Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΄΄ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ΄΄ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ









750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΣΟΚ!


ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ,Ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΒΑΝΗΣ[ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ]ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ[ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ!]750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!ΠΩΣ?
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ,ΚΥΡΙΕ ΕΒΡΑΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?ΕΛΕΟΣ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ?ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ?

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ 750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1.180.000 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΕΕ!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΗΓΗ

Αναίτια σύλληψη Ελλήνων πολιτών

Το παρακάτω κείμενο παραλάβαμε μέσω email από ένα καλό αναγνώστη και μπλόγκερ ο οποίος ομολογουμένως έχει κάνει συμπερίληψη όλων των σχετικών με το θέμα λινκ με αποτέλεσμα να έχουμε μιά πλήρη εικόνα των συμβάντων.Τον ευχαριστούμε για το email του.

Η δημοσίευση αυτή δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε ή ότι δεν συμφωνούμε,το αναρτάμε για την ενημέρωση όλων μας.Libra

Αναίτια σύλληψη Ελλήνων πολιτών στους Αμπελόκηπους-ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ-Ομιλία Κολοβού στο σύλλογο «Θερμοπύλες» για Μεταναστευτικό


Σήμερα το μεσημέρι (Σ.Π. χθες)στην πλατεία μπροστά από το μετρό της Πανόρμου στους Αμπελόκηπους ομάδα ακροαριστερών διοργάνωσε προκλητική εκδήλωση κατά την οποία προκαλείτο το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών με συνθήματα όπως: «Έλληνες είστε και φαίνεστε», Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια αυτής τη παράνομης εκδηλώσεως παρίστατο και αστυνομική δύναμη η οποία δεν παρενέβη. Αυτό προξένησε την αυθόρμητη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη συγκέντρωση κόσμου λίγα μέτρα από το σημείο που βρίσκονταν οι ακροαριστεροί. Οι τελευταίοι απήντησαν με δολοφονική επίθεση με ρόπαλα κατά των διαμαρτυρομένων κατοίκων, πολλοί εκ των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά.
Ένας εξ' αυτών φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι.
Η απρόκλητη αυτή ενέργεια από τους «φιλάνθρωπους ...ΠΗΓΗ

Σχολείο απαγορεύει σε κοριτσάκι να φοράει σταυρό, ενώ επιτρέπει τα ‘βραχιολάκια’ των Σιχ



Σχολείο στην Αγγλία, είπε σε ένα κοριτσάκι να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ την ίδια στιγμή αφήνει τα παιδιά Σιχ να έρχονται στο σχολείο με τα δικά τους χαρακτηριστικά ...
βραχιολάκια (τα bangles), που δηλώνουν την θρησκεία τους.
Η 8χρονη Lauren Grimshaw-Brown διατάχθηκε να βγάλει από το λαιμό της ένα σταυρουδάκι, για λόγους ‘υγείας’ και ‘ασφάλειας’.Αλλά έξαλλη η μητέρα της 8χρονης (στην φωτογραφία πάνω: τοκοριτσάκι δείχνει το 'επικίνδυνο' σταυρουδάκι) κατηγόρησε το σχολείο ότι έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά, διότι επιτρέπουν στα παιδιά από άλλες θρησκείες να φορούν κοσμήματα για θρησκευτικούς λόγους.
«Είμαστε μια χριστιανική οικογένεια και τα παιδιά μου φορούν σταυρουδάκια στο λαιμό τους», είπε.


«Ο δάσκαλος είπε στην Lauren να βγάλει το σταυρό που φορούσε επειδή προφανώς δεν επιτρέπεται οι μαθητές να φορούν κοσμήματα.

http://redskywarning.blogspot.com/

Προαναγγελμένη αναπαραγωγή αδιεξόδου


Tου Χρήστου Γιανναρά
Οι πρώτες εκατό μέρες διακυβέρνησης (ή καινούργιας κομματικής ηγεσίας) κρίνουν (προεξοφλούν με σιγουριά) την επιτυχία ή το φιάσκο για το υπόλοιπο της θητείας στην άσκηση εξουσίας.
Γιατί αυτό; Μα, επειδή το τρίμηνο υπεραρκεί (είναι όχι οπωσδήποτε ο αναγκαίος, αλλά πάντως ο ικανός χρόνος) για να φανεί, αν η κυβέρνηση (ή ο κομματικός ηγέτης) διαθέτει το ένα, πρωταρχικό και κύριο προσόν: επιτελική ικανότητα. Και επιτελική ικανότητα σημαίνει: Ρεαλιστική διάγνωση και εκτίμηση των προβλημάτων. Ιεράρχηση των προτεραιοτήτων για την αντιμετώπισή τους. Εντοπισμό της ανθρώπινης ποιότητας των στελεχών που απαιτούνται για να επιδιωχθεί η λύση τους.
Οι πρώτες εκατό ημέρες της σημερινής στην Ελλάδα κυβέρνησης, προεξοφλούν εναργέστατα ότι θα συνεχίσει και αυτή να αναπαράγει το δεδομένο πια στη χώρα πολιτικό αδιέξοδο. Η διαφοροποίησή της από τη νεοδημοκρατική συμφορά που προηγήθηκε, εξαντλείται αποκλειστικά σε τερτίπια της τεχνικής των εφέ.
Το πολιτικό στην Ελλάδα αδιέξοδο εντοπίζεται σε παράγοντα που προηγείται και της επιτελικής ικανότητας ή ανικανότητας κυβερνώντων και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δημιουργείται το αδιέξοδο από την ολοκληρωτική αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας να ηγηθεί αποδεσμευμένη από τη σκοπιμότητα της επανεκλογής της. Αυτή η σκοπιμότητα καθιστά ανίκανη την ηγεσία (κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση) να διαγνώσουν τα πραγματικά προβλήματα, να ιεραρχήσουν προτεραιότητες στην αντιμετώπισή τους, να επιστρατεύσουν ανθρώπινη ποιότητα για τη λύση τους.
Δεν υπάρχουν για την ηγεσία προβλήματα που απαιτούν λύση. Η οικονομική χρεοκοπία της χώρας, η εφιαλτική υποβάθμιση της παιδείας και της κατά κεφαλήν καλλιέργειας, ο εξευτελισμός και η τέλεια αποδυνάμωση της χώρας σε επίπεδο Διεθνών Σχέσεων, η δημοσιοϋπαλληλοποίηση των στελεχών της άμυνας, η ανασφάλεια που δημιουργεί η ασύδοτη τρομοκρατία και οι παράνομες δραστηριότητες παράνομων μεταναστών σε γκετοποιημένες συνοικίες μεγαλουπόλεων, αυτά όλα και μύρια όσα ακόμα δεδομένα, δεν είναι για τους πολιτικούς προβλήματα. Είναι μόνο αφορμές για ρητορεύματα και χειρισμούς (αποφάσεις ή νομοθετήματα) που θέλουν μόνο να κερδίσουν τις εντυπώσεις, όχι να μεταβάλουν τα δεδομένα.
Γι’ αυτό και δεν λύνεται κανένα πρόβλημα, σωρεύονται τα προβλήματα άλυτα, γαγγραινιάζουν, μολεύουν τη χώρα. Οι πολιτικοί δεν κρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους στη διαχείριση των κοινών, κρίνονται ως παίκτες στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Το παιχνίδι τους έχει αυτονομηθεί από την κοινωνία, η κοινωνία το παρακολουθεί σα να μην την αφορά, από την κλειδαρότρυπα της ψυχολογικής εμπλοκής, όπως το Big Brother. Και ψηφίζει, ολόιδια όπως στο ψυχανώμαλο θέαμα, με κριτήρια άκριτης συμπάθειας ή αντιπάθειας ποιος να φύγει, ποιος να μείνει.
Αν δεν είχε αδρανοποιηθεί κριτικά η κοινωνία, ο απολογισμός, τις προάλλες, των πρώτων εκατό ημερών διακυβέρνησης από τον σημερινό πρωθυπουργό θα είχε προκαλέσει τα αντανακλαστικά της αξιοπρέπειας των ακροατών του: Κάποιοι θα είχαν σηκωθεί να φύγουν, να μην καταστήσουν με την παρουσία τους αυτονόητο ή ανεκτό τον εμπαιγμό. Εστω και με «αποδομημένο» (επίσημα, από το υπουργείο Παιδείας) τον αυτοσεβασμό της η ελλαδική κοινωνία μπορεί να ξεχωρίσει πότε ένας ολίγιστος ηγέτης την προσβάλλει κομπορρημονώντας για το τίποτα.
Προσβάλλουν τη λογική, προσβάλλουν την αξιοπρέπεια, προσβάλλουν την ανθρωπιά οι πρώτες εκατό ημέρες της κυβέρνησης, το ίδιο και η ατολμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μισθωτοί και συνταξιούχοι καλύπτουν το 85% των εισπραττόμενων φόρων, οι έμποροι, οι βιομήχανοι, οι ιδιώτες επαγγελματίες και επιχειρηματίες μόλις το 10%. Και η κυβέρνηση (αδιάντροπα «σοσιαλιστική») για να αντιμετωπίσει τη χρεοκοπία στην οποία οδήγησαν τη χώρα τα κόμματα εξουσίας και ο συνδικαλισμός, φορολογεί τους μισθωτούς και πάλι, με πάγωμα μισθών και συντάξεων και πρόσθετους έμμεσους φόρους. Δεν ξεκινάει από τις μαρίνες, να ελέγξει «πόθεν» τέτοια μυθώδη σκάφη σε ατέλειωτο πλήθος, με τι φόρους συνεισφέρουν στα κοινά οι ιδιοκτήτες των αναρίθμητων ονειρώδους πολυτέλειας επαύλεων, οι κάτοχοι υπερπολυτελών οχημάτων, η πλημμυρίδα των θαμώνων πανάκριβων νυχτερινών κέντρων.
Δεν μας είπε ο θλιβερά ολίγιστου μεγέθους πρωθυπουργός, στις εκατό πρώτες ημέρες της πρωθυπουργίας του και του διεθνούς διασυρμού της χρεοκοπημένης χώρας μας, πόσους χρυσοκάνθαρους «ειδικούς συμβούλους» υπουργείων απέλυσε, πόσο μείωσε τις ιλιγγιώδεις απολαβές προέδρων και διοικητικών συμβουλίων εταιρειών του Δημοσίου, πόσους από τους χαριστικά διορισμένους στη Βουλή εξωπέταξε παραδειγματικά, πόσα τηλεοπτικά κανάλια, βαρυνόμενα με τεράστια χρέη στο Δημόσιο, οδήγησε στον εισαγγελέα.
Δεν έχει τέλος, ούτε και νόημα, η απαρίθμηση των μεροληπτικών παραλείψεων ή της σωρείας των αποδείξεων κραυγαλέας ανικανότητας της κυβέρνησης, ουσιαστικής ανυπαρξίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μην κατατριβόμαστε οι πολίτες με τη συμπτωματολογία. Το πολιτικό μας σύστημα έχει θεσμικά αυτοπαγιδευτεί σε προϋποθέσεις που ακυρώνουν κάθε ενδεχόμενο αποτελεσματικής αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων. Το διαζύγιο της πολιτικής από την κοινωνία είναι στην Ελλάδα καθεστωτική πραγματικότητα, οι πολίτες είμαστε όμηροι των κομμάτων και των συνδικαλιστικών τους αποφύσεων. Κάποτε η απειλή «να κατέβουν τα τανκς» χαλιναγωγούσε κάπως την ασυδοσία της κομματοκρατίας και του συνδικαλισμού. Σήμερα την απόλυτη αυθαιρεσία του συστήματος επιβάλλουν τα τρακτέρ των δήθεν αγροτών, ακαταγώνιστα.
Να αλλάξει ένδοθεν, από μόνο του το σύστημα, είναι λογικά και πραγματικά αδύνατο. Οι δικλίδες ασφαλείας του συστήματος διαιωνίζουν τη μετριότητα και ατολμία στις ηγεσίες, ώστε η μικρόνοια και η φτηνή ιδιοτέλεια να καθορίζουν τις αποφάσεις. Είναι ποτέ δυνατό να αρνηθούν τα κόμματα τις κομματικές τους νεολαίες και τους έμμισθους πράκτορές τους στον συνδικαλισμό; Είναι δυνατό να συγκρουσθούν με τον εμπορικό αμοραλισμό των τηλεοπτικών καναλιών, τη μεθοδική εξηλιθίωση της ελλαδικής κοινωνίας; Είναι ποτέ δυνατό να θελήσουν την ανάκαμψη της Παιδείας, τη συνεπή προτεραιότητα της κριτικής σκέψης, τον αποκλεισμό του δογματισμού «αποδομιστών» και εθνομηδενιστών, το πρωτείο του πολιτισμού ως ενεργό αυτοσυνειδησία των Ελλήνων;
Πολιτική πρόταση για την έξοδο από το αδιέξοδο δεν εμφανίζεται. Φλυαρούμε για τα δευτερεύοντα.
Πηγή

Στην Κούβα ασθενείς ψυχιατρικού νοσοκομείου πέθαναν από το κρύο...



Είκοσι έξι ασθενείς σε ψυχιατρικό νοσοκομείο στην Αβάνα έχασαν τη ζωή τους λόγω του άσχημου καιρού ο οποίος επικράτησε αυτή την εβδομάδα, επιβεβαίωσαν οι αρχές της Κούβας χθες Παρασκευή.

Το υπουργείο Δημόσιας Υγείας ανέφερε σε ανακοινωθέν του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση ότι οι θάνατοι οφείλονταν στις ασυνήθιστα χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, που έπεσαν κάτω των 10° Κελσίου.

Οι ασθενείς --όλοι τους ηλικιωμένοι-- υπέφεραν από ..

ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση και πέθαναν από φυσικά αίτια, όμως κατά πληροφορίες η αμέλεια και η έλλειψη των αναγκαίων εφοδίων στο νοσοκομείο ενδέχεται να συνέβαλαν στους θανάτους.

Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει έρευνα για τους θανάτους και θα υπάρξουν ποινικές συνέπειες σε βάρος όσων βρεθούν ευθύνες. Εντοπίστηκαν "διάφορες ανεπάρκειες" στα μέτρα που είχε λάβει το νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση ακολούθησε έκθεση της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Κούβα την Πέμπτη. Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ελισάρδο Σάντσες υποστήριξε ότι η ευθύνη για τους θανάτους των ασθενών βαρύνει αποκλειστικά το νοσοκομείο, διότι δεν τους παρείχε επαρκή τροφή, κουβέρτες και ζεστά ρούχα.

Η Κούβα παρέχει δωρεάν υγειονομική περίθαλψη σε όλους. Η Αβάνα παραδέχεται ότι το σύστημα υγείας στη χώρα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, και επιρρίπτει μέρος της ευθύνης στο εμπάργκο των ΗΠΑ, το οποίο καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την εισαγωγή φαρμάκων, εξοπλισμού κ.ά.

Ο Νιγηριανός που “ξυλοκοπήθηκε” μέσα στο Α/Τ αλλά τελικά πέθανε σπίτι του μετά από 10 ημέρες…

Posted by J.McManus

…κι έγινε μέγα θέμα από τον… ανακριτή κι ιατροδικαστή ΓΑΠ στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης (;), ο περιβόητος “Χιλιανός”, ο πολιτικός πρόσφυγας του …Πινοσέτ ντε, που αφέθηκε ελεύθερος ενώ εκατηγορείτο γι΄απόπειρα ανθρωποκτονίας και στο φινάλε οι «Ακροδεξιοί Φασίστες Χανιώτες» που έκαψαν την Συναγωγή κι απεδείχθησαν, φευ, Αμερικανο-Βρετανοί.

à propos: Υπάρχει περίπτωση να βρείτε τους αληθινούς δράστες της τραμπούκικης επίθεσης εις βάρος της Κούνεβας, ή θ’ αλωνίζει επ’ αόριστον η φαιοκόκκινη προπαγάνδα και λασπολογία;

Υπό κανονικές συνθήκες θα γράφαμε ότι: “τρίτωσε” το κακό.

Αλλά με σας τους λακαμάδες που΄χουμε μπλέξει, ο κατήφορος δεν έχει τέρμα.

Το ΠΑΣΟΚ φοβάται πάρα πολύ το διαδίκτυο


Τα πράγματα είναι απλά. Το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ φοβάται το αύριο. Το φοβάται πολύ. Στην αρχή, οι «πράσινοι» μας πρήξανε με το διαδίκτυο, με τη συμμετοχική δημοκρατία, με τις «διαβουλεύσεις» που τους βγήκαν μπούμερανγκ. Μέχρι που κατάλαβαν ότι στον κόσμο του internet, δεν φτουράνε, δεν είναι αγαπητοί. Κάποιοι μάλιστα, τους σιχαίνονται. Εκεί, στα ηλεκτρονικά υψίπεδα, κάποιος μπορεί να μιλήσει χωρίς φόβο, χωρίς αναστολές. Και να λέει αυτά που θέλει, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κοσμιότητες ή ψεύτικα χαμόγελα και λοιπά φτιασιδώματα, ξεδιπλώνοντας τα όποια ταλέντα του.

Και άρχισε η ηλεκτρονική αντιπολίτευση, εκεί στο διαδίκτυο. Σκληρή, ανελέητη, καυστική και αυθόρμητη, δημιουργώντας πονοκεφάλους στην «πράσινη» εξουσία. Μια καλή εναλλακτική λύση το internet λοιπόν, δεδομένου ότι η ΝΔ στα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν είναι αγαπητή και ό,τι και να λέει, φιμώνεται. Κάποιος κάπου, πρέπει και να αντιδρά, εκτός αν «αποφασίστηκε» η μετατροπή της χώρας μας σε ΕΣΣΔ.

Και άρχισε η καταστολή, με τη «συνδρομή» κρατικών υπηρεσιών που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων που θέλουν οι άνθρωποι (τους καταλαβαίνω απόλυτα) να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, γιατί έχουν υπόψη τους ότι αυτοί που κυβερνούν είναι αδίστακτοι.

Μη ζορίζεστε όμως: «έχει υπηρεσίες το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Δημόσιο», άλλωστε… Δεν το έχω πει εγώ αυτό. Το είπαν αυτοί, χρόνια πριν και το αποδεικνύουν τώρα. Δεν χάνουν ευκαιρία. Πριν καλά-καλά κατατεθούν οι μηνύσεις, να και οι «υπηρεσίες».

Για το indymedia που ευθύνεται για κακουργηματικές πράξεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Απόλυτη ασυλία για τα αγαπημένα και εξεγερμένα παιδιά της αριστεράς. Εκεί κάνει τζιζ… Πώς να μπουν άλλωστε οι διωκτικές στο Πολυτεχνείο;

Θα φωνάζει η αριστερά (που τώρα λουφάζει υποκριτικά μπροστά στην καταστολή που ασκείται στο διαδίκτυο) και οι εφημερίδες της, θα εξαπολύσουν μύδρους οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι από τα κανάλια και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάνει στο μεταξύ μια χαρά τη δουλειά της.

Προσπάθησε λοιπόν το εθνομηδενιστικό και ολοκληρωτικό στη θεώρησή του ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει το αύριο, το ίδιο αύριο που ευαγγελίζεται (ή μάλλον, ευαγγελιζόταν).

Πως; Με καταστολή, με «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων (αλήθεια, αυτό δεν είναι παράνομο;) μέσω «προθύμων» και με αστείες στην κυριολεξία ποινικές διώξεις (που φυσικά, ενώπιον των δικαστών θα καταπέσουν, χωρίς όμως τότε να το μάθει κανείς, χορηγία των «προοδευτικών» και κατευθυνόμενων ΜΜΕ).

Επικαλούμενο νομοθεσίες, με «ψαρώματα» και με χειραγώγηση των υπηρεσιών. Ψέματα, προβοκάτσιες, συνεργασία με άτομα που περιφέρονται στην πιάτσα του λεγόμενου journalistic underworld (του δημοσιογραφικού υπόκοσμου, ναι υπάρχει και αυτός), έτοιμα για κάθε λογής εργολαβίες σπίλωσης, υπονόμευσης και διασποράς φημών, συνθέτουν το παζλ μιας κυβέρνησης, με τόσα πολλά ηθικά ανομήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Σταλινισμός με τα όλα του. Αλήθεια, πόσο καιρό ακόμα θα τους αντέξουν οι πολίτες;

Νίκος Χιδίρογλου
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Η καθολική εκκλησία αντιμέτωπη με το πολιτικό Ισλάμ


Η Καθολική Εκκλησία άρχισε τις δικές της προετοιμασίες για να αντιμετωπίσει το πολιτικό Ισλάμ. Ο Πάπας Βενέδικτος XVI συγκαλεί Σύνοδο για την Μέση Ανατολή με σκοπό την ενίσχυση των Χριστιανών της διασποράς.
Η τύχη δεκαεπτά εκατομμυρίων Χριστιανών στην Μέση Ανατολή, εκ των οποίων πέντε εκατομμύρια είναι Καθολικοί, προβληματίζει τον Πάπα. Για τον λόγο αυτό συγκαλεί το προσεχές φθινόπωρο, στην Ρώμη, από 10 έως 24 Οκτωβρίου, τους 150 Επισκόπους των δεκαεπτά κρατών της ευρύτερης περιοχής, σε μία «ειδική Σύνοδο».
Ήδη το Βατικανό έθεσε προ ημερών σε κυκλοφορία, το πρώτο ενημερωτικό έγγραφο, τα ”lineamenta” (διαθέσιμη γλώσσα: γαλλικά) που αποτελείται από τριάντα σελίδες, των θεμάτων που θα συζητηθούν.
Μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει επίσημο έγγραφο της Καθολικής Εκκλησίας στο οποίο να εκφράζονται με τόση σαφήνεια και χωρίς περιστροφές, οι δυσκολίες που δημιουργούνται από την άνοδο του Ισλάμ. Το πνεύμα που επικρατεί είναι δεδομένο: τα ακραία ρεύματα αποτελούν απειλή για όλους και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε από κοινού.
Με την άνοδο του ισλαμικού ολοκληρωτισμού, οι επιπτώσεις εις βάρος όλων των Χριστιανών αυξάνουν σε όλα τα μέρη. Ειδική αναφορά γίνεται για τις διώξεις ή κακομεταχείριση των Χριστιανών στο Ιράκ, στην Αίγυπτο και στην Τουρκία. Στο ίδιο έγγραφο γίνεται μνεία για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Χριστιανών μεταναστών που προέρχονται από τις Φιλιππίνες, την Ινδία, το Πακιστάν και εργάζονται στην περιοχή του Κόλπου.
Ένα άλλο θέμα που θα απασχολήσει την Σύνοδο είναι οι σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους. Δεδομένου ότι στο Ισλάμ δεν υφίσταται διαχωρισμός, οι Χριστιανοί στα μουσουλμανικά κράτη αντιμετωπίζονται ως «μη πολίτες». Επίσης θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο ζήτημα της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελευθερίας της συνειδήσεως, οι οποίες είναι «άγνωστες» στην μουσουλμανική νοοτροπία.
Πηγή

Για τους Ομογενείς χρειαζόντουσαν 200 ψήφοι, για τους λαθρομετανάστες 151;

Πέρυσι η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε φέρει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο το οποίο έδινε το δικαίωμα στους ομογενείς μας του εξωτερικού να ψηφίζουν στις εκλογές. Για να γίνει όμως αυτό νόμος του κράτους, πληροφορηθήκαμε ότι χρειαζόταν η θετική ψήφος των 2/3 (200 βουλευτών) της Βουλής. Τέτοια πλειοψηφία δεν υπήρχε, καθώς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν το νομοσχέδιο, και γι’ αυτόν τον λόγο το νομοσχέδιο δεν πέρασε.

Τώρα το ΠΑΣΟΚ, με τις ευλογίες της αριστεράς και της… προόδου, φέρνει στη Βουλή αυτό το αισχρό νομοσχέδιο που παρέχει ελληνική ιθαγένεια σε αλλοεθνείς λαθρομετανάστες, άρα και δικαίωμα ψήφου. Όπως λέγεται, το νομοσχέδιο αυτό χρειάζεται απλή πλειοψηφία -151 ψήφων- για να περάσει. Πως είναι δυνατό να ισχύει κάτι τέτοιο;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΕΚ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/.


ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Διδάσκω σε δημόσιο ΙΕΚ σε παραϊατρικά επαγγέλματα στην Αθήνα και έχω να σας πω το εξής που με έκανε να προβληματιστώ:
Στις αρχές της εβδομάδας τσακώθηκαν Ελληνίδες μαθήτριες και Αλβανίδες στο χώρου του σχολείου. Ζήτησα να μάθω το λόγο και έμαθα ότι οι Αλβανίδες «μοίραζαν» τις θέσεις στα δημόσιο νοσοκομεία.
Π.χ. έλεγε κάποια:
- Εγώ θα διοριστώ εκεί, η άλλη εκεί, η άλλη εκεί.
Όταν, στο αστείο τους είπαν κάποιες Ελληνίδες σπουδάστριες:
- Αφήστε κάτι και για μας, οι Αλβανίδες με υπεροπτικό ύφος απάντησαν:
- Εσείς διοριζόσασταν τόσα χρόνια, τώρα είναι η σειρά μας!
Κάποιες Βορειοηπειρώτισσες κοπέλες πήραν το μέρος των Ελληνίδων.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αντάλλαξαν κι άλλα λόγια, υψώθηκαν οι τόνοι και χρειάστηκε η παρέμβασή μας.
Έκανα παρατήρηση στην ομάδα με τις Αλβανίδες σπουδάστριες και τις ρώτησα για ποιο λόγο είναι τόσο υπεροπτικές και τόσο σίγουρες για το διορισμό τους και για ποιο λόγο έχουν σίγουρο ότι δεν θα ξαναδιοριστεί καμιά Ελληνίδα στα δημόσια νοσοκομεία. Μου απάντησαν ότι τους το διαβεβαίωσε κάποιος συμπατριώτης τους και ότι αυτό θα γίνει μόλις τακτοποιηθεί το ζήτημα της ιθαγένειας!!!! Μάλιστα τις διαβεβαίωσε ότι αυτές θα διορίζονται κατά προτεραιότητα επειδή είναι μετανάστριες, τους είπε ότι έχουν ασκήσει πιέσεις στην Ελλάδα και είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρουν κι αυτό, όπως και τόσα άλλα.!!!!
Είπα στις Αλβανίδες μαθήτριες ότι δεν θα ανεχθώ ξανά τέτοιες προκλήσεις μέσα στην τάξη μου και τελείωσε το θέμα εκεί.
Έχω θυμό μέσα μου γιατί σκέφτομαι ότι δε φτάνει που απαιτούν ελληνική ιθαγένεια που σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου ολόκληρου, δεν μοιράζουν ιθαγένειες σε λαθρομετανάστες, θέλουν να διορίζονται και στο Δημόσιο εις βάρος των ντόπιων, μάλιστα «κάποιοι» Αλβανοί το έχουν σίγουρο. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν κάποιος μπαίνει παράνομα σε μία χώρα, θεωρείται λαθρομετανάστης. Νόμιμος μετανάστης είναι μόνο αυτός που μπαίνει σε μια άλλη χώρα υποβάλλοντας αίτηση για άδεια εισόδου προσκομίζοντας και τα απαραίτητα έγγραφα, αστυνομικά και ιατρικά, και όταν αυτή εγκριθεί, τότε μπαίνει, όπως πήγαιναν Έλληνες στα πέρατα του κόσμου, νόμιμα.
Επειδή τις τελευταίες εβδομάδες, στα πλαίσια της προπαγάνδας υπέρ του λαθρονομοσχεδίου, κάποιες ιστοσελίδες και κανάλια προβάλλουν Αλβανούς ή Νιγηριανούς, απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων που τα πτυχία τους χρησιμεύουν μόνο ως κάδρα, όπως λένε, τους λέω ότι αυτό είναι επιχείρημα μόνο για αφελείς. Έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ. Επίσης, ξέρω πολύ κόσμο που έχει κάνει πτυχιακές σπουδές αλλά και μεταπτυχιακές στην Ευρώπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένες οι ξένες κυβερνήσεις να διορίζουν αυτούς τους αποφοίτους στο δημόσιο. Κάθε άλλο. Ξέρουμε καλά ότι όλοι όσοι πάμε έξω για σπουδές, η προοπτική μας είναι να επιστρέψουμε για να αξιοποιήσουμε αυτές τις γνώσεις στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ. Ακόμα και όσοι έχουν πάρει ξένες ιθαγένειες, πάντα υπό αυστηρές προϋποθέσεις, ποτέ μαζικά και ποτέ σε λαθρομετανάστες, ακόμα κι αυτοί δεν διορίζονται στο δημόσιο, μόνο σε κάποιες επιχειρήσεις που μπορεί να τελούν υπό την αιγίδα του δημοσίου. Τις θέσεις αυτές τις κρατάνε για τους δικούς τους πολίτες και καλά κάνουν. Ακόμα και στις χώρες της Ε.Ε. υπάρχει αυτή η δέσμευση από τις περισσότερες χώρες και όπου επιτρέπεται έχουν θεσπιστεί τόσο αυστηρές προϋποθέσεις που είναι σχεδόν απαγορευτικό να γίνεις δημόσιος υπάλληλος από μια χώρα της Ε.Ε. σε άλλη.
Αυτοί οι άνθρωποι τι ζητάνε πια από εμάς; Για σκεφτείτε, αν καταφέρουν να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο – δολοφόνος για το γηγενή πληθυσμό, πόσο περισσότερο απαιτητικοί και επιθετικοί μπορεί να γίνουν.

Κ. Π.
Καθηγήτρια σε ΙΕΚ Αθηνών.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

Αντιδράσεις των Αλβανών στην ΠΓΔΜ για τη διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας



Οι αλβανικής καταγωγής μαθητές της Α΄τάξης Δημοτικού απέχουν από τα μαθήματα σλαβομακεδονικής γλώσσας, τη διδασκαλία της οποίας εισήγαγε, ως υποχρεωτική, το υπουργείο Παιδείας της ΠΓΔΜ, από το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος σχολικού έτους, που ξεκίνησε σήμερα. Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας της ΠΓΔΜ προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις Αλβανών γονέων και όλων των αλβανικών πολιτικών κομμάτων στη χώρα, ενώ αλβανικές μη κυβερνητικές οργανώσεις συγκέντρωσαν 14.000 υπογραφές και προσέφυγαν στο Συνταγματικό Δικαστήριο της ΠΓΔΜ, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης. Η σλαβομακεδονική γλώσσα, έως χθες διδασκόταν ως υποχρεωτική για τους μαθητές των εθνικών μειονοτήτων στην ΠΓΔΜ (Αλβανοί, Τούρκοι, Ρομά, Σέρβοι, Βλάχοι) από την Δ΄τάξη δημοτικού. Εκπρόσωποι αλβανικών πολιτικών και κοινωνικών φορέων στην ΠΓΔΜ υποστηρίζουν ότι η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να επιβάλει, ως υποχρεωτική, τη διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας από την Α΄ Δημοτικού, για τους μαθητές των εθνικών μειονοτήτων, είναι αντισυνταγματική και αντιπαιδαγωγική.

«Οι Αλβανοί της Μακεδονίας μιλούν τη μακεδονική γλώσσα σε πολύ μεγάλο ποσοστό και αυτό δεν έχει να κάνει με την υποχρεωτική διδασκαλία της γλώσσας αυτής. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί οι Μακεδόνες, που δεν έχουν μάθει λέξη στα αλβανικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα απ' όσες μιλιούνται στη χώρα», υπογράμμισε η Ερμίρα Μεχμέτι, εκπρόσωπος Τύπου του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος στην ΠΓΔΜ, «DUI».
Ωστόσο, ο υπουργός Παιδείας της ΠΓΔΜ, Νίκολα Τοντόροφ, υπεραμύνθηκε της απόφασης αυτής.
«Η μακεδονική είναι η επίσημη γλώσσα όλης της επικράτειας της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Τα μέλη των μικρότερων εθνικών κοινοτήτων έχουν το δικαίωμα να διδάσκονται τη μητρική τους γλώσσα, αλλά αυτό δεν αποκλείει τη διδασκαλία της μακεδονικής γλώσσας από την πρώτη τάξη του δημοτικού», ανέφερε ο κ. Τοντόροφ.
Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «ακατανόητες» τις προτροπές πολλών δημάρχων, σε περιοχές όπου ο αλβανικός πληθυσμός αποτελεί πλειοψηφία, για αποχή από το μάθημα διδασκαλίας της σλαβομακεδονικής γλώσσας, στην Α΄Δημοτικού.


Καθημερινή

Αντί-εξουσιαστές: Τα «τάγματα εφόδου» των ξένων μυστικών υπηρεσιών και των μασόνων!!!



Όλοι η Ελλάδα σήμερα γνωρίζει αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος: Ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές», επιδοτούμενοι «υπερεπαναστάτες» και ποικίλοι «τρομοκράτες» είναι όργανα των μυστικών υπηρεσιών, «τάγματα εφόδου» του κράτους και του παρακράτους. Οι χώροι αυτοί των «αριστερίστικων» νεφελωμάτων έχουν εδώ και πολλά χρόνια αλωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες. Αποτελούν τους προνομιούχους χώρους στρατολόγησης φασιστικών ομάδων κρούσης του κράτους και του παρακράτους. Η διείσδυση, βεβαίως, δεν έχει περιοριοριστεί μόνο σε αυτούς τους χώρους, αλλά στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ πολιτικό στερέωμα από «άκρα δεξιά», μέχρι «άκρα αριστερά». Τέτοιοι παρακρατικοί θύλακες υπάρχουν και στα κόμματα. Τα κομματικά υποκείμενα της μεταλλαγμένης «αριστεράς» αποτελούν τους πολιτικά προνομιούχους, σήμερα, χώρους «παραγωγής» νεοταξικών ιδεών, αλλά οργανωμένων γενιτσάρων. Όλο αυτό το «κύκλωμα» των διεθνών οικονομικών κέντρων, των σπονσόρων και των μυστικών τους υπηρεσιών είναι καλοδουλεμένη εδώ και πολλές δεκαετίες και απλώνεται πάνω από την ελληνική κοινωνία σαν ένας εφιαλτικός ιστός της αράχνης. Έχει οικοδομηθεί ένα πολυπλόκαμο δίκτυο:

α). Δίκτυο επιδοτήσεων και χρηματοδοτήσεων ιδεολογικών και πολιτικών εστιών μόλυνσης και καθοδήγησης της απελπισμένης νεολαίας.



Αυτό απλώνεται στα ΜΜΕ, στα κόμματα και στις «εξτρεμιστικές» οργανώσεις. Εδώ μέσα βρίσκονται οι «Ιοί», το indymedia, πολιτικοί, δημοσιογράφοι σταρ και τηλεστάρ, δικηγόροι, ιστολόγια κ.λπ: Όλοι με κόκκινα και αντι-εξουσιαστικά γιλέκα…
β). Δίκτυο μηχανισμών παραγωγής καθοδηγητών και οργάνωσης «ταγμάτων εφόδου»: Τα δίκτυα των Εξαρχείων π.χ. τα «ορμητήρια» αυτά, τα τόσο γνωστά και «επώνυμα», αλλά και τα τόσο άθιχτα από το καθεστώς. Απολαμβάνουν δεκαετίας τώρα μιας σκανδαλώδους ασυλίας, βρίσκονται στο απυρόβλητο…
γ). Δίκτυο μηχανισμών που συνδυάζουν την παραγωγή «αντιρατσιστικών» ιδεολογημάτων με την πρακτική της «αντιρατσιστικής» τρομοκρατίας.
Εδώ βρίσκονται οι ποικίλες επιδοτούμενες ομάδες του «αριστερίστικου» φάσματος, καθώς και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ…
δ). Τέλος, υπάρχει το «δίκτυο» παραγωγής και καθοδήγησης τρομοκρατικών ομάδων κρούσης: «17Ν» και Ε.Λ.Α. παλιότερα οι νέες σήμερα…
Όλα αυτά έχουν αναλυθεί διεξοδικά, εδώ και πολλά χρόνια από το ΡΕΣΑΛΤΟ και από άλλους. Γι’ αυτό επιμέναμε κουραστικά ότι όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με αριστερές ιδέες και πρακτικές και ότι λάθος να τους χαρακτηρίζουμε ως αριστερούς, αναρχικούς κ.λπ…
Κάθε νοήμων άνθρωπος έχει αντιληφθεί όλον αυτόν τον ιστό της αράχνης. Σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην αντιλαμβάνεται τον πρακτορικό ρόλο όλων αυτών…
Αρχίζουν, τώρα να σπάνε κάποιοι «κρίκοι της αλυσίδας» και να καταγγέλλονται τα «έργα» των μυστικών υπηρεσιών και από τα «θύματά» τους.
Ήδη ο Βασίλης Τζωρτζάτος έχει πολλές φορές καταγγείλει το δίκτυο χαφιέδων των «Εξαρχείων», το κύκλωμα των δικηγόρων της υπόθεσης «17Ν», τα βρόμικων «αριστερίστικα» έντυπα» κ.λ.π…
Τώρα έρχεται ο «αντιεξουσιαστής», Νίκος Κουνταρδάς να φωνάξει ανοικτά:
«Οι αντιεξουσιαστές είναι εντολοδόχοι ξένων μυστικών υπηρεσιών και ΜΑΣΟΝΩΝ».
Ο Νίκος Κουνταρδάς, ο οποίος είχε προβληθεί από τους αντιεξουσιαστές ως «μαχητής και ήρωας» έρχεται σήμερα να δηλώσει:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες, νεράιδες, ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Όσο κυλούν οι μέρες, τόσο και πιο χαρακτηριστικά αποκαλύπτεται πως το λαθρονομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ που επιχειρεί να εμπορευτεί την Ελληνική ψυχή, δε συνιστά ούτε ένα αποσπασματικό μέτρο ξεκομμένο και ανεξάρτητο από τη συνολική του πολιτική, ούτε πολύ περισσότερο μπορεί να εκλαμβάνεται ως μια συμπλεγματική εμμονή του αμφιλεγόμενου ηγέτη του.


Αποτελεί συστατικό στοιχείο μιας έξωθεν επιβαλλόμενης πολιτικής, που στοχεύει σε ευρύτερες κοινωνικές, πολιτικές αλλά και γεωπολιτικές ανακατατάξεις.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_1938.html

Για την ουσία και το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, δε θα αναλωθούμε σ αυτό το άρθρο. Είναι κάτι που το έχουμε ήδη κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, και που θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον μέχρι την πλήρη κατάργησή τόσο του ίδιου, όσο και των μηχανισμών, των πολιτικών και τον εμπνευστών που το επέβαλαν.

Εδώ αυτό που έχει σημασία, είναι να επιχειρήσουμε τρία πράγματα:

1. Να προσδιορίσουμε με σαφήνεια τον μη αποσπασματικό του χαρακτήρα, αλλά την οργανική ένταξη του λαθρονομοσχέδιου στη γενικευμένη πολιτική επίθεση σε βάρος του Ελληνισμού..
2. Να ψηλαφίσουμε την πολιτική πρακτική των πολιτικών κομμάτων σε σχέση με τα επιχειρούμενα. Και το σημαντικότερο.
3. Να συγκεκριμενοποιήσουμε τις δυνατότητες της λαϊκής αντίστασης προκειμένου το μήνυμα να είναι σαφές και προς πάσαν κατεύθυνση.


Ή ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ, ή ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΚΑΘΕ ΑΝΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΝΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΝΕΧΘΕΙ.

1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ.


Επιγραμματικά και εντελώς ενδεικτικά, θα επιχειρήσουμε μια απλή απαρίθμηση επιλογών και προτεραιοτήτων που τη συνθέτουν.
- κατάθεση λαθρονομοσχέδιου
- επιχειρούμενη αναδιάταξη στρατηγικών σχεδιασμών στο Αιγαίο.
- συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης του υψηλού φρονήματος του Ελληνισμού (κατάργηση παρελάσεων κλπ)
- συστηματική προσπάθεια αποδυνάμωσης των παραδοσιακών αξιακών του προτεραιοτήτων (αποκαθήλωση θρησκευτικών συμβόλων, ανοικτή προσπάθεια υποταγής των εκκλησιαστικών ταγών κλπ)
- χειραγωγημένη φωνή στα ΜΜΕ με στόχο τη διαμόρφωση κοινωνικής συνείδησης αποδοχής ή τουλάχιστον παθητικής ανοχής στα επειχειρούμενα.
- δικαστικά πραξικοπήματα με στόχο τη νομιμοποίηση της ανθελληνικής και υπονομευτικής δράσης (βλέπε αθώωση Πρωτονοτάριου κλπ)
- χειραγώγηση και υποταγή της ΕΛ.ΑΣ. απόπειρα μετατροπής της από θεσμό περιφρούρησης της έννομης τάξης, σε φόρουμ ανοχής στην παραβατικότητα και σε μοχλό προώθησης των κυβερνητικών - κατά παράβαση του Συντάγματος - επιλογών.
- ένοχη σιωπή απέναντι στους ανθελληνικούς σχεδιασμούς των όμορων γειτόνων. Πρόκειται για μια σιωπή που «ανοίγει την όρεξη» και ρίχνει νερό στο μύλο των λογικών του αλυτρωτισμού και του σε βάρος της Ελλάδας επεκτατισμού.
- ηθελημένη αλληλοσύνδεση της οικονομικής δυσπραγίας με την πορεία των εθνικών θεμάτων, εκούσια ανοχή στις πρακτικές των υπερεθνικών νταβατζήδων, εγκληματική σύμπραξη με όσους επιβουλεύονται το μέλλον του τόπου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα επικίνδυνο πλέγμα πρωτοφανών παρεμβάσεων που αγγίζουν την κοινωνία, τους θεσμούς, την οικονομία, την εθνική άμυνα, τη λειτουργία του πολιτεύματος και των μηχανισμών διοίκησης, επιχειρείται ένας πρωτοφανής βιασμός της καθημερινότητάς μας, και αυτό τίποτε καλό δεν προδιαγράφει για την επόμενη μέρα

2. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:


Εδώ οφείλουμε οι αλήθειες να είναι ξεκάθαρες όσο και αν αυτό πονά και θυμώνει ορισμένους. Το μεγαλείο της αλήθειας άλλωστε είναι να πονά για να προτρέπει τους πάντες να τολμήσουν να την κοιτάξουν κατάματα.
- το πολιτικό σύστημα δεν έχει ανάγκη μόνο αυτούς που το συμπολιτεύονται στις κυρίαρχες επιλογές. Χρειάζεται και τις αντιπολιτευόμενες φωνές εκείνων που με τρόπο ακίνδυνο για το ίδιο επιχειρούν να το νομιμοποιήσουν.
- στα πλαίσια αυτά λοιπόν οφείλουμε να δούμε - στο βαθμό που θέλουμε να δούμε με ρεαλισμό - και τις εσωκομματικές παρενθέσεις που δήθεν κόπτονται για τους θεσμούς όπως αυτές του κ Παπουστή για παράδειγμα, οι οποίες «αντιπολιτεύονται» τον τύπο για να αφήσουν στο απυρόβλητο την ουσία, αλλά τις εμφαινόμενες ως περισσότερο ξεκάθαρες αντιπολιτευόμενες κραυγές που φιλοδοξούν τάχα μέσα από τις δημοψηφισματικές λογικές, να εκτονώνουν ανώδυνα για το σύστημα τις λαϊκές αντιστάσεις.

ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΛΟΓΙΚΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ.


Είναι άλλο πράγμα να αποφασίζει ο Ελβετικός λαός για το αν θέλει ή όχι μιναρέδες στη χώρα του, και είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να προτείνεται ν αποφασίσει ο Ελληνικός λαός αν θέλει ή όχι την κατάλυση της συνταγματικής νομιμότητας. Τελεία και παύλα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Η στάση των πολιτικών κομμάτων - μηδενός εξαιρουμένου - πρέπει να κρίνεται υπό το πρίσμα της αταλάντευτης αποφασιστικότητάς τους να υπερασπίζονται το λαό και τον τόπο εν όψει μιας γενικευμένης επίθεσης, και όχι από την ομορφάδα, τη δελεαστικότητα και τον όποιο ψευδεπίγραφο δημοκρατισμό της πολιτικής τους συνθηματολογίας.

Κυρίως όμως η στάση των πολιτικών κομμάτων, πρέπει να κρίνεται από το δια ταύτα.
Από το πώς δηλαδή διαχειρίζονται.
Από το που κατευθύνουν.
Από το αν και κατά πόσο πρωτοστατούν.
Στην ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ , πολύ δε περισσότερο όταν ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σχέδιο γενικευμένης επίθεσης σε βάρος του μέλλοντος του δικού του και της πατρίδας του.

3. ΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


- η «φορολογική επανάσταση» η οποία εκτεταμένα έχει αναλυθεί σε σχετική ανάρτηση στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ». Συνιστά πολιτική πράξη. Πράξη αμφισβήτησης της νομιμότητας μιας πολιτικής εξουσίας που παραβιάζει ηθελημένα το Σύνταγμα. Κι οριοθετεί την απόλυτη λαϊκή αντίθεση στις επιχειρούμενες μεθοδεύσεις
- η άρνηση οποιουδήποτε ελέγχου από το όποιο όργανο της τάξεως, στην περίπτωση που δε θα φέρει το ΕΘΝΟΣΗΜΟ στην υπηρεσιακή του στολή. Ακόμα και για τις απλούστερες τροχαίες παραβάσεις. Να αναγκάσουμε τα ελληνικά δικαστήρια να μην προλαβαίνουν να επιδικάζουν τις ωμές παραβιάσεις του Συντάγματος από την πολιτική εξουσία. Μέχρι να βρεθεί ένας πρωτοδίκης που να πει: «Κύριοι το μέτρο σας είναι απαράδεκτο και ανθελληνικό. Πάρτε το πίσω και βάλτε το εκεί που ξέρετε». Θα είναι κι αυτό μια νίκη του Ελληνικού λαού στον μεγάλο του πόλεμο για την εθνική του ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.
- Στις δημοτικές εκλογές - όποτε και αν αυτές γίνουν - όλο οι έλληνες πολίτες που θα είναι διορισμένοι είτε στις εφορευτικές επιτροπές, είτε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι των κομμάτων τους, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, να καταθέσουν αμέσως ενστάσεις για να τις επιδικάσουν όλα τα εκλογοδικεία της χώρας, περί του απαραδέκτου και αντισυνταγματικού των εκλογικών καταλόγων με τους «ελληνοποιημένους» εισβολείς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Πρέπει όλοι μας ν καταλάβουμε ότι τα κόμματα τα οποία αγαπήσαμε και αφιερώσαμε σ αυτά τη ζωή μας, έχουν καταληφθεί από ηγεσίες που έχουν ενδώσει στη Νέα Τάξη στο βαθμό που δεν αντιδρούν στα εξυφαινόμενα ή εξαντλούν την αντίδρασή τους σ φραστικές και ανούσιες αντιπαραθέσεις αρνούμενα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν αταλάντευτα στην ιστορική τους αποστολή.

Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» θα εγκαινιάσει στήλη στην οποία θα καταγράφονται οι προτάσεις των ελλήνων πολιτών για τους τρόπους μαχητικής και αποφασιστικής αντίδρασης ΟΛΩΝ ΜΑΣ στα σχέδια της Νέας Τάξης που επιχειρεί αυτή η κυβέρνηση με σύμμαχο ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.


Οι παραπάνω προτάσεις ήταν ενδεικτικές.

Ούτε το αλάθητο διεκδικούν, ούτε εδώ τελειώνει για όλους εμάς ο μεγάλος αγώνας που έχουμε να δώσουμε για το μέλλον αυτής της πατρίδας.

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι: «ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΣΕΙΣ»

Και σ αυτή την απόφαση καλούμε όλον τον Ελληνικό λαό να είναι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ.

Ένας μεταναστούλης, παιδί μάλαμα, είχε 12 κιλά χασίς από την καλύτερη χώρα τού κόσμου, την Αλβανία , για να τα διοχετεύσει σε κάτι παλιο - Πατρινούς !


Πάτρα, Ελλάδα 23/01/2010 13:36 (ΑΠΕ-ΜΠΕ - του ανταποκριτή μας Η. Κάνιστρα)

Πάτρα - Συνελήφθη με 12 κιλά χασίς

Στα ίχνη κυκλώματος που εισάγει ναρκωτικά από την Αλβανία και τα διακινεί στην Αχαΐα και στην Αττική, βρίσκονται οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, μετά τη σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 12 κιλά χασίς.

Συγκεκριμένα όταν οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν, πως αλλοδαποί διακινούν ναρκωτικά, κατάφεραν να έλθουν σε επαφή μαζί τους, προσποιούμενοι τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις συμφώνησαν να...

συναντηθούν με δύο άτομα στην περιοχή Σελλιανίτκα Αιγίου, ώστε να γίνει η αγοραπωλησία της ποσότητας του χασίς. Κατά την διάρκεια της ανταλλαγής των ναρκωτικών με τα χρήματα, άλλοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή επενέβησαν και συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα 24/01/10 σε βίντεο από το enimerwsi