Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΑΓΩΓΗ!!


ΟΜΠΑΜΑ «μεσσίας»; η «αντίχριστος»;




Το περιοδικό ΤΙΜΕ με ένα «προφητικό» εξώφυλλο τον Οκτώβριο του 2006 είχε «προδιαθέσει» τους Αμερικανούς και προαναγγείλει την εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Εάν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είχαν «προαποφασισθεί» τότε προς τι το θέατρο που παίχθηκε με τις δαπανηρές προεκλογικές εκστρατείες και τις υποψηφιότητες ; Εμείς εδώ αναφερόμαστε σε ένα πολύ μικρό κομμάτι της όλης «συμπεριφοράς» και «στάσης» του ως ελάχιστη συνεισφορά για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Παραθέτουμε λοιπόν αποσπάσματα από σχόλια του νέου προέδρου από την συνδιάσκεψη της αμερικανικής επιτροπής δημοσιών υποθέσεων του Ισραήλ που δημοσιευθήκαν στον τύπο. ΙΧΝΟΣ
Στις 4 Ιούνη 2008 , στη σύσκεψη πολιτικής της AIPAC (American Israel Public Affairs Committee ) ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ , Μπάρακ Ομπάμα , δήλωσε ανοιχτά τα σχέδια της πολιτικής των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή , και την πλήρη στήριξή τους στο Σιωνισμό. Δήλωσε ότι «καταλαβαίνει βαθειά τη Σιωνιστική ιδέα» και ότι ο ίδιος και όλη η κυρίαρχη πολιτική των ΗΠΑ στρατεύεται στο παμπάλαιο θρησκευτικό δόγμα των Εβραίων το «tikkun olam» που σημαίνει κάποια θρησκευτική υποχρέωση που θυεωρούν ότι έχουν ως έθνος να «επισκευάζουν ολόκληρο τον κόσμο». Για να «επισκευάσει τον κόσμο» ο Ομπάμα δήλωσε σκληρό οικονομικό αποκλεισμό του Ιράν και πόλεμο εάν δε συμμορφωθεί πλήρως με τις επιταγές των ΗΠΑ. Προανήγγειλε ότι σκοπεύει μέσα στη θητεία του να εξαφανίσει ουσιαστικά τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ και να χτυπήσει τη Συρία. Προανήγγειλε 30 δισεκατομμύρια δολάρια οικονομική ενίσχυση για στρατιωτικούς σκοπούς των ΗΠΑ στο Ισραήλ και εγκατάσταση νέου στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ στο έδαφός του. Είπε ότι η ασφάλεια των ΗΠΑ και του Ισραήλ απαιτεί εξαφάνιση των μη «δημοκρατικών» καθεστώτων όλης της Μέσης Ανατολής, και ότι τόσο το κόμμα του όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν .
Αποσπάσματα από Σχόλια στην συνδιάσκεψη πολιτικής της Αμερικάνικης επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων του Ισραήλ. απο ixnos.blogspot.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το http://reportazpress.blogspot.com/ λάβαμε αυτό το email το δημοσιεύουμε κατόπιν απαιτησης τους ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΝΟΝΕNEWS ΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΕΜΑΙΛ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ


Πόσο μπορεί να εξευτελισθεί ένας δημοσιογράφος; Εχει πάτο η ξεφτίλα;Τι έχουν να πουν τώρα -μετά την έκκληση της Κατερίνας Παναγοπούλου προς τους απαγωγείς-τα μίσθαρνα όργανα της ΓΑΔΑ, που υποδύονται τους αστυνομικούς συντάκτες; Ολοι αυτοί που μέχρι πριν λίγο απο τα χαζοδελτία μας μιλούσαν για τακτική επικοινωνία των απαγωγέων με τους οικείους του εφοπλιστή, για τη συγκέντρωση των χρημάτων κι όλα τα σχετικά;

Sex με σοκοφρετα


Προτιμούν σοκολάτα αντί για σεξ Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Ένωσης Καναδών Ζαχαροπλαστών στο Τορόντο, έδειξε ότι το 38% των Καναδών, εάν είχε ελεύθερη επιλογή, θα προτιμούσε να φάει μία σοκολάτα παρά να κάνει έρωτα με μια λαχταριστή γυναίκα. Στο ερώτημα "γιατί", το 15% των ερωτηθέντων απάντησε ότι το να τρώνε σοκολάτα τους προκαλεί ένα αίσθημα "μεγάλης έκστασης", ενώ το 19% είπε ότι με τη σοκολάτα "αισθάνονται πολύ καλύτερα, έτσι κι αλλιώς".

ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΧΑΜΑΣ?


Συμφωνα με τισ τελευταιες ειδησεις αυτη τη στιγμη απο το Ισραηλ,συνεδριαζει αυριο το πρωι στις 9 το υπουργικο συμβουλιο ωστε να σταματησουν οι επιθεσεις μεχρι την ωρα της ορκωμοσιας του Ομπαμα την Τριτη.

Πρωταθλητες στο sex


Βρετανικές ερωτικές φαντασιώσεις: Οι Βρετανοί κάνουν επτά φορές έρωτα την ημέρα νοερώς. Αυτό έδειξε έρευνα του περιοδικού Mens Helth Magazine, αποκαλύπτοντας επίσης ότι "οι σεξουαλικές φαντασιώσεις βελτιώνουν την ποιότητα της πραγματικής σεξουαλικής μας ζωής. Η έρευνα δείχνει ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις προκύπτουν πιο συχνά στους άνδρες, οι οποίοι φαντάζονται πως κάνουν έρωτα τουλάχιστον 2.555 φορές το χρόνο. Επομένως συνεχίστε να ονειρεύεστε", επισημαίνει το περιοδικό.

Ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον ο Διαμαντής Μαντζούνης


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 20χρονου Διαμαντή Μαντζούνη.Ο νεαρός αστυνομικός παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», ωστόσο δείχνει να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον.http://reportazpress.blogspot.com/

Αναβολή για τον Μάρτη του 2010 στη δίκη του Ιακώβου και των «11»


Για τον Μάρτιο του 2010 αναβλήθηκε η δίκη των Ιακώβου και έντεκα αρσιβαριστών, που εμπλέκονται στην υπόθεση ντόπινγκ που αμαύρωσε το άθλημα των «δυνατών». Η προγραμματισμένη δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αναβλήθηκε, λόγω της στάσης των δικαστικών υπαλλήλων.Στο μεταξύ οι Έλληνες αρσιβαρίστες κατέθεσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μπροστά στους τρεις δικαστές του CAS, επικεντρώνοντας την υπερασπιστική τους γραμμή στο γεγονός ότι όλα οφείλονται σε λάθος της κινεζικής εταιρίας που τους προμήθευσε τα «αμαρτωλά» σκευάσματα.Η απόφαση αναμένεται να βγει εντός 40 ημερών.
απο in.gr

ΚΕΡΙΝΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ




Με χαρά απομάκρυναν μετά από 8 χρόνια το κέρινο ομοίωμα του Μπους από την «πρoεδρική» θέση στο μουσείο Madame Tussauds. Τη θέση του πήρε ο κέρινος Ομπάμα ο οποίος όμως δεν έγινε και ιδιαίτερα αγαπητός αφού τρομάζει τα παιδιά.ΑΠΟ http://troktiko.blogspot.com/

Σήμερα Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ...

Σήμερα Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ...
...για ένα μόνο λεπτό να σκοτεινιάσει όλη η Ελλάδα‏
Απο νωρίς εχθές [Πέμπτη] το απόγευμα χιλιάδες Έλληνες αναγνώστες του ελληνικού διαδικτύουμε αφετηρία το group μας στο fb: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=45423050661&ref=mf στέλνουν μαζικά μηνύματα σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους, μέσω internet, sms, τηλεφωνικώς, απο στόμα σε στόμα, ώστε σήμερα το βράδυ Παρασκευή 16 ιανουαρίου στις 20.30 για ένα μόνο λεπτό να σβήσουν όλα τα φώτα. Ως ένδειξη συμπαράστασης στον λαό των Παλαιστηνίων, ο οποίος αρνείται να εγκαταλείψει την πατρίδα του, στην οποία ζει χιλιάδες χρόνια. Ως απόδειξη ότι δεν είμαστε αδιάφοροι στο θέαμα χιλιάδων κατακρεουργημένων παιδιών, γυναικών και αμάχων.

ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟ< ΕΚΠΕΥΔΕΣΗ>!!!


Από μικροί στο κουρμπέτι!
Αναρτήθηκε από Hakis

Μαιευτήριο στη Νορβηγία εξοπλίζει τα νεογνά με αντικλεπτικό συναγερμό!


Έπειτα από μια σειρά απαγωγών, οι Νορβηγοί προσέχουν για να έχουν! Τα μωρά που γεννιούνται σε ένα πανεπιστημιακό μαιευτήριο κοντά στο Όσλο θα εξοπλίζονται με σύστημα συναγερμού κατά της κλοπής, προκειμένου να αποφεύγονται τα μπερδέματα και οι περιπτώσεις απαγωγής.

«Ο κύριος λόγος είναι ότι θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην ασφάλεια» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ερικ Νόρμαν, επικεφαλής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ακέρσους. «Υπήρξε μια περίοδος κατά την οποία σημειώθηκαν στη Νορβηγία αρκετές απαγωγές βρεφών» πρόσθεσε.

Το σύστημα συναγερμού αποτελείται από δύο βραχιόλια με ενσωματωμένο μικροτσίπ, ένα για το χέρι της μητέρας και ένα που δένεται στο αστράγαλο του νεογνού αμέσως μετά τον τοκετό. Ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν τα δύο βραχιόλια απομακρυνθούν μεταξύ τους πέρα από μια προκαθορισμένη απόσταση, ή όταν κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει διά της βίας το βραχιόλι του μωρού.

Το νοσοκομείο θα αρχίσει να χρησιμοποιεί το «ανέξοδο» αντικλεπτικό σύστημα από την 1η Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: Χαμογέλασαν έμποροι και καταναλωτές

Κίνηση στους δρόμους, «μποτιλιάρισμα» έξω από τις βιτρίνες, ουρές στα ταμεία, συνωστισμός στα ασανσέρ των εμπορικών κέντρων είναι οι εικόνες που συνέθεσαν την επίσημη πρώτη μέρα των εκπτώσεων στην Αθήνα.

Οι εκπτώσεις, που κυμαίνονται από 20 έως 75%, σύμφωνα με τους εμπόρους φαίνεται πως τελικά θα λειτουργήσουν ως τονωτική ένεση μετά τα τελευταία επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Ικανοποιημένη φαίνεται επίσης πως έμεινε και η πλειοψηφία των καταναλωτών από τις μειωμένες τιμές, αφού, όπως έλεγαν, «τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ψωνίσουμε οικονομικά και ποιοτικά».

Στον εμπορικότερο δρόμο του Λεκανοπεδίου, στην Ερμού, οι εκπτώσεις φτάνουν το 50% και σε μερικές περιπτώσεις το 60% σε είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη δώρων και αξεσουάρ.

Παρόμοια εικόνα και στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall Athens στο Μαρούσι. Λιγότερο ευχαριστημένοι εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων οπτικών, κοσμημάτων και δερμάτινων ειδών.

Εκτός από την Αθήνα, ανεβασμένη λόγω εκπτώσεων είναι η εμπορική κίνηση σε όλα τα αστικά κέντρα. Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα υπήρχαν και μαγαζιά που πουλούσαν είδη ένδυσης στο ένα τέταρτο της αρχικής τους τιμής.

Από την πρεμιέρα των εκπτώσεων δεν έλειψαν και οι «παρατυπίες». Εμποροι έκαναν πλασματικές μειώσεις τιμών, πλασάροντας ως εκπτωτικές τις κανονικές τιμές των προϊόντων τους.
http://www.axiaplus.gr

ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

160.000 ευρώ έχουν επιβληθεί συνολικά σε πρόστιμα σε Σκοπιανούς που επιμένουν να … φτύνουν στο δρόμο! Σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, το “πτύειν” είναι παράνομο και μάλιστα επιβλαβές για τη δημόσια υγεία. Σε 3.000 περιπτώσεις έχει επιβληθεί πρόστιμο 50 ευρώ, μόνο για “φτύσιμο” σε δημόσιο χώρο. Οι υπόλοιπες παραβάσεις, αφορούν σε άλλα αδικήματα, όπως την απόρριψη μπαζών, κλπ. Για την τήρηση του συγκεκριμένου Νόμου, εκτός από τις αστυνομικές αρχές, υπάρχουν και ειδικοί “επιστάτες” των Δήμων, οι οποίοι “επιτηρούν” τη δημόσια συμπεριφορά των πολιτών. Αν πάντως, ένας Υπουργός “συλληφθεί” να μη διαθέτει χαρτί υγείας στο υπουργείο του, τότε του επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ! Σκόπια, μία χώρα ευρωπαϊκή, κατά τα λοιπάhttp://www.newsblog.gr/?p=2589

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

Αλλάζουν και πάλι τα διαβατήρια. Από τον Ιούνιο του 2009 στα διαβατήρια θα περιλαμβάνεται και το δακτυλικό αποτύπωμα του κατόχου τους, σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ε.Ε. Οι ταξιδιώτες θα έχουν μία τριετία - μέχρι το 2012 - προκειμένου να αλλάξουν τα διαβατήριά τους. Από το μέτρο εξαιρούνται παιδιά κάτω των 12 ετών. Βέβαια, το όλο μέτρο που στοχεύει στην υποτιθέμενη καταπολέμηση της τρομοκρατίας, έχει διαφορετική -ουσιαστικά - εφαρμογή στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην Ελλάδα για την έκδοση διαβατηρίου απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία, φωτογραφίες με ειδικό τρόπο λήψης, κλπ. Στη Βρετανία - που ήδη έχει βρεθεί στο στόχαστρο επιθέσεων - αρκεί να βεβαιώσει κάποιος ενώπιον της αρμόδιας υπηρεσίας που εκδίδει τα διαβατήρια ότι γνωρίζει για δύο χρόνια αυτόν που θέλει να εκδόσει καινούργιο διαβατήριο!!

http://www.newsblog.gr/?p=2643

Συλλαλητήριο το Σάββατο στην Αθήνα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους


Νέες πρωτοβουλίες
Συλλαλητήριο το Σάββατο στην Αθήνα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους

Reuters
Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά κάτω των 15 ετών
Αθήνα




Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, μεταξύ των οποίων συλλαλητήριο το Σάββατο στην Αθήνα, σχεδιάζουν κοινωνικοί φορείς και οργανώσεις σε ένδειξη συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό.


ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΤΕΕ, Unicef, ΔΣΑ, υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιά, ΕΝΑΕ, ΚΕΔΚΕ, ΓΣΒΕΕ, Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθήνας είναι οι φορείς και οι οργανώσεις που ετοιμάζουν πρωτοβουλίες για τους Παλαιστίνιους.


«Αν δεν δικαιολογήσουμε την ανθρώπινη ιδιότητά μας είμαστε άξιοι της τύχης μας», τόνισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Παξινός.


Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, δήλωσε ότι η βοήθεια που συγκεντρώνεται άμεσα θα ξεκινήσει για τη Γάζα από το λιμάνι του Αστακού, «όπου η κυβέρνηση στέλνει όπλα στα Ισραήλ».


Ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, περιέγραψε πως οι Παλαιστίνιοι συνάδελφοί τους έχουν υπερβεί εαυτούς, αφού «εγχειρίζουν πλέον στο πάτωμα και το δίλημμα που αντιμετωπίζουν είναι ποιους από τον τεράστιο αριθμό των τραυματιών θα χειρουργήσουν και ποιους θα αφήσουν».


Ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Unicef, Λάμπρος Κανελλόπουλος, αναφέρθηκε στην «έκκληση που κάνουμε προς τη διεθνή κοινότητα ώστε να υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες για την παύση της επίθεσης που έχει πλέον τη μορφή γενοκτονίας. Δεύτερος στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας μετά την παύση του πολέμου με την αποκατάσταση κατοικιών, νοσοκομείων, σχολείων, του συστήματος υδροδότησης και ηλεκτροδότησης».


Όπως είπε υπάρχει άμεση ανάγκη για καθαρό νερό και τροφές εμπλουτισμένες με θρεπτικά στοιχεία.


Ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ μίλησε για την ιστορική συνεργασία που συνδέει Έλληνες και Παλαιστίνιους μηχανικούς και διαβεβαίωσε ότι οι Έλληνες μηχανικοί θα βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθούν εκ νέου οι υποδομές.


Όπως τόνισε η εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ, «το Ισραήλ πρέπει να παραπεμφθεί στη Χάγη. Ακριβώς, όπως έγινε και με τη Σερβία».


Τέλος, ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ τόνισε: «Στο συλλαλητήριο του Σαββάτου πρέπει να βγούμε όλοι αποφασιστικά στους δρόμους

ΑΠΟ in.gr

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ


Ακόμα και μήνυμα για τον ερχομό των εξωγήινων θεώρησαν κάποιοι τα φώτα αυτά που εμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες στον ουρανό της πόλης Sigulda της Λετονίας. Είναι πολύ περίεργα, εμείς δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο. Οι επιστήμονες προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο λένε ότι...


ίσως είναι επειδή είχε πολύ κρύο και υπήρχαν κρύσταλλοι πάγου στον αέρα. Λένε ότι αν κάνει πολύ κρύο μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο αν υ υπάρχουν και λάμπες στο δρόμο. Μάλλον από αυτές προέρχεται το φως. Αν δείτε ποτέ κάτι παρόμοιο βγάλτε το φωτογραφία γιατι θέλουν και άλλες, από άλλες περιοχές για να βγάλουν το τελικό συμπέρασμα. Εκτός αν είναι τελικά εξωγήινοι οπότε ελπίζουμε να μη το δείτε ποτέ
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Το γελιο βγηκε απο τον παραδεισο


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Δεύτερος στον όμιλο ο Ολυμπιακός εξαιτίας της Λε Μαν

Αθήνα
Θύμα έκπληξης από τη Λε Μαν έπεσε ο Ολυμπιακός, από την οποία έχασε 78-68 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκα και υπέστη την πρώτη ήττα του εντός ΣΕΦ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του Α' ομίλου με απολογισμό 6 νίκες και 4 ήττες.

Την πρώτη θέση του ομίλου κατέλαβε η Ουνικάχα Μάλαγα με 8 νίκες - 2 ήττες, την τρίτη η Μακάμπι (6-4), που υστερεί στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, και την τέταρτη η Τσιμπόνα
in.gr

Να αλλάξουμε χώρα για να κάνουμε γήπεδο, σχολιάζει ο Γ.Βαρδινογιάννης

Αθήνα
Ο Παναθηναϊκός εμμένει στο πλάνο της κατασκευής του γηπέδου του στον Βοτανικό και όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν μελετά εναλλακτικό πρότζεκτ. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ δήλωσε άγνοια για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και τόνισε ότι η τύχη του γηπέδου εξαρτάται από τις υπόλοιπες κατασκευές στον Βοτανικό.

Ειδικότερα, ο Γ. Βαρδινογιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκα:

«Καταρχήν περιμένουμε όλοι την απόφαση. Δε ξέρω τι γίνεται με το θέμα. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο ανάπλασης του Βοτανικού και της Λεωφόρου, βάση ενός νόμου που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή πριν από κάποια χρόνια.


» Συνδέεται με προηγούμενους νόμους και πιστεύω ότι ήταν στη σωστή βάση για να γίνει κάτι πιο νόμιμο τόσο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όσο και για την Αθήνα αλλά και το καλό και το συμφέρον όλων μας.

» Είναι πολύ περίεργο γιατί κάτι στο πλαίσιο του νόμου έχει αυτή τη στιγμή κολλήσει. Ό,τι και να πούμε είναι ξεκάθαρο ότι το πρότζεκτ του γηπέδου είναι αλληλένδετο με το πλάνο για το δημαρχείο, το εμπορικό κέντρο του Βωβού, το αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και την ανάπλαση της Λεωφόρου. Όλα αυτά είναι αλληλένδετα, άρα οποιαδήποτε αρνητική απόφαση για το εμπορικό κέντρο, αυτομάτως επηρρεάζει και τα υπόλοιπα.

» Το μόνο εναλλακτικό σχέδιο είναι να αλλάξουμε χώρα, όπου εκεί τα πράγματα δουλεύουν με κάθε σχήμα και μπορείς να προγραμματίσεις, να επενδύσεις χρήματα και να στηριχθείς σε κάποιους νόμους ενός λειτουργικού και εύρυθμου κράτους. Δεν σκεφτόμαστε εναλλακτικό πλάνο».

απο in.gr