Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ Η ΄΄ICE΄΄

Αν ο Νώε ήταν Ελληνας

Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:

Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.

Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό. Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.

Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.

Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;

Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή.

Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.

Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία.

Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες.

Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.

Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες.

Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.

Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος.

Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε.

Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.

Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.

Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη.

Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.

Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.
Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.
Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψεις όλα;;;

Και απάντησε ο Θεός,

Μπα, δε βαριέσαι.. Ας το κάνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ .!!!

Πλήρης η στήριξη της Αγκυρας στα Σκόπια



«Η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τις θέσεις της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" στο ΝΑΤΟ, για τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τόσο στα Βαλκάνια, όσο και στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, “ΜΙΑ”, ο κ Γκιουλ σημείωσε ότι η ένταξη όλων των χωρών των Βαλκανίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, θα ενισχύσει την ασφάλεια στην περιοχή. Ο κ. Γκιουλ χαρακτήρισε “ιδιαίτερα ικανοποιητικό” το επίπεδο των διμερών σχέσεων Τουρκίας-ΠΓΔΜ και επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων, καθώς και την εμβάθυνση της συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.
Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ σημείωσε ότι «οι πολίτες της "Μακεδονίας" δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη συνεπή υποστήριξη της Τουρκίας και την αλληλεγγύη που επέδειξε από την πρώτη στιγμή προς τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας"».«Η χρησιμοποίηση του συνταγματικού ονόματος, η υποστήριξη της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας, όπως και η σθεναρή υποστήριξη για την ενσωμάτωση στο ΝΑΤΟ, αποδεικνύουν τις ειλικρινείς προθέσεις πραγματικών φίλων» ανέφερε ακόμη ο κ. Ιβάνοφ.

Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ συμπλήρωσε ότι η στρατηγική συμφωνία ενίσχυσης των διμερών σχέσεων με την Τουρκία, η οποία υπεγράφη πριν ένα περίπου χρόνο, αποτελεί χαρακτηριστικό της ποιότητας των σχέσεων των δύο χωρών.
Τέλος ο κ. Ιβάνοφ, στη συνάντηση με τον κ. Γκιουλ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προχθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απευθύνει σύσταση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ ΕΕ και ΠΓΔΜ και πρόσθεσε ότι η χώρα του αναμένει σύντομα θετική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την έναρξή τους.
Ο κ. Ιβάνοφ κατέθεσε το πρωί στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ θα μεταβεί αύριο από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη, όπου προβλέπεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με εκπροσώπους ενώσεων και οργανώσεων των αποδήμων της ΠΓΔΜ.
Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, κ. Ιβάνοφ, μεταδίδει το “MIA”, θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του την Κυριακή με συνάντηση που θα έχει με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Oι bloggers στις ΗΠΑ θα αποκαλύψουν τις αμοιβές τους


Η αμερικανική επιτροπή εμπορίου (FTC - Federal Trade Commission), εξέδωσε επισήμως μια προσθήκη στις οδηγίες της που αφορά την αλήθεια στην διαφήμιση προϊόντων.
Για το λόγο αυτό ζητά με νόμο την αποκάλυψη των αμοιβών που λαμβάνουν διάφοροι bloggers, καθώς και τις δωρεές που έχουν λάβει, η οποία θα απαιτεί από αυτούς που γράφουν κριτικές στο Διαδίκτυο να αποκαλύπτουν ξεκάθαρα, δωρεές ή πληρωμές που έχουν λάβει από τις εμπλεκόμενες εταιρίες. Για όσος δεν συμφωνήσουν προβλέπονται πρόστιμα έως και τα 11.000 δολάρια. Παρόλο που πολλοί αναρωτιούνται εάν η FTC θα έπρεπε να έχει την αρμοδιότητα να ρυθμίζει αυτό που θεωρούν ως ελευθερία έκφρασης του ατόμου, η επιτροπή υποστηρίζει πως αυτό είναι μια απλή προέκταση σε ήδη εφαρμοσμένους κανόνες για να σταματήσει την παραπλάνηση στην αγορά. Εν τέλει, πιστεύουν πως θα βοηθήσει τους καταναλωτές να κάνουν αγορές με βάση την σωστή πληροφόρηση, όταν ψάχνουν για πληροφορίες στο Διαδίκτυο.
ΤΟ ΒΗΜΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

Μια μέρα ένας Έλληνας υπουργός εξωτερικών πάει στην Αμερική να επισκευτεί τον συναδελφό του Αμερικάνο υπουργό εξωτερικών.Όταν μπήκε μέσα στο σπίτι το σπίτι του προκάλεσε μεγάλο θαυμασμό και του λέει:

- Καλά ρε που βρήκες τόσα λεφτά και έχτισες αυτό το παλάτι.Το σπίτι σου είναι τεράστιο.

Τότε του απαντάει ο Αμερικάνος:

- Βλέπεις αυτή την γέφυρα εκεί στο ποτάμι;

- Ναι, απαντάει ο Έλληνας!

- Το 10% βρίσκετε εδω μέσα!!

Μετά από 2 χρόνια ο Αμερικάνος υπουργός εξωτερικών επισκεπτεται τον Έλληνα υπουργο εξωτερικών. Ο Αμερικάνος μόλις μπαίνει μέσα βλέπει το τεράστιο και μεγαλύτερο σπίτι από το δικό του του λέει:

- Καλά ρε που βρήκες τόσα λεφτά και έχτισες αυτό το παλάτι.

Το σπίτι σου είναι τεράστιο.

- Βλέπεις αυτή την γέφυρα εκεί στο ποτάμι;

- Οχι!!!!,απαντά ο Αμερικάνος!!

- Ε! Το 100% βρίσκεται εδώ μέσα!!!

Οι 30 υποψήφιοι για τη "χρυσή μπάλα"

Το γαλλικό περιοδικό «France Football» ανακοίνωσε σήμερα τη λίστα με τα ονόματα των 30 παικτών, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς στην Ευρώπη. Το 2008 νικητής αναδείχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 446 βαθμούς,ξεπερνώντας τους Λιονέλ Μέσι (281 βαθμούς) και Φερνάντο Τόρες (179 βαθμούς).
Η λίστα των υποψηφίων:
Αντρέι Αρσάβιν (Ρωσία, Άρσεναλ)
Καρίμ Μπενζεμά (Γαλλία, Λιόν / τώρα Ρεάλ Μαδρίτης)
Ίκερ Κασίγιας (Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης)
Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / τώρα Ρεάλ Μαδρίτης)
Ντιέγκο (Βραζιλία, Βέρντερ Βρέμης / τώρα Γιουβέντους)
Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού, Τσέλσι)
Έντιν Τζέκο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Βόλφσμπουργκ)
Σαμουέλ Ετό (Καμερούν, Μπαρτσελόνα / τώρα Ίντερ)
Σεσκ Φαμπρέγας (Ισπανία, Άρσεναλ)
Φερνάντο Τόρες (Ισπανία, Λίβερπουλ)
Ντιέγκο Φορλάν (Ουρουγουάη, Ατλέτικο Μαδρίτης)
Στίβεν Τζέραρντ (Αγγλία, Λίβερπουλ)
Ράιαν Γκιγκς (Ουαλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Γιοάν Γκουρκίφ (Γαλλία, Μπορντό)
Τιερί Ανρί (Γαλλία, Μπαρτσελόνα)
Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (Σουηδία, Ίντερ / τώρα Μπαρτσελόνα)
Ινιέστα (Ισπανία, Μπαρτσελόνα)
Χούλιο Σέζαρ (Βραζιλία, Ίντερ)
Κακά (Βραζιλία, Μίλαν / τώρα Ρεάλ Μαδρίτης)
Φρανκ Λάμπαρντ (Αγγλία, Τσέλσι)
Μαϊκόν (Βραζιλία, Ίντερ)
Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή, Μπαρτσελόνα)
Λουίς Φαμπιάνο (Βραζιλία, Σεβίλλη)
Φρανκ Ριμπερί (Γαλλία, Μπάγερν Μονάχου)
Γουέιν Ρούνεϊ (Αγγλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τζον Τέρι (Αγγλία, Τσέλσι)
Νεμάνια Βίντιτς (Σερβία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Νταβίντ Βίγια (Ισπανία, Βαλένθια)
Τσάβι (Ισπανία, Μπαρτσελόνα)
Γιαγιά Τουρέ (Ακτή Ελεφαντοστού, Μπαρτσελόνα)

Συνασπισμός της Αριστεράς, των λιμενεργατών και των τραπεζικών τους καταθέσεων:


Posted by J.McManus

Ανιδοτέλεια

Ο Αλέξιος Τσίπρας επισκέφθηκε τους απεργούς στο λιμάνι και δήλωσε «εντυπωσιασμένος από την ανιδιοτέλειά τους». Προσπαθώ να καταλάβω πώς στην ευχή ορίζεται εν προκειμένω η ανιδιοτέλεια.

Αυτό που μάλλον εννοεί ο πρόεδρος του ΣΥΝ είναι ότι οι απεργοί δεν αγωνίζονται για το δικαίωμα στο μισθό των 5.000 ευρώ. Οχι, αυτά είναι μικρότητες, που δεν τους απασχολούν. Αγωνίζονται για το δικαίωμα όλων, και όχι μόνον το δικό τους, να αμείβονται με μισθό καρδιοχειρουργού. Αγωνίζονται για έναν παράδεισο, όπου όλοι θα ζουν πλουσιοπάροχα, ενώ ο πλούτος κάπου, κάπως, θα παράγεται μόνος του. Βέβαια, αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Θα χρειαστούν πολυετείς αγώνες για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού. Υπό το πρίσμα αυτό, δεν γίνεται να υποχωρήσουν τώρα οι λιμενεργάτες, παρότι αδιαφορούν για τους μισθούς τους. Διότι, αν το κάνουν, θα έχουν καθυστερήσει τη δημιουργία του επίγειου παραδείσου. Αν έτσι ορίζεται, πάνω–κάτω, η ανιδιοτέλεια, είναι σειρά μου να δηλώσω εντυπωσιασμένος από την ευήθεια που κυκλοφορεί…

Οι δολοφόνοι του Πακιστανού είχαν Πολιτικά Κίνητρα

Οι σχεδιαστές της πολυεθνικής κοινωνίας είχαν συμφέρον να δολοφονηθεί το τέρας –βιαστής

του Σπύρου Χατζάρα

Ο βιασμός του 15χρονου Πακιστανού, από τον 25χρόνο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, στις 26 Σεπτεμβρίου, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για την «πακιστανική κοινότητα», την μαφία, και τους «χορογράφους» και τους χορηγούς, του επαναστατικού χάπενινγκ, που επρόκειτο να αρχίσει παραστάσεις, στις 31 Οκτώβριου, παράλληλα με το Διακυβερνητικό Φόρουμ Μετανάστευσης, που οργανώνεται στην Αθήνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. (και όχι μόνον).

Ο βιασμός, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για όλους όσους είχαν προεξοφλήσει, την υλοποίηση αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, και τον εμβολιασμό της «μουσουλμανική διάστασης», στην ελληνική κοινωνία και το εκλογικό σώμα.

Η πρώτη ενέργεια των παραγόντων αυτών, ήταν, να θαφτεί η υπόθεση, και , για το λόγο αυτό, ασκήθηκαν αφόρητες στο θύμα, να μην εμφανιστεί στην εισαγγελία, και να μην αναγνωρίσει και εκεί, τον βιαστή του.

Το βασικό ζήτημα, για τους«χορογράφους» και τις « υπέρτερες δυνάμεις», ήταν να μην αναδειχθεί από τα μέσα επικοινωνίας, ο βιασμός, και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε, διότι θα έβλαπτε επικοινωνιακά την επιχείρηση που είχαν στήσει.

Για το λόγο αυτό εξεδόθη η θανατική καταδίκη του τέρατος, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάστηκε η πολιτική και επικοινωνιακή εκμετάλλευση της δολοφονίας.

Ο βιαστής-τέρας, Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, δολοφονήθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο αυτουργός, ή οι αυτουργοί, εξετέλεσαν , το «συμβόλαιο». Η απόφαση ελήφθη σε υψηλότερα «κλιμάκια», και είχε πολιτικά κίνητρα.

Τα στοιχεία, της ιατροδικαστικής διερεύνησης, δείχνουν ότι, δολοφονήθηκε, με τη μέθοδο της μαφίας. Τον υποχρέωσαν να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και προσέθεσαν ναρκωτικά, ώστε να προκληθεί το πνευμονικό οίδημα.
Η δολοφονία, αποδεικνύεται από την αναφορά στο Αμπού Γκράιμπ, στην ανακοίνωση που έγραψαν, εκείνοι που την αποφάσισαν.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αντιρατσιστών, ο βιαστής- τέρας, ( Μ.Αντίφ) «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ, εξαιτίας των οποίων κατέληξε στις 9 Οκτωβρίου». Ενώ ένας από τους «συντονιστές» του επαναστατικού χάπενινγκ δήλωσε: «ζούμε άλλη μία δολοφονία ενός μετανάστη αδερφού μας, όπως κάνανε οι Αμερικάνοι στο Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ».

Αυτοί, που αποφάσισαν την εκτέλεσητου βιαστή- τέρατος, γνώριζαν ότι καμία νεκροψία δεν θα έδειχνε ξυλοδαρμό (μέχρι θανάτου), και για το λόγο αυτό κατήγγειλαν βασανισμούς «νέου τύπου» (Αμπού Γκράιμπ).

Η δολοφονία, και η σκηνοθεσία για την πολιτική της εκμετάλλευση, αποδεικνύεται από τη σειρά των γεγονότων.

Ο βιαστής-τέρας δεν κατήγγειλε τον βασανισμό του, ούτε στον ανακριτή, ούτε στον εισαγγελέα, στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν παρουσιάστηκε, μαζί με συνήγορο, σε αυτούς.
Ο βιαστής-τέρας, και η «πακιστανική κοινότητα» δεν κατήγγειλαν τον βασανισμό και δεν προσέφυγαν σε ιατροδικαστή, για να διαπιστώσει τον «βασανισμό» , από τις 28 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Η «πακιστανική κοινότητα» δεν προσέλαβε τον κ. Φίλιππο Ραγκούση πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος. Οι «ανθρωπιστικές» και
« αντί-ρατσιστικές» οργανώσεις και δίκτυα, επίσης, δεν κατήγγειλαν τον «βασανισμό» , πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος, που «Πονούσε συνέχεια»!, αλλά δεν πήγε σε νοσοκομείο, γιατί, «φοβόταν», (τους γιατρούς;).
Όλοι οι πρωταγωνιστές του χάπενινγκ, περίμεναν κάτι, και οι χορογραφημένες αντιδράσεις τους ξεκίνησαν μετά τον (διατεταγμένο) θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ.

Η προσπάθεια, να επιρριφθεί η ευθύνη στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών δολοφόνων, οι οποίοι έδρασαν κατόπιν οδηγιών και εντολών υψηλά ισταμένων.
Αυτή είναι η πραγματικότητα!
Οι δολοφόνοι του Πακιστανού βιαστή και οι εντολείς τους, είχαν πολιτικά κίνητρα. Απέτρεψαν, την επικοινωνιακή καταστροφή, από την εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας, απέδωσαν με κανόνες μαφίας, το δίκαιο εντός της μουσουλμανικής πακιστανικής κοινότητας, και εκμεταλλεύονται τώρα πολιτικά τη δολοφονία, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους.

Για το λόγο αυτό, όλα άρχισαν, στις 10 Οκτωβρίου.

Το θλιβερό είναι, ότι έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο διαφθοράς, ώστε οι χορηγοί των δολοφόνων , κατάφεραν να εμπλέξουν στα σχέδιά τους, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!!!!!

Καληνύχτα μας.

ΥΓ.«Βιοτεχνία» πλαστών εγγράφων στην Κυψέλη με… «πελάτες» από όλη την Ελλάδα είχε στήσει 27χρονος αλλοδαπός στην Κυψέλη , ο οποίος συνελήφθη. Είχε αλλοδαπούς «πελάτες» σε όλη την Ελλάδα, στους οποίους και παρέδιδε, έναντι αμοιβής , κάθε είδους έγγραφο. Μέσα στο «εργαστήριο» του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 διαβατήρια, 8 ταυτότητες, 1 άδεια οδήγησης, κλπ, καθώς και πλήθος φωτογραφιών αλλοδαπών.

Σχόλιο.Να τον αφήσουν αμέσως ελεύθερο.(με περιοριστικούς όρους)

ΕΛΛΗΝΕΣ ούτε "ακροδεξιοί" ούτε "προδευτικοί"

Παραθέτω ένα μήνυμα που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες που ενδιαφέρονται για τα "Εθνικά Θέματα" γιατί οι
περισσότεροι απ' εμάς δεν είμαστε ούτε ακροδεξιοί εθνικιστές αλλά ούτε τόσο "προοδευτικοί" ( ...... ) ώστε να έχουμε πάψει να ενδιαφερόμαστε για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Χώρα μας.
Και η παρακάτω επιστολή αλλά και το άρθρο που ακολουθεί είναι από δύο ξεχωριστές προσωπικότητες.

ΕΠΕΙΓΟΝ
-----------------
Προς τον Αξιότιμον Κύριον Πρωθυπουργόν,
Κοινοποίηση,
-Αρχηγούς των εν τη Βουλή Κομμάτων,
- Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
-Πρόεδρον της Κυπριακής Δημοκρατίας,
-Αρχηγους των Κυπριακων Κομματων,
-ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλάδας- Κύπρου,

Αθήνα 7η Οκτωβρίου 2009,

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Κυρίες και Κύριοι,

Ευελπιστών, μετά και την συγκρότηση Υπουργείου Εσωτερικών , Αποκεντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβερνησης, ότι θα τύχω απάντησης...

1.Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια, για την πανηγυρική σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

2..Μετά τη βαθύτατην αντίθεση μου και καθολική πικρια και αγανάκτηση για την κατάργηση των Υπουργείων Μακεδονίας -Θράκης και Αιγαίου καθ΄ώς και την κατάργηση του όρου "Εθνικής" από το [νυν] Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων,
δύνασθε να μας εξηγήσετε ποίος ο λόγος της επιλογής του Κυρίου Δημήτρη Δρούτσα ως Αναπληρωτού Υπουργού Εξωτερικών;

3.Γνωρίζετε οτι ο [πανελληνίως άγνωστος μέχρι σήμερα ],κυριος Δρούτσας μετείχε στην υπό τον κ. Χάνευ επιτροπή κατάρτισης του πανάθλιου σχεδίου Άναν το οποΊο απέρριψε με 76% ο περήφανος Κυπριακός Λαός[και εν πάσει περιπτώσει , όπως γράφει και η σημερινή Καθημερινή είναι και φανατικός υποστηρικτής αυτού του πανάθλιου Σχεδίου;;;;]

4. Οι 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έδωσαν αυτήν την εκπληκτική νίκη, γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθέσεις;Γιατί δεν ενημερώσατε προεκλογικώς τον Ελληνικό Λαο; Αυτό συνάδει με τις δημοκρατικές ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

Αν όχι , με όλον τον Σεβασμόν προς το ύψιστον τιμητικόν Λειτούργημά σας το οποίον σας ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικώς] ως υφαρπαγή ψήφων .

Με εκτίμηση προς το ύψιστο λειτούργημά σας,

Δημητρης Αλευρομαγειρος,
Αντιστρατηγος ε.α,
Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]
ΠΗΓΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1987: Μαύρη Δευτέρα για τη «Wall Street». Ο δείκτης Dow Jones χάνει το 22% της αξίας του. Κάποιοι χρηματιστές αυτοκτονούν!!

Σπάζει ο Τειρεσίας και παγώνουν τα δάνεια


Αναρτήθηκε από laikoyra.blogspot.com
Σε ριζικές αλλαγές στον «Τειρεσία» ώστε να απεγκλωβιστούν χιλιάδες επιχειρήσεις και να αποκτήσουν ξανά πρόσβαση στις τράπεζες, και σε νέες ενισχύσεις στις μικρές επιχειρήσεις μέσω του ΤΕΜΠΜΕ θα προχωρήσει η κυβέρνηση τον Νοέμβριο, ενώ η υπουργός Οικονομίας κυρία Λούκα Κατσέλη βρίσκεται σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να εξασφαλίσει την έγκρισή της για «πάγωμα» των δανείων για τις επιχειρήσεις (μικρές και μεγάλες) που έχουν πληγεί από την κρίση.
Οι αλλαγές στον «Τειρεσία» και το σύστημα εγγυήσεων του ΤΕΜΠΜΕ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου στις προγραμματικές δηλώσεις του, που αναμένεται να εξειδικεύσει σήμερα στην ομιλία της η κυρία Κατσέλη, αποτελούν τα πρώτα μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία και τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Δημοτικές εκλογές με συμμετοχή μεταναστών

Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ