Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΥΦΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΟΣ
Τι πουστιά είναι αυτή; Έτσι θα κάνετε το βήμα ενημέρωσης; Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για λάθος και θα το διορθώσετε. Αν όχι, τότε δεν φαντάζεστε με τι πάτε να μπλέξετε..
Το πρωτότυπο κείμενο είναι εδώ: http://sofistis.wordpress.com/2009/04/29/290409/


ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ http://sofistis.wordpress.com/ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ http://hellenicrevenge.blogspot.com/ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥ ΣΟΦΙΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ,
sofistis είπε...

Ρε παιδιά τι πράγματα είναι αυτά; Δεν φτάνει που παίρνετε ένα ξένο κείμενο, τη δουλειά κάποιου άλλου, αλλά και το παραμορφώνετε τελείως! Βάζετε έντονα γράμματα εκεί που δεν υπάρχουν,κόκκινα, πράσινα, αλλάζετε τον τίτλο του κειμένου, προσθέτετε φωτογραφίες εκεί που δεν έχει, με ποιο δικαίωμα; Με ποιό δικαίωμα γαμάτε την ξένη δουλειά; Μήπως θα βάλετε και διαφημίσεις στο blog σας; Αυτό είναι το ήθος των bloggers νομίζετε; Ούτε ο Τράγκας και ο Τριανταφυλόπουλος δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα..

Κατ αρχάς η αναδημοσίευση ολόκληρου κειμένου απαγορεύεται! Μόνο ένα μέρος του και πάντα με λίνκ προς την πηγή για να διαβαστεί η συνέχεια! Αυτοί είναι οι νόμοι της Μπλογκόσφαιρας!

Τώρα εγώ τι θέλετε να κάνω; Εσύ δηλαδή τι θα έκανες στη θέση μου; Λοιπόν σας το λέω με πολύ όμορφο τρόπο ότι αυτό που κάνετε να το κόψετε αμέσως! Αυτό μόνο σας λέω προς το παρόν..και ελπίζω να είστε αρκετά έξυπνοι και να καταλαβαίνετε.. Σοφιστής.
1 Μάϊος 2009 1:48 πμ
HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Κατ'αρχήν θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι παραθέτοντας την αυθεντική πηγή ΑΥΤΟΥΣΙΑ ο καθένας μπορεί να την επισκεφτεί και να διαπιστώσει ποιες είναι οι δικές μας υπογραμμίσεις και ποιες ή όχι οι δικές σας.

Δεύτερον, η αντιγραφή αν δεν μας απατά η μνήμη μας απαγορεύται εφόσον δεν αναφέρεται η πηγή και αυτό είναι κάτι που το τηρούμε ανελιπώς. Αν επιθυμείτε να μην γίνεται ουδεμία αναδημοσίευση από τα γραπτά σας καθ οποιονδηήποτε τρόπο δεν έχετε παρά να το βάλετε φαρδιά πλατιά στην ιστοσελίδα σας για να ενημερώνετε ο αναγνώστης.

Τρίτον, οι υπογραμμίσεις έγιναν στα σημεία που εμείς θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνουν στο ιστολόγιό μας και είναι τα σημεία που συμφωνούμε είτε θέλουμε να δοθεί περισσότερη βαρύτητα(επαναλαμβάνουμε παραθέτοντας την πηγή ο καθένας μπορει αυτόματα να διαπιστώσει αυτό που είναι δική μας υπογράμμιση).

Να μας παραθέσετε τους νόμους της μπλογκόσφαιρας που αφορά αναδημοσίευση μόνο μέρους ενός κειμένου. Όσο για λινκ της πηγής το είχαμε φαρδύ πλατύ όπως και κάθε φορά που αναδημοσιεύουμε. Εφόσον όμως δεν επιθυμείτε λινκ προς το ιστολόγιό σας, το αντιγράψαμε από το paideia-gr το οποίο και βάλαμε ως σύνδεσμο κατόπιν της διαμαρτυρίας σας.

Το ιστολόγιό μας λειτουργει από το 2007. Τα υπονοούμενα περί διαφημίσεων σας τα επιστρέφουμε. Αν επιθυμούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο θα το είχαμε ήδη κάνει. Όσο για τη δεύτερη λασπολογία περί "blogs" που έχουμε τι εννοείτε; Γίνετε συγκεκριμένος και πάψτε να επιδεικνύετε τακτική γκεμπελικής προπαγάνδας. Το παρόν ιστολόγιο είναι το μόνο που διαθέτουμε.

Οι απειλές σας προς εμάς δεν θα πιάσουν τόπο. Πρώτον γιατί είστε αγενής και δεύτερον συκοφάντης. Αν επιθυμείτε να κόψουμε την παρούσα ανάρτηση (παρ' όλο που αλλάξαμε το λινκ που είναι το ιστολόγιό σας- εφ΄οσον ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε) θα πρέπει να αναρτήσετε υπόδειξη στη σελίδα σας με το ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ να αναδημοσιεύουν από την ιστοσελίδα σας (ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ) και ποιοι όχι.

Θα είχε πολύ γούστο να το βλέπαμε κι αυτό.


Υγιαίνετε
1 Μάϊος 2009 2:44 πμ
HeLLeNiCReVeNgE είπε...

ΥΓ. Νέα πηγή Το λημέρι και greekmacedonians επεισή ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε.
1 Μάϊος 2009 2:51 πμ
sofistis είπε...

Δεν είστε μόνο κλέφτες που πάτε να κάνετε blog με ξένη δουλειά αλλά είστε και θρασείς και προκλητικοί και το σπουδαιότερο βλάκες! Νομίζετε ότι υπάρχει απουσία νόμου στην μπλογκόσφαιρα για να κάνετε ότι θέλετε και ξεχνάτε ότι υπάρχει και η Google! Ενα email να στείλω εκεί που όλοι ξέρουν αρκεί για να σας βάλουν σε καραντίνα! Λοιπόν καθαρά πράγματα: Δεν γουστάρω να ξανααντιγράψετε το blog μου με κανένα τρόπο! Καταλάβατε;
1 Μάϊος 2009 11:06 πμ
HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Να κάνετε σχετική ανάρτηση στο μπλογκ σας αναφέροντας λεπτομερώς ποιοί επιτρέπετε να αντιγράφουν ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΗΓΗ (όπως και είχαμε βάλει) και ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ. Ότα εσείς γίνετε ΣΑΦΗΣ και λιγότερο ΑΝΑΓΩΓΟΣ θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες σας. Επίσης μάθετε τι σημαίνει ΚΛΟΠΗ και μετά ξαναποστάρετε. Κλοπή σημαίνει ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ των λεγομένων του άλλου ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ τον γράφοντα κάτι που ΕΠΙΜΕΛΩΣ ξεχάσατε να αναφέρετε ακολουθώντας μεθόδους γκέμπελς.

Τις απειλές σας εκεί που συνηθίζετε.

Υ.Γ1. Την πηγή την αλλάξαμε όπως θα είδατε αλλά δεν αναφέρατε.

ΥΓ2. Την ανάρτηση θα την είχαμε σβήσει αν δεν επιθυμούσατε αποκλειστικά το δικό μας μπλογκ να αναδημοσιεύσει, πολύ απλά στέλνοντάς μας ένα e-mail.Η θρασσύτητα, οι απειλές, και οι προβοκάτσιες όμως δεν έχουν θέση στο δικό μας ιστολόγιο.

(παρεπιπτόντως ουδέποτε είχαμε ξανακάνει αναφορά στο ιστολόγιό σας στο παρελθόν)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME

Αυτό το Σάββατο

Η Press Time αποκαλύπτει
Το άγνωστο περιστατικό με νεοδημοκράτη οπαδό.

«Καραμανλή διώξε τα λαμόγια, έφαγαν τα λεφτά».

Πώς αντέδρασε ο Καραμανλής στην κραυγή του αγανακτισμένου πολίτη.
Συνέντευξη.

Ο Πέτρος Δούκας ξεσπαθώνει.
«Δεν θα ανεχτώ τη λάσπη».
Σε ποιον υπουργό επιτίθεται και τον κατηγορεί για «καλλιστεία ηθικής».
Συνέντευξη Άδωνι Γεωργιάδη.

«Θα κατέβω για δήμαρχος της Αθήνας και θα πάρω μεγαλύτερο ποσοστό από τον ΛΑΟΣ».
Παραιτείται ο Παυλίδης μετά την αθώωση.

Τι ζήτησε από συναδέλφους του.
Υπόθεση Siemens.

Τα μυστικά ραντεβού του Γιουνγκ.

Πρόκληση.

Νέες έκτακτες αμοιβές θέλει ο Χατζηεμμανουήλ.
Πώς ο Βγενόπουλος έσπασε το «άσπρο καρτέλ» και άνοιξε πόλεμος για το γάλα.
Βαγγέλης Μυτιληναίος.

Ο κροίσος που κάνει deal στην κρίση.
Ποια είναι τα 5 αγκάθια στη σχέση Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη.
Οι κυρίαρχοι των media.

Ποιοι είναι οι νέοι και παλιοί πρωταγωνιστές, τι έχουν και τι σχεδιάζουν.
Διαβάστε ακόμα:
* «Άγκυρα» στη ΔΕΗ έριξε ο Ρέστης.
* Το Μουσείο της Ακρόπολης φέρνει τα Ελγίνεια.
* Καταγγελίες – σοκ για κακοποιήσεις ζώων.
Press Time

Παρασκήνιο στην πολιτική, στην οικονομία και τι συμβαίνει στο θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης.
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις, που γράφει τα πράγματα με το όνομά τους.

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με Κόμμα «Παπαθεμελή»

Ο μεγάλος και Παγκόσμιος Εθνικός Αγώνας που διεξάγει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ και ο απανταχού Ελληνισμός, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να χωρέσει και να «καθρεφτίζεται» σε καμιά στενή μικροκομματική προσπάθεια, ούτε να αποτελέσει «τροφή» κομματικής επιβίωσης για κανέναν!

Το κάλεσμα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, που γνωρίζει συγκινητική πραγματικά ανταπόκριση από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, απευθύνεται υπερκομματικά σε όλους τους Έλληνες για τη συγκρότηση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ώστε να κατοχυρώσουν οι ίδιοι οι Μακεδόνες, με τη συμπαράσταση και τη δυναμική και αδελφική συμμετοχή όλων των υπόλοιπων Ελλήνων, όλοι μαζί, το Όνομα και την Ελληνική Ταυτότητα της Μακεδονίας και των Μακεδόνων στην Ευρωβουλή και την Ε.Ε., ενώ ταυτόχρονα να μπλοκάρουν την ένταξη των ψευτο«μακεδόνων», των Πλαστογράφων της Ιστορίας στην Ε.Ε., και παράλληλα να ματαιώσουν έτσι στην πράξη, κάθε απόπειρα υπογραφής μιας απαράδεκτης «Σύνθετης Ονομασίας», που προετοιμάζεται ήδη για το καλοκαίρι!

Άλλωστε η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, σε πρόσφατη Ανακοίνωσή της στις 23/4/2009, σημείωνε σχετικά, με σαφέστατο τρόπο:

«Διευκρινίζεται μετά από αυτά, ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, δεν θα συμμετέχει και δεν θα υποστηρίξει κανένα άλλο Κόμμα ή Σχηματισμό, παλαιό ή νέο, ο οποίος θα επικαλείται τη Μακεδονία, από τη στιγμή που δεν προστρέξει στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ! Διότι τότε θα έχει αποδειχθεί ότι η επίκληση της Μακεδονίας, θα γίνεται στην ουσία για λόγους Κομματικής επιβίωσης και απλώς για προσέλκυση ψήφων…»!

Άρα το κάλεσμα για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, δεν έχει καμμία σχέση με κανένα κόμμα ή μέτωπο «Παπαθεμελή» και οποιοδήποτε άλλο Κόμμα, ή Σχήμα, ούτε και υποστηρίζει καμμιά απολύτως τέτοια προσπάθεια, ενταγμένη σε στενές και αποδοκιμασμένες από τους πολίτες μικροκομματικές και παλαιοκομματικές «λογικές»!

Όποιος θέλει ας έρθει με τη Μακεδονία! Η Μακεδονία δεν θα πάει με κανέναν!

Μονάχα με το δίκαιο και την αιώνια Ελληνικότητά της!


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία 1 Μαΐου 2009 μ.Χ.



ΔΕΙΤΕ και σχετική περασμένη Ανακοίνωση της Επιτροπής

http://www.noiazomai.net/mkkalesma.html

«Αυτά τα δένδρα δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό»... O Γιάννης Ρίτσος διαβάζει τη "Ρωμιοσύνη"




http://press-gr.blogspot.com/

ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ 1ΜΑΗ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ 1ΜΑΗ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ








ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ME TO BLOG http://sofistis.wordpress.com

ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ BLOG KAI ΕΝΩ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΥ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ GOOGLE.ME MIA MATIA ΣΤΟ BLOG ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΕΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΒΑΖΕΙ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ?ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Η ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

http://sofistis.wordpress.com/2008/08/11/110808/ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

http://sofistis.wordpress.com/2009/01/12/120109/ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?

http://sofistis.wordpress.com/2008/09/28/280908/ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΝΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!

http://sofistis.wordpress.com/2008/11/17/171108/ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!

http://sofistis.wordpress.com/2008/12/11/111208/ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

http://sofistis.wordpress.com/2008/11/27/271108/ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

.


Σε «στρατόπεδο συγκέντρωσης» οικονομικών μεταναστών που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας σκέφτεται να μετατρέψει η ΕΛ.ΑΣ. τις εγκαταστάσεις
όπου στεγαζόταν η στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με τα Νέα, το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου προκειμένου να παραχωρηθεί η έκταση στην Αστυνομία.

Πρόκειται για την ίδια έκταση που είχε παραχωρηθεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να κατασκευαστούν «χώροι υποδοχής» για τοξικομανείς, αστέγους και άλλους «ανεπιθύμητους» στην Αθήνα του 2004. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, που ακολούθησαν μπλόκαραν τα σχέδια της κυβέρνησης.

Στην έκταση υπάρχουν αρκετά κτίρια τα οποία, σύμφωνα με τους υπολογισμούς

παραγόντων του υπουργείου, μπορεί να «φιλοξενήσουν» μέχρι και 2.000 ανθρώπους.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στην έκταση του Ασπροπύργου, αφού πρώτα επισκέφθηκαν και επιθεώρησαν ένα παλιό εργοστάσιο στον Πειραιά και ένα παλιό στρατόπεδο στα όρια του Νομού Αττικής με τη Βοιωτία.

Παράλληλα, πριν από περίπου οκτώ μήνες αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκαν το στρατόπεδο υποδοχής που έχουν δημιουργήσει οι ιταλικές αρχές στη Λαμπεντούζα, προκειμένου να πάρουν σχέδια για την κατασκευή των εγχώριων χώρων συγκέντρωσης.

Επιτελείς της Αστυνομίας πιέζουν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να βρει χώρο συγκέντρωσης των μεταναστών το γρηγορότερο δυνατόν, διότι διαφορετικά, όπως υποστηρίζουν, το κέντρο της Αθήνας
θα συνεχίσει να είναι αδιάβατο.

Από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει πως στα κρατητήρια

της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και των αρμόδιων τμημάτων βρίσκονται

περισσότεροι από 1.400 λαθρομετανάστες, αριθμός ήδη κατά πολύ μεγαλύτερος

από αυτόν που μπορούν να φιλοξενήσουν. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι συλληφθέντες ύστερα

από παραμονή 3 μηνών στα κρατητήρια επιστρέφουν στους δρόμους καθώς

παραμένει πολύ μικρός ο αριθμός μεταναστών που απελαύνονται.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι να συνεχισθούν

οι επιχειρήσεις- σκούπα στο κέντρο της Αθήνας,

και ειδικά στο τρίγωνο Ομόνοια- Πλατεία Θεάτρου-

Πλατεία Καραϊσκάκη. ((i)) Indymedia :: Athens

Πρέπει το συντομώτερο να γίνει αυτός ο χώρος και να εκκενώσουν

όλες τις πολυκατοικίες του Κέντρου που κάποια "γραφεία"

τις εκμεταλλεύονται στιβάζοντας αλλοδαπούς που συνεχώς

καταφθάνουν από τα παράλια των νησιών μας όπου τους

αποβιβάζουν οι δουλέμποροι.

Να μαζέψουν και τους χρήστες της Πλατείας Θεάτρου και του

Ψυρρή και να τους πάνε σε αυτούς τους χώρους.

Η Αθήνα στο Κέντρο θυμίζει την Βομβάη.

Τα υπόλοιπα που γράφουν οι αναρχοδημοκράτες του Indymedia

είναι λόγια του αέρα.

Αθηναίος

Αποφάσισαν για μας 125 χρονια πριν !!!

Αποφάσισαν για μας 125 χρονια πριν !!!

Εν Αθήναις 01 Μάης 2009 ....
Αποφάσισαν 125 χρόνια πριν και σήμερα γιορτάζουμε! Μάϊος 1884, ιστορικό συνέδριο της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Εργασίας Σικάγο 3η Λεωφόρος άτομα 500 μέσα και εκατοντάδες απέξω! Η απόφαση ελήφθει χωρίς ένσταση και πρέπει να εκτελεστεί το....! Πρώτη Μάη του 1886 θα έχουμε πετύχει ! Θα πρέπει να μαζέψουμε χιλιάδες εργάτες με αίτημα και σύνθημα "Οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο".
Σικάγο δύο χρόνια μετά 1η Μαΐου του 1886, 80.000 άνθρωποι μαζεύονται στο Σικάγο, ενώ 400000 απεργούν σε όλη την χώρα!. Ημέρα Σάββατο μια εργάσιμη μέρα, οι εργάτες, ξεκίνησαν με τις γυναίκες και τα παιδιά τους για να διαδηλώσουν ειρηνικά στο χώρο της συγκέντρωσης στην πλατεία
Haymarket. Στη γύρω περιοχή, είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από 1350 άτομα, οπλισμένα με οπλοπολυβόλα οι οποίοι περίμεναν το σύνθημα για να δράσουν. Κι ενώ το πλήθος παρακολουθούσε τις ομιλίες, ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, διατάσσει να διαλυθεί η συγκέντρωση. Μια βόμβα έσκασε μέσα στο πλήθος, και αστυνομικοί μαζί με μπράβους αρχίζουν να χτυπούν τους συγκεντρωμένους χωρίς καμιά διάκριση.....Πόσες φορές από τότε επαναλήφθηκε αυτό?...Πόσες φορές προδόθηκαν όνειρα...ΑΠΟΛΟΥΣ ΝΑΙ ΑΠΟΛΟΥΣ !....Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ??? by diaporon-bl

MIA MAIMOY ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΤΙΓΡΕΙΣ!!


Επικίνδυνο αυτό που κάνει αλλά κατά πως φαίνεται το διασκεδάζει αφάνταστα.Οι δε τίγρεις μάλλον τα έχουν πάρει στο κρανίο!!

Γελωτοποιός

Γελάσανε τα οργισμένα
μάτια του βασιλιά.
Δεν άντεξαν κρυμμένα
πίσω από τη σοβαρότητα.
Το θέαμα ήτανε γελοίο.
Ο εξευτελισμός των
συναισθημάτων,
η απόρριψη της αγάπης,
η εφαρμογή
του φυσικού νόμου.
Προσπαθούσε να το εξηγήσει
στον ηττημένο γελωτοποιό.
Δεν το χωρούσε όμως
το αγαθό του μυαλό.
Ήξερε μόνο να αγαπά
και τίποτε άλλο!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ-ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΡΗ!!!!

Για τον «άγιο των φυλακών», πατέρα Γερβάσιο, ο Κώστας Πάσσαρης θα ήταν ένας ακόμη από τους πολλούς φυλακισμένους που έχει εξομολογήσει στην πολύχρονη διακονία του. Ομως, η έκπληξή του ήταν μεγάλη όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το διαβόητο κακοποιό και, αντί να αντικρίσει ένα «αγρίμι» (όπως όλοι τον περιγράφουν), είδε έναν ευγενικό άντρα που διαβάζει ...; Ευαγγέλιο! «Γέροντα, θα σώσω τη ψυχή μου;», ήταν το πρώτο που ρώτησε τον πατέρα Γερβάσιο, για να λάβει την απάντηση: «Τέκνον μου, την πρωτιά στον παράδεισο την έχουν οι ληστές».

Ο 34χρονος κακοποιός ζήτησε να συναντήσει τον πατέρα Γερβάσιο. Η άδεια από το ρουμανικό υπουργείο Δικαιοσύνης δόθηκε και το πρωινό της 23ης Απριλίου ο πατέρας Γερβάσιος αναχώρησε για το Βουκουρέστι και από εκεί για την πόλη Κλουζ και τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Γκέρλας.

«Επεσε στην αγκαλιά μου και μου είπε πόσο ήθελε να με γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια», λέει στον ΕΤ ο πατέρας Γερβάσιος. «Τώρα βλέπω μόνο την ψυχή μου», είπε. Ο Κώστας Πάσσαρης ισχυρίστηκε πως διαβάζει εκκλησιαστικά βιβλία και μάλιστα ζήτησε από τον πατέρα την επόμενη φορά που θα τον επισκεφτεί να του φέρει τα βιβλία του Ιερού Χρυσόστομου και τα ασκητικά του Αββά Δωροθέου.

«Ο Κώστας είναι γλυκύτατο και πανέμορφο παλικάρι, για το οποίο πολλές κοπέλες θα έδιναν αγώνα για να το γνωρίσουν. Ομως, δεν γνώρισε το μητρικό χάδι. Δεν πήρε αγάπη από κανέναν. Το μόνο που ακούει όλα αυτά τα χρόνια είναι κατάρες και βλέπει μόνο κελιά και αλυσίδες», τόνισε ο πατέρας Γερβάσιος. Ο κακοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν ο πατέρας προθυμοποιήθηκε να του χαρίσει μία εικόνα της Παναγίας: «Γέροντα, προσκυνώ και αγαπώ την Παναγία. Δώστε μου την εικόνα να τη φιλήσω. Ομως, δεν θέλω να την κρατήσω γιατί μου θυμίζει τη μάνα μου», είπε.

Σύμφωνα με τον ιερωμένο, μετά την εξομολόγηση ο Πάσσαρης «ήταν ήρεμος. Ησυχος. Τα μάτια του γεμάτα δάκρυα. Νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε το απαλό χάδι της αληθινής αγάπης!», λέει ο πατέρας. Στις 10 Μαΐου ο «άγιος των φυλακών» θα βρεθεί και πάλι στο Γκέρλας και θα κοινωνήσει τον Πάσσαρη. «Γέροντα, δεν είμαι άξιος να κοινωνήσω», είπε ο κακοποιός για να πάρει την απάντηση: «Τέκνον μου, αυτό θα το κρίνω εγώ».

Το ιστορικό του κατάδικου

Ο Κώστας Πάσσαρης συνελήφθη το Νοέμβριο του 2001 στο Βουκουρέστι έπειτα από ληστεία με δύο νεκρούς σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Τον Ιούλιο του 2003 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από ρουμανικό δικαστήριο. Αρνήθηκε τις κατηγορίες, δήλωσε θύμα σκευωρίας της ρουμανικής μαφίας και δεν άσκησε έφεση. Το 2000 ο κακοποιός (υπόδικος για τη συμπλοκή με αστυνομικούς) είχε αποδράσει από το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου είχε μεταφερθεί για εξετάσεις. Είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς που τον συνόδευαν και τραυμάτισε έναν τρίτο.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ?

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να λερώσετε
ομολογουμένος είναι πανέξυπνος τρόπος

ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ,,,,

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

Ουάσινγκτον, 01 Μay 09 - Ο Πρόεδρος Barack Obama ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η Chrysler έφτασε σε συμφωνία με την Ιταλικη αυτοκινητοβιομηχανία Fiat. ''Η συμφωνία με την Chrysler Fiat προσφέρει μια ευκαιρία για ένα λαμπρό μέλλον,''είπε Obama!...Washington - Πληροφορίες ανέφεραν χθες ότι ο επικεφαλής της Αμερικάνικης Δικαιοσύνης David Souter είπε στον Λευκό Οίκο ότι θα αποσυρθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο, στο τέλος της θητείας του δικαστηρίου τον Ιούνιο!...MEXICO CITY - Κορυφαίος παράγοντας του Οργανισμού Υγείας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι την Πέμπτη η γρίπη επιβραδύνθηκε, αλλά η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας προειδοποίησε ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι τα χειρότερα της παγκόσμιας μόλυνσης πέρασαν!... Στις ΗΠΑ τα συμπτώματα αυξήθηκαν ελαφρά σε 130 καθως εκατοντάδες σχολεία κλείνουν τις πόρτες τους σε εθνικό επίπεδο!...Washington :Το Ιράν παραμένει ο "πιο ενεργός υποστηρικτής της τρομοκρατίας» στον κόσμο, σύμφωνα με έκθεση του State Department των ΗΠΑ . όπου αναφέρεται ότι ο ρόλος του Ιράν στο σχεδιασμό και τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και στο Αφγανιστάν απειλεί τις προσπάθειες για την προώθηση της ειρήνης!...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΚΙΑ




Πρωτομαγκιά...

Με τον καιρό η Εργατική πρωτομαγιά εξελίχθηκε και έτσι έχουμε:

1) Εκδρομική πρωτομαγιά,

2) Ξαπλωτική πρωτομαγιά,

3) Παραλιακή πρωτομαγιά,

4) Τσιπουρική πρωτομαγιά,

5) Εξοχική πρωτομαγιά,

6) Γκομενική πρωτομαγιά,

7) Μπακουρική πρωτομαγιά ...;κλπ ...;κλπ!

Εγώ λέω να αλλάξουμε και την πρωτομαγιά και να την λέμε πρωτομαγκιά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ