Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Έχασε την μάχη η μικρή Κατερίνα



"Τη Δευτέρα 4/5, η μόλις ενός έτους Κατερίνα Συροπούλου, έχασε τη μάχη με την αρρώστια της...Μετά από ταλαιπωρία αρκετών μηνών, με συνεχείς μετακινήσεις στο εξωτερικό, ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του μικρό αγγελούδι...
Η ευαισθητοποίηση πολλών φορέων (μεταξύ αυτών και της οικογένειας του ΠΑΟΚ), δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει στη ζωή το μικρό κοριτσάκι...

Όλοι εμείς στο fcpaok εκφράζουμε τα θερμότερα συλληπητήρια μας στους γονείς της Κατερινούλας....Μακάρι να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους..."



http://www.fcpaok.gr

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ



Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα (20/4/2009) τα γνωστά φερέφωνα του τουρκικού επεκτατισμού στη Θράκη οργάνωσαν μια «εθνικοθρησκευτική» φιέστα στην Ξάνθη με το πρόσχημα του εορτασμού των γενεθλίων του Μωάμεθ.

Προσχηματικός ήταν ο λόγος της συγκέντρωσης των Τουρκοφρόνων εθνικιστών γιατί αφενός θυμήθηκαν να γιορτάσουν τα γενέθλια του Προφήτη με καθυστέρηση 40 ημερών (!) και αφετέρου στην «προσευχή» δεν κλήθηκε ο Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου X.

Αντί αυτού δέσποζε η παρουσία του ψευτομουφτή Αμέτ Μετέ και σε ρόλο τελετάρχη η παρουσία του Τούρκου Προξένου. Στην «προσευχή» παρευρέθησαν περίπου 6.000 «πιστοί» αλλά και Ιμάμηδες από Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Αγγλία (!) και Σκόπια.

Ιδιαίτερα χαιρετίστηκε από τους διοργανωτές η αντιπροσωπεία από τη «Μακεδονία» ( τα εισαγωγικά δικά μας). Ο «τοπάρχης της περιοχής» δηλαδή ο Τούρκος Πρόξενος φρόντισε ως οικοδεσπότης ιδιαίτερα τους δημοτικούς και νομαρχιακούς τουρκόφρονες συμβούλους της μειονότητας που με τόση ευκολία εξασφάλισαν το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης : τον Γιουσούφ Ντελί (ο αντινομάρχης Ξάνθης) , τον Τουρκές Χατζημεμίς.

Η «προοδευτική» κυρία Γκιούλ Καραχασάνμαντιλοφορούσα , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπαντάκ Xουσεΐν και όλοι οι λοιποί …. ευγενείς συμπαραστάτες του τουρκισμού απολάμβαναν θέσεων «επισήμων».

Στην εκδήλωση όχι μόνο δεν κλήθηκαν οι αρχές του τόπου αλλά αγνοήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. : Η ασφάλεια της εκδήλωσης ανατέθηκε σε περιφρούρηση «πιστών»! Η όλη φιέστα περιελάμβανε φυσικά και ποιήματα σε πολεμικό ύφος από παιδιά έμπλεα εθνικοθρησκευτικού φανατισμού!

Όλα δείχνουν πως σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν μόνο η «νομιμοποίηση» του ψευτομουφτή Αγκά και η «επίδειξη ισχύος» από τον Τούρκο Πρόξενο αλλά και κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: Η χάραξη διαχωριστικών γραμμών μεταξύ της μουσουλμανικής μειονότητας και της ευρύτερης ελληνικής κοινωνίας.

Πρόκειται για μια αναδυόμενη πολιτική διαχωρισμού των σύνοικων στοιχείων της Θράκης σε κάθε πεδίο της κοινωνικής ζωής. Ας μη ξεχνάμε πως οι κάθε λογής «ενδοκοινοτικές» κρίσεις και οι συνακόλουθες «ειρηνευτικές προσπάθειες» προϋποθέτουν τέτοιους διαχωρισμούς…

Από την εκδήλωση απουσίαζε ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Μάνταζη Τσετίν με την επίσημη δικαιολογία πως παρευρίσκεται στη Μέκκα για προσκύνημα. Στην πραγματικότητα ο κ. Μάνταζη δεν προσεύχονταν μόνο αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, παρευρίσκονταν και στην πανισλαμική διάσκεψη όπου εκτόξευε ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας !

Όλη η κακόγουστη φιέστα της «προσευχής» θα ήταν μια ακόμη χοντροκομμένη πρόκληση της Άγκυρας αν στήνονταν σε κάποιο υπαίθριο χώρο ενός χωριού με τουρκογενή πληθυσμό.

Δυστυχώς το πράγμα γίνεται ιλαροτραγικό γιατί όλες αυτές οι προκλήσεις έγιναν στο μεγάλο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Ξάνθης «Φίλιππος Αμοιρίδης» ! Η άδεια , σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, δόθηκε από τον ίδιο το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Στυλιανίδη Μιχάλη.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως σχεδόν όλοι οι αιρετοί της Θράκης πάσχουν από πολιτικό αλτσχάιμερ ή κύρτωση της σπονδυλικής στήλης. Αυτά φαίνεται πως είναι συμπτώματα των τεμενάδων που κάνουν στο «Πασά της Θράκης» δηλαδή στο Τούρκο Πρόξενο προκειμένου να πάρουν μαζί με τις ευλογίες του και το δακτυλίδι της εκλογής των…

Υπάρχει εθνικό φιλότιμο; Ακούει κανείς;

Ο εθνικός κατήφορος είναι τέτοιος που το εναπομείναν εθνικό μας φιλότιμο ανέλαβε να διασώσει ο ΠομάκοςΣεμπαεντίν Καραχότσα με επιστολή διαμαρτυρίας που δημοσίευσε στον τοπικό τύπο. Ο Σεμπαεντίν Καραχότζα όρθωσε το μικρό του ανάστημα και με θάρρος άξιο σεβασμού ξεμπρόστιασε τους διοργανωτές της φιέστας και αποκάλυψε τους ανομολόγητους στόχους τους. Μάλιστα στην επιστολή του σημειώνει και την άρνηση της Δημοτικής αρχής να παραχωρήσει στους Έλληνες Πομάκους πέρυσι τον χώρο για εκδήλωση του συλλόγου τους!

Επιστολή δημοσίευσε και ο Μουφτής Ξάνθης κ. Σινίκογλου με την οποία καταγγέλλει για άλλη μια φορά τον παραγκωνισμό του και την όλη μεθόδευση.

Και η ελληνική πολιτεία τι έκανε ; Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη ήταν απλώς ενήμερη…

Άντε και εις ανώτερα!

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΘΡΑΚΩΝ δηλώνει πως θα παρακολουθεί και θα καταγγέλλει στους πολίτες της Θράκης αλλά και σε όλους τους Έλληνες:

Οποιαδήποτε ενέργεια ή εκδήλωση στοχεύει στην εξαπάτηση, στον εγκλωβισμό, στον εκφοβισμό και την τουρκοποίηση των μουσουλμάνων συμπολιτών μας αλλά και γενικότερα στην πόλωση της κοινωνίας της Θράκης.

Οποιονδήποτε πολιτικό παράγοντα ο οποίος για ψηφοθηρικούς ή άλλους λόγους ανέχεται ή υποστηρίζει τις διχαστικές – πολωτικές και αντεθνικές ενέργειες των φερεφώνων της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής στη Θράκη.

Ο καιρός της σιωπής πέρασε. Ο καιρός της ευθύνης και της κρίσης έρχεται.

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΘΡΑΚΩΝ

Επαγρύπνηση για τη νέα γρίπη συνιστά η ΠΟΥ


Η νέα γρίπη (γρίπη των χοίρων) μπορεί να υποχωρήσει πριν ξανακάνει την εμφάνισή της με πρωτοφανή δριμύτητα, προειδοποιεί η γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Μάργκαρετ Τσαν σε συνέντευξή της που δημοσιεύει η εφημερίδα Financial Times. "Αν το ποσοστό θνησιμότητας από τον ιό Α (Η1Ν1) δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί στον κόσμο, ένα δεύτερο κύμα του ιού μπορεί να ξεσπάσει πλήττοντας με μεγάλη "εκδικητικότητα", τόνισε.
Το Μεξικό -όπου τα κρούσματα της γρίπης ανέρχονται πλέον στα 590- ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι από αύριο σχολεία και επιχειρήσεις, ενώ ο γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι-μουν δήλωσε χθες ότι ο Π.Ο.Υ δεν σκοπεύει να αυξήσει το επίπεδο συναγερμού, τουλάχιστον όχι όσο οι συνθήκες παραμένουν ως έχουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η απειλή έχει παρέλθει?

Ελπίδες
«Ελπίζουμε ότι ο ιός θα ακολουθήσει φθίνουσα πορεία. Εάν όχι, θα βρεθούμε μπροστά σε ένα μεγάλο ξέσπασμα», υποστηρίζει η γενική διευθύντρια του Π.Ο.Υ, Μάργκαρετ Τσαν, τονίζοντας ότι «οι ιοί της γρίπης είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτοι και παραπλανητικοί. Δεν πρέπει να είμαστε υπέρμετρα αισιόδοξοι. Δεν πρέπει να δώσουμε στον ιό H1N1 τη δυνατότητα να διασταυρωθεί με άλλους ιούς».
Η Τσαν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του συναγερμού στο 6 -το ανώτερο επίπεδο που δείχνει πανδημία- σπεύδει όμως να επισημάνει ότι «το επίπεδο 6 δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ήρθε το τέλος του κόσμου.
Είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, ειδάλλως όταν ανακοινώσουμε την αύξηση του συναγερμού θα προκληθεί ασκόπως πανικός». Σημαντικό ρόλο στη διάδοση του ιού ενδέχεται να παίξουν οι καιρικές συνθήκες, με το νότιο ημισφαίριο να εισέρχεται στον χειμώνα, εποχή έξαρσης της γρίπης.
Ηδη, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) προειδοποιεί ότι η γρίπη των χοίρων θα προσβάλει περισσότερους από 200 εκατ. Ευρωπαίους, το 40%-50% του συνολικού πληθυσμού.
Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ιός Η1Ν1 είναι τόσο επικίνδυνος όσο ο ιός της γρίπης του 1918 που είχε προκαλέσει εκατομμύρια θανάτους, συμφωνούν η Τσαν και ο Ανγκους Νίκολ, επικεφαλής του προγράμματος εναντίον της γρίπης του ECDC. «Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η εποχική γρίπη προκαλεί κάθε χρόνο περίπου 40.000 θανάτους στην Ε.Ε.», δηλώνει ο δρ Νίκολ.
Ενόσω οι ειδικοί προσπαθούν να αξιολογήσουν το μέγεθος του προβλήματος, τα κρούσματα του ιού παγκοσμίως συνεχίζουν να αυξάνονται. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 1.003 σε 20 χώρες, με τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο να έχει επιβεβαιωθεί σε έξι χώρες.
Σε 30 πολιτείες
Στις ΗΠΑ, τα κρούσματα αυξήθηκαν σε 226 και εξαπλώθηκαν σε 30 πολιτείες, ενώ η Κολομβία και το Ελ Σαλβαδόρ προστέθηκαν στη λίστα των πληγέντων κρατών. Η Πορτογαλία επιβεβαίωσε χθες το πρώτο κρούσμα της γρίπης των χοίρων, η Τουρκία πάντως διαβεβαίωσε ότι ο θάνατος ενός άνδρα σε νοσοκομείο της Αττάλειας δεν οφείλεται στη γρίπη.
Το Μεξικό εμφανίζεται έτοιμο να άρει την καραντίνα στην πρωτεύουσα, καθώς τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί -κάτι που δεν συμβαίνει ωστόσο στην Κίνα, η οποία κρατά σε καραντίνα περίπου 70 Μεξικανούς υπηκόους που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα της γρίπης.
Ο Μεξικανός πρόεδρος έκανε λόγο για «μεροληπτικά μέτρα» που λαμβάνουν κάποιες χώρες «είτε από άγνοια είτε από παραπληροφόρηση», αποφεύγοντας πάντως να κατονομάσει την Κίνα. Ηδη πάντως το Μεξικό ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει στην Κίνα αεροσκάφος για να παραλάβει τους υπηκόους του.
Πλήγμα
Χθες περισσότερες από 20 χώρες αποφάσισαν να σταματήσουν τις εισαγωγές χοιρινού κρέατος, μεταξύ αυτών Ρωσία, Κίνα και Ινδονησία. Οι χώρες που πλήττονται από την απόφαση είναι μεταξύ άλλων η Ισπανία, η Γαλλία, η Νέα Ζηλανδία και το Ισραήλ. Το παγκόσμιο εμπόριο χοιρινού κρέατος υπολογίζεται σε 26 δισ. δολ. ετησίως.
Hellenic Business

Διάλεξη της Dan Bechmann, καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Paris 8, την Πέμπτη 7 Μαϊου 2009 στις 7 μ.μ. με θέμα: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ;

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΤΕ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ!!!







Αν αυτά σας φαίνονται εύκολα δοκιμάστε να τα κάνετε[θεωρητικός πάντα].Αν θέλετε όντως υπάρχουν και ποιό δύσκολα.Εγώ προσωπικά δίνω τα ρέστα μου για τον δράκο θα τον δοκιμάσω το καλοκαιρι να τον κάνω στην Ζάκυνθο!!Με το νού και με την σκέψη!!

31 MK 1964 – 1974: Η Ηρωικότερη μοίρα καταδρομών της Κύπρου


Η πατρίδα, τους αγνόησε όλους...

«Όσοι από σας θα επιλέξετε τις Καταδρομές, θέλω από τώρα να ξέρετε πως, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας σας θα πεινάσετε, θα διψάσετε, θα ταλαιπωρηθείτε, θα χάσετε κάθε επαφή με τους δικούς σας. Θα ξεχάσετε την καλοπέραση και τις εξόδους, αλλά να είστε βέβαιοι, ότι στο τέλος θα είστε υπερήφανοι λοκατζήδες. Οι λεβέντες της 31 Μοίρας Καταδρομών. Όσοι ενδιαφέρεστε, να περάσετε τώρα δεξιά»
Ταγματάρχης Γεώργιος Καρούσος
Γράφει ο Σάββας Δ. Βλάσσης
Άνδρες της 31 ΜΚ με τον Λοχαγό Κωνσταντίνο Μπεκιάρη,
επιδεικνύοντας λάφυρα από την μάχη της Μανσούρας

Η συγκρότηση της Εθνικής Φρουράς και των Δυνάμεων Καταδρομών της στην Κύπρο, είναι συνυφασμένη με τις πρώτες μάχες που ξέσπασαν σε κυπριακό έδαφος, με την οργανωμένη στρατιωτικά από Τούρκους αξιωματικούς τουρκοκυπριακή κοινότητα. Οι συγκρούσεις άρχισαν όταν πλέον οι Τουρκοκύπριοι εκδηλώθηκαν αρνητικά στην πρόθεση της κυπριακής κυβέρνησης να αναθεωρήσει διατάξεις του Συντάγματος οι οποίες είχε αποδειχθεί στην πράξη ότι δεν ήταν λειτουργικές. Οι Τουρκοκύπριοι, εκμεταλλευόμενοι τα δυσανάλογα μεγάλα προνόμια που τους είχαν δοθεί, εμπόδιζαν τη σωστή λειτουργία του κράτους, επιδεικνύοντας πλήρη κακοπιστία. Τον Δεκέμβριο του 1963, μετά από τυχαία επεισόδια, οι Τουρκοκύπριοι και η ΤΟΥΡΔΥΚ αντέδρασαν στρατιωτικά, επιλέγοντας να απομονωθούν από τους Ελληνοκυπρίους και την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχαν και να αποσυρθούν από τις δημόσιες υπηρεσίες.
Η συνέχεια εδώ

Σας παρουσιάζω τον Basile!ΕλληνοΑμερικάνος-Απλώς απολαυστικός!





ΑΠΟ Y magazine

Ποιος είναι ο σημαντικότερος Έλληνας στο κόσμο


διάσημος ελληνοαμερικανός βιολόγος, γιατρός και πανεπιστημιακός καθηγητής, ο Νίκολας Χρηστάκης, συμπεριλαμβάνεται στην φετινή λίστα του αμερικανικού περιοδικού «Τime» με τους «100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο».

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ, πριν από 47 χρόνια. Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έζησε τα πρώτα έξι χρόνια του βίου του στην Ελλάδα και μιλάει καλά τα ελληνικά. Τη θέση του στη λίστα του «Τime» τη χρωστά στην τεκμηρίωση της γνωστής θεωρίας του για τον «ιό της ευτυχίας». Την άποψη δηλαδή ότι η ευτυχία, όπως και η δυστυχία, «μεταδίδεται» από άνθρωπο σε άνθρωπο, περίπου όπως η... γρίπη.

«Όταν οι άνθρωποι γύρω μας, τόσο οι φίλοι και οι συγγενείς όσο και οι άνθρωποι που απλά βρίσκονται κοντά μας- όπως οι συνεργάτες και οι γείτονές μας- γίνονται πιο ευτυχείς,γινόμαστε κι εμείς πιο ευτυχείς» λέει ο καθηγητής. Στηρίζει μάλιστα αυτή τη θεωρία του στη μελέτη της συμπεριφοράς περίπου 5.000 ατόμων σε διάστημα μεγαλύτερο της εικοσαετίας.

Όταν δύο στενοί φίλοι ζουν σε απόσταση μικρότερη του μιλίου μεταξύ τους, και ο ένας γίνει για κάποιον λόγο πιο ευτυχισμένος, οι πιθανότητες να ευτυχήσει και ο φίλος του αυξάνονται κατά 15%, λέει ο κ. Χρηστάκης. Ακόμη κι αν αυτός που θα ευτυχήσει είναι φίλος φίλων μας και δεν τον γνωρίζουμε καν προσωπικά, ο αντίκτυπος της ευτυχίας που εκπέμπει αυξάνει και τα δικά μας ποσοστά ευτυχίας: με άλλα λόγια, αρκεί να περιστοιχιστούμε με ευτυχή άτομα για να ευτυχήσουμε και εμείς.

Πάντως η λίστα του «Τime» είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει και εφέτος πολλές συζητήσεις, αφού τα κριτήρια επιλογής των «100» από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού είναι λίγο περίεργα. Όσο κι αν ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Ρικ Στένγκελ σε σχετικό σημείωμά του επιμένει ότι «δεν περιλαμβάνονται οι πιο ισχυροί, ούτε οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο,αλλά αυτοί που χρησιμοποιούν τις ιδέες,τα οράματα και τις πράξεις τους για να μεταμορφώσουν τον κόσμο και να επηρεάσουν πλήθη ανθρώπων», η τοποθέτηση στη λίστα εγκληματιών όπως ο μεγαλοαπατεώνας Μπέρνι Μέιντοφ και ο μεξικανός «βαρόνος της κοκαΐνης» Χοακίν Γκουσμάν έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.

Και δεν είναι μόνο αυτό: δίπλα στον κ. Χριστάκη και άλλους μεγάλους επιστήμονες, όπως π.χ. οι οικονομολόγοι Νουριέλ Ρουμπίνι και Πολ Κρούγκμαν, αλλά και σε πανίσχυρους πολιτικούς, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Νικολά Σαρκοζί , η Χίλαρι Κλίντονκαι η Ανγκελα Μέρκελ, τιμώνται πρόσωπα όπως ο 22χρονος τηλεστάρ της Disney Ζακ Εφρον, η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ, η τραγουδίστρια της χιπ-χοπ Μ.Ι.Α., ο πρωταθλητής του γκολφ Τάιγκερ Γουντς και οι αδελφοί Σαμ και Νταν Χάουζερ, δημιουργοί του υπερβίαιου βιντεοπαιχνιδιού «Grand Τheft Αuto».

Ακόμη και αν θεωρηθεί «λογικό» να συμπεριλάβει κάποιος στη λίστα την «πρώτη κυρία» Μισέλ Ομπάμα, πολλοί διερωτώνται τι δουλειά έχουν σε αυτήν άνθρωποι όπως ηαποτυχημένη υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Σάρα Πέιλιν , ο κατοχικός πρωθυπουργός του Ιράκ Νούρι αλ Μαλίκι,
Helenic Business

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ!!!

ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ 88 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ 2 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΗΝ Ν. ΙΩΝΙΑ


1.- Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 4/5/2009, στη Ν. Ιωνία Αττικής, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 29 ετών, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης .

Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

· ΗΡΩΙΝΗ: βάρους –2.135- γραμμαρίων.

· ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ: βάρους –88.315- γραμμαρίων.

· Ένα (1) πιστόλι κρότου – αερίου μετά γεμιστήρος με 5 φυσίγγια κρότου – αερίου .

· Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κατάλληλη για την ζύγιση ναρκωτικών ουσιών.

· Δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσα διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

· Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο χρησιμοποιούμενο για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

2.- Επίσης, συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 4/5/2009, στην Αθήνα, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 25 ετών, για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ: βάρους –12.105- γραμμαρίων.

· Μία (1) μηχανική ζυγαριά ακριβείας, κατάλληλη για την ζύγιση ναρκωτικών ουσιών.

· Δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσα διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

· Το χρηματικό ποσό των –2.310- €, ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών.

Οι ανωτέρω συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα 5/5/2009 ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.-

Τα 100 πιο πολύτιμα brands!



brandz

Σύμφωνα με την ετήσια αναφορά BrandZ από την Millward Brown που μελετάει την αξία των μεγαλύτερων εμπορικών σημάτων του πλανήτη η Google είναι πρώτη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό δεν αποτελεί μεν έκπληξη αλλά σίγουρα η αξία του brand name είναι τεράστια αφού πια προσεγγίζει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια! H Microsoft έρχεται δεύτερη ενώ ακολουθούν η Coca Cola, η IBM, τα McDonalds και η Apple.

Πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι η λίστα δεν μετράει την αξία των εταιριών αλλά την αξία των εμπορικών σημάτων (brands) με βάση το ποσοστό των κερδών της εταιρίας που προήλθαν από το συγκεκριμένο brand και άλλα ανάλογα στοιχεία.

Ας δούμε το Top 20 που πραγματικά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον:

1. Google ($100 B)
2. Microsoft ($76.2 B)
3. Coca-Cola ($67.6 B)
4. IBM ($66.6 B)
5. McDonalds ($66.5 B)
6. Apple ($66.1 B)
7. China Mobile ($61.2 B)
8. GE ($59.7 B)
9. Vodafone ($53.7 B)
10. Marlboro ($49.4 B)
11. Walmart ($41 B)
12. ICBC ($35 B)
13. Nokia ($35.1 B)
14. Toyota ($29.9 B)
15. UPS ($27.8 B)
16. Blackberry ($27.4 B)
17. HP ($26.7 B)
18. BMW ($23.9 B)
19. SAP ($23.6 B)
20. Disney ($23.1 B)
21. Tesco ($22.9 B)
22. Gillete ($22.9 B)
23. Intel ($22.8 B)
24. China Construction Bank ($22.8 B)
25. Oracle ($21.4 B)

Όσοι θέλουν να διαβάσουν ολόκληρη την έρευνα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το σχετικό pdf από το BrandZ.

ΠΗΓΗ

ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!


Πέρασε με κόκκινο και την πλήρωσε έχω την αίσθησει ότι είναι και σχολικό,αν είναι έτσι τότε αυτός ο οδήγος θέλει πολύ σκληρή τιμωρία.

ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΗMΕΡΑ.....!!! ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ!!


Η μεγαλύτερη αγελάδα στον κόσμο!!Με μερικές τέτοιες θα πίνουμε σίγουρα ελληνικο γαλα!!

Τα γουρουνάκια τώρα λόγο της γρίπης έχουν την τιμητική τους.Να και το μεγαλύτερο στον κόσμο!!

Το μεγαλύτερο άλογο!!Κατεβάστετο σε αγώνες να οικονομήσετε!!

Αυτό είναι Γατόψαρο κολυμπάει σε λίμνες!!Τι να μας πουν οι καρχαρίες!!

Νιάου νιάου βρε γατούλα με την ροζ μυτούλα γατούλα μου γλυκιά!!αποδεδειγμένα η μεγαλύτερη.Διασταύρωση τίγρη και λεοντάρι,από μακριά και αγαπημένοι!!!

Πρόταση για Ματ από Αγγλία

Πρόταση για την αγορά του Ματ Ντάρμπισαϊρ έχει η Μπλάκμπερν. Όχι, από τον Ολυμπιακό, αλλά από άλλο αγγλικό σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, τα χρήματα που προσφέρονται φέρεται να καλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Ρόβερς. Αυτό σημαίνει ότι ο Άγγλος επιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του για να μείνει. Στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να δώσουν τα 4 εκατ. ευρώ που ζητάει η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις. Πόσο μάλλον να μπουν σε πλειστηριασμό με άλλο αγγλικό σύλλογο. Ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο την τιμή πώλησης του 23χρόνου στράικερ.Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, ξεκινούν το "σαφάρι" για την απόκτηση δύο επιθετικών, κι όχι ενός, καθώς ο προπονητής σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μείνει μόνο με τον Ντιόγκο και τον Μήτρογλου στο ρόστερ. Τι χαρακτηριστικά παικτών ψάχνουν. Ο ένας επιθετικός θα πρέπει να είναι στο στιλ του Λούα Λούα, δηλαδή, να είναι γρήγορος, διεισδυτικός, να ανοίγει τις κλειστές άμυνες και να παίζει περισσότερο ως περιφερειακός. Κι ο άλλος να είναι το κλασικό βαρύ σέντερ φορ, με ευχαίρεια στο σκοράρισμα, στο τύπου δηλαδή του Κοβάσεβιτς. Από τη στιγμή, βέβαια, που ο Ολυμπιακός δεν διατίθεται να ξοδέψει 3,5-4 εκατομμύρια για να κρατήσει τον Ντάρμπισαϊρ, είναι φανερό ότι, τουλάχιστον για τον δεύτερο επιθετικό, η διοίκηση δεν πρόκειται να δώσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο. Για την ακρίβεια, θα κοιτάξει να κλείσει συμφωνία με κάποιον που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ή έστω να πάρει παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Δεν αποκλείεται και οι δύο επιθετικοί που θα αποκτηθούν να είναι ελεύθεροι ή δανεικοί, καθώς δεν βγαίνουν τα... "κουκιά".Στη διοίκηση ελπίζουν τουλάχιστον να μείνει ο Σεμπάστιαν Λέτο και να μην χρειαστεί στην αριστερή πτέρυγα να πάρουν παίκτη. Ναι, σωστά διαβάσατε. Δεν δείχνουν διάθεση για την ώρα στον Ολυμπιακό να κλείσουν ποδοσφαιριστή για να καλύψουν το κενό του μεγάλου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Θεωρούν πως με τη λύση του Ζουάντ Ζαϊρί (αν και ο Μαροκινός αποδίδει καλύτερα ως δεξί χαφ) και του Αριστείδη Σοϊλέδη είναι καλυμένοι. Και στην πορεία βλέπουμε...
απο gavros.gr
ΑΠΟ anopetra-eleos.blogspot.com ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ.......ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΙ.
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΦΘΗΝΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΦΕΤΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ ΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ.ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΣΙΔΕΣ.

O NAYAΓΟΣ!!


Μόλις είδα την φωτογραφία κατάλαβα πως την έβγαλε ο άνθρωπος τρία χρόνια ναύαγος σε ένα νησάκι.Απλά έτρωγε καρύδες....Στην τελεύταια τον βρήκαν!!!!

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΟΙΤΙΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...




ΑΠΟ http://gkaratheodoris.blogspot.com/2009/05/blog-post.html

Αύξηση εισφοράς κατά 6% στον ΟΑΕΕ


Aυξήσεις στις εισφορές 6% αποφάσισε κατά πλειοψηφία και μετά από πρόταση του διοικητή , στη χθεσινή του συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, αναδρομικά από 1/1/2009.
Έτσι, για τον κλάδο της σύνταξης ανάλογα με την ασφαλιστική κατηγορία η αύξηση στις εισφορές θα κυμαίνεται από 8,80 έως 29,30 ευρώ. Οι εισφορές για τον κλάδο υγείας (όπου δεν είχε επιβληθεί καμία αύξηση εισφορών πέρυσι), θα αυξηθούν κατά 15 ευρώ κατά μέσο όρο.
Για την πρώτη ασφαλιστική κατηγορία τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται στα 153,15 ευρώ το μήνα ( από 145,15 ευρώ ) ενώ στην ανώτερη ασφαλιστική κατηγορία τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται στα 517,75 ευρώ το μήνα (από 145,15).
Ο Οργανισμός που βρίσκεται στο "κόκκινο " υπολογίζει στα επιπλέον έσοδα για να καλύψει μέρος του ελλείμματος (600 ευρώ στον κλάδο σύνταξης) και να μπορέσει να εκπληρώσει τις άμεσες υποχρεώσεις του που είναι η χορήγηση των συντάξεων και του έκτακτου επιδόματος των 300 έως 500 ευρώ την 1η Ιουνίου.
Ο ΟΑΕΕ θα στείλει επιστολή προς την κυβέρνηση, όπως κάθε δίμηνο το τελευταίο διάστημα, ζητώντας έκτακτη ενίσχυση 200 εκατ. ευρώ, ενώ ο διοικητής κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου , δήλωσε ότι "δε θα προχωρήσει προς το παρόν σε νέα ρύθμιση χρεών, όπως στο ΙΚΑ, γιατί οι οφειλέτες δίνουν μόνο την πρώτη δόση της οφειλής και στη συνέχεια εξαφανίζονται από… προσώπου γης ελπίζοντας σε νέα ρύθμιση σε σύντομο χρονικό διάστημα ".
Helllenic Business

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!MIA MONOPOLY ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ!!


Δεν ξέρω αν το παιχνίδι το εφεύραν οι Ρώσοι αλλά σίγουρα υπάρχει και τα παιδιά το αγοράζουν να το παίξουν.Η πλοκή του παιχνιδιού έχει σχέσει με τις δέκα εντολές.Αυτό που πρέπει να κάνουν τα παιδιά είναι να μη πέφτουν σε παγίδες με τα θανάσιμα αμαρτήματα.Στόχος του παιχνιδιού είναι παιδιά από 8 χρονών και πάνω και στοιχίζει 2 δολλάρια.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1821 ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!! Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ.


Γιος ενός δικηγόρου από την Κορσική, έγινε το 1785 ανθυπολοχαγός του πυροβολικού, αφού σπούδασε στη στρατιωτική σχολή. Αρχικά είχε εχθρικά συναισθήματα προς τη Γαλλία και τους Γάλλους, οι οποίοι πριν λίγο καιρό είχαν κατακτήσει την Κορσική. Αυτός ήταν και ο λόγος που αντιπαθούσε τον πατέρα του, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τους «κατακτητές». Όμως, η απόρριψη και καταδίκη του Ναπολέοντα από τους συμπατριώτες του, όταν επανήλθε για λίγο στην Κορσική, αλλά και η επαναστατική ανατροπή στη Γαλλία, του έδωσαν διέξοδο και ελπίδες ότι θα έχει ευκαιρίες κοινωνικής ανέλιξης.

Ο Ναπολέων προσέφερε υπηρεσίες στην επανάσταση και ανήλθε ταχύτατα τις βαθμίδες, από λοχαγός μέχρι ταξίαρχος μέσα σε τρεις μήνες, δεδομένου ότι πολλοί ανώτεροι αξιωματικοί με αριστοκρατική καταγωγή είχαν εκδιωχθεί ή λιποτακτήσει από το στράτευμα. Έφτασε στη θέση του γενικού διοικητή του στρατού και από το 1796 στη θέση του αρχηγού της ιταλικής στρατιάς. Κατά τις εκστρατείες στην Ιταλία (όπου κατέλυσε και τυπικά το κράτος της Βενετίας) και την Αίγυπτο, απέδειξε στρατιωτικά και πολιτικά προσόντα. Βέβαια, μετά την καταστροφή του γαλλικού στόλου στην Αίγυπτο, εγκατέλειψε ο στρατηγός το στρατό του και γύρισε στη Γαλλία με μικρή συνοδεία. Με την οθωμανική αυτοκρατορία δεν ήρθε ποτέ σε σύγκρουση, πράγμα που πιθανόν να άλλαζε τη ροή των εξελίξεων στα Βαλκάνια.

Με την πάροδο του χρόνου έγινε ο Ναπολέων δημοφιλής στο γαλλικό λαό και το 1799 κατέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα. Από εδώ και πέρα αρχίζει μια πορεία που οδηγεί τον υπηρέτη της επαναστάσεως στη μεγαλομανία. Το σύνταγμα που ψηφίστηκε από τη συνέλευση προέβλεπε τον Ναπολέοντα ως μοναδικό ηγεμόνα. Ανακήρυξε τον εαυτό του πρώτο ύπατο, το 1802 ισόβιο ύπατο και, αντιστάσεως μη ούσης, το 1804 έστεψε τον εαυτό του αυτοκράτορα, Ναπολέοντα τον Α'. Στις σημαντικότερες θέσεις «βασιλέων» και «ηγεμόνων», τοποθέτησε συγγενείς του, ενώ δημιούργησε και νέα κάστα «ευγενών» μοιράζοντας τίτλους σε συγγενείς και φίλους.

Στους λεγόμενους «ναπολεόντειους πολέμους» με όλη σχεδόν την Ευρώπη, αρχικά υπέταξε ο γαλλικός στρατός την Αυστρία και την Πρωσία, αλλά βρήκε εμπόδιο στη σθεναρή άμυνα των Ρώσων υπό τον Κουτούζοφ και το σύμμαχό του «στρατηγό χειμώνα». Σ' αυτή τη λεγόμενη «ρωσική εκστρατεία» οι γαλλικές απώλειες ήταν πάνω από 300.000 στρατιώτες, το 96% του στρατεύματος και περίπου 500.000 από την άλλη πλευρά, Γερμανοί, Πολωνοί και, κυρίως, Ρώσοι.

Όσο πλησίαζε ο γαλλικός στρατός προς τη Μόσχα, ο ρώσικος υποχωρούσε αλλά στα όρια της πόλης σταμάτησε. Εκεί δόθηκε μια μάχη, την οποία κέρδισαν οι Γάλλοι. Εισερχόμενος ο Ναπολέων στην πόλη, διαπίστωσε ότι ήταν σχεδόν άδεια, οι κάτοικοι την είχαν εγκαταλείψει. Εγκαταστάθηκε τότε στο Κρεμλίνο, το παλιό αυτοκρατορικό ανάκτορο, και περίμενε να έρθουν οι αντιπρόσωποι των Ρώσων για διαπραγματεύσεις. Εκεί έφτασε η είδηση ότι τα προάστια της πόλης με τα ξύλινα σπίτια καίγονταν. Το πιθανότερο είναι ότι οι Ρώσοι πυρπόλησαν οι ίδιοι την πόλη για να είναι άχρηστη στους Γάλλους, χωρίς δυνατότητες στέγασης των εκατοντάδων χιλιάδων στρατιωτών και χωρίς προμήθειες τροφίμων.

Τότε αποφάσισε ο Ναπολέων να επιστρέψει στην κεντρική Ευρώπη, όπου το κλίμα ήταν ηπιότερο και οι δυνατότητες τροφοδοσίας ικανοποιητικές. Κατά την υποχώρηση μέσα στο βαρύ χειμώνα πλευροκοπήθηκε όμως ο γαλλικός στρατός από το ρώσικο ιππικό και διαλύθηκε ολοσχερώς. Λιγότεροι από 1 στους 20 στρατιώτες έφτασαν στην Πολωνία και στη Γερμανία. Ο Ναπολέων εγκατέλειψε και πάλι τον ηττημένο στρατό, ανέβηκε κρυφά σε ένα έλκηθρο του και πήρε το δρόμο της επιστροφής. Η γαλλική ήττα στη Ρωσία αποτέλεσε έναυσμα για τους απελευθερωτικούς πολέμους, 1812-1815.

Με πάτημα στην εικόνα, εμφανίζεται μεγαλύτερη
Ο νέος στρατός που συγκρότησε ο Ναπολέων στη Γαλλία, σχεδόν αποκλειστικά από νεαρούς Γάλλους, εστάλη στη Γερμανία για να καταστείλει τις κινήσεις ανεξαρτησίας από τη γαλλική κατοχή. Ταυτόχρονα ήρθε τότε από τη Βιέννη στο Παρίσι ο Μέτερνιχ (Klemens Wenzel Nepomuk Lothar von Metternich-Winneburg zu Beilstein, 773-1859), καγκελάριος της Αυστρίας και έμπειρος διπλωμάτης, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον Ναπολέοντα να έρθει σε συμβιβασμούς. Η παρέμβαση αυτή δεν έφερε αποτελέσματα και η μάχη του έτους 1813 κοντά στη Λειψία ανάμεσα στους Γάλλους και τους συνασπισμένους Ευρωπαίους, έθεσε τέρμα στα αυτοκρατορικά όνειρα του Ναπολέοντα. Κύρια αιτία αυτής της πολύ σημαντικής ήττας ήταν ότι άλλαξε στρατόπεδο στη διάρκεια της μάχης ένα στράτευμα Βαβαρών συμμάχων.

Ο Γάλλος ηγέτης αναγκάστηκε πλέον σε παραίτηση και οδηγήθηκε στη νήσο Έλβα, όπου έμεινε επί 10 μήνες ως ηγέτης του νησιώτικου δουκάτου. Μία προσπάθεια, μετά τη μυστική επάνοδό του στο Παρίσι, να διατηρηθεί στην εξουσία ελπίζοντας σε στρατιωτική νίκη κατά των Άγγλων, έληξε με νέα συντριπτική ήττα του γαλλικού στρατού στο Βατερλό. Ο Ναπολέων εξορίστηκε στο νησί της Αγίας Ελένης, όπου πέρασε τα τελευταία 6 χρόνια μέχρι το θάνατό του.

Ως άμεση επίπτωση και «απάντηση» στα τυχοδιωκτικά σχέδια του Ναπολέοντα ήρθε η εγκαθίδρυση της «Ιεράς Συμμαχίας» στην Ευρώπη, η οποία επέβαλε να επανέλθει η πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη ακριβώς όπως ήταν πριν από τη γαλλική επανάσταση. Έτσι, αφενός αποκαταστάθηκαν διάφορες κοσμικές και εκκλησιαστικές εξουσίες, με ελάχιστες ελπίδες μακροημέρευσης, φυσικά. Αφετέρου δυσκολεύτηκαν σημαντικά την εποχή της συγκροτήσεως των εθνικών κρατών να απελευθερωθούν διάφοροι λαοί από τον έλεγχο των αυτοκρατοριών, κυρίως της αυστρο-ουγγρικής στην κεντρική Ευρώπη και της οθωμανικής στα Βαλκάνια.

Με την πάροδο των δεκαετιών έγιναν και γίνονται προσπάθειες για εξωραϊσμό και ωραιοποίηση της δράσης του Ναπολέοντα, με επινόηση θρύλων και ανεκδότων ή με προβολή αδιάφορων προσόντων, ώστε να μετριαστούν οι εντυπώσεις από την «επιτυχία» του να καταρρακωθεί και συκοφαντηθεί μια μεγάλη λαϊκή επανάσταση, να ακυρωθεί η κατάργηση της δουλείας και να επανέλθουν στις παλιές θέσεις και στα προνόμιά τους φεουδάρχες και κληρικοί. Μερικοί συμπατριώτες του αποδίδουν δε στον υπέρμετρα φιλόδοξο και εξουσιομανή Ναπολέοντα και την προσωνυμία «Μέγας»!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

05 Μαϊου 2009 : WASHINGTON (CNN: Ο ίος της γρίπης που προκάλεσε φόβο και προφυλάξεις σε παγκόσμιο επίπεδο δεν φαίνεται να είναι πιο επικίνδυνος από τον συνήθη ιο της γρίπης δήλωσαν χθες οι Αμερικανοί αξιωματούχοι. "Η σοβαρότητα της γρίπης - πόσο άρρωστος έχετε - δεν είναι ισχυρότερη από την τακτική εποχιακή γρίπη," είπε η US Homeland Security Secretary Janet Napolitano!...(CNN) - Η επίθεση με όπλα και χειροβομβίδες σε ένα πάρτυ γάμου στην νοτιοανατολική επαρχία Μαρντίν της Τουρκίας είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 41 άτομα, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Mardin, Mehmet Kiliclar!...WASHINGTON (CNN) - Οί φανατικοί ηγέτες του Ιραν δημιουργούν μια πυρηνική απειλή για τη Μέση Ανατολή και "είναι από την άλλη πλευρά της ιστορίας," αυτά δηλωσε στους δημοσιογράφους ο ισραηλινός πρόεδρος Σιμόν Πέρες τη Δευτέρα!...London Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ δήλωσε στο BBC ότι η Ουάσιγκτον ζήτησε εγγυήσεις από το Πακιστάν ότι το πυρηνικό του οπλοστάσιο είναι ασφαλές από τους μαχητές Ταλιμπάν!....UNITED NATIONS (AP) - Η Ρωσία έχει καλέσει τους υπουργούς του Συμβουλίου Ασφαλείας σε μια συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να δώσει "νέα ώθηση" στην ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή!....Rome.: Η σύζυγος του ιταλού πρωθυπουργού έκανε γνωστό ότι του δίνει διαζύγιο αειδιασμένη από τα σχέδιά του για την εκτέλεση ενός προγράμματος TV " showgirls " στις εκλογές! και προσθέτει ότι θέλει να εξαπατήσει την αντιπολίτευση!... DIAPORON-BL

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


Ε. Κατηγορούμενε πως τερματίστηκε ο πρώτος σου γάμος ;
Α. Με τον θάνατο....
Ε. Και με ποιανού τον θάνατο ;
----
Ε. Πως είναι τ' όνομά σας ;
Α. Παπαδόπουλος Κων/νος
Ε. Μάλιστα. και ποια είναι η οικογενειακή σας κατάσταση ;
Α. Ε. Έτσι κι έτσι
----
Ε. Με ποια γυναίκα ήσασταν εκείνο το βράδυ ;
Α. Με την πρώην χήρα μου
----
Ε. Πείτε μας γιατρέ πόσες νεκροψίες έχετε κάνει σε νεκρούς ;
Α. Μα όλες οι νεκροψίες σε νεκρούς γίνονται
----
Ε. Θυμάστε την ακριβή ώρα που εξετάσατε το θύμα ;
Α. Η νεκροψία έγινε στις 10.30
Ε. Και το θύμα ήταν νεκρό ;
Α. Όχι είχε κάτσει στο τραπέζι και προσπαθούσε να καταλάβει γιατί του κάνω νεκροψία
----
Ε. Μπορείτε να μας περιγράψετε το άτομο που είδατε ;
Α. Ήταν ψηλός και είχε γένια
Ε. Και ήταν άντρας ή γυναίκα ;
----
Ε. Σε τι συμπέρασμα καταλήξατε από την εξέταση του κόλπου του θύματος ;
Α. Ότι υπήρχαν ίχνη σπέρματος
Ε. Αντρικού σπέρματος ;
----
Ε. Και τι συνέβη τότε ;
Α. Μου είπε ότι πρέπει να με σκοτώσει γιατί τον αναγνώρισα
Ε. Και σας σκότωσε ;
Α. Όχι
----
Ε. Ποια είναι η σχέση σου με την μάρτυς ;
Α. Είναι κόρη μου
Ε. Ήταν κόρη σας στις 14 Ιουνίου του 1985 ;
----
Ε. Για πείτε μας τι έγινε ;
Α. Αργά το βράδυ έπεσε για ύπνο και το πρωί ήταν νεκρός
Ε. Δηλαδή το πρωί που σηκώθηκε ήταν ήδη νεκρός ;
----
Ε. Μπορούσατε να τον δείτε από 'κει που ήσασταν ;
Α. Μπορούσα να δω μόνο το κεφάλι του
Ε. Μάλιστα, και που ήταν το κεφάλι του ;
Α. Πάνω στον λαιμό του
----
Ε. Πίνατε εν ώρα υπηρεσίας ;
Α. Όχι είχα έρθει πιωμένος
----
Ε. Είστε σίγουρη ότι αυτός σας κόλλησε Aids ;
Α. Μάλιστα απόλυτη
Ε. Πριν ή μετά τον θάνατό του
----
Ε. Έδειχνε στο πρόσωπο ότι πονούσε ;
Α. Είναι τόσο άσχημη που δείχνει σαν να πονάει συνέχεια
----
Ε. Τι ακριβώς σας είπε ;
Α. Πως θα με σκοτώσει αν δεν τα κατάφερνα
Ε. Και πως το ερμηνεύσατε εσείς ;
----
Ε. Ήσασταν παρόν όταν σας φωτογράφισαν ;
----
Ε. Ποιος σκοτώθηκε στο ατύχημα, εσείς ή ο αδελφός σας ;
----
Ε. Ο κατηγορούμενος σας σκότωσε ;
----
Ε. Πόσο απείχαν μεταξύ τους τα οχήματα κατά την στιγμή της σύγκρουσης ;
----
Ε. Πείτε μας την αλήθεια, ήσασταν εκεί μέχρι που φύγατε.