Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Κλείνει ραδιόφωνα στη Βενεζουέλα ο Τσάβες...Η παράδοση στη Λατινική Αμερική συνεχίζέται...


...και απειλεί με φυλακίσεις δημοσιογράφους που θέτουν σε κίνδυνο "την ασφάλεια και ανεξαρτησία της χώρας"!
.
Η κυβέρνηση του Ούγκο Τσάβες διέταξε το κλείσιμο 34 ραδιοφωνικών σταθμών της Βενεζουέλας με την κατηγορία ότι έκαναν εκπομπές χωρίς άδεια, ενώ συνολικά ερευνάται η νομιμότητα της λειτουργίας 240 ραδιοσταθμών.
Η απόφαση για το κλείσιμο ελήφθη μία ημέρα μετά από την εισήγηση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Λουίζας Ορτέγα Ντίας να γίνει αυστηρότερη η νομοθεσία για τα μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι θα μπορούν...

να φυλακίζονται για μέχρι και τέσσερα χρόνια εάν κριθούν ένοχοι για «επιβλαβή πληροφόρηση που θέτει σε κίνδυνο την "ειρήνη, την ασφάλεια και την ανεξαρτησία της χώρας».
Την ίδια ώρα η υπουργός Πληροφόρησης Μπλάνκα Εχουτ υποστήριξε ότι είναι σημαντικό να ρυθμιστεί η «τεράστια ισχύς των μέσων ενημέρωσης» γιατί "τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επιδίδονται σε εκστρατεία κατά του προέδρου Τσάβες και της Βενεζουέλας".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ "ΑΡΓΩ"

ENAΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑΛΕΝΤΟ!!

Πακιστάν: Μουσουλμάνοι σκότωσαν έξι χριστιανούς

Εξοργισμένοι μουσουλμάνοι σκότωσαν έξι χριστιανούς και τραυμάτισαν άλλους 12 με την κατηγορία ότι βεβήλωσαν το Κοράνι, ενώ πυρπόλησαν 40 σπίτια και μια εκκλησία σε ένα χωριό στο δυτικό Πακιστάν. "Έξι χριστιανοίο, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 12 τραυματίστηκαν σε αυτό το λυπηρό περιστατικό", δήλωσε ο υπουργός Μειονοτήτων, Σαχμπάζ Μπατί. Ο υπουργός είπε ότι τα θύματα δέχτηκαν επίθεση "από μια ομάδα ατόμων" στο χωριό Γκότζρα, περίπου 160 χλμ. δυτικά της Λαχόρης. Δεν διευκρινίστηκε πάντως για τι είδους "βεβήλωση" κατηγορήθηκαν. "Οι νεκροί είναι όλοι τους χριστιανοί. Μου είπαν ότι κάηκαν ζωντανοί", πρόσθεσε. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις αρχές Ιουλίου σημειώθηκε στο χωριό μια αντιπαράθεση μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων με αφορμή το Κοράνι, όμως το πρόβλημα αργότερα λύθηκε. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όμως και πάλι σήμερα, με την επίθεση εναντίον της χριστιανικής κοινότητας και το κάψιμο των κτηρίων. "Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται για την ίδια διαφορά", είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Ινκισάρ Χαν. Η πακιστανική αστυνομία έδειξε αστυνομικούς να χρησιμοποιούν δακρυγόνα για να διαλύσουν το οργισμένο πλήθος. Η βεβήλωση του Κορανίου στο Πακιστάν τιμωρείται με θάνατο. Οι χριστιανοί (μόλις το 3% του πληθυσμού) υποστηρίζουν ότι οι νόμοι περί βλασφημίας χρησιμοποιούνται για να εφαρμόζονται αντίποινα στις κοινότητές τους.
axiaplus.gr

Μεγάλη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι σε δασική έκταση στις Κεχριές Κορινθίας, κοντά στους οικισμούς Κρύα Βρύση και Αγία Μαρίνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν καεί δυο σπίτια στον οικισμό Πανόραμα ενώ έχουν εκκενωθεί κατοικίες στον Άγιο Δημήτριο. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, με εναέρια και επίγεια μέσα. Ωστόσο, το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και η πυρκαγιά σε εργοστάσιο τυποποίησης λαδιού στο Διακοφτό Αχαΐας.

την προσπάθεια για την κατάσβεσή της συμμετεχουν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Λόγω της πυρκαγιάς, κλειστή παραμένει η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Πατρών, στο ύψος του Διακοφτού και η διέλευση των οχημάτων γίνεται με προσοχή και χαμηλές ταχύτητες μέσα από το χωριό.

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Μαμψό
Υπό έλεγχο, τέθηκε νωρίτερα η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 12.45 στη θέση Μαμψός , σε δύσβατη δασική περιοχή.
Στη μάχη της κατάσβεσης πήραν μέρος δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κάτοικοι της περιοχής, ενώ από αέρος συνδράμουν και δύο αεροσκάφη "Πετζετέλ".
Hellenic Business

ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!!

353 νεκροί από τη γρίπη στις ΗΠΑ


Στις Ηνωμένες Πολιτείες,την χώρα που επλήγη περισσότερο από τη νέα γρίπη,προστέθηκαν την τελευταία εβδομάδα 51 ακόμη θάνατοι που σχετίζονται με τον ιό Α(Η1Ν1)με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να φθάσει τους 353.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες από το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Ασθενειών(CDC),νοσηλεύονται 5.514 άτομα που έχουν προσβληθεί από την αποκαλούμενη και γρίπη των χοίρων.
Το CDC αναφέρει ακόμη στην ιστοσελίδα του ότι θα σταματήσει να δημοσιοποιεί τα μεμονωμένα επιβεβαιωμένα η πιθανά κρούσματα της νέας γρίπης και θα δημοσιοποιεί μόνο ένα συνολικό απολογισμό,σε εβδομαδιαία βάση,για τους νεκρούς η τους νοσηλεύομενους και στις 50 πολιτείες.

Eney.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΣΕ 120 ΛΕΠΤΑ


ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΦΥΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!!
ΑΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ..ΠΙΣΩ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.
ΣΤΙΣ 18:00 ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ BLOG NEWS ,H ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS KAI ME THN ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕI ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ WEB CAMERA ΑΠΟ ΤΟ STUDIO.

Αντιθέσεις: Οι λαϊκοί άνθρωποι της Εκκλησίας (από τη μια), και οι ρασοφόροι του… Διαβόλου (από την άλλη)!

http://xairete.blogspot.com/

Οι άνθρωποι της Εκκλησίας, είναι οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού Δέλφινο του δήμου Γοργοποτάμου. Ένα χωριό, χωμένο μέσα στο πράσινο της Οίτης, σε ύψος 550 μέτρων πάνω από την κοιλάδα του Σπερχειού, σε απόσταση 22 χιλιομέτρων από τη Λαμία.

Άνθρωποι της Εκκλησίας αφού ούτε αυτοί ούτε οι πρόγονοί τους έπαψαν να πιστεύουν στον Θεό και να φροντίζουν τις εκκλησίες του χωριού τους!

Τις εκκλησίες του χωριού τους, στις οποίες όμως δεν πάταγε το πόδι του, ποτέ, παπάς! Και τούτο, διότι σύμφωνα με ένα θρύλο το χωριό ήταν… καταραμένο από έναν Δεσπότη, από το 1856! Το Ευαγγέλιο βέβαια λέει ότι πρέπει να ευλογούμε και να μην καταριόμαστε, αλλά πού να το ήξερε αυτό ο Δεσπότης, ε;

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της Εσπρέσο, τα ίδια μυαλά είχαν, και, οι παπάδες από τότε! Διαβάζω:

«Μάλιστα, οι παλιοί λένε πως ούτε παπάς δεν πήγαινε να λειτουργήσει! Στην Ανάσταση, λένε, παρακαλούσαν τον ιερέα του διπλανού Κουμαριτσίου να τους ψάλλει το «Χριστός Ανέστη», αλλά εκείνος φοβόταν την κατάρα και δεν έμπαινε στο χωριό.»

Διαβάζω:

«Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Φούρλας πήρε την πρωτοβουλία να κάνει κάτι για να εκλείψει η κατάρα. Μάζεψε υπογραφές κι έστειλε μια επιστολή στον μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο αναφέροντάς του το θρύλο και ρωτώντας τον αν μπορούσε να κάνει κάτι…

Κι εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα. Την Κυριακή 5 Ιουλίου πήγε στο Δέλφινο, πραγματοποίησε παράκληση στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου…

Οι κάτοικοι ζήτησαν και πήραν άφεση αμαρτιών και συγχώρεση.»


Καταλάβατε;


- Βρε, κατάρα κι αυτή με το Δέλφινο!



Το άλλο "εγώ" του Δεσπότη που καταράστηκε το χωριό;


1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 - ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ















ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΥΓΟΥΝ...
Και προς Θεού μην ξεγελαστείτε και πιστέψετε τους "ψεύτες" πολιτικούς μας σε ότι εχει σχέση με την δημοσιοποίηση απο την Βουλή των δηλώσεών τους για το καθιερωμένο πλέον μαϊμού "Πόθεν έσχες" των περιουσιακών τους στοιχείων. Αν υπήρχε σοβαρό Κράτος και λειτουργούσαν οι Νόμοι και οι θεσμοί του, θα έπρεπε οι περισσότεροι από δαύτους να είχαν καταδικαστεί για ένα σωρό αδικήματα με πρώτον την "διασπάθηση και κατάχρηση Δημοσίου χρήματος", για ψευδορκία, μή τήρηση των νόμων και κανονισμών της Βουλής και για ένα σωρό άλλα αδικήματα. Αλλά το Κράτος και τους θεσμούς του τα έχουν καταλύσει αυτοί οι ίδιοι, που ζητάνε απ' το λαό να τους τηρεί και να τους σέβεται ....
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ....

Αγρίεψαν οι Αλβανοί....



Οι Αλβανοί κακοποιοί στη Χώρα μας αυξάνονται.
Είναι σκληροί και αδίστακτοι.
Οι ηλικίες τους 20-35 όλοι με όπλα τα οποία και χρησιμοποιούν
χωρίς σκέψη.
Στην Κινέτα, στην Γλυφάδα και αλλού μέσα σε λίγες ημέρες άφησαν
τραυματίες μετά από πυροβολισμούς.
Αστυνομικοί σε καταδίωξη γλύτωσαν από τα πυρά και συνέλαβαν
τον ένα.
Πυροβόλησαν και μια κοπέλα υπάλληλο κούριερ και την τραυμάτισαν.
Προτιμούν τις τράπεζες και τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
Τα αποβράσματα αυτά είναι φανερό ότι τρέφουν μίσος για τη Χώρα μας.
Πηγαινοέρχονται στην Αλβανία.
Πρέπει οι Αρχές να προσέχουν με τις Βίζες που δίνουν στους Αλβανούς.
Την Ελλάδα την θέλουν για άρμεγμα μόνο.
Η Οικονομική Κρίση θα φέρει κι άλλους από την Αλβανία
για να "βρούν δουλειά" στα εδώ "συνδικάτα" τους με τους διάφορους
τίτλους (στέκι, σύλλογος, σύνδεσμος κ.λ.π.).
Αθηναίος

Διάρρηξη δίπλα από το σπίτι του Σημίτη και του Μπακογιάννη!


ΩΡΑΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΕΧΟΥΜΕ
Για να φανταστείτε τι καλή φύλαξη έχουμε που στο κέντρο του Κολωνακίου, εκεί που μένει ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας ο Κ.Σημίτης έγινε διάρρηξη και μάλιστα μέρα μεσημέρι στο δίπλα διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου ζει ο ....

Κώστας Μπακογιάννης ο γιος της Ντόρας! Και σκέφτεσαι ότι αν δεν έχουν καλή φύλαξη μέσα στο Κολωνάκι εμείς τι τύχη έχουμε; Θα μας κλέψουν και εμάς μαζί. Ποια αστυνομία και ποιες ομάδες ΔΕΛΤΑ, ΓΑΜΑ,ΖΗΤΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ!!!

Χιλιάδες χαρταετοί στον ουρανό της Γάζας



ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΚΟΡ

Τα Ηνωμένα Εθνη κάλεσαν χιλιάδες παιδιά παλαιστινίων να συγκεντρωθούν στη λωρίδα της Γάζας και να ρίξουν ταυτοχρόνως χαρταετούς. Ηταν μια προσπάθεια για να γεννηθεί ξανά η ελπίδα και η χαρά σε αυτον τον τραυματισμένο τόπο







τροκτικο

ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ CANCOUN ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ-ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΑΛΛΑ..



ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Δεκάδες κρούσματα σε ιταλικό κρουαζιερόπλοιο

Ενα ιταλικό κρουαζιερόπλοιο που κατευθυνόταν από τη Νάπολη στη Μασσαλία αναγκάστηκε χθες το πρωί να δέσει στο λιμάνι Βιλφράνς της νότιας Γαλλίας όταν διαγνώσθηκε η νέα γρίπη Α (H1N1) σε 60 μέλη του πληρώματος, ανακοινώθηκε σήμερα από τις γαλλικές αρχές. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση τόσο οι ασθενείς, όσο και άλλα 70 μέλη του πληρώματος που εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα της νόσου, θα παραμείνουν στο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas για να λάβουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, ενώ στους 3.600 επιβάτες θα επιτραπεί να αποβιβασθούν. Το πλοίο, το οποίο έχει συνολικά 5.000 επιβάτες και πλήρωμα, επρόκειτο να αποπλεύσει χθες το βράδυ από τη Βιλφράνς για να συνεχίσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο. Αμεσα ιατρική βοήθεια στις εγκύους Οι έγκυες γυναίκες κινδυνεύουν ιδιαίτερα από τον ιό Α(Η1Ν1) της νέας γρίπης και θα πρέπει να λάμβάνουν "άμεσα" ιατρική φροντίδα με βάση αντιιικά φάρμακα, προειδοποίησε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ο ΠΟΥ συνιστά μάλιστα να χορηγείται στις έγκυες γυναίες που παρουσιάζουν συμπτώματα γρίπης οσελταμιβίρη (ή Tamiflu) "χωρίς να περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων". "Ορισμένες μελέτες" που έγιναν στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες δείχνουν ότι οι έγκυες γυναίκες "διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να μολυνθούν από τον ιό Α(Η1Ν1)", δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του ΠΟΥ, Αφαλούκ Μπατιασέβι. "Η πανδημία πλήττει τους πιο νέους, σε σχέση με την εποχιακή γρίπη, και φυσικά οι έγκυες γυναίκες περιλαμβάνονται στους νέους ανθρώπους", πρόσθεσε. Όσον αφορά τον εμβολιασμό, οι έγκυες θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και να έχουν προτεραιότητα
axiaplus.gr

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΣΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1991 ΑΠΟΣΥΡΕΤΡΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σαν Σήμερα: 01/08/2009



1821: Εκδίδεται στην Καλαμάτα η πρώτη ελληνική εφημερίδα υπό τον τίτλο «Ελληνική Σάλπιγξ».

1838: Η Βικτόρια στέφεται βασίλισσα της Μ. Βρετανίας. Θα παραμείνει στο θρόνο για 63 χρόνια και η εποχή της θα μείνει στην ιστορία ως «βικτοριανή».

1894: Ξεσπά πόλεμος για την Κορέα, ανάμεσα στην Κίνα και την Ιαπωνία.

1933: Παραχωρείται στις Ελληνίδες το δικαίωμα να εκλέγονται ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

1972: Οι Μπομπ Γούντγουορντ και Καρλ Μπέρσταϊν δημοσιεύουν στην «Washington Post» το πρώτο άρθρο, στο οποίο αποκαλύπτεται το σκάνδαλο «WaterGate», που έριξε κατόπιν τον αμερικανό πρόεδρο Νίξον.

1981: Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Ιουλίου αρχίζει να εκπέμπει το ΜTV. Το πρώτο βίντεο που μεταδίδει είναι το «Video Kills the Radio Star» των Buggles.

1990: Πεθαίνει ο γερμανο-πολωνός φιλόσοφος, κοινωνιολόγος και συγγραφέας Νόρμπερτ Ελίας.

1991: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο αργεντινός σούπερ-σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο

Η Press Time αποκαλύπτει.



Ο πανικός της γρίπης και τα εκατομμύρια που κατευθύνονται στις τσέπες των βιομηχάνων. Ποιοι θα θησαυρίσουν . Το παιχνίδι που παίζεται και πόσο έτοιμοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε τον πραγματικό κίνδυνο.



Αποκαλύπτουμε το καρτέλ της βενζίνης.

Πως στήνεται η μεγάλη ληστεία με θύμα τον καταναλωτή. Η εναρμόνιση της τιμής και το καπέλο. Η πρόκληση της ανατίμησης στις εθνικές οδούς και τα νησιά.



Καταγγελία σοκ για έγκλημα μέσα στον Κορυδαλλό. Σκότωσαν κρατούμενο γιατί αποκάλυπτε τα κυκλώματα ναρκωτικών.

Η αναλγησία και τα τραγελαφικά λάθη των υπευθύνων.



Πόθεν έσχες για τα μάτια του κόσμου.

Τι δήλωσαν οι πολιτικοί και πόσο διάτρητο είναι το σύστημα.



Ο καυτός Αύγουστος του Καραμανλή θα γεννήσει τις αποφάσεις. Όχι εκλογές αλλά ανασχηματισμό και αλλαγές στις ΔΕΚΟ θα φέρει ο Σεπτέμβρης.



Press Time

Διαβάστε ακόμα από την πολιτική:

Μιχάλης Λιάπης ο αποχαιρετισμός του εξάδελφου.

Γιατί έριξε ξανά το γάντι στο Γιώργο ο Βενιζέλος και πως κινούνται σήμερα οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ.



Press Time

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει η πολυμέτωπη προκλητικότητα των Τούρκων.

Φάκελος πυρκαγιές. Το σχέδιο των οικοπεδοφάγων να τυλίξουν και πάλι την Ελλάδα στις φλόγες.

Τα κολλέγια που έγιναν Πανεπιστήμια και οι παγίδες.

SPORT

Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό με τον Κόκκαλη, ο τραγέλαφος που ονομάζεται Τεν Κατε και πλούσιο παρασκήνιο από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την τοπική αυτοδιοίκηση, τα media και την τηλεόραση.



Press Time

Επίθεση νεαρών κατά ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Επίθεση κατά ανδρών των ΜΑΤ πραγματοποίησαν νεαροί, στη διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, στα Εξάρχεια, στις 4:05 τα ξημερώματα.

Οι άγνωστοι νεαροί εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.

Hellenic Business

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΙΝ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!!

Ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς η καραμπόλα έχει γίνει ακριβώς στο φανάρι που χωρίζει Φιλοθέη με το Ψυχικό .Εννοείτε ότι θα γίνει χαμός στην Κηφισίας με τρία αυτοκίνητα στην μέση του δρόμου.

ΤΑ 4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΓΑΜΟΥ