Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΄΄ΦΤΩΧΟΣ΄΄ΚΑΤΟΧΟΣ LAMBORGHINI ΤΟ ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ακούστε τώρα μάγκες ΤΙ παιχνίδι θα παίξουμε:


Posted by J.McManus

Εγώ θα πηγαίνω στο Πρακτορείο και θα ποντάρω σε ΠΟΙΑ μέρα της εβδομάδας θα πραγματοποιείται τ΄επόμενο συλλαλητήριο(εύκολο είναι, αν διαγράψεις: Δευτέρες και Σάββατα)

…κι εσείς από την μεριά σας θα παίζετε στους μπουκ: αν πρώτα βάλω λουκέτο και μετά αυτοκτονήσω, ή τ’ αντίστροφο! Χο

Χρωστάει 40 εκ. στο ΙΚΑ και ζει στην μεγαλύτερη βίλα της Θεσσαλονίκης


Ο Γιάννης Ραπτόπουλος χρωστάει στο ΙΚΑ μέσω της "express service" συνολικά 40 εκ.ευρώ!
Δείτε και την μεγαλύτερη βίλα σε τ.μ. που έχει η Θεσσαλονίκη και ανήκει στον Ραπτόπουλο που είναι μεγαλοοφειλέτης του ΙΚΑ!
Το θέμα το είχαμε βάλει και πριν αρκετούς μήνες αλλά κανείς δεν άκουσε (επί Ν.Δ.) αφού ο Ευριππίδης Στυλιανίδης του έδωσε όχι μόνο κάλυψη αλλά και το ...μονοπώλιο έναντι των μικρών εταιρειών!
Ο Ραπτόπουλος χρωστάει 40 εκ. ευρώ στο ΙΚΑ και είναι ακόμα ελεύθερος. Κυκλοφορεί μέσα στα χιλιάδες τ.μ. που έχει στην Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Γ.Παπακωνσταντίνου...


θέλει να μας πείσει ότι δεν θα αφήσει κανένα οφειλέτη ή φορογυφά να ανασάνει. Και λέμε
εμείς ότι κανέναν δεν θα βάλουν φυλακή παρά μόνο κάτι καταστηματάρχες για να μας πείσουν ότι κάτι έκαναν.

Μας δουλεύουν κανονικά και μας αρπάζουν το ...μερτικό μας. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος μέσα στην απόλυτη σιωπή των ΜΜΕ (εκτός "Ελευθεροτυπίας" που ασχολήθηκε εκτενώς χθες)χρωστάει 40 εκ ευρώ και άλλοι με μικρότερες οφειλές βρίσκονται στον Κορυδαλλό.

Οκ, του χρωστάνε του Ραπτόπουλου όπως λέει και ο ίδιος αλλά τι φταίει το κράτος αν δεν του τα δίνουν οι ιδιώτες;

Υπάρχουν νόμοι ναι ή όχι; Αν υπάρχουν να τηρηθούν για όλους.

Αμερικανικό "κατηγορώ" για Χάλκη

Καταπέλτης για την Τουρκία είναι η φετινή έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο κεφάλαιο περί θρησκευτικών ελευθεριών. Οι Αμερικανοί κάνουν λόγο απειλείται το Οικουμενικό Πατριαρχείο από τους περιορισμούς που έχει επιβάλλει σε αυτό το τουρκικό κράτος, ενώ γίνεται αναφορά και στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης....
Όπως επισημαίνεται στην έκθεση λόγω των περιορισμών, ο μειούμενος πληθυσμός της Ελληνικής Ορθόδοξης κοινότητας, αποτελούμενης από 2.500 άτομα, δεν μπορεί να διατηρήσει τον θεσμό.

Σημειώνεται και πάλι ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει την οικουμενικότητα του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη, αλλά μόνο την ιδιότητά του ως επικεφαλής της Ελληνορθόδοξης κοινότητας, καθώς και το γεγονός ότι ο κ. Ερντογάν δήλωσε πως η χρήση του όρου "οικουμενικός" από τον Πατριάρχη δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα ρυθμιζόμενο από το κράτος.

Επαναλαμβάνεται ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο επιδιώκει το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και επισημαίνεται πως το Δεκέμβριο του 2008 το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επέτρεψε θεωρήσεις βίζας διάρκειας ενός έτους για ξένους κληρικούς που υπηρετούν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Την Πέμπτη (11/3) ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε συνάντηση τον αντιπρόεδρο της τουρκικής Κυβέρνησης και υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο επί των Βουκουφικών υποθέσεων Μπουλέντ Αρίντς, στο πλαίσιο προγεύματος που παρέθεσε ο δεύτερος, το μεσημέρι της Πέμπτης, στους θρησκευτικούς ηγέτες και τους εκπροσώπους των μη Μουσουλμανικών Κοινοτήτων της Τουρκίας.

Απαντώντας σε ερώτηση τούρκου δημοσιογράφου, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ.Αρίντς επανέλαβε ότι βούληση της Κυβέρνησης Ερντογάν είναι να επαναλειτουργήσει η Θεολογική της Χάλκης.
http://www.cosmo.gr/News/USA/266074.html

Τα κατάφεραν τελικά οι Γερμανοί;


Ακόμη ένα δισεκατομμύριο ευρώ (!) θα δώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι στη Γερμανία και το Αμπου Ντάμπι, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα των υποβρυχίων που γέρνουν και τελικώς να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τη γερμανική ThyssenKrupp στην εταιρεία Mar από το Άμπου Ντάμπι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Βαγγέλη Βενιζέλου και των κυρίων Iskandar Safa (εκτελεστικός πρόεδρος της Abu Dhabi Mar) και Hans Atzpontien (εκτελεστικός πρόεδρος της Thyssen Krupp Marine Systems) προβλέπει:

• ότι το ελληνικό δημόσιο θα παραλάβει το πρωτότυπο σκάφος «Παπανικολής», που μέχρι σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό αρνούνταν να παραλάβει! Η Thyssen υποτίθεται ότι είχε αναλάβει να πουλήσει το πρωτότυπο υποβρύχιο τύπου 214 σε άλλη χώρα και είχε τιμολογήσει το πειραματικό υποβρύχιο στα 300 εκατ. ευρώ. Το υπουργείο Άμυνας θεώρησε το τίμημα χαμηλό «με δεδομένες τις σημερινές τιμές των υποβρυχίων αυτού του τύπου στη διεθνή αγορά» και αποφάσισε ότι είναι σαφώς προτιμότερο να αποκτηθεί ως περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού δημοσίου το υποβρύχιο «Παπανικολής» προκειμένου αυτό (που είναι ούτως ή άλλως πιστοποιημένο από το γερμανικό Πολεμικό Ναυτικό) να αποκτήσει την αρμόζουσα αξία του στην αγορά πολεμικών σκαφών και να πωληθεί σε τρίτη χώρα με την εμπορική μεσολάβηση και της Abu Dhabi Mar που κινείται ευρύτερα στην μεσογειακή αγορά πολεμικών σκαφών. Το Πεντάγωνο ελπίζει ότι θα πουλήσει τον Παπανικολή έναντι 350 εκατ. ευρώ. αρμόδια στελέχη του υπουργείου Άμυνας επιχειρηματολογούν ότι θα επιτευχθεί, υπέρ του ελληνικού Δημοσίου, τίμημα προφανώς υψηλότερο αυτού που προτείνει η γερμανική πλευρά τώρα. Η απόφαση να παραληφθεί ο «Παπανικολής» δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Κι αυτό διότι είναι αμφίβολο αν θα μεταπωληθεί σε άλλη χώρα το καταπονημένο υποβρύχιο. Και κυρίως είναι άγνωστο πότε θα γίνει αυτή η αγοραπωλησία.

• Το υπουργείο Άμυνας συμφώνησε να παραλάβει τα υπόλοιπα τρία υποβρύχια τύπου 214 η κατασκευή των οποίων ολοκληρώνεται στο ναυπηγείο Σκαραμαγκά, στο πρότυπο του «Παπανικολή». Πρόκειται για τα σκάφη «Πιπίνος», «Ματρώζος» και «Κατσώνης» που κατά το υπουργείο Άμυνας δεν έχουν τα προβλήματα ευστάθειας που αντιμετώπιζε ο «Παπανικολής».

• Αντί να συνεχιστεί ο εκσυγχρονισμός ακόμη τριών –παλαιότερου τύπου και σήμερα σε υπηρεσία στο Πολεμικό Ναυτικό- υποβρυχίων τύπου 209, το υπουργείο Άμυνας θα αποκτήσει ακόμη δύο νέα σκάφη τύπου 214, δηλαδή όπως ο Παπανικολής. Όταν οι Γερμανοί είχαν προτείνει να ναυπηγήσουν δύο νέα υποβρύχια –αντί να εκσυγχρονίσουν τρία παλαιότερα σκάφη τύπου 214- είχαν δεσμευθεί να το πράξουν χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση του δημοσίου. Η συμφωνία που τελικώς επετεύχθη προβλέπει ότι το Πεντάγωνο θα καταβάλλει ένα δις ευρώ για τα δύο νέα υποβρύχια. Δεδομένου ότι η εκταμίευση των 485 εκατ.ευρώ είχε ήδη προϋπολογιστεί (για τον εκσυγχρονισμό των τριών παλαιότερων τύπου 209) και με την ελπίδα ότι ο «Παπανικολής» θα πουληθεί έναντι 350 εκατ. ευρώ σε κάποια ξένη χώρα – κάποτε, το υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει ότι η πρόσθετη δαπάνη στον προϋπολογισμό θα είναι μόλις 165 εκατ. ευρώ. Στα οποία πρέπει να προστεθούν ακόμη 847 εκατ. ευρώ που «χρωστά» το δημόσιο στην Thyssen για τη ναυπήγηση των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214. Γενικό σύνολο, ένα δισεκατομμύριο 63 εκατομμύρια ευρώ που το ελληνικό δημόσιο θα καταβάλλει στη Γερμανία και το Αμπου Ντάμπι μέσα στην επόμενη πενταετία.

Είναι προφανές ότι οι όροι της συμφωνία δεν επιτρέπουν στο υπουργείο να πανηγυρίζει ότι «η συμφωνία διαφυλάσσει, μέσω της ισχύουσας νομοθεσίας, τις θέσεις εργασίας στα ναυπηγεία».

ΠΗΓΗ

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες


Το χρονικό και το αληθινό ρεπορτάζ από μια πραγματική Λαϊκή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , η Επιτροπή Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων
και η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης καλούσαν τους Έλληνες πολίτες, να διαμαρτυρηθούν έξω από τη Βουλή ,στις 7.00 μμ, για την προδοτική ψήφιση του εθνοκτόνου λαθρονόμου.

Το σύστημα της παραπληροφόρησης των φασιστικών ΜΜΕ και οι «παπαγάλοι» του καθεστώτος διέδιδαν ψευδώς, ότι «ακροδεξιές οργανώσεις σχεδιάζουν να καταλάβουν την Βουλή».

Στις 6.35 μμ, με μια αιφνιδιαστική ενέργεια, ο Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας με τον Πάνο Παπαδόπουλο από τους Ανένταχτους Πατριώτες μαζί με άλλους 150 πολίτες, κατέλαβαν τον χώρο έξω από τη Βουλή
στην Β. Σοφίας. Ταυτόχρονα ,με την κατάληψη του χώρου , ο Τάσος Χατζηπαράσχου και ο Πάνος Παπαδόπουλος, ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής αστυνομικό, για την παραχώρηση του οδοστρώματος για τη διαμαρτυρία.

Άμεσα ενημερώθηκε ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ και διέταξε την απομάκρυνση των πολιτών που κατέλαβαν το οδόστρωμα.

Εκείνη την ώρα στις 6.50 μμ , προσήλθαν πολυπληθής ομάδες της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, Πατριωτικής Αριστεράς και του Ε.Α.Ρ και οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές ήσαν περίπου χίλιοι.

Τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη-Κοεντζόγλου, που πιάστηκαν στον ύπνο, προσπάθησαν να επέμβουν, βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση και μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
Λίγο αργότερα έφτασε κλιμάκιο της ΝΕΟΣ (Νεολαία ΛΑΟΣ) και η κύρια δύναμη των Ανένταχτων.

Εκείνη την ώρα πέρασε μέσα στη Βουλή το αυτοκίνητο με τον Πάγκαλο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα και γιουχαΐστηκε.

Την συγκέντρωση κατά της Προδοσίας του Ελληνικού Λαού στήριξαν, οι Κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμωνα,οι Κάτοικοι της Πλατείας Αμερικής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ ενώ προσήλθαν πατριώτες από τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Κατά τις 8.00 μμ η συγκέντρωση έφτασε στο αποκορύφωμα με συμμετοχή περισσότερων από 3000 διαδηλωτών .

Τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήσαν:
-Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
-Λαός Ενωμένος ποτέ Νικημένος
-Έλληνας Γεννιέσαι δεν Γίνεσαι

-Αλλαγή, Αλλαγή, οι προδότες στο Γουδί
-Ο λαός δεν ξεχνά, τους προδότες τους κρεμά
-Ο Λαός απαιτεί οι προδότες στο Γουδί
-Η ξενοφοβία είναι μια απάτη, Δουλειά –Δουλειά, στον Έλληνα εργάτη
-Ούτε με υπογραφές, ούτε με χαρτιά, σ’ αυτό το νομοσχέδιο τσεκούρι και φωτιά
-Αντεπίθεση, Εθνική Αντίσταση

Στον Χώρο της διαδήλωσης δεν υπήρχαν κομματικά πανό. Ένα πανό έγραφε Έλληνας, Γεννιέσαι δεν γίνεσαι, ένα άλλο η Ελλάδα, Ανήκει στους Έλληνες και ένα τρίτο Λευτεριά στον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν μόνο την Ελληνική σημαία.

Την ίδια ώρα ο μηχανισμός των «έγκυρων Παπαγάλων» της Αστυνομίας διέδιδε, κατόπιν «πληροφοριών», από τα δελτία των 8, ότι την συγκέντρωση έκανε η «Χρυσή Αυγή».

Εκ μέρους της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας απευθύνθηκε στους διαδηλωτές ο Σπύρος Χατζάρας που τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «Ο αγώνας, για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, και Κοινωνική Δικαιοσύνη, τώρα αρχίζει», και το Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης θα σαρώσει τους πράκτορες, τους εθνομηδενιστές, και τους προδότες».

Ο Σπύρος Χατζάρας, υπογράμμισε ότι στόχος της «Ένταξης» των μουσουλμάνων, είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδας , ώστε να περάσουν τα νέο-οθωμανικά σχέδια, ότι η παροχή δικαιώματος ψήφου στους λαθρο-εισβολείς αποσκοπεί στη δημιουργία εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στα νησιά του Αιγαίου, στην Μακεδονία και την Ήπειρο, και οδηγεί μαθηματικά στην αυτονόμηση της Θράκης.

Ο Σπύρος Χατζάρας τόνισε ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν το λαθρονοπμοσχέδιο θα έχουν ασκήσει την εξουσία που τους έδωσε ο ελληνικός λαός, υπέρ άλλων λαών και άλλων Εθνών, και επομένως θα έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα ,και ότι, αυτό θα συνιστά «πράξη εσχάτης Προδοσίας»

Εκείνη την ώρα ο Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, έστησε συμβολικά δυο κρεμάλες για τους δωσίλογους, στο δέντρο έξω από τη βουλή

Σχετικό βίντεο εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=nc_9lJntgrU

Στις 8.30 έφτασε στο χώρο της συγκέντρωσης ο πολιτικός κρατούμενος Σάββας Χατζηπαρασκευάς, που είχε απελευθερωθεί λίγες ώρες πριν, και αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους.

Κατά τις δέκα το βράδυ η συγκέντρωση, με συντεταγμένη πορεία, κατευθύνθηκε προς τον Άγνωστο Στρατιώτη για να αποδώσει φόρο τιμής, κάτι που απαγόρευσε ο Χρυσοχοΐδης-Κοεντζόγλου

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο επάνω πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος για περίπου μία ώρα και διαλυθήκαν με ασφάλεια ανανεώνοντας το ραντεβού για την Δευτέρα στις 7 το βράδι μπροστά στην προεδρία της Δημοκρατίας.


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , η Επιτροπή Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων
και η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης ευχαριστούν τον απλό πολίτη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, τις οργανώσεις που στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τις ομάδες περιφρούρησης για την άψογη παρουσία τους.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Κάπνισμα και παιδιά


Παιδιατρική επιδημία» χαρακτηρίζει το κάπνισμα στους νέους ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ενώ το χαρακτηρίζει και ως «παιδιατρική ασθένεια».
Πολύ πριν τα 18 χρόνια ξεκινούν σήμερα, οι νέοι των ανεπτυγμένων κρατών να καπνίζουν. Αυτό μεταφράζεται σε 250.000 θανάτους αύριο. Περισσότερο απο το 10% των μαθητών 13-15 ετών στις ανεπτυγμένες χώρες καπνίζει. Επιπλέον, ένα στα τέσσερα πάιδιά αυτής της ηλικίας κάπνισε το πρώτο του τσιγάρο πριν τα 10 του χρόνια. Τώρα, όσον αφορά το φύλο κορίτσια και αγόρια είναι με τους αναπτήρες στα χέρια.

Στην Ελλάδα

Τα ελληνόπουλα ξεκινούν να καπνίζουν συστηματικά στα 13,5 τους μόλις χρόνια - τα αγόρια στα 13,2 και τα κορίτσια στα 13,9. Αυτό έδειξε φετεινή μελέτη του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε σε 3.827 μαθητές, 12-18 ετών, 58 σχολείων όλης της χώρας. Το 13% των εφήβων δηλώνουν τακτικοί καπνιστές. Οι μισοί από αυτούς καπνίζουν ένα έως επτά πακέτα την εβδομάδα. Το 13,5% δε των αγοριών υπερβαίνει τα 150 τσιγάρα. Οσο πλησιάζει το λύκειο στο τέλος του τόσο επιτείνεται η κατάσταση.

Το ψυχολογικό προφίλ των μαθητών που καπνίζουν διαφέρει από αυτό των μή καπνιστών. Είναι παιδιά που εμφανίζουν συχνότερα τάσεις αυτοκαταστροφής , είναι κακοδιάθετα, οξύθυμα και έχουν αρνητική στάση απέναντι στο σχολείο και την κοινωνία.

Το περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καπνιστικής συνήθειας: Οικογένεια και φίλοι. Οσα περισσότερα άτομα καπνίζουν στην οικογένεια τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αντιγράψει το παιδί. Αν καπνίζουν και οι δύο γονείς οι πιθανότητες διπλασιάζονται, ενώ αν καπνίζει και ο μεγαλύτερος αδερφός τετραπλασιάζονται.

Καπνίζουν δεν καπνίζουν οι γονείς οι περισσότεροι έφηβοι το κάνουν κρυφά. Εννιά στους δέκα πιστεύουν πως οι γονείς τους θα ήταν αντίθετοι με την επιλογή τους.

Στα πανεπιστήμια, τώρα, επικρατεί πολύ κάπνα.

Το 68% των φοιτητών καπνίζουν συστηματικά. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών είναι αγόρια. Οι τακτικοί καπνιστές έχουν μεγαλώσει στην Αθήνα και σε μεγάλα αστικά κέντρα στην πλειονότητά τους.

Η Μπάρμπι και ο Κεν

Μελέτη που έγινε στις ΗΠΑ από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Dartmouth έδειξε ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κακές συνήθειες των γονιών τους. Ζητήθηκε λοιπόν, από παιδιά του δημοτικού να ψωνίσουν για μία βραδιά φιλοξενίας των φίλων της Μπάρμπι ή του Κεν στο σπίτι τους. Σε κάθε παιδί δόθηκε μία κούκλα Μπάρμπι ή Κεν ανάλογα με το φύλο τους. Το εικονικό μαγαζί που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της μελέτης διέθετε 133 αντικείμενα μινιατούρες μεταξύ των οποίων ψωμί, κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, φρούτα, λαχανικά, σνακ, γλυκά, τσάι, χυμοί, αναψυκτικά, τσιγάρα, μπύρα, κρασί κ.α. Τα παιδιά μπορούσαν να αγοράσουν ο,τι χωρούσε ένα καλάθάκι για ψώνια που τους δόθηκε.

Το 28% των 120 παιδιών που συμμετείχαν αγόρασαν τσιγάρα και το 61% αλκοόλ. Τα παιδιά οι γονείς των οποίων κάπνιζαν είχαν τετραπλάσιες πιθανότητες από παιδιά με γονείς μή καπνιστές να αγοράσουν τσιγάρα, αναφέριε η μελέτη. Τα παιδιά οι γονείς των οποίων πίνουν μία φορά το μήνα είχαν τριπλάσιες να αγοράσουν αλκοόλ! Τα παιδιά που παρακολουθούν σίριαλ ή ταινίες για ενήλικους στην τηλεόραση έχουν επίσης αυξημένες πιθανότητες να επιλέξουν αλκοόλ για την Μπάρμπι και τοςυ φίλους της.

Μία τετράχρονη επέλεξε για την Μπάρμπι της τσιγάρα στο εικονικό μαγαζάκι λέγοντας: "Τα χρειάζομαι για τον άντρα μου. Οι άντρες χρειάζονται οπωσδήποτε τσιγάρα". Ενας έξάχρονος προσέφερε στην Μπάρμπι μίας 5χρονης τσιγάρα λέγοντας "Μωρό μου πάρε ένα τσιγάρο. Σου αρέσει το κάπνισμα; Εμένα μου αρέσει". Οι γονείς που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους πίσω από έναν καθρέφτη με έκπληξη έβλεπαν τις επιλογές που έκαναν, ανέφερε η επικεφαλής της μελέτης dr. Madeline Dalton. "Eίναι εξαιρετικά ταπεινωτική εμπειρία για έναν γονιό να βλέπει το παιδί του να μιμείται τις συμπεριφορές του".

ΤΟ μικρότερο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!


Στην Florida των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής σε μια πολύ μικρή πόλη υπάρχει αυτό το αστυνομικό τμήμα.Η απορία μου είναι η εξής!!Είναι πολυδύναμο?
Πάντως σε ένα τμήμα σαν αυτό οι αστυνομικοί πρέπει να είναι LEGO για να μπορουν να μπουν μέσα!!

Μη σπρώχνεστε....όλοι θα πάρετε!



Ο νέος Νόμος για την Ιθαγένεια είναι γεγονός και οι λαθρομετανάστες
θα αρχίσουν να οργανώνονται πρώτα για την απόκτηση "δικαιολογητικών".
Θα αρχίσουν και έρανοι γι αυτούς που δεν θα έχουν να πληρώσουν
τους "ειδικούς ιθαγένειας".
Το επόμενο βήμα θα είναι η δημιουργία μεγάλων Συλλόγων "βιτρίνες"
με τους οποίους θα αποδεικνύουν την δύναμή τους.
Θα υπάρξουν και Μουσουλμανικοί Σύλλογοι επίσημοι πλέον
αλλά αντιμαχόμενοι μεταξύ τους με τις γνωστές Θρησκευτικές διαφορές
που έχουν με τις γνωστές αιματηρές συμπλοκές που θα βλέπουμε
πλέον επίσημα ειδικά στο Κέντρο της Αθήνας όπου μέχρι σήμερα
οι Σύλλογοι αυτοί υπήρχαν σε υπόγεια και σε ημιορόφους
βρώμικων πολυκατοικιών.
Οι αλλοδαποί τύπου αστυνομικοί ετοιμάζονται να βγούν στις περιπολίες
και θα είναι το τελευταίο που θα ήθελα να δω κάτω από την Ακρόπολη
όσο ακόμα με κρατάνε τα πόδια μου και περπατάω.......

«Ψάξτε να βρείτε μήπως είναι κάποιοι από μυστικές υπηρεσίες, γιατί αυτά τα "φυντάνια" δεν έχουν σχέση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα»


Επίθεση δέχτηκε το αυτοκίνητο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου έξω από τη Βουλή, από ομάδα ατόμων που αντιδρούν στο υπό συζήτηση μεταναστευτικό νομοσχέδιο. Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν αποκλείσει την είσοδο του Κοινοβουλίου και κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναζαν συνθήματα κατά του πολιτικού κόσμου, ενώ εκτόξευαν αντικείμενα εναντίον όσων πλησίαζαν στη Βουλή. Ο κ. Πάγκαλος πήρε το λόγο στην συνεδρίαση που βρισκόταν σε εξέλιξη και αφού κατήγγειλε το περιστατικό ζήτησε από τον Προεδρεύοντα του Σώματος να ενημερωθεί και ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι θα ζητήσει την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη ώστε να διερευνηθεί γιατί η ΕΛΑΣ επέτρεψε σε ακροδεξιές, όπως είπε, ομάδες να βρίσκονται έξω από την είσοδο της Βουλής και να αποδοκιμάζουν όσους εισέρχονταν ή εξέρχονταν από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέρριψε εμμέσως ευθύνες και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Για να καταλάβετε τι έχετε κάνει με τη στάση σας».
Ο κ. Καρατζαφέρης που πήρε το λόγο, καταδίκασε το επεισόδιο, δήλωσε ότι συμμερίζεται την αγωνία του κ. Πάγκαλου και αναρωτήθηκε με την σειρά του γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες, όπως κάνει συνήθως με τους αναρχικούς, ενώ άφησε αιχμές ότι μπορεί να ήταν υποκινούμενο. «Ψάξτε να βρείτε μήπως είναι κάποιοι από μυστικές υπηρεσίες, γιατί αυτά τα "φυντάνια" δεν έχουν σχέση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα», είπε.

ΕΘΝΟΣ

"Κάνουν χρήση ηρωίνης μέσα στο δρόμο!"

"ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ , 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ 7-8 ΑΤΟΜΑ, ΑΝΤΡΕΣ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ---ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ ΚΑΙ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΓΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ...
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΕΝΩ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ---ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ---ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ , ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΦΟΡΗΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ??????????

ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ --ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ "

“Αντεξουσιαστής” με λογαριασμό στη Citybank!


Δημοσιεύθηκε από olympiada

Θυμηθείτε μόνο τι γράφαμε προ μηνών: Σήμερα όπως είπαμε υπάρχει ο “ακρωτηριασμένος” ΕΑ, αφού δύο τουλάχιστον στελέχη του μεταπήδησαν στη Σέχτα holding όπως παραδέχτηκε και το state department με επίσημο έγγραφο.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ: Ο σύγχρονος χάρτης της (“Ελληνικής”) Τρομοκρατίας (με άφθονη λογοκρισία).

Έτσι λοιπόν, ο πρόσφατα εκτελεσμένος Λάμπρος Φούντας είχε λογαριασμό στη Citybank. Γιατί στη Citybank;

Γιατί η Citybank είναι τράπεζα με απεριόριστες δυνατότητες και απλουστευμένη διαδικασία στην κίνηση χρήματος από υποκαταστήματα της στις λεγόμενες υπεράκτιες νήσων της άλλης μεριάς του Ατλαντικού.

Για παράδειγμα, όποιος διατηρεί ΛΤΔ εταιρεία στην Κύπρο, θα τον διευκόλυνε να έχει λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου και μέχρι πρότινος στη Marfin όπου είχε άμεση συνέργεια με την Λαϊκή Κύπρου που την είχε εξαγοράσει.

Το λεγόμενο Private Banking και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διακίνηση χρήματος μέσω λογαριασμών. Διαβάστε λοιπόν το συγκεκριμένο έγγραφο του State Department στη συντόμευση που παραθέτουμε και αναρωτηθείτε ΠΟΥ γνώριζαν οι φίλοι μας και σύμμαχοι την “απόσχιση”.

Γράψαμε λοιπόν λίγες ώρες μετά το επεισόδιο: Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο νεκρός τρομοκράτης να ήταν ένας από τους δύο “αποστάτες” του ΕΑ προς τη Σέχτα…

…Και αυτό το λέμε γιατί οι Αμερικανοι έδωσαν στοιχεία και “πράσινο φως” για αυτούς με την επίμαχη ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του State Department.

Όπως επίσης είχαμε τονίσει πολλούς μήνες πριν, με την παρούσα ηγεσία στο ΥΠ ΠΡΟ ΠΟ, η Σέχτα θα εξαρθρωθεί ενώ ο ΕΑ θα σταματήσει να χτυπά.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν εάν οι περιβόητοι λογαριασμοί του “αντεξουσιαστή” στη Citybank δείξουν κάποιες κινήσεις από …νησιά για τρέλλες. Ή άλλα νησιά όπως Αντίγκουα, Μπαχάμες και άλλους παραδείσους. Δεν πιστεύουμε όμως ότι θα υπάρχουν μεταφορές από τράπεζες όπως η Stanford International Bank που εδρεύει στην Αντίγκουα. Δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση, άλλωστε δεν είμαστε εισαγγελείς για να άρουμε απόρρητα λογαριασμών… Άλλωστε η Citybank ΔΕΝ έχει παράρτημα εκεί, αλλά εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω συμβαλλομένων οργανισμών.

Έτσι για την ιστορία, η citigroup έχει γραφεία στον Άγιο Δομίνικο (!!!), στις Μπαχάμες, στα Μπαρμπάντος, στην Αϊτή, στο Τρινινταντ κλπ. Η ανωτέρω αναφορά είναι ενημερωτική και όχι διαφημιστική :-)

ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ «ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ»


Με αντεγκλήσεις και δηλώσεις χωρίς αντίκρισμα ουσιαστικό και με κυρίαρχο χαρακτηριστικό το τεράστιο έλλειμμα πολιτικής ευθύνης συζητήθηκε και ψηφίστηκε το λαθρονομοσχέδιο στην πλέον ντροπιαστική συνεδρίαση του Ελληνικού κοινοβουλίου.


"Την κατάργηση του νέου νόμου για τους μετανάστες, εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση",«Είναι μια εξαγγελία άνευ αξίας και σημασίας» ανακοίνωσε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντ. Σαμαράς. απάντησε ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, τονίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο να ακυρώσεις μια διαδικασία πολιτογράφησης που θα έχει ξεκινήσει, για να επιστρέψεις σε ένα καθεστώς ημιπαράνομων και αδιαφανών νομιμοποιήσεων.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_192.html


Κοινό χαρακτηριστικό τόσο του πράσινου καιροσκοπισμού, όσο και της μπλε φτηνοστημένης δημαγωγίας, αλλά και των κομπάρσων του «βαλβίδα» και του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο Ελληνικός λαός που όλοι τους αγνόησαν επιδεικτικά και εν πολλοίς ένοχα.



Το ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ με τρόπο κατάπτυστο και προκλητικό τη δεδηλωμένη αντίθεση των ελλήνων πολιτών στο συντελούμενο έγκλημα σε βάρος του Ελληνισμού που τόλμησε να ενορχηστρώσει.

Η ΝΔ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ και ΑΓΝΟΗΣΕ την αποφασιστικότητα των Ελλήνων πολιτών, να μπουν μπροστά και να εμποδίσουν το έγκλημα.
Δεν απευθύνθηκε.
Δεν κινητοποίησε.
Δεν ενέπνευσε.
Δε στήριξε στις γροθιές και τις πλάτες αυτού του λαού μια συνεπή πολιτική αποτροπής του Εθνικού εγκλήματος.
Προτίμησε να παραμείνει ένα κόμμα συστημικό, ανίκανο και απρόθυμο να ξεχωρίσει το κορυφαίο ειδικό βάρος που είχε το λαθρονομοσχέδιο στην κοινωνική ζωή και στην εθνική μας υπόσταση, και αρκέστηκε να ξιφουλκήσει αγορεύοντας με κενό πολιτικό λόγο, ανίκανη να συναισθανθεί τις μεγάλες της πολιτικές ευθύνες.


Ο γραφικός αλλά και επικίνδυνος «βαλβίδας» του πολιτικού καιροσκοπισμού, τόλμησε να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπέρα. Ένα βήμα που ούτε οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ δε το αποτόλμησαν.
Τόλμησε να καταγγείλει τους διαδηλωτές με τις ελληνικές σημαίες και να προτείνει εν πολλοίς στο Χρυσοχοϊδη να αναλάβει δράση εναντίον τους.

Όλοι κιότεψαν.
Όλοι συμβιβάστηκαν στη μεγάλη προδοσία.
Όλοι προσαρμόστηκαν στο διακριτό τους ρόλο, συμπολιτευόμενοι ή φραστικά «αντιπολιτευόμενοι» το ανοσιούργημα, που θα ξημερώσει ημέρες εφιάλτη και αίματος για την Ελλάδα.

Όλοι αρκέστηκαν να χαρακτηρίσουν ακροδεξιούς και πράκτορες υπηρεσιών, όλους εκείνους που τόλμησαν να σηκώσουν ψηλά την Ελληνική σημαία.


Κανείς τους όμως δεν είπε, γιατί αυτή τη σημαία δε την πήραν στα χέρια οι "Δημοκράτες" τους. Κι αυτό δε γίνεται τυχαία.

Επιχειρούν με τρόπο ατιμωτικό, ύπουλο και λαθραίο, να εμφανίσουν όλους εκείνους που για οποιοδήποτε λόγο δε βγήκαν στους δρόμους, ως αποδέκτες και χειροκροτητές του εγκλήματος.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ.


Όλοι υποκριτές και θρασύδειλοι, αφού δε τόλμησαν να απευθυνθούν στον ελληνικό λαό στο σύνολό του, προκειμένου να επιλέξει αυτός ο λαός αν θα απέτρεπε τους «ακροδεξιούς» με τις ελληνικές σημαίες να καταγγείλουν το έγκλημα, ή αν θα έστηνε κρεμάλες στο Σύνταγμα για να τις φορέσει στο λαιμό όλων εκείνων που αποφάσισαν να ξεπουλήσουν τόσο φτηνά την Ελλάδα.

Όλοι τους φοβήθηκαν την οργή του ελληνικού λαού γι αυτό και φρόντισαν να τον κρατήσουν καθηλωμένο στα σπίτια του.
Για το μόνο που νοιάστηκαν όλοι τους, είναι να βγάλουν αλώβητο το πολιτικό τους σύστημα γι αυτό και ενοχλήθηκαν για τις «αποδοκιμασίες σε βάρος των πολιτικών»

Προφανώς ήθελαν επιδοκιμασίες.
Προφανώς επιζητούσαν το ναρκισσισμό του χειροκροτήματος.
Κανείς τους δεν μπήκε στον κόπο να αναρωτηθεί:
«Τι κάνουμε σήμερα κι αυτός ο κόσμος μας αποδοκιμάζει???»
«Σε ποιο σημείο ντροπής φέραμε σήμερα τη Βουλή των Ελλήνων???»
«Ποιο είναι το αύριο που προσυπογράφουμε να ξημερώσει, για τα παιδιά και για τα εγγόνια μας???»

Κανείς.

Ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας της Γερμανίας ζητεί συγγνώμη από τα θύματα της παιδεραστίας.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας της Γερμανίας ζήτησε σήμερα συγγνώμη από αυτούς που έπεσαν θύματα παιδεραστίας από ιερείς, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Πάπα Βενέδικτο.

"Μπορώ να επαναλάβω σήμερα από τη Ρώμη τη συγγνώμη που ...
εξέφρασα και πριν από δύο εβδομάδες", δήλωσε ο Ρόμπερτ Τσόλιτς, προκαθήμενος της γερμανικής επισκοπικής συνόδου σε συνέντευξη Τύπου.

Η Γερμανική Καθολική Εκκλησία παίρνει μέτρα για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στα θύματα και για την πρόληψη μιας επανάληψης του φαινομένου και διερευνά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, προσέθεσε ο Τσόλιτς.

"Ο Πάπας έκρινε θετικά τα μέτρα που υιοθέτησε η γερμανική επισκοπική σύνοδος", σημείωσε, διευκρινίζοντας ότι μεταξύ αυτών βρίσκεται και "ο διορισμός ενός επισκόπου" που θα αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Γερμανική Καθολική Εκκλησία αντιμετωπίζει από τον Ιανουάριο μία σειρά από κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και άσκηση βίας, κυρίως σε βάρος παιδιών σε σχολεία και οικοτροφεία τις δεκαετίες του 1970 και 1980.

Τα σκάνδαλα αυτά αφορούν 19 από τις 27 καθολικές επισκοπές της Γερμανίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έγιναν γνωστές περισσότερες από 100 καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση σε ιδρύματα Καθολικών στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου ενός που συνδέεται με την χορωδία του Ρέγκενσμπουργκ, την οποία διηύθυνε ο αδελφός του Πάπα από το 1964 ως το 1994.

Παράλληλα σήμερα και η Παιδική Χορωδία Αρρένων της Βιένης παραδέχτηκε ότι υπάρχει πιθανότητα μέλη της να κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τους επόπτες τους στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση από την ιστορική χορωδία γίνεται μετά τις καταγγελίες σε αυστριακή εφημερίδα από δύο πρώην μέλη της χορωδίας που έχουν τώρα ενηλικιωθεί, με τις οποίες διευρύνθηκε το σκάνδαλο για κρούσματα ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς στην Αυστρία, στο οποίο περιλαμβάνονται κρούσματα παιδεραστίας από καθολικούς ιερείς.

Η Παιδική Χορωδία Αρρένων της Βιένης δεν συνδέεται με την Εκκλησία, αλλά αποτελεί ένα πολιτιστικό σύμβολο της Αυστρίας.

"Η Παιδική Χορωδία Αρρένων δεν μπορεί να προβεί σε συγκεκριμένες δηλώσεις για κατηγορίες που αφορούν υποθέσεις από τις οποίες έχουν περάσει δεκαετίες. Μολονότι όμως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με σαφήνεια το θέμα αυτό, γνωρίζουμε ότι μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν περιπτώσεις κακοποιήσης", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Παιδική Χορωδία Αρρένων, η οποία ιδρύθηκε το 1498 και απαρτίζεται από 100 αγόρια ηλικίας 10-14 ετών, τα οποία δίνουν περίπου 300 παραστάσεις διεθνώς σε ετήσια βάση.

ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" λαμβάνοντας υπόψιν τις διαμορφωμένες συνθήκες που δημιουργήθηκαν πριν και κυρίως μετά την ανακοίνωσή μας για την διεξαγωγή συγκέντρωσης τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και ώρα 18:00 στη πλατεία Κολοκοτρώνη αποφάσισαν να ματαιώσουν την εκδήλωση.
Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς που κάναμε το λάθος να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην ‘’Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας’’ της οποίας ηγείται ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας να αποδείξει ότι ξέρει να τιμάει τα παντελόνια που φοράει και να κρατάει το λόγο του. Το λάθος αυτό είναι δεδομένο ότι θα μας κάνει σοφότερους και την επόμενη φορά δεν θα το επαναλάβουμε.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Τη Τετάρτη 10 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από τη Βουλή την ημέρα της ψήφισης του λαθρονομοσχεδίου ανακοινώνεται στους συγκεντρωμένους από το μέλος της ΄΄Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας’’ κ. Τάσο Χατζηπαράσχου η πρόθεση του φορέα που συμμετάχει να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τη Δευτέρα 15/3 στο Προεδρικό Μέγαρο.
Την επόμενη μέρα τα ηγετικά στελέχη των ‘’Ανένταχτων Πατριωτών’’ έρχονται σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της ‘’Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας’’ κ.Χατζηπαράσχου (αφού ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας δεν καταδέχεται να απαντήσει στις κλήσεις μας) για την αλλαγή της τοποθεσίας της συγκέντρωσης και αποφασίζεται η πλατεία Κολοκοτρώνη ως ιδανικότερο σημείο συγκέντρωσης και αφετηρία της πορείας που θα κατέληγε στο Προεδρικό Μέγαρο. Συμφωνία υπάρχει επίσης ως προς τις ανακοινώσεις. Οι ‘’Ανένταχτοι Πατριώτες’’ βγάζουν πρώτοι ανακοίνωση και ακολουθούν συνενοήσεις και με άλλους πατριωτικούς φορείς για τη στήριξη της εκδήλωσης αναμένοντας την ανακοίνωση εκ μέρους του κ.Χατζάρα.
Τη Παρασκευή το απόγευμα διαφαίνονται οι πρώτες ανησυχίες. Σιωπή εκ μέρους της ‘’Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας’’ και συνεχόμενες απόπειρες επικοινωνίας. Την εκδήλωση στηρίζουν με ανακοίνωσή τους ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς εκδότης του ΄΄Στόχου΄΄ και η ΄΄Δημοκρατική Αναγέννηση’’ ενώ δημοσιεύεται σε πλήθος ιστολογίων.
Σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου μετά από πολύωρη συνεδρίαση των ‘’Ανένταχτων Πατριωτών΄΄ και λαμβάνοντας υπόψιν τον πόλεμο που δεχθήκαμε για τη συγκέντρωση της Δευτέρας από διάφορους ‘’φίλους’’ που αποδείχθηκαν φίδια κολοβά αποφασίστηκε η ματαίωσή της.
Πάνω από όλα ξεκαθαρίζουμε πως η ιδέα γι αυτή τη συγκέντρωση δεν ανήκει σε εμάς. Εμείς τη στηρίξαμε όπως κάνουμε πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Η ‘’Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας΄΄ είναι εκείνη που έβαλε την ουρά στα σκέλια προφανώς με τα αντίστοιχα ανταλλάγματα.
Εμείς δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε κόμμα και δεν διεκδικούμε καμιά θέση σε ψηφοδέλτια βουλευτικών και δημαρχιακών εκλογών. Ούτε παριστάνουμε τους Σωτήρες του Έθνους. Αποδεικνύουμε στη πράξη την αγάπη μας για την πατρίδα, δεν διαπραγματευόμαστε ούτε συναλλασσόμαστε με ευθυνόφοβους και κυρίως μένουμε αμετανόητοι Πατριώτες τιμώντας τα παντελόνια που φοράμε.



"Ανένταχτοι Πατριώτες"

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα 14-03-10 σε βίντεο...



www.enimerwsi.com