Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ



ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΔΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο Κ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕ)ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ 20,30,40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ,ΜΟΝΟ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ?

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Τι παιδεία έχουμε και τι παιδεία θα θέλαμε να έχουμε;
Τα σχολεία της χώρας μας στενάζουν κάτω από τις πολιτικές αποφάσεις την πολιτική σκοπιμότητα και την αδιαφορία των υπευθύνων.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για την κατάσταση που επικρατεί σε ένα από τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το Ναυτικό Λύκειο του Πειραιά. Ενα εξειδικευμένο Λύκειο που εδώ και δεκαετίες παραδίδει άξια στελέχη στο Εμπορικό και Πολεμικό Ναυτικό της χώρας μας αλλά και σε όλες τις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, στεγάζεται σε ένα τραγικό οίκημα. Οι μαθητές αναγκάζονται να φοιτούν σε κτίριο που έχει χαρακτηριστεί από την Πολεοδομία ως αποθήκη. Οι μαθητές και οι καθηγητές αναρωτιούνται καθημερινά πώς έχει δοθεί σε αυτή την αποθήκη να λειτουργεί σαν σχολείο, όταν απαγορεύεται η λειτουργία κυλικείου επειδή ακριβώς θεωρείται αποθήκη!

Το σχολείο λειτουργεί σε οκτώ διαφορετικά επίπεδα και υπάρχει μόνον ένας ανελκυστήρας, που για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές. Δεν υπάρχει προαύλιο, ούτε χώρος για αθλοπαιδιές, παρά ένας μικρός ημιυπαίθριος που έχει διαμορφωθεί υποτυπωδώς για να δέχεται ανθρώπους. Οι μαθητές αναγκάζονται όταν και αν, έχει καλό καιρό, να γυμνάζονται σε παρακείμενη παιδική χαρά !!! η οποία είναι γεμάτη ακαθαρσίες ζώων και σκουπίδια. Επιπλέον βρίσκεται δίπλα σε χαβούζα η οποία σκάφτηκε για την ανέγερση κτιρίου και έκτοτε παραμένει ανοιχτή και γεμάτη όμβρια ύδατα εξελισσόμενη σε βρωμερό έλος. Πολλές φορές οι αίθουσες του σχολείου γεμίζουν με "μεταλλαγμένα" κουνούπια τα οποία οι καθηγητές και οι μαθητές προσπαθούν να τα καταπολεμήσουν με εντομοκτόνα.

Η πυροπροστασία είναι ελλιπής, καθώς οι πυροσβεστικές φωλιές δεν είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο. Το σχολείο δε διαθέτει ούτε βεβαίωση πυροπροστασίας καθώς η πυροσβεστική έχει απορρίψει σχετικό αίτημα, αφού δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Ως προσωρινή λύση έχουν τοποθετηθεί φορητοί πυροσβεστήρες.
http://koukfamily.blogspot.com/

ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ!!!!


Στα χίλια διακόσια πόδια πάνω από ένα ποτάμι στην Κίνα ετοιμάζεται η δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο.Οπως βλέπετε η γέφυρα είναι ημιτελής αλλά όχι για πολύ γιατί έκει στην Κίνα δουλεύουν.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΚΟΥΠΑ!!



Watch more cool animation and creative cartoons at aniBoom
Στην ζωή ένα είναι σίγουρο πως τίποτα δεν έρχεται όπως το περιμένεις.
Αυτή είναι η ιστορία που μόλις παρακολουθήσαμε

Σεισμός στην Ιταλία 5,6 ρίχτερ

Έκανε πάλι σεισμό στην Ιταλία 5,6 ριχτερ στο ίδιο χωριό. Δεν θα τους αφήσει σε ησυχία τους ανθρώπους.
AΠΟ troktiko

KΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ?

Βρέθηκε η "Λίστα του Σίντλερ"


Η λίστα με τα ονόματα των Εβραίων που έσωσε από το Ολοκαύτωμα ο γερμανός επιχειρηματίας Όσκαρ Σίντλερ και αποτέλεσε την έμπνευση τόσο για το μυθιστόρημα του αυστραλού συγγραφέα Τόμας Κένελι, όσο και για τη βραβευμένη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ανακαλύφθηκε σε βιβλιοθήκη του Σίδνεϊ, ανακοίνωσε υπεύθυνη της βιβλιοθήκης.

Το προσωπικό της Κρατικής Βιβλιοθήκης της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακάλυψε τη λίστα, η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα των 801 Εβραίων που σώθηκαν από τον Όσκαρ Σίντλερ, κατά την ταξινόμηση πρωτότυπων εγγράφων του Τόμας Κένελι.

Το έγγραφο αποτελείται από 13 σελίδες και είναι ένα κιτρινισμένο και εύθραυστο αντίγραφο με καρμπόν της πρωτότυπης δαχτυλογραφημένης λίστας. Βρέθηκε δε μεταξύ των σημειώσεων του συγγραφέα και άρθρων γερμανικών εφημερίδων, μέσα σε ένα από τα έξι κουτιά που περιήλθαν στην κυριότητα της βιβλιοθήκης το 1996.

"Η λίστα αυτή δαχτυλογραφήθηκε βιαστικά στις 18 Απριλίου 1945 και έσωσε 801 ανθρώπους από το θάλαμο αερίων", εξήγησε η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης Όλβεν Πρικ. "Είναι ένα εξαιρετικά συγκινητικό κομμάτι της ιστορίας".

Κίνδυνο εκτόξευσης της ανεργίας δείχνει πανελλαδική ερευνα.



Περισσότεροι από 200.000 νέοι άνεργοι πιθανόν να προστεθούν εφέτος στους υπάρχοντες, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται 60.000 εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους. Αυτό είναι ένα από τα ευρήματα πανελλαδικής έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία Κάπα Research από τις 11 ως τις 26 Μαρτίου για λογαριασμό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) σε δείγμα 635 επιχειρήσεων. Με αφορμή τη εύρεση των δυσάρεστων ευρημάτων της έρευνας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος επανέφερε τη γνωστή πρότασή του για την περαιτέρω ελαστικοποίηση της απασχόλησης (εργάσιμη εβδομάδα 3-4 ημερών), θεωρώντας προφανώς ότι για να μην έλθει κύμα απολύσεων πρέπει να μειωθεί η εργάσιμη εβδομάδα, ζητώντας να μετατραπεί ο ΟΑΕΔ σε ταμείο αλληλεγγύης.



Για να υποστηρίξει τις απόψεις του. ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ έφερε το«γερμανικό υπόδειγμα» ,την εφαρμογή δηλαδή αυτής της θέσης στη Γερμανία.Σε σχετική ερώτηση, είπε ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις που το εφαρμόζουν, όπως έγινε γνωστό προσφάτως, κάνουν κατάχρηση του νόμου. Ακόμα, ο κ. Μίχαλος βρήκε την ευκαιρία να «αποκηρύξει» το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, να κατηγορήσει μερίδα της αντιπολίτευσης ως «επιεικώς απαράδεκτη» για την εκλογολογία που καλλιεργεί και ζήτησε την παραίτηση από τη βουλευτική έδρα του πρώην υπουργού κ. Α. Παυλίδη.

Από την έρευνα «Οι επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης στις ελληνικές επιχειρήσεις» προκύπτει ότι η μεγάλη πλειονότητα των επιχειρήσεων (75%) συνεχίζει να εκτιμά πως θα χρειαστούν δύο-τρία χρόνια για την έξοδο από την κρίση, αλλά στην Ελλάδα η κρίση είναι λιγότερο έντονη απ΄ ό,τι σε άλλες χώρες.

Οι κλάδοι των κατασκευών, του εμπορίου, του τουρισμού αλλά και της βιομηχανίας είναι αυτοί που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερωτηθέντων επιχειρηματιών, πλήττονται περισσότερο. Αντιθέτως, η ναυτιλία, οι τράπεζες και οι υπηρεσίες κατατάσσονται στις τελευταίες θέσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο το γεγονός ότι ο τουρισμός, οι υπηρεσίες και οι τράπεζες είναι οι τρεις κλάδοι που συγκεντρώνουν τις υψηλότερες προσδοκίες για ανάκαμψη και σε αυτούς θα επένδυε μακροπρόθεσμα η πλειονότητα των επιχειρηματιών.

Ακόμα, το 60,3% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η κρίση έχει επηρεάσει τη δική του επιχείρηση «αρκετά» και «σε πολύ μεγάλο βαθμό», το 52% διαπιστώνει μείωση στη ζήτηση προϊόντων ή υπηρεσιών και το 41,7% θα απολύσει και μάλλον θα απολύσει εργαζομένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2008 αυξήθηκε το ποσοστό των επιχειρήσεων που σκέπτονται να μειώσουν το προσωπικό τους λόγω της κρίσης από 38% σε 41,7%.

Όπως είναι φυσικό, η κρίση έχει προκαλέσει μείωση ρευστότητας, μείωση κερδών, μείωση τζίρου, αύξηση αναγκών δανεισμού και αδυναμία κάλυψης ταμειακών αναγκών. Η εταιρεία, κάνοντας αναγωγή στις καταγεγραμμένες επιχειρήσεις που υπάρχουν στο μητρώο της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (818.000), εκτιμά ότι περισσότερες από 38.000 επιχειρήσεις βρίσκονται σήμερα ένα βήμα πριν από το κλείσιμο, περισσότερες από 134.000 παρουσιάζουν ζημιές και περίπου 192.000 σκέπτονται να μειώσουν το προσωπικό τους. Οπως εκτιμά ο κ. Μίχαλος, «τα στοιχεία αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε έκρηξη της ανεργίας ως το τέλος του έτους».

Σε ανάλυση που έκαναν τα στελέχη της Κάπα Rresearch, αυτή τη στιγμή οι επιχειρηματίες ζητούν μέτρα, οποιαδήποτε μέτρα, σε μια λογική «κάντε κάτι». Με βάση τα ευρήματα της έρευνας οι επιχειρηματίες ζητούν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης την ενίσχυση του κρατικού ρόλου στις αγορές και των ελεγκτικών μηχανισμών λειτουργίας των αγορών, την ελαστικοποίηση του Συμφώνου Σταθερότητας και την ενίσχυση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων της κοινωνίας μέσω επιδομάτων και φορολογίας Επιθυμούν ακόμα τη διόρθωση των στρεβλώσεων του χρηματοπιστωτικού συστήματος, την αύξηση των συντελεστών φορολόγησης των υψηλών οικονομικά στρωμάτων και τη μείωση των συντελεστών φορολόγησης των χαμηλών εισοδημάτων, την ενίσχυση των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας,. Η πρόταση του κ. Μίχαλου για μείωση του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας με αντίστοιχη μείωση των μισθών βρίσκεται στη τελευταία θέση
ΠΗΓΗ HELLENIK BUSINESS

ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!



Με αίσθηση του χιούμορ ορισμένοι καλλιτέχνες είναι σε θέση να λαμβάνουν καθημερινά αντικείμενα που έχουν καταστραφεί ή απορρίπτονται και συνθέτουν σε μια οπτική εικόνα. Παλιοσίδερα, σύρμα, παλιά παιχνίδια ή πώματα φιάλης είναι μερικές φορές τα πράγματα εκ των οποίων εμπνέονται...

ROBOT[Ένα όμορφο έργο της ρομποτικής]


Σε αυτό το ρομπότ η κοιλία του είναι ανεξάρτητη το κεφάλι επίσης και το σώμα μπορεί να κινείται αντιστρόφωςΕνα όμορφο έργο της ρομποτικής

CB2 ανθρωποειδές ρομπότ ηλικίας 2 ετών!!!


Η CB2 (Child-ρομπότ με Biomimetic όργανο) είναι μια ιαπωνική εφευρεσή ανθρωποειδών ρομπότ που αναπαράγει τη συμπεριφορά ενός παιδιού 2 ετών, με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυτά καλύπτονται από λευκό δέρμα και συμπληρώνεται με 200 αισθητήρες, χρησιμοποιεί 50 πνευματικούς μυς,τα μάτια του μπορούν να ακολουθήσουν ένα αντικείμενο και επαναλαμβάνει τις κινήσεις ενός παιδίου δύο ετών.Και το 2050 οι επιστήμονες ελπίζουν ότι τα ρομπότ θα είναι σε θέση να κερδίσούν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου!

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ



Ένας παλαιστίνιos γιατρός του οποίου οι τρεις κόρες σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά στρατεύματα στον

πόλεμο της Γάζας έχει προταθεί για το βραβείο ειρήνης Νόμπελ.
Ο ισραηλινός υπουργός είπε τη Δευτέρα.
"έχω ενημερωθεί ότι η επιτροπή Νόμπελ έχει αναγνωρίσει το γιατρό (Ezzedine) Abu Al Aish δεδομένου ότι

είναι ένας από τους υποψήφιους για το βραβείο ειρήνης, και θέλω να τον συγχάρω θερμά," Avishay

Braverman, υπουργός υπεύθυνος για τις μειονότητες.

Ο Aish έχει ορκιστεί να αφιερωθεί στην αναζήτηση της ειρήνης μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνις ακόμα

κι αν τρεις κόρες του σκοτώθηκαν τον Ιανουάριο από τα ισραηλινά στρατεύματα που είπαν αργότερα ότι

μπέρδεψαν τα κορίτσια με τα (spotters) που κατευθύνουν τα πυρά της Hamas.

"Πρέπει να ζήσουμε εν την ειρήνη. Ελπίζω ότι θα είναι τα τελευταία παιδιά που πεθάναν, "είπε μετά από το

θάνατο των κορών του.

Είπε στις ειδήσεις Ynet του Ισραήλ ότι εάν έπαιρνε το βραβείο Νόμπελ θα το αφιέρωνε στο Ισραήλ και τους

Παλαιστίνιους.

Ο Braverman είπε ότι είναι φίλοι με τον Aish για χρόνια όταν έζησαν και οι δύο στη νότια ισραηλινή πόλη

Beersheva. "Είναι άτομο που εργάστηκε πάντα για την ειρήνη."

"Παρά την τραγωδία που τον χτυπά τόσο σκληρά, λέει ότι θέλει να συνεχίσει να εργάζεται για την ειρήνη.

Αυτό το άτομο είναι ένα υποδειγματικό σύμβολο της δικαιοσύνης και της καλής θέλησης για ολόκληρο τον κόσμο.

value="http://www.youtube.com/v/OLUJ4fF2HN4&hl=en&fs=1&rel=0">name="allowFullScreen" value="true">value="always">

TI EINAI FEED ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟ BLOG MOY

To feed είναι στην ουσία ένα αρχείο ροής ειδήσεων. Στο αρχείο αυτό περιλαμβάνονται τα νεότερα κείμενα που εισάγουμε σε ένα Blog ή μια ιστοσελίδα γενικότερα με αντίστροφη χρονολογική κατάταξη.
Τα feed μπορεί να διατίθενται σε πρότυπο RSS ή Atom.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν οι feed readers που μπορεί να είναι προγράμματα για τον υπολογιστή μας ή online υπηρεσίες και οι aggregator που μέσω των αρχείων αυτών εμφανίζουν τις νεώτερες δημοσιεύσεις από διάφορα blog.

Στον Firefox, τον browser που χρησιμοποιώ αντί για Internet Explorer, τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα μια και βλέπω το αντίστοιχο πορτοκαλί εικονίδιο μαζί με το url.
Αν πατήσω πάνω στο πορτοκαλί εικονίδιο θα μου ανοίξει τη σελίδα με το Feed του blog αυτού. Στον Internet Explorer 6 δεν υπάρχει η αντίστοιχη ευκολία και από ότι θυμάμαι από διάφορα internet cafe που αναγκαζόμουν να πάω σε στιγμές που δεν είχα internet σπίτι, το ίδιο συμβαίνει και στον Internet Explorer 7.
Αν έχετε κάποιο άλλο browser, θεωρώ πως γνωρίζετε ήδη πως να βρίσκετε τα Feed, οπότε είναι περιττό να κάνω σχετική αναφορά.

Οι περισσότεροι στην Ελλάδα χρησιμοποιούν 3 κυρίως υπηρεσίες για να δημιουργήσουν τα blog τους δωρεάν. Η διεύθυνση των feed είναι τυποποιημένη και κοινή, αρκεί να προσθέσετε κάτι ακόμα μετά τη διεύθυνση του blog σας.

* Στα WordPress.com blog - http://toblogsas.wordpress.com/feed
* Στα Blogger.com blog - http://toblogsas.blogspot.com/feeds/posts/default
* Στα pblogs.gr blog του Pathfinder - http://toblogsas.pblogs.gr/rss.xml

Όταν ανοίξετε αυτές τις σελίδες, θα πρέπει να δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις σας. Αν η σελίδα είναι κενή ή εμφανίζει κάποιο μήνυμα σφάλματος τότε υπάρχει πρόβλημα το οποίο καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να δείτε που οφείλεται. Πιθανότατα απενεργοποιήσατε τα feed σας κατά λάθος.
ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι αποφασισμένος και φέτος να ρίξει πολλά χρήματα για να φέρει καλούς παίκτες στην Παιανία και να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αλλά να πάρει και μία ρεβάνς, επιχειρηματική ρεβάνς αυτή τη φορά, από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Από την άλλη πλευρά, στο μπλοκ του πολυμετοχικού τα πράγματα δεν διαμορφώνονται όπως ακριβώς θα τα επιθυμούσε ο Mr MIG. Με άλλα λόγια ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αλλά ούτε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος φέρονται διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τον Βγενόπουλο στον τρελό χορό των εκατομμυρίων μεσούσης της οικονομικής κρίσης.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, επειδή κατέχει το 50% των μετοχών, θα πρέπει να καταβάλει στο ταμείο προκειμένου να γίνουν οι μεταγραφές το 50% του κόστους. Αυτός ανάμεσα σε άλλους πρέπει να είναι ο λόγος που όλα άλλαξαν ξαφνικά και είχαμε αυτό το «τυχαίο ραντεβού» ανάμεσα στον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι δυο τους δεν φέρονται διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στο παντελόνι και προτείνουν μια τακτική ανάλογη των τελευταίων ετών. Αυτός που από ό,τι φαίνεται έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο στον τρελό χορό των εκατομμυρίων είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας. Ο κύριος Πατέρας ήταν από τους λίγους εφοπλιστές που πρόλαβε να πουλήσει πριν εκδηλωθεί η κρίση και βρίσκεται τώρα με μετρητά. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ανάγκη πως είναι διατεθειμένος να ξοδέψει στο βαθμό και το ρυθμό που θα ήθελε ο κύριος Βγενόπουλος. Είναι όμως ένας από αυτούς που μπορούν να τον ακολουθήσουν.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεξιά και αριστερά διαχέονται πληροφορίες ότι υπάρχουν καινούριοι παίκτες για να μπουν και να ενισχύσουν με ρευστότητα τον πολυμετοχικό. Από πλευράς Βγενόπουλου ο στόχος είναι ένας: οι καλές μεταγραφές, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει επιτέλους το πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχοντας ως πρώτο στόχο το γήπεδο στο Βοτανικό και γνωρίζοντας ότι για το σκοπό αυτό είναι δυνατό να χρειαστούν αρκετά ποσά που θα βγουν από το δικό του ταμείο, είναι απολύτως επιφυλακτικός.

Έτσι αλλάζουν οι συμμαχίες που διαμορφώθηκαν πέρυσι στην πράσινη ΠΑΕ. Από τη μία έχουμε ένα υπό διαμόρφωση μπλοκ του Ανδρέα Βγενόπουλου, του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Πατέρα και νέων εφοπλιστών ή κεφαλαιούχων που ενδιαφέρονται να μπουν στην ΠΑΕ και από την άλλη έχουμε τους κυρίους Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο. Μπροστά στην ανάγκη να ξοδευτούν χρήματα αλλάζουν οι συμμαχίες, διαμορφώνονται καινούρια μπλοκ και, ποιος ξέρει, ίσως πολύ σύντομα να έχουμε και αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
http://bet-gr.blogspot.com/

10.000 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!!!


θαυμάστε 10000 είκονες ανα δευτερόλεπτο με τίτλο "Μια στιγμή Schweppervescence", κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι στο 2008 στο Φεστιβάλ των Καννών.Δεν ξέρω αν είναι η μουσική ( "Να οικοδομήσουμε ένα Home", από το The Cinematic Orchestra), οι εικόνες, ή ίσως σε συνδυασμό και των δύο, αλλά το βίντεο όταν το βλέπεις ξεκουράζεσαι
από μια δύσκολη μέρα και αποκτάς μιά περίεργει ηρεμία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!


Slagsmålsklubben - Sponsored by destiny from Tomas Nilsson on Vimeo.
Η ουσία είναι η ίδια η όλη ιστορία όπως παρουσιάζεται σε αυτό το βίντεο όμως
είναι κάτι άλλο. Εχει ένδιαφέρων για προσέξτε!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ!!!!


Αυτό το τραγούδι το λατρεύω για πολύ προσωπικους λόγους αφιερωμένο στον βασίλη
που μας άφησε έτσι απλά και έφυγε για πάντα από την ζωή.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΙΟΦΥΙΑ?


(1), Albert Einstein έναντι (1) Leonardo Da Vinci
Ο Αϊνστάιν επιστημονική δύναμη, που κέρδισε το Νόμπελ Ή μήπως Ο Leonardo, Ο πιό μεγάλος καλλιτέχνης που μπορεί να υπάρχει?[Μόνα λίζα,Μυστικός Δείπνος]
Περιμένω γνώμες.......?

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ



ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ.

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ greek-olympics

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει σήμερα το http://greek-olympics.blogspot.com και όπως δείχνουν οι αριθμοί έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Όπως θα έχετε διαπιστώσει όσοι παρακολουθείτε καθημερινά το «ημερολόγιο» σκοπός μας δεν είναι να σας μεταφέρουμε πρώτοι την είδηση.
Αυτή τη δουλεία πρέπει να την κάνουν άλλοι, αν και...
Ο σκοπός μας είναι να σχολιάσουμε, να πούμε την άποψή μας για διάφορα πράγματα γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Αθλητισμό, να σας μυήσουμε σε έναν κόσμο με δικούς του κανόνες, να σας βοηθήσουμε να διαβάσετε… πίσω από την είδηση.
ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ





ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ


Μόλις γυρίσαμε δύο άτομα από τον Αλιάκμονα. Σχεδόν κάθε μέρα γίνονται μέχρι τέτοια ώρα και πολλές φορές και αργότερα, περιπολίες. Σήμερα, έχουμε αυτές τις φωτογραφίες, που δείχνουν καταστάσεις και πρόσωπα. Είναι ο χώρος που μαζεύουν υποτίθεται για ανακύκλωση, όσα ο πολίτης με ευαισθησία μαζεύει καμματάκι – κομματάκι. Έχετε και παλαιότερες. Δώσανε εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και όταν ευαισθητοποιήθηκε, αυτοί δεν ήταν στο πόστο τους. Δεν φτάνει που κάηκαν κάποιες εκατοντάδες τόνοι το 2008, τώρα ο χώρος είναι ένας σκέτος σκουπιδότοπος. Και δεν φτάνει και αυτό, τώρα μάλλον κάνουν ανακύκλωση και βόδια. Δηλαδή, τα βόδια κάνουν ανακύκλωση. Έτσι κοροϊδεύουν τον πολίτη. Έτσι πετάνε χρήματα. Για τέτοιους λόγους δεν θέλουν να ακούν το όνομά μας. Επειδή όμως, δεν ελεγχόμαστε από κανέναν και δεν μας τα χώνει κανένας, δεν θα σταματήσουμε να δείχνουμε σε τι χέρια έπεσε ο τόπος μας. Αυτός ο σπουδαίος τόπος που έρχεται από μακριά και το χώμα του είναι πολύ βαρύ. Δυστυχώς, έχει εκτός από μάρμαρα και πολύ ελαφρόπετρα. Θα μου πείτε δεν τα βλέπει κανένας; Όλοι τα είδανε. Εισαγγελείς, Ασυνομίες … όλοι. Τι γίνεται; Έλα ντέ!

Οι φωτογραφίες, είναι μόνον για το δικό σας blog και βγήκανε στις 10 το βράδυ σήμερα.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ
http://laikoyra.blogspot.com/

ΦΟΒΕΡΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ-Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ (ΟΔΗΓΟΣ)

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

Rome: L'Aquila :Τα θύματα από τον ισχυρό σεισμό στην κεντρική Ιταλία είναι τουλάχιστον 150 άτομα και είναι πιθανό να αυξηθεί περαιτέρωενώ τα σωστικά συνεργεία δουλεύουν ακατάπαυστα!...
JERUSALEM - O Iσραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου υποσχέθηκε τη Δευτέρα να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για ειρήνη, αλλά απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά στην ισραηλινο-παλαιστινιακές ειρηνευτικές συνομιλίες όπου ο Barak Obama μίλησε για ίδρυση ενός παλαιστινιακού κράτους!...
ISTANBUL, (AFP) - ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama ολοκληρώνει το 8ήμερο ταξίδι του στην Ευρώπη μετά από τον καθορισμό των υψηλών στόχων της νέας αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, και με το μήνυμα ότι οι ΗΠΑ δεν θα είναι ποτέ σε πόλεμο με το Ισλάμ!...TOKYO (Reuters) - Ιαπωνία κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να δώσει σκληρή απάντηση στη Βόρεια Κορέα για τις δοκιμές κατασκευής μεγάλου βεληνεκούς βαλλιστικού πυραύλου!..by diaporon-bl/

ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ-Do the Right Thing, Mr President. Call it what it is. GENOCIDE

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ