελοντές είδαν φωτογραφίες άστεγων και ναρκομανών.
Στη διάρκεια της νέας έρευνας, ετεροφυλόφιλοι άνδρες εθελοντές είδαν διάφορες φωτογραφίες ντυμένων και λιγότερο ντυμένων γυναικών. Στη διάρκεια της νέας έρευνας, ετεροφυλόφιλοι άνδρες εθελοντές είδαν διάφορες φωτογραφίες ντυμένων και λιγότερο ντυμένων γυναικών. Οι περισσότεροι άνδρες θυμόντουσαν καλύτερα από όλες τις ακέφαλες φωτογραφίες γυναικών με μπικίνι, ακόμα κι αν είχαν δει τις εικόνες για λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου! Οι περισσότεροι άνδρες θυμόντουσαν καλύτερα από όλες τις ακέφαλες φωτογραφίες γυναικών με μπικίνι, ακόμα κι αν είχαν δει τις εικόνες για λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου! Η Φίσκε είπε ότι αν μια ανάλογη μελέτη γινόταν αντίστροφα, είναι αμφίβολο κατά πόσο οι γυναίκες, κοιτώντας μισοντυμένους άνδρες, θα τους «απο-ανθρωποποιούσαν» με τον ίδιο τρόπο. Η Φίσκε είπε ότι αν μια ανάλογη μελέτη γινόταν αντίστροφα, είναι αμφίβολο κατά πόσο οι γυναίκες, κοιτώντας μισοντυμένους άνδρες, θα τους «απο-ανθρωποποιούσαν» με τον ίδιο τρόπο απο ΕΡΑ

Ανθεί το φακελάκι


Σταθερά κρατούν τα πρωτεία στην εμφάνιση κρουσμάτων διαφθοράς τα δημόσια νοσοκομεία, οι εφορίες και οι πολεοδομίες, μεταξύ των φορέων του δημοσίου στη χώρα μας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας της Public Issue, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ελληνικού παραρτήματος για τη διεθνή διαφάνεια στην Ελλάδα

13-14 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ALTER


Επίθεση απο αγνώστους δέχτηκε ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER πριν απο λίγο. Δυο μηχανές με 4 κουκουλοφόρους εμφανίστηκαν και "γάζωσαν" κυριολεκτικά τον σταθμό. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS


"Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης και επικεφαλής της αποστολής
στην αναζήτηση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς στα Σκόπια και στο ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι
Σταύρος Βιτάλης, απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους Έλληνες bloggers να
βρίσκονται σε ετοιμότητα αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα της αποστολής μας.

Δεδομένης της "σιωπής ασυρμάτου" που κρατούν τα μεγαλοκάναλα (εκτός ΑΛΤΕΡ και ΕΤ3),
ο ρόλος των bloggers κατά τη διάρκεια αυτής... της αποστολής, θα είναι κρισιμότατος,
ιδιαίτερα αν η σκοπιανή ηγεσία επιχειρήσει να δημιουργήσει προβλήματα στην αποστολή μας.

Με τη συνεχή τους ενημέρωση -στην οποία ήδη πρωτοστατούν οι Έλληνες bloggers- θα
κρατούν ανοιχτή γραμμή με όλους τους συμπατριώτες μας κατά την εξέλιξη της αποστολής.
Παράλληλα, αν κάποιοι επιχειρήσουν να μας σταματήσουν στην προσπάθειά μας να
βοηθήσουμε τον αδελφό blogger Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, τουλάχιστον να υπάρχει μια
συνεχής ροή πληροφοριών, ώστε οι ειδήσεις να μήν φιλτράρονται απο τα μεγάλα
κανάλια και τα συγκροτήματα Τύπου."

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά σας

Σταύρος Βιτάλη
Εκπρόσωπος Τύπου

ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗ <ΖΟΥΓΛΑ>ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ


"Ο τηλεοπτικός σταρ θηλυκός Χιμπατζή Travis εκτός ελέγχου όρμησε και κακοποίησε σοβαρά τη 55χρονη Charla Nash, που έιχε πάει πρωϊνη επίσκεψη στο σπίτι της αφεντικού του Χιμπατζή κας Sandra Herold!! Ο βάρος 200 κιλών Χιμπατζής αιφνιδιάζοντας ξαφνικά τους πάντες και μη υπακούοντας σε καμμιά εντολή όρμησε... σαν τρελλός εναντίον της 55χρονης , αμέσως η αφεντηκίνα του επιτέθει με μαχαίρι χωρίς αποτέλεσμα! Έντρομη η 55χρονη βγήκε εκτός σπιτιού και άρχησε να τρέχει στο δρόμο και πίσω της ο τρελλός Χιμπατζής ..περιπολικό της αστυνομίας βλέποντας το περιστατικό πυροβόλησε σκοτώνοντας τον Χιμπατζή σταρ για να σωθεί η γυναίκα που νοσηλεύεται τώρα με σοβαρά τραύματα στο τοπικό νοσοκόμειο!!...ήμαρτον κύριε τι να πεις !!

http://diaporon-bl.blogspot.com/2009/02/blog-post_6255.html
*ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ <ΖΟΥΓΚΛΑ> ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ,ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ Ο ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ.

ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΚΑΦΑ??


Το www.esctoday.com συμφερόντων Στέλλας Φλωρά (θα βρίσκεται στην επιτροπή για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αλήθεια με ποια "μουσική" ιδιότητα, τυγχάνει απλά φαν του θεσμού και ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείων) αναφέρει τα Σκόπια ως Macedonia. Βάζει το τυπικό FYR ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑCEDONIA!

Βάλτε την...να ψηφίσει και να μας περιγράψει και το τραγούδι των Σκοπίων. Καλά οι επιλογές πως γίνονται; Μια ματιά στα site δεν ρίχνουν;

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ


Ανακαλούνται όλα τα προϊόντα Babynat
Ανακαλούνται από την αγορά όλα τα προϊόντα με την ονομασία Babynat της γαλλικής εταιρίας Vitagermine, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΕΟΦ Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Στο βρεφικό βιολογικό γάλα της εταιρείας, που έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Νότιο Κορέα, εντοπίστηκε το επικίνδυνο εντεροβακτήριο σακαζάκι, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μηνιγγίτιδα και εντερίτιδα.
Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, καθώς το συγκεκριμένο γάλα κυκλοφορεί και μέσω Ίντερνετ.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας, υποστήριξε νωρίτερα στο σταθμό μας ότι η παρτίδα 17381, στην οποία εντοπίστηκε το βακτήριο, έχει δεσμευτεί.

Είπε επίσης ότι η μητρική εταιρεία βρίσκεται εν αναμονή των χημικών αναλύσεων από τις νοτιοκορεατικές αρχές, ενώ παράλληλα έχει ζητήσει ανεξάρτητη έρευνα για τη συγκεκριμένη παρτίδα.

Σημειώνεται ότι από το Δεκέμβριο του 2007 έχουν διατεθεί στην αγορά 1.222 κιλά προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρείας.

Οι υγειονομικές αρχές θα προχωρήσουν και σε περαιτέρω ελέγχους στα προϊόντα που δεν έχουν ακόμη προωθηθεί στην αγορά.


ΣΚΑΙ

Γιατι οι Αγγλοι οδηγουν απο την αριστερη πλευρα


Για τον περισσότερο κόσμο, μας φαίνεται ότι οι Άγγλοι είναι ανάποδοι, και για αυτό οδηγούν στα αριστερά. Κι όμως, κάνουμε λάθος, μιας κι αυτή η τακτική, το να βρισκόμαστε στην αριστερή πλευρά του δρόμου κρατάει από τα πολύ παλιά χρόνια.

Μέχρι το 1700 οι άνθρωποι περπατούσαν στο αριστερό μέρος του δρόμου. Αυτό αιτιολογείται από το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ειναι δεξιόχειρες, κι έτσι το καλό χέρι, που θα κράταγε το ξίφος σε περίπτωσης που χρειαζόταν, θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στον αμυνόμενο και το επιτιθέμενο. Επίσημη οδηγία, στις μετακινήσεις οι άνθρωποι να βρίσκονται στο αριστερό μέρος του δρόμου δόθηκε από τον παπα, στα 1300. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το 1773, όταν η αύξηση της κυκλοφορίας των αλόγων αλλά και των αμαξών, οδήγησε την αγγλική κυβέρνηση να βγάλει οδηγία η οποία επέμενε στην κυκλοφορία στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Η οδηγία αυτή έγινε νόμος το 1835.

Όλα αυτά εξηγούν το γιατί στην Αγγλία και τις αποικίες της οδηγούν στα αριστερά. Ακούγεται και φαίνεται λογικό. Τότε γιατί στις υπόλοιπες χώρες τα οχήματα κινούνται στην δεξιά πλευρά του δρόμου; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οφείλεται στους Γάλλους.

Κατά μία εκδοχή η αλλαγή αυτή έγινε από το Ναπολέοντα. Συγκεκριμένα, όταν τα κάρα άρχισαν να διαδίδονται, ο οδηγός του κάρου δεν καθόταν πάνω στο όχημα, αλλά στο τελευταίο άλογο, και μάλιστα στην αριστερή πλευρα. Για να χρησιμοποιούν το καμτσίκι με το δεξί. Από τη θέση αυτή, ο οδηγός μπορούσε μεν να ελέγξει την πορεία όλων των αλόγων, δε μπορούσε όμως να ελέγξει το πόσο κοντά ήταν στα άλλα κάρα. Έτσι, το θέμα ήταν αρκετά σοβαρό, τόσο που ανάγκασε το Ναπολέοντα να κάνει την κίνηση στα δεξιά υποχρεωτική.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ?

Αντιγράφουμε από το www.agroschannel.com ένα εξαιρετικά σοβαρό και επείγονθέμα:"Επικίνδυνο βακτήριο σε βρεφικό γάλα το οποίο μπορεί να προκαλέσει μηνιγγίτιδα και εντερίτιδια εντοπίστηκε σε σκόνη γαλλικής εταιρίας που έχει κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα και στη χώρα μας. Αυτή την ώρα οι αρμόδιοι του ΕΟΦ προσπαθούν να εντοπίσουν την παρτίδα που έχει εισαχθεί στην Ελλάδα".

(http://www.newsblog.gr)

ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



To Αμερικάνικο πεντάγωνο θέλει να απαγορεύσει αυτές τις φωτογραφίες να βγαίνουν προς τα έξω γιατί πέφτει το ηθικό του λαού.
Μέσα στα φέρετρα δυστυχώς είναι στρατιώτες που προέρχονται από ΙΡΑΚ και ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

Εξαφανιση


Αγαπητοί φίλοι,Σας επισυνάπτουμε τη φωτογραφία του φίλου μας (ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, 26 χρονών) ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτερας 09 Φεβρουαρίου.Από το βράδυ της Δευτέρας χάνονται τα ίχνη του. Ο 26χρονος νέος αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου για το λιμάνι του Πειραια, με το πλοίο της MINOAN LINES, για να καταταχτεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων στην Καλαμάτα στο οποίο τελικά δεν παρουσιάστηκε. Από εκείνη την Δευτέρα το βράδυ δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του και τους φίλους του.Την ημέρα που αναχώρησε φορούσε ανοιχτό χρώμα τζιν παντελόνι και μπλούζα μπεζ.Όλοι οι αρμοδιοι φορείς εχουν κινητοποιηθεί, αλλα χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια. Εθεάθη την Τρίτη το πρωί στα ΚΤΕΛ Κηφισού όπου και συνομίλησε με γνωστό του άτομο λέγοντας του ότι παρουσιάζεται Καλαμάτα.Σας παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε τον Νίκο να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τα παρακάτω τηλέφωνα 6974876685 & 2810212791.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Email:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΡΓΙΑ ΓΙΑ 250 ΕΥΡΩ


«Πριν από δέκα μήνες περίπου, μέσω chat στο Ιντερνετ, ήρθα σε επικοινωνία με ζευγάρι, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση» επισημαίνει στην κατάθεσή του ο πολιτικός μηχανικός και περιγράφει το τι ακολούθησε: «Συναντηθήκαμε, μου ζητήθηκε το ποσό των 250 ευρώ, συμφώνησα και συνευρεθήκαμε εγώ μαζί με την κοπέλα, παρουσία του νεαρού που τη συνόδευε, σε ξενοδοχείο στην περιοχή Αλίμου. Μετά την πάροδο ενός μηνός ήρθα σε συμφωνία, αυτή τη φορά μόνο με την κοπέλα, και συνευρεθήκαμε ερωτικά στο ίδιο ξενοδοχείο καταβάλλοντάς της το...

ίδιο χρηματικό ποσό. Κατά το μήνα Αύγουστο του έτους 2008 υπήρξε και τρίτη ερωτική συνεύρεση με την παρουσία και του προαναφερόμενου φίλου της, πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο, με το ίδιο ποσό.....
apo troktiko,espreso

ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΙΑΣΑΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ

Συγκεκριμένα, το σαββατοκύριακο, δυο λαθρομετανάστες βίασαν 14χρονη στο πάρκο «la Caffarella» της Ρώμης, αφού πρώτα ακινητοποίησαντο 16χρονο σύντροφό της ενώ στη Μπολώνια, άνδρας από την Τυνησία συνελήφθη ενώ βίαζε 16χρονη σε δημόσιο πάρκο.
Στο σύνολό του ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται τη Δευτέρα στο συναγερμό που έχει σημάνει για τους βιασμούς, καθώς από την έναρξη του 2009, καταγράφονται δέκα περιστατικά με υπαίτιους Ιταλούς και μετανάστες.
Εν τω μεταξύ, αντιδράσεις τείνουν να οδηγήσουν σε τυφλή βία.
Στην περιοχή Τουσκολάνα της Ρώμης, το απόγευμα της Κυριακής, ομάδα κατοίκων, με καλυμμένα πρόσωπα, εισέβαλαν σε κατάστημα που φτιάχνει «Kebab» και ξυλοκόπησαν με ρόπαλα, τέσσερις Ρουμάνους μετανάστες, οι οποίοι ουδεμιά σχέση είχαν με το βιασμό στο πάρκο «la Caffarella»........
.......Εν τω μεταξύ, τον χειρουργικό ευνουχισμό των ενόχων για σεξουαλικές επιθέσεις προτείνει ως ανώτατη ποινή για την ιταλική Δικαιοσύνη ο υπουργός Διοικητικής Απλοποίησης και μέλος της Λίγκας του Βορά, Ρομπέρτο Καλντερόλι.....
jimmy278.blogspot.com

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Πάει ένας οπαδός του Παναθηναϊκού σε ένα Video Club. Λέει στην κοπέλα:

- "Συγγνώμη, υπάρχει η κασέτα "Παναθηναϊκός Πρωταθλητής;"

Και η κοπέλα απαντά:

- "Κοιτάξτε εκεί αριστερά, στην επιστημονική φαντασία

OΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

- Γιατί ο κόσμος αποφεύγει να σηκώνει ερυθρόλευκους χαρταετούς την Καθαρή Δευτέρα;

- Γιατι αν πέσουν, θα ζητήσουν πέναλτυ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

READ BAG ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Πόσες φορές είσαι σε ένα site, βλέπεις κάτι και δεν έχεις χρόνο και όρεξη για να το διαβάσεις εκείνη την στιγμή. Τι κάνεις? Διάφορα πράγματα αλλά τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από το Read Bag. Είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα! Με το Read Bag κάνεις έναν λογαριασμό (με τον Google account σου) και είσαι έτοιμος/η.. Μπορείς να βάλεις τη συντόμευση “to readbag” στο Bookmarks Toolbar και όποτε μπαίνεις σε ένα site που θέλεις να το σώσεις, απλά πατάς το “to readbag” και αυτό αποθηκεύεται αμέσως.. Υπάρχει ακόμα και η λειτουργία των RSS Feeds και έτσι μπορείς να τα έχεις συγκεντρωμένα και στο Feeds Reader σου.

Ο Chavez ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ


Μετά τις εκλογές της Κυριακής ο Chavez με 54,3% ανακυρήχτηκε αιώνιος προεδρος στη Βενεζουέλα.Λέτε να πάθουμε και εμεις κανένα τέτοιο κακό?
Εδω τον βλέπουμε με τον νεο εκπρόσωπο τύπου!!!