Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Κακοποιοί πήραν τα όπλα των αστυνομικών και τα ... κλειδιά του περιπολικού!


...για να μην μπορούν να τους κυνηγήσουν.Φοβερό ρεζιλίκι για την Αστυνομία από συμμορία κακοποιών την Μ. Παρασκευή κοντά στον Ευρώτα ποταμό."Αποσιώπησαν" το γεγονός για να αποφύγουν τα χειρότερα! Ετοιμάζεται διάβημα στον Χρυσοχοΐδη...

Από τον Μιχάλη Σπαρτιάτη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η Λακωνία είναι ένας από τους νομούς με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα το κακό έχει παραγίνει καθώς διάφορες συμμορίες δρουν ουσιαστικά ανενόχλητες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Μεγάλη Παρασκευή συνέβη και το εξής θλιβερό περιστατικό. Μια τοπική συμμορία κακοποιών, κοντά στον ποταμό Ευρώτα, κατάφερε και αφόπλισε δύο αστυνομικούς και -επιπλέον- τους πήραν τα κλειδιά από το περιπολικό για να μην μπορούν να τους κυνηγήσουν! Ρεζιλίκι, δηλαδή...
Το χειρότερο είναι ότι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το γεγονός "αποσιωπήθηκε" και δεν καταγράφηκε για να αποτραπεί ο διασυρμός της τοπικής αστυνομίας. Έτσι, τυπικά δεν συνέβη, αλλά στην πραγματικότητα...
Πάντως όπως λένε τοπικοί φορείς η κατάσταση διαρκώς χειροτερεύει και είναι θέμα χρόνου να θέσουν προ των ευθυνών τους όχι μόνο την ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προς τον οποίο ετοιμάζεται αυστηρό "διάβημα"...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PHOTOSHOP



4 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic




5 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


6 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic



10 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic





14 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


15 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic






21 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


22 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


23 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


24 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


25 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


26 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


27 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


28 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


29 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


30 The Best Of Photoshop   Photoshop Magic


ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ



φωτό: Νικόλαος Μαγγίνας

Xιλιάδες προσκυνητές από όλο τον κόσμο κατέκλυσαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουν την Ακολουθία της Αναστάσεως και να πάρουν το Άγιο Φως από τα χέρια του Προκαθημένου της ΟρθοδοξίαςΟικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Από την εξέδρα που είχε τοποθετηθεί στο κέντρο της αυλής, μπροστά από τον Πατριαρχικό Ναό, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Ιεράρχες και κληρικοί του Θρόνου, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Πόλη Βασιλείου Μπορνόβα και άλλων επισήμων, έψαλαν το "Χριστός Ανέστη".
Αμέσως μετά ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας μίλησε προς τους πιστούς.




ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Και επειδή ανέστη ο Χριστός, δεν ζητείται πλέον ελπίς, αλλά υπάρχει ελπίς! Δεν μας λείπει το φως, αλλά τα «πάντα πεπλήρωται φωτός, ουρανός τε και γη και τα καταχθόνια»! Δεν είναι άπιαστο ζητούμενο η χαρά, διότι «χαράς τα πάντα πεπλήρωται, της Αναστάσεως την πείραν ειληφότα»!
Αυτήν την ελπίδα κι αυτή τη χαρά δε δοκιμάζετε και σεις σήμερα που γιορτάζουμε Πάσχα Κυρίου Πάσχα; Αυτό το φως δε νιώθετε να σας περιβάλλη αυτήν την κλητήν και αγίαν ημέραν;
Και μάλιστα εδώ, στη Βασιλίδα των πόλεων, που καλώς την διαλέξατε για τις πασχαλινές διακοπές σας.
Εδώ στο Φανάρι, όπου θα βεβαιωθήτε πειστικώτατα ότι
ο Σταυρός και η Ανάστασις είναι οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος. Στο Φανάρι, που είναι συγχρόνως μικρό και μεγάλο -τόσο μεγάλο που να χωρή όλη την οικουμένη, γιατί μέσα στην οικουμενικότητα ενυπάρχει η αγάπη και ο σεβασμός της διαφορετικότητος του αλλού, του συγγενούς και πλησίον μας, αλλά και του ξένου και μακρυνού. Του κάθε ανθρώπου.
Εδώ, αδελφοί μου, τίποτε δεν είναι ερείπιο, τίποτε δεν είναι χαμένο. Ό,τι αγιάστηκε από άσκηση και προσευχή, δεν είναι ποτέ νεκρό. Ό,τι είναι φτιαγμένο για τον Χριστό, δεν πεθαίνει. Ό,τι υπάρχει για τον Χριστό, δεν παγιδεύεται από τις πύλες του Άδου. Μετρώντας τους τάφους, δεν μπορούμε να μετρήσουμε και τον αριθμό των νεκρών. Όσοι πεθαίνουν εν Χριστώ, μεταβαίνουν εκ του θανάτου εις την ζωήν.
Ποιος ημπορεί να καταγράψη ποσοτικά την «ζωήν εν τάφω»;

Η Μητέρα όλων μας Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία ζη αιώνες τώρα ως μηδέν έχουσα και πάντα κατέχουσα. Ποτέ στην ιστορία ένα μικρό στίγμα του γεωγραφικού χάρτη δεν νοηματοδότησε τον παγκόσμιο πνευματικό χάρτη, όσο το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Πάντοτε οι διά Χριστόν νεκροί κρίνουν με τη ζωντάνια τους όσους νομίζουν ότι είναι ζωντανοί. Ο χρόνος, η φθορά, τα χαλάσματα, δεν κατίσχυσαν ποτέ του Φαναρίου, διότι αυτό δεν μέτρησε ποτέ τη δύναμη του με τα μέτρα των δυνατών του κόσμου τούτου, με τα μέτρα των ισχυρών της γης.

Τέκνα φωτόμορφα της Εκκλησίας,
Καλώς ήλθετε στο Πατριαρχείο μας! Σ' αυτόν τον τόπο της σιωπής, της καρτερίας, της υπομονής, της αδιάλειπτης προσευχής και της βεβαιότητας ότι ζη Κύριος και οι ζώντες εν Αυτώ.
Ενώ άλλοι θρηνούν για τον θάνατο, εδώ τραγουδούμε για την Ανάσταση.
Δεύτε, λοιπόν, λάβετε φως εκ του ανεσπέρου φωτός του αειφώτου Φαναρίου!
Δεύτε λάβετε θάρρος, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες της ζωής σας!
Δεύτε λάβετε εμπιστοσύνη στην Εσταυρωμένη αγάπη και στην αναστημένη ελπίδα μας!
Και, επιστρέφοντες αύριον εις τα ίδια, κηρύξατε παντού, στεντορεία τη φωνή, ότι
«ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται».

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Η ΄΄ΣΟΥΠΑ΄΄ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ..ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

MONAXOI ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!



Σε όσους εργάζονται απόψε μέσα σε αυτούς και εγώ εύχομαι ΄από τώρα Χριστός Ανέστη!!!

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ....



...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

ΦΥΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΓΡΥΠΝΟ ΦΡΟΥΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ!!


Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες από βεγγαλικά το βράδυ του Μ.Σαββάτου...

Τραγικός είναι για μια ακόμα φορά ο απολογισμός από τη χρήση βεγγαλικών το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Δύο νεαροί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μεσσηνία και τη Σαντορίνη, ενώ άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία όλης της χώρας.

Αναλυτικά, στο Μοσχοχώρι Μεσσηνίας ένας 25χρονος μετέφερε με το Ι.Χ. του μπαλόνια με...

...οξυγόνο. Για άγνωστο λόγο εκδηλώθηκε πυρκαγιά, το όχημα εξερράγη και ο νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο.

Στη Σαντορίνη ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του όταν σημειώθηκε έκρηξη σε αποθήκη με βεγγαλικά. Δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν, ένας 20χρονος και ένας 29χρονος.

Τέλος, στο Αργος ένας 16χρονος υπέστη βαριά κάκωση στα δάχτυλα όταν σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου βεγγαλικού.

"Είμαστε μόνοι πάρτε το χαμπάρι"

"Φίλοι μου δυστυχώς όπως τα λέτε είναι. Η απελπισία σκοτώνει και σακατεύει ζωές με πολλούς τρόπους.

Στην Ελλάδα του 2010 ζούμε πρωτόγνωρα σκηνικά. Οι αυτοκτονίες εξαιτίας χρεών έχουν απογειωθεί και τα χειρότερα πολύ φοβάμαι πως έρχονται.

Είμαστε μόνοι. Μόνοι. Απέναντι σε ένα αδηφάγο πολιτικό σύστημα που δε δίνει δεκάρα για τίποτα άλλο παρά μόνο για ψήφους. Απέναντι σε ένα αδηφάγο κράτος το οποίο αντιμετωπίζει τον καθένα μας ως μια στατιστική.

Ας είμαστε ρεαλιστές επιτέλους. Το κράτος (οι κυβερνήσεις δηλαδή) πρώτα απ'όλα φροντίζει την πάρτη του. Όλοι εμείς ερχόμαστε πάντα δεύτεροι.

Οι κυβερνώντες και η φαμίλια τους (πολυεθνικές ετερίες, τράπεζες, κομματόσκυλα, βολεμένοι, διαπλεκόμενοι, ρουσφετολάγνοι, κλπ) μας βλέπουν μόνο ως: 1) ψηφοφόρους 2) καταναλωτές. Και αυτό είναι όλο. Οι...
ζωές όλων μας δεν έχουν καμία αξία για αυτούς πέρα απο τις δυο περιπτώσεις που προανέφερα.

Είμαστε μόνοι. Πάρτε το χαμπάρι. Δεν υπάρχει και κατα τη γνώμη μου δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει κανένα κόμμα που θα κάνει τη διαφορά.

Είμαστε μόνοι απέναντι σε αυτούς που ελέγχουν τα πάντα.

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα το διαίρειν και βασίλευε έπιασε τόπο απο πολύ νωρίς. Μας χωρίσανε σε δεξιούς, αριστερούς, αναρχικούς, φασίστες κλπ κλπ και μας έβαλαν να τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Κι εμείς τους κάνουμε το χατίρι μέχρι σήμερα και βαδίζουμε στο δρόμο που μας χάραξαν.

Και απορώ. Θα ξυπνήσουμε ποτέ?

ΥΓ. Το χειρότερο είναι πως φοβάμαι ότι ξέρω την απάντηση.....

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Προσδοκώ Ανάσταση...για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό...


Στέλνουμε τις ευχές μας στους απανταχού της γης, Έλληνες

Καλή Ανάσταση αδέρφια, Καλή Λαμπρή

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ - Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ