Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ

Λέγεται Γιώργος Αρμάος και είναι 45 ετών και είχε στην κατοχή του ένα από τα πιο σκληρά video παιδοφιλίας και πορνογραφικού υλικού! Τον συνέλαβαν στην Κυψέλη και είναι περίπτωση του video με το 4χρονο παιδάκι στην μπανιέρα που το βίαζαν.
Εμείς λέμε το όνομα του και δεν μας ενδιαφέρει. Τέλος με...

τους σιχαμένους, ανώμαλους. Στα χέρια της δικαιοσύνης και ισόβια. Χωρίς ελαφρυντικά.

Η προσευχή του πιλότου


Ένας Τυνήσιος πιλότος που σταμάτησε σε ώρα έκτακτης ανάγκης να μιλήσει με τον θεό, καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλακή.



Το δυστύχημα συνέβη το 2005 και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 16 ανθρώπων. Το αεροπλάνο παρουσίασε πρόβλημα στη δεξαμενή καυσίμων και έπεσε στη θάλασσα της Σικελίας.



Ο πιλότος αντί να δώσει οδηγίες και να λάβει μέτρα, πανικοβλήθηκε και άρχισε να προσεύχεται δυνατά. Μάλιστα αντί να προσπαθήσει να φτάσει σε κοντινό αεροδρόμιο, επιχείρησε προσθαλάσσωση.



Το αεροπλάνο μετά την πτώση κόπηκε σε κομμάτια και όσο επιβάτες επέζησαν, αφέθηκαν να κολυμπούν αβοήθητοι για να σωθούν.



Ο συγκυβερνήτης του πιλότου καταδικάστηκε επίσης σε 10 χρόνια φυλάκιση από ιταλικό δικαστήριο, ενώ σε ποινές από οκτώ και εννέα χρόνων καταδικάστηκαν άλλοι πέντε υπάλληλοι της Tuninter.
πηγη news 24/7

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ?ΜΙΛΑΤΕ 3 ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!


Έστω ένας κουλουρτζής ο οποίος αγοράζει 80 κουλούρια x 0,14 ευρώ = 11,20 ευρώ, με 2,8 ευρώ συνολική έκπτωση και 9% ΦΠΑ επί της τελικής τιμής (0,756 ευρώ) που τελικά του στοιχίζουν 9,156 ευρώ.

Τα πουλάει προς 0,50 ευρώ το ένα, δηλαδή σύνολο 80 x 0,50 ευρώ=40,00 ευρώ. Τα 80 κουλούρια πωλούνται καθημερινά σε ένα κτίριο μιας μεγάλης εταιρείας, και αν υποθέσουμε ότι ο ίδιος κουλουρτζής πουλάει κουλούρια σε (τουλάχιστον) 5 τέτοια κτήρια καθημερινά (σημειώστε ότι ο κουλουρτζής αφήνει τις σακούλες με τα κουλούρια το πρωί και περνάει το μεσημέρι γα να πάρει τα χρήματα που αφήνουν οι πελάτες σε ένα ποτηράκι), έχουμε σε μηνιαίο επίπεδο έσοδα (5 εταιρείες) x (25 εργάσιμες ημέρες) x (40,00 ευρώ)= 5.000 ευρώ (Ω ΝΑΙ!!!), και έξοδα 5 x 25 x 9,156 = 1.144,5 ευρώ, δηλαδή ΚΑΘΑΡΑ μηνιαία έσοδα= 3.855,50 ευρώ . Φυσικά ο κουλουρτζής δεν εκδίδει απόδειξη για κανένα από τα κουλούρια που πουλάει, ούτε έχει μαγαζί δηλαδή λειτουργικά έξοδα, διαθέτει μόνο (??) ένα τρίκυκλο μηχανάκι.

Σας φαίνεται τρελό; Και όμως, πρόκειται για τον κουλουρτζή τού κτιρίου μας, του οποίου τα κουλούρια γίνονται ανάρπαστα και ο οποίος αγοράζει με τιμολόγια και διαθέτει ΑΦΜ. Ο εν λόγω κύριος ξέχασε ένα τιμολόγιο μέσα στην σακούλα με τα κουλούρια κι έτσι μάθαμε πως ζει.

ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΜΑΣ KAI TA ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ…..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΑΠΟ http://totefteri.blogspot.com/

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ !!!

«Πεφταστέρι» πέφτει για πρώτη φορά στα χέρια των αστρονόμων


Gια πρώτη φορά στα χρονικά της αστρονομίας, οι επιστήμονες μπόρεσαν να συλλέξουν τα θραύσματα ενός μετεωρίτη που εντοπίστηκε πριν πέσει στη Γη. Χρειάστηκαν μήνες μέχρι να βρεθούν στο Σουδάν τα καρβουνιασμένα απομεινάρια του, γεμάτα εντυπωσιακές εκπλήξεις.

Η περιπέτεια του αστεροειδή 2008 TC3, σε μέγεθος αυτοκινήτου, εξιστορείται σε άρθρο που δημοσιεύεται στο περιοδικό Nature, με τίτλο Ο Βράχος που Έπεσε στη Γη: Όλα άρχισαν στις 6 Οκτωβρίου, όταν ένας ερασιτέχνης αστρονόμος στην Αριζόνα εντόπισε ένα νέο αστεροειδή και υπέβαλε τις συντεταγμένες του στο Κέντρο Ελασσόνων Πλανητών στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης.

Οι επιστήμονες του Κέντρου σύντομα κατάλαβαν ότι ο διαστημικός βράχος επρόκειτο να εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης εντός 13 ωρών, με ταχύτητα 14 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και ενέργεια που ισοδυναμούσε με 1-2 τόνους TNT. Αμεσα ειδοποιήθηκαν ερευνητικά κέντρα της NASA, πανεπιστήμια και αστεροσκοπεία τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες.

Οι υπολογισμοί που ανακοίνωσε η NASA έδειχναν ότι ο αστεροειδής θα έπεφτε στην έρημο της Νουβίας στο Σουδάν, λίγο νοτιότερα από τα σύνορα με την Αίγυπτο.

Όμως ο μόνος μάρτυρας που είδε με τα μάτια του τη φωτεινή ουρά που άφηνε πίσω του το πεφταστέρι ήταν ένας πιλότος αεροπλάνου της KLM, o ο οποίος είχε ενημερωθεί να έχει τα μάτια του ανοιχτά καθώς πετούσε από το Γιοχάνεσμπουργκ προς το Αμστερνταμ.

Ο αστεροειδής εκτιμάται ότι διαλύθηκε σε κομμάτια σε ύψος περίπου 37 χλμ. Οι επιστήμονες αρχικά υπέθεταν ότι κάηκε εντελώς περνώντας από την ατμόσφαιρα και πως τίποτα δεν θα είχε φτάσει μέχρι το έδαφος.

Εκπλήξεις

Πέρασαν μήνες μέχρι τα μαύρα θραύσματα να εντοπιστούν τελικά από μια ομάδα φοιτητών πανεπιστημίου, οι οποίοι ρώτησαν τους Σουδανούς της περιοχής αν είχαν δει κάτι και μετά «χτένισαν» μια έκταση αρκετών τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Κατάφεραν τελικά να συλλέξουν γύρω στα 280 μετεωρίτες συνολικού βάρους σχεδόν 4 κιλών.

Οι αναλύσεις του υλικού έδειξαν ότι επρόκειτο για «ουρεϊλίτες», εξαιρετικά σπάνιους μετεωρίτες οι οποίοι πιστεύεται ότι προέρχονται από αστεροειδείς που έχουν λιώσει και ξανά στερεοποιηθεί στη διάρκεια της ζωής τους. Το παράξενο όμως ήταν ότι τα θραύσματα ήταν εξαιρετικά πορώδη και δεν έμοιαζαν με άλλα δείγματα που έχουν εξετάσει οι επιστήμονες.

«Ήταν ένας μετεωρίτης που δεν υπήρχε στη συλλογή μας, ένα εντελώς νέο υλικό» δήλωσε ο Πίτερ Τζένισκενς του Ερευνητικού Κέντρου Ames της NASA στην Καλιφόρνια, κύριος συγγραφέας της δημοσίευσης στο Nature.

Η ομάδα του Τζένισκενς καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα θραύσματα προέρχονται από έναν αστεροειδή της κατηγορίας «F». Τα σώματα αυτής της κατηγορίας είναι εξαιρετικά σκούρα και επομένως η ανάλυσή της σύνθεσής τους από τη Γη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πιστεύεται πάντως ότι όλα προέρχονται από τη διάλυση ενός μεγαλύτερου σώματος.

Η ανάλυση του αστεροειδή 2008 TC3 αναμένεται τώρα να επιτρέψει στους επιστήμονες να αναγνωρίζουν τους βράχους της κατηγορίας F όταν βρίσκονται στο Διάστημα. Θα μπορούσε επίσης να δώσει νέα στοιχεία για το σχηματισμό του Ηλιακού Συστήματος, καθώς οι αστεροειδείς θεωρούνται απομεινάρια αυτής της διαδικασίας.

Μέσα στα συντρίμμια βρέθηκαν μέταλλα, όπως σίδηρος και νικέλιο, καθώς και οργανικά υλικά όπως ο γραφίτης, δήλωσε ο Μάικλ Ζολένσκι, ορυκτολόγος της NASA και μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Βρέθηκαν επίσης μικροσκοπικά διαμάντια, τα οποία κάνουν τα θραύσματα να λαμπυρίζουν. Τα διαμάντια αυτά δημιουργήθηκαν σε συνθήκες υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας, πιθανότατα από κοσμικές συγκρούσεις μεταξύ αστεροειδών.

Τα διαμάντια που έφερε στη Γη ο 2008 TC3 είναι αμύθητης αξίας για την αστρονομία, αν και με γυμνό μάτι θα ήταν αόρατα: «Αν τα βακτήρια φορούσαν βέρες, αυτά τα διαμάντια θα είχαν το κατάλληλο μέγεθος».

Η εντυπωσιακή περιπέτεια του 2008 TC3 πραγματικά έφερε διαμάντια στα χέρια των αστρονόμων, έστω και πολύ μικρά Ζολένσκι.
__________________

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ<ΣΥΜΗ>

ΕΚΤΑΚΤΟ

Αυτή τη στιγμή στην ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων αλλοδαπών, γίνεται σκοτωμός χρησιμοποιούν μαχαίρια,τσεκούρια,και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρωπος

Σκούπα και συλλήψεις


Δεκαεννέα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εξόρμησης που πραγματοποίησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στην Ομόνοια, στο πλαίσιο μέτρων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Συνολικά προσήχθησαν και εξετάστηκαν 120 άτομα, ενώ από τους δεκαεννέα συλληφθέντες οι έξι είναι Ελληνες και οι δεκατρείς αλλοδαποί.



Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και ένας από αυτούς για παράβαση του νόμου περί όπλων, επειδή βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. news 24/7

ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΑ[ ΓΑΤΑΚΙΑ] ΤΟΥ!!!


Οχι ακριβώς γατάκια, χαράς το θάρρος του πάντως τα λεοντάρια φαίνεται να το διασκεδάζουν.

EΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ?

















ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!


Άγνωστοι διέρρηξαν ΑΤΜ στο Ηράκλειο

Εκρηξη στο Πειραιά

Σαράντα πεντάχρονος με σκληρό βίντεο παιδικής πορνογραφίας

Ενοπλη λαστεία στο ΙΚΑ Αιγάλεω

Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GOVERNATOR ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ Arnold Schwarzenegger

Ο GOVERNATOR ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΤΟ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ.

ΑΥΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ-ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ

Στα χρόνια του Όθωνα, βρισκόταν σε κάποιο σοκκάκι στο Ναύπλιο η ταβέρνα της Μιχαλούς. Παραδόπιστη και εκμεταλλεύτρια, από τον καιρό που πέθανε ο άντρας της, είχε μια περιορισμένη πελατεία, που τους έκανε πιστωση για ένα χρονικό διάστημα, μετά το τέλος του οποίου έπρεπε να εξοφληθεί ο λογαριασμός. Αλίμονο σε κείνον που δε θα ήταν συνεπής, η Μιχαλού, κυριολεκτικά τον εξευτέλιζε. Ανάμεσα σε αυτούς τους οφειλέτες ήταν και ένας ευσυνείδητος, που του ήταν αδύνατο να βρει τρόπο να την εξοφλήση, γιατί δεν είχε εκείνο τον καιρό δουλειά. Μέρα και νύχτα γύριζε ο άνθρωπος τους δρόμους παραμιλώντας. Όταν κάνεις ρωτούσε να μάθει τι είχε ο άνθρωπος αυτός, απαντούσαν : « αυτός χρωστάει της Μιχαλούς ». Από τότε έμεινε αυτή φράση.


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

New York..Οι ΗΠΑ ανεβάζουν τον αριθμό των ενόπλων τους δυνάμεων στο Αφγανιστάν κατά 4000 στοχεύοντας στην περικύκλωση των ταλιμπάν με σύγχρονης τεχνολογίας πολεμικές δυμάμεις!...Jakarta Indonesia: περισσότεροι από 30 βρήκαν τραγικό θάνατο από εκρηξη πριν λίγο ένω η πόλη εξακολουθεί νε έχει πλυμμήρες της λόγω συνεχών βροχοπτώσεων ..!TOKYO - Από σήμερα οι Ιαπωνικές στρατιωτικές δυνάμεις καθώς και εκείνες της Ν.Κορέας και ΟΧΙ μόνο βρίσκονται σε επιφυλακή αναμένωντας τις εξελίξεις στην εκτόξευση πυράυλου από μεριάς της Β.Κορέας , ας ελπίσουμε να μη γίνει της Κορέας!... GAZA CITY, Gaza Strip - Οι αποκαλύψεις για την κακή συμπεριφορά μερίδας ισραηλινων στρατιωτών κατά την διάρκεια του 22ημερου πολέμου δεν έχει τέλος, η Abir Hijeh με τα πέντε παιδιά της μιλώντας σε ειδική επιτροπή κατήγγειλε ότι δέχθηκε διαταγή να φύγει από το σπίτι της με τα παιδιά της προε νοτιώτερες περιοχές διαφορετικά θα τους σκοτώσουν!.. by diaporon-bl/

H AYTOY ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ!!!"Mouse Heaven"

Εργαζόμενες μητέρες και όρια ηλικίας... Τρομερό βιντεάκι για την καμπάνια του ΟΑΕΔ...



press.gr