Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ?




ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.....!!!

Οι 11 Νόμοι της Γκαντεμιάς!

1. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

2. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

3. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

4. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

5. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

6. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θασκάσει πραγματικά.

7. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

8. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

9. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει,τότε θα δουλέψει.

10. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

11. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικόθα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας έγιναν πριν απο λίγο και πετροπόλεμος στην ακολούθησε στην Πανεπιστημίου μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών. Χτύπησαν 6 μαγαζία στην Σταδίου ενώ προσπάθησαν να κάψουν 2 αυτοκίνητα αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτή την στιγμή ΜΑΤ κατευθύνονται προς τα Εξάρχεια.
Επεισόδια αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εγνατία. Οι συγκεντρωμένοι από νωρίτερα αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης και στη συνέχεια επιστρέφοντας... άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων έξω από το κτήριο της Αγιορείτικης Εστίας.
Για μία ακόμα φορά βεβηλώθηκε το παρεκκλήσι του Ι.Ν του Αγίου Αθανασίου κατά τη διάρκεια πορείας νωρίτερα. Άγνωστοι, αποκόπηκαν από το κυρίως σώμα των διαδηλωτών και μπήκαν μέσα στο παρεκκλήσι. Βγαίνοντας,πήραν μαζί τους και το … μανουάλι του παρεκκλησιού, το οποίο εγκατέλειψαν στο πεζοδρόμιο
απο τροκτικο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Yoni Goodman ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΑΖΑΣ




Ο Yoni Goodman είπε ότι ήλπισε η 90-δευτερολέπτων ταινία, "κλειστή ζώνη," θα εφιστούσε την
προσοχή γιά τη δύσκολη θέση των πολιτών της Γάζας.
"Οι άνθρωποι μιλούν για Hamas, αλλά υπάρχουν πολλοί πολίτες εκεί που δεν είναι
υποστηρικτές της Hamas αλλά πάσχουν από αυτόν τον αποκλεισμό,"
Το Ισραήλ έχει κρατήσει τα σύνορα της Γάζας κατά ένα μεγάλο μέρος σφραγισμένα δεδομένου
ότι η ισλαμική Hamas ανέλαβε το έδαφος των παραλιών τον Ιούνιο του 2007. Από τότε, το
Ισραηλ έχει περιορίσει πάρα πολυ τους Παλαιστίνιους από να αποχωρήσουν από τη Γάζα και
έχει περιορίσει τα αγαθά που μπορούν να εισαχθούν.

Αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας στο Ιράκ


Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 40 τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου το πρωί της Πέμπτης στο Ιράκ, σε ζωοπανήγυρη κοντά στην πόλη Χίλα, περιοχή όπου επικρατούσε σχετική ηρεμία τους τελευταίους μήνες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια οργάνωση ευθύνεται για την επίθεση αυτή. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια οργάνωση ευθύνεται για την επίθεση αυτή

Ζώνη ασφαλείας




Αστυνομικός:- Κύριε, πρόσεξα ότι φοράτε ζώνη ασφαλείας. Η τροχαία δεν τιμωρεί μόνο τους παραβάτες αλλά επιβραβεύει και τους νόμιμους. Για αυτό να ξέρετε ότι είστε ο τυχερός που κερδίζει 5.000 ευρώ, επειδή φορούσατε ζώνη ασφαλείας. Τι έχετε να πείτε; Τι θα κάνετε με τα λεφτά σας;Οδηγός:- Ξέρετε, τώρα που έχω λεφτά, λέω να δώσω επιτέλους για να πάρω το δίπλωμα.Πετάγεται η γυναίκα που καθόταν δίπλα του:- Μην τον ακούτε! Όταν είναι μεθυσμένος όλο τέτοιες βλακείες λέει!Λέει και ο τύπος που καθόταν στο πίσω κάθισμα:- Και το έλεγα εγώ. Με κλεμμένο αμάξι δεν πρόκειται να πάμε μακρυά.Ακούγεται τότε και μια φωνή από τον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου:- Τι έγινε; Τα περάσαμε τα σύνορα τελικά;

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Αιματηρη ληστεια στην Νικαια με θυμα εναν αστυνομικο
Το συμβαν ελαβε χωρα στην περιοχη της Νικαιας και
συγκεκριμενα στην συμβολη των οδων Παρασκευοπουλου
και Χ.Μαντικα.Το θυμα ηταν εκτος υπηρεσιας και
προσπαθησε να καταδιωξει το ληστη παρακειμενης τραπεζας
στην οδος Σολωμου.

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ















































































Η μεγαλύτερη απάτη στην ανθρώπινη ιστορία…

Η μεγαλύτερη απάτη στην ανθρώπινη ιστορία…Το 1971 οι ΗΠΑ τύπωναν και ξόδευαν πολύ περισσότερα μετρητά απ΄ότι μπορούσαν να καλύψουν με χρυσό. Μερικά χρόνια αργότερα οι Γάλλοι απαίτησαν την εξαργύρωση των μετοχών τους σε χρυσό. Όμως οι ΗΠΑ το απέρριψαν επειδή στην πραγματικότητα δεν είχαν αρκετό χρυσό ώστε να μπορέσουν να τους καλύψουν για τα δολάρια που είχαν είδη τυπώσει και ξοδέψει σε όλο τον κόσμο. Έτσι λοιπόν έπρεπε να δηλώσουν χρεοκοπία.Όμως έκαναν τον παρακάτω δαιμόνιο ελιγμό. Πήγαν στους Σαουδάραβες και με αντάλλαγμα την προστασία των καθεστώτων τους, έκαναν συμφωνία ο ΟΠΕΚ να κάνει όλες τις συναλλαγές – πωλήσεις πετρελαίου σε Αμερικάνικα δολάρια. Από εκείνη τη στιγμή κάθε χώρα που αγόραζε πετρέλαιο έπρεπε πρώτα να έχει Αμερικάνικα δολάρια, που σημαίνει ότι αντάλλασε τα αγαθά και τις υπηρεσίες της με δολάρια, τα οποία οι Αμερικάνοι μόλις είχαν απλά τυπώσει. Οι ίδιοι οι Αμερικάνοι αγόραζαν το πετρέλαιό που χρειάζονταν στην κυριολεξία δωρεάν τυπώνοντας απλώς δολάρια. Το απόλυτο δωρεάν γεύμα εις βάρος όλου του υπόλοιπου κόσμου.Όμως η απάτη άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ο Saddam Hussein άρχισε να πουλάει το πετρέλαιο του Ιράκ απευθείας σε Ευρώ. Με αυτό τον τρόπο ακύρωνε τη βολική για τους Αμερικάνους συμφωνία με τον ΟΠΕΚ. Γι’ αυτό έπρεπε να τον σταματήσουν. Πώς;Οι ΗΠΑ βρήκαν μία αφορμή για να ξεκινήσουν τον πόλεμο (το δράμα της επίθεσης στους δίδυμους πύργους) και να εισβάλλουν στο Ιράκ. Το πρώτο πράγμα που έκαναν μετά την εισβολή ήταν να επαναφέρουν το καθεστώς πώλησης του πετρελαίου και πάλι σε δολάρια. Η κρίση του νομίσματος απετράπη για την ώρα.Αλλά ο Hugo Chaves, πρόεδρος της Βενεζουέλας άρχισε και αυτός να πουλάει το πετρέλαιο της χώρας του σε διαφορετικό νόμισμα από το δολάριο. Και αυτόν δεν τον άφησαν έτσι. Η CIA οργάνωσε μερικές απόπειρες κατά της ζωής του και για την «αλλαγή του καθεστώτος» Ο Ιρανός πρόεδρος Ahmedinejad αποφασίζει και αυτός να πουλάει πετρέλαιο σε όλα τα νομίσματα ΕΚΤΟΣ του δολαρίου.Το πετροδολάριο ξέφυγα από τον έλεγχο. Το παιχνίδι της κάλυψης έφτασε στο τέλος του για τους Αμερικάνους. Μόλις οι διάφορες χώρες ανακάλυψαν ότι μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο με τα δικά τους νομίσματα αντί των Αμερικάνικων δολαρίων έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν και οι χώρες του ΟΠΕΚ μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς εγκατέλειψαν το δολάριο. Το χειρότερο όμως πράγμα για τους Αμερικάνους είναι ότι και αυτοί θα πρέπει να αγοράζουν το πετρέλαιο που χρειάζονται σε Ευρώ ή Ρούβλια, αντί απλά να τυπώνουν δολάρια για να το πάρουν.Αυτό θα είναι το τέλος της παντοδυναμίας της Αμερικής ή υπάρχει κάτι ακόμα που μπορούν να σκαρφιστούν; Μήπως άλλος ένας πόλεμος;

ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

GADJET ΤΟΥ 16αι.


Αν νομίζετε λοιπόν πως τα gadgets είναι μια μόδα της εποχής η παρακάτω φωτογραφία έρχεται να σας διαψεύσει.. Πρόκειται για μια πυξίδα, η οποία είναι και ρολόι, αλλά για να εξασφαλίσει κανείς την επιβίωσή του κατά την εποχή, περιλαμβάνει και θήκη για μπαρούτι!

Αν νομίζετε ότι τα gadgets είναι ανακάλυψη της σύγχρονης, καταναλωτικής εποχής, το κείμενο που ακολουθεί θα σας αλλάξει γνώμη. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, κάποιος πεφωτισμένος εγκέφαλος στη Νότια Γερμανία του 16ου αιώνα δημιούργησε το απόλυτο gadget επιβίωσης για την εποχή, που περιελάμβανε θήκη για μπαρούτι, ρολόι και πυξίδα. Αν αυτό δεν είναι gadget επιβίωσης, τότε τι είναι; Φυσικά, ο δημιουργός του δεν άφησε τα πράγματα στην τύχη τους και φρόντισε να διακοσμήσει το αριστούργημά του με την τελευταία λέξη της τότε μόδας. Έτσι, η βάση είναι φτιαγμένη από τριανταφυλλόξυλο, ενώ υπάρχουν και ανάγλυφα διακοσμητικά από ορείχαλκο κι ελεφαντόδοντο. Η διάμετρός του ήταν 10 εκατοστά. Αν ήταν ακριβό; Θα αστειεύεστε, βέβαια. Τα gadgets εκείνης της εποχής δεν ήταν αντικείμενο στυγνής εμπορικής εκμετάλλευσης...
apo t3mag

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ



Στην Θεσσαλονίκη τα όργανα έχουν αρχίσει από χθες το βράδυ και το έχουμε πει. Δείτε τι γράφουν οι εφημερίδες.
Όμως έχουν δίκιο για τις σκαιότατες επιθέσεις που δέχθηκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στις σουίτες. Ντροπή.
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΕΛΛΑΔΑ, χώρα ελεύθερη από τσίρκο με ζώα


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων συνεχίζοντας τη δράση για τα άγρια ζώα σε αιχμαλωσία και αφού το φαινόμενο της αρκούδας χορεύτριας έχει λυθεί με τη λειτουργία του Καταφυγίου της Αρκούδας στο Νυμφαίο της Φλώρινας, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ καταθέτει επιστολή σε όλους του αρμόδιους κρατικούς φορείς με το αίτημα η Ελλάδα να ανακηρυχθεί χώρα ελεύθερη από τσίρκο με ζώα.

"Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της καλής οικονομιας

Οι 10 λόγοι:

1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

Η "σούμα":

1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη

Αποτέλεσμα...:

Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ!!!!

Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:

1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη"