Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΤΟ BAT-MOBILE!!!





Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια "χάθηκαν" τα 6 παιδιά φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στα Τέμπη



Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο στους αδικοχαμένους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. Στις 4-10-99 6 οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. μετά τον αγώνα με τον Παναθηναικό έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο στα Τέμπη...
Για όλα αυτά τα παιδιά που είναι φίλαθλοι και δεν πρέπει να ξεχάσουν ποτέ

apo paokland

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ- ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ



Μονομαχία Ιρακινών στην πλατεία Καραϊσκάκη


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/
Θα γράψω την είδηση όπως μας την σερβίρουν μερικά κανάλια .....

Δύο μεταναστάκια,Ιρακινοί "εργάτες" μαλώσανε στην πλατεία Καραϊσκάκη γιατί είχαν μια μικρή διαφωνία για την απάνθρωπη Ελλάδα ,και εκεί που μαλώνανε βρήκε ο ένας κάτω στον δρόμο ένα πιστόλι που το είχε πετάξει πιο πρίν ένας Έλληνας κακοποιός,και πάνω στον εκνευρισμό του πυροβόλησε λιγάκι τον φίλο του στο πόδι.έβγαλε λίγο αιματάκι....Ο ένας ο εργάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (εντάξει δεν έχει τίποτα μην σας ανησυχώ και άδικα) και ο άλλος φοβήθηκε ο καημένος μην μπλέξει με τους ρατσιστές αστυνομικούς και έφυγε για το σπίτι του...το οποιό οι αστυνομικοί δεν το ξέρουνε γιατί είχε όταν ήρθε στην χώρα μας έδωσε άλλα στοιχεία..Τι κοροϊδο ήτανε???

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στο Ζαχαρία Λαγουδάκη για τη δολοφονία του φοιτητή Μανόλη Χορευτάκη.
Ο Ζ. Λαγουδάκης, ζήτησε να φύγει από την αίθουσα χωρίς να απολογηθεί. Εφυγε μάλιστα πριν καν ολοκληρωθεί η εξέταση των μαρτύρων χωρίς να ακούσει την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.


Ο εισαγγελέας κ. Μαρκάκης πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όντας πεπεισμένος ότι ο δράστης τέλεσε το έγκλημα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Μετά την έκδοση της απόφασης συγγενείς και φίλοι του άτυχου φοιτητή δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα.
Η μητέρα του φοιτητή δήλωσε: «Δικαιώθηκε η μνήμη του παιδιού μου. Παράλληλα περάσαμε ένα μήνυμα στη κοινωνία: το παιδί μας δεν πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Θελήσαμε να βγει κάτι καλό για τον κόσμο. Να ενημερωθεί ο κόσμος για τα κυκλώματα διαφθοράς, σήψης, παραπολιτικής, αλλά και για τα κυκλώματα των σωφρονιστικών».
Από την πλευρά του ο πατέρας του Μανόλη Χορευτάκη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε όλο τον κόσμο που συνέβαλε στην ανάδειξη των πτυχών της υπόθεσης, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Ο αγώνας της δικαίωσης συνεχίζεται. Για το αποτέλεσμα της δίκης θα λάβει γνώση και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου έχουμε προσφύγει για την προστασία του δικαιώματος της ζωής».

ΣΧΟΛΙΟ:
ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ:
Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ , ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .... και μάλιστα από τα 6 μέτρα.

Τα ..."ανθρώπινα" δικαιώματα στο Ιράν.!


Στην φωτογραφια που επισυναπτω τεσσερις αστυνομικοι και ενας αξιωματικος στην Τεχερανη εχουν σταματησει μια γυναικα που φορα ανοικτοχρωμο μαντηλι και την παρατηρουν να συμμορφωθη με τον νομο του ισλαμ που απαιτει η μαντηλα να ειναι μαυρη.
Ειναι ο μουσουλμανικος πολιτισμος και ευπρεπεια που θελει την γυναικα ζωο χωρις να εχει συμμετοχη στην ηδονη και χωρις παιδεια, αλαλη κατσικα..
Διερωτωμαι:
Οι πολιτισμενες γυναικες , οι συλλογοι για τα ανθρωπινα διακιωματα που διαμαρτυρονται για το αν πρεπει ή δεν πρεπει να απαγορευεται το καπνισμα ή να φορουν ή να μην φορουν λουρακια τα αδεσποτα, εχουν κατι να πουν? Η μαλλον οι γυναικες που ζουν στα θεοκρατικα ισλαμικα καθεστωτα δεν ειναι ανθρωποι..!!
Ταυτοχρονα θυμαμαι το 1978 που ζουσε ο Σαχης στην Περσια οι γυναικες πηγαιναν σχολεια φορουσαν μινι και δουλευαν. Εως οτου το1979 επετρεψε στην Περσια απο την Γαλια ο Αγιατολαχ , οι Αμερικανοι εγκατελειψαν τον Σαχη και επεκρατησε το καθεστως του ιερατειου και των "φρουρων της επαναστασης."
Ποσο ευκολα μπορει να αλλαξη μια κοινωνια και να επανελθη με την βια στο επιπεδο Ζωου..
Ιάσων