Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ρουφιανο-blogger



Δεν ξέρω αν διαβάσατε την προηγουμενη ανάρτηση για την φίμωση ενος ακόμα blogger (μετα απο καταγγελία Αλβανου δημοσιογραφου της Αυγης στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) αλλα εδω εχουμε να κάνουμε με ενα σοβαρό θέμα ηθικής τάξεως που απασχολεί ολους τους bloggers..


Ο Αθηναιος απο οτι γραφει(κ λενε πολλοι αναγνωστες του) δεν απειλησε,εκβίασε ή κάτι τετοιο,πως δημιουργειται το δεδικασμένο η blogspot να κατεβάζει Blogs μετα απο καταγγελία κάποιου στην δίωξη? ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ?

Δηλαδή οποιος ΧΑΦΙΕΣ της αστυνομιας θελει,θα ανεβοκατεβαζει blogs?

Πιστεύω οτι η ανωνυμία μας ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ οσο καιρο είμαστε στην blogspot και θα πρεπει ΑΜΕΣΑ όλοι να μεταφερθούμε στην wordpress !!!

Μιλαμε για τρελα πραγματα κ 'παραδοξως΄ ολοι οσοι 'κοπτονται' για την φιμωση των blogs οταν ειναι για κανα indymedia (που στην τελικη δεν εινα μπλογκ αλλα κ παρανομως εκπεμπει απο δημοσιο σερβερ που υπαρχει για εκπαιδευτικους σκοπους)τωρα ΕΧΟΥΝ ΣΩΠΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ! Πολύ απλα γιατι πλεον στην κυβέρνηση ειναι το ΜΠΑΤΣΟΚ(αρα η φίμωση ειναι σοσια-ληστικη) κ φυσικά ενα στέλεχος του Συριζα στον ρόλο του θύτη..
Οπότε γιατι να ασχοληθούν??

Αλήθεια, η ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ τι εχουν να πουν για αυτο?

Δεν τον διαβαζα συχνα,μολις προσφατα εγινα αναγνωστης του αλλα σε καθε περιπτωση θα αναδημοσιευα την ειδηση ακόμα πχ κ ο 'blogger Αλαβάνος' ή ο ' blogger Καρατζαφερης' αν φιμωνοταν!

Ο ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ Κ ΤΕΡΜΑ!
Δεν υπαρχει ΚΑΛΟΣ ΧΑΦΙΕΣ κ κακος χαφιες..ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΣ..
Δεν τον σωζει το οτι ειναι μεταναστης(Αυτο γιατι διάβασα τις χαζές δικαιολογίες που έγραψε για να δικαιολογήσει την πράξη του)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου