Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κι άλλα 177 κιλά χασίς από την Αλβανία



177 κιλά χασίς επιχείρησαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας Αλβανοί αλλά και Έλληνες συνεργάτες τους. Για μία ακόμη φορά όμως στάθηκαν άτυχοι, καθώς εντοπίστηκαν από συνοριακούς φύλακες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας...

Οι συνοριακοί είδαν ένα αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες να κινείται ύποπτα. Στην συνέχεια εντόπισαν στην περιοχή Αγίου Νικολάου Φιλιατών άλλα δύο αυτοκίνητα τα οποία επίσης τους κίνησαν την περιέργεια.


Τα έθεσαν υπό παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι από την κλούβα που έφερε ελληνικές πινακίδες φορτώνονται σάκοι στα άλλα δύο οχήματα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός. Άρχισε καταδίωξη. Τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν ενώ νωρίτερα είχε ελεγχθεί το ελληνικό αυτοκίνητο όπου δεν βρέθηκε τίποτα.
Στα άλλα δύο εντοπίστηκαν συνολικά 177 κιλά χασίς.
Ο Έλληνας οδηγός συνελήφθη ενώ δύο αλβανοί κατάφεραν να διαφύγουν.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους.


Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Μαρίνος Γαρνέλης, μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών μετέβη στην Ηγουμενίτσα και σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εξήρε το έργο που επιτελεί η Αστυνομική Διεύθυνση, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, στην πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων είναι οι δύο πρώτες στην χώρα, στην κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου