Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ληστών-ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό 2 ανδρών που λήστεψαν το κατάστημα Hondos Center στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που αναζητούν τους δράστες στους γύρω δρόμους και τα γύρω κτίρια.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22:30. Οι ληστές μπήκαν στο κατάστημα την ώρα που μέσα βρίσκονταν μόνο 7 υπάλληλοι. Με την απειλή όπλου, οι ληστές πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι υπάλληλοι φοβισμένοι κλειδώθηκαν στο λογιστήριο.

Εν τω μεταξύ, είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το κτίριο και οι ληστές, μην έχοντας άλλη επιλογή, προσπάθησαν να φύγουν από την ταράτσα.

Οι επτά υπάλληλοι είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=89543&cid=4

Μας υποβάθμισε και η Moody's. Μόνο τα Goody's δεν μας υποβάθμισαν ακόμη...


Παρότι πικραμένος ο Ντερμπεντέρης, την αμόλησε για να γελάσει (μαζί μ' όλους τους άλλους).

"Μας έχει υποβαθμίσει η Moody's, μας έχει υποβαθμίσει όλος ο κόσμος. Μόνο τα Goody's δεν...

...μας έχουν υποβαθμίσει ακόμη".

Είναι, η ατάκα της βραδιάς...


Θα κρατήσει για πολύ ακόμα το ανέκδοτο με το blog του Αθηναίου;


Για συνέλθετε εκεί στη google και στην Κουμουνδούρου, γιατί θα έχουμε και άλλο γύρο αντιπαράθεσης και θα είναι ο τελειωτικός… άντε μπράβο δημοκράτες της ψωλεχ…
.
To blog του Αθηναίου:
.

.

Ρουφιανο-blogger



Δεν ξέρω αν διαβάσατε την προηγουμενη ανάρτηση για την φίμωση ενος ακόμα blogger (μετα απο καταγγελία Αλβανου δημοσιογραφου της Αυγης στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) αλλα εδω εχουμε να κάνουμε με ενα σοβαρό θέμα ηθικής τάξεως που απασχολεί ολους τους bloggers..


Ο Αθηναιος απο οτι γραφει(κ λενε πολλοι αναγνωστες του) δεν απειλησε,εκβίασε ή κάτι τετοιο,πως δημιουργειται το δεδικασμένο η blogspot να κατεβάζει Blogs μετα απο καταγγελία κάποιου στην δίωξη? ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ?

Δηλαδή οποιος ΧΑΦΙΕΣ της αστυνομιας θελει,θα ανεβοκατεβαζει blogs?

Πιστεύω οτι η ανωνυμία μας ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ οσο καιρο είμαστε στην blogspot και θα πρεπει ΑΜΕΣΑ όλοι να μεταφερθούμε στην wordpress !!!

Μιλαμε για τρελα πραγματα κ 'παραδοξως΄ ολοι οσοι 'κοπτονται' για την φιμωση των blogs οταν ειναι για κανα indymedia (που στην τελικη δεν εινα μπλογκ αλλα κ παρανομως εκπεμπει απο δημοσιο σερβερ που υπαρχει για εκπαιδευτικους σκοπους)τωρα ΕΧΟΥΝ ΣΩΠΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ! Πολύ απλα γιατι πλεον στην κυβέρνηση ειναι το ΜΠΑΤΣΟΚ(αρα η φίμωση ειναι σοσια-ληστικη) κ φυσικά ενα στέλεχος του Συριζα στον ρόλο του θύτη..
Οπότε γιατι να ασχοληθούν??

Αλήθεια, η ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ τι εχουν να πουν για αυτο?

Δεν τον διαβαζα συχνα,μολις προσφατα εγινα αναγνωστης του αλλα σε καθε περιπτωση θα αναδημοσιευα την ειδηση ακόμα πχ κ ο 'blogger Αλαβάνος' ή ο ' blogger Καρατζαφερης' αν φιμωνοταν!

Ο ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ Κ ΤΕΡΜΑ!
Δεν υπαρχει ΚΑΛΟΣ ΧΑΦΙΕΣ κ κακος χαφιες..ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΣ..
Δεν τον σωζει το οτι ειναι μεταναστης(Αυτο γιατι διάβασα τις χαζές δικαιολογίες που έγραψε για να δικαιολογήσει την πράξη του)!

Αίσχος έκλεισαν το blog του αθηναίου για να μην κάνει κριτική


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ?
Γράφει...στο http://odromos.wordpress.com/
Είναι βέβαιο ότι δεν είμαι και ευτυχής που έκλεισε η συγκεκριμένη σελίδα
[ειναι και κατα της λογοκρισιας και στεναχωρημένος για το αυτό που έκανε ]

http://odromos.wordpress.com/2009/12/21/οι-ανώνυμες-απειλές-ενός-ανώνυμου-blogs-κα/
Οι ανώνυμες απειλές ενός ανώνυμου blogs και η καταγγελία μου στην Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Μόλις σήμερα το πρωί και αφού είχαν προηγηθεί δεκάδες απειλητικά , ξενοφοβικά, απαξιωτικά, μισαλλόδοξα και ρατσιστικά άρθρα και σίγουρα πάνω από μια χιλιάδα απειλητικά ανώνυμα σχόλια εναντίων μου, σε blog που διατηρούσε ανώνυμος χρήστης με το παρατσούκλι athinaios , αποφάσισα να απευθυνθώ στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνοντας καταγγελία όπως επιβάλλει η νομιμότητα και το σύνταγμα.
Πριν από αυτό όμως, και για να μην το κάνω ανώνυμα όπως ο εν λόγο κύριος τόσο καιρό με απειλούσε και μ’έβριζε, του έστειλα προσωπικό e-mail με το οποίο και τον ενημέρωνα για την ενέργειά μου.
Η επιστολή μου είναι αυτή:
“Είναι προφανές!
Αν η πολιτεία διαβάσει το (ανα)δημοσιευμένο από σένα χθεσινό μου κείμενο αλλά και όλα όσα γράφω καθημερινά (αν και …”κατά δήλωσή μου δημοσιογράφος”(!) το κάνω με το όνομά μου και όχι ανώνυμα), δεν μπορεί παρά να με θεωρήσει ανεπιθύμητο.
Και βέβαια, αν διαβάσει όλα τα δικά σου εναντίων υπουργών με υπονοούμενα ακόμα και για …προδοσία αλλά και μερικών σχολιαστών(;) που εμπίπτουν καθαρά σε εκείνα που διακινούν μίσος και ρατσισμό, θα πρέπει να σε επαινέσει δημόσια.

http://tileorasi-hellas.blogspot.com/2009/12/blog_22.html

Σκοπιανοί, Αλβανοί, Τούρκοι – όλοι κάτι θέλουν από την Ελλάδα


Για την εξωτερική πολιτική μας:
Αντιγράφοντας, το αποτυχημένο μοντέλο εξωτερικής πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου, διατυπωθέν διά του δόγματος δεν διεκδικούμε τίποτε δεν παραχωρούμε τίποτε, η ελληνική Διπλωματία το τροποποίησε στη συνέχεια κατ’ ουσίαν ώστε να πάρει τη διατύπωση δεν διεκδικούμε τίποτα, είμαστε πολιτισμένη χώρα και συζητάμε χαμογελαστά και πολιτισμένα κάθε πρόβλημα εδαφικής ή άλλης φύσεως που υπάρχει ή ανακύπτει μεταξύ της χώρας μας και των γειτόνων της.
Αποτέλεσμα αυτής της εξωτερικής πολιτικής, πέραν της απώλειας των δύο νήσων στα Ίμια και της κατ’ ουσίαν παραχώρησης συγκυριαρχίας των Τούρκων στην Ελληνική Θράκη είναι να διεκδικούν ευθέως οι γείτονες της Ελλάδος ελληνικά εδάφη:
1. Οι Σκοπιανοί διεκδικούν την Ελληνική Μακεδονία στο σύνολο της περιλαμβανομένης Χαλκιδικής και Πιερίας μέχρις του Ολύμπου…
2. Οι Αλβανοί διεκδικούν την Ελληνική Ήπειρο μέχρι την Άρτα και κατά άλλην εκδοχή, μέχρι το Αντίρριο.
3. Οι Τούρκοι διεκδικούν την ελληνική Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, το μισό της θαλάσσιας περιοχής του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και το υπόλοιπο της Κύπρου.
Οι διεκδικήσεις αυτές, πλην αυτών των Σκοπιανών, οι οποίοι με καθοδήγηση των ΗΠΑ θέτουν ευθέως θέμα άμεσου προσάρτησης του υπολοίπου της Ελληνικής Μακεδονίας στο Σκοπιανό κρατικό μόρφωμα στο οποίο με κρυφές αποφάσεις της Ντόρας Μπακογιάννη επί της θητείας της στο ΥΠΕΞ έχει παραχωρηθεί το όνομα Μακεδονία, προς το παρόν διατυπώνονται εμμέσως με δημοσιευμένους χάρτες, με δηλώσεις αναρμόδιων δήθεν κρατικών αξιωματούχων Ουτσεκάδων Τσάμηδων και προκειμένου περί της Θράκης με συνεχείς επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων και βουλευτών κατά δεκάδες.
Η επιμονή, το θράσος και ο φανατισμός με τον οποίο προβάλλονται οι εδαφικές διεκδικήσεις των γειτόνων της Ελλάδος από επίσημα ή ημι-επίσημα κυβερνητικά όργανα αλλά και από απλούς πολίτες των χωρών αυτών οδηγεί σε σοβαρές σκέψεις ως προς τους πραγματικούς στόχους αυτών των διεκδικήσεων.
Έχοντας υπ’ όψιν τα διεθνή δεδομένα, είτε αυτά αφορούν σε προσαρτήσεις εδαφών αδυνάτων χωρών από ισχυρούς γείτονες, είτε επαναστατικά κινήματα εναντίον γενόμενων κατακτήσεων, καταλήγει κάποιος εν τελευταία αναλύσει στο συμπέρασμα ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται στις διάφορες περιοχές του πλανήτη.
Έτσι, κατά προσομοίωση του Βαλκανικού Κοσόβου, προέκυψε το Κόσοβο της Ν. Οσετίας στον Καύκασο και κατά προσομοίωση του προηγούμενου των Τούρκων το 1974 στην Κύπρο, μαγειρεύεται ανάλογο επιχειρήσεων των Σκοπιανών με φανερή Αμερικανο-Εβραϊκή υποστήριξη στην ελληνική Μακεδονία.
Τι συνέβη στην Κύπρο το 1974; Οι Τούρκοι, επωφελούμενοι ακυβερνησία στην Ελλάδα made in ΗΠΑ, με Αγγλοαμερικανική αεροναυτική υποστήριξη και με το πρόσχημα της προστασίας της μειονότητας των ομοεθνών τους στην Κύπρο κατέλαβαν το 40% του κυπριακού εδάφους και ελήστευσαν τις περιουσίες της πλειοψηφίας των Ελλήνων της Β. Κύπρου εγκατέστησαν 300.000 και κατ’ άλλους 400.000 εποίκους, κυρίως κακοποιούς αποφυλακισθέντες κ.λπ. κατώτερης κοινωνικής θέσης υποκείμενα.
Και αυτή η ληστεία της ελληνοκυπριακής ιδιοκτησίας έγινε με την ανοχή και την έμμεση στήριξη της διεθνούς κοινότητας, εξέχων μέλος της οποίας επέτρεψε στη σύζυγό του να παρίσταται ως νομικός σε συμβολαιογραφικές πράξεις πωλήσεων αρπαγμένων κυπριακών περιουσιών.
Και φθάσαμε σήμερα, 35 χρόνια μετά την κατάκτηση των εδαφών της Βορείου Κύπρου, το υποκατάστατο των Τούρκων κατακτητών να εορτάζει τους γάμους της κόρης του σε πολυτελές ξενοδοχείο πρώην ελληνοκυπριακής ιδιοκτησίας (συνέβη προ μηνών και τούτο) με προσκεκλημένο ένα σύγχρονο Κουΐσλιγκ, τον απίθανο πρόεδρο της Ελληνικής Κύπρου Χριστόφια.
Η μεγάλη – απίθανη, θα έλεγε κανείς – συμμετοχή των Σκοπιανών πολιτών στο μεγαλεπήβολο Αμερικανο -εβραιο - κατευθυνόμενο σχέδιο του έξαλλου πρωθυπουργού τους εις βάρος των ελληνικών εδαφών της Μακεδονίας, αυτό ακριβώς τον απώτερο στόχο έχει:
Να υφασπαστούν, κατά το προηγούμενο των Τούρκων της Κύπρου, τις περιουσίες των Ελλήνων της Μακεδονίας. ΠΗΓΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Προσπάθεια φίμωσης του blogathinaiou

Αναρτήθηκε από Enimerwsi.gr
Email This Post Print This Post Save As PDF
Από σήμερα οι σχολιαστές και οι αναγνώστες του blog Αθηναίος θα είναι φακελωμένοι από τις ανεξάρτητες (ελευθερία του λόγου) και επαναστατικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ με την ευγενική χορηγία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.Ο λόγος είναι η κριτική που έχει ασκήσει ο Αθηναίος στα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας με ότι αυτό συνεπάγεται,και στα άρθρα του συγκεκριμένου Αλβανού αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ.

Ο εν λόγω κύριος αν και δηλώνει προοδευτικός μέσα απο τα κείμενα του απέδειξε ότι μόνο αυτό δεν είναι.Και αν έχει θιχτεί από τις αναρτήσεις του Αθηναίου πιστεύω πως αν έστελνε μια απάντηση θα ήταν πολύ πιο σωστό απο μια καταγγελία σε έναν πολίτη που βρήκε επιτέλους τον τρόπο να εκφραστεί δημόσια.

Επειδή αυτό σαν ενέργεια θυμίζει φασισμό και ρουφιανιά θα προσπαθήσω να μην το αφήσω να περάσει έτσι.

Διότι αν γινόταν αυτό απο την ανάποδη,τώρα έξω απο την ΓΑΔΑ θα είχαμε πορεία και διαμαρτυρία για την φίμωση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.

Και αύριο το πρωί στα κανάλια,θα είχαν καλεσμένο τον καημένο blogger που οι φασίστες του έκλεισαν το blog.

Υ.Γ ....N.AGO τον Α.Τσίπρα τον ρώτησες πριν κάνεις την καταγγελία?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ Ν.AGO ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ.

Αγαπητέ κύριε,
Είναι προφανές!
Αν η πολιτεία διαβάσει το (ανα)δημοσιευμένο από σένα χθεσινό μου κείμενο αλλά και όλα όσα γράφω καθημερινά (αν και …κατά δήλωσή μου δημοσιογράφος(!) το κάνω με το όνομά μου και όχι ανώνυμα), δεν μπορεί παρά να με θεωρήσει ανεπιθύμητο.
Και βέβαια, αν διαβάσει όλα τα δικά σου εναντίων υπουργών με υπονοούμενα ακόμα και για …προδοσία αλλά και μερικών σχολιαστών(;) που εμπίπτουν καθαρά σε εκείνα που διακινούν μίσος και ρατσισμό, θα πρέπει να σε επαινέσει δημόσια.
Μέχρι να βρούμε μια τέτοια πολιτεία ,όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα, σε ενημερώνω ότι σε καταγγέλλω από σήμερα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα τα σχόλια που αναρτώνται στο blog σου με απειλές εναντίον μου αλλά και για τα ποστ με τα οποία εσύ διακινείς αυτές τις ανοιχτές απειλές και το μίσος γενικά.
Φιλικά,

--

Niko Ago
Δημοσιογράφος

Αυγή & FAQ



Αναρτήθηκε από naxios

ΝΕΑ ΦΙΜΩΣΗ BLOGGER

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ..ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΠΛΟΚΕΡ ΤΩΡΑ..
Από σήμερα οι σχολιαστές και οι αναγνώστες του blog Αθηναίος θα είναι φακελωμένοι από τις ανεξάρτητες (ελευθερία του λόγου) και επαναστατικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ με την ευγενική χορηγία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.Ο λόγος είναι η κριτική που έχει ασκήσει ο Αθηναίος στα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας με ότι αυτό συνεπάγεται,και στα άρθρα του συγκεκριμένου Αλβανού αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ.
Ο εν λόγω κύριος αν και δηλώνει προοδευτικός μέσα απο τα κείμενα του απέδειξε ότι μόνο αυτό δεν είναι.Και αν έχει θιχτεί από τις αναρτήσεις του Αθηναίου πιστεύω πως αν έστελνε μια απάντηση θα ήταν πολύ πιο σωστό απο μια καταγγελία σε έναν πολίτη που βρήκε επιτέλους τον τρόπο να εκφραστεί δημόσια.

Επειδή αυτό σαν ενέργεια θυμίζει φασισμό και ρουφιανιά θα προσπαθήσω να μην το αφήσω να περάσει έτσι.
Διότι αν γινόταν αυτό απο την ανάποδη,τώρα έξω απο την ΓΑΔΑ θα είχαμε πορεία και διαμαρτυρία για την φίμωση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.
Και αύριο το πρωί στα κανάλια,θα είχαν καλεσμένο τον καημένο bloger που οι φασίστες του έκλεισαν το blog.

Υ.Γ ....N.AGO τον Α.Τσίπρα τον ρώτησες πριν κάνεις την καταγγελία?

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://magicrobot.blogspot.com/2009/12/blogger_22.html

Ωραίο εμπόριο κάνει η Αλβανία…


  • Ακόμη ένα φορτίο με ακατέργαστη ινδική κάνναβη 681 κιλών από την Αλβανία εντοπίστηκε στη Σαγιάδα Θεσπρωτία. Τελικός προορισμός του φορτίου θεωρείται από τις αρχές ότι ήταν η Αθήνα. Ο εντοπισμός του φορτίου έγιναν όταν αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε μικρό φορτηγό αυτοκίνητο τύπου βαν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν Αλβανός. Στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν 23 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 409 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 681 κιλών. Ο διακινητής συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας. Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, εστιάζοντας στον εντοπισμό των παραληπτών και του κυκλώματος διακινητών στην Αθήνα, αλλά και σε συνεργασία με την αλβανική αστυνομία, στον επίσης εντοπισμό των αποστολέων στην γειτονική χώρα.

  • ΠΗΓΗ

    Παραδέχεται ο Αλβανός τραμπούκος της Αυγής οτι ύστερα απο ενεργειές του έκλεισε το blog του Αθηναίου

    http://ventetta.blogspot.com/

    Γράφει.......
    Είναι βέβαιο ότι δεν είμαι και ευτυχής που έκλεισε η συγκεκριμένη σελίδα
    [ειναι και κατα της λογοκρισιας ο υποκριτης ]


    http://odromos.wordpress.com/2009/12/21/οι-ανώνυμες-απειλές-ενός-ανώνυμου-blogs-κα/
    Οι ανώνυμες απειλές ενός ανώνυμου blogs και η καταγγελία μου στην Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
    Μόλις σήμερα το πρωί και αφού είχαν προηγηθεί δεκάδες απειλητικά , ξενοφοβικά, απαξιωτικά, μισαλλόδοξα και ρατσιστικά άρθρα και σίγουρα πάνω από μια χιλιάδα απειλητικά ανώνυμα σχόλια εναντίων μου, σε blog που διατηρούσε ανώνυμος χρήστης με το παρατσούκλι athinaios , αποφάσισα να απευθυνθώ στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνοντας καταγγελία όπως επιβάλλει η νομιμότητα και το σύνταγμα. Πριν από αυτό όμως, και για να μην το κάνω ανώνυμα όπως ο εν λόγο κύριος τόσο καιρό με απειλούσε και μ’έβριζε, του έστειλα προσωπικό e-mail με το οποίο και τον ενημέρωνα για την ενέργειά μου.
    Η επιστολή μου είναι αυτή:
    “Είναι προφανές!
    Αν η πολιτεία διαβάσει το (ανα)δημοσιευμένο από σένα χθεσινό μου κείμενο αλλά και όλα όσα γράφω καθημερινά (αν και …”κατά δήλωσή μου δημοσιογράφος”(!) το κάνω με το όνομά μου και όχι ανώνυμα), δεν μπορεί παρά να με θεωρήσει ανεπιθύμητο.
    Και βέβαια, αν διαβάσει όλα τα δικά σου εναντίων υπουργών με υπονοούμενα ακόμα και για …προδοσία αλλά και μερικών σχολιαστών(;) που εμπίπτουν καθαρά σε εκείνα που διακινούν μίσος και ρατσισμό, θα πρέπει να σε επαινέσει δημόσια.
    Μέχρι να βρούμε μια τέτοια πολιτεία ,όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα, σε ενημερώνω ότι σε καταγγέλλω από σήμερα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα τα σχόλια που αναρτώνται στο blog σου με απειλές εναντίων μου αλλά και για τα ποστ με τα οποία εσύ διακινείς αυτές τις ανοιχτές απειλές και το μίσος γενικά.”
    Είναι προφανές ,όμως, πως το συγκεκριμένο blog, υποθέτω και λόγο τις πληθώρας αναρτήσεων με τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορούσε την σημερινή πολιτική ηγεσία της χώρας ακόμα και για προδοσία(!!!), βρέθηκε στο μάτι του BLOGSPOT. Και έτσι από σήμερα το blog “κατέβηκε” από τη πλατφόρμα, μια και υπάρχει ρητή προειδοποίηση από το Blogspot για τη “ρητορική μίσους”.
    Είναι βέβαιο ότι δεν είμαι και ευτυχής που έκλεισε η συγκεκριμένη σελίδα – έστω κι αν είχε ξεπεράσει κάθε όριο -αλλά όταν κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου, απειλείς κάποιον που πάντα γράφει με το όνομά του , που ποτέ του δεν απείλησε, δεν συκοφάντησε, δεν έσπειρε μίσος και σέβεται τη χώρα και τους θεσμούς, και που η μόνη του “αμαρτία” είναι η καθημερινή προσπάθεια για την αρμονική συμβίωση των μεταναστών με τους Έλληνες αλλά και η καταγωγή του ,είναι νομοτελειακό πως θα βρεθείς εκτεθειμένος.
    Καλώς η …καλώς, τα γραπτά μένουν.

    Η Δίωξη έκλεισε το blogathinaios.blogspot.com μετά από κακόβουλη καταγγελία Αλβανού δημοσιογράφου της εφ. ΑΥΓΗ, αλλά προστατεύει το INDYMEDIA....


    (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

    Έπειτα από ψευδή, κακόβουλη και συκοφαντική καταγγελία Αλβανού δημοσιογράφου στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον του γνωστού και δημοφιλούς "μπλογκ του Αθηναίου" blogathinaios.blogspot.com, χθες το συγκεκριμένο μπλογκ διαγράφηκε από την Google!

    Ο Αθηναίος είχε ασκήσει καθαρή κριτική και ουδέποτε απειλές επί του περιεχομένου των δημοσιεύσεων του αλβανού λαθρομετανάστη Niko Ago (κανείς μετανάστης ποτέ, δεν ήλθε νόμιμα στη χώρα), δημοσιογράφου της Αυγής, αλλά ουδέποτε απείλησε κάποιον όπως ανέφερε η καταγγελία! Ο αλβανός δημοσιογράφος που τόσο πολύ κόπτεται τάχα για τη μη διάδοση μίσους, ρατσισμού και εθνικισμού, δεν τόλμησε να καταγγείλει επίσης και το βρωμερό blog gate32.wordpress.com ούτε το βρωμερό κανάλι στο ΥουTube http://www.youtube.com/user/Gate32hooliguns των βρωμερών συμπατριωτών του....

    Το blog του Αθηναίου ήταν κυρίως ένα μπλογκ που ανεδείκνυε τα προβλήματα που έχει επιφέρει στην Αθήνα και την χώρα η λαθρομετανάστευση και η κρατική "παραφροσύνη". Γι αυτό τον λόγο μπήκε στο στόχαστρο των προασπιστών της και φυσικά του συστήματος! Σε επιστολή του προς τον Αθηναίο, ο Nikos Ago σημείωνε ότι:ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ**ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ

    Γράφει.......
    Είναι βέβαιο ότι δεν είμαι και ευτυχής που έκλεισε η συγκεκριμένη σελίδα
    [ειναι και κατα της λογοκρισιας ο υποκριτης ]


    http://odromos.wordpress.com/2009/12/21/οι-ανώνυμες-απειλές-ενός-ανώνυμου-blogs-κα/
    Οι ανώνυμες απειλές ενός ανώνυμου blogs και η καταγγελία μου στην Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
    Μόλις σήμερα το πρωί και αφού είχαν προηγηθεί δεκάδες απειλητικά , ξενοφοβικά, απαξιωτικά, μισαλλόδοξα και ρατσιστικά άρθρα και σίγουρα πάνω από μια χιλιάδα απειλητικά ανώνυμα σχόλια εναντίων μου, σε blog που διατηρούσε ανώνυμος χρήστης με το παρατσούκλι athinaios , αποφάσισα να απευθυνθώ στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνοντας καταγγελία όπως επιβάλλει η νομιμότητα και το σύνταγμα. Πριν από αυτό όμως, και για να μην το κάνω ανώνυμα όπως ο εν λόγο κύριος τόσο καιρό με απειλούσε και μ’έβριζε, του έστειλα προσωπικό e-mail με το οποίο και τον ενημέρωνα για την ενέργειά μου......

    **ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    Το Μεγάλο Παιχνίδι


    Αν πάψουμε για λίγο να παρατηρούμε τα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά φαινόμενα στη χώρα μας από τη μικροκλίμακα της καθημερινότητας αλλά προσπαθήσουμε έστω και για λίγο να τα προβάλλουμε σε ένα μεγαλύτερο καμβά, θα εκπλαγούμε από το αποτέλεσμα. Η Ελλάδα κατά την πρόσφατη ιστορία της διήλθε από δύο μεγάλα κανάλια εσωτερικής αναδιανομής του πλούτου, και αναφέρομαι στην χρηματιστηριακή "φούσκα" στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Ταυτόχρονα, οι μεγάλες εισροές χρήματος προήλθαν από δύο κύριες πηγές: τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον εξωτερικό δανεισμό. Σε αυτούς τους δύο μεγάλους στρατηγικούς πυλώνες διανομής και εισροής χρήματος δομήθηκε ολόκληρο το σύγχρονο ελληνικό σύστημα.
    Από τη μια μεριά εισερχόταν χρήμα - δανεισμένο ή ευρωπαϊκό - κι από την άλλη διανεμόταν μέσω "πολιτικής" εποπτείας και ευθύνης σε δύο κύριους αποδέκτες: το Κράτος και τους ιδιώτες. Το Κράτος "απολάμβανε" το δανεισμένο χρήμα ενώ ο ιδιωτικός τομέας - στην πλειοψηφία του - "απορροφούσε" το "υγιές" ευρωπαϊκό. Συνοψίζοντας, στην Ελλάδα διοχετεύθηκε δυσανάλογα μεγάλη ρευστότητα για τις πραγματικές δυνατότητες της οικονομίας της, και όντως η χώρα εμφάνισε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε εποχές "παχέων αγελάδων", η ρευστότητα όμως αυτή - κυρίως μέσω Χρηματιστηρίου και Ολυμπιακών - παροχετεύτηκε κατά μείζονα λόγο σε ορατές και αόρατες "μαύρες τρύπες". Το αποτέλεσμα είναι ορατό: ένα υπερδανεισμένο Κράτος, κι ένας ιδιωτικός τομέας που αναπτύχθηκε συμβιώνοντας με την πολιτική εποπτεία προκειμένου να εξασφαλίζει, για το δικό του όφελος, την ομαλή ροή ευρωπαϊκού χρήματος.
    Γεωπολιτικά, δανεισμός σε ευρώ σημαίνει πολύ απλά στενή προσκόλληση και εξάρτηση από τον γαλλο-γερμανικό άξονα, του οποίου το κύριο χρηματοοικονομικό εργαλείο είναι το κοινό νόμισμα. Τριγμοί στον γαλλο-γερμανικό άξονα, προκαλούν σεισμικές δονήσεις στην περιφέρεια μέρος της οποίας αποτελεί και η χώρα μας. Αποτελέσματα της γεωπολιτικής αστάθειας, η οποία επικουρείται σημαντικά από την οικονομική κρίση, τα βλέπουμε πολύ έντονα στη γειτονιά μας, μέσω του ζητήματος των Σκοπίων, της επανάκαμψης της τουρκικής επιθετικότητας και της έκρηξης της λαθρομετανάστευσης, τουλάχιστον σε ό,τι μας αφορά. Η ευρωζώνη αδυνατεί να "προστατεύσει" τις επενδύσεις της γιατί ας μην λησμονούμε ότι η υπερδανεισμένη Ελλάδα δεν είναι παρά μια επένδυση σε ευρώ, από οικονομική άποψη.
    Με το παραπάνω πρίσμα, δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι οι τρεις οίκοι αξιολόγησης (Fitch, S&P, Moody's)- μέρος του αγγλοσαξωνικού, διάβαζε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία, οικονομικού κατεστημένου - "επιτίθενται" στο ευρώ, στους γαλλο-γερμανούς δηλαδή, απαξιώνοντας τον πιο "αδύναμο κρίκο" του άξονα, την ελληνική οικονομία και μέσω αυτού τον πυρήνα του πιο φιλόδοξου γεωπολιτικού πειράματος του 20ου αιώνα: την ενωμένη Ευρώπη. Ίσως έτσι εξηγείται και η θέση Ευρωπαίων παραγόντων που θέλει να μην τίθεται θέμα πτώχευσης της Ελλάδας, η οποία αποτελεί και μόνο το 3% του Ευρωπαϊκού ΑΕΠ.
    Κι αν με το "μοντέλο της Ιρλανδίας" η "επίθεση" στο ευρώ δεν είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, ακριβώς γιατί οι Ιρλανδοί ευθυγραμμίστηκαν με τις μονεταριστικές επιταγές της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας, η περίπτωση της Ελλάδας είναι πολύ διαφορετική. Όπως προαναφέραμε Κράτος και ιδιώτες - κατά το ελληνικό μοντέλο - βρίσκονται σε στενότατη σχέση μεταξύ τους και όλοι μαζί εξαρτώνται άμεσα από την εισαγόμενη - δανεισμένη ή υγιή - ρευστότητα. Δεν υπάρχει ο ισχυρός μοχλός ώστε όταν ο ένας από τους δύο πόλους - Κρατικός και ιδιωτικός τομέας - υποφέρει ο άλλος να τον ενισχύσει. Συνεπώς, έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον οι προϋποθέσεις μιας "ελληνικής οικονομικής φούσκας" όπου μια οικονομία - μικρού μεγέθους στο ευρωπαϊκό περιβάλλον - υπερδανείσθηκε και υπερχρηματοδοτήθηκε, με "ενέχυρο" τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για μια περίοδο, στην πραγματικότητα όμως δανειζόμενος και χρηματοδοτούμενος ήταν ταυτόσημοι και ωσαύτως το υγιές χρήμα "κάηκε" στην τρύπα του δανεισμού. Με πιο απλά λόγια, ο ίδιος άνθρωπος - η Ευρώπη - δάνειζε τον πατέρα, το ελληνικό Κράτος, και χρηματοδοτούσε το γιο, τις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και τα δύο ποσά κατέληγαν σε κοινό - ελλειμματικό εν προκειμένω- ταμείο. Με τον τρόπο όμως που τα μοίραζαν τα χρήματα πατέρας και γιος - μέσω της "παράξενης" αναδιανομής που λέγαμε πριν - πάντοτε κατέληγαν στην "άσωτη ζωή"!
    Αν η παραπάνω θεώρηση των πραγμάτων είναι ορθή, τότε η ευρύτερη εικόνα προβαλλόμενη στο μέλλον για τη χώρα μας μάλλον διαγράφεται ακόμη πιο ομιχλώδης. Αν όντως η Ελλάδα βρέθηκε στη δίνη ενός μεγάλου γεωπολιτικού παιχνιδιού, με οικονομικές προεκτάσεις, και όχι το ανάποδο, τότε το "σκιώδες" εναλλακτικό πολιτικό σύστημα που τελεί σε αναμονή στην παρούσα φάση και συνοψίζεται στα πρόσωπα των κ. Μπακογιάννη, Βενιζέλου και ίσως και του κ. Αλαβάνου, να κληθεί να βγει από την εφεδρεία στο ορατό μέλλον και να αναλάβει τη διαχείριση των πραγμάτων, υπό συνθήκες δυσμενέστερες των τρεχόντων. Είναι εντυπωσιακό πάντως, σε κάθε περίπτωση, πόσο "συμμετρικά" εξελίχθηκαν τα γεγονότα και στα δύο μεγάλα κόμματα ώστε να παραχθούν παρόμοια πολιτικά φαινόμενα με κατοπτρική ομοιότητα. Ελπίζουμε η κατοπτρικότητα να μην παρακολουθήσει άλλες παλαιότερες και όχι τόσο ευχάριστες στιγμές της ιστορίας μας.

    ΤΥΧΑΙΟΣ

    Αν περάσεις τα Ελληνικά σύνορα παράνομα, θα αποκτήσεις μεν δουλειά, άδεια οδήγησης, κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, κουπόνια φαγητού, πιστωτικές κάρτες, δ



    Αν περάσεις τα Βορειοκορεατικά σύνορα παράνομα τιμωρείσαι με 12 χρόνια καταναγκαστικά έργα. Αν περάσεις τα Περσικά σύνορα παράνομα υφίστασαι κράτηση επ' αόριστον. Αν περάσεις τα Σαουδαραβικά σύνορα παράνομα, πας φυλακή...
    Αν περάσεις τα Αφγανικά σύνορα παράνομα, σε πυροβολάνε επί τόπου...
    Αν περάσεις τα σύνορα της Κούβας παράνομα, θα σαπίσεις στη φυλακή...
    Αν περάσεις τα Κινεζικά σύνορα παράνομα, κανένας δεν θα ξανακούσει ποτέ κάτι για σένα...
    Αν περάσεις τα σύνορα της Βενεζουέλας παράνομα, θα χαρακτηριστείς κατάσκοπος και πιθανότατα θα εκτελεστείς...


    Αν περάσεις τα Ελληνικά σύνορα παράνομα, θα αποκτήσεις μεν δουλειά, άδεια οδήγησης, κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, κουπόνια φαγητού, πιστωτικές κάρτες, δωρεάν μόρφωση, δωρεάν περίθαλψη και δικαίωμα ψήφου... αλλά ...
    τι Αίσχος !!!
    Η χώρα που τόσο τίμησε τον έρωτα και την φιλοξενία, παρ' όλες αυτές τις κοινωνικές παροχές, να μην θέλει να διορίσει ούτε μία εταίρα, ούτε μια παλλακίδα για να ανακουφίζει τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες !!
    Μα τόσο ρατσιστές είναι αυτοί που μας κυβερνάνε πιά !!!

    schizas

    ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...ΕΡΗΜΩΝΕΙ...

    Έρευνα: Ghostis
    Ο Κωστής Παλαμάς θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, με σημαντική συνεισφορά στην εξέλιξη και ανανέωση της νεοελληνικής ποίησης. Καταγωγή από Μεσολόγγι όμως γεννήθηκε στην Πάτρα το 1859. Μεγάλωσε τα πρώτα του παιδικά χρόνια, ώσπου πέθαναν και οι δύο του γονείς στην Πάτρα στην οδό Κορίνθου σε ένα μικρό σχετικά αλλά μεγαλοπρεπές σπίτι.

    Το σπίτι αυτό που τόσο αγάπησε ο ποιητής και που το είχε συνδέσει με τον παιδικό του εαυτό σήμερα είναι κλειδαμπαρωμένο και δεν έχει ακόμη αξιοποιηθεί.

    Χιλιάδες εκκλήσεις να γίνει σπίτι-μουσείο Κώστα Παλαμά σε μια προσπάθεια ανάδειξης της σύγχρονης πολιτισμικής μας κληρονομιάς, αλλά καμία ενέργεια δεν πραγματοποιείται.

    Η ανάδειξή του δεν είναι μόνο λαϊκή απαίτηση αλλά μας εξέφρασε τα συναισθήματά του με το ποίημα του «Το σπίτι που γεννήθηκα».

    Το σπίτι που γεννήθηκα κι ας το πατούν οι ξένοι

    Στοιχειό είναι και μα προσκαλεί, ψυχή και με προσμένει

    Το σπίτι που γεννήθηκα, ίδιο στην ίδια στράτα

    Στα μάτια μου όλο υψώνεται, και μ' όλα του τα νιάτα


    Το σπίτι ας του νοθέψανε το σχήμα και το χρώμα

    Κι ανόθευτο κι αχάλαστο και με προσμένει ακόμα

    Το σπίτι που γεννήθηκα κι ας το πατούν οι ξένοι

    Στοιχειό και σαν απάτητο, με ζει και με προσμένει


    Το σπίτι που γεννήθηκα κι ας το πατούν οι ξένοι

    Στοιχείο είναι και με προσκαλεί, ψυχή και με προσμένει
    Αυτοί οι στίχοι μαζί με την φωτογραφία του ποιητή είναι στην μεγάλη αφίσα όπως φαίνεται και στην εικόνα, μοναδικά απομεινάρια ενός μακρινού και παιδικού παρελθόντος. Απομεινάρια να μας θυμίζουν πως πέρασε από εκεί ο διάσημος ποιητής και ήταν ο τόπος που τόσο αγάπησε και ποτέ δεν λησμόνησε.



    Κείμενο:Ghostis
    ΠΗΓΗ: ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

    Αγωγές για τα «πράσινα τέλη» κυκλοφορίας



    Σε αγωγές κατά των Υπουργών Περιβάλλοντος και Οικονομικών για αύξηση των πράσινων τελών, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν το 100%, προσανατολίζονται αρκετοί πολίτες, οι οποίοι δεν κρύβουν τη δυσφορία τους από τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας...


    Τις τελευταίες ημέρες έφθασαν μαζικά στους ιδιοκτήτες οχημάτων τα ειδοποιητήρια για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2010 και δεν είναι λίγοι αυτοί που έμειναν στήλη άλατος, όταν άνοιξαν τον φάκελο και διάβασαν το ποσό που καλούνται να καταβάλλουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

    Δεκάδες οι καταγγελίες

    Τα Ινστιτούτα Καταναλωτών σε όλη τη χώρα, έχουν πλημμυρίσει από χιλιάδες καταγγελίες πολιτών που έλαβαν το νέο χαράτσι, το οποίο όπως λένε, δεν ανταποκρίνεται στα περί αναλογικότητας στα βάρη των πολιτών, αφού όπως όλα δείχνουν, οι έχοντες περισσότερα θα πληρώσουν λιγότερα και οι έχοντες λιγότερα θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

    Όσοι έχουν στην κατοχή τους παλιά αυτοκίνητα, καλούνται να πληρώσουν μεγάλο χαράτσι, επειδή ρυπαίνουν το περιβάλλον! Μόνο που αυτοί που έχουν τα παλιά αυτοκίνητα, είναι και αυτοί που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αντικαταστήσουν, ενώ όσοι είναι οικονομικά εύρωστοι και κατέχουν νέα μοντέλα αυτοκινήτων, επειδή είχαν την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν, μένουν στο απυρόβλητο.

    Οι πολίτες κάνουν λόγο για αδικία και για μέτρο το οποίο «μπάζει» από παντού. Μετά το μπαράζ καταγγελιών, καταναλωτικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα ετοιμάζουν να καταθέσουν συλλογικές και ομαδικές αγωγές κατά της απόφασης, ώστε το μέτρο να αποσυρθεί άμεσα.

    ΠΑΤΡΙΣ

    Δικαιώματα… του κώλου!


    Αν είναι ανθρώπινο δικαίωμα ακόμα και η προσβολή της κοινής αντίληψης μέσω της θρησκευτικής επιθετικότητας των μιναρέδων και η πλειοψηφία των Ελβετών κακώς ψήφισαν την απαγόρευσή τους, πόσο ανθρώπινο δικαίωμα που δεν εμπίπτει σε πλειοψηφικούς (πόσο μάλλον μειοψηφικούς…) ελέγχους είναι
    1. να σπουδάσει η κόρη μου, πού δέκα (ακριβώς) καλοζωϊσμένα κωλόπαιδα θέλοντας να κάνουν την επανάστασή τους (και θα πρέπει να μπορούν να το κάνουν άφοβα κατά την Τσαλικιάν…), την εμποδίζουν, καθώς αποφάσισαν ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΜΑ να καταλάβουν το σχολειό της δυό βδομάδες τώρα και 20 κρατικοδίαιτοι και ξετσίπωτοι καθηγητές κάνουν την πάπια,
    2. να ζήσει η κόρη μου σε έναν καθαρό πλανήτη που 20 αλήτες της διεθνούς πλουτοκρατίας αποφάσισαν ότι θέλουν να συνεχίζουν να μολύνουν…

    Πλησιάζει η ώρα μάγκες μου που θα βάψουμε ακόμα και με αίμα τα χέρια μας. Τα επιχειρήματα τελείωσαν. Ο κωλοπαιδισμός περίσεψε!

    ΥΓ. Πρίν δυό ώρες κωλόγερος στην Κυψέλη έχει κλείσει με το αυτοκίνητό του την Ιθάκης, έτσι χωρίς εξήγηση. Στην παρατήρησή του ακριβώς απο πίσω του (μόλις επέστρεψε μετά από 5 λεπτά) ότι είναι θρασύς, απάντησε: “Γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να σταματήσουμε;” Το ότι δεν είμαι στο αυτόφωρο για ειδεχθή φόνο, οφείλεται σους περιοίκους που μου τον πήραν από τα χέρια… ελαφρά “μαυρισμένο”! Εννοείται ότι η πεζή περιπολία πιο πάνω δεν παρενέβη!

    Σκουπιδάνθρωποι που μεγάλωσαν στα μπουρδέλα, που θέλουν να ζούνε σε μια χώρα μπουρδέλο, ξετσίπωτοι και αλήτες. Όσο πολλοί να είναι (και είναι) οι υπόλοιποι λίγοι δεν έχουμε υποχρέωση να υποστούμε το “δικαίωμά” τους… Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνουμε. Γιατί η παράδοσή μας εκτός από την συγνώμη και την κατανόηση περιλαμβάνει και τα “άρματα”… Ενώ η παράδοσή τους είναι η θρασύδειλη λαμογιά!

    ΠΗΓΗ

    Ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι αυτός που δέχονται οι Έλληνες


    Βιώνοντας τη βίαιη μετατροπή της Ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμικό αχταρμά.
    Βλέπουμε τις ελληνικές κυβερνήσεις και τους κρατικούς φορείς να σέρνονται πίσω από τα ΜΜΕ, τις αντιρατσιστικές οργανώσεις και τους συλλόγους μεταναστών.
    Toυς βλέπουμε να κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τους ξένους ακόμα και αν αυτό στρέφεται εναντίον των Ελλήνων.
    Περιστατικά όπως του δήθεν "σκισίματος του Κορανιού από αστυνομικό" ή του "βιασμού" Βουλγάρας μαθήτριας από Έλληνες συμμαθητές της στην Αμάρυνθο, γίνονται οι αφορμές για να εξαπολύονται άγρια κύματα προπαγάνδας που προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο ρατσιστική είναι η Ελληνική κοινωνία.
    Θέλουν να μας περάσουν το αίσθημα της ενοχής απέναντι στους ξένους.
    Έτσι οποιαδήποτε κατηγορία ξένου εναντίον των Ελλήνων θα αξιοποιηθεί από τα ΜΜΕ για να μας πείσει για το πόσο κακοί είμαστε, χωρίς καν να εξεταστούν οι αποδείξεις ή να ακουστεί και η άλλη πλευρά.
    Τα ΜΜΕ χτυπάνε το αντιρατσιστικό τους ντέφι και οι κυβερνήσεις τρέχουν να χαιδέψουν τους ξένους και να σπαταλήσουν τα λεφτά του Ελληνικού λαού σε αντιρατσιστικές εκδηλώσεις και προπαγάνδα.
    Το γεγονός όμως ότι όλοι αυτοί (κυβερνήσεις, ΜΜΕ, επαγγελματίες αντιρατσιστές) ξεχνάνε τον ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες σημαίνει ότι δεν είναι αγνοί ιδεολόγοι και ανθρωπιστές, αλλά πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία.
    Μας μιλάνε για το πρόβλημα του ρατσισμού, αλλά είναι οι ίδιοι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων.
    Οποιαδήποτε διάκριση βιώνουν οι Έλληνες την αποσιωπούν, ενώ τρέχουν για το παραμικρό που θα τους φωνάξει ένας σύλλογος μεταναστών ακόμα και αν ο πρόεδρος του ήταν δουλέμπορος...
    Έτσι λοιπόν δεν ακούμε κουβέντα για τα πραγματικά και μεγαλύτερα κρούσματα ρατσισμού που πρέπει να αντιμετωπιστούν, δηλαδή για αυτά που ξεκινάνε από τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων...
    • Για τις Ελληνίδες που βιάζονται καθημερινά από ξένους και χρειάζονται βοήθεια, κουβέντα...
    • Για τις Ελληνικές οικογένειες που βρίσκουν το σπίτι τους ρημαγμένο από συμμορίες ξένων, κουβέντα...
    • Για τους Έλληνες που δολοφονηθήκαν όταν βρίσκονταν στη δουλειά τους από ξένους ληστές, κουβέντα...
    • Για την Ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο η οποία διώκεται από το αλβανικό κράτος, κουβέντα...
    • Για την προπαγάνδα του σκοπιανού κράτος εναντίον της Ελλάδας και την παραχάραξη της ιστορίας της, κουβέντα...
    • Για την Ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο που προσπαθούν να εξαφανίσουν οι Τούρκοι, κουβέντα...
    • Για τα χιλιάδες ανθελληνικά και προσβλητικά βίντεο που δημιουργούν Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί στο διαδύκτιο, κουβέντα...
    • Για τις Ελληνικές εκκλησίες που λεηλατούνται στη Βόρειο Ήπειρο από Αλβανικές συμμορίες, κουβέντα...
    • Για τις Σκοπιανές αφίσες προσβολής της Ελληνικής σημαίας, κουβέντα...
    • Για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Κύπριων προσφύγων από τα κατεχόμενα, κουβέντα...
    • Για τις σφαγές των Τσάμηδων εναντίον των Ηπειρωτών, κουβέντα...

    Όταν λοιπόν στην χώρα μας ο οποιοσδήποτε ξένος μπορεί να βρει συμπαράσταση από το κράτος, τα ΜΜΕ και τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, την ώρα που οι Έλληνες είναι απροστάτευτοι, δίκαια λέμε ότι: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    antiratsistis


    ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!


    EMBED-Worst Soccer Shot Miss of All Time - Watch more free videos

    ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΙΜΑ...





    ΠΗΓΗ

    Εκστρατεία ενάντια στους μιναρέδες, δεξιά αντί-μουσουλμανική ομάδα της Γερμανίας

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο να ψηφίσει νόμο που θα απαγορεύει τους μιναρέδες.

    Λίγες εβδομάδες μόνο μετά την ψηφοφορία των Ελβετών για την απαγόρευση των μιναρέδων, γερμανική δεξιά ομάδα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ένα νέο νόμο του ευρωπαϊκού δικαίου, προκειμένου να οργανωθεί ψήφισμα και στα 27 μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Σύμφωνα με άρθρο της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», η δεξιά αντί-μουσουλμανική ομάδα Pro NRW ελπίζει να ενώσει και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές δεξιές ομάδες ενάντια στην εκστρατεία για τους μιναρέδες.
    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Die Welt» o γενικός γραμματέας του Pro NRW, Μάρκους Βάινερ:

    «Θα πραγματοποιήσουμε προεκλογική εκστρατεία, η οποία θα είναι κρίσιμη για το Ισλάμ. Βλέπουμε την κατασκευή των τζαμιών ως μια κίνηση επιθετική και ένα ισχυρό σύμβολο μουσουλμανικής κατάκτησης».ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://www.apogevmatini.gr/?p=56992