Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΄΄ΠΟΥΛΗΣΕ΄΄ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ 99cents





Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΄΄99 Cents Only Store΄΄ γιά τις 09/09/2009 πρόσφερε σε 9 ζευγάρια την δυνατότητα να παντρευτούν μέσα στα καταστήματά τους με την τιμή που πουλάνε όλα τα προιόντα τους,δηλαδή 99 Cents.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!



Ξεμπροστιάσμα του ψεύτικου και γυάλινου κόσμου των ψευτο celebrities απο την ομάδα χάκερ Hack 4 Fame

Posted by http://eglimatikotita.blogspot.com/

hACK For Fame - Hack 4 Fame - hAck 4 Fame - Episode I. ***



Ώρα : 5:38 ξημερώματα Κυριακής.
Τόπος : Άγνωστος


Το Hack 4 Fame Hacking Group είναι ένα κίνημα αγανακτισμένων πολιτών το οποίο αντιτίθεται σε οποιοδήποτε είδος κοροιδίας. Είτε αυτή προέρχεται απο τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε, είτε από δημοσιογράφους που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δήθεν επιχειρηματίες, εφοπλιστές-"βαποράκια", celebrities -ξαπλωτούς και μη- και όλους όσους ακόμα πιστεύουν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ μασάει κουτόχορτο.

Πάψτε όλοι εσείς να παραμυθιάζετε τον κόσμο και να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που γίνεται ένα σκάνδαλο, λές και δεν το γνωρίζατε...

Υποστηρίζουμε:
-Tις διαδικτυακές κοινότητες και αντιτιθέμεθα στην αήθη χρήση τους από celebrities για εξυπηρέτηση των πάσει φύσεως αναγκών τους (βλ.σεξουαλικών).

-Οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή του διαδικτύου -blogs, websites, κ.α. Ιδιαίτερα στηρίζουμε blogs που έχουν πέσει θύματα ηλεκτρονικής φίμωσης από συμφέροντα μεγαλοσχημόνων όπως troktiko, nonews-news κ.λ.π. (ΌΞΩ zougla απ'την παράγκα)

-Την έκφραση της πλήρους ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου που τεχνηέντως και εσκεμμένα προσπαθούν να αποκρύψουν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαρίων & μεγαλοεκδοτών.


Σε μια σύγχρονη εποχή που τα πάντα και οι πάντες επικοινωνούν μέσω του διαδικτύου, από τον πιο φτωχό μέχρι τον πιο πλούσιο, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάποιος θα ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τί κομπινες κάνει, πόσα βγάζει, αν κλέβει την εφορία και το ελληνικό δημόσιο, τι συμβόλαια έχει, αν έχει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με παράνομους δεσμούς, ποιές είναι οι επαφές του, οι συνεργάτες του, αν βάζει τον σύρτη στην πόρτα....και πληροφορίες ακόμα που δεν φαντάζεστε....

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη πολλά...αλλά δεν θα σας πάμε κατευθείαν στα βαθειά. Σε μια σειρά επεισοδιών θα παρουσιάσουμε πολλά και για πολλούς.

Οποιοσδήποτε θελήσει να αντιπαρατεθεί με εμάς θα μας βρει μπροστά του... και θα έρθει μια ώρα αρχήτερα η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΄΄ΚΛΙΜΑ΄΄ΣΤΟΝ ΠΑΟ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ,ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΚΟΥΜΑΣ
"Μετά από 17 χρόνια στα γήπεδα πήρα την μεγάλη απόφαση να τερματίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Παρά τις προτάσεις που είχα το καλοκαίρι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου στην ομάδα όπου αναδείχθηκα και την οποία λάτρεψα και λατρεύω. Έτσι γίνεται και το όνειρό μου πραγματικότητα και ολοκληρώνω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο έδωσα τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκα.

Πέρασα ωραίες και άσχημες στιγμές, αλλά το κυριότερο είναι ότι είχα την τύχη και την τιμή να παίξω τόσα χρόνια στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό και να διατελέσω αρχηγός της ομάδας, γεγονός που αποτελεί την ύψιστη τιμή για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Θέλω να πω πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, για την συμπαράστασή τους όλα αυτά τα χρόνια και να τους πως ότι είμαι πλέον ένας από αυτούς. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμα, οφείλω, φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου στην Εθνική ομάδα με την οποία έζησα την κορυφαία στιγμή που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής με την κατάκτηση του Εuro".
ΓΙΑ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών με τον ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη"

funny animated gif

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΡΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Τι εκτιμούν οι μπουκμέικερς για τις εκλογές!


"Καθαρή" νίκη εκτός από τους γκαλοπατζήδες, προβλέπουν και οι μπουκμέικερς, αφού η νίκη υπέρ του ΠΑΣΟΚ, προτείνεται στην... εξεφτελιστική τιμή του 1,03!
Πιο μεγάλο όμως στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ειδικά στοιχήματα, για την διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία, εκεί όπου μέχρι στιγμής φαβορί είναι η διαφορά είναι μεταξύ 5,5% -6,5%, αλλά και για το ποιό θα είναι το τέταρτο κόμμα!
Για να δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις της Gamebοokers για τις Ελληνικές εκλογές, μιας εταιρείας που έχει παράδοση και στα πολιτικά στοιχήματα, πατήστε το παρακάτω link:

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ



Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την προκήρυξη εκλογών θα δώσει ο Κώστας Καραμανλής σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009 στον Γιάννη Πρετεντέρη.
Η συνέντευξη του πρωθυπουργού με τον δημοσιογράφο του Mega θα προβληθεί αμέσως μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ


http://www.espressonews.gr/files/articlephotos/20080224/mod1.jpg
Τον "άδειασε" τον Καρατζαφέρη η πρώην σταρ Ελλάς Μαρίνα Τσιντικίδου που κατάγεται από το Αιγίνιο, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα πολιτευθεί στην Πιερία με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και όχι με το ΛΑΟΣ, αφού η ίδια απέρριψε την πρόταση που της είχε κάνει ο Καρατζαφέρης.

Τ.Κ

Ο Μυστικός Κόσμος των Ινδικών και Ελληνικών Κειμένων


Γράφει ο Γιώργος Εχέδωρος

Υπήρξαν στο παρελθόν ιπτάμενες ανθρώπινες κατασκευές;Υπάρχει μια διαχεόμενη πεποίθηση πως ερευνητές και επιστήμονες γνωρίζουν πάρα πολλά για έναν παγκόσμιο πολιτισμό που χάθηκε. Τα στοιχεία που υπάρχουν και κρατούν αδημοσίευτα, είναι απρόσιτα, ‘ερμητικά’ κλειστά, στην μάζα των ανθρώπων (εδώ πάει η λέξη ‘μάζα’).Οι αναφορές του Πλάτωνα στον Τίμαιο και τον Κριτία για τον χαμένο πολιτισμό της Ατλαντίδας, για υποβρύχια και ιπτάμενα αντικείμενα καθώς και οι αναφορές της ινδικής μυθολογίας για τα περίφημα ‘βιμάνας’ - ιπτάμενα αντικείμενα, έχουν εξάψει την φαντασία του ανθρώπινου πνεύματος τα τελευταία δυόμισι χιλιάδες χρόνια!


Πέρσι, τον Αύγουστο, οργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα από το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών & Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Μηχανικής, ένα διεθνές συνέδριο στην αρχαία Ολυμπία με θέμα: «Επιστήμη και τεχνολογία στα Ομηρικά Έπη».Ζουμερά σημεία του συνεδρίου ήταν οι διαπιστώσεις για μια ανώτερη τεχνολογία της αρχαϊκής εποχής.Διαβάζουμε μερικά από τα συμπεράσματα του συνεδρίου αυτού:«...Στην Ιλιάδα βρίσκεται η πρώτη αναφορά σε προηγμένα σύνθετα υλικά και συγκεκριμένα στις περιγραφές της κατασκευής και της συμπεριφοράς στη μάχη των ασπίδων του Αχιλλέα και του Αίαντα.


Δίνονται επαρκή δεδομένα την ανακατασκευή και την πλήρη δομική τους ανάλυση, πράγμα που επέτρεψε την πλήρη μελέτη τους, η οποία και απέδειξε ότι οι επακόλουθες περιγραφές για τη συμπεριφορά τους στη μάχη είναι απόλυτα ακριβείς και επιστημονικά ορθές.»Το ελληνικό Δωδεκάθεο περιλάμβανε τον Ήφαιστο, ένα θεό-τεχνίτη, στο σιδηρουργείο του οποίου λειτουργούσε το πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο εργοστάσιο. Ο ίδιος ο θεός είχε ως βοηθούς δυο μεταλλικά κορίτσια με ανθρώπινες ιδιότητες, πράγμα που κατά τον Isaac Asimov αποτελεί την πρώτη αναφορά σε ρομπότ. Περισσότερες αναφορές σε ρομπότ βρίσκουμε σε άλλες ραψωδίες της Ιλιάδας και της Οδύσσειας, καθώς και σε σκάφη με εκπληκτικές δυνατότητες αυτοπρόωσης και πλοήγησης.”Στην Οδύσσεια οι οδηγίες της Κίρκης προς τον Οδυσσέα πώς να διασχίσει με ασφάλεια το στενό της Σκύλλας και της Χάρυβδης, αναλύθηκαν με σύγχρονους αριθμητικούς κώδικες και αποκάλυψαν βαθιά γνώση Δυναμικής των Ρευστών. Επίσης βρίσκουμε ακριβέστατα διατυπωμένες πολλές αρχές της φυσικής επιστήμης, όπως της καμπυλόγραμμης κίνησης και του ερπυσμού των υλικών.»Στο ενδιαφέρον αυτό συνέδριο αναφέρθηκαν πολύ σημαντικά πράγματα που ανοίγουν ορίζοντες στο νου και τρέφουν άμετρα την φαντασία μας.


Ο Όμηρος, εξάλλου, στα έπη του, περιγράφει τις αστραπιαίες μετακινήσεις των ολύμπιων θεών στον αιθέρα με μεταλλικά άρματα. Μας δίνει, με τον τρόπο αυτόν, την υπόνοια μιας μυστηριώδους θεϊκής τεχνολογίας πολύ ανώτερης του ανθρώπου της εποχής εκείνης.Λέει ο Όμηρος στην Ιλιάδα του, για παράδειγμα, πως η Ήρα πέταξε από τον Όλυμπο πάνω από τα Πιέρια όρη, την Ημαθία, τα βουνά της Θράκης χωρίς να πατάνε οι φτέρνες της στις κορυφές των βουνών και από τον Άθω κατηφόρησε και ‘προσγειώθηκε’ στη Λήμνο:«Ἥρη δ᾽ ἀΐξασα λίπεν ῥίον Οὐλύμποιο,Πιερίην δ᾽ ἐπιβᾶσα καὶ Ἠμαθίην ἐρατεινὴνσεύατ᾽ ἐφ᾽ ἱπποπόλων Θρῃκῶν ὄρεα νιφόενταἀκροτάτας κορυφάς· οὐδὲ χθόνα μάρπτε ποδοῖιν·ἐξ Ἀθόω δ᾽ ἐπὶ πόντον ἐβήσετο κυμαίνοντα,Λῆμνον δ᾽ εἰσαφίκανε πόλιν θείοιο Θόαντος. ”(Ιλιάς 225)Όταν ο Μέγας Κωνσταντίνος έκτισε την Κωνσταντινούπολη έφερε σε αυτήν το άρμα του Δία που το οδηγούσαν πύρινα άλογα:«Διός άρμα εν τετράσιν ίπποις πυρίνοις, ιπτάμενον παρά δύο στηλών, εκ παλαιών χρόνων υπάρχον»(Scriptores originum Constantinopolitarum 1 (Leipzig 1901, ανατ. 1975), σελ. 41-42.)


Αν ασχοληθεί κανείς, ελάχιστα με το θέμα αυτό, θα παρατηρήσει αμέσως μια ομοιότητα της ομηρικής περιγραφής με τα αναφερόμενα στα ινδικά κειμένα Βέδας.Στα Βέδας ο Ήλιος και η Ίνδρα, αλλά και άλλοι βεδικοί θεοί μετακινούνταν πετώντας με ιπτάμενα άρματα που τα τραβούσαν ζώα, συνήθως άλογα εκτός από το θεό Πουσάν που το άρμα του το τραβούσαν αίγες.Περιγράφονται, μάλιστα, και αερομαχίες με τα παράξενα αυτά ιπτάμενα αντικείμενα που ανήκουν στο προϊστορικό παρελθόν.Αναφέρονται, επίσης, στα παμπάλαια ινδικά κείμενα τα λεγόμενα "agnihotra-vimana", και επειδή στα σανσκριτικά ‘agni’ σημαίνει φωτιά, θεωρούνται ιπτάμενα οχήματα που ωθούνταν από τη φωτιά.Αναφέρονται, ακόμη, τα "gaja-vimana" , οπου ‘gaja’ στα σανσκριτικά σημαίνει ελέφαντας. Αυτά θεωρούνται ιπτάμενα βαρέως τύπου.


Στην ελληνική μυθολογία έχουμε τον Όλυμπο που βρίσκεται πάνω από τα νέφη και ετυμολογείται ως Ολύν-πους. Το Ολύν από το ρήμα όλλυμι, τόπος που δεν τον έχει πατήσει πόδι, απάτητος, δηλαδή, όπως έχουμε την αρχαία πόλη της Μακεδονίας Όλυν-θος (όπου το όλυν- έχει το νόημα του άνευ, δηλαδή Όλυν-θος = άνευ άνθος, όλυνθος λέγεται και η συκιά, το δέντρο, δηλαδή, που δεν βγάζει άνθη).Στα κείμενα Βέδας έχουν τη Βιμάνα. Βρετανοί επιστήμονες θεωρούν τη βεδική λέξη ως σύνθετη: Βι-Μάνα, την επεξηγούν ως χώρο, κατοικία των αρχαίων θεών. Θα μπορούσαμε να το παραβάλουμε ως Γη-Μάνα, που υποδηλώνει μια άλλη πατρίδα, την μητέρα της Γης...Με τη λέξη Βιμάνα υποδηλώνεται και το τέμπλο των ινδουϊστικών ναών.Η σύγκριση των δύο μυθολογιών της Ινδικής και της Ελληνικής γίνεται αυθόρμητα αφού τα στοιχεία τους είναι κοινά.


Αν λάβουμε, εξάλλου, τις μαρτυρίες του Στράβωνα που αναφέρεται σε παμπάλαια κατάληψη της Ινδίας από τον Ηρακλή και το Διόνυσο, θα μπορούσαμε να εικάσουμε πως η ινδική μυθολογία βασίζεται στην αρχαία ελληνική.Γράφει ο Έλληνας γεωγράφος Στράβων για το απώτατο ελληνικό παρελθόν της Ινδίας:«...παρ΄ Ἰνδῶν ...κρατῆσαι τῆς μεθ΄ Ἡρακλέους καὶ Διονύσου»(Στράβων 15.1.6)δηλαδή, “την Ινδία κατέκτησε ο Ηρακλής και μετά ο Διόνυσος’’Άλλωστε οι ίδιοι οι Ινδοί, παραδέχονται πως ο Ινδός θεός Σκάνδρα, προέρχεται από την ελληνική μυθολογία (δές άρθρο μου Καταραγκάμα ,Διόνυσος και Αλέξανδρος).Τα ιπτάμενα άρματα ή αντικείμενα υπάρχουν στα ελληνικά και ινδικά κείμενα αλλά τοιχογραφίες σχετικές με τα αντικείμενα αυτά έχουν βρεθεί σε πολλά σημεία της Γης. Έχουν εντοπιστεί στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Αυστραλία, στην Κεντρική Αμερική. Χρονολογούνται κυρίως από το 10.000 έως 3.000 π.Χ.

Πολλά νεότερης περιόδου (1η χιλιετία μ.Χ.) υπάρχουν στην Κεντρική Αμερική.Ήταν δημιουργήματα ανθρώπινης φαντασίας ή αναπαράσταση πραγματικών εικόνων;Και αν δεν ήταν δημιουργήματα της φαντασίας του, ήταν γήινα αντικείμενα ή όντα που εισέβαλαν από το διάστημα;Αναδύεται, πραγματικά, ένας μυστικός κόσμος μέσα από τα κείμενα, μέσα από τις απεικονίσεις. Ένας κόσμος που ξέρει καλά να καλύπτει τα ίχνη του...


Πηγή

Ο ΕΒΕΡΤ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!!!?????

sunglasses shop

Σχεδόν τελευταίοι σε όλους τους δείκτες

...στους γενικούς, συνοπτικούς, δείκτες που κατάρτισαν οι μελετητές του ΟΟΣΑ τα Ελληνόπαιδα κατατάσσονται στην 26η θέση ως προς την υλική ευημερία, στη 19η ως προς τις συνθήκες στέγης και περιβάλλοντος, στην 27η ως προς την εκπαιδευτική ευημερία, στην 23η ως προς την υγεία και την ασφάλεια, στην 24η ως προς την ποιότητα της σχολικής ζωής.

Αυτές τις μέρες που, εν όψει εκλογών, όλοι συζητάμε την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, την έκρηξη των δημοσίων ελλειμμάτων και του χρέους ειδικότερα, και ψάχνουμε να καταλάβουμε με ποιες πολιτικές θα αντιμετωπιστεί, επίκαιρα δημοσιεύθηκε μια έκθεση του ΟΟΣΑ για την ευημερία των παιδιών στις 30 χώρες- μέλη του (*). Διότι, κατατάσσοντάς μας στις τελευταίες θέσεις σε όλους σχεδόν τους σχετικούς δείκτες, ήρθε να μας θυμίσει ότι πρώτο ζητούμενο δεν είναι πώς γενικά θα συμπιέσουμε τις δαπάνες, όπως μας έλεγε από τη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός. Είναι πώς θα τις αναδιαμορφώσουμε ριζικά ώστε να πιάνουν τόπο.
ΑΠΟ http://36dimotiko.blogspot.com

Χωρίς βίζα οι Αλβανοί


Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να προχωρήσει στην κατάργηση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου για την ΠΓΔΜ, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο μέχρι τέλους του έτους, δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της Σλοβενίας, Καταρίνα Κρεσάλ, στη λήξη των εργασιών της 9ης Υπουργικής Συνάντησης για την παράνομη μετανάστευση, το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία.

Την 9η Υπουργική Συνάντηση διοργάνωσαν στο Μπρντο πρι Κράνι της Σλοβενίας τα υπουργεία Εσωτερικών της Σλοβενίας και της Αυστρίας. Η κ. Κρεσάλ ανέφερε ότι για την Αλβανία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη η διαδικασία για την άρση του καθεστώτος έκδοσης βίζας θα ολοκληρωθεί στα μέσα του 2010.

Η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Μαρία Θηρεσία Φέκτερ, δήλωσε ότι η ΠΓΔΜ έχει εκπληρώσει τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για άρση του καθεστώτος έκδοσης βίζας, ενώ η Σερβία και το Μαυροβούνιο αναμένεται να εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις μέχρι τέλους του 2009.

Οι κ. Κρεσάλ και Φέκτερ τόνισαν ότι η φιλελευθεροποίηση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου θα βοηθήσει στην καλύτερη μετακίνηση των πολιτών και στην ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας των χωρών.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση αντήλλαξαν εμπειρίες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Η κ. Κρεσάλ ανέφερε ότι τα στοιχεία δείχνουν αύξηση του λαθρεμπορίου όπλων, της παράνομης διακίνησης ανθρώπων και τόνισε ότι αποφασίστηκε μεγαλύτερη συνεργασία με κοινές ομάδες ερευνών ώστε να παταχθεί το οργανωμένο έγκλημα.

Οι συμμετέχοντες υπέγραψαν μνημόνιο για πρόγραμμα που υλοποιείται υπό την καθοδήγηση της Αυστρίας, της Ρουμανίας και της Σλοβενίας με στόχο τη δημιουργία κέντρων συντονισμού για διεθνή αστυνομική συνεργασία στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων.ΠΗΓΗ

"Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις έναν λαό απελπισμένο να ασχολείται με την ονομασία του επειδή δεν έχει τίποτα άλλο να δειξει στον υπόλοιπο κόσμο!"



"Το πρόβλημα με την ΠΓΔΜ δεν είναι στην ταμπέλα αλλά στην προσπάθεια καπηλεία της ιστορίας. Άλλο πράγμα να θες να ονομαστείς Δημοκρατία της Μακεδονίας και άλλο πράγμα να παραποιείς την ιστορία και να λες παραμύθια...
για τον Αλέξανδρο και την Αρχαία Μακεδονία.

Είναι πολύ λυπηρό πάντως να βλέπεις έναν λαό τόσο απελπισμένο να ασχολείται με την ονομασία του επειδή δεν έχει τίποτα άλλο να δειξει στον υπόλοιπο κόσμο.

Επειδή το παιχνίδι έχει χαθεί στο θέμα της ονομασίας, ας βρουν μια σύνθετη ονομασία του στυλ Republic of Macedonia ή κάτι και ας κοιτάξουν να προστατεύσουν την Ιστορία"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ωχ ...η γυναίκα του Πασχάλη υποψήφια με την ΝΔ



Εδώ καράβια χάνονται ...εξώγαμα αρμενίζουν...Σύμφωνα με το zougla.gr ( εκτός και αν της κάνει πλάτες ο Μάκης γιατί την έχει πανελίστρια ) θα είναι και πάλι υποψήφια όπως λέει στην Β Αθήνας!
Και πιστεύει οτι με 15.000 σταυρούς που πήρε το 2007 και το 2004 θα βγει βουλευτής! Και μετά από τα όσα έχουν γίνει στα τηλεσκουπίδια με το εξώγαμο!
Αλλά πάντα υπάρχει ανοικτή η πόρτα του Καρατζαφέρη ...Μια αγωγή για το εξώγαμο ( στιγμιαίο ) του Πασχάλη και θα είναι το πρωί στην Λοη και το μεσημέρι στην Σκορδά!
ΑΠΟ http://papatzides.blogspot.com/

Οργή στις γειτονιές της ΑΕΚ για τον Νικολαΐδη...


Από τον Δεξιό Είρωνα

.
Είναι σίγουροι στο ΠΑΣΟΚ ότι πιθανή υποψηφιότητα του Ντέμη Νικολαΐδη στη Β' Αθηνών θα τους κάνει καλό;
Οι ΑΕΚτζήδες, στις γειτονιές αυτές, που ξέρουν καλά τι εστί Ντέμης και την πραγματικότητα για την ΑΕΚ το ακούν και φρικάρουν.
Ας ρωτήσουν από την Ιπποκράτους και τους βουλευτές τους, που περιοδεύουν στη Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια κλπ, να τους πουν τι ακούνε...

ΛΗΣΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙΝΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΛΗΣΤΗΣ ΑΠΗΓΑΓΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟ.

ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ PETA ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΗ

Σαν Σήμερα: 10/09/2009

1888: Γεννιέται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας ο συγγραφέας Ίαν Φλέμινγκ.

1896: Γεννιέται η κορυφαία γαλλίδα σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Έλσα Σιαπαρέλι.

1898: Δολοφονείται στη Γενεύη η αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας Ελισάβετ, γνωστότερη ως Σίσσυ.

1922: Αποφασίζεται η πραγματοποίηση της Διάσκεψης της Ειρήνης στη Βρετανία. Η Τουρκία θα μετάσχει μόνο αν της αποδοθεί η Αδριανούπολη και αναγνωρισθεί ο Έβρος ως μεθοριακή γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας.

1925: Στην Ελλάδα, υπογράφεται και δημοσιεύεται το νέο Σύνταγμα, το οποίο τίθεται αμέσως σε ισχύ.

1927: Γεννιέται η μεγάλη περουβιανή τραγουδίστρια Ίμα Σουμάκ.

1956: Γεννιέται ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

1966: Το περίφημο άλμπουμ των Μπιτλς "Ριβόλβερ" πηγαίνει στο Νο1 των βρετανικών τσαρτς, όπου θα μείνει για 6 εβδομάδες.


1968: Γεννιέται ο βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι.

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ-ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 900ΔΟΛ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ!!!