Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΩΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΄΄ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ΄΄

Εμπόριο βρεφών! Νόμιμα...




Αν κάποιος έπαιρνε το νεογέννητο μωρό σου και το πουλούσε πως θα αισθανόσουν;


Αν επίσης αυτός ο κάποιος δε σκοπεύει να πουλήσει μονάχα το δικό σου μωρό, αλλά έχει κάνει την εμπορία βρεφών επάγγελμα και κερδίζει από αυτό εκατομμύρια ευρώ, τι θα έκανες;
Και φαντάσου να βρίσκεσαι κλεισμένη σε ένα σιδερένιο κλουβί για μήνες, μαζί με άλλες 50 τουλάχιστον μητέρες, χωρίς φαγητό και νερό. Να έχεις αρρωστήσει βαριά, τα μαλλιά σου να πέφτουν, να έχεις μετατραπεί σε τέρας, ωστόσο να πρέπει να κάνεις συνεχώς σεξ και να γεννάς ξανά και ξανά, άρρωστα πλέον μωρά και αυτά να πωλούνται!
Και αφού γεννηθούν τα άρρωστα μωρά στοιβάζονται και αυτά σε στενά κλουβιά... Κάποια από τα μωρά δεν αντέχουν και πεθαίνουν.
Στο κλουβί δεξιά μπαίνουν τα μωρά με ξανθά μαλλιά με μπλε μάτια. Αριστερά τα καστανά μωρά με πράσινα μάτια. Όλο το δωμάτιο είναι γεμάτο μωρά με διαφορά χρώματα ματιών και μαλλιών. Τα μωρά που έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος, μαλλιών και ματιών λέγεται πως ανήκουν στην ίδια ράτσα. Ανάλογα με τη ράτσα καθορίζεται και η τιμή πώλησης των βρεφών.
Τα μωρά πηγαίνουν στη συνέχεια στα "Human Shops", μπαίνουν σε βιτρίνες και πωλούνται!
Τα "Human Shops" δέχονται και παραγγελίες...

Ανεπίτρεπτο θα πείτε... Αυτά δεν γίνονται!
Και όμως γίνονται και μάλιστα "νόμιμα".


Σας προτείνω να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τα παραπάνω πριν αγοράσετε κάποιο ζωάκι από pet shop. Τα κουτάβια και οι γατούλες ράτσας των pet shops στην πλειοψηφία τους προέρχονται από "Puppy mills". Σας εξήγησα παραπάνω τι είναι τα "puppy mills" μόνο που στα κλουβιά έβαλα αντί για ζώα ανθρώπους, μήπως και καταφέρω να σας κάνω πραγματικά να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει!
Μην στηρίζετε αυτήν την αγορά! Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και αυτού του είδους η προσφορά...


Read more: http://trupokarudos.blogspot.com/#ixzz0XRLUeI83

Ποιός είναι ο χορηγός των Χαφιέδων και Πρακτόρων του «Ουράνιου Τόξου»; Νέο γραφείο στην Έδεσσα εγκαινίασε η ανύπαρκτη «μακεδονική μειονότητα»


Το κόμμα «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία - Ουράνιο Τόξο» της αυτοαποκαλούμενης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, εγκαινίασε την Κυριακή (15/11) γραφείο σε κεντρικό δρόμο της Έδεσσας. Πρόκειται για το δεύτερο γραφείο του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα. Η απόφαση αυτή, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του "να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Κεντρική Μακεδονία, όπου διαμένει σημαντικός αριθμός εθνικά Μακεδόνων και ομιλητών της μακεδονικής γλώσσας". Μετά τα επίσημα εγκαίνια του γραφείου την περασμένη Κυριακή στην Έδεσσα - ή "Voden", σύμφωνα με το Ουράνιο Τόξο, το Κεντρικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. πραγματοποίησε συνεδρίαση, στην οποία συμφωνήθηκε η αποστολή επιστολής στον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, "με σκοπό να ξεκινήσει ο διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και της μακεδονικής μειονότητας.Το γραφείο στην Έδεσσα είναι το δεύτερο του Ε.Ε.Σ. που λειτουργεί στη Βόρεια Ελλάδα. Το πρώτο είχε ανοίξει στις 6 Σεπτεμβρίου 1995 στη Φλώρινα, προκαλώντας τότε έντονες αντιδράσεις, κυρίως λόγω της δίγλωσσης πινακίδας (Φλώρινα-Lerin).
"

πηγή NEWSTIME.GR
Δελτιο 11: Θα γίνει φορολογικός έλεγχος στα βιβλία του "κόμματος";
Το διαβάσαμε στο deltio11

Η ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ!!


Las Vegas καλεί Καραγκούνη!


Το μεγάλο προσόν του Γιώργου Καραγκούνη στις εκτελέσεις στημένων φάσεων φαίνεται ότι αναγνωρίζεται και εκτός των ελληνικών συνόρων… Οι διοργανωτές του μεγάλου διαγωνισμού «top rated free kickers», που διεξάγεται στο Λας Βέγκας, κάλεσαν τον...



...Έλληνα διεθνή στις 27 Δεκεμβρίου στην αμερικανική πόλη προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στον συγκεκριμένο τομέα, ανάμεσα στους κορυφαίους του είδους.

Η επιτροπή των κριτών θα απαρτίζεται από προπονητές και διαιτητές, ενώ οι διακριθέντες, όπως συνηθίζεται στο Λας Βέγκας, θα ανταμειφτούν με τεράστια χρηματικά ποσά.

http://www.sport-fm.gr

"Επεισόδιο στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Μεσολόγγι... Τοπικό Κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. θέλησε να θυμίσει το 1993 στο κ. Σαμαρά"



Άναυδοι έμειναν οι υποστηριχτές και η συνοδεία του Αντώνη Σαμαρά στο Μεσολόγγι όταν κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης του υποψηφίου προέδρου, τοπικό στέλεχος της Ν.Δ. και συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της Τ.Ο Μεσολογγίου της Ν.Δ. Χ. Καλομαμάς διέκοψε τον κ. Σαμαρά την ώρα που μιλούσε προσπαθώντας να κάνει αναδρομή των γεγονότων του 1993. Στην αίθουσα αρχικά...

υπήρξε μια αμηχανία η οποία μετατράπηκε σε οργή των υποστηριχτών του κ. Σαμαρά καθώς θεώρησαν ότι το τοπικό στέλεχος επιτίθεται στον υποψήφιο αρχηγό. Ο πρώην πρόεδρος της Τ.Ο. Μεσολογγίου ανέβηκε στο έδρανο που μιλούσε ο κ. Σαμαράς και απευθυνόμενος προσωπικά στον ίδιο άρχισε να θυμάται τα παλιά…. Το γεγονός προκάλεσε όπως προείπαμε την οργή των άλλων οπαδών οι οποίοι του ζητούσαν να κατεβεί , αυτός αντέδρασε και αμέσως απειλήθηκε σύρραξη ενώ ο κ. Σαμαράς παρακολουθούσε αμήχανος. Όπως λέγεται ο κ. Καλομαμάς είχε επιτεθεί το 1993 στον σημερινό υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ. όταν ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε τη πόλη του Μεσολογγίου ως πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ και σύμφωνα με φήμες είχε τραυματίσει τότε τον κ. Σαμαρά!
http://paronetol.blogspot.com/

Ο Ραγκούσης φρενάρει;




Mε διακομματική πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής αν θα δοθεί
το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες για τις Εθνικές Εκλογές.
Θα ψηφίσουν όμως οι μόνιμοι στις Δημοτικές.
Αυτά δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών ο οποίος αρχίζει σιγά-σιγά
να μαζεύεται σε αυτό το θέμα γιατί έβλεπε το γιαούρτωμα
πρό των πυλών του Υπουργείου του από τους Πολίτες.
Δεν θα αργήσουν να ξεσηκωθούν σε σύντομο χρονικό
διάστημα οι λαθρομετανάστες-μετανάστες οι οποίοι
βλέπουν να καθυστερεί η νομιμοποίησή τους.

Αθηναίος

Τι κρύβετε πίσω απο τα Μεταλλαγμένα Τρόφιμα?!?!?!

Κάνοντας μια έρευνα για τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα ανακάλυψα ένα φοβερό βιντεάκι που λέει όλα όσα δεν ξέρουμε αλλά θα έπρεπε να ξέρουμε για τα μεταλλαγμένα προΐόντα.

Συγκεκριμένα το βίντεο αυτό αναφέρεται σε μια έρευνα που είχε γίνει σε ερευνητικό Κέντρο σε ένα πανεπιστήμιο της Σκωτίας, με επικεφαλή τον δρ.Αρπάντ Πουζντάι. Και πραγματικά αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα.

Σας παραθέτω ένα απόσπασμα πριν δείτε το βίντεο για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: "Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δύο ομάδες πειραματόζωων. Στη μία έδωσαν να φάει κανονικές πατάτες. Στην άλλη μεταλλαγμένες. Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν πολύ ανησυχητικά. Τα ποντίκια που έτρωγαν μεταλλαγμένες πατάτες παρουσίασαν πτώση του ανοσοποιητικού τους συστήματος, προβλήματα στον εγκέφαλο και το συκώτι,ενώ είχαν αυξημένα προκαρκινικά κύτταρα."

Δείτε το και δεν θα χάσετε.


Και για όσους δεν ξέρουν τι είναι τα μεταλλαγμένα προΐόντα σας παραθέτω τον ακριβή ορισμό και δύο παραδείγματα:

Ορισμός

Είναι προϊόντα που έχουν προκύψει από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς με βάση τις μεθόδους τις Γενετικής Μηχανικής.
Αυτό σημαίνει ότι έχει προηγηθεί μία επέμβαση στο γονιδίωμα των οργανισμών αυτών - συνήθως η επέμβαση αυτή είναι προσθήκη DNA ενός άλλου οργανισμού που έχει αποσπαστεί και τροποποιηθεί κατάλληλα στο εργαστήριο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα

Γενετικά τροποποιημένων οργανισμών είναι τα βακτήρια που έχουν τροποποιηθεί ώστε να παράγουν ανθρώπινη ινσουλίνη. Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς και έτσι από τεράστιες καλλιέργειες τροποποιημένων βακτηρίων συλλέγουμε πολύ εύκολα πολύ ικανοποιητικές ποσότητες ανθρώπινης ινσουλίνης, οι οποίες στη συνέχεια θα χορηγηθούν σε διαβητικούς ανθρώπους.
Μεταλλαγμένων προϊόντων είναι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι, σόγια, ρύζι, σιτάρι, κ.α.. Συνηθέστερα, έχουν τροποποιηθεί με κάποιο γονίδιο ανθεκτικότητας ή με κάποιο γονίδιο αυξητικής ορμόνης.


Πηγη:

http://jkpant.blogspot.com/2007/03/blog-post_12.html

Πάγωσαν οι αποφάσεις για τις κλιματικές αλλαγές



Της Helene Cooper
International Herald Tribune


Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και άλλοι ηγέτες κρατών αποφάσισαν να καθυστερήσουν το έργο εξεύρεσης κοινής στρατηγικής, αναφορικά με τις κλιματικές αλλαγές, συμφωνώντας αντ' αυτού όπως το θέμα χειριστούν οι αποστολές των κρατών στην παγκόσμια διάσκεψη για τις κλιματικές αλλαγές που θα γίνει στην Κοπεγχάγη τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Οι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Λαρς Ρόκκε Ρασμούνσεν, πρωθυπουργού της Δανίας και προέδρου της διάσκεψης για της κλιματικές αλλαγές, συμφώνησαν ότι πρέπει να προωθήσουν μια μεταξύ τους συμφωνία που θα δεσμεύει σε πολιτικό επίπεδο όλους τους ηγέτες των χωρών.

Ωστόσο, με το χρόνο να κυλά εις βάρος τους και τις κλιματικές αλλαγές να απειλούν όλο και περισσότερο τον πλανήτη, οι ηγέτες αντιλήφθηκαν ότι οι διαπραγματεύσεις στη Δανία δεν θα είναι ικανές να καταλήξουν σε μια δεσμευτική συνθήκη όπως προέβλεπαν οι διοργανωτές της διάσκεψης.

Η συμφωνία μεταξύ των ηγετών τη περασμένη Κυριακή να αναστείλουν τη διαδικασία εξεύρεσης κοινής στρατηγικής στο θέμα των κλιματικών αλλαγών επιβεβαιώνει κάτι το οποίο θεωρείτο αναπόφευκτο: ότι οι αντιπρόσωποι των 192 εθνών που παρευρέθηκαν στη συνεδρία δεν θα κατάφερναν να επιλύσουν τα σημαντικά ζητήματα εγκαίρως. Επιπλέον, το χάσμα μεταξύ ανεπτυγμένων και υποανάπτυκτων χωρών είναι πολύ μεγάλο. Συνεπώς, δεν μπορεί να συμφωνηθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης, το οποίο θα ισχύει και θα δεσμεύει όλες τις χώρες στον ίδιο βαθμό.
Οι υποσχέσεις Ομπάμα
Μετά από τη συνεδρία στη Σιγκαπούρη, ο Πρόεδρος Ομπάμα προγραμμάτισε να συναντηθεί με τους ηγέτες των Ασιατικών χωρών, καθώς και τον Ρώσο Πρόεδρο, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ. Μετά τη συνάντηση με τον Μεντβέντεφ, ο Πρόεδρος Ομπάμα συμμετείχε σε μια σύσκεψη των Νοτιοανατολικών Ασιατικών εθνών, στην οποία ήταν παρόν και ο αντιπρόσωπος της κυβέρνησης της Μυανμάρ.

Μιλώντας στους ηγέτες, ο Αμερικανός Πρόεδρος τόνισε πως η παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής το 2011 θα λάβει χώρα στη Χαβάη. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν εκεί στην πρώτη συνεδρία του APEC στο νησί Μπλέϊκ, όταν ο τότε Πρόεδρος Κλίντον ξεκίνησε την παράδοση της ένδυσης των φιλοξενούμενων ηγετών με ρούχα που επιλέγει το κράτος που εκτελεί χρέοι οικοδεσπότη» ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα, και αστειευόμενος πρόσθεσε πως «όταν η Αμερική θα είναι ο οικοδεσπότης της συνεδρίας του APEC, ανυπομονώ να σας δω όλους ντυμένους με πολύχρωμα πουκάμισα».

Επίθεση Calderón
Παράλληλα, ο Μεξικανός Πρόεδρος, Φελίπε Καλντερόν, εξέφρασε το παράπονο ότι το Αμερικανικό Κογκρέσο έχει απαγορεύσει στις αρμόδιες αρχές να ανοίγουν τα σύνορά στα μεξικάνικα φορτηγά. «Ο προστατευτισμός σκοτώνει τις Βορειοαμερικανικές επιχειρήσεις» είπε κατηγορηματικά ο κ. Καλντερόν στη Σιγκαπούρη. «Η Αμερικανική Κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε ακόμα καμία πολιτική πίεση από καμία χώρα», πρόσθεσε, επικρίνοντας τον Αμερικανό Πρόεδρο ότι δίνει υποσχέσεις που δύσκολα θα κρατήσει. «Για παράδειγμα», ανέφερε ο κ. Calderón «ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα έχει κάνει λόγο για μείωση των εμπορικών περιορισμών, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Τόκιο, είπε ότι δεν είναι ακόμα σίγουρο αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεργαστούν με την Ασία σε περαιτέρω θέματα εμπορικών συναλλαγών, τα οποία συζητούν εδώ και χρόνια».

Αβεβαιότητα στις εμπορικές συναλλαγές
Αν και είναι γεγονός ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, «άνοιξε τη πόρτα» στο Τόκιο αναφορικά με την εμπορική πολιτική της Ασίας, ωστόσο, απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συμφωνήσουν στη συνεργασία. Ο Ομπάμα μίλησε αντ’ αυτού για δέσμευση συνεργασίας των ανεπτυγμένων χωρών του Ειρηνικού ωκεανού για εμπορικές συναλλαγές στη βάση υψηλών προτύπων, αντάξιων του 21ου αιώνα.

Τα λόγια του Μπαράκ Ομπάμα άφησαν πολλούς από τους ηγέτες, που παρευρέθηκαν στο συνέδριο της Σιγκαπούρης, να αναρωτιούνται αν ο Αμερικανός Πρόεδρος εννοούσε ότι τελικά οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για να ενταχθούν στην περιφερειακή εμπορική συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει τη Σιγκαπούρη, τη Νέα Ζηλανδία και το Βιετνάμ ή ότι δεν επιθυμεί να έρθει σε ρήξη με το Αμερικανικό Κογκρέσο.

"Η διαπλοκή με τον Αντώνη, το διαδίκτυο με τη Ντόρα!" Η Ντόρα θριαμβεύει και στο διαδίκτυο…..


Άργησε λίγο να φανεί αλλά η Ντόρα πήρε μπρος και στο διαδίκτυο, για τα καλά. Κατ’ αρχάς στο Facebook κυριαρχεί. Το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης «ψηφίζει» Ντόρα!
Το Facebook είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα. Εδώ η Ντόρα διαθέτει αυτή την στιγμή 9.200 υποστηρικτές(οδεύοντας τάχιστα στους 10.000), ενώ ο Σαμαράς περίπου 4.000!
Όσο για τα blogs, μια μικρή «μελέτη» δείχνει ότι τα δεξιά-κεντροδεξιά-αντιπασόκ και φιλελεύθερα ιστολόγια ξεπερνούν τα 300 (δεν συμπεριλαμβάνονται φυσικά τα ακροδεξιά) εκ των οποίων τα 150 περίπου ασχολούνται συστηματικά υπέρ της ΝέαςΔημοκρατίας. Εξ’ αυτών τα 50 περίπου στηρίζουν Ντόρα, 40 στηρίζουν Σαμαρά και τα περισσότερα παραμένουν ουδέτερα ή δεν έχουν πάρει ακόμη θέση.
Με μια παρατήρηση. Τα blogs που στηρίζουν Σαμαρά έχουν ενισχυθεί τις τελευταίες μέρες από ακροδεξιά blogs που μέχρι πρότινος έκαναν αυστηρή έως λυσσαλέα κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον Καραμανλή. Κάποια έχουν ακόμα στο sidebar κακοήθεις φωτογραφίες με τον Καραμανλή. Οι "τραμπουκισμοί" των ακροδεξιών δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και είναι απαράδεκτο να προσπαθούν να επιβάλλουν αρχηγό με φωνασκίες, ύβρεις και ξένες προς την φιλελεύθερη παράταξη μεθόδους.
Ουδέτερα παραμένουν τα politis , wolf , naxios , vasper , poleatics και τα περισσότερα φιλελεύθερα και νεοφιλελεύθερα (περίπου ενενήντα, μεταξύ αυτών και της Δράσης και Συμμαχίας), τα οποία δεν έχουν πάρει ακόμα θέση αν και φαίνονται φίλα προσκείμενα στη Ντόρα.
Τα blogs που υποστήριζαν Ντόρα από την αρχή είναι του Στάθη Σαραφόπουλου, το Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για ανάπτυξη , το DeFreJus και πολύ γρήγορα προστέθηκε το atithasos με "Δήλωση Υποστήριξης".
Μόνο τρία. Αργά αλλά σταθερά εξεδήλωναν προτίμηση υπέρ Ντόρας πολύ περισσότερα. Μερικά εκ των οποίων: Σφήνες και Σφηνάκια του Ναπολέοντα Σαραντίδη, το Πολύγυρος , U- Topia , Φιλελεύθερη Κρήτη, Νότια του Βασιλείου της Δανιμαρκίας του Brexian , Το περιοδικό (φαίνεται δημοσιογραφικό), Με σύμμαχο εσένα , Διακυβέρνηση, Ελλάς-Ελλάς-Αντώνης Σαμαράς , d-politiki(Διηνεκής Ποντικός) , e-politico-gr , Το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας , gesemia , lesmarkpages , Εκλογή Προέδρου, Δυναμίτης, Τα καλύτερα , Καθημερινή Τρέλα , Vassilis Kiltidis και άλλα πολλά, των οποίων αναρτήσεις θα αναδημοσιεύω τις επόμενες ημέρες!
Από τα blog που στηρίζουν Σαμαρά κυριαρχεί σε προβοκάτσιες το "Anti WEBlog" που επιτίθεται κυρίως μέσω «ελεύθερων» σχολίων και σχολιαστών, με απαράδεκτο και ανήθικο τρόπο στη Ντόρα. Φυσικά επειδή είναι δήθεν «αριστεροί», δε βρίζουν αλλά κάνουν κριτική!!!Έτσι λένε! Και αν κάποιος ενοχλείται από την «ανθρωποφάγα» κριτική τους, δε φταίνε οι ίδιοι αλλά αυτός που ενοχλείται και «έχει χάσει την ψυχραιμία του». Ας πήγαινε πιο πέρα…… Επί τω προκειμένω εννοείται ότι πρέπει να κάμει στην πάντα η «Αγία» ή «Α.Υ» Θεοδώρα για να περάσουν οι «αριστοκράτες» Καρατζαφέρηδες, οι "υπερπατριώτες" του Σαμαρά!
Φυσικά η ανάρτηση στο blog Antinews για την επανάληψη του φαινομένου Βενιζέλου που επαναλαμβάνεται, ισχύει. Πράγματι ισχύει, μόνο που κανακάρης του συστήματος Πασόκ σε αυτή τη φάση, είναι ο Σαμαράς, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον επιβάλλουν τα συμφέροντα. Εξού και η παραποίηση της πραγματικότητας με διάφορες αναρτήσεις κατασκευασμένων ψεμάτων! Μας ταΐζουν κουτόχορτο οι Ζήσηδες της ακροαριστεροδέξιας "επανάστασης"!. Η αλήθεια είναι ότι η διαπλοκή στηρίζει Αντώνη, όπως και οι καρεκλοκένταυροι και ακριβοπληρωμένοι μηχανισμοί του κόμματος. Η διαπλοκή θέλει το Γιωργάκη να κυβερνά δύο τετραετίες, και η Ντόρα με τον δυναμικό της χαρακτήρα, τους χαλά τη σούπα και το φαγοπότι!

ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO) Ο "ύπουλος δολοφόνος"

Το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) ειναι ένα αόρατο, άχρωμο, άγευστο, άοσμο, μη ερεθιστικό αλλά πολύ τοξικό/ασφυκτικό αέριο που παράγεται από την ατελή καύση οποιουδήποτε υλικού περιέχει άνθρακα, όπως βενζίνης, ξύλου, κάρβουνου, φυσικού αερίου, προπανίου, πετρελαίου, καπνού του τσιγάρου, μεθανίου, πλαστικού κλπ. Το μονοξείδιο του άνθρακα έχει μεγάλο συντελεστή διάχυσης, δηλαδή διαχέεται στο χώρο πολύ γρήγορα. Ειναι εύφλεκτο αέριο.
Οποιαδήποτε συσκευή εργαλείο ή μηχάνημα που χρησιμοποιεί καύσιμη ύλη, μπορεί να παράγει επικίνδυνα επίπεδα του αερίου μονοξειδίου του άνθρακα, όπως: Αυτοκίνητα, θερμάστρες αερίου, ψησταριές με κάρβουνα, χορτοκοπτικές μηχανές, τζάκια και θερμάστρες ξύλου, κλίβανοι υγρών καυσίμων, βενζινομηχανές, αντλίες, γεννήτριες, καπνός όλων των τύπων φωτιάς κα.
Συνηθισμένοι χώροι που μπορούν να μολυνθούν από μονοξείδιο του άνθρακα ειναι : Γενικά περιορισμένοι χώροι γύρω από φορητές συσκευές και μηχανήματα, συνεργεία αυτοκινήτων, χυτήρια, αίθουσες με φωτιές που αερίζονται φτωχά, φτωχά αεριζόμενα πάρκιγκ αυτοκινήτων, περιορισμένοι χώροι όπου λειτουργούν ανυψωτικά μηχανήματα κα.
Επειδή το μονοξείδιο του άνθρακα έχει περίπου το βάρος του αέρα, διαχέεται σ όλα τα ύψη του χώρου που καταλαμβάνει και δεν ανέρχεται μόνο στα ψηλότερα επίπεδα όπως ο καπνός.
Η συγκέντρωση του μονοξείδιο του άνθρακα εκτιμάται σε ppm (parts per million, δηλαδή μέρη όγκου αερίου ανά εκατομμυριο μέρη όγκου αέρα).

Τι επιδράσεις έχει στον άνθρωπο η έκθεση σε μονοξείδιο του άνθρακα

Το μονοξείδιο του άνθρακα εισερχόμενο στον οργανισμό του ανθρώπου από τους πνεύμονες συνδυάζεται προνομιακά με την αιμοσφαιρίνη - την ουσία του αίματος που μεταφέρει το οξυγόνο στους ιστούς και τα όργανα του σώματος - σχηματίζοντας ανθρακοξυαιμοσφαιρίνη (COHb), αντικαθιστώντας το οξυγόνο και μειώνοντας έτσι δραματικά την ικανότητα του αίματος να μεταφέρει οξυγόνο στους ιστούς και τα όργανα. Το αίμα έχει την τάση να ενώνεται 200-240 φορές πιο γρήγορα με το μονοξείδιο του άνθρακα απ ότι με το οξυγόνο. Ετσι σχετικά ελάχιστες συγκεντρώσεις του αερίου στο περιβάλλον μπορεί να επιφέρουν τοξικές συγκεντρώσεις στο αίμα.
Αλλά το μονοξείδιο του άνθρακα ειναι επίσης ένα αθροιστικό δηλητήριο. Αυτός είναι ο λόγος που χαμηλές συγκεντρώσεις στην ατμόσφαιρα μπορεί να συσσωρεύονται στο αίμα του θύματος στη διάρκεια ενός χρονικού διαστήματος με σοβαρά ή θανατηφόρα αποτελέσματα.
Η αιμοσφαιρίνη των εμβρύων συνδυάζεται περισσότερο πρόθυμα με το μονοξείδιο του άνθρακα απ ότι η αιμοσφαιρίνη των ενηλίκων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μερικές φορές τον θάνατο του εμβρύου σε μη θανάσιμες εκθέσεις της μητέρας σε μονοξείδιο του άνθρακα.
Ακόμη και αν το θύμα συνέλθει μετά από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, ισχυρές δόσεις μπορεί να βλάψουν μόνιμα ιστούς του σώματος που απαιτούν μεγάλες ποσότητες οξυγόνου, ιδιαίτερα τον εγκέφαλο και την καρδιά.
Τα παιδιά έχουν υψηλότερους ρυθμούς μεταβολισμού και χρειάζονται περισσότερο οξυγόνο από τους ενήλικες, γι αυτο και ειναι πιο ευπρόσβλητα σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Σε παιδιά οι δηλητηριάσεις από μονοξείδιο του άνθρακα μπορεί να οδηγήσουν σε νευρολογικά προβλήματα, απώλεια μνήμης, μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα ανάπτυξης και αλλαγές στην προσωπικότητα.
Γενικά η σοβαρότητα των παρατηρούμενων συμπτωμάτων αντιστοιχεί περίπου με τα επίπεδα COHb στο αίμα. Ομως η κατάταξη των θυμάτων ως προς τη σοβαρότητα της κατάστασής τους δεν πρέπει να βασίζεται πρωταρχικά στα επίπεδα COHb, τα οποία θεωρούνται σήμερα σαν φτωχός δείκτης του βαθμού βλάβης του ανθρώπινου οργανισμού και πιθανώς παραπλανητικός. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις θυμάτων με μηδενικά επίπεδα COHb, που παρουσίασαν νευρολογικές διαταραχές που κυμαίνονταν από μερική παράλυση μέχρι κώμα.

Τα συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα

Αν και συνήθως ποτέ δεν παρουσιάζονται τα ίδια συμπτώματα, μεταξύ των περισσότερο συνηθισμένων αρχικών συμπτωμάτων οξείας δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα ειναι πονοκέφαλος, ζαλάδα, σφίξιμο στο στήθος, αίσθημα κόπωσης, υπνηλία, ναυτία, εμετός, σφίξιμο στο μέτωπο και αφηρημάδα. Η αναγνώριση των πρώϊμων προειδοποιητικών σημάτων ειναι δύσκολη, διότι αυτά δεν ειναι ειδικά, αλλά συνήθως συγχέονται με συμπτώματα άλλων ασθενειών όπως κρυωμάτων, γρίππης ή τροφικής δηλητηρίασης. Η σύγχυση και η αδυναμία μπορούν να εμποδίσουν τα θύματα να διαφύγουν από το επικίνδυνο περιβάλλον, ενώ η καταβολή του θύματος μπορεί να συμβεί μέσα σε λίγα λεπτά. Η διατήρηση ανοιχτών πορτών ή παραθύρων και η λειτουργία ανεμιστήρων δεν εξασφαλίζει την διατήρηση των συγκεντρώσεων του μονοξειδίου του άνθρακα σε ασφαλή επίπεδα.
Καθώς η έκθεση αυξάνει, το θύμα χάνει την ικανότητα συντονισμού των μελών του, αισθάνεται αδυναμία και σύγχυση. Εν συνεχεία μπορεί ν ακολουθήσουν σπασμοί, χάσιμο των αισθήσεων, κώμα και θάνατος. Υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να οδηγήσουν σύντομα στο θάνατο χωρίς σημαντικά προειδοποιητικά συμπτώματα.
Ενα σημάδι που μπορεί να μας κάνει να υποπτευθούμε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ειναι το εάν και κάποιος άλλος ή άλλοι στο ίδιο κτίριο έχουν τα ίδια συμπτώματα (περιλαμβανομένων των κατοικιδίων ζώων - μάλιστα αυτά ειναι πιο ευπρόσβλητα από τους ανθρώπους στο μονοξείδιο του άνθρακα λόγω του μικρότερου μεγέθους και των υψηλότερων ρυθμών μεταβολισμού και επομένως αναπτύσσουν συμπτώματα πιο φανερά και πιο σοβαρά, συγχρόνως ή και νωρίτερα από τους ανθρώπους).
Η σοβαρότητα των συμπτωμάτων έκθεσης σε μονοξείδιο του άνθρακα διαφέρει σημαντικά από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από την συγκέντρωση του μονοξειδίου του άνθρακα στο περιβάλλον, πόσο διάστημα διαρκεί η έκθεση, τον φόρτο εργασίας και τον ρυθμό αναπνοής, την ηλικία, το φύλο, το βάρος και την συνολική κατάσταση υγείας του ατόμου.
Ατομα με προβλήματα καρδιάς ειναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, καθώς και τα βρέφη, οι ηλικιωμένοι, και τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατανάλωση αλκοόλ και βαρβιτουρικών μπορεί ν αυξήσει την επίδραση του αερίου στην υγεία. Οι καπνιστές έχουν μεγαλύτερα ποσοστά ανθρακοοξυαιμοσφαιρίνης στο αίμα τους από τους μη καπνιστές και επομένως αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο δηλητηρίασης από εκθέσεις σε μονοξείδιο του άνθρακα.

Συγκέντρωση
(ppm)
Χρόνος εισπνοής και συμπτώματα
0-1 ppm Κανονικά επίπεδα στο περιβάλλον
9 ppm Μέγιστη επιτρεπόμενη βραχυπρόθεσμη συγκέντρωση σε κατοικημένη περιοχή
25 ppm Μέγιστη έκθεση TWA στον χώρο εργασίας
50 ppm Μέγιστη επιτρεπόμενη έκθεση στον χώρο εργασίας
200 ppm Ηπιος πονοκέφαλος, κόπωση, ναυτία και ζάλη
400 ppm Σοβαρός πονοκέφαλος - ένταση των άλλων συμπτωμάτων. Απειλή κατά της ζωής μετά από 3 ώρες.
800 ppm Ζάλη, ναυτία και εμετός μέσα σε 45 λεπτά. Χάσιμο των αισθήσεων μέσα σε 2 ώρες, θάνατος σε 2 με 3 ώρες.
1600 ppm Πονοκέφαλος, ζάλη και ναυτία μετά από 20 λεπτά. Χάσιμο των αισθήσεων μετά από 30 λεπτά. Θάνατος μέσα σε 1-2 ώρες.
3200 ppm Πονοκέφαλος, ζάλη και ναυτία μετά από 5-10 λεπτά. Χάσιμο των αισθήσεων μετά από 30 λεπτά. Θάνατος μέσα σε 1 ώρα.
6400 ppm Πονοκέφαλος, ζάλη και ναυτία. Θάνατος σε 25-30 λεπτά.
12.800 ppm Αμεσες επιπτώσεις, χάσιμο των αισθήσεων και θάνατος σε 1-3 λεπτά.

Διάσωση, πρώτες βοήθειες και θεραπεία σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα

Εάν υπάρχει η παραμικρή υποψία για έκθεση σε CO ή παρουσιαστούν ύποπτα συμπτώματα, πρέπει ν απομακρυνόμαστε αμέσως από τον ύποπτο χώρο σε καθαρό αέρα και να καλούμε ειδικευμένο άτομο για έλεγχο του χώρου και των συσκευών που χρησιμοποιούνται. Το άνοιγμα θυρών και παραθύρων μόνο δεν αρκεί για την αποφυγή του κινδύνου.

Οταν πρόκειται να διασωθεί ένα θύμα που έχει καταρρεύσει σε έναν περιορισμένο χώρο ή δεξαμενή, πάντοτε ο διασώζων πρέπει να φορά αναπνευστήρα με δική του παροχή αέρα (ο συνηθισμένος απλός αναπνευστήρας με φίλτρο δεν λειτουργεί σε τέτοιες περιπτώσεις).
Το θύμα πρέπει να μεταφέρεται αμέσως σε καθαρό αέρα και να του χορηγείται οξυγόνο εάν υπάρχει διαθέσιμη ανάλογη συσκευή.
Εάν έχει σταματήσει η αναπνοή του, πρέπει να του γίνει αμέσως τεχνητή αναπνοή. Εάν δεν έχει σφιγμό, πρέπει να γίνουν μαλάξεις καρδιάς.
Το συντομότερο πρέπει το θύμα να τύχει ιατρικής φροντίδας.

"ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ!"



Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύθηκε ένα σκίτσο που απεικόνιζε εκατοντάδες νέων να βρίσκονται εντός του Πολυτεχνείου και να φωνάζουν με τα χέρια ψηλά, σε αγωνιστική έξαρση. Ένας από τους συμμετέχοντες, λοιπόν, ρωτάει ένα άλλο άτομο: «Τι κάνεις εσύ εδώ;». Και η απάντηση ήταν: «Βιογραφικό…». Ο νους μας πήγε αμέσως στη Μαρία Δαμανάκη.

Πράγματι, αν διεξαγόταν μια δημοσκόπηση με ερώτημα «ποιο πρόσωπο πιστεύετε ότι εξαργύρωσε περισσότερο από κάθε άλλο τους «αγώνες» (ολίγων ημερών) που έκανε στα νιάτα του;», πιστεύουμε ότι η Μ. Δαμανάκη θα έβγαινε πρώτη με ποσοστά Τσαουσέσκου…

Λίγο μετά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ολοκλήρωση των σπουδών της, εκλέγεται βουλευτής σε ηλικία 26 χρόνων. Εξελίσσεται σε πολιτικό καριέρας, ανελίσσεται γοργά και φτάνει σε υψηλά κομματικά κλιμάκια. Περνάει σχεδόν από όλα τα κόμματα ώσπου …ο αγώνας να δικαιωθεί με την ένταξή της στο αμερικανικό ΠΑΣΟΚ. Φυσική κατάληξη, μετά από όλα αυτά, είναι και η πρότασή της για τη θέση της Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Όταν ξεκινάς με την έξωθεν καλή μαρτυρία και σταδιακά δίνεις την ψυχή σου στο εθνικό κατεστημένο και τη νέα διεθνή τάξη πραγμάτων, γίνεσαι αγαπημένο τους παιδί και φροντίζουν να σε αποκαταστήσουν και με το παραπάνω. Κατά τη γνώμη όσων σ’ αυτόν τον τόπο πιστεύουν ακόμα σε αρχές και αξίες, αυτό είναι κατάντια. Δυστυχώς, όμως, για πολλά νέα παιδιά μπορεί να γίνει παράδειγμα. Και αυτό είναι λυπηρό…

Να επέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος....



Gate32 κάνε κλίκ

Νομίζω ότι τώρα πρέπει να επέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
με παραγγελία Εισαγγελέα.
Αν είναι Αλβανός ή Έλληνας ο ιδιοκτήτης της παραπάνω
ΑΙΣΧΡΗΣ ιστοσελίδας
ψυχικά διαταραγμένος δεν γνωρίζω αλλά νομίζω ότι θέλει ψάξιμο.
Κάνει πλάκα;
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΝΩΝΥΜΙΑ στα blogs ΝΑΙ!
Αλλά όλα έχουν και κάποιο όριο.
Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με διαταραγμένο άτομο.
Αν όχι....τότε το θέμα είναι σοβαρό!
Υ.Γ. Την ιστοσελίδα την βρίσκω γραμμένη αντί σχολίου
σε αναρτήσεις
μου που αφορούν Αλβανούς!

Αθηναίος

ΓΙΑ 100% ΓΕΛΙΟ!!