Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

XΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!!!

Σε ένα φαρμακείο μπαίνει κατά τις τρεις το πρωί ένας πιτσιρικάς και ζητάει βαζελίνη. Του δίνει ο φαρμακοποιός ένα σωληνάριο αλλά ο πιτσιρικάς του λέει:
- "Τι να την κάνω αυτή; Δώσε μου τη μεγαλύτερη συσκευασία που έχεις!"
Του δίνει ο φαρμακοποιός μια συσκευασία του μισού κιλού και φεύγει ο πιτσιρικάς. Μετά από μισή ώρα επιστρέφει και παίρνει άλλα δύο κουτιά. Περνάει μια ώρα, ξαναγυρίζει και ζητάει άλλα δύο. Απορημένος ο φαρμακοποιός λέει στον υπάλληλό του να τον παρακολουθήσει και να δει τι συμβαίνει. Ο υπάλληλος παίρνει από πίσω τον νεαρό, προχωράει δύο τετράγωνα και τον βλέπει να αλείφει με τη βαζελίνη ένα αυτοκίνητο!
- "Με συγχωρείς", του λέει, "δεν μου πέφτει λόγος, αλλά γιατί το κάνεις αυτό;"
- "Ο πατέρας μου πριν μου δώσει το αμάξι μου είπε ότι αν το τρακάρω θα μου το χώσει στον κ--ο!"

ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΗΣΑΠ

Κατά τη συνήθη τακτική τους οι πορτοφολάδες διαλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να κάνουν την καθημερινή "μπάζα" τους. Που όμως δεν πετυχαίνει πάντα... Έτσι έγινε και πριν λίγο στον Σταθμό του ΗΣΑΠ στην Πλατεία Αττικής, όταν μέσα στο βαγόνι ένας Έλληνας αντιλήφθηκε ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι. Οι πολίτες αμέσως κινητοποιήθηκαν, έπιασαν τον έναν -απο τους δυο- Αλβανό και τον τσάκισαν στο ξύλο! Απο τους αγανακτισμένους Έλληνες -που στενάζουν απο την αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών- τον έσωσε η... επέμβαση των εργαζομένων του ΗΣΑΠ! Μόνο εάν ξεσηκωθεί ο Ελληνικός Λαός θα δούμε άσπρη μέρα σε αυτή τη χώρα! Μόνο τότε... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αναρτήθηκε από Στόχος

Αυστηρή προειδοποίηση στις ΗΠΑ από τον Κινέζο πρωθυπουργό


Σε αυστηρούς τόνους κινήθηκε η σημερινή ομιλία του Κινέζου πρωθυπουργού σήμερα, μπροστά σε υπουργούς οικονομικών και τραπεζίτες στο Λονδίνο. Αποδέκτης της ευθείας προειδοποίησης ήταν οι ΗΠΑ και οι σκέψεις που εκφράζονται από την κυβέρνηση του Ομπάμα για πιθανή υποτίμηση του Δολαρίου με παράλληλη αύξηση των επιτοκίων.
Αυτό που φαίνεται ότι εξόργισε την Κινεζική ηγεσία είναι οι αιτιάσεις στελεχών του Λευκού Οίκου περί επικείμενης πώλησης μέρους των Αμερικανικών ομολόγων που κατέχει η Κινέζικη πλευρά, γεγονός που θα ήταν καταστροφικό για την Αμερικανική οικονομία στην παρούσα συγκυρία.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός όχι μόνο διέψευσε τις φήμες αυτές αλλά δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να επενδύει στα Αμερικάνικα κρατικά ομόλογα. Απαίτησε λοιπόν από τις ΗΠΑ να διαφυλάξουν την αξιοπιστία τους και να εγγυηθούν το χρέος τους προς την Κίνα το οποίο υπερβαίνει το 1 τρισεκατομμύριο Δολάρια.
Στην ουσία, η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος δανειστής των ΗΠΑ εδώ και χρόνια, με συνεχώς αυξανόμενα μεγέθη. Αυτό το χρέος ήταν και ο στόχος εκατοντάδων οικονομικών παραγόντων των ΗΠΑ που από το 2006 προσπαθούσαν απεγνωσμένα να πείσουν το Κινεζικό δημόσιο να ανταλλάξει τις ισχυρές κρατικές ομολογίες με τα επίμαχα τοξικά ομόλογα, υποσχόμενοι εξωφρενικές αποδόσεις ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers.
Η Κινεζική κυβέρνηση είχε δώσει σαφείς εντολές προς όλα τα στελέχη να μην εμπλακούν σε καμμία περίπτωση σε τέτοιες δοσοληψίες, αφού γνώριζε πως τα αποθεματικά της ήταν ο ξεκάθαρος στόχος των μεσαζόντων. Οι αρμόδιες υπηρεσίες γνώριζαν εξ αρχής αυτή την προσπάθεια και που αποσκοπούσε.
Τώρα που η μεθόδευση αυτή δε βρήκε πρόσφορο έδαφος, οι ίδιοι κύκλοι στις ΗΠΑ προετοιμάζουν κλίμα επισφάλειας για την Αμερικανική οικονομία προκειμένου να υποτιμήσουν το εν λόγω χρέος ζημιώνοντας το Κινεζικο κράτος. Εξ ου και η αυστηρή προειδοποίηση που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.
www.olympia.gr

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ

Οσοι επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σαν ένδειξη ενεργής συμπαράστασης, ας βρεθούμε δίπλα στον Απεργό Πείνας Θεόδωρο Τενέζο, αύριο Σάββατο 14-03-09 και ώρα 18.00μμ Πατησίων 70 και Κότσικα ,σταθμός Πλατεία Βικτωρίας, κάτω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Αναρτήθηκε από Blog tou Fititi

Γάζα: ο τελικός απολογισμός των θυμάτων


Τον τελικό απολογισμό της επίθεσης στη Γάζα, έδωσε στη δημοσιότητα το Παλαιστινιακό Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Συνολικά οι απώλειες της παλαιστινιακής πλευράς, ήταν 1.434 νεκροί, από τους οποίους, 969 ήταν άμαχοι, 239 αστυνομικοί (όλοι τους σκοτώθηκαν κατά την πρώτη ημέρα της επιχείρησης) και 235 ένοπλοι ή μέλη των ενόπλων πτερύγων παλαιστινιακών οργανώσεων. Ανάμεσα στους αμάχους που σκοτώθηκαν είναι 288 παιδιά και 121 γυναίκες.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η οργάνωση κατά την ισραηλινή επιχείρηση τραυματίσθηκαν περισσότεροι από 5.000 Παλαιστίνιοι, ανάμεσα στους οποίους 1.606 παιδιά και 828 γυναίκες.

Η πλευρά των Ισραηλινών μέτρησε 13 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, θύματα είτε των συγκρούσεων στο έδαφος είτε των παλαιστινιακών πυραυλικών επιθέσεων.

Συνολικά η επίθεση διήρκεσε 22 ημέρες και είχε στόχο τον τερματισμό των παλαιστινιακών πυραυλικών επιθέσεων κατά του ισραηλινού εδάφους. Επίσης το Παλαιστινιακό Κέντρο Για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κατηγόρησε το Ισραήλ για υπερβολική και χωρίς διάκριση βία, για σοβαρές παραβιάσεις των Συνθηκών της Γενεύης και για εγκλήματα πολέμου.
πηγη ΕΡΑ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ??

ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ''ΝΥΧΤΑ'' ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΚΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ 174 ΤΕΚΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Τ.Τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Σχετικα με τον απαγχονισμο του φανταρου που εγινε
στις 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009
στο ταγμα 95ΤΥΛΠΕΘ ΣΕΙΡΑ 305
σε στρατοπεδο της Ροδου.
Παρακαλειται οποιος γνωριζει
και την παραμικρη λεπτομερεια
ή αναφορα για το γεγονος να επικοινωνησει στο e-mail: rodosstrato@yahoo.gr με σεβασμο
στις δυσκολες στιγμες της οικογενειας.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
και η παραμικρη λεπτομερεια εχει σημασια

ΑΠΟ ΤΗN ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ MAIL.

ΠΡΕΖΑ TV

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Michael Phelps ΣΤΟ NBC






O Michael Phelps έδωσε την πρώτη συνέντευξή του μετά από το πολύ άσχημο γεγονός του

καπνίσματος μαριχουάνας στο NBC,αποφεύγοντας να απαντήσει εάν στην πραγματικότητα
κάπνιζε από το bong μαριχουάνα.Ο δημσιογράφος του NBC τον ρώτησε πως νοιωθει μετά από

αυτό το γεγονός που σκίασε την αθλητική του σταδιοδρομία.Ο Phelps είπε ότι μόλις αρχίσω

πάλι την προπόνηση ξέρω ότι μέσα στη πισίνα δεν πρόκειται να κάνω λάθος,και τέλειωσε

λέγοντας ότι λυπάται που απογοήτευσε τους θαυμαστες του και όχι γιάτα χρήματαπου έχασε.

Γερμανία: την επαύριο της τραγωδίας


Η αστυνομία προβαίνει σε ανακοινώσεις σχετικά με την τραγική επίθεση στο σχολείο σε Winnenden, Γερμανία. Σύμφωνα με αυτούς, ο ένοχος, ο οποίος σκότωσε 15 άτομα, μπορεί να μην έχει προειδοποιήσει για την πράξη του. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί από τον Υπουργό Εσωτερικών του Baden-Wuerttemberg, αναφέρουν ότι τα 17 ετών ένοχος είχε ενημερώσει ένα άτομο σε ένα chat forum για το Ίντερνετ, που υπήρξε σχεδιασμός για τη δολοφονία του πρώην μαθητές του σχολείου, επειδή είχε γίνει διασκεδαστικό του.
Ωστόσο, έρευνες απέδειξαν ότι οι πληροφορίες ήταν ψευδείς, όπως οι πληροφορίες αυτές δεν βρέθηκε στον υπολογιστή του. Χθες, ανακοινώθηκε ότι ο ένοχος ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, καθώς έπασχε από κατάθλιψη.

Σήμερα, η αστυνομία corodoned από ένα σχολείο στη νοτιοδυτική Γερμανία, μετά την προειδοποίηση εκδόθηκε στο Διαδίκτυο ότι μια βίαιη ενέργεια ήταν προγραμματισμένη να υπάρχει. The school is being searched. Το σχολείο έχει ερευνηθεί.

Πηγές: аNA, γερμανική Πρακτορείο Ειδήσεων

NOK AOYT ΓΙΑ ΔΥΟ!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!


1]Κουκουλοφόροι τα έσπασαν στο κολωνάκι[ΜΟΝΟ]
2]Ληστής τράπεζας παίζει κυνηγητό στο Ρέντη.
3]Νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε στο Κηφισό
4]Αστυνομικός πυροβόλησε ιδιοκτήτη καφετέριας
ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!
ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ


Τα σπάσανε πάλι στην Αθήνα. Με τσεκούρια, δρεπάνια, λοστούς, όπλα, προέβησαν σε τρομερές καταστροφές. Τώρα μπήκαν στη Νομική και γίνονται διαβουλέυσεις για το αν θα μπουκάρει η αστυνομία. Τολμάει κανείς "ακαδημαϊκός" να πεί όχι; Είπε κανείς τίποτε;
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ. Η βία υπερκέρασε οτιδήποτε άλλο. Οι βλαμμένοι ξεπεράσαν όλα τα όρια των προκλήσεων βγάζοντας τη γλώσσα στο κράτος. Αρκετά.
ΜΠΟΥΚΑΡΤΕΤΕ ! ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ !
Ποιός "δημοσιογράφος" ρε, θα τολμήσει να πεί τις ίδιες μαλακίες με αυτό το κλίμα;
Που ο κόσμος έγινε αγανακτήσει με τους κάθε λογής εγκληματίες;
Τι περιμένεις Υπουργέ Δημόσιας Τάξης; Έγκρ
ιση από το Helsinki Monitor?
ΜΠΟΥΚΑ ΤΩΡΑ ! ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ (όπως έλεγαν και οι Αμερικάνοι φίλοι τους).
Οι κουκουλοφόροι έριξαν "προκηρύξεις" αφού στο πέρασμα τους τα έσπασαν όλα. Ξέρετε τι έλεγαν: "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Γ. ΒΟΥΤΣΗ-ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΥ ΓΚΥΖΗ".

Ξέρετε ποιος είναι ο ένας ο λεβέντης για τον οποίο τα έσπασαν στην Αθήνα οι κουκουλοφόροι; Ε, καλά...

καταλάβατε.

Πρόκειται για τον γιο του γνωστού Συριζαίου πολιτικάντη και φίλου του Αλαβάνου, του Νίκου Βούτση. Όχι να κατηγορούμε τα παιδιά των άλλων πως τα μεγαλώνουν και οι πολιτικοί να μην φέρουν καμία ευθύνη. Εδώ ζητάμε πολιτικές ευθύνες για θέματα και δεν θα ζητήσουμε ευθύνες για τον κανακάρι του πολιτικού;
Αλλά μην λέμε πολλά. Οι ίδιοι οι κουκουλοφόροι ακόμα εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν αναφέρεσαι στον γιο του Βούτση δείχνεις και την προέλευση του...
apo troktiko

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!!!



Την βίαζαν 6 άτομα επί 20 ώρες!

=
«Επί είκοσι ώρες έξι άτομα με βίαζαν διαδοχικά και με χτυπούσαν. Οταν πια κουράστηκαν, με πέταξαν στο δρόμο, έκλεισαν την πόρτα και έπεσαν για ύπνο!»

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς μια νεαρή γυναίκα από τη Σρι Λάνκα όταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση έφτασε, το πρωί της Τετάρτης, στο Αστυνομικό Τμήμα Ρέντη. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 32χρονη, το μεσημέρι της Τρίτης έφυγε από το σπίτι της, στο Ζεφύρι, και μετέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Θηβών, στο ύψος του Ρέντη, προκειμένου να συναντήσει έναν «γνωστό της» Πακιστανό, ο οποίος της χρωστούσε 200 ευρώ.

Οταν έφτασε στο σπίτι του, ο ίδιος άνοιξε την πόρτα και της ζήτησε να μπει μέσα, προκειμένου να διευθετήσουν το θέμα ήρεμα. Στο σαλόνι, όμως, του διαμερίσματος βρίσκονταν πέντε ακόμη ομοεθνείς του, οι οποίοι μόλις την είδαν άρχισαν να την παρενοχλούν σεξουαλικά.

Οπως ισχυρίζεται η 32χρονη, αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και προσπάθησε να φύγει. Ο «γνωστός» της, όμως, κλείδωσε την πόρτα και αμέσως μετά όλοι μαζί την άρπαξαν και την πέταξαν σε έναν καναπέ. Της έβγαλαν τα ρούχα και ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να τη βιάζουν. Τις φορές, μάλιστα, που προσπάθησε να αντισταθεί κατά την ώρα του βιασμού οι υπόλοιποι τη χτυπούσαν, προκειμένου να συμμορφωθεί.

Τα ξημερώματα πλέον της Τετάρτης και αφού την είχαν βιάσει διαδοχικά δύο φορές ο καθένας, πήραν 500 ευρώ που είχε στην τσάντα της, άνοιξαν την πόρτα και της είπαν να φύγει και να μην πει τίποτα σε κανέναν. Η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τέσσερις από τους δράστες, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο. Εναντίον των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα
ΠΗΓΗ matada.gr

Προκαταλήψεις για Αντικείμενα/Ζώα!!!


Μαύρη γάτα Όλοι ξέρουμε όσα μύρια έπονται μετά τη θέασή της.
Νεκροφόρα. Ακόμα φτύνονται κάποιοι στο στέρνο για να μην τους βρει το κακό που βρήκε το νεκρό.
Σκάλα. Δεν περνάμε ποτέ κάτω από σκάλα.
Ψαλίδι. Δεν αφήνουμε ανοιχτό ψαλίδι (αυτό μάλλον για να μην καρφωθούμε ξεκίνησε και κατέληξε δεισιδαιμονία.)
Καπέλο. Δεν αφήνουμε καπέλο πάνω στο κρεβάτι.
Καθρέφτης. Σπασμένος = 7 ολόκληρα χρόνια γρουσουζιά!
Πιάτα. Δεν τρώμε ποτέ σε ραγισμένα ή σπασμένα στην άκρη πιάτα.
Ποτήρι νερό απαγορεύεται να τσουγγριστεί.
Καφές. Δεν κάνουμε πρόποση με καφέ, διότι ο καφές σερβίρεται στις κηδείες.
Τριαντάφυλλα. Προσφέρονται πάντα σε μονό άθροισμα ή ντουζίνα.
Τραπεζομάντιλο νύχτα δεν τινάζουμε έξω! (Αυτό κάτι έχει να κάνει με τα ψίχουλα και τα κακά πνεύματα που κυκλοφορούν το βράδυ, αλλά πάλι δεν θυμάμαι ακριβώς.)
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13


Παρασκευή και 13 σήμερα...

Η χειρότερη μέρα για τους προληπτικούς, η οποίοι γίνονται προσεκτικοί στις κινήσεις και τις μετακινήσεις τους, καθώς περιμένουν ότι κάτι κακό θα συμβεί...

Εδώ και πάρα πολλούς αιώνες η Παρασκευή και 13, είναι η μέρα που είναι συνιφασμένη με τους χειρότερους αστικούς μύθους και τη δεισιδαιμονία.............


Σε πολλές χώρες ακόμη και σήμερα πολλά κτίρια και ξενοδοχεία δεν διαθέτουν 13ο όροφο και πολλοί δρόμοι δεν έχουν τον αριθμό 13.

Στον καθολικό αλλά και μουσουλμανικό κόσμο θεωρείται η Παρασκευή και 13 γρουσούζικη μέρα και είναι συνδεδεμένη με διάφορα αρνητικά γεγονότα από την Ιστορία, τη θρησκεία και την παράδοση πολλών λαών.

Οι ρίζες της δεισιδαιμονίας ανιχνεύονται στη Βίβλο και τον ευρωπαϊκό Μεσαίωνα.

Στη Δύση μάλιστα υπάρχει και Παρασκεβιδεκατριαφοβία (Paraskevidekatriphobia) καθώς και η τρισκαιδεκαφόβια (triskaidekaphobia), δηλαδή φοβία ενός ανθρώπου για την συγκεκριμένη ημέρα.

Οι δοξασίες...

Η Εύα έδωσε στον Αδάμ να φάει από τον απαγορευμένο καρπό ημέρα Παρασκευή…
Ο Ιούδας ήταν ο 13ος στον μυστικό δείπνο (12 μαθητές + ο Χριστός)…
O Χριστός σταυρώθηκε ημέρα Παρασκευή…
Η μεγάλη βιβλική πλημμύρα έγινε ημέρα Παρασκευή.
Επίσης, το δεκατρία συνδέεται και με την 13η φυλή του Ισραήλ, για την οποία δεν γίνεται λόγος στη Βίβλο αφού σύμφωνα με την παράδοση , τα μέλη αυτής της φυλής ήταν μάγοι που συνδέονταν και υποκινούνταν από σκοτεινές δυνάμεις.

Ακόμα , Παρασκευή και 13 , τον Οκτώβριο του 1307 , ο Πάπας εκδίδει μια μυστική διαταγή θανάτωσης των Ναϊτών. Μια πράξη εσχάτης προδοσίας για τους ιππότες του Ναού αφού ο Πάπας εθεωρείτο ο πνευματικός τους πατέρας και ο κυριότερος υποστηρικτής του έργου τους.

Τέλος αυτή η προκατάληψη έχει πολύ πιο παλιές ρίζες που φτάνουν μέχρι τους πρώτους Μεσοποταμιακούς πολιτισμούς , τον καιρό της μητριαρχικής κοινωνίας. Τον 13ο μήνα του χρόνου (τον τελευταίο δηλαδή) θανατωνόταν ο εραστής της Ιέριας της Θεάς και εκείνη επέλεγε τον καινούργιο της εραστή για τον επόμενο χρόνο.

Στη φιλολογία των μύθων της Παρασκευής και 13 ανήκουν και τα εξής:
Η αποστολή της NASA, Απόλλων 13 με προορισμό το Φεγγάρι, εκτοξεύθηκε στις 13:13, ενώ μετά από τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, η αποστολή διακόπηκε στις 13 Απριλίου.
Παρασκευή επίσης, ήταν η καθιερωμένη εκτέλεση κρατουμένων στην αρχαία Ρώμη. Όταν το όνομα ενός ατόμου έχει δεκατρία γράμματα θεωρείται ότι έχει την τύχη του διαβόλου (Jack the Ripper, Charles Manson, κτλ.).

***Παρασκευή και 13, σύμφωνα με τους αμερικανούς, κυρίως, είναι μια μέρα ατυχίας και προλήψεων.
ΑΠΟ HAKIS KAI trifylianews

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Τουρκία αγόρασε ακόμα 30 μαχητικά αεροσκάφη F-16C Block 50, δημιουργώντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο δυνάμεις με το συγκεκριμένο τύπο του μαχητικού αεροσκάφους, καθώς πλέον το σύνολο των τουρκικών F-16 ανέρχεται στα σχεδόν 250. Η αξία του κάθε αεροσκάφους υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια... Ταυτόχρονα η Τουρκία εξελίσσεται και σε έναν μεγάλο “παίκτη” στην παγκόσμια αγορά για την αναβάθμιση παλαιότερων τύπων μαχητικών αεροσκαφών F-16. Ήδη, έκλεισε μία μεγάλη συμφωνία με το Πακιστάν για τον εκσυγχρονισμό των δικών του αεροσκαφών, καθώς, όπως επισημαίνεται, με τη συνεργασία αμερικανών και ισραηλινών έχει αποκτήσει μεγάλη τεχνογνωσία και ένουν αναπτύξει τη σχετική βιομηχανία. Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι, ότι παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση η γειτονική χώρα θα δαπανήσει περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια για προμήθεια πολεμικού εξοπλισμού.

newsblog.gr)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Παραθέτω ;ένα κείμενο που με προβλημάτισε απο τις πρόσφατες ενέργειες του προέδρου των ΗΠΑ Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα.

Προέρχεται απο το ΕΘΝΟΣ ONLINE και είναι του αξιολογώτατου αναλυτή διεθνών θεμάτων κ. Γιώργου Δελαστίκ :

"Προκλητικό αναφορικά με το Κυπριακό ήταν το κοινό αμερικανοτουρκικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά τη λήξη των συνομιλιών της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον στην Αγκυρα με την τουρκική ηγεσία.

Η Ουάσιγκτον ζητάει «μια συνολική, κοινά αποδεκτή λύση του Κυπριακού υπό την αιγίδα του ΟΗΕ» όχι για να τερματιστεί η τουρκική κατοχή του 40% του νησιού, αλλά με στόχο... «στο πλαίσιο αυτό να τερματιστεί η απομόνωση των Τουρκοκυπρίων»!

Δεν ανησυχεί τους Αμερικανούς δηλαδή η παρουσία των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων στην Κύπρο, αλλά η «απομόνωση» του τουρκικού παράνομου κατοχικού καθεστώτος! Ούτε η κυβέρνηση Μπους δεν είχε τολμήσει να περάσει μια τέτοια θέση σε επίσημο ανακοινωθέν."

ΣΧΟΛΙΟ

Με τον άκρατο φιλελληνισμό του ο Ομπάμα αποφάσισε να βοηθήσει την Τουρκοκυπριακή κοινότητα να βγεί απο την διεθνή απομόνωση.....περίεργο άλλα μας έλεγαν οι οπαδοί και υποστηρικτές του κατά την προεκλογική περίοδο....ότι πάντα υποστήριζε τις Ελληνικές θέσεις στα εθνικά μας ζητήματα κλπ. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε........

http://koukfamily.blogspot.com/

Φαλαινοθηρία!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?




Υπερεκμετάλλευση, απάτη, εξόντωση. Ο κύκλος της απληστίας που κρύβεται πίσω από τη βιομηχανία εκμετάλλευσης της φάλαινας οδήγησε το ένα είδος φάλαινας μετά τον άλλο σε εξαφάνιση. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάποιοι πληθυσμοί φαλαινών θα κατορθώσουν ποτέ να αποκατασταθούν, ακόμη και μετά από δεκαετίες ισχύος των μέτρων προστασίας.


Τα στατιστικά στοιχεία τα λένε όλα. Από τις μπλε φάλαινες της Ανταρκτικής έχει διασωθεί το 1% του αρχικού τους πληθυσμού παρά τα 40 χρόνια που βρίσκονται υπό καθεστώς αυστηρής προστασίας. Κάποιοι πληθυσμοί φαλαινών αποκαθίστανται και κάποιοι όχι. Μόνο ένας πληθυσμός, η γκρίζα φάλαινα του ανατολικού Ειρηνικού, θεωρείται πως έχει επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα, αλλά το συγγενές είδος της γκρίζας φάλαινας του δυτικού Ειρηνικού είναι ο πιο απειλούμενος πληθυσμός φάλαινας στον κόσμο. Βρίσκεται στο χείλος της εξαφάνισης αφού έχουν διασωθεί μόνο 100 φάλαινες αυτού του είδους.