Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ



ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΄΄ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ΄΄ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Βίντεο ντοκουμέντα: Ο Ρ. Τ.Ερντογάν συγχαίρει τους στρατηγούς για την κατάληψη ελληνικού νησιού!

Oι σκηνές στα βίντεο που ακολουθούν με τις επιχειρήσεις απόβασης και αεροπόβασης στα ελληνικά νησιά, τον σφοδρό βομβαρδισμό των ελληνικών θέσεων και την αποβίβαση χιλιάδων στρατιωτών από εκατοντάδες σκάφη και τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να παρακολουθεί τις αποβάσεις των τουρκικών δυνάμεων εμφανώς περήφανος και ικανοποιημένος δεν ανακαλύφθηκαν σε κάποιο μακρινό παρελθόν, αλλά είναι σκηνές τραβηγμένες ακριβώς πριν από ένα χρόνο και σε λίγες ημέρες θα τις ξαναδούμε:

Είναι από την περσινή αποβατική άσκηση "ΕΦΕΣΟΣ 2009" (Efes 2009 Tatbikat1), όπου το σενάριο προέβλεπε τον αεροναυτικές επιχειρήσεις απόκτησης υπεροχής γύρω από ένα ελληνικό νησί, την απαγόρευση του νησιού στις ελληνικές αεροναυτικές δυνάμεις, σφοδρό βομβαρδισμό του, την αεράποβαση ειδικών δυνάμεων και εν τέλει την απόβαση μεγάλων δυνάμεων πεζικού.

Στη διάρκεια της εν λόγω άσκησης, ο Ταγίπ Ερντογάν, παρουσία του συνόλου της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές κατάληψης ελληνικού νησιού και δήλωσε «βαθιά ικανοποιημένος» από τις ικανότητες των τουρκικών δυνάμεων.



Η ίδια άσκηση μαζί με άλλες δύο τουρκικές ασκήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

Αυτοί, φαίνεται, δεν αισθάνονται ντροπή, όπως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, που εξοπλίζονται για να καταλάβουν να ελληνικά νησιά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Βγενόπουλος: Τελείωσαν τα επικοινωνιακά τερτίπια, θα μιλήσει η Δικαιοσύνη

«Ο κ. Ν. Σηφουνάκης κατέθεσε αγωγή εναντίον μου, αφού έμαθε ότι η Δικαιοσύνη έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα για σχετικές υποθέσεις που τον αφορούν», απαντά ο Ανδρέας Βγενόπουλος σχετικά με την προσφυγή του υφυπουργού Υποδομών στη δικαιοσύνη, ρίχνοντας νέο λάδι στη φωτιά.

«Καλοδεχούμενη η αγωγή, αλλά απορώ και τον προκαλώ γιατί δεν μου υπέβαλε και μήνυση στα Ποινικά Δικαστήρια. Εγώ θα του καταθέσω και αγωγή και μήνυση και ελπίζω μέχρι την εκδίκασή της να έχει αλλάξει η πρακτική της αντιμετώπισης της "ασυλίας" των βουλευτών», συμπληρώνει.

«Επιτέλους τέλειωσαν τα επικοινωνιακά τερτίπια και θα μιλήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη», καταλήγει.

ένα χρόνο μετά το ΔΝΤ, χιλιάδες εξαθλιωμένοι συνταξιούχοι στους δρόμους της Ρουμανίας...


Ένα χρόνο μετά την εισβολή τού ΔΝΤ στη φίλη και ομόδοξη χώρα της Ρουμανίας , η κυβέρνηση Μπασέσκου ανακοίνωσε νέα μείωση κατά 15% των -ο ύτως ή αλλως χαμηλών- μισθών και συντάξεων.

Το αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες οργισμένοι παππούδες και γιαγιάδες να βγούν σήμερα στους δρόμους και να επιτεθούν σε κρατικά κτίρια από τη μιά μέχρι την άλλη άκρη της χώρας.Το μέλλον μας στο παρακάτω βίντεο...

ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ MARFIN ΕΔΕΙΞΕ OTI O ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ

Το μίνι γκάλοπ που κάναμε σχετικά με τα θλιβερά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο τριών εργαζομένων και ενός αγέννητου μωρού,είχαμε τα εξής αποτελέσματα.

1) Προσωπική έρευνα να βρεθούν οι ένοχοι ψήφισαν 89 άτομα σύνολο (22%)

2) Θα έκλαιγα την μοίρα μου ψήφισαν 12 άτομα σύνολο (3%)

3) Θα ξεκινούσα εκστρατεία ενημέρωσης κατά της βίας
ψήφισαν 27 άτομα σύνολο (6%)

4) Οφθαλμόν αντί οφθαλμού ψήφισαν 271 άτομα σύνολο (67%)

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Το 89% των ψήφων δεν δείχνει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία.

Το 67% θέλει την αυτοδικία και το 22% να ερευνήσει μόνο του για τους δράστες.
Δείγμα της πλήρους απαξίωσης των "αρχών" και της δικαιοσύνης γενικότερα.

Μόλις το 6% θα προσπαθούσε να αναλάβει δράση σε πιο πολιτισμένα πλαίσια,για να σταματήσει μέσω ενημέρωσης του κόσμου αυτός ο κύκλος βίας.

Τέλος το 3% δεν θα αντιδρούσε με κανένα τρόπο.Θα κλεινόταν στον εαυτό του και θα θρηνούσε για τον άδικο χαμό των θυμάτων.Βέβαια είναι κι αυτό ένα σημάδι της σημερινής κοινωνίας.
Δεν είναι αδιάφοροι οι άνθρωποι,απλά πιστεύω ότι πάρα πολλοί πάσχουν από κατάθλιψη και δεν το ξέρουν.Για αυτό το λόγο βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να κλείνονται στον εαυτό τους,έπειτα από ένα ισχυρό ψυχολογικό σοκ ή μια τραυματική εμπειρία.


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

Τετραπλασιάστηκε το δημόσιο έλλειμμα των ΗΠΑ τον Απρίλιο

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι το κυβερνητικό έλλειμμα ήταν κατά πολύ υψηλότερο του αναμενόμενου τον Απρίλιο, φθάνοντας τα 82,69 δισ. δολάρια. Το ύψος του ελλείμματος είναι σχεδόν τετραπλάσιο από εκείνο του 2009 και το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ αυτόν τον μήνα.

Οι περισσότεροι αναλυτές ανέμεναν ότι το έλλειμμα του Απριλίου - του 19ου συναπτού μήνα που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παρουσίασε έλλειμμα - να φθάσει ως και τα 52 δισ. δολάρια.

Στο επτάμηνο του οικονομικού έτους 2010, το οποίο ολοκληρώνεται την 30ή Σεπτεμβρίου, το έλλειμμα παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητο από πέρσι (799,68 δις δολάρια, έναντι 802,9 δις δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι).

"Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κανονικά έχει πλεόνασμα τον Απρίλιο λόγω των πληρωμών των φόρων των ιδιωτών αλλά τώρα εμφάνισε έλλειμμα λόγω της διαδικασίας ανάνηψης από την ύφεση και της πολιτικής που ασκεί για το σκοπό αυτό", σχολίασε η Ογκουστίν Φόσερ, διευθύντρια μακροοικονομικής έρευνας στο Economy.com της Moody's.

Ο Λευκός Οίκος έχει προειδοποιήσει ότι το έλλειμμα το οικονομικό έτος 2010 ίσως φθάσει ακόμα και το 1,555 τρισ. δολάρια, από 1,415 τρισ. το 2009.

Οι τσεκουράτοι.....


Οι λεγόμενοι τσεκουράτοι ληστές αυξάνονται.
Αποδεικνύεται αποτελεσματική μέθοδος με άμεσο αποτέλεσμα.
Εισβάλουν στον χώρο σου κρατώντας τσεκούρι....
Είναι άγριο το θέαμα και κάθε σκέψη αντίστασης που πιθανόν
περνάει από το μυαλό σου φεύγει από μόνη της.
Οι περιγραφές των θυμάτων είναι οι συνηθισμένες...ήταν μελαμψός....
μιλούσε σπαστά Ελληνικά....δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του
και γιατί να το έχει αφού δεν υπάρχει επίσημα εγγεγραμμένος
με πραγματικά στοιχεία πουθενά σε κανένα βιβλίο της Ελληνικής
Επικράτειας.
Εχθές εμφανίστηκε ένας τέτοιος τύπος σε ψιλικατζή και του
πήρε ότι είχε στο ταμείο και στην τσέπη του.
Είναι η καθημερινότητα δυστυχώς.....

Φαίνεται ότι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι κάνουν Εξοντώνουν την ελληνική ομογένεια

Νοιάζονται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες από ότι για τους Έλληνες ομογενείς!

Η απόφαση για την παύση των πληρωμών στους 2000 Έλληνες εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μόνο ως εγκληματική και εθνοκτόνα μπορεί να χαρακτηριστεί. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορούν να παραμείνουν στις θέσεις τους, μόνο αν την καταβολή των μισθών τους αναλάβουν τα σχολεία όπου υπηρετούν.

Λιτότητα λοιπόν και λαβή στο ΠΑΣΟΚ για αντεθνικά μέτρα. Και όλα αυτά ξαφνικά, αφήνοντας τα σχολεία μετέωρα, χωρίς οι ελληνικές κοινότητες να έχουν το χρόνο να προγραμματίσουν το τι θα κάνουν!

Όπως είναι φυσικό, πολλά σχολεία αναμένεται να κλείσουν, καθώς βασίζονται αποκλειστικά σε αποσπασμένους και τα χρονικά περιθώρια για εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων (σε κονδύλια αλλά και σε εκπαιδευτικό προσωπικό), είναι απελπιστικά στενά. Πλέον, δημιουργείται σωρεία προβλημάτων, ενώ στους ομογενείς δίδεται η εντύπωση ότι το εθνικό κέντρο (υπό την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ), δεν δίνει δεκάρα για αυτούς.

Από την άλλη, η απόφαση άφησε άφωνους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, που μεταλαμπαδεύουν τα ιδανικά και τις αξίες του έθνους στα Ελληνόπουλα του εξωτερικού. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, μη έχοντας άλλη επιλογή, ετοιμάζονται να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα, απογοητευμένοι, αλλά και αναλογιζόμενοι τις επιπτώσεις της απόφασης της κυβέρνησης. Που την ίδια ώρα, εξακολουθεί να χρηματοδοτεί αδρά τις «δράσεις» για την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών.

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Αλέξης Τσίπρας: Αντισυνταγματική άρση απορρήτου

Αντισυνταγματική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτροκρατικής...
Σε ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Τσίπρας επισημαίνει πως τα στοιχεία (όνομα καλούντος-καλουμένου, διάρκεια κλήσης, sms κ.λ.π.) αποτελούν αντικείμενο έρευνας από την Αντιτρομοκρατική, η οποία, όπως υποστηρίζει, έχει επιδοθεί σε άρσεις απορρήτου, αναδρομικά για την τελευταία τριετία.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για αυθαίρετη άρση του απορρήτου προσωπικών δεδομένων χιλιάδων πολιτών, ερήμην της Προστασίας Δεδομένων και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των επικοινωνιών, η οποία συνιστά ωμή παραβίαση θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων, που είναι κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα.

ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ (ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟ) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.


ΠΗΓΗ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΥΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

Προσπαθούν να καταγράψουν τους bloggers του πατριωτικού χώρου

O Καρατζαφέρης ως συνήθως (νομίζει ότι) μας δουλεύει ψιλό γαζί.

Μιλώντας σήμερα στην Βουλή επιτέθηκε λαύρος κατά της ανωνυμίας των μπλόγκερς και ζήτησε να μπει φραγμός στα blogs επειδή δεν προστατεύονται οι πολιτικοί !.

Πανικόβλητος απο9 την κατακραυγή που ξεσηκώνει η πρόσδεσή του στο άρμα του ΔΝΤ και του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να φιμωθούν τα blogs
Και από την άλλη μέλη της νεολαίας του καλούν αύριο σε δήθεν ακομμάτιστη συγκέντρωση Bloggers σε αίθουσα που νοικιάσανε στο Μοναστηράκι
Έχουν βγάλει κάλεσμα εδώ και ημέρες ως «akommatistoi.blogspot» http://akommatistoi.blogspot.com/2010/05/bloggers_05.html και καλούν τους «πατριώτες bloggers», λες και οι υπόλοιποι δεν είμαστε πατριώτες
με προφανή στόχο την καταγραφή και το ψάρεμα εθελοντών για τις κομματικές ανάγκες

Ερώτηση (του troktikou): «Γιατί δεν ζητά το ίδιο και για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που χειραγωγούν το λαό, με δήθεν ασφαλείς πληροφορίες από: “πηγή του τάδε Υπουργού”, “στενό περιβάλλον του τάδε Υπουργού” , “κύκλους του τάδε Υπουργείου”, δηλαδή μονίμως ανώνυμα»

http://www.antinews.gr/?p=45168

Μήνυση κατέθεσε κατά του Γερμανικού περιοδικού Focus

Μήνυση κατέθεσε κατά του Γερμανικού περιοδικού Focus η γνωστή συγγραφέας και Ιέρεια Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων

ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ

Σημειώστε πως ουδείς άλλος ΄Ελλην συγκινηθήκε για τις ύβρεις του Γερμανικού περιοδικού, πλην μόνον φιλολογικώς και αερολογικώς. ...

Τώρα με τη μήνυση της Ελληνίδας συγγραφέα, οι Γερμανοί θα καθήσουν στο σκαμνί

Σχετικώς εξέδωσε το άκολουθο Δελτίο Τύπου, όπου εξηγεί με σοβαρή επιχειρηματολογία του λόγους του διαβήματός της.:

Την Παρασκευή, 7 Μαϊου 2010, αηδιασμένη και αγανακτισμένη από τον άδικο και επαίσχυντο διασυρμό που δέχεται τόσο η ιερή παράδοση των προγόνων μας, όσο και η πατρίδα μας και ο λαός μας -η ίδια η ύπαρξή μας, όπως αποδείχθηκε τραγικά την προηγούμενη εβδομάδα- εξαιτίας του κέρδους και του χρήματος (γιατί περί αυτού πρόκειται), υπέβαλα μήνυση κατά του υπευθύνου σύμφωνα με το νόμο και κατά παντός άλλου υπευθύνου του γερμανικού περιοδικού Focus, το οποίο δύο φορές μέσα σε τρεις μήνες (Φεβρουάριο & Μάιο) παρουσίασε στο εξώφυλλό του την Ολύμπια Θεά Αφροδίτη -και συγκεκριμένα το άγαλμά της που βρίσκεται στο Λούβρο και είναι γνωστό ως “Αφροδίτη της Μήλου”- να κάνει μία άσεμνη και αισχρή χειρονομία την πρώτη φορά και να επαιτεί τη δεύτερη. Τη μήνυση την υπέβαλα ως ιέρεια της γνωστής θρησκείας των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων, για προσβολή της θείας προσωπικότητας της Θεάς Αφροδίτης -και μάλιστα κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν- και για προσβολή ιερών συμβόλων, μεταξύ άλλων και της ελληνικής σημαίας, που το πανέμορφο κυανόλευκο χρώμα της, είναι και το ιερό χρώμα της Θεάς, αφού, ως γνωστόν, ανεδύθη από τους αφρούς της θάλασσας.

Η προσβολή της θείας προσωπικότητας της θρησκείας μας εντοπίζεται στα εξής:

Ως μεγάλη Ολύμπια Θεά, η Αφροδίτη ενσαρκώνει γενικά και σε κάθε περίπτωση το θηλυκό στοιχείο στη φύση, δηλαδή αποτελεί την ουσία του ½ της φύσης και άρα η προσβολή στο πρόσωπό της όσον αφορά στη φύση αποτελεί μεγίστη απαξίωσή της, και όσον αφορά στους ανθρώπους συλλήβδην προσβολή προς το γυναικείο φύλο. Η συγκεκριμένη έκφρασή της στο διάσημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου έχει σαφώς την έννοια της γυναικείας μορφικής τελειότητας, γι’ αυτό και θεωρήθηκε από τους σύγχρονους Ευρωπαίους θεράποντες και λάτρεις της Ελλάδας και της τέχνης -γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά- ως το σύμβολο του τελείου γυναικείου κάλλους.

Η έννοια του κάλλους συμβολοποιείται στον ιερό καρπό της Αφροδίτης, που είναι, βεβαίως, το μήλο (αναφέρουμε ως παραδείγματα: την κρίση του Πάρι, τα χρυσά μήλα ως δώρα στην “αδέσμευτη” Αταλάντη, το πλήθος των αγαλμάτων της Θεάς με το μήλο κ.ά), το οποίο ετυμολογεί, βεβαίως, και την ίδια την ονομασία της νήσου Μήλος. Άρα, όχι μόνο παρουσιάζει μια ιδιαιτερότητα ως προς την προσωπικότητα της Θεάς το άγαλμα της “Αφροδίτης της Μήλου”, αλλά είναι αφιερωμένο - λόγω ονομασίας- στην προστάτιδα / πολιέα / πολιούχο της νήσου, οπότε η όποια προσβολή προς τη θεία προσωπικότητά της είναι και ευθεία προσβολή προς τη Μήλο και τους Μηλίους κατοίκους της.

Όσον αφορά στο πρόσφατο εξώφυλλο του Μαϊου, με τη Θεά Αφροδίτη να προτάσσει την δεξιάν προς επαιτείαν, θυμίζω ότι η Θεά, εκτός των άλλων, αποτελούσε προστάτιδα της πολιτικής και οικογενειακής ζωής και ειδικά στην Αθήνα, τη σημερινή πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους, την επικαλούνταν ως Πάνδημη για να φροντίζει όλο το λαό και της απέδιδαν το ρόδι, ως σύμβολο αφθονίας και ευμάρειας. Άρα, η παρουσίασή της ως επαίτη, προσβάλλει επιπλέον και όλο τον ελληνικό λαό ως πένητα διακονιάρη, αφού η καθ’ ημάς προστάτιδά του και σύμβολο της ευμάρειας και του πλούτου του καθίσταται αίφνης ζητιάνα.

Τέλος, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της Θεάς ως Θεάς κατεξοχήν της Ειρήνης, αναδεικνύεται απόλυτα μέσω του συγκεκριμένου αγάλματος, καθώς αυτό είναι ντυμένο μόνο από τη μέση και κάτω, μορφή που αναπαριστά το νικηφόρο Έρωτα και άρα την παύση του πολέμου, μέσω του κατευνασμού του Άρεως, Θεού του πολέμου. Το πόσο μεγάλη τιμή απέδιδαν στη Θεά ως Ειρήνη -και άρα προστάτιδα των παιδιών και του Πολιτισμού- οι Αρχαίοι Έλληνες, είναι γνωστό, τόσο μέσα από την ομώνυμη κωμωδία του Αριστοφάνη, την “Ειρήνη”, όσο και με τις τελετές που της αφιέρωναν (Αφροδίσια), όπου οι θυσίες ήταν μόνο θυσίες ανθέων και γλυκισμάτων και ήταν φυσικά αναίμακτες, με “ελεύθερη” συμμετοχή (απελευθέρωση) των ιερών της πουλιών, των περιστεριών. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και σήμερα η Ειρήνη συμβολίζεται με το περιστέρι. Συνεπώς, η κατ’ εξακολούθησιν προσβολή αυτή αποτελεί ευθεία προσβολή προς την Ειρήνη, προς την ίδια τη συνέχιση του ανθρώπινου γένους και του ανθρώπινου Πολιτισμού, και μάλιστα η επανειλημμένη τοποθέτηση ενός πρόσθετου (μη υπάρχοντος στο άγαλμα) εικονιστικού “χεριού” με τις συγκεκριμένες αισχρές και ποταπές, τις μειωτικές εν προκειμένω χειρονομίες, καταδεικνύει την απίστευτη ηθική ευτέλεια και τη βαρβαρότητα των δημιουργών των συγκεκριμένων εικόνων στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού “Focus”, ενώ παράλληλα οδηγεί τον αποδέκτη απανταχού της γης σε αποτροπιασμό, αλλά και σε περίεργους συνειρμούς, όταν μάλιστα προέρχεται από πολίτες μίας χώρας που έχει στις πρόσφατες μνήμες της ανθρωπότητας συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με δύο αιματοβαμμένους και απίστευτα πολύνεκρους Παγκοσμίους Πολέμους.

Ολοκληρώνοντας, θέλω να πω ότι η κίνησή μου αυτή, πέρα από τον αποτροπιασμό μου και τη διάθεσή μου να τιμωρηθεί η αδικία, η αναισχυντία και η ασέβεια, έχει και προτρεπτικό χαρακτήρα, καθώς θεωρώ ότι όλοι μας μπορούμε να κάνουμε πολλά για να υπερασπιστούμε τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τα ιερά και όσιά μας από την όποια ξένη επιβουλή και οικονομικίστικη βαρβαρότητα εκ μέρους του παγκόσμιου τεχνομεσαίωνα, τον οποίο προσπαθεί να επιβάλει η κερδοσκοπική και αντιανθρώπινη λογική του καιρού μας.

Διοδώρα - Ντορέτα Πέππα

συγγραφέας - ιέρεια των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων

Το Δ.Ν.Τ και οι ΕΒΡΑΙΟΙ

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.

Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος MoodyΌs μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread.

Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.
Ο οίκος MoodyΌs αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.

Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.


Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.

Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.

Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.

Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.

Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.
Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.

Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.
Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.

Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2%( http://en.wikipedia.org/wiki/Jew) του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;

Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.

Πως γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;

Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ηλίθιες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης.

Αν αποφασίσετε επιτέλους να διαδώσετε την αλήθεια αφού πιστείτε και οι ίδιοι κάνοντας την προσωπική σας έρευνα, τότε έχουμε ελπίδες να ελευθερωθούμε.

Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδω και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
Τα παραμύθια περι «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.

Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»

Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβέρνησεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους.
Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα δεν θα «περάσει». Είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει απο τις εθνικές οικονομίες των κρατών.
Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους.
Οποιοι το αρνούνται και δεν παραθέτουν στοιχεία είναι όργανά τους.
Οποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών, που ανήκουν βέβαια σε ένα έθνος.

Η μόνη μας διέξοδος είναι η αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων.
Είτε σε προσωπικές συζητήσεις, είτε μέσω mail, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πρέπει αυτά τα στοιχεία να διαδοθούν.

Δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνουν οι Ελληνες και η ανθρωπότητα θύματα της παραπληροφόρησης των Εβραιοκρατούμενων ΜΜ Ε.
ΠΗΓΗ

Αναστολή καταβολης δόσεων για τους άνεργους από το Τ.Τ

ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αποφάσισε να διευκολύνει τους δανειολήπτες που έχουν χάση τη δουλειά τους, ακόμα και αν αυτό ισχύει για τον ένα και μόνο δικαιούχο. Το Τ.Τ αποφάσισε την 12μηνη αναστολή καταβολής δόσεων για τα καταναλωτικά δάνεια, με επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου και έως 24 μήνες.

Επίσης, και για όσους δανειολήπτες έχουν στεγαστικά δάνεια, αποφασίστηκε η αναστολή καταβολής δόσεων με δυνατότητα επιμήκυνσης της διάρκειας του δανείου έως 5 έτη.

Ρωσία: Πυρηνικοί Σταθμοί στην Τουρκία με κατάργηση του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη


πηγη

Συμφωνίες με την Τουρκία για την κατασκευή πυρηνικών σταθμών στα παράλια της Τουρκίας (Αιγαίο) και κατάργηση του σχεδίου για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη (σύμφωνα με πληροφορίες που δεν μπορούμε ακόμα να διασταυρώσουμε) μετά την συνάντηση εργασίας του Ρώσου Προέδρου με την Τουρκική ηγεσία.

Ο στρατηγικός εταίρος της Ελλάδας μετατρέπεται σταδιακά σε στρατηγικό εταίρο της Τουρκίας μετατρέποντας την χώρα μας σε ένα ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των διεθνών κερδοσκόπων, Αμερικής και Ευρώπης...

Η χειρότερη εξέλιξη για την Ελληνική Εξωτερική Πολιτική στην χειρότερη στιγμή για την Ελληνική Δημοκρατία...

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και σε όλο το πολιτικό σύστημα!

Ερωτούμε: Γιατί η Ελληνική Κυβέρνηση δεν κατασκευάζει πυρηνικούς σταθμούς την στιγμή που κατασκευάζονται τέτοιοι παντού στα σύνορα των γειτονικών μας χωρών;

Γιατί η Ελληνική Κυβέρνηση απομάκρυνε την Ρωσία από στρατηγικά επενδυτικά προγράμματα; (Πήραμε μήπως πολλά από τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους και δεν το μάθαμεWink

Γιατί η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκπονήσει πρόγραμμα ανάπτυξης παρά μόνον προγράμματα περικοπών;

Πατριωτικό Μέτωπο: Διώξτε τον Ερντογάν και τους νεοοθωμανούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ενώνει την φωνή του με όλους εκείνους που καλούν την κυβέρνηση «να παγώσει την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν και του τουρκικού κυβερνητικού κλιμακίου, για την έναρξη λειτουργίας του συμβουλίου συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας, μέχρι την άρση των αμφισβητήσεων από μέρους της Τουρκίας επί των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων»:

1. Αλευρομάγειρος Δημήτριος, Στρατηγός, 2. Αράπης Γιάννης – π. Βουλευτής, 3. Αράπη Καραγιάννη Βίκυ – π. Βουλευτής 4. Ασδαχά Αικατερίνη, Βυζαντιολόγος 5. Ασλάνης Κώστας, τ. Υπουργός – Βουλευτής 6. Βασιλικόπουλος Λεωνίδας, Ναύαρχος-επίτιμος Α/ΓΕΝ, 7. Βερυβάκης Ελευθέριος, τ. Υπουργός – Βουλευτής, 8. Βουνάτσος Δημήτρης, τ. Βουλευτής, 9. Γιακουμής Διονύσης, Δικηγόρος, 10. Δρ. Γλυκού – Φωτεινιά Αικατερίνη – Δημοτική Σύμβουλος Δ. Ηλιούπολης, 11. Γραμματίκας Γεώργιος, Δικηγόρος – Δρ. Νομικής, 12. Δαμιανίδης Αλέκος, τ. Υπουργός – Βουλευτής, 13. Δαμιανός Θεόδωρος, τ. Υπουργός – Βουλευτής, 14. Δημοσθενόπουλος Δημοσθένης, τ. Υπουργός – Βουλευτής, 15. Δράκος Ιωάννης – Δημοσιογράφος, 16. Εμφιετζόγλου Πρόδρομος, Επιχειρηματίας, 17. Ζαρκάδας Αλέκος, Στρατηγός – τ. Νομάρχης, 18. Ζωγράφος Κώστας, 19. Ιντζές Τάσος – τ. Βουλευτής, 20. Καλλίνος Θεόδωρος, Συνταγματάρχης ε.α. Διοικητής Λόχου στον Πόλεμο, Μέραρχος στην Εθνική Αντίσταση, 21. Καλογεροπούλου Βικτώρια, Φιλόλογος, Καλκάνης Άγγελος – τ. Βουλευτής Λευκάδος – τ. Γ.Γ. Υπ. Οικονομικών, 22. Κάντζα Βενετία, Ψυχολόγος, 23. Καραγιάννη Μαρία, Ιδιωτικός Υπάλληλος, 24. Καραγιάννης Απόστολος, Οικονομολόγος-Μαθηματικός, 25. Καραϊσκος Κώστας – Δ/ντής του «Αντιφωνητή», 26. Καρβουνιάρης Βασίλειος, Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικής Ενημερώσεως, 27. Καπασάκης Ιωσήφ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, 28. Κόκκορης Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος Δημοσίου, 29. Κουμαντάκης Γεώργιος, Δημοσιογράφος-Πολιτευτής, 30. Κρερμεζής Σπύρος, Δικηγόρος, 31. Κρητικός Παναγιώτης, τ. Αντιπρόεδρος Βουλής, 32. Κύττου Νάσια, Ιατρός, 33. Κωνσταντινίδης Ελευθέριος, τ. Βουλευτής, 34. Κωνσταντινίδης Ρένος, τ. Διευθυντής Εθνικής Τραπέζης, 35. Μακαρίτης Παναγιώτης, Δικηγόρος, 36. Μαρκουλάκη Χρυσή – Νομικός, 37. Μαύρος Ιωάννης – Επιχειρηματίας, 38. Μηλιαράκης Μανώλης, Δημοσιογράφος, 39. Μιμμής Αριστοτέλης – τ. Βουλευτής Αιτ/νίας, 40. Μπέης Παναγιώτης, Οδοντίατρος, 41. Μπίλλης Ευριπίδης – Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, 42. Μποκοβός Παναγιώτης – τ. Υπουργός – τ. Βουλευτής Α’ Θεσ/νίκης, 43. Οικονομόπουλος Γεώργιος – Αεροναυπηγός – Διαστημικός Μηχανικός, 44. Παναγούλης Ευστάθιος, τ. Υπουργός – Βουλευτής, 45. Δρ. Πάνος Αριστείδης, Πολιτειολόγος, 46. Παπαδημούλη Θεανώ, Οικιακά, 47. Παπαδόπουλος Γεώργιος, τ. Βουλευτής Κοζάνης, 48. Παπαδόπουλος Νικόλαος, Αντιπτέραρχος ε.α. – τ. Νομάρχης, 49. Παπαθεμελής Στυλιανός, τ. Υπουργός – Βουλευτής, 50. Παπαλέκα Ελένη, Οικονομολόγος, 51. Παυλάκος Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, 52. Πετρίκκος Γεώργιος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, 53. Πηγαδίτης Χρήστος, Δημοσιογράφος, 54. Ποταμιάνος Γεώργιος, Υποναύαρχος Π.Ν. ε.α., 55. Ρωμανός Κωνσταντίνος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, 56. Ρόκκος Γεώργιος, π. Βουλευτής, 57. Σαββίδου Άρτεμις – Αρχιτέκτονας Μηχανικός, 58. Σαρρής Νεοκλής, Ομότιμος Καθ. Παντείου Πανεπιστημίου, 59. Σπαθάτου Αδαμαντία – Αρχαιολόγος Εκπαιδευτικός, 60. Σπεντζάρη Φρόσω, τ. Βουλευτής, 61. Σταθόπουλος Ιωάννης, τ. Υπουργός – Βουλευτής, 62. Στίνης Θεόδωρος, Φυσικός, 63. Στρατινάκης Κωνσταντίνος, τ. Νομάρχης, 64. Τζανακάκης Δημήτρης, Δημοσιογράφος, 65. Τζιώτης Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος, 66. Τσουρέλης Ελευθέριος – Πολιτικός Μηχανικός – τ. Γεν. Δ/ντής ΥΠΕΧΩΔΕ, 67. Τουμάζος Ντίνος, Επιχειρηματίας, 68. Φωτόπουλος Χρήστος, τ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας , 69. Χαϊτίδης Ευγένιος, τ. Βουλευτής Σερρών, 70. Χούτας Θωμάς, τ. Βουλευτής, τ. Γ.Γραμματέας Υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσίων, 71. Χριστοφορίδη – Βερυβάκη Λίλα – τ. Βουλευτής.

Παράλληλα, το Πατριωτικό Μέτωπο καλεί όλα τα μέλη του, να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή 15 Μαίου στις 7 μ.μ. , κατά της άφιξης των εκπροσώπων του νεοοθωμανισμού, αλλά και της κατοχικής συμμαχίας ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ που τους υποδέχεται «μετά βαΐων και κλάδων».

Δεν μπορεί η πληγή της Κύπρου να είναι ακόμη ανοιχτή, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής να λειτουργεί ως «κράτος εν κράτη», τα τουρκικά αεροπλάνα να παραβιάζουν καθημερινά τον εθνικό εναέριο χώρο, οι φρεγάτες τους να φτάνουν στο Σούνιο, και ο κ. Παπανδρέου με χαμόγελα να υποδέχεται τους νεοοθωμανούς.

Όλοι στο συλλαλητήριο, κρατώντας τις ελληνικές και μόνον τις ελληνικές σημαίες. Όσο πιο ενωρίτερα αντιληφθούμε πως η διάλυση της Πατρίδας μας και του Κοινωνικού της Ιστού, δεν θα σταματήσει στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, αλλά θα προχωρήσει στην περεταίρω μείωση της αξιοπρέπειάς μας και της εθνικής μας ακεραιότητας, τόσο ενωρίτερα θα βάλουμε φρένο στα σχέδιά τους και τόσο λιγότερα θα χαθούν για τις γενιές που έρχονται. Με το Πατριωτικό Μέτωπο λοιπόν και την ελληνική σημαία, για να πάρουν επιτέλους τα όνειρα του ποιητή μας Ελύτη, εκδίκηση.