Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΣΜΗΝΗ ΠΟΥΛΙΩΝ

Αλβανός βίαζε τα παιδιά τoυ

Έναν Αλβανό έψαχνε η αστυνομία που είχε 5 παιδιά και βίαζε τα δύο ανήλικα κορίτσια (8-9 ετών)! Το κοριτσάκι έμεινε έγκυος και γέννησε πέρσι στην Νίκαια. Ανάγκαζε το ένα παιδί του να βλέπει τους βιασμούς. Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή.

Μέσα σε 10 ημέρες πρέπει να πληρώνουν το πρόστιμο στην εφορία

Μέσα σε διάστημα 10 ημερών πρέπει να πληρώνει ο οφειλέτης τα πρόστιμα στην εφορία από την ημέρα που θα του επιβληθούν। Ο νέος νόμος αναφέρει ότι μέσα σε 10 ημέρες θα πρέπει να γίνει διακανονισμός και να πληρώνει το 10% του ποσού που αναλογεί αν αυτό είναι τεράστιο ή όλο το ποσό για να μπαίνει ρευστό στο κράτος. Για να καταλάβετε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

Νεοδωδεκαθεϊστές-νεοπαγανιστές και αντιχριστιανικό μένος!


5368_1133510591132_1628312489_314746_3737371_n.jpg

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται το φαινόμενο της αναβίωσης της αρχαιοελληνικής θρησκείας. Αυτό αποδεικνύεται από δεκάδες έντυπα, εφημερίδες, μονογραφίες και ιστοσελίδες ,όπως «Δαυλός», «Δίαυλος Έψιλον», «Απολλώνειο Φως», «Ελληνική Αγωγή», «Ιδεοθέατρο» κ.ά.

Στα περιοδικά αυτά, όπως και στις ιστοσελίδες, περιέχονται με τη γενική ένδειξη «Γράφουν οι Φιλίστορες» αντιχριστιανικά δοκίμια με ελληνιστική αφετηρία.

Πρόσφατα ιδρύθηκε «Επιτροπή» για την αναγνώριση της θρησκείας του δωδεκάθεου. Θα παραθέσουμε εδώ ορισμένες θέσεις, που ,βέβαια, δεν διεκδικούν το αλάθητο του Πάπα και γίνονται με διάθεση καλής προαίρεσης, χωρίς φανατισμό και μισαλλοδοξία.


1. Το αντιχριστιανικό μένος που προβάλλεται στα περιοδικά αυτά, δεν παρουσιάζεται μόνο από τους νεοδωδεκαθεϊστές. Άνθρωποι που δεν θέλουν να έχουν καμιά σχέση με τις θρησκείες, που παθαίνουν αλλεργία με οτιδήποτε αφορά την αναζήτηση και εφαρμογή θείων νόμων, παθαίνουν παραλήρημα σε ό,τι αφορά το Χριστό και τη διδασκαλία του. Αν είναι κατανοητό να βάλλουν κατά του χριστιανισμού οι σημερινοί δωδεκαθεϊστές , πώς μπορεί να είναι κατανοητό να βάλλουν εναντίον του Χριστού παντελώς αδιάφοροι και ουδέτεροι;

2. Οι βολές των αρχαιοελληνιστών κατά του Χριστιανισμού έχουν ως μοναδική αφετηρία το γεγονός ότι ο Χριστός ήταν στην εθνικότητα Εβραίος. Οι αρχαιοελληνιστές είναι φανατικοί αντιεβραίοι.

Δεν τους απασχολεί τόσο η έρευνα του χριστιανικού δόγματος, της χριστιανικής ηθικής, της εκκλησιαστικής ιστορίας, ως κεφαλαίων έρευνας, όσο τους απασχολεί αν μπορούν από αυτά να αντλήσουν απόλυτα αντιεβραϊκά συμπεράσματα. Ο στιγματισμός του Χριστού από τους αρχαιοελληνιστές μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίος, συνιστά απεχθή και αξιοθρήνητο φυλετισμό (ρατσισμό), απολύτως ομόλογο με το ρατσισμό της σημερινής εβραϊκής ηγεσίας, πνευματικής και οικονομικοπολιτικής

3. Η παραπάνω στάση των αρχαιοελληνιστών κατά του Χριστού πηγάζει, κυρίως, από την «ιερότητα» του σεξουαλικού παράγοντα στον αρχαιοελληνισμό: Ο Δίας απήγαγε το νεαρό Γανυμήδη, η Ήρα μαλλιοτραβιόταν με τις ερωτικές αντίζηλές της, η Αφροδίτη είχε χίλιες πόρνες «ιέρειες» στην Ακροκόρινθο, έκτοτε όλες οι πόρνες ονομάζονται ,ευφήμως, ιερόδουλες.

Ο Διόνυσος και οι Βάκχες του ήταν ιερουργοί της ασωτίας, ο Πλάτων μας άφησε μοναδικής γλαφυρότητας ντοκουμέντο των απίστευτων ανοησιών που αράδιαζαν στην απεραντολογία τους οι συνδαιτυμόνες στο τραπέζι του Αγάθωνα, με τις ευλογίες του θεού της μέθης. Το γεγονός ότι παρόμοια γεγονότα με αυτά των αρχαίων Ελλήνων συναντώνται και στην Παλαιά Διαθήκη, αποτελεί «καραμέλα» στο στόμα των αρχαιοελληνιστών.

Όμως, οι Χριστιανοί δέχονται την Παλαιά Διαθήκη ως «προαγωγόν εις Χριστόν», σαν ένα βιβλίο, δηλαδή, που προφητεύει τον ερχομό του Θεού στη γη με το μανδύα ανθρώπου. Στις ακολουθίες της Εκκλησίας δεν αναγιγνώσκονται εδάφια που αφορούν την εβραϊκή ιστορία αλλά κείμενα που προλέγουν την έλευση του Θεού στον κόσμο. Από τα 49 βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης είναι ζήτημα αν μνημονεύονται τα μισά από αυτά.

4. Οι αρχαιοελληνιστές δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται κάτι πολύ απλό: Η πρωτοπορία των Ελλήνων δεν είναι πρωτοπορία στα πάντα, είναι πρωτοπορία σε κάτι. Πρωτοπόρησαν και έθεσαν τις βάσεις στην επιστήμη και στη φιλοσοφία, και το στοιχείο αυτό δεν το αρνείται κανείς. Όμως οι Έλληνες έθεσαν τις βάσεις και στη θρησκεία; Υπάρχει διεθνώς κάποιος Θεολόγος του δωδεκαθεϊσμού; ΚΑΝΕΙΣ.

Η Καινή Διαθήκη είναι το κορυφαίο θρησκευτικό «μπεστ σέλλερ» των αιώνων. Οι ειδικοί «καινοδιαθηκικοί» θεολόγοι είναι κατά τη διαδρομή των τελευταίων είκοσι αιώνων τόσοι, όσοι είναι και οι επιστήμονες που, από την άλλη μεριά, προώθησαν την αρχαιοελληνική επιστήμη ή την αντίστοιχη πολιτικοφιλοσοφική σκέψη. Από πού κι ως πού πρέπει η Ελλάδα να έχει τα πρωτεία και στη θρησκεία; Πόσοι ξέρουν τη «Θεογονία» και πόσοι την «Καινή Διαθήκη»;

5. Η χριστιανική θεολογία ερμηνεύει την εθνική καταγωγή του Χριστού ως Εβραίου κατ' απόλυτη αντιστοιχία προς την παραδοχή της ότι οι Εβραίοι υπήρξαν στη γη ο πρώτος λαός με ορθό θρησκευτικό προσανατολισμό. Η ένταξη του Ιησού, ως ανθρώπου και πολίτη, στην εβραϊκή κοινωνία αντιστοιχούσε στην θρησκευτικώς έτοιμη «μαγιά» που είχε στα χέρια του για να δουλέψει, όχι στη φιλοσοφική ή επιστημονική.

Όμως ο Ιησούς υπερβαίνει και τους Εβραίους και τους Έλληνες και τους Ρωμαίους και τους Γαλάτες και τους Αμερικανούς, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, όλα τα σύνορα και όλα τα έθνη, κόβει στα δύο την Ιστορία, η οποία χαρακτηρίζεται πλέον ως «π.Χ.» και «μ.Χ.». Το συμπέρασμα ,λοιπόν, που προκύπτει είναι ότι οι αρχαιοελληνιστές έχουν χρεία στοιχειώδους φροντιστηρίου σε θέματα θρησκείας. Πιθανώς είναι απαίδευτοι κι αυτό τους έχει καταστήσει εξαιρετικά εμπαθείς και εχθρικούς έναντι του Χριστιανισμού.

Χαμένοι μέσα στους ερωτικούς λαβύρινθους, τις σεξουαλικές μονομανίες των αρχαίων, τις ονειρώξεις που πηγάζουν από τα ανθρώπινα πάθη, τη φιλοδοξία και την οίηση των ποιητών και λογοτεχνών, είναι φυσικό να μην έχουν διάθεση και χρόνο να ασχοληθούν με τη χριστιανική σιωπή και την μέχρις αίματος ταπείνωση και αποφυγή των παθών από τους συνειδητούς χριστιανούς.

6. Οι αρχαιοελληνιστές είναι βέβαιοι ότι η χριστιανική διδασκαλία επηρεάστηκε από τον αρχαίο ελληνικό λόγο. Μάλλον το αντίθετο πρέπει να συνέβη, γιατί η «Γένεσις» της Π. Δ. γράφτηκε από τον Μωυσή μεταξύ 13ου και 12ου αι. π.Χ. , η δε «Θεογονία» του Ησιόδου, η βίβλος δηλαδή της Ελληνικής θρησκευτικής μυθολογίας, επτά αιώνες αργότερα.

Γιατί ,δηλαδή, ο Ιαπετός, πατέρας του Δευκαλίωνος και παππούς του Έλληνα, να προηγείται του Ιάφεθ, γιού του Νώε, και να μη συμβαίνει το αντίθετο; Το μόνο γεγονός για το οποίο μπορούν να κατηγορηθούν οι χριστιανοί από τους οπαδούς του δωδεκάθεου είναι, ότι προσάρμοσαν τους εξωτερικούς τύπους λατρείας (ναοδομία, άμφια, ακολουθίες, εορτές) στις ανάγκες της νέας πίστης. Αυτό πραγματοποιήθηκε από τους Τρεις Ιεράρχες (Μ. Βασίλειο, Γρηγόριο και Ιωάννη Χρυσόστομο) οι οποίοι ήταν φορείς και άριστοι γνώστες της ελληνικής παιδείας.

anonymos_apologitis

Προτιμάτε με επιμονή προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα: Η πιο απλή και πρακτική λύση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας!


Αποτελεί πλέον κοινή συνείδηση ότι τα δημόσια οικονομικά της χώρας μας βρίσκονται σε τόσο απελπιστική κατάσταση ώστε προσελκύουν πλέον τους παγκόσμιους καρχαρίες που «μυρίζονται αίμα» και συρρέουν για να μας κατασπαράξουν, απομυζώντας όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τα σχεδόν άδεια ταμεία μας.
Εμείς καταθέτουμε την δική μας απλή και πρακτική λύση, η οποία δεν είναι δυνατόν (για πολλούς, ευνόητους και απόλυτα κατανοητούς λόγους) να διατυπωθεί από καμιά επίσημη ελληνική αρχή:
Εάν οι μισοί Έλληνες επέλεγαν για τις καθημερινές τους ανάγκες προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα όχι μόνο θα λύναμε το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών προβλημάτων της χώρας μας, αλλά θα εξασφαλίζαμε απασχόληση τόσο για τους Έλληνες όσο και για το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών μεταναστών που φιλοξενούμε στην χώρα μας!
Η απλή αυτή αλήθεια έχει σχέση με τις καθημερινές μας συνήθειες που μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης πρέπει να αλλάξουν αμέσως:
Υπάρχει πλέον εθνική ανάγκη να ευαισθητοποιηθούμε σαν καταναλωτές και να εξετάζουμε σχολαστικά τις ετικέτες των προϊόντων που αγοράζουμε από τις αλυσίδες λιανικής. Υπάρχει πλέον εθνική ανάγκη να προτιμάμε τα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα έστω και αν πρέπει να τα πληρώσουμε ακριβότερα!
Αντίθετα, θεωρούμε μεγάλη επιπολαιότητα (που σήμερα βλάπτει τα μέγιστα την Εθνική μας οικονομία, τον εαυτό μας, την οικογένεια και την κοινωνία μας) την επιλογή προϊόντων που παράγονται στο εξωτερικό και πλημμυρίζουν τα ράφια των αλυσίδων λιανικής.
Αγοράζοντας προϊόντα που εισάγονται έτοιμα στην Ελλάδα προσφέρουμε χρήματα και εργασία σε ξένες οικονομίες, οι περισσότερες από τις οποίες δεν αντιμετωπίζουν τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα.
Με τις σημερινές κρίσιμες συνθήκες αποτελεί υποχρέωση μας να εξετάζουμε σχολαστικά τις ενδείξεις που υπάρχουν στην ετικέτα των προϊόντων που αγοράζουμε:
Παράγεται στην Ελλάδα, έχει καλώς! Αν μάλιστα πρόκειται για κάτι παραδοσιακό, ακόμα καλύτερα! Και προσοχή: Ας είναι πιο ακριβό! Δεν πειράζει, ένα μεγάλο μέρος της αξίας που θα πληρώσουμε επιστρέφει με πάρα πολλούς τρόπους σε εμάς τους ίδιους!
Εισάγεται έτοιμο από το εξωτερικό, μην το αγοράζετε - και ας είναι φθηνότερο! Βρείτε κάποιο Ελληνικό υποκατάστατο ή έστω κάποιο υποκατάστατο που παράγεται στην Ελλάδα.
Κάνοντας μια δειγματοληπτική έρευνα στις κορυφαίες αλυσίδες λιανικής, μας σηκώθηκε η τρίχα της κεφαλής μας:
Είναι απίστευτο με πόση επιπολαιότητα πλουτίζουμε άλλες χώρες την στιγμή που εμείς κινδυνεύουμε να χρεοκοπήσουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε βαρύτατες οικονομικές συνέπειες στο εισόδημα και στην καθημερινή μας ζωή. Τα εισαγόμενα προϊόντα που επιπόλαια αγοράζουμε -ενώ θα μπορούσαμε να τα υποκαταστήσουμε με αντίστοιχα που παράγονται στην Ελλάδα- είναι χιλιάδες!
Δεν είναι φυσικά δυνατόν να απαριθμήσουμε ένα προς ένα τα εισαγόμενα προϊόντα που μπορούμε να υποκαταστήσουμε, αλλά μπορούμε κάλλιστα να δώσουμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:
Γιατί άραγε να τρώμε φασολάκια Κίνας, ρεβίθια Τουρκίας, φακές Καναδά, ρύζι Ινδίας, πατάτες Αιγύπτου, φιστίκια Συρίας, μακαρόνια Ιταλίας, σοκολάτες Ελβετίας, Ιταλίας ή Ισπανίας και χιλιάδες άλλα προϊόντα που αγοράζουμε από τις αλυσίδες λιανικής χωρίς να μπαίνουμε στον κόπο να βλέπουμε που «στέλνουμε» τα λιγοστά χρήματά μας;
Γιατί να αγοράζουμε εισαγόμενα νερά, αναψυκτικά και δεκάδες μπύρες από την Γερμανία, την Αμερική ή το Μεξικό; Χάθηκαν τα αναψυκτικά, τα νερά ή οι μπύρες που παράγονται στην Ελλάδα, με επενδύσεις που έκαναν ακόμα και ξένες (πολυεθνικές ή μη) εταιρίες που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους στην χώρα μας π.χ. η BIC; (Μην ακούτε φωνές που σας καλούν να μην αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών που παράγονται στην Ελλάδα γιατί όχι μόνο δεν βοηθάτε την εθνική οικονομία αλλά και γιατί κλονίζετε τις προοπτικές ξένων επενδύσεων στην χώρα μας τις οποίες χρειαζόμαστε σαν τον διψασμένο που βρίσκεται στην έρημο).
Γιατί πληρώνουμε χρήματα για να αγοράσουμε εισαγόμενα κρασιά από την Χιλή, την Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία (και δεκάδες άλλες χώρες του κόσμου) όταν έχουμε πλούσια εγχώρια παραγωγή και μια παράδοση που χάνεται στα βάθη των αιώνων;
Γιατί να αγοράζουμε επιπόλαια εισαγόμενα τυριά και γαλακτοκομικά, όταν η δική μας γαλακτοβιομηχανία προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα που τα ζηλεύουν ακόμα και οι ξένοι;
Γιατί (όσοι έχουν την κακή συνήθεια του καπνίσματος) να αγοράζουν εισαγόμενα τσιγάρα - χάθηκαν οι ελληνικές καπνοβιομηχανίες που είναι και φθηνότερες;
Ακόμα και τους ηλιόσπορους τους εισάγουμε από την Αμερική (εμείς που έχουμε την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια της Ευρώπης), ακόμα και το χαμομήλι που αγοράζουμε από τις αλυσίδες λιανικής είναι εισαγόμενο (αν είναι δυνατόν!), ακόμα και το φαγητό που δίνουμε στα ζώα μας (ζωοτροφές) εισάγεται από την Ολλανδία!
Είμαστε ή όχι άξιοι της τύχης μας;
Aς στρωθούμε λοιπόν, σοβαρά στα πρακτικά, απαραίτητα και στοιχειώδη που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων μας - είναι στο δικό μας χέρι!
Αφού σήμερα δεχόμαστε μια μαζική επίθεση από επικίνδυνους μεγαλοαπατεώνες (μπροστά στους οποίους ακόμα και η Μαφία μοιάζει με ερασιτεχνική παρέα μικροκλεφτών) ας χρησιμοποιήσουμε τα «όπλα» που έχει ο κάθε ένας από εμάς υπερασπίζοντας με τον δικό μας τρόπο την χώρα μας, την οικογένεια μας και τον ίδιο μας τον εαυτό!
Για προϊόντα που δεν παράγουμε καθόλου ή δεν παράγουμε αρκετά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, ας επιλέγουμε προϊόντα χωρών , που μας υποστήριξαν ή μας υποστηρίζουν σε δύσκολες στιγμές.
Συμπέρασμα:
Προτιμάτε με επιμονή προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα γιατί είναι η πιο απλή και πρακτική λύση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας!
Ας δραστηριοποιηθούμε αμέσως και ας διαδώσουμε το μήνυμα αυτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας! Ας αποδείξουμε τη δύναμη του διαδικτύου.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

Όταν προειδοποιούσαμε για τα μελλούμενα, και για τον εφιάλτη που μέρα με τη μέρα θα θεριεύει στη χώρα μας από την ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών εισβολέων, κάποιοι έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους ως άσπλαχνους, γιατί δήθεν αρνούμαστε να κατανοήσουμε τον .πόνο των «δυστυχισμένων».

Όταν επιχειρήσαμε να υψώσουμε τη φωνή της νηφαλιότητας και της αυταπόδεικτης αλήθειας, κόντρα στην ηλιθιότητα και τη δόλια επιχειρηματολογία του κατάπτυστου εθνομηδενισμού, κάποιοι έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους ως ακραίους, γιατί δήθεν δε θελήσαμε να κατανοήσουμε με τον .υπερβάλλοντα δικό τους ανθρωπισμό, πως κάποιοι άλλοι «συνάνθρωποί» μας διεκδικούσαν για τον εαυτό τους το απεριόριστο δικαίωμα στην ασυδοσία, στο βανδαλισμό και στην οργάνωση των εγκληματικών συμμοριών με τελικό στόχο την άλωση της ίδιας της ζωής μας.


Όταν τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε και να καταδείξουμε ως απαράδεκτη ελαφρότητα την προσέγγιση μέσα από παραπλανητικά δήθεν διεθνιστικά ιδεολογήματα, ενός σύνθετου και όχι αποκομμένου από αλλότριες στρατηγικές φαινομένου, τότε κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για εκφασισμό της σκέψης μας, και να καταστήσουν πριν απ όλα ενόχους όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς πολίτες, συγκαλύπτοντας και σε τελευταία ανάλυση ενθαρρύνοντας με την τακτική τους την Σικαγοποίηση και τον εκγκαστερισμό της καθημερινότητας για τον ανυποψίαστο Έλληνα πολίτη.

Κάποιοι επέμεναν να απεραντολογούν υπεκφεύγοντας την αλήθεια, επικαλούμενοι ταξικά σοφίσματα λες και έκριναν κοινωνικές αντιπαραθέσεις σε συνθήκες εργαστηρίου..

Κάποιοι επέμεναν να ξιφουλκούν ενάντια σε όποιον τόλμησε να αμφισβητήσει την αυταπάτη για τη δήθεν «κοινή πορεία στον αγώνα» των Ελλήνων εργαζομένων με τους κατευθυνόμενους εισβολείς, και λοιπά παρεμφερή κουραφέξαλα.

Κάποιοι. κάποιοι. κάποιοι. πήραν αγκαλιά την υποτιθέμενη ορθότητα της κρίσης τους, και επέλεξαν να αντιπαραταχθούν συλλήβδην απέναντι σε όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, επειδή απλά τολμήσαμε να έχουμε μια αυθεντική, αυθόρμητη, απλή αλλά ολοζώντανη σχέση με την αλήθεια αλλά και μια αγάπη για τη ζωή μας, για την πατρίδα μας, για την αίγλη της παλιάς μας γειτονιάς.

Σήμερα που η Αθήνα σπαράσσεται από την ακραία ποινική εγκληματικότητα, οι ευαισθητούληδες και οι ψευτοδιεθνιστές της μιζέριας και της άκριτης εργατολαγνείας σιωπούν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/05/blog-post_1856.html

Τουριστικός χάρτης της Αθήνας......


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPYw38T-pQ_P9F9VgiOV0bVypEZxuMGcMeX05avGYUATyPZ74szEtVR4ugWk_m5rRWRWeiEv6QiWz6Y2Qxh_4J-1tZyiaVXJmuKAWmu3rpFVHQcsyhZLx8gUyBNNuRxZiDOlEadCVex5g/s1600/xartis2.jpg

ΕΔΑΔ: Δεν μπορούν να διεκδικήσουν την περιουσία των γονιών τoυς στα Κατεχόμενα οι Ελληνοκύπριοι

Με νέα του απόφαση το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) δεν αναγνωρίζει στα παιδιά Ελληνοκυπρίων προσφύγων το δικαίωμα να διεκδικήσουν την περιουσία των γονιών τους στις κατεχόμενες περιοχές. Το ΕΔΑΔ είχε αναγνωρίσει πριν από δύο μήνες ως «αποτελεσματικό ένδικο μέσο» την «επιτροπή αποζημιώσεων» στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Η κυπριακή κυβέρνηση χαρακτήρισε «άδικη» την απόφαση αυτή και εκτίμησε ότι αυτή αποτελεί μία «δυσμενή εξέλιξη».

Ο πρώτοs άνθρωπος με ιό υπολογιστή!

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Ο Mark Gasson ειναι ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία με ιό, όχι της γρίπης αλλά απο τους άλλους, των υπολογιστών। Ο Dr Gasson έβαλε στο χέρι του ένα τσιπάκι το οποίο λειτουργεί για την αναγνώριση του και για να μπορεί να ελέγχει κάποιες συσκευές. Στο τσιπάκι αυτό όμωςέβαλε για πείραμα και έναν ιό. Οπως έδειξε η μελέτη του ο ιός αυτός κατάφερε να περάσει απο το σώμα του σε άλλες συσκευές.

God save Greece!

ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΒΙΑΣΜΟΥ..Ξανθιές βάφονται μελαχρινές στη Σουηδία

Ενα περίεργο φαινόμενο παρατηρείται σε κάποιες περιοχές της Σουηδίας οπου υπάρχουν πολλοί μετανάστες। Επειδή οι σουηδέζες διαφέρουν πολύ με τα ξανθά τους μαλλιά πολλές αναγκάζονται ναβάφουν τα μαλλιά τους σε άλλο χρώμα, οχι γιατι ειναι κάποια μόδα αλλά για να προστατευτούν, να μην ξεχωρίζουν και πέφτουν θύματα βιασμού. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλε έρευνα του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης

Φτιάχνουν τζαμί στην Ακρόπολη!


Το πρότεινε η Ντόρα, το στήνει η Διαμαντοπούλου...
.
Η απόφαση για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους εντός των Αθηνών νομιμοποιήθηκε με νόμο της κυβέρνησης Καραμανλή [τον 3512/2006] όταν υπουργός Παιδείας ήταν η Μαριέτα Γιαννάκου-Κουτσίκου. Στις εθνικές εκλογές του 2007 η Γιαννάκου έχασε την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, την βουλευτική της έδρα και έτσι βρέθηκε εκτός Ελληνικού Κοινοβουλίου, αφού υπερασπίσθηκε σθεναρά την εκδοχή της Ιστορία της Ρεπούση για την Στ' Δημοτικού. Προφανώς, για τις υπηρεσίες της στην παραχάραξη της ιστορικής μνήμης, η κυβέρνηση της ΝΔ την διόρισε ευρωβουλευτή το 2009.
.
Τρίζουν τα οστά του Μιαούλη...
Αν και το θέμα κατά τα φαινόμενα είχε παγώσει μέχρι την πρόσφατη επίσκεψη της κυβέρνησης Ερντογάν στην Αθήνα [παρέμενε κυρίαρχο από το 2006 μεταξύ άλλων, το αίτημα της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα για ανέγερση τεμένους στην Αθήνα] η σημερινή υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Χάανα Διαμαντοπούλου [αγαπημένο παιδί της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ] με μια αιφνιδιαστική υπόσχεση στην τουρκική πλευρά αναφέρει την άμεση ενεργοποίηση του νόμου της κυβέρνησης της ΝΔ για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικού, στην περιοχή του Ελαιώνα. Το πρώτο μετά την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα θα έχει, όπως ανακοινώθηκε, χωρητικότητα 500 περίπου ατόμων και θα ανεγερθεί σε χώρο που παραχωρείται από το Πολεμικό Ναυτικό, ύστερα από εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αυτό θα γίνει σε έκταση δεκάδων στρεμμάτων, εκεί όπου σήμερα στεγάζεται ο Κεντρικός Σταθμός Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ), δίπλα ακριβώς από το Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού. Δεν θα έχει μιναρέδες, όπως δεσμεύεται η κυβέρνηση, ίδωμεν...
Ωστόσο η κατασκευή του θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας με καλυμμένο χώρο, σύμμετρο προς τους συντελεστές δόμησης. Άρχισε το «έργο».
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει ήδη η μετεστέγαση του Κεντρικού Σταθμού Αυτοκινήτων Ναυτικού. Ύστερα από διαβουλεύσεις ανάμεσα στον δήμο Αθηναίων και στα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Εθνικής Αμυνας, η κυβέρνηση έκρινε ως πλέον ενδεδειγμένο τον χώρο αυτό. Η είσοδος του τεμένους θα βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού, ενώ "θα ενταχθεί οργανικά σε έναν ευρύτερο ανοιχτό χώρο πρασίνου", όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Και αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος, αλλά όχι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Καθώς ο χώρος δεν είναι αρκετός, όπως θα τον δούμε να δηλώνει στη συνέχεια... Μεσα σ' όλα ο Πάγκαλος...
Η κατασκευή του τεμένους αλλά και η συντήρησή του θα γίνεται με δαπάνες του ελληνικού Δημοσίου, αρχικά με το ποσό των 15 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.Πιο συγκεκριμένα, θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και πιό αναλυτικά δηλαδή από τον Κρατικό Προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Σε ό,τι αφορά τη διοικητική δομή με απόφαση της υπουργού Παιδείας θα διορισθεί επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, δύο μέλη του οποίου προτείνονται από αναγνωρισμένα μουσουλμανικά σωματεία, ενώ πέντε άτομα είναι Έλληνες κρατικοί λειτουργοί. Ο ιμάμης ο οποίος [θα έχει διετή θητεία] θα διορίζεται πάλι κατόπιν έγκρισης από την κ. Διαμαντοπούλου. Με εντολή του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επιτροπή που θα επιβλέψει την υλοποίηση του έργου, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης [γνωστό από την κρίση των Ιμίων] Θόδωρο Πάγκαλο και με τη συμμετοχή των υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Αμυνας, Προστασίας του Πολίτη αλλά και της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου.
.
Απάντηση-ρουκέτα από το Πολεμικό Ναυτικό...
Τώρα, με αφορμή μια μη υπηρεσιακή αναφορά του Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, Αθανάσιου Τσακάλη προς την Διοίκηση του Π.Ν., μέσα απο την οποία ο αξιωματικός ζητά πληρέστερη ενημέρωση για το θέμα της ανέγερσης του τεμένους σε στρατιωτική περιοχή που ελέγχεται από το Πολεμικό ναυτικό, η ηγεσία του ΠΝ κρεμάει στο γάτζο την κυβέρνηση Παπανδρέου. Ο Σημαιοφόρος Τσακάλης, αφού σημειώνει στην αναφορά του ότι η περιοχή ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό και κατ΄επάκταση στο ελληνικό δημόσιο, ζητά να ενημερωθεί αν αληθεύει το ότι σε χώρο του ΠΝ θα ανεγερθεί τζαμί. Σημειώνει ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση από τη μια ζητά αιματηρές περικοπές από τον λαό και από την άλλη χαρίζει ολόκληρες εκτάσεις δημόσιας γης και μάλιστα για ένα τέτοιο σκοπό. Μεταξύ άλλων, η απάντηση του Υπαρχηγού ΓΕΝ, Υποναύαρχου Κρυονερίτη, έχει τον δικό της συμβολισμό στους πολιτικούς συμβολισμούς της κυβέρνησης. Αφού πρώτα επιχειρεί να αποκρούσει ως αόριστες και ατεκμηρίωτες [chic...] τις αναφορές του αξιωματικού, αποκαλύπτει ότι η Διοίκηση του ΠΝ δεν μπορεί να εμπλακεί το όλο θέμα "άπτεται της κυβερνητικής πολιτικής".
.
Αναστηλώνουν και το "καταραμένο τζαμί"...
Όπως μας αποκαλύπτει ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της τουρκικής κυβέρνησης στην Αθήνα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διαμαντοπούλου δεσμεύθηκε προσωπικά στον Τούρκο ομόλογο της, για την ανακαίνιση, συντήρηση και απόδοση ως λατρευτικό χώρο στους μουσουλμάνους που ζούν στην Αθήνα, ενός ακόμα τεμένους στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ένα τζαμί το οποίο έχει τεράστια ιστορική σημασία για τους Τούρκους, το Φετιχιέ τζαμί. Κάτω από την Ακρόπολη, μια ανάσα απόσταση από ένα σημείο άφιξης χιλιάδων τουριστών απ' όλα τα μήκη και πλάτη της Γής, στο Μοναστηράκι. Το Φετιχιέ τζαμί ή αλλιώς το "καταραμένο τζαμί" κρύβει πολλά μυστικά φρίκης, πόνου και δακρύων...
Ακόμα και σήμερα πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ως υλικό για να χτιστεί το Φετιχιέ τζαμί χρησιμοποιήθηκε μια από τις στήλες του Αρχαίου Ναού του Ολυμπίου Διός. Την ανατίναξαν και την χρησιμοποίησαν ως μαρμαροκονίαμα στους τοίχους. Βρίσκεται στο Μοναστηράκι, στην συμβολή των οδών Πελοπίδα και Πανός, στο βόρειο άκρο εντός του αρχαιολογικού χώρου της άλλοτε Ρωμαϊκής αγοράς. Χτίστηκε το 1456 από τον Ομάρ, γιό του Τουραχάν, όταν οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Αθήνα, εκτός από την Ακρόπολη που αντιστάθηκε ηρωικά για σχεδόν άλλα δύο χρόνια. Έτσι το 1458, μπήκε θριαμβευτικά στην πόλη ο Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής (Κατακτητής), στα τουρκικά Φατίχ (Κατακτητής) Σουλτάν Μεχμέτ, και βρήκε προς τιμήν του το "Τζαμί Φετιχιέ", που σημαίνει ακριβώς "Τζαμί του Κατακτητή (Πορθητή)"!
Δηλαδή επί της ουσίας, το Τζαμί της Άλωσης των Αθηνών. Για να θυμίζει την Άλωση της Πόλης το 1453.
Από τότε άρχισε και για την Αθήνα η φοβερή περίοδος της Τουρκοκρατίας, με το φρικτό παιδομάζωμα! Για τους Τούρκους είναι πολιτιστικό μνημείο των Τούρκων στην Ευρώπη, και για τους Έλληνες ένα ένα «μνημείο» που θυμίζει την τουρκική θηριωδία, τη σκλαβιά, τον εξισλαμισμό! Να σημειωθεί ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εδώ και αρκετά χρόνια ζητά την αναστήλωση και λειτουργία του Φετιχιέ τζαμί. Άποψη στην οποία συνηγορεί και ο νυν δήμαρχος Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης. Όπως εξηγεί ο βουλευτής Βελόπουλος, η αναστήλωση και συντήρηση του τζαμί Φετιχιέ θα γίνει με σκοπό να αποδοθεί σύντομα ως λατρευτικός χώρος στους μουσουλμάνους της Αθήνας, καθώς ούτε το τζαμί στο Βοτανικό, ούτε και αυτό, φτάνουν...
"Θα ζητήσουν περισσότερους χώρους" αναφέρει ο Βουλευτής. Ενώ τονίζει με νόημα: "Πολλά... δεν έχουμε μάθει ακόμα από τις επαφές Παπανδρέου - Ερντογάν".
.
Τζαμιά παντού αρχίζουν να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια...
Οι "προοδευτικές" δυνάμεις και οι ένθερμοι οπαδί του πολυπολιτισμού αναζητούν επιπλέον χώρους να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και οι οπαδοί των άλλων δογμάτων του Ισλάμ στην Ελλάδα. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα δεχθούν να θρησκεύονται απο κοινού όλα τα δόγματα στον ίδιο χώρο του Βοτανικού ή στο Μοναστηράκι...
Άλλωστε ο τούρκος πρωθυπουργός δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους μόνο στο Βοτανικό. Πάντως ούτε, ο Πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Ελγαντούρ δεν κρύβει την πικρία του για το γεγονός ότι το τέμενος Αθηνών στο Βοτανικό, δεν θα διαθέτει μιναρέ. Και, σύμφωνα με δηλώσεις του θεωρεί πολύ μικρή τη χωρητικότητα των 500 ατόμων.
"Ας το σκεφτούν καλύτερα", δηλώνει. "Εμείς είχαμε προτείνει στο υπουργείο Παιδείας να είναι 2.500 τ.μ. και να έχει δύο ορόφους για να μπορούν να πάνε 5.000 άτομα". Μεταξύ όλων αυτών, η υπουργός Παιδείας, και ο τούρκος ομόλογός της υπογράφουν συμφωνίες για την απάλειψη των εχθρικών αναφορών στη συγγραφή νέων σχολικών βιβλίων σε Ελλάδα και Τουρκία.
Τέλος, σε ότι αφορά το Φετιχιέ τζαμί κάτω από την Ακρόπολη, εκπρόσωποι Ποντιακών Συλλόγων ζητούν αφού θα αναστηλωθεί το τέμενος, να στεγάσει μια από τις μόνιμες εκθέσεις για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Μάνος Μεϊμαράκης

"Μας αναγκάζουν να πάμε τα παιδιά μας στους ιδιωτικούς σταθμούς!Με τι προσόντα;"

"Με λύπη μου χθες διαπίστωσα ότι ο Δήμος ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στην Ανακοίνωση που έβγαλε για την έναρξη εγγραφής των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας, άλλαξε τις ηλικίες εγγραφής των βρεφών από τους 8 (οκτώ) στους 18 (δέκα οκτώ) μήνες...
Τα βρέφη, τα δέχονταν στους σταθμούς από 8 (οκτώ) μηνών εδώ και παραπάνω από 40 (σαράντα) χρόνια.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ……………………
Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην Ελλάδα, επιτρέπεται να βγάζουν έξω τα βρέφη από τους σταθμούς του Δήμου και να αναγκάζουν όλα τα νέα ζευγάρια να στραφούν στους ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ παιδικούς σταθμούς;
ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;
Με τα 500,00 - 600,00 Ευρώ που τους δίνουν οι Εργοδότες τους;
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…………"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Πρωτοφανής επίθεση με 17 μολότωφ στα F-16 της 133 ΣΜ στο Καστέλλι! (Ανανέωση)



s

(Ανανέωση)Πολύ μεγαλύτερες είναι οι διαστάσεις της εμπρηστικής επίθεσης που έγινε στην 113 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι της Κρήτης, από ό,τι αρχικά είχε διαφανεί: Συγκεκριμένα, στο νοτιοανατολικό άκρο του αεροδρομίου και σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από τα αεροσκάφη F-16 Block 52+, ρίχθηκαν 15 βόμβες μολότωφ! Λίγο πριν στην εκ διαμέτρου αντίθετη περιοχή του αεροδρομίου, είχαν ριφθεί δύο μολότωφ, οι οποίες έκαψαν όλη την περιμετρική περιοχή των διαδρόμων προσγείωσης/απογείωσης. Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια, η οποία πιθανόν να μην έχει συμβεί ούτε και κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου την περίοδο 1946-49.

________________________________

Περίεργη εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι του Ηρακλείου Κρήτης, το οποίο πολιορκείτο τις προηγούμενες ημέρες από κατοίκους της περιοχής που διαμαρτύρονταν για τον “Καλλικράτη”.Σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια του αεροδρομίου, άγνωστοι έριξαν τουλάχιστον δύο βόμβες μολότοφ έξω από την 133η Σμηναρχία Μάχης, με αποτέλεσμα να καούν περίπου 25 τετραγωνικά μέτρα χορτολιβαδικής έκτασης.

Αυτή την ώρα γίνεται ευρεία σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ηρακλείου για την υπόθεση, ενώ των ερευνών προΐσταται εισαγγελέας.Η ρίψη των αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, σε σχέση με τις διαμαρτυρίες, οδηγεί τις Αρχές σε μία πρώτη εκτίμηση ότι η εμπρηστική επίθεση ενδεχομένως να σχετίζεται με αυτές τις κινητοποιήσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

- Δημοσιεύθηκε από Δ.Ι

Συνελήφθη Σoυδανός και Παλαιστίνιος για το βιασμό Πολωνέζας

ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ένας Σουδανός και ένας Παλαιστίνιος, 23 και 21 χρόνων αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, ως ύποπτοι για τον βιασμό μιας Πολωνέζας σε γιαπί στο Λαδοχώρι. Η κοπέλα έδωσε τα χαρακτηριστικά των δραστών, που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.Η κοπέλα πήγαινε στην Αθήνα και οι δύο πιθανοί δράστες, προθυμοποιήθηκαν να την βοηθησουν. Την πήγαν όμως σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Δράση της ομάδας ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!



Εν’ όψει της αρχής του θέρους, που σημαίνει και κορύφωση της όποιας τουριστικής κινήσεως, η ομάδα ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! σας προσκαλεί στην νέα δράση που διοργανώνει το Σάββατο 29 Μαΐου 2010, στις 12:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Καπνικαρέα επί της οδού Ερμού. Σκοπός της συγκεκριμένης συνάντησης είναι η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις τραγικές συνέπειες που έχει το παράνομο εμπόριο (γνωστό και ως παρεμπόριο) για την οικονομία, την αγορά εργασίας, τον πολιτισμό και τον τουρισμό της χώρας μας, σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της.

Στην δράση αυτή, η ομάδα ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP έχει προσκαλέσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, τους βουλευτές της Α’ Περιφερείας Αθηνών, τις ηγεσίες του Δήμου Αθηναίων και της ΕΛ.ΑΣ. και τα διοικητικά συμβούλια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής. Στα πλαίσια αυτής της δράσεως, το ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! καλεί τους ανωτέρω φορείς και πρόσωπα να κάνουν μαζί του έναν περίπατο στο Εμπορικό Τρίγωνο Αθηνών για να διαπιστώσουν κατά πόσο έχουν ληφθεί μέτρα για την αντιμετώπιση του παρανόμου εμπορίου (λαθρεμπορίου) από παρανόμους πλανοδίους μικροπωλητές και, αν ναι, πόσο αποτελεσματικά είναι αυτά.

Για πληροφορίες: ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!, τηλ: 2118009220, email: paremporiostop@gmail.com, web: http://paremporiostop.blogspot.com